04 Ιανουαρίου 2017

Βίντεο: Η Rita Ora τραγουδά γυμνή στην μπανιέρα της

Δείτε το βίντεο που «τάραξε» ευχάριστα τους άνδρες θαυμαστές της
Η Rita Ora, λατρεύει τα social media και συχνά ανεβάζει σε αυτά προσ

Τον λίντσαραν επειδή έμοιαζε στον μακελάρη του κλαμπ Ρέινα [βίντεο]

Θύμα πλήθους έπεσε ένας Τούρκος πολίτης, που έμοιαζε με τον ένοπλο της επίθεσης στο νυχτερινό κλαμπ Ρέινα, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Κωνσταντινούπολη: Αυτός είναι ο «εγκέφαλος» της επίθεσης στο κλαμπ Reina

Δεύτερος τρομοκράτης με το όνομα «Γιουσούφ Χότζα» σχεδίασε την επίθεση στο Ρέινα την οποία εκτέλεσε ο δράστης, του οποίου οι φωτογραφίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από προχθές, αλλά παραμένει ασύλληπτος.

Μπόμπολας, Μάρης και Θωμόπουλος συναντήθηκαν για το μέλλον του ΔΟΛ

Σήμερα το πρωί στον «Πήγασο» και εξέτασαν πιθανά χρηματοδοτικά σενάρια χωρίς την παρουσία εκπροσώπου του ΔΟΛ

Συνεχίζονται οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις που στοχεύουν στην εξεύρεση πιθανής λύσης στο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το εκδοτικό συγκρότημα του ΔΟΛ.

CNBC: Τα λαϊκιστικά κόμματα είναι ισχυρά μόνο ως αντιπολίτευση- Δείτε τον ΣΥΡΙΖΑ

Στο φαινόμενο του λαϊκισμού που «ανθεί» ειδικά στην Ευρώπη αναφέρεται δημοσίευμα στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του αμερικανικού δικτύου CNBC που κάνει ειδική μνεία στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Βίντεο: Πεινασμένη αρκούδα εναντίον αγέλης κογιότ... σημειώσατε ένα

Aποφασισμένη να μην αφήσει τους ανταγωνιστές της να της κλέψουν το λαχταριστό της γεύμα ήταν μια πεινασμένη αρκούδα στο πάρκο Γέλοουστοουν των ΗΠΑ, η οποία επιστράτευσε αρχικά την πονηριά και μετά την... επιθετικότητα για να απομακρύνει μια αγέλη κογιότ που λιγουρεύονταν τον βίσονά της.

Βραζιλία: Σάλος με τον δήμαρχο που πρόσφερε την πόλη του στον... Θεό!

«Εγώ, ο Ζάιρο Μαγκαλιάες, διορισμένος εκ Θεού, εκλεγμένος με τη λαϊκή ψήφο για τη θητεία του 2017-20, διατάσσω την παράδοση των κλειδιών αυτού του δήμου του Γκουανάμπι στον Θεό» ανέφερε στο κείμενό του

Κόλαση! Δεσμεύουν τραπεζικούς λογαριασμούς ακόμη και σε όσους ρυθμίζουν χρέη

Η δέσμευση λογαριασμών σε φορολογούμενους που την προηγούμενη ημέρα είχαν προχωρήσει σε ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών με την εφορία τους, είναι πια γεγονός!

Εβαλαν γκαζάκια στο ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημητρίου Τσάτσου στην Ακαδημίας [εικόνες]

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο των γραφείων του Κοινωφελούς Ιδρύματος Θεμιστοκλή και Δημητρίου Τσάτσου σε κτίριο στην οδό Ακαδημίας προκάλεσε πανικό και μεγάλη κινητοποίηση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό ατόμων.

ΒΙΝΤΕΟ-Χίος: Λαθροάπλυτοι κατέβασαν και έσκισαν την ελληνική σημαία από βενζινάδικο

Σύμφωνα με το οπτικό υλικό που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου στις αρχές, απεικονίζεται αρχικά ένας άνδρας να επιχειρεί να κατεβάσει ανενόχλητος τη σημαία που βρίσκεται πάνω στον ιστό

ΣΥΚΟΦΟΝΤΙΕΣ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ! ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ! Δηλητηριάστηκε από τη σόμπα μια ολόκληρη οικογένεια - 4 παιδάκια στο νοσοκομείο !

Παραλίγο τραγωδία - 3 ενήλικοι και 4 παιδιά δηλητηριάστηκαν από τις αναθυμιάσεις

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει η προσπάθεια μιας οικογένεια στο χωριό Ορεινό της Ιεράπετρας να ζεσταθεί μέσα στην κακοκαιρία των τελευταίων ημερών.

Deutsche Welle: Η Αλβανία είναι η Κολομβία της Ευρώπης

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία πάνω από 2,5 εκατομμύρια δενδρύλλια κάνναβης καταστράφηκαν από τις αρχές, ενώ εντοπίστηκαν περίπου 5.204 χωράφια - Το νέο δεδομένο είναι ότι πλέον οι παράνομες φυτείες είναι διάσπαρτες σε όλη την αλβανική επικράτεια

Βρέθηκε νέος Γαλαξίας που βρίσκεται 359 εκατ. έτη φωτός απόσταση

«Το διαφορετικό χρώμα ανάμεσα στους δύο δακτυλίους μας δείχνει ότι διαμορφώθηκε σε δύο διαφορετικές φάσεις, γεγονός που το συναντάμε για πρώτη φορά», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της επιστημονικής ομάδας

Ο Ματ Ντάρμπισάιρ έκανε χατ τρικ σε 4 λεπτά [βίντεο]

Απίστευτο ρεκόρ από τον Ματ Ντάρμπισαιρ.

Ο Άγγλος πρώην φορ του Ολυμπιακού βλέποντας την Ομόνοια να χάνει με 2-0 στην έδρα της από τον Εθνικό Άχνας για το κυπριακό πρωτάθλημα… ανέλαβε δράση και άρχισε να βάζει γκολ ανά... λεπτό.

Γυναίκα τα “έβαλε” με χιονάνθρωπο και… έχασε - ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει στην Τουρκία ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο μία γυναίκα στην Άγκυρα προσπαθεί για αρκετή ώρα να ρίξει κάτω έναν… χιονάνθρωπο.

Καναδός στρατιώτης σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

Ένας πρώην στρατιώτης, που υπέφερε από μετατραυματικό στρες, σκότωσε τη σύζυγο του, τη μικρή του κόρη και τη μητέρα του πριν αυτοκτονήσει, ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Νέας Σκωτίας στον ανατολικό Καναδά.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΤΟ 2013 ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΖΕ! Τα στοχεία για την υπόθεση Σώρρα ζητά ο Κοντονής

Τα στοιχεία για την υπόθεση με τα περίφημα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα ζητά ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε να εξετάσει την απόφαση μονομελούς δικαστηρίου από το 2013 που ουσιαστικά δεχόταν την ύπαρξη των φερόμενων ομολόγων αξίας 600 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Νέο ρεκόρ Γκίνες στην Καλαμάτα από τον άνθρωπο που κατέχει τα περισσότερα – ΦΩΤΟ

Ο άνθρωπος με τα περισσότερα Guinness World Records, Ashrita Fruman, κατέρριψε άλλο ένα ρεκόρ επιλέγοντας την Καλαμάτα σαν το ιδανικό μέρος.

Ο ομογενής Τζορτζ Τζιτζίκος αναλαμβάνει αναπληρωτής βοηθός του Τραμπ

Θα αναλάβει και επισήμως τα νέα του καθήκοντα από τις 20 Ιανουαρίου

Το πόστο του αναπληρωτή βοηθού του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναλαμβάνει ο Έλληνας ομογενής Τζορτζ Τζιτζίκος.

#Εθνικο_νομισμα θέλουν τα τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ... αλλά με iPhone

Ενας αιφνίδιος πόλεμος ξεκίνησε σήμερα στα social media, ανάμεσα στους ΗΛΙΘΙΟΥΣ θιασώτες της δραχμής και σε όσους γελάνε με μαζί τους. Αρχικά τα τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ και προκειμένου να δημιουργήσουν κλιμα σε συνδυασμό με την δημοσκόπηση της ALCO (πρωτοχρονιάτικα οι άλλοι έκαναν δημοσκόπηση για το ευρώ...), άρχισαν να εκθειάζουν τα πλεονεκτήματα της δραχμής, τα οποία εξαντλούνται στο "θα διώξουμε τους δυνάστες μας" ή επιπέδου Νόμπελ ατάκες όπως...

Άγρια γιούχα σε Τσίπρα στην παράσταση για τη ζωή του Ζαχαριάδη -«Σου αξίζει εξορία στη Σιβηρία»

Με αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα υποδέχθηκαν χθες το βράδυ τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θεατές στην θεατρική παράσταση ««ΟΜΠΙΝΤΑ», Οι τελευταίες ώρες του Νίκου Ζαχαριάδη» που ανεβάζει ο Γιώργος Κοτανίδης στο Ιδρυμα Κακογιάννη.

ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! Έφαγε 5 χρ. φυλακή για πλαστογραφεία, του έκοψαν τη σύνταξη και το Ελεγκτικό Συνέδριο λέει να του την επιστρέψουν

"Υπερβολικά επαχθή κύρωση" χαρακτηρίζει η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου την οριστική και πλήρη περικοπή της σύνταξης δημοσίου και στρατιωτικού υπαλλήλου λόγω καταδίκης με αμετάκλητη δικαστική απόφαση!

Λογοθεραπευτές: Μας οδηγούν στον αφανισμό και την εξαθλίωση

Την απόφασή τους να μην υπογράψουν τη σύμβαση που προτείνει από 1ης/1/2017 ο ΕΟΠΥΥ και αφορά την Ειδική Αγωγή γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους...

Σοκ για τα ΓΙΔΙΑ τους αγρότες: Τους ζητούν αναδρομικά και εισφορές για το ΙΚΑ!

Να καταβάλλουν εκ νέου τις εισφορές που τους επιστράφηκαν καλούνται εκατοντάδες ασφαλισμένοι του ΟΓΑ που είχαν εξαιρεθεί (αν και μισθωτοί) από την υπαγωγή στην ασφάλιση του ΙΚΑ.

Αυτός τώρα είναι οικονομολόγος του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρασκευόπουλος: Δίκαιο κίνημα το "Δεν πληρώνω":

Κυρανάκης: Ο Τσίπρας βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη των πολιτών

«Ο κ. Τσίπρας βάζει το ένα του χέρι βαθιά στις τσέπες των πολιτών ώστε να μπορεί με το άλλο να υπογράφει προσλήψεις κομματικών στρατών», τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του Δημήτρη Μπούρλου

Εμπρηστική επίθεσης σημειώθηκε το απόγευμα στο γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου στα Εξάρχεια στην οδό Ναβαρίνου.

Συνεχίζονται από το ΥΠΕΞ οι σπατάλες για ενοίκια ακινήτων στο εξωτερικό-Πιο ακριβά τα σπίτια των πρέσβεων απ' την Πρεσβεία σε Βατικανό, Καράκας, Κινσάσα και Ισλαμπαμπάντ

Πάνω από 2 εκ μας στοιχίζουν Πρεσβεία και Προξενείο με τις αντίστοιχες κατοικίες στη Μόσχα!

Η κρίση δεν… ακουμπάει το ελληνικό Δημόσιο. Τη στιγμή που μισθοί και συντάξεις περικόπτονται και Υπηρεσίες είναι στο όριο της κατάρρευσης, το Υπουργείο Εξωτερικών ενέκρινε πίστωση 15.000.000 ευρώ για πληρωμή «μέρους» της δαπάνης για μισθώματα κτιρίων Αρχών Εξωτερικού.

Ο διοικητής του ΟΑΕΕ είναι αυτός που κυνηγά ο εισαγγελέας επειδή ... δεν δέχεται τα ομόλογα Σώρρα

Του Βασίλη Γεώργα

Τον διοικητή του τέως ΟΑΕΕ Δημήτρη Τσακίρη, ο οποίος σήμερα είναι υποδιοικητής στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, έχει βάλει στο στόχαστρο η ελληνική Δικαιοσύνη επειδή ο Οργανισμός δεν έκανε δεκτά τα ομόλογα του Σώρρα!

"Σφαγή" στην επαναστατική αριστερά! Η απάντηση Κω/λουλου με καταγγελίες εξαγοράς από ΑΝΤΑΡΣΥΑ

"Φουρτούνες" έχει το καράβι της Πλεύσης Ελευθερίας μετά τις αποχωρήσεις στελεχών της Νεολαίας και μάλιστα με καταγγελίες περί "εργασιακού Μεσαίωνα" και καρφιά κατά της ίδιας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η οποία "απάντησε" την Τετάρτη με μια ανάρτηση στο Facebook, η οποία συνοδεύει αναδημοσίευση ενός οργισμένου post στελέχους του κόμματός της.

15 μήνες φαβέλα το Ελληνικό: Δήμαρχος κατά Μουζάλα

Δραματική παραμένει, για πρόσφυγες και δημότες, η κατάσταση στο Ελληνικό, 15 μήνες τώρα. Πάνω από 2.000 άνθρωποι διαβιούν υπό άθλιες συνθήκες στο παλιό αεροδρόμιο ,με συνέπεια να καθυστερούν και οι εργασίες ανάπλασης του Ελληνικού που θα τονώσουν σημαντικά την οικονομία.

Ανακαλύφθηκε ένα νέο όργανο μέσα στο ανθρώπινο κορμί!

«Κρυβόταν» μέχρι σήμερα στο πεπτικό μας σύστημαΌσο κι αν έχει προοδεύσει η επιστήμη τις τελευταίες δεκαετίες, η λειτουργία και η "αρχιτεκτονική" του ανθρώπινου σώματος αποτελεί ένα περίπλοκο θαύμα που δεν θα πάψει ποτέ να εκπλήσσει τους ερευνητές.

Η Κύπρος δανείστηκε με μηδενικό επιτόκιο από τις αγορές

Με επιτόκιο 0,02% δανείστηκε η Κύπρος το ποσό των 100 εκατ. ευρώ από τις αγορές, για διάστημα 13 εβδομάδων, αποδεικνύοντας τη συνεχιζόμενη ανοδική πορεία της κυπριακής οικονομίας, μακριά από τα μνημόνια.

ΤΡΙΟ! Με ποιον πήγαν θέατρο η Μπέτυ και ο Αλέξης;

Παρέα με την σύντροφο του Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε στο θέατρο ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Τρίτης, για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ομπίντα» στο ίδρυμα Κακογιάννη, αλλά είχαν και παρέα μαζί τους…

ΒΙΝΤΕΟ - Ντοκουμέντο της παιδοψυχιάτρου με τον δράστη

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει την παρουσία της παιδοψυχιάτρου και του 39χρονου κατηγορουμένου για την δολοφονία της, τον Ιούλιου του 2016 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Χρήστος Μάστορας: Τα χρόνια στην Αλβανία και η αποκάλυψη... “Είμαι περήφανος Έλληνας Βορειοηπειρώτης”

Ο frontman του συγκροτήματος “Melisses” Χρήστος Μάστορας μιλάει για πρώτη φορά για τα χρόνια που έζησε στην Αλβανία, την ασθένεια που κόντεψε να τον σκοτώσει και το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με την αγαπημένη του Courtney Parker.

"Μπούκαραν" στο δημαρχείο Μεσολογγίου εξαγριωμένοι για το νερό! [pics]

Κάτοικοι του Αιτωλικού με αυτοκίνητα και με λεωφορείο έφτασαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Μεσολογγίου με σκοπό να δουν τον Δήμαρχο Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο και να ενημερωθούν από τον ίδιο για το νερό στο Αιτωλικό.

ΝΔ: Διέλυσαν την υγεία και πανηγυρίζουν…

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε σήμερα εναντίον της Κυβέρνησης ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Αναπληρωτή Υγείας κ. Πολάκη σε τηλεοπτικό σταθμό:

ΓΙΔΙΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ! Λάθος η ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη το 2001, λέει το 53% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση της Alco

Αλλαγή σκηνικού στην ελληνική κοινωνία σε σχέση με την υποστήριξη προς το ευρώ καταγράφει δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύεται στο περιοδικό ZERO.

Δείτε το «Μακεδονία Παλλάς»… γιαπί! Ξεκίνησαν οι εργασίες της ανακαίνισης… (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακαίνιση του πεντάστερου ξενοδοχείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Το ιστορικό ξενοδοχείο κλείνει οριστικά για να ανοίξει εκ νέου… ανακαινισμένο τον Απρίλιο 2017.

Οκτώ στους 10 Θεσσαλονικείς θεωρούν άχρηστο το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

To Σάββατο 7 Ιανουαρίου με την εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» κυκλοφορεί το «Πολιτικό Ημερολόγιο-Ατζέντα Θεσσαλονίκης» του δημοσιογράφου, Βαγγέλη Πλάκα για το 2017.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ; Πάνω από 5.000 πολίτες ζητούν να πληρωθούν τα χρέη τους από τον... Σώρρα

Ολοένα και περισσότερα «εξώδικα» και πληρεξούσια κατακλύζουν τις ΔΟΥ για πληρωμή των ληξιπρόθεσμων από τον ...θησαυρό του Σώρρα

ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΔΙΑ! ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ! Αλαλούμ με τις εισφορές: Ζητούν κι άλλα από τους αγρότες

Να καταβάλλουν εκ νέου τις εισφορές που τους επιστράφηκαν καλούνται εκατοντάδες ασφαλισμένοι του ΟΓΑ που είχαν εξαιρεθεί (αν και μισθωτοί) από την υπαγωγή στην ασφάλιση του ΙΚΑ.

«'Ηθελα παιδί μαζί της, μου ζήτησε να χωρίσουμε, τη σκότωσα», είπε ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου

Ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας ομολόγησε το έγκλημα, σύμφωνα με πληροφορίες

Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία, αφού ομολόγησε το έγκλημα.

ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τον εκτροχιασμό του τρένου στο Μπρούκλιν

Τουλάχιστον 65 άτομα έχουν τραυματιστεί από εκτροχιασμό τρένου στον τερματικό σταθμό Ατλάντικ στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ.

H πιο ξενέρωτη αντίστροφη μέτρηση για το 2017 (vid)

Δεν ξέρουμε αν ήταν στημένο, προκειμένου να γίνει viral στα social media, αλλά σίγουρα η αντίστροφη μέτρηση για το 2017 στην εκπομπή «The Loop» του Channel 11, ήταν μακράν η χειρότερη για φέτος.

Η χαλασμένη βόμβα

Προηγήθηκε φυσικά η καθημερινή άσκηση της εξουσίας με προνόμια και παροχή εύνοιας σε κομματικά στελέχη με διορισμούς συγγενών και φίλων στο δημόσιο,οι εκβιασμοί στο δικαστικό σώμα,οι ραδιουργίες με τα τηλεοπτικά κανάλια του Παππά, τα σκάνδαλα με τις χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ, η απεμπόληση του ελέγχου της λίστας Λαγκάρντ που επί δύο ολόκληρα χρόνια και αυτή η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να ελέγξει και να φορολογήσει.

Δείτε που θα «ξεχειμωνιάσει» το 1% σε περίπτωση πυρηνικού ολοκαυτώματος

Είτε πρόκειται για πυρηνικό πόλεμο, είτε για αποκάλυψη με ζόμπι η οποία προκαλεί το τέλος του κόσμου όπως το γνωρίζουμε, το Vivos Group θέλει να σας προετοιμάσει. Η καλιφορνέζικη εταιρεία κατασκευάζει και συντηρεί τεράστια καταφύγια όπου και θα μπορέσουν να κρυφτούν οι πλούσιοι του κόσμου τούτου σε περίπτωση... Αρμαγεδδών.

ΝΔ: Οι τρεις υπογραφές Τσακαλώτου που δείχνουν τον τυχοδιωκτισμό και τη διγλωσσία της κυβέρνησης

Για «κυβέρνηση προθύμων» που ασκεί ανεύθυνη και τυχοδιωκτική πολιτική  κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σημειώνοντας ότι η αλλαγή πολιτικής είναι πλέον επιβεβλημένη.

Τσίπρας: Σε κάθε γήπεδο ακούω πολύ κράξιμο από τον κόσμο

Στους παραλληλισμούς που κάνει ο κόσμος λόγω του ονόματός του με τον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκε ο επιθετικός της Καλλιθέας και μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη επί του Άρη, Ανδρέας Τσίπρας.

Αποφάσισαν οι Τράπεζες για ΔΟΛ: Καταγγελία δανειακής σύμβασης – Καθαίρεση Ψυχάρη

Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνεδρίαση των πιστωτριών τραπεζών για το μέλλον του ΔΟΛ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι τράπεζες αποφάσισαν να εκδώσουν αύριο το έγγραφο με το οποίο θα καταγγέλλεται η δανειακή σύμβαση και θα ζητείται η έκπτωση του βασικού μετόχου από τη διοίκηση του Οργανισμού κ. Σταύρου Ψυχάρη.