03 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ήρωας παππάς τσακώνεται σε καφενείο με ψεκασμένους οπαδούς του Σώρρα

«Σας πειράζει ο Δίας επειδή δεν είναι Εβραίος»

Με ανέκδοτο μοιάζει το σκηνικό που διαδραματίζεται το βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες στο ίντερνετ.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ALERT! Αυτός ο αλήτης μοιράζει λεφτά που έπρεπε να του 'χαμε πάρει με φόρους!

100 Καρανίκες θα μπορούσαμε να πληρώνουμε ρε σύντροφοι με τα 3 εκ που μοίρασε αυτός στους εργαζόμενους! ΑΙΣΧΟΣ! Ο Καρέλιας...

Οι ασυναρτησίες του συνεργάτη του Σώρρα για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου - ΒΙΝΤΕΟ

Στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας βρέθηκε σήμερα ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της γνωστής παιδοψυχιάτρου, ο οποίος είναι σε κατάσταση σύγχυσης και μιλά με ασυναρτησίες.

Νέα βίντεο με τον μακελάρη της Κωνσταντινούπολης

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη του μακελειού στο νυχτερινό κέντρο Reina της Κωνσταντινούπολης. Την ίδια στιγμή, το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέα βίντεο με τον μακελάρη.

Βυθίζεται η τουρκική οικονομία – Νέα υποτίμηση της λίρας

Η τουρκική λίρα υποτιμήθηκε την Τρίτη κατά 1,6% σε νέο χαμηλό επίπεδο – ρεκόρ, καθώς παραμένει ασύλληπτος ο δολοφόνος 39 ανθρώπων σε νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης και ο πληθωρισμός επιταχύνθηκε τον Δεκέμβριο περισσότερο απ’ ό,τι αναμενόταν, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.

Το ΣτΕ ακύρωσε πρόστιμα που είχαν επιβληθεί σε ελεύθερο επαγγελματία - Τι σηματοδοτεί η απόφαση

Το Β΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (7μελής σύνθεση) αποφάνθηκε ότι οι φορολογικές αρχές οφείλουν τεκμηριωμένα να αποδεικνύουν ότι ο ελεύθερος επαγγελματίας δεν εξέδωσε δελτίο παροχής υπηρεσιών για τα ποσά που βρέθηκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό και είναι πάνω από τα δηλωθέντα εισοδήματά του, προκειμένου να μπορεί να επιβάλλει πρόστιμα.

Απάντηση Μουλόπουλου σε ΝΔ: Πήγα στον ΔΟΛ για να πω χρόνια πολλά στους φίλους μου

Με επιστολή του στον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια και κοινοποίηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη απαντά ο πρόεδρος του ΔΣ της Αυγής, Βασίλης Μουλόπουλος στο ερώτημα που έθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση για τη συμμετοχή του στη συνάντηση των Ψυχάρη-Μπόμπολα.

ΑΛΕΞΗ ΚΕΡΔΑΜΕ! Αρνητικό ισοζύγιο για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, το 2016

Τα λουκέτα «νίκησαν» και το 2016

Σε αρνητικό ισοζύγιο επέστρεψε η επιχειρηματικότητα, το 2016, σύμφωνα με στοιχεία από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο. Πιο συγκεκριμένα, έκλεισαν 5372 επιχειρήσεις περισσότερες από αυτές που άνοιξαν.

Νέο βίντεο από τη δολοφονία Αμοιρίδη -Η Φρανσουάζ στις κάμερες ασφαλείας [βίντεο]

Νέο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του δολοφονηθέντος πρέσβη μας στη Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη, είδε το φως της δημοσιότητας.

Κατάντια! Μας μοιράζει σανό κι η καθαρίστρια: Έχω λεφτά και σε ελληνικές τράπεζες... 10.000€

Απάντηση στα επικριτικά δημοσιεύματα και σχόλια για τις καταθέσεις της που ξεπερνούν τις 340.000 ευρώ προσπάθησε να δώσει ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα και μας αποκάλυψε ότι πλέον ζει στο Παρίσι ενώ μας μοίρασε και σανό λέγοντας πως έχει τα χρήματά της και σε ελληνικές τράπεζες και σε βουλγάρικες, αλλά ξέχασε να μας πει πως εδώ άφησε 10.000€ και έβγαλε στη Βουλγαρία 320.000€.

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ! Σουηδία: Στοιχειωμένο και γεμάτο φαντάσματα το βασιλικό ανάκτορο -Το ισχυρίζεται η βασίλισσα Σίλβια

Στοιχειωμένος και γεμάτος «πολύ φιλικά» φαντάσματα είναι ο πύργος του Ντρότνινγχολμ, κοντά στη Στοκχόλμη, όπου κατοικεί η βασιλική οικογένεια.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας μιλώντας σε  ντοκιμαντέρ τα αποσπάσματα του οποίου μεταδόθηκαν από τη δημόσια τηλεόραση της χώρας.

Γερμανία: 28χρονος κατηγορείται για συμμετοχή σε εκτέλεση κρατουμένων του Ισλαμικού Κράτους

Η γενική εισαγγελία της Γερμανίας απήγγειλε κατηγορίες κατά ενός 28χρονου Γερμανού πολίτη για διάπραξη δολοφονίας, συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και διάπραξη εγκλημάτων πολέμου, κυρίως για τον ρόλο που διαδραμάτισε στην εκτέλεση έξι κρατουμένων από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία το 2015.

Στα 5,6 δισ. ευρώ τα «φέσια» του κράτους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους ιδιώτες

Η αποπληρωμή των συσσωρευμένων κρατικών χρεών στους ιδιώτες τον Νοέμβριο ήταν σαφώς μεγαλύτερη από τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο οι ρυθμοί παραμένουν δυσανάλογα βραδείς ως αποτέλεσμα και της δημιουργίας νέων οφειλών.

Λίμνες - παγοδρόμια στη Δυτική Μακεδονία - ΒΙΝΤΕΟ

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, όπου για πολλές ημέρες το θερμόμετρο βρίσκεται κάτω το μηδέν, σε συνδυασμό με την πλήρη άπνοια στην ατμόσφαιρα, δημιούργησαν ένα στρώμα καθολικού παγετού στην λίμνη Χειμαδίτιδα στο Αμύνταιο της Φλώρινας, αλλά και στην λίμνη της Καστοριάς.

Οργή από τον αδελφό της παιδοψυχιάτρου: "Τα παλικάρια λένε την αλήθεια ρε" - ΒΙΝΤΕΟ

Στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας βρέθηκε σήμερα ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της γνωστής παιδοψυχιάτρου, όπου μεταφέρθηκε εκεί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Δίχρονο αγοράκι έσωσε τον δίδυμο αδελφό του που καταπλακώθηκε από έπιπλο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ήρωας της ημέρας είναι ένα 2χρονο αγοράκι από τη Γιούτα των ΗΠΑ καθώς έσωσε τον δίδυμο αδελφό όταν αυτός καταπλακώθηκε από μια συρταριέρα.

Ο χιονισμένος Ψηλορείτης

Τα χιονισμένα Ανώγεια που άμα δεν κατοικούνταν κι από στόκους θα ήταν ακόμα πιο όμορφα.

Τα πρόβατα στο μαντρί, η παγωμένη (τεχνητή ) λίμνη, οι επιβλητικές βουνοκορφές του Ψηλορείτη και οι διψασμένοι για διασκέδαση στο χιόνι επισκέπτες, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν ένα πανέμορφο σκηνικό που μας «διηγείται» με κάθε λεπτομέρεια το drone.

Η Le Parisien δεν θα δημοσιεύει πλέον δημοσκοπήσεις

Τέσσερις μήνες πριν από τις γαλλικές προεδρικές εκλογές, μία από τις κύριες εφημερίδες της χώρας, η Le Parisien, ανακοίνωσε πως δεν θα δημοσιεύει πλέον δημοσκοπήσεις.

Ποδαρικό Τσίπρα με 23.300 φορολογικούς ελέγχους -Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

Αγριες διαθέσεις με το… καλημέρα δείχνει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, δίνοντας εντολή για ελέγχους με έμφαση στην τελευταία πενταετία.

Κικίλιας: Η κυβέρνηση ομολογεί ότι συζητά 4ο Μνημόνιο

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι η κυβέρνηση ομολογεί πως συζητά 4ο μνημόνιο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνεται η δέσμευση της κυβέρνησης Τσίπρα για διαρκή λιτότητα και πρόσθεσε:

[ΦΩΤΟ-Τα γραφεία του «μεγάλου εθνικού ευεργέτη» Α. Σώρρα επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης και Γραβιάς στην Αθήνα. Στην ταμπέλα υπάρχει φωτογραφία της δικαστικής απόφασης και ρεκλαμάρει: «ΚΑΤΑΘΕΣΗ $ 600 ΔΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείου Αθηνών Απόφαση Αριθμός 67650/13».]
Και μετά απορούμε γιατί με τέτοιους πολίτες, τέτοιους «ευεργέτες», τέτοιους δικαστικούς, τέτοιο Δημόσιο και τέτοιο Κράτος δεν βγαίνουμε –ούτε προβλέπεται να βγούμε– από τα Μνημόνια…

Μήνυση στον κάφρο Πολάκη καταθέτει η ΠΟΕΔΗΝ -«Βρίσκεται σε σύγχυση και πανικό»

Μηνυτήρια αναφορά και αγωγή για αποκατάσταση του κύρους της, καταθέτει η ΠΟΕΔΗΝ εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στον απόηχο του δημοσιεύματος του Guardian για την κατάρρευση της δημόσιας υγείας.

Ζηλιάρης 60χρονος κατήγγειλε ως...τρομοκράτη έναν Σύρο για να τον απομακρύνει από τη γυναίκα του

Ένας Αυστριακός συνελήφθη επειδή, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, κατηγόρησε για τρομοκρατική δράση έναν νεαρό Σύρο, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας για να εξουδετερώσουν την «απειλή».

Αυτή η καλλονή από τον Καναδά σκοτώθηκε στο κλαμπ Reina [εικόνες]

Η οικογένεια της Alaa Al Muhandis, από το Οντάριο του Καναδά, η οποία ήταν ανάμεσα στα 39 θύματα του αδίστακτου μακελάρη του κλαμπ Ρέινα, στην Κωνσταντινούπολη, θρηνεί την 29χρονη.

Η πλουσιότερη Ρωσίδα επενδύει 20 εκατ. ευρώ στα Φάρσαλα

Η πλουσιότερη Ρωσίδα έρχεται στον θεσσαλικό κάμπο για επενδύσεις. Η Γιελένα Μπατούρινα, ιδιοκτήτρια της κατασκευαστικής εταιρείας Inteco Beteiligungs και σύζυγος του πρώην Δημάρχου της Μόσχας, απέκτησε φωτοβολταϊκό πάρκο στα Φάρσαλα ενώ σχεδιάζει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην χώρα μας.

Εφορία: «Δεν δεχόμαστε πληρωμές από τον Σώρρα»

Μέχρι και 60 ευρώ πληρώνουν οι οπαδοί του για να στείλουν τα απίθανα εξώδικα σε ΔΟΥ, Ταμεία και τράπεζες, με τα οποία ζητούν να εξοφληθούν οι οφειλές τους από τα 600 δισ. δολάρια του Αρτέμη Σώρρα

Βίντεο - παρωδία για το… "καταραμένο" 2016

Το τρέιλερ του… θρίλερ του 2016 έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία παραγωγής «Friend Dogs Studios», παρουσιάζοντας σε ένα βίντεο - παρωδία γεγονότα που σημάδεψαν την περσινή χρόνια.

Κινηματογραφικό ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στη Νέα Υόρκη την ώρα που άλλαζε ο χρόνος [βίντεο]

Κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει τη στιγμή που διαρρήκτες εισβάλλουν σε κατάστημα χονδρικής κοσμημάτων και πολύτιμων λίθων στη Νέα Υόρκη χρησιμοποιώντας ως κάλυψη τις εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς.

Πλανήτης Νιμπίρου: Φάρσα στο ίντερνετ, ή το τέλος του κόσμου;

Δείτε το βίντεο που υποτίθεται πως αποδεικνύει την ύπαρξή του - Ο πλανήτης από σίδερο θα προσεγγίσει τη Γη τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους - Η NASA κάνει λόγο για «διαδικτυακή σπέκουλα»

Εξώφυλλο στο Sports Illustrated ο Αντετοκούνμπο!

Ο Έλληνας άσος έγινε εξώφυλλο στο κορυφαίο περιοδικό Sports Illustrated ως... ο πιο ιντριγκαδόρικος πόιντ γκαρντ στην ιστορία του ΝΒΑ! Ο Αντετοκούνμπο είναι ο μοναδικός παίκτης στο ΝΒΑ που ηγείται της ομάδας του στις πέντε βασικές στατιστικές κατηγορίες.

Το γκ@μενάκι πανηγυρίζει για το ταμείο τέρας με τον αγρότη Πρόεδρο-ΝΔ: «Ποδαρικό» με νέα ψέματα

Για ποδαρικό με νέα ψέματα από την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου κάνουν λόγο σε κοινή τους δήλωση οι βουλευτές της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης και Νότης Μηταράκης, τονίζοντας ότι η χρονιά άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες.

Έφοδος στα γραφεία της Novartis από εισαγγελείς Διαφθοράς

Στόχος των εισαγγελέων είναι να διερευνήσουν τις καταγγελίες για μίζες σε 4.000 γιατρούς και κρατικούς λειτουργούς που προωθούσαν τα φάρμακά της Novartis

ΝΔ: Αδιέξοδη η πολιτική της κυβέρνησης – 4,3 εκατ. πολίτες χρωστάνε πλέον στην εφορία

Η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών έχει πλέον εξαντληθεί επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών που καταγράφεται από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Απέλυσαν 3 εκπαιδευτικούς και ψάχνουν «παράθυρο» για χιλιάδες διορισμούς εκτός ΑΣΕΠ

Πληροφορίες κάνουν λόγο για θέσπιση κριτηρίων μέσω ΑΣΕΠ και θεσμοθέτηση νέου συστήματος, το οποίο θα πριμοδοτεί την προϋπηρεσία των αναπληρωτών, ενώ ταυτόχρονα θα «ανοίγει» την πόρτα και σε νέους εκπαιδευτικούς

Νέο βίντεο με τον μακελάρη του «Reina» σε σταθμό λεωφορείων στο Ικόνιο της Τουρκίας

Το ανθρωποκυνηγητό για τον μακελάρη του κλαμπ «Reina» συνεχίζεται στην Τουρκία και συνεχώς δημοσιεύονται φωτογραφίες και βίντεο του δράστη.

Γερμανία: «Ο Αγών μου» του Χίτλερ πούλησε 85.000 αντίτυπα

Η σχολιασμένη έκδοση του «Mein Kampf» («Ο Αγών μου») του Αδόλφου Χίτλερ, έργο που εκδόθηκε στη Γερμανία τον Ιανουάριο 2016 για πρώτη φορά μετά το 1945, αποτέλεσε εκδοτική επιτυχία καθώς έχουν πωληθεί έως τώρα 85.000 αντίτυπα.

“Δεν είμαι ο μακελάρης του Reina” δηλώνει ο κάτοχος του διαβατηρίου που διακινούν τούρκικα ΜΜΕ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Iakhe Mashrapov δεν είναι ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης.

Ο άνδρας από το Κιργιστάν, το διαβατήριο του οποίου έκανε τον γύρο του κόσμου από το πρωί της Τρίτης, μίλησε σε δημοσιογράφους και αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη με το μακελειό της 1ης Ιανουαρίου στο κλαμπ Ρέινα.

Η κομπίνα που θα μείνει στην ιστορία - Σε αγώνα μπάσκετ γυναικών [βίντεο]

Το μπάσκετ όπως όλα τα αθλήματα, στηρίζεται στην οξυδέρκεια. Ενίοτε και στην καλή έννοια της πονηριάς. Αυτό απέδειξε η γυναικεία ομάδα της Λούιβιλ.

Τρομακτικό βίντεο: Κροκόδειλος προσπαθεί να ξεριζώσει το χέρι του εκπαιδευτή του!

Οι παρευρισκόμενοι έδωσαν στη δημοσιότητα τρομακτικά βίντεο από τη στιγμή που ο Ταϊλανδός εκπαιδευτής βρίσκεται κυριολεκτικά έρμαιο του ερπετού, κατά τη διάρκεια ενός σόου

Λέξεις: Αυξομειώνονται σε δημοφιλία με βάση μυστηριώδεις 14ετείς κύκλους!

Το λεξιλόγιο των ανθρώπων ασφαλώς αλλάζει και εμπλουτίζεται ή φτωχαίνει στο πέρασμα του χρόνου. Όμως, οι επιστήμονες ανακάλυψαν για πρώτη φορά και κάτι ακόμα: ότι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε, εμφανίζουν μυστηριώδεις κύκλους δημοφιλίας, διάρκειας περίπου 14 ετών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! Καμμένος μας καλεί να βγούμε απ' τα χαρακώματα... εναντίον του Τσακαλώτου

Και ρωτάει ο Μπούλης: "Δέχονται οι Έλληνες να κυβερνώνται με μέιλ από την τρόικα; Δέχονται να προσβάλλονται Έλληνες υπουργοί;"... μετά έκατσε σε καρέκλα και...

Επίθεση Άδωνι σε Βαξεβάνη και ΣΥΡΙΖΟτρόλ για τη Novartis-Δεν αποδεικνύεται εμπλοκή πολιτικών λένε από τις ΗΠΑ

Σκληρή απάντηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter έδωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στη φημολογία που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τα παπαγαλάκια του που θέλουν να τον εμπλέξουν με το θέμα της Novartis.

ΜΑΚΑΡΙ ΜΠΑΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ! Παρασκευόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Οι πολίτες νομιμοποιούνται να μην πληρώνουν

«Καθένας νομιμοποιείται να το κάνει, αλλά θα πρέπει να υπολογίσει πώς το κάνει και τι αποτέλεσμα θα φέρει αυτό για τον εαυτό του», δήλωσε ο οικονομολόγος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρος Παρασκευόπουλος, στον ΑΘΗΝΑ 9.84, απαντώντας σε ερώτημα για το αν οι ελεύθεροι επαγγελματίες δικαιούνται να πουν ότι δεν πληρώνουν τις αυξημένες εισφορές, επειδή θεωρούν άδικο τον νέο νόμο.

Επίθεση σε υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ – Ένας τραυματίας και μία σύλληψη

Επίθεση από τέσσερα άτομα δέχθηκαν δύο υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ, όταν πήγαν στην περιοχή Μαμουλάδα Ναυπάκτου, για να ελέγξουν υπόθεση ρευματοκλοπής.

Βίντεο: Νεαρή έφαγε τούμπα μόλις ο φίλος της την ζήτησε σε γάμο, μπροστά σε 20.000 άτομα

Θα μπορούσε να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες προτάσεις γάμου, ωστόσο ένα λάθος πάτημα και παρ’ ολίγον να καταστραφούν όλα.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Το «πυρηνικό λάδι» του Αλέξη βγαίνει σε παράνομο ελαιουργείο

Ο πρωθυπουργός ανέλυσε πανηγυρικά από την Κρήτη το όραμά του, για το ελαιόλαδο κάνοντας λόγο για «πυρηνικό» προϊόν, αλλά τα στελέχη του κόμματός του τον ξενάγησαν σε ελαιουργείο τα απόβλητα του οποίου αποτελούν εστία μόλυνσης για το περιβάλλον - Πώς ματαίωσαν και τους περιβαλλοντικούς ελέγχους

Τι συμβαίνει με τους μουφτήδες στην Θράκη;

Αναστάτωση έχει προκληθεί με το θέμα των μουφτήδων στην Θράκη. Τις ημέρες των Χριστουγέννων έγινε γνωστή η αντικατάσταση του τοποτηρητή της μουφτείας Διδυμοτείχου, Μεχμέτ Σερίφ Δαμάδογλου από τον ιερωμένο Οσμάν Χαμζά, με απόφαση η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» και την υπογράφει ο ασκών καθήκοντα ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης Νικήτας Φραγκισκάκης.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΠΑΜΕ; Ε, ΑΣ ΠΟΥΜΕ->Στα 1,2 δισ. ευρώ το κόστος από το χαράτσι σε επαγγελματίες και μπλοκάκια

Του Δημήτρη Κατσαγάνη

Χαράτσι τουλάχιστον 1,2 δισ. ευρώ θα πρέπει να καταβάλλουν φέτος οι επαγγελματίες και τα "μπλοκάκια" για χάρη της κύριας ασφάλισης και της υγειονομικής περίθαλψης τους.
Και αυτό λόγω της επιβολής της διπλής εισφοράς 26,9%  η οποία επιβάλλεται από 1/1/2017 σε κάθε εισόδημα το οποίο αποκτήθηκε από επαγγελματική δραστηριότητα το 2015 και το οποίο εκτιμάται σε 4,8 δις. ευρώ.

ΓΑΠ και Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ για ύβρεις Πολάκη: Επικίνδυνος, πρόκειται για βόθρο, πολιτικό μίασμα

Στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στην εκπομπή «μεσημεριανό Ρεπορτάζ».

ΤΩΡΑ ΤΟΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ; Σερβία: Κάναμε λάθος όταν αναγνωρίσαμε τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία»

Η Σερβία «έκανε λάθος όταν αναγνώρισε τη χώρα αυτή με το συνταγματικό της όνομα (Δημοκρατία της Μακεδονίας), δεδομένου ότι τα Σκόπια αναγνώρισαν αργότερα το Κόσσοβο ως ανεξάρτητο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς.