04 Δεκεμβρίου 2017

Ποια Ολυμπιονίκης έχει δεχθεί πρόταση για να πάει στο Survivor 2

Πυρετώδεις είναι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του Survivor που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την... Άννα Κορακάκη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Ελληνίδα σκοπεύτρια και Ολυμπιονίκης στους αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, το καλοκαίρι του 2016, πέρασε το κατώφλι του ΣΚΑΪ και συναντήθηκε με τη διευθύντρια προγράμματος του καναλιού, έχοντας στο πλευρό της το φύλακα άγγελό της και πατέρα της Τάσο Κορακάκη. Η συνομιλία τους διήρκεσε για αρκετή ώρα, με το 21χρονο χρυσό κορίτσι από τη Δράμα να φαίνεται ότι σκέφτεται ιδιαίτερα την πρόταση που της έγινε. Αν και ακόμα είναι αρκετά νωρίς για να γίνεται λόγος για οριστική συμφωνία, η Άννα δείχνει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους με τους οποίους συζήτησε, αποδεικνύοντάς το με μία ακόμα της κίνηση. Το προσεχές διάστημα θα κάνει γκεστ εμφάνιση στο σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο», εντυπωσιάζοντας τους φανατικούς οπαδούς της. Να σημειωθεί ότι σπάνια αποδέχεται τηλεοπτικές προτάσεις.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, μία ακόμη εντυπωσιακή κυρία που φημολογείται ότι θα ταξιδέψει για τον μακρινό Αγιο Δομίνικο είναι και η Ολγα Φαρμάκη. Εδώ και κάποιες εβδομάδες, η fashion blogger φαίνεται ότι επεξεργάζεται την πρόταση που της έγινε, ούσα αρκετά θετική.