05 Ιανουαρίου 2017

ΦΩΤΟ-Και φυσικά πρώτοι στη συνέπεια είναι οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Εκλογές το 2014 ήταν καλές... γιατί θα έπαιρναν καρέκλες... τώρα είναι κακές γιατί θα χάσουν τις καρέκλες:

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΓΑΜ@ΣΑΝ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σουηδία: Πεδίο μάχης από λάθρο που φώναζαν «τζιχάντ» το κέντρο του Μάλμε

Κατέστρεψαν αυτοκίνητα και δημόσια περιουσία - Πετούσαν καπνογόνα και βεγγαλικά στους Σουηδούς - Απούσα η αστυνομία

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της πόλης Μάλμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν συμμορία από μετανάστες άρχισε να επιτίθεται σε ανθρώπους και να καταστρέφει ό,τι έβρισκε μπροστά της, προκαλώντας ένα πραγματικό χάος στη σουηδική πόλη.

Σάλος με Αμερικανό δικαστή: «Αντάλλασσε» ελαφριές ποινές με σεξ, χάπια και μετρητά

Είχε παρασύρει στο κρεβάτι του πάνω από 12 κατηγορούμενες

Σάλος έχει ξεσπάσει στην πολιτεία του Αρκάνσας των ΗΠΑ μετά την αποκάλυψη ότι ένας δικαστής έκανε κατ' επανάληψη «χατίρια» σε κατηγορούμενες, επιβάλλοντάς τους ελαφρύτερες ποινές με αντάλλαγμα σεξ.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! «Unfollow» σε Κω/λου: Είσαι δικηγόρος για τον πο@τσο καβάλα

«Τις τελευταίες μέρες εξαπολύεται μία κλιμακούμενη επίθεση στελεχών, μελών και οπαδών της πολιτικής κίνησης της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία μάς υποχρεώνει να προβούμε σε διευκρινίσεις», αναφέρεται στο κείμενο

Αποκάλυψη: Μυστική διαπραγμάτευση Βρετανών για παραμονή στην ΕΕ

Ταινία κατασκοπευτικού σεναρίου θυμίζουν οι εξελίξεις γύρω από το Brexit. Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Εμπορίου της Βρετανίας, ομάδα διπλωματών διαπραγματεύεται κάτω από άκρα μυστικότητα, την παραμονή του Νησιού στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Πίτερ Λίλεϊ δήλωσε ότι στόχος τους είναι να παραμείνει η Αγγλία στους 28 της ΕΕ.

ΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ! Βίντεο: Αστυνομικοί στο Μπρονξ ξυλοκοπούν 50χρονο που βρίσκεται ακινητοποιημένος στο έδαφος

Το βίντεο τραβήχτηκε από επιβάτη λεωφορείου που περνούσε τη στιγμή του περιστατικού από το σημείο και δείχνει τρεις αστυνομικούς να χτυπούν επανειλημμένα στο πρόσωπο τον Εριμπέρτο Νούνιες

Κρήτη: Στην «απομόνωση» Γάλλος υπήκοος που νοσηλεύεται με επικίνδυνα μικρόβια

Οι γαλλικές αρχές δεν δέχονται τη μεταφορά του 48χρονου, διότι έχει προσβληθεί πολυανθεκτικά μεταλλαγμένα μικρόβια, επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΕΙΣ' ΤΙΣ ΤΙΣ Γ@ΜΗΜΕΝΕΣ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΟΝΟ ΑΥΓΗ-ΤΟΚΟΥΜΕΝΟ! Τσίπρας σε συμβασιούχους: Καλά κάνετε και δεν διαβάζετε εφημερίδες

«...έχετε την υγειά σας», είπε ο πρωθυπουργός και έστρεψε τη συζήτηση με τους εργαζόμενους στον Δήμο Καλαμαριάς από την καθυστέρηση των πληρωμών, στον Τύπο που του ασκεί κριτική

Ο παππούς και ο θείος του Τζορτζ Μάικλ είχαν αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τζορτζ Μάικλ, ζούσε με τον φόβο της επανάληψης της ιστορίας

Τις τελευταίες ημέρες και κυρίως μετά τα tweets που δημοσιεύθηκαν στο λογαριασμό του συντρόφου του, έχουν φουντώσει οι φήμες ότι ο Τζορτζ Μάικλ δεν πέθανε από φυσιολογικά αίτια αλλά αυτοκτόνησε.

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ "ΟΟΣΑ: Οι Ελληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες στην Ευρώπη"

Τα χουμε πει 10 φορές! Μη μας πρίζετε με την παπαριά αυτή γιατί:
1. Το θέμα δεν είναι πόσο δουλεύεις αλλά τι παράγεις... μπορεί να "δουλεύεις" 8 ώρες όπως δουλεύουν αυτοί στον οργανισμό αποξήρανσης Κωπαϊδας...
2. Λογικό ο Έλληνας εφοριακός πχ. που ψάχνει μία ώρα τους φακέλους στο υπόγειο της εφορίας να δουλεύει περισσότερο από τον Γερμανό που τον βρίσκει στο κομπιούτερ του σε 1 λεπτό... ο ένας, κορόιδο, δουλεύει 1 ώρα και ο γάτος 1 λεπτό για να κάνει το ίδιο πράγμα
3. Στην Ελλάδα η αυτοαπασχόληση είναι από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη και αυτό ανεβάζει το μέσο όρο ωρών "δουλειάς" πχ. ανοίγει ο άλλος ένα μαγαζάκι και κάθετε όλη μέρα ("δουλειά" 16 ώρες) πουλώντας 10 τσίχλες... μην πάτε μακριά: Σκεφτείτε μόνο πόσα περίπτερα υπάρχουν στην Ελλάδα που δεν υπάρχουν αλλού στην Ευρώπη
4. Και το σημαντικότερο: Ακόμα και έτσι όπως το παρουσιάζουν οι πατριώτες του κ@λου να είναι καλύτερα να μην το λένε και να το κρύβουν αφού στην ουσία σημαίνει: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΤΕΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ, ΜΑΛΛΟΝ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ Ο ΣΤΟΚΟΣ!

Άντε πάλι το παραμύθι:

Στην κορυφή της Ευρώπης βρίσκονται οι Ελληνες εργαζόμενοι, καθώς δουλεύουν τις περισσότερες ώρες, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΟΣΑ.

12 βουλευτές ΝΔ τρολάρουν τη Γεροβασίλη: Τη ρωτάνε για «διόγκωση του Δημοσίου από την κυβέρνηση»

Ερώτηση προς την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ολγα Γεροβασίλη, κατέθεσαν 12 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Μουσείο θέλει για έκθεμα το μοιραίο φορτηγό του μακελειού στο Βερολίνο [εικόνες]

Το φορτηγό, που χρησιμοποίησε ο Ανίς Αμρί για να σκορπίσει τον θάνατο σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, θέλει να εκθέσει μουσείο.

ΒΙΝΤΕΟ-Η διαφωνία της μητέρας της με την Ρούπα-Επιχειρηματίες και πολιτικοί στο «στόχαστρο» της βλαμμένης

Η μητέρα της Πόλας Ρούπας, μιλώντας στις κάμερες έξω από τη ΓΑΔΑ, είπε χαρακτηριστικά πως η κόρη της δεν έπρεπε να αναφέρει τη φράση «Ζήτω η επανάσταση». Eκείνη τη στιγμή η δεύτερη κόρη της, την τράβηξε από το χέρι και δεν της επέτρεψε να δηλώσει κάτι άλλο.

ΕΤΣΙ! ΧΑΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΕΛΙΟ! Πόλεμος Ραχήλ-Ζωής: “Και οι καρέκλες που κάθεσαι είναι δικές μου”

Κάποτε ήταν αχώριστες. Στην πολιτική αλλά και στην κοινωνική τους ζωή, Ραχήλ Μακρή και Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίζονταν σχεδόν παντού μαζί και όλοι έβλεπαν πως αν και προερχόμενες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους (αν και για μικρό χρονικό διάστημα συνέπεσαν στον ΣΥΡΙΖΑ) οι δύο είχαν συστήσει ένα δυναμικό ντουέτου που... τρομοκρατούσε τους πολιτικούς του αντιπάλους εντός αλλά και εκτός βουλής!

ΒΙΝΤΕΟ-Επιμένει ο γγ του Σώρρα για τα 600 δις

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκονται τα πορίσματα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε η Υπηρεσία Ελέγχου Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα. Ο γενικός γραμματέας του φορέα “Ελλήνων Συνελεύσις” μίλησε στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε, τονίζοντας ότι τα 600 δισεκατομμύρια υπάρχουν.

Ξύλο Άδωνι σε Καμμένο: Σταμάτα να κοροϊδεύεις τους ένστολους! Από 1-1-17 κατάργησες τις μισθολογικές προαγωγές τους

Στις φάπες που έφαγε από τον Άδωνι προσπάθησε να απαντήσει ο Καμμένος με τις γνωστές μπαρούφες ότι βρήκε τα ισοδύναμα ώστε να μην ισχύσει η αναστολή στις μισθολογικές προαγωγές των ένστολων. Στην ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ εντέχνως αποπροσανατολίζει λέγοντας ότι "από τις 16 Σεπτεμβρίου έχει καταθέσει ισοδύναμα"... προφανώς Πανάρα η τρόικα που τα κατέθεσες στα απέρριψε και δεν άλλαξε ο Νόμος που είχες ψηφίσει

ΗΠΑ: Στρατιώτης της Φρουράς των Τιμών σωριάστηκε στο πάτωμα μπροστά στον Ομπάμα

Ένα απρόσμενο περιστατικό έβγαλε... εκτός προγράμματος την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια τελετή του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγα 24ωρα πριν την παράδοση της ηγεσίας στον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ. Ένας στρατιώτης της Φρουράς των Τιμών του προέδρου, σωριάστηκε στο πάτωμα μπροστά στον Μπαράκ Ομπάμα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας πρόσκαιρος πανικός.

Βίντεο: Εντυπωσιακή η αεροδιακομιδή ασθενή από το πλοίο Έλυρος με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε έξω από τη Μήλο

Την εντυπωσιακή και άκρως επιτυχημένη επιχείρηση αεροδιακομιδής ασθενούς επιβάτη του πλοίου Έλυρος κατέγραψε κάμερα ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού.

Φωτογραφίες: Σε ιδρύματα προσφέρθηκε ο εξοπλισμός του «Μακεδονία Παλλάς»

Η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη συμφώνησε αμέσως και το πρόγραμμα τέθηκε σε λειτουργίαΑπό τις 3 Ιανουαρίου το ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη έκλεισε τις πόρτες του για να επιστρέψει τον Απρίλιο πλήρως ανακαινισμένο.

Σφίγγει ο κλοιός για Σώρρα: Στον εισαγγελέα δημοσιεύματα και πορίσματα του υπΟΙΚ-Η Ξένου ανασύρει παλιές υποθέσεις

Ο Σταύρος Κοντονής ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ στρέφεται με ανακοίνωσή του κατά της ΝΔ που αγρόν ηγόραζε το 2013 όταν στόκος δικαστής αποφάσιζε ότι ο Σώρρας έχει 600 δις

Βγαίνουν από το αρχείο οι δικογραφίες - Κάποιες βρίσκονται ήδη στην τελική ευθεία

Νέα τροπή αποκτά η υπόθεση που αφορά στη δράση του Αρτέμη Σώρρα. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου έδωσε εντολή να ανασυρθούν από το αρχείο δικογραφίες που αφορούν στη δράση του Αρτέμη Σώρρα. Κάποιες μάλιστα εξ αυτών βρίσκονται στην τελική ευθεία της διερεύνησης τους.

ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ ΛΕΜΕ! ΠΣΟΦΑ ΚΙ ΕΣΥ! Μαζιώτης: Ξεκινάμε απεργία πείνας και δίψας με την Ρούπα γιατί το κράτος απήγαγε το παιδί μας

Μετά την Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης με δήλωση του ανακοινώνει ότι ξεκινά απεργία πείνας και δίψας, λόγω της άρνησης των Αρχών να δώσουν το παιδί τους στους συγγενείς της μητέρας του.

Νέες μητέρες φωτογραφίζονται ως «Θεότητες του Θηλασμού»

Τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει ένας αγώνας από πρόσωπα που μπορούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη, σχετικά με το δικαίωμα στο δημόσιο θηλασμό. Κατά καιρούς και κυρίως μέσω των social media μητέρες από τον καλλιτεχνικό χώρο και celebrities «ανεβάζουν» εικόνες τους στις οποίες θηλάζουν σε δημόσιους χώρους προκειμένου να αλλάξουν τη νοοτροπία όσων το θεωρούν προσβλητικό.

ΝΔ για κόντρα Χρυσόγονου-Τσίπρα: Πολλά τα νεύρα όταν το πουλόβερ ξηλώνεται

Την κόντρα Χρυσόγονου-Τσίπρα σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Τουρκία: Οι πρώτες ποινές για την απόπειρα πραξικοπήματος -Ισόβια σε δύο στρατιωτικούς

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδίκασε το Τουρκικό δικαστήριο δύο υψηλόβαθμους στρατιωτικούς που κρίθηκαν ένοχοι για εμπλοκή στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, στην πρώτη δικαστική απόφαση αυτού του είδους, μετέδωσαν τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

ΕΛ.ΑΣ.: Δύο χρόνια έμενε η Ρούπα στο σπίτι στην Ηλιούπολη!

Μόνιμη κατοικία για την ίδια και τον 6χρονο γιο της, φέρεται ότι ήταν το διαμέρισμα 1ου ορόφου διώροφης οικίας, στην οδό Ζαϊμη 14, στην Ηλιούπολη, όπου συνελήφθη σήμερα το πρωί, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, με την συνδρομή της ΕΚΑΜ, η 48χρονη Πόλα Ρούπα, σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη και καταζητούμενη, ως ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας.

Hurriyet: Επαφές με τους κομάντο που θα σκότωναν τον Ερντογάν είχαν οι στρατιωτικοί που διέφυγαν στην Ελλάδα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Hurriyet, οι τέσσερις από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, που ζητούν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, βρίσκονταν σε διαρκή επικοινωνία τη νύχτα του πραξικοπήματος με την ομάδα των κομάντο που είχε αναλάβει τη δολοφονία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ! ΠΣΟΦΑ ΜΩΡΗ! Ρούπα: Εχθρός σας μέχρι να πεθάνω-Απεργία πείνας μέχρι θανάτου ώσπου το παιδί μου να δοθεί στη μητέρα μου και την αδελφή μου

Την φροντίδα του παιδιού της από την μητέρα και την αδελφή της ζήτησε από την Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών η Πόλα Ρούπα η οποία οδηγήθηκε νωρίτερα στο Εφετείο προκειμένου να εκτελεστούν οι δύο καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν σε βάρος της.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ! Τράπεζα Κύπρου: Αποπλήρωσε τη χρηματοδότηση από τον ELA


Χώρια που η Κύπρος είναι μπο@ρδέλο κράτος, τουριστικά για τον πο@τσο και χωρίς ήλιο και δεν θέλουν να την καταλάβουν οι Γερμανοί σε αντίθεση με την Ελλάδα τον ήλιο της οποίας λιγουρεύται ο Σόιμπλε!

Την πλήρη αποπληρωμή της χρηματοδότησης από τον ELΑ, η οποία είχε κορυφωθεί στα 11,4 δισεκατομμύρια ευρώ τον Απρίλιο του 2013, ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου, η οποία ετοιμάζεται για ένταξη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ! ΠΗΔΙΚΟΥΛΕΣ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ!Αμέλια Αναστασάκη – Μανώλης Καψής: Δεν κρύβουν πλέον ότι είναι μαζί!

Πρωτοχρονιά μαζί έκαναν η Αμέλια Ανασταστάκη και ο  Μανώλης Καψής, οι οποίοι δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους.

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Τσιπουράκι, γαύρος και… μπιφτέκια το μενού Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑίων!

Στο ουζερί «Αγορά» γνωστό και ως «στέκι» αρκετών «πρασίνων» (ΠΑΣΟΚων) βρέθηκε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Άνθιμο στο πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης.

Ενοίκια, ΔΕΚΟ και κινητά δεν μετράνε στο «χτίσιμο» του αφορολογήτου

Με non paper το υπουργείο Οικονομικών κάνει γνωστό ποιοι λογαριασμοί δεν θα μετράνε στο «χτίσιμο» αφορολογήτου.

Πρόκειται για αυτούς των ενοικίων, των ΔΕΚΟ, της σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Η στιγμή της έκρηξης στη Σμύρνη της Τουρκίας - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλεί το βίντεο που έχει δει εδώ και λίγη ώρα το φως της δημοσιότητας από την στιγμή της έκρηξης έξω από το δικαστικό μέγαρο στη Σμύρνη της Τουρκίας.

ΑΝΙΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ! Ένας 92χρονος περπάτησε 3 χλμ. για να συναντήσει τον Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

Μία έκπληξη περίμενε τον Αλέξη Τσίπρα όταν βγήκε από το κτίριο που στεγάζεται ο σύλλογος γονέων παιδιών με Σύνδρομο Down.

ΧΑΒΑΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ! Τσίπρας σε Άνθιμο σε ανούσια συνάντηση: Καλωσορίσατε στο φτωχικό μας

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη. Υποδεχόμενος τον Μητροπολίτη, ο κ. Τσίπρας είπε: "καλωσορίσατε στο φτωχικό μας", με τον Παναγιότατο να απαντά: "προσεύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε ελπίδα".

Ελληνικό νησί στα 13 καλύτερα «κρυμμένα» νησιά στον κόσμο

Το Business Insider δημοσιεύει άρθρο σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν 13 κρυμμένα στολίδια, 13 νησιά που δεν είναι ευρέως γνωστά και τα οποία πρέπει όλοι οι ταξιδιώτες να επισκεφθούν. Η λίστα βασίζεται στις επιλογές των συντακτών του Travel+Leisure και σίγουρα θα βρείτε τον προορισμό ή τους προορισμούς των ονείρων σας. Ανάμεσα στις 13 μοναδικές επιλογές βρίσκεται και ένα ελληνικό νησί, το οποίο διαθέτει υπέροχες παραλίες αλλά και υπέροχα κατάφυτα τοπία.

Ποιοι ειναι οι Ουιγούροι ()που εικάζεται ότι ανήκει ο δράστης της Πόλης) και ποιός ο ρόλος της Τουρκίας;

Ο ένοπλος, που σκότωσε 39 ανθρώπους σε επίθεση που πραγματοποίησε τις πρώτες ώρες της Πρωτοχρονιάς σε νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, είναι πιθανόν Ουιγούρος και η Τουρκία έχει εντοπίσει πού μπορεί να βρισκόταν και τις διασυνδέσεις του, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Βεϊσί Καϊνάκ.

Πρετεντέρης: Ο "κόφτης" τι θα κόβει; Την τράπουλα στην πρέφα;

Την απάντηση του Κυβερνητικού εκπροσώπου "επέκταση του κόφτη δεν συνεπάγεται επέκταση του προγράμματος" σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-Συνεχίζεται το κομμουνιστικό ξεκατίνιασμα:Νέα επίθεση Κω/λου και απάντηση του άντρα της Κουτσούμπα

Σύζυγος της Δ. Κουτσούμπα κατά Ζωής- Καραναστάση! «Χυδαία και συκοφαντική επίθεση…»

Τις καταγγελίες του συνεργάτη της Διαμαντή Καραναστάση επανέλαβε η επικεφαλής της Πλεύσης Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία επιτέθηκε εκ νέου προσωπικά στον εκδότη του περιοδικού UNFOLLOW και δημοσιογράφο Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, την περιφερειακή σύμβουλο και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δέσποινα Κουτσούμπα αλλά και τον Παναγιώτη Σωτήρη, της ΛΑΕ.

Βρέθηκε γιάφκα με όπλα στον Άλιμο-Άγνωστο αν τα ευρήματα έχουν να κάνουν με την Πόλα Ρούπα


Ένα γκαράζ στην περιοχή του Αλίμου μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν όπλα πυρομαχικά και δύο αυτοκίνητα ερευνάται από την Αντιτρομοκρατική.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έφθασαν στο γκαράζ λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα και του αρχιληστή, στη Νέα Σμύρνη και την Ηλιούπολη.

Πανούτσος: Εάν κάποιος πιστεύει ότι αυτός που του ζητάει 3 τάλιρα έχει 2 τρις και κάτι, δεν τον σώζει ούτε ο Τσακ Νόρις με την ομάδα Δέλτα

Του Αντώνη Πανούτσου

Μεγάλωσα στον Πειραιά την εποχή που τα τρόφιμα δεν είχαν ημερομηνία λήξης, τα παιχνίδια είχαν κοφτερές γωνίες και οι ταράτσες δεν είχαν πεζούλια. Την εποχή που στα οκτώ σου είχες μάθει ότι οι καλοί κύριοι με τα μουστάκια που προσφέρουν καραμελίτσες θέλουν να σου πιάσουν το ποδαράκι.

Σοκ – Γυναίκα πατά κοριτσάκι με το μηχανάκι της στην Κίνα - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει μία γυναίκα να πατά με τη μηχανή της ένα κοριτσάκι.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις απαντά στη σπέκουλα για συνεργασία με Καμμένο-"Κορόιδεψε τους στρατιωτικούς ο Καμμένος"

Δεν έχουν νομοθετηθεί δημοσιονομικές παρεμβάσεις ισοδύναμης εξοικονόμησης δαπανών, ώστε να μην ισχύσουν, από 1-1-2017, το πάγωμα και η αναστολή των ωριμάνσεων και μισθολογικών προαγωγών στις ένοπλες δυνάμεις, τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! Πορτοσάλτε: «Ο Παπαδάκης διαφήμιζε τον Σώρρα» -Παπαδάκης: «Με ρόδονερο το στόμα σου όταν μιλάς για μένα»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης μετά τις αλήθειες που είπε ο Αρης Πορτοσάλτε σχετικά με την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα και τα υποτιθέμενα δισεκατομμύρια που θα σώσουν την Ελλάδα.

Στη φυλακή για 20 χρόνια ο πατέρας που βίαζε με τον σύντροφό του τον γιο του στο Άργος

Ομόφωνα ενόχους έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σπάρτης τον πατέρα και τον σύντροφό του από το Άργος οι οποίοι είχαν σοκάρει την κοινή γνώμη τον περασμένο Ιούλιο, όταν αποκαλύφθηκε ότι βίαζαν τον 12χρονο γιο του πρώτου που πάσχει από νοητική στέρηση!

Λάθρο οι δράστες που δολοφόνησαν το 2012 83χρονο μητροπολίτη

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία του 83χρονου πρώην Μητροπολίτη Νύσσης Ελευθέριου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, στις  5-1-2012, εντός της οικίας του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αντετοκούνμπο: Τον αποθέωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης για τη σημαία

O Γιάννης Αντετοκούνμπο που πήρε ελληνικό διαβατήριο στα 19 του δεν έβαλε τον εαυτό του πάνω από την Ελλάδα. Αρνήθηκε να υπογράψει πάνω στην ελληνική σημαία σε ένδειξη σεβασμού.

Νέα Δημοκρατία για υπόθεση Σώρρα: Να αφυπνιστεί η κυβέρνηση

Η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί την κυβέρνηση «να αντιμετωπίσει σοβαρά το θέμα, προτού να είναι πολύ αργά για πολλούς συμπολίτες μας»

ΒΙΝΤΕΟ-Εκρηξη κοντά στο δικαστήριο της Σμύρνης -Νεκροί δύο από τους δράστες

Τουλάχιστον ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και δέκα τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε στη Σμύρνη, μετέδωσε ο ανταποκριτής του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Dogan.

ΤΟ 'ΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Εισαγγελέας για τη Λεπέν: Τσέπωνε χρήματα στο Eυρωκοινοβούλιο που δεν δικαιούταν

O εισαγγελέας του Παρισιού διέταξε έρευνα για «αισχροκέρδεια», «καλυμμένη εργασία» και «πλαστογραφία» εναντίον του ακροδεξιού κόμματος της Μαρίν Λεπέν, Εθνικό Μέτωπο.

Μιχάλης Ιγνατίου: Ο Σώρρας έχει συμμορία

«Αυτός ο άνθρωπος παρουσιάστηκε σε εμάς τουλάχιστον στην Αμερική πριν από τέσσερα-πέντε χρόνια, πολύ γρήγορα εντοπίσαμε ότι πρόκειται για μία μεγάλη απάτη» είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή, αναφερόμενος στον Αρτέμη Σώρρα.