Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

Ο καλύτερος πελάτης του Άδωνι είναι ο Μήτσος... πάλι έφαγε φάπες στο Twitter: «Πες μας πόσα χρήματα πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ ως βοήθεια»Η απαθέστατη στάση που κράτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης κατά τη διάρκεια της απονομής του βραβείου Ζαχάρωφ από το ευρωκοινοβούλιο στην αντιπολίτευση της Βενεζουέλας σχολιάστηκε έντονα.Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που τον εμφανίζουν καθιστό, ως ο μοναδικός ευρωβουλευτής ανάμεσα σε όλους τους άλλους που δε χειροκροτεί, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει τα περί απομόνωσής του "fake news".

Το tweet του όμως δεν έμεινε αναπάντητο, καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να σχολιάσει!

«Σοσιαλιστές-Πράσινοι-Αριστερά στήριξαν άλλες υποψηφιότητες κ όχι την απονομή του βραβείου Ζαχάρωφ στην αντιπολίτευση της Βενεζουέλας. Ήταν απόφαση με οριακή πλειοψηφία, με σύμπραξη Δεξιάς-Ακροδεξιάς. Κάποια ΜΜΕ, με εμφάνισαν ως δήθεν μόνο και απομονωμένο. Άλλο ένα άθλιο fake news!«, έγραψε.


Ένας από τους πρώτους που σχολίασαν το tweet του επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «απάντησε» στον Δημήτρη Παπαδημούλη λέγοντάς του πως οι δικαιολογίας, δεν είναι πειστικές και τον κάλεσε να πει «αν έχει πάρει και πόσα χρήματα ο ΣΥΡΙΖΑ», ως «βοήθεια» από τον Μαδούρο».https://thecaller.gr/parapolitika/sfagi-papadimouli-georgiadi-gia-maduro-fake-news-pes-mas-posa-xrimata-pire-o-siriza/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου