15 Δεκεμβρίου 2017

Ο καλύτερος πελάτης του Άδωνι είναι ο Μήτσος... πάλι έφαγε φάπες στο Twitter: «Πες μας πόσα χρήματα πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ ως βοήθεια»

Η απαθέστατη στάση που κράτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης κατά τη διάρκεια της απονομής του βραβείου Ζαχάρωφ από το ευρωκοινοβούλιο στην αντιπολίτευση της Βενεζουέλας σχολιάστηκε έντονα.



Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που τον εμφανίζουν καθιστό, ως ο μοναδικός ευρωβουλευτής ανάμεσα σε όλους τους άλλους που δε χειροκροτεί, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει τα περί απομόνωσής του "fake news".

Το tweet του όμως δεν έμεινε αναπάντητο, καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να σχολιάσει!

«Σοσιαλιστές-Πράσινοι-Αριστερά στήριξαν άλλες υποψηφιότητες κ όχι την απονομή του βραβείου Ζαχάρωφ στην αντιπολίτευση της Βενεζουέλας. Ήταν απόφαση με οριακή πλειοψηφία, με σύμπραξη Δεξιάς-Ακροδεξιάς. Κάποια ΜΜΕ, με εμφάνισαν ως δήθεν μόνο και απομονωμένο. Άλλο ένα άθλιο fake news!«, έγραψε.


Ένας από τους πρώτους που σχολίασαν το tweet του επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «απάντησε» στον Δημήτρη Παπαδημούλη λέγοντάς του πως οι δικαιολογίας, δεν είναι πειστικές και τον κάλεσε να πει «αν έχει πάρει και πόσα χρήματα ο ΣΥΡΙΖΑ», ως «βοήθεια» από τον Μαδούρο».



https://thecaller.gr/parapolitika/sfagi-papadimouli-georgiadi-gia-maduro-fake-news-pes-mas-posa-xrimata-pire-o-siriza/