13 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Μια συγγνώμη θα ζητήσεις κάποτε ρε παπαγάλε;

Τώρα που θα τον τρώμε στη μάπα κάθε βράδυ, να θυμόμαστε και τις ευθύνες του στη διάλυση της χώρας:

«Τα έψαλε» ο Πανούσης στην κυβέρνηση, αλλά η Αυλωνίτου άκουγε... Πλούταρχο

Αιχμές για τους κυβερνώντες από τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη - Προτίμησε τον «λουλουδοπόλεμο» η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ
Αιχμές στους κυβερνώντες από τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση, κέφι στο «πρώτο τραπέζι-πίστα» από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ελένη Αυλωνίτου, χορό, λουλούδια και βραβεύσεις περιελάμβανε η ετήσια κοπή της πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλληλων Νοτιοανατολικής Αττικής σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Θρίλερ στο Κολωνάκι: Νεκρός ο γκουρού των Beatles Αλέξης Μάρδας

Νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο Αλέξης Μάρδας. Ήδη επί τόπου έχει σπεύσει η Αστυνομία. Ο Αλέξης Μάρδας στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη με την οποία είχε αποκτήσει μια κόρη, τη Μαρίνα, 23 ετών σήμερα.

Κυπριακό: "Ρήγμα" και στην Τουρκία! Αποστάσεις Ακιντζί από Ερντογάν

- Μετά τον έντονο καβγά Κοτζιά - Αναστασιάδη, το Κυπριακό φαίνεται πως διχάζει και την  τουρκική πλευρά
- Αποστάσεις παίρνει ο Ακιντζί από τον Ερντογάν!
- Ο Τούρκος πρόεδρος διαμηνύει ότι τα τουρκικά στρατεύματα θα μείνουν στο νησί
- Ο Ακιντζί από την άλλη λέει ότι "δεν υπάρχουν θέματα ταμπού"

ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ! Aδιάθετα 713 εκατ. ευρώ για να εξοφληθούν φέσια του Δημοσίου

Ενισχύσεις σχεδόν 3,3 δισ. ευρώ (3,295 δισ. ευρώ για την ακρίβεια) έδωσε από τα μέσα Ιουλίου έως τέλος Νοεμβρίου το δημόσιο στους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων τους σε ιδιώτες και εκκρεμών επιστροφών φόρων, ενώ οι φορείς διέθεσαν τα 2,562 δισ. ευρώ για τον σκοπό αυτό, όπως προκύπτει από στοιχεία που ανακοίνωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! Μετά τα πανηγύρια για τον Σόιμπλε πανηγυρίζουν και για απόφαση ΣτΕ: Δικαιώνεται πλήρως η κυβέρνηση

Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «δικαιώνονται πλήρως οι προσπάθειες της κυβέρνησης να μπει τέλος στο καθεστώς πλήρους ασυδοσίας που οικοδόμησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις».

KAT' ENTOΛΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ⏩Τα «μαζεύει» άρον-άρον ο Σαντορινιός για τον εποικισμό των νησιών στο Αιγαίο

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας δήλωσε ότι δεν υπάρχει σχέδιο για δημιουργία άλλων υποδομών και έκανε λόγο για σχέδιο τουριστικής αξιοποίησης προς όφελος των μεγάλων νησιών γύρω τους και για προσέλκυση τουριστών για την παρατήρηση των σπάνιων ζώων που ζουν εκεί

ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ"! Θεσσαλονίκη: Κρούσμα ηπατίτιδας σε παιδί λάθρο μαθητή δημοτικού -Μπλόκο βάζουν οι γονείς

Από ηπατίτιδα Α' νόσησε προσφυγόπουλο που διαμένει σε δομή φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης και παρακολουθεί μαθήματα στο 67ο δημοτικό σχολείο, στην Ξηροκρήνη.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥΖΑΛΑ➤➤Μόνο 61 λάθρο πήγαν στο πλοίο-Οι φύλαρχοι που κάνουν κουμάντο στη Μόρια δεν τους αφήνουν να πάνε

Συνολικά 61 μετανάστες και πρόσφυγες, όλοι άνδρες από τον καταυλισμό της Μόριας, δέχθηκαν μέχρι σήμερα το μεσημέρι να επιβιβασθούν στο αρματαγωγό πλοίο «Λέσβος» του Πολεμικού Ναυτικού, και να παραμείνουν εκεί όσο θα διαρκέσει η κακοκαιρία αλλά και οι εργασίες ανασύνταξης του καταυλισμού.

ΠΕΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Δήμαρχος Λέσβου κατά Μουζάλα: Φέρατε το πλοίο και κάνετε το λιμάνι πάλι καταυλισμό

«Μονομερή ενέργεια που βλάπτει ανεπανόρθωτα το νησί της Λέσβου» χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, την άφιξη στο λιμάνι της πόλης, του αρματαγωγού «Λέσβος» για να φιλοξενήσει προσωρινά αιτούντες άσυλο, με αφορμή την -χωρίς καμία προσυνεννόηση- τοποθέτηση χημικών τουαλετών στο λιμάνι της Μυτιλήνης για την εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων στο πλοίο.

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου γιατί έπεσαν γροθιές στα 35.000 πόδια! [βίντεο]

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε πτήση της Middle Eastern Airlines όταν δυο άνδρες ήρθαν στα χέρια ενώ το αεροπλάνο πετούσε στα 35.000 πόδια.

ΟΙ ΝΑΖΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! ΤUI: Η Ελλάδα φέτος, σαν τουριστικός προορισμός θα είναι μόδα!

Δυναμικό ξεκίνημα για τη νέα τουριστική χρονιά πατάει το ελληνικό τουριστικό προϊόν, καθώς όπως τονίζει ο μεγαλύτερος διεθνής διοργανωτής ταξιδίων TUI, η «Ελλάδα ως προορισμός θα είναι η τάση της φετινής χρονιάς».

Οι δήμαρχοι 5 νησιών που σηκώνουν το βάρος του μεταναστευτικού ζητούν παρέμβαση της ΕΕ

Κοινή πρωτοβουλία των Δημάρχων των 5 νησιών που σηκώνουν το βάρος του μεταναστευτικού, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Κως και Λέρος θα εκδηλωθεί τις επόμενες ημέρες.

Στα 63 εκατ. ευρώ τα έσοδα του Δημοσίου από τον φόρο τηλεοπτικής διαφήμισης και τα πρόστιμα του ΕΣΡ

Στα 63.337.921 εκατ. ευρώ ανέρχονται τα έσοδα του Δημοσίου από τον ειδικό φόρο τηλεόρασης και πρόστιμα του ΕΣΡ, για τη διετία 2015-2016.

Θεσσαλονίκη: Αθώοι δεύτερη φορά για την εισβολή στη Μητρόπολη

"Δεν αποδείχθηκε δόλος" είπε ο εισαγγελέας και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι

Εκ νέου αθώοι κρίθηκαν όσοι κατηγορούνταν για την εισβολή -το περασμένο καλοκαίρι- στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, στο Ναό Γρηγορίου του Παλαμά, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η κυριακάτικη Θεία Λειτουργία, διαμαρτυρόμενοι για την επιχείρηση εκκένωσης του παλιού ορφανοτροφείου "Μέγας Αλέξανδρος", χώρος που τελούσε επί μήνες υπό κατάληψη και φιλοξενούσε πρόσφυγες.

Δημουλίδου απαντά στον υπουργό που πάει με πο@τάνες και κα@λώνει με Πατουλίδου για το «λιποαναρρόφηση και εθνική κυτταρίτιδα»

Τι είπε ο υφυπουργός παιδείας για εκείνη και τη Λένα Μαντά;

Ο Κώστας Ζουράρις σε συνέντευξη του στο περιοδικό DownTown και στους Τάσο Κάτρη Θεοδωρόπουλο και Φανή Πλατσατούρα αναφέρθηκε στην Λένα Μαντά και στη Χρυσηίδα Δημουλίδου λέγοντας…

Τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη [εικόνες]

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Αρχές φωτογραφίες με αντικείμενα που κατασχέθηκαν στο σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη.

ΜΙΣΘΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΙΖΙΤΕΣ! Τι λέει η μητέρα του 12χρονου μαθητή που συγκλόνισε με την έκθεσή του

Συγκλονίζει η έκθεση ενός 12χρονου μαθητή για τον Γολγοθά που περνάει η πολύτεκνη οικογένειά του. Η έκθεσηκέρδισε βραβείο στον Διαγωνισμό του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Θεόφιλος - Στήριξη στην πολύτεκνη και τρίτεκνη οικογένεια» με θέμα «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη πολύτεκνη οικογένεια στην Ελλάδα και ποιοι είναι οι αρωγοί της».

Έφαγε κίτρινη κάρτα λόγω... πρότασης γάμου - ΒΙΝΤΕΟ

Το ηφαιστειογενές νησί, Γκουάμ, βρίσκεται στην Ωκεανία, κοντά στην Τάφρο των Μαριάνων (σ.σ. το βαθύτερο σημείο όλων των ωκεανών της Γης) και είναι το μεγαλύτερο νησί της Μικρονησίας, με έκταση 549 τετραγωνικά χιλιόμετρα και πληθυσμό περίπου 160.000 κατοίκους.

NΔ: Έχει απορροφηθεί μόλις 2% των ευρωπαϊκών κονδυλίων για τους πρόσφυγες

Συγκεκριμένα στοιχεία αναφορικά με την απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και τις διαδικασίες διάθεσής τους, ζητά από τους υπουργούς Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο Νίκος Δένδιας.

Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Ίαν Μακ Γκρέγκορ

Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά ενός εκ των πιο γοητευτικών ηθοποιών του Χόλιγουντ, Ίαν ΜακΓκρέγκορ, είναι ελληνικής καταγωγής και ονομάζεται Εύα Μαυράκη.

Τουρκία: Η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου μετατρέπεται σε μουσείο

Σε μουσείο αναμένεται να μετατραπεί, αφού πρώτα αποκατασταθεί, η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη μεσοδυτική επαρχία Μπιλετσίκ, στην περιοχή Οσμανελί της Τουρκίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Σαμπάχ.

ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 3%-Πέντε πρώην υπουργοί είπαν «Ναι» στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Πέντε πρώην κυβερνητικά στελέχη, από την ομάδα των λεγόμενων λοχαγών, οι Γιώργος Θωμάς, Βαγγέλης Μαλέσιος, Φραγκλίνος Παπαδέλης, Μηνάς Σταυρακάκης και Δημήτρης Σωτηρλής, δηλώνουν ότι στηρίζουν «την ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και την προσπάθειά της να οικοδομήσει μια νέα, μεγάλη και ισχυρή Κεντροαριστερά, ικανή να οδηγήσει στην ανάκτηση της ηγεμονίας των πολιτικών ιδεών, στη συλλογική μας αυτογνωσία, αλλά και στην αποκατάσταση του δημόσιου ήθους και την ηθική της ατομικής και συλλογικής ευθύνης».

Επιστολή - βόμβα των τραπεζών στον Τσακαλώτο για ΑΔΜΗΕ

Αντισυνταγματική χαρακτηρίζουν τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ οι τέσσερις πιστώτριες τράπεζες της ΔΕΗ, σε επιστολή που έστειλαν προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και αποκαλύπτει η «Καθημερινή».

Το Μαξίμου πανηγυρίζει για τον Σόιμπλε: Δεν είπε για 4ο μνημόνιο -Παραδέχθηκε ότι η ΕΕ μπορεί χωρίς το ΔΝΤ

Το Μαξίμου... πανηγυρίζει για τις δηλώσεις Σόιμπλε με αφορμή την προειδοποίηση του Γερμανού υπ. Οικονομικών ότι αν φύγει το ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα, θα χρειαστεί διαπραγμάτευση εξαρχής.

Ξεκαρδιστικός Μουρίνιο! Σήκωσε το τηλέφωνο δημοσιογράφου [vid]

Η συνέντευξη Τύπου του Ζοσέ Μουρίνιο για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ είχε μια πολύ αστεία στιγμή...

Μητσοτάκης για την Ψέριμο: «Ένας δρόμος όλος κι όλος, χωμάτινος. Ένα ιατρείο, χωρίς γιατρό».

Μήνυμα στην κυβέρνηση να ασχοληθεί με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατέρρευσε κτίριο στην Κωνσταντινούπολη - Δύο νεκροί - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε σήμερα ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο σε μια πυκνοκατοικημένη συνοικία της Κωνσταντινούπολης, με τον δήμαρχο να προειδοποιεί για την «παρακμή» της πλειονότητας των κτιρίων που οικοδομήθηκαν πριν από το 2000, μετέδωσαν τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΠΑΡΙΑ! Να μην εκδοθούν οι 4 Τούρκοι λέει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

[Μένει να δούμε αν έχουν και οι δικαστές...]

Τι πρότεινε ο αντεισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου Νίκος Παντελής - Να μην εκδοθούν στην Τουρκία και οι 8 στρατιωτικοί που θεωρούνται από τον Ερντογάν πραξικοπηματίες εισηγούνται οι εισαγγελείς

Χαμός με την αστυνομικό που έκανε στριπτίζ! [vid]

Σε μπελάδες μια Ρωσίδα αστυνομικός μετά το viral βίντεο που χορεύει και κάνει στριπτίζ υπό τους ήχους του τραγουδιού "My Girls" από τη ρωσική μπάντα Marshall.

Κόβει την ανάσα το άλμα στο κενό από την ψηλότερη γέφυρα του κόσμου

Πρωταγωνιστής ο 29χρονος Adam - Η γέφυρα βρίσκεται 565 μέτρα πάνω από ένα ποτάμι

Να πάει την αδρεναλίνη του στο «κόκκινο» αποφάσισε ένας 29χρονος στην Κίνα, ο οποίος επέλεξε να κάνει άλμα στο κενό από την ψηλότερη γέφυρα του κόσμου που βρίσκεται στην κινεζική επαρχία Γιουνάν.

BINTEO-ΠΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΙΣΑΡΙΕ! Ετσι δουλεύει ο κομμουνισμός γιατί πολύ θάρρος πήραν τα γίδια του προλεταριάτου

Κούτρας: Δεν είναι περιουσία του ξενοδόχου το ξενοδοχείο; Μαζί πληρώνετε τους λογαριασμούς κύριε Μουζάλα;
Μουζάλας:

Ποιος τη χέζει την Παιδεία

Σε μια χώρα που η βασική λειτουργία του σχολείου είναι η υπηρεσία ολιγόωρου πάρκινγκ ανηλίκων
…ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

ΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ

Αισθάνομαι την ανάγκη να χαιρετίσω την απόφαση εκείνων των δημάρχων του λεκανοπεδίου της Αττικής που κράτησαν κλειστά τα σχολεία των περιοχών τους την Τρίτη που μας πέρασε.

ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ ΛΕΜΕ! Κουρτάκης: Ο Καμμένος μου έστειλε την επιθεώρηση εργασίας


ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ! Αλήθεια ρε πεντακαθαρίδη γιατί δεν τόλμησες να εμφανιστείς σήμερα στο δικαστήριο με το αποδεικτικό υλικό της λάσπης που πέταγες;

«Μετά τους αστυνομικούς και τους εισαγγελείς, σήμερα εισέβαλε στα γραφεία η επιθεώρηση εργασίας», έγραψε στο Facebook o εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννης Κουρτάκης.

Φοβερός Ζλάταν: "Γλεντάει" τον Πογκμπά on camera (video)

Μεγάλο πειραχτήρι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός σταρ έδινε συνέντευξη στον Τιερί Ανρί, όταν ο Πολ Πογκμπά είχε την κακή ιδέα να εμφανιστεί στο χώρο.

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες: Χάλασε η μηχανή του Intercity Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Ενώ η αμαξοστοιχία Intercity από Θεσσαλονίκη για Αθήνα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, ακόμα δεν έχει φύγει λόγω βλάβης της μηχανής

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΓΕΛΙΟ! Μουζάλας: Όταν λέμε ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο λέμε ευτυχώς δεν πέθανε κανείς

Και αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει, συμπλήρωσε - «Μέχρι πριν από 20 ημέρες δεν είχα αποτύχει» υποστήριξε

Τη θέση ότι η κατάσταση στην ενδοχώρα με τους καταυλισμούς των προσφύγων είναι υπό έλεγχο επανέλαβε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας υποστηρίζοντας ότι «πετύχαμε το ξεχειμώνιασμα στην ενδοχώρα».

Αυστρία: Ιδρύθηκε από ναζί αλλά προσπαθεί να προσελκύσει τους Εβραίους ψηφοφόρους

Πριν από έξι δεκαετίες ιδρύθηκε από πρώην ναζί, τώρα το Κόμμα των Ελευθέρων (FPO) της Αυστρίας προσπαθεί να προσελκύσει Εβραίους ψηφοφόρους.

Ομπράντοβιτς: Είμαι πιο Σέρβος από αυτούς που με φωνάζουν Τούρκο

Ο Σέρβος τεχνικός της τουρκικής ομάδας τόνισε πως οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα τον αποκαλούσαν εν χορώ Τούρκο στον αγώνα με τη Φενέρ και η διοίκηση της ομάδας παρέμεινε απαθής.

Η τρελή πορεία του ακυβέρνητου «Μυρτιδιώτισσα» στον Παγασητικό -Τι κατέγραψε το Marine Traffic [εικόνες]

Ενα... οχτάρι έχει καταγράψει το Marine traffic δείχνοντας την πορεία του ακυβέρνητου πλοίου «Μυρτιδιώτισσα» στη θαλάσσια περιοχή του Παγασητικού κόλπου.

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ! ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΙΛΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΗ ΜΑΠΑ! Πώς ο Ιλχάν Αχμέτ βρέθηκε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και όχι στη ΝΔ

Εχοντας πάρει αποστάσεις από τον Σταύρο Θεοδωράκη, εδώ και καιρό, ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, εντάχθηκε την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και συναντήθηκε με την Φώφη Γεννηματά.

ΝΔ: Ξεκάθαρη ήττα της κυβέρνησης η απόφαση του ΣτΕ-Ο Παππάς έχει μπροστά του ΣΚ να τη διαβάσει καλά

«Με την σημερινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας καταδικάστηκε και τυπικά ο νόμος του αποτυχημένου “Υπουργού καναλάρχη” κ. Παππά και τα καθεστωτικά σχέδια της Κυβέρνησης που περιελάμβανε τον πλήρη έλεγχο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Η Μαρία Χούκλη έφυγε πικραμένη από τον ΑΝΤ1 -Δεν χαιρέτησε τη διοίκηση του καναλιού [βίντεο]

Η Μαρία Χούκλη δεν θέλησε να πει ένα τελευταίο δελτίο ειδήσεων, ώστε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό φεύγοντας από τον ΑΝΤ1.

Διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ για 48χρονο Τούρκο που κρατείται στις φυλακές Γρεβενών

Στις φυλακές Φελιού στα Γρεβενά εντόπισαν οι άνδρες της Ασφάλειας Γρεβενών 47χρονο Τούρκο πολίτη, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα προσωρινής κράτησης από την Ιντερπόλ Τουρκίας, το οποίο στη συνέχεια εξέδωσε και ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.

Μανιάτης καλεί τα ορφανά του ΓΑΠ, Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη να γυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ

Πρόσκληση στους Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργο Φλωρίδη και Γιάννη Ραγκούση να μην προχωρήσουν στην συγκρότηση νέου κόμματος, αλλά να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμπαράταξη απηύθυνε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης.

Ερντογάν: Ο στρατός μας δεν φεύγει από Κύπρο -Η Ελλάδα το βάζει ξανά στα πόδια-Κοτζιάς: Στα πόδια το έβαλαν αυτοί που έφυγαν

[Όταν σε βαράει ο Ερντογάν και αντί για τον Πρωθυπουργό σου απαντάει ο σταλίνας, μην παραξενεύεσαι που έχουν αποθρασυνθεί τελειώς]

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις με αποδέκτη την Ελλάδα, αυτή τη φορά για το θέμα του Κυπριακού, προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΣΤΟ ΦΟΡΤΕ ΤΗΣ Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! Ρεκόρ ολικού παγετού πέντε ημερών στη Θεσσαλονίκη από το 1930

Από το 1930, οπότε τηρούνται δεδομένα, είχε να καταγραφεί ολικός παγετός πέντε ημερών, όπως αυτός στην πόλη της Θεσσαλονίκης, γεγονός που σημαίνει ότι και η ανώτερη θερμοκρασία που σημειώθηκε κατά τις ημέρες αυτές ήταν υπό του μηδενός.

ΦΑΣΙΣΤΩ! ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ! Χίος: Στιγμές τρόμου για 19χρονη που δέχτηκε επίθεση από λάθρο

Ήρθε κάποιος από πίσω μου, μου έκλεισε το στόμα και άρχισε να μου τραβάει το κινητό - Aντιστάθηκα αλλά ήρθε και δεύτερος, με κλώτσησε στο πόδι το πήραν κι έφυγαν, περιγράφει

Και με τον Ρουβά και με τον Ρέμο

Του Σάκη Μουμτζή

Η πρόσφατη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Ρέμο και η φημολογούμενη ένταξη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας του Σάκη Ρουβά, παρατήρησα πως προκάλεσαν τις αντιδράσεις μερίδας χρηστών του διαδικτύου. Παραβλέπω όλους αυτούς που μονίμως γκρινιάζουν και μεμψιμοιρούν, καθώς και αυτούς που ασκούν υπόγειο πόλεμο στις επιλογές της ηγεσίας του κόμματος. Όποιος ασχοληθεί με αυτές τις δύο κατηγορίες πολιτών, χάνει το χρόνο του. Είναι μονίμως «απέναντι».

Ερώτηση του Κεφαλογιάννη στην ΕΕ για τις νέες τουρκικές προκλήσεις

Κατεπείγουσα ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσε ο επικεφαλής της ΚΟ των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης με αφορμή τις νέες προκλητικές δηλώσεις του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Ύποπτο βίντεο: Σπρώχνει την κοπέλα του και τη ρίχνει από τα βράχια [εικόνες & βίντεο]

[ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΥΤΟ! Μάλλον αυτή είναι μέσα στο κόλπο (φαίνεται κι από τον τρόπο που πέφτει αφού όταν τη σπρώχνει αντί να πέσει ανάσκελα κάνει στροφή στον αέρα και προσγειώνεται σχεδόν μετα πόδια), η πτώση δεν είναι από τόσο μεγάλο ύψος και το σημείο που πέφτει είναι γεμάτο φύκια]

Το πως μία ρομαντική βόλτα στην παραλία για ένα ζευγάρι μπορεί να μετατραπεί σε «θρίλερ» με μία κίνηση έδειξε ένας νεαρός, ο οποίος έριξε την κοπέλα του από ένα βράχο την ώρα που την έβγαζε βίντεο.