Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ! Βίντεο: UFO «μαύρο τρίγωνο» εμφανίστηκε στο ρωσικό ουρανόDrone, ελικόπτερο ή... αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο; Μεγάλη αντιπαράθεση στο διαδίκτυο

Τρία φωτεινά σημάδια σε σχηματισμό τριγώνου, μία από τις κλασικές μορφές εμφάνισης UFO, καταγράφηκαν σε βίντεο από ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν νέο γύρο συζητήσεων, αντιπαραθέσεων και σεναρίων στο διαδίκτυο και όχι μόνο.


Οι υποστηρικτές της θεωρίας που θέλει τους εξωγήινους να βρίσκονται ήδη στη Γη, ανέφεραν πως το βίντεο που παρουσιάστηκε στο ίντερνετ, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για τους ισχυρισμούς τους.

Στο βίντεο διακρίνεται ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο, με τρία φώτα σε σχηματισμό τριγώνου. Όπως αναφέρουν στα σχόλιά τους οι οπαδοί της θεωρίας ύπαρξης των εξωγήινων, το ιπτάμενο αντικείμενο ήταν πολύ μεγάλο για να είναι drone και πολύ αργό, καθώς στεκόταν σχεδόν ακίνητο στον αέρα, για να είναι ελικόπτερο ή αεροπλάνο.
Το ιπτάμενο αντικείμενο είναι αόρατο στον σκοτεινό ουρανό και μόνο τα τρία φώτα διακρίνονται. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, πέταξε για λίγη ώρα και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου