28 Δεκεμβρίου 2017

Βουλαρινός: Κουτσούμπα, βγες έξω από τον Άδωνι (video)

Ομολογώ πως η πίστη μου στο μεταφυσικό είναι ανύπαρκτη. Ή μάλλον, για να το πω πιο σωστά, ήταν ανύπαρκτη. Δεν πίστευα σε τίποτα που μπορεί να είχε να κάνει με το πνεύμα έτσι όπως αυτό περιγράφεται από τους δημιουργούς των θρησκειών ή τους συγγραφείς του τρόμου και του φανταστικού. Όπως κάθε άπιστος Θωμάς είχα ανάγκη αποδείξεων και αποδείξεις δεν υπήρχαν. Μέχρι πριν λίγες μέρες. Μέχρι να ακούσω τον Άδωνι τον Γεωργιάδη να μιλάει έχοντας καταληφθεί από το πνεύμα του αρχιερέα του ΚΚΕ, Κουτσούμπα.
Μέχρι να ακούσω τον αντιπρόεδρο της Νέας της Δημοκρατίας να χαρακτηρίζει την τροπολογία για την παρεμπόδιση των τραμπουκισμών σε βάρος συμβολαιογράφων «ποινικοποίηση των λαϊκών αγώνων και κινητοποιήσεων».

Επειδή δεν μπορώ να πιστέψω ότι στη Νέα τη Δημοκρατία έχουν πάθει ΣΥΡΙΖΑ και λένε ό,τι να ‘ναι προκειμένου να έρθουν λίγο πιο κοντά στην πολυπόθητη εξουσία, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως τα λόγια αυτά του Άδωνι ήταν αποτελέσμα κάποιας μεταφυσικής δραστηριότητας. Σκέφτηκα ότι ο σατανικός Κουτσούμπας χρησιμοποίησε κομμουνιστικά μυστικά που χάνονται στα βάθη του χρόνου και της Σιβήριας και εισέβαλε (πνευματικώς μιλώντας) στο σώμα του Άδωνι του Γεωργιάδη και μίλησε με το στόμα του, όπως ο Σατανάς μιλούσε μέσα από τη Λίντα τη Μπλερ στον Εξορκιστή.

Επειδή καταλαβαίνω πως οι περισσότεροι από σας είστε σκεπτικιστές, δεν θα πω περισσότερα προκειμένου να σας πείσω. Δεν χρειάζεται άλλωστε. Το απόσπασμα με τον κυριευμένο από το πνεύμα του Κουτσούμπα, Άδωνι είναι η καλύτερη απόδειξη πως ο Άδωνις όπως τον γνωρίζαμε δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο ως μαριονέτα παραδομένη στις ορέξεις του σατανικού κομμουνιστή κουκλοπαίκτη και μπράβο του.


http://www.athensvoice.gr/politics/409962_koytsoympa-vges-exo-apo-ton-adoni