14 Ιανουαρίου 2017

ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ! Πιθανή η υποχώρηση Τσίπρα στον μεσαίο ΦΠΑ προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση

Η διατήρηση των υφισταμένων συντάξεων είναι η υστάτη κόκκινη γραμμή για τον πρωθυπουργό, αναφέρει η Καθημερινή της Κυριακής, καθώς κατά πληροφορίες ο κ. Τσίπρας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προβεί σε υποχωρήσεις στο..

ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΠΕΣ! ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! Το Μαξίμου λέει πως η απόφαση του ΣτΕ θα εφαρμοστεί με τον ισχύοντα νόμο

Αντισυνταγματική λένε έκρινε το ΣτΕ τη μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων από το ΕΣΡ στον καναλάρχη υπουργό και όχι το νόμο του καναλάρχη υπουργού άρα ο νέος διαγωνισμός πρέπει να γίνει με τον αντισυνταγματικό νόμο που προβλέπει 4 άδειες!! Εδώ γελάνε και οι κότες αφού το πόσα κανάλια θα λειτουργήσουν και πως θα γίνει ο διαγωνισμός το αποφασίζει (σύμφωνα με το ΣτΕ) το ΕΣΡ και όχι ο νόμος του καναλάρχη υπουργού. Εννοείται ότι το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματική όλη τη διαδικασία (αριθμός καναλιών, όρους και προυποθέσεις διαγωνισμού) του καναλάρχη υπουργού αφού όλα αυτά είναι αρμοδιότητες του ΕΣΡ

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΛΗΤΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ! «Ο Γιώργος Παπαδάκης με έκοψε από την εκπομπή του τον Σεπτέμβριο του 2015»!


«Με πολύ μεγάλη πίεση που ασκούσε ο ίδιος, πήγαινα...»

«Ο Γιώργος Παπαδάκης με έκοψε από τον Σεπτέμβριο του 2015. Ενώ ως βουλευτής από το 2012 τον τιμούσα στις εκπομπές τις οποίες με καλούσε -πολλές φορές με τρομερή κούραση γιατί έπρεπε να πάω στο κανάλι 7 το πρωί, ενώ μπορεί να είχα στις 9 επιτροπή-, με πολύ μεγάλη πίεση που ασκούσε ο ίδιος πήγαινα....

Καρέ καρέ τα επεισόδια άπλυτων στη Βέροια πριν τα εγκαίνια γραφείων της ΧΑ [pics, vid]

Πέτρες, χημικά και οδομαχίες σημειώθηκαν το πρωί στη Βέροια. Αντιεξουσιαστές είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα εγκαίνια των ραφείων της Χρυσής Αυγής.

Μίνα Αρναούτη: Η απάντηση της στη μητέρα του Παντελή Παντελίδη: "προσπαθεί να αγοράσει αξιοπρέπεια και σεβασμό"

Xωρίς τέλος φαίνεται να είναι η κόντρα που της οικογένειας Παντελίδη με τα δυο κορίτσια που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ. Ο Παντελής Παντελίδης έφυγε για πάντα εκείνη τη νύχτα και η μητέρα του Αθηνά ζητάει δικαίωση. Εδώ και καιρό η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ισχυρίζεται ότι οδηγουσε η Φρόσω Κυριάκου το βράδυ του τροχαίου.

Δαιμονισμένη 4χρονη σκότωσε τον ιερέα που ενέπνευσε τον Εξορκιστή!

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του ιερέα Malachi Martin που ενέπνευσε την ταινία "Ο Εξορκιστής" δίνει στο φως της δημοσιότητας πρώην πράκτορας της CIA.

Η Κέιτι Πράις φωτογραφίζεται (ολό)γυμνη και μας δείχνει το νέο... αλογάκι της!

Το κορίτσι «χτύπησε» νέο τατουάζ στο πόδι και θέλησε να το μοιραστεί με τα εκατομμύρια των θαυμαστών της, πετώντας όλα τα περιττά που κάλυπταν το κορμί της. Η Κέιτι Πράις φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για τις ανάγκες ενός ημερολογίου για το 2017, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο -συγκλονιστικό από όλες τις οπτικές γωνίες- τατουάζ που έκανε στο αριστερό της πόδι.

O MAΛ@ΚΑΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΒΟΛΟΓΑΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ! "Προσφυγόπουλο" με κρυοπαγήματα στα πόδια

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί το παιδί του ρακένδυτο, ξυπόλητο, να περπατά χιλιάδες χιλιόμετρα σε έναν κόσμο που του κλείνει τα σύνορα, ενώ το σπίτι του και η ζωή του είναι βομβαρδισμένα στην πατρίδα; Η εικόνα από τα κρυοπαγήματα στο πόδι ενός μικρού κοριτσιού-προσφυγόπουλου, που πέρασε από τα Σκόπια στη Σερβία και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, αποτελεί μία απάντηση και ένα ακόμη χαστούκι σε εκείνους που κάνουν πολιτική με τις ζωές και τις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ισχυρή έκρηξη σε καφετέρια στο Μάντσεστερ

Τουλάχιστον ένα άτομο σοβαρά τραυματισμένο - Φόβοι για εγκλωβισμένους - Ο δρόμος έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς - Έγινε αισθητή σε μεγάλη απόσταση

Ισχυρή έκρηξη σε καφετέρια στην πόλη του Μάντσεστερ σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Viral η άγρια επίθεση προβάτου σε βοσκό! [vid]

Φαίνεται πως σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένα "μαύρο" πρόβατο που εναντιώνεται και διαχωρίζεται από τα υπόλοιπα μέλη.

Έτσι και σε αυτή την περίπτωση που το κοπάδι προβάτων άλλαξε πορεία, με ένα από αυτά να επιστρέφει και να χτυπά τη γυναίκα βοσκό.

Το χιονισμένο νησάκι της Κυρά-Φροσύνης, στη λίμνη Ιωαννίνων [βίντεο]

Ο χιονιάς των προηγούμενων ημερών αποκάλυψε μια άλλη, πανέμορφη, επίσης, Ελλάδα, ντυμένη στα λευκά.

Τα Ιωάννινα ήταν μια από τις πόλεις που καλύφθηκαν από ένα παχύ στρώμα χιονιού και με τη θερμοκρασία να κατρακυλά κάτω του μηδενός η πόλη δεν θύμιζε σε τίποτα τα...

Formula 1: Στο στόχαστρο της Ferrari ο γιος του Michael Schumacher

Η Ferrari θα ήθελε να εντάξει τον Mick Schumacher, γιο του εφτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, στην ακαδημία της.

Εντυπωσιασμένη από την πρόοδο του Mick Schumacher δηλώνει η Ferrari και παραδέχεται ότι θα ήθελε να τον εντάξει στο πρόγραμμα της για την ανάδειξη νέων οδηγών.

ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΣΙ! ΒΙΝΤΕΟ-Μυτιλήνη: Λάθρο ουρούν στη θάλασσα

Ο Δήμος Λέσβου ξήλωσε τις τουαλέτες που είχαν τοποθετηθεί στο λιμάνι

Τις τουαλέτες που είχαν τοποθετηθεί στο λιμάνι της Μυτιλήνης για να εξυπηρετούνται οι μετανάστες που θα στεγάζονταν στο αρματαγωγό «Λέσβος» ξήλωσε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο Δήμος Λέσβου.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ! Βούτσης: Η δήλωση Σόιμπλε δείχνει ότι αποδίδει η κυβερνητική πολιτική

«Η χώρα μας δεν έχει συνομολογήσει μια συμφωνία μόνο με τον κ. Σόιμπλε ούτε πρέπει να πάμε στην παραδοχή ότι πρόκειται ήδη για μια τελειωμένη γερμανική Ευρώπη», σημειώνει μεταξύ άλλων

ΑΠ' ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΓΥΡΝΑΓΕ; Με τζιν και φούτερ ο Μητσοτάκης αιφνιδιάζει στελέχη της ΝΔ [pics]

Μια εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δεν έχουν συνηθίσει είχαν την ευκαιρία να αντικρίσουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Βίντεο: Κάμερα κατέγραψε για πρώτη φορά σπάνιο θαλάσσιο δράκο

Πριν την ανακάλυψή του είδους, το 2015, μόνο δυο είδη θαλάσσιων δράκων ήταν μέχρι τότε γνωστά

Ερευνητές κατάφεραν να κινηματογραφήσουν για πρώτη φορά το ρουμπινί θαλάσσιο δράκο (Phyllopteryx dewysea) σε βάθος 55 μέτρων, στο αρχιπέλαγος Rechercher της δυτικής Αυστραλίας.

Νυχτερίδες βαμπίρ άρχισαν να τρέφονται με ανθρώπους!

Μπορεί να είχαν το τρομακτικό όνομα "νυχτερίδες βαμπίρ", αλλά μέχρι πρότινος τρέφονταν με το αίμα πουλιών.

Θάνατος Φυντανίδη: Σωρεία μοιραίων λαθών ανακάλυψαν οι επιθεωρητές Υγείας

Πληθώρα λαθών και παραλείψεων διαπιστώνουν οι επιθεωρητές Υγείας κατά τη νοσηλεία του Σεραφείμ Φυντανίδη τον Δεκέμβριο του 2014 σε δύο νοσηλευτήρια, ένα ιδιωτικό και ένα δημόσιο.

Σοκαριστικό βίντεο: Φορτηγό «θερίζει» δημοσιογράφους που κάλυπταν ατύχημα στο δρόμο

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον άλλοι 15 τραυματίστηκαν - Η αστυνομία αναζητεί τον οδηγό της νταλίκας που προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα

Το Costa Concordia και επίσημα στη λήθη

Το τραγικό περιστατικό με το κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia το οποίο χτύπησε σε ύφαλο και ναυάγησε έξω από την Τοσκάνη συμπληρώνει πέντε χρόνια και σήμερα οι ιταλικές αρχές ανακοίνωσαν πως ό,τι είχε απομείνει από το πλοίο δόθηκε για σκράπ στο λιμάνι της Τζένοα.

Το σημιτικό ΠΑΣΟΚ στην ομάδα που συνόδευσε τον Κοτζιά στη Γενεύη για το Κυπριακό

Νέο ραντεβού στη Γενεύη για τις 18 Ιανουαρίου έδωσαν οι «παίκτες» που εμπλέκονται στις συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού.
Το διπλωματικό παρασκήνιο είναι ιδιαιτέρως έντονο. Και η Αθήνα βρίσκεται σε «ανοικτή γραμμή» με την Κύπρο.

Ανήσυχος για την πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα ο Ντάισελμπλουμ

Την άποψη ότι η Ελλάδα κινείται στη «σωστή κατεύθυνση» εξέφρασε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βελγική εφημερίδα L' Echo (έκδοση Σαββατοκύριακου), με κεντρικό τίτλο «Η περισσότερη Ευρώπη δεν είναι η απάντηση στα προβλήματά μας».

ΥΠΟΙΚ: Αυτές οι συναλλαγές «χτίζουν» το αφορολόγητο

Τι θα πρέπει να πληρώνουν με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής μισθωτοί, συνταξιούχοι και κατ' επάγγελμα αγρότες για το φορολογικό έτος 2017 - Το ποσό των δαπανών δηλώνεται ατομικά από κάθε σύζυγο ή από κάθε μέρος συμφώνου συμβίωσης - Ποιες δαπάνες δεν συμπεριλαβάνονται - Ποιοι εξαιρούνται

Ξάνθη: Καθηγητής σε ιδιωτικό σχολείο «ξηλώθηκε» από τον Ερντογάν ως γκιουλενιστής

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης η απομάκρυνση ενός καθηγητή από τη θέση του σε ιδιωτικό σχολείο της μουσουλμανικής κοινότητας, με τη δικαιολογία ότι ήταν οπαδός του Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η κυβέρνηση και ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγορούν ως τον πρωτοστάτη του στρατιωτικού πραξικοπήματος εναντίον τους, την 15 Ιουλίου του 2016.

Στα 5,6 δισ. ευρώ τα «φέσια» του Δημοσίου

Ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του προς ιδιώτες ύψους 900 εκατ. ευρώ αποπλήρωσε το Δημόσιο τον περασμένο Νοέμβριο. Με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, συνολικά οι οφειλές του Δημοσίου (ληξιπρόθεσμες οφειλές και εκκρεμείς επιστροφές φόρου) ανήλθαν σε 5,603 δισ. ευρώ στο τέλος του Νοεμβρίου από 6,33 δισ. ευρώ έναν μήνα πριν.

ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠ'ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ! Γιος λαμόγιου πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στην «γαλάζια» ακαδημία

Εκπλήξεις κρύβουν τα πρώτα ονόματα που έγιναν γνωστά από το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, στη σύσταση του οποίου προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να αναδειχθούν νέα πρόσωπα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ; Απίστευτο: Πέταξε τη φίλη του στον κάδο απορριμμάτων επειδή τον... απάτησε

Η γυναίκα δεν ξέρει τι την περιμένει και περπατάει μαζί του μέχρι τον κάδο

Τουλάχιστον απίστευτη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αντίδραση ενός άνδρα στη Ρωσία ο οποίος αποφάσισε να ρίξει στα... σκουπίδια τη φίλη του επειδή πίστευε ότι την απατά.

Χαρακόπουλος: «Ο “καλός” ο “κακός” και ο … εμπαιγμός με το μισθολόγιο της ΕΛ.ΑΣ.»

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λάρισας , κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την αναφορά του Αναπληρωτή υπουργού Προστασίας στο μισθολόγιο των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας, έκανε σημείωσε μεταξύ άλλων πως οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για τους ένστολους αποδεικνύονται κενό γράμμα.

Γελάει η ΝΔ για την επίσκεψη υπουργών στην Ψέριμο μετά τον Μητσοτάκη: Θα έχουν πολύ τρέξιμο

Αιχμές για την επίσκεψη της ηγεσίας Υπουργείου Ναυτιλίας στην Ψέριμο, αφήνει η Νέα Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «για μια ακόμη φορά Υπουργοί της κυβέρνησης επισκέπτονται μια περιοχή της χώρας, μετά από περιοδεία σε αυτήν, του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ντοκουμέντο: Προσλαμβάνουν 18 μετακλητούς κάθε μήνα

Από τον Δεκέμβριο του 2015 έως τον Οκτώβριο του 2016 προστέθηκαν 198 νέοι μετακλητοί υπάλληλοι εκτοξεύοντας τον συνολικό αριθμό στους 2.099

Σημαντική αύξηση των μετακλητών υπαλλήλων σε κυβέρνηση, υπουργεία και ΟΤΑ καταγράφουν τα επίσημα στοιχεία διαψεύδοντας κάθε επιχείρημα της αρμόδιας υπουργού Όλγας Γεροβασίλη.

ΚΑΙ: ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕΤΑ; Η πρώην Μις Ουγγαρία καταγγέλλει ότι ο Τραμπ την κάλεσε στο δωμάτιό του ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια

Το περιστατικό έγινε το 2013 στη ΜόσχαΑπό την Ουγγαρία έρχεται η χρονικά τελευταία καταγγελία για τον Ντόναλντ Τραμπ και τις «αταξίες» του με το γυναικείο φύλο αν και παντρεμένος με τη σύζυγό του, Μελάνια.

ΒΙΝΤΕΟ-Βουλευτής κατά παρουσιάστριας του ΡΙΚ που ειρωνεύεται τηλεθεάτρια από Ελλάδα, για το Κυπριακό

Ουσιαστικά η επιστολή του βουλευτή του ΔΗΚΟ, Χρίστου Ορφανίδη καταγγέλλει την απαξιωτική στάση και συμπεριφορά της παρουσιάστριας του ΡΙΚ όταν σε εκπομπή της στον "αέρα" βγήκε Ελλαδίτισσα της οποίας οι απόψεις ήταν σαφώς διαφορετικές από αυτές τόσο της παρουσιάστριας, όσο και της φιλοξενουμένης της κας Άννα Μαραγκού, αναφορικά με τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις του Κυπριακού.

Spiegel: Κι όμως η Ευρώπη κινείται - Παράδειγμα η Creta Farms στην Κρήτη

Επιτυχίες της ΕΕ που μένουν αφανείς

«Κι όμως κινείται»: Με αυτόν τον γλαφυρό τίτλο το γερμανικό περιοδικό Spiegel εστιάζει στις κρατούσες αντιλήψεις για την ΕΕ, επιχειρώντας να εντοπίσει τις αιτίες που γεννούν τον αρνητισμό των πολιτών απέναντι στο ευρωπαϊκό εγχείρημα.

Πτολεμαΐδα: Δεν φαντάζεστε τι σκέφτηκε ιδιοκτήτης καφενείου – Η απίστευτη ιδέα που έγινε viral [pics]

Σίγουρα αυτός ο ιδιοκτήτης καφενείου έχει φαντασία και χιούμορ γι' αυτό και η ιδέα του σαρώνει το διαδίκτυο...

Δε φτάνει να λες ότι είσαι καφενόβιος, πρέπει να είσαι και σε θέση να το αποδείξεις. Αυτό σκέφτηκε ο κ. Βασίλης Πουλασικίδης, ιδιοκτήτης καφενείου, επί της οδού 25ης Μαρτίου 26, στην Πτολεμαίδα, ο οποίος...

ΦΩΤΟ-Η Μελέτη «ντύθηκε» Αντετοκούνμπο κι έριξε και τα μπινελίκια της σ' όποιους της την είπαν

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε η Ελεονώρα Μελέτη να στηρίξει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η παρουσιάστρια, με φόντο τα χιόνια, φόρεσε ένα φούτερ των Bucks, της ομάδας του Ελληνα μπασκετμπολίστα στο ΝΒΑ...

Ξύλο Δήμα σε γραφικό ΣΥΡΙΖΑίο στο δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου

Μεγάλη ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Τσόγκα και τον βουλευτή της ΝΔ Χρίστο Δήμα.

ΕΓΚΕΦΑΛΟΜΑΛΑΚΥΝΣΗΦλαμπουράρης για παγωμένους πρόσφυγες: Προβλήματα υπήρχαν μόνο (!) σε 4-5 σκηνές

Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι κάνει απόπειρες «ανακατάληψης της εξουσίας» - Υποστήριξε ότι για την κατάσταση στα hot spot με τους πρόσφυγες δεν ευθύνεται η κυβέρνηση αλλά... τα Μέσα Ενημέρωσης!

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ! Μήνυμα Μέρκελ σε Τραμπ: Να σεβαστείς τις διεθνείς εμπορικές συνεργασίες

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ παρότρυνε σήμερα τις ΗΠΑ να παραμείνουν πιστές στις πολυεθνικές εμπορικές συνεργασίες, τονίζοντας ότι η τάση εμπορικού προστατευτισμού, ήταν ρίσκο για την ευημερία.

Η στιγμή της μεταφοράς ασθενούς από την Πυροσβεστική στη χιονισμένη Σκόπελο [βίντεο]

Ακόμα μια μεταφορά ασθενούς μέσα στα χιόνια πραγματοποίησε το πυροσβεστικό Σώμα.

Αυτή τη φορά μετέφεραν ασθενή μέσα από τα χιονισμένα σοκάκια στη Σκόπελο και ανάρτησαν το βίντεο στα σόσιαλ μίντια.

Κατά την διάρκεια επίδειξης για παιδιά- Νεκρός ο πιλότος του αεροσκάφους 

Τραγική κατάληξη είχε αεροπορική επίδειξη στην Ταϊλάνδη, με ένα μαχητικό τζετ να συντρίβεται μπροστά στα μάτια του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για να απολαύσει το θέαμα.

ΜΟΝΟ Ο ΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ! Ολες οι φυλές του ΠΑΣΟΚ στο τραπέζι της Φώφης -Ποιοι πρώην πήγαν στο γεύμα στο Κάραβελ

Πάνω από 200 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο Κάραβελ, πρώην και νυν βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΠΕΣ ΤΑ! ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ! Μουζάλας για μετανάστες: Το πρόβλημα στη Λέσβο δεν θα υπήρχε αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία με το νησί

Την αίσθησή του ότι «το προσφυγικό - μεταναστευτικό έχει μπει στην ατζέντα του να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε χαρακτηριστικά, εξέφρασε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στον Flash 96,0 F.M. τονίζοντας ότι «για να γίνει αυτό, πρέπει χτυπηθεί με έναν τρόπο που θυμίζει δολοφονία χαρακτήρων ο υπουργός, που έτυχε να είμαι εγώ».

Παρασκευόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση, εσείς τι αγωνία έχετε!

Σε καφενείο (όχι ότι δεν είναι αλλά λέμε τώρα) ο τύπος που λέει ότι η τρομοκρατία δεν καταπολεμάται με αστυνομικά μέτρα (αλλά προφανώς κάνοντας όλα όσα ζητάνε) θα έλεγε:

Γύρισαν σκληρό πορνό σε εκκλησία και την έκλεισαν για να την εξαγνίσουν με... αγιασμό!

Η φράση «θα μας κάψει ο Θεός» ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση μίας εκκλησίας, η οποία κηρύχθηκε «ανίερη» μέχρι την Κυριακή, προκειμένου να εξαγνιστεί με αγιασμό, καθώς στις εγκαταστάσεις της γυρίστηκε ταινία σκληρού πορνό!

Έτσι θα μοιάζει η Γη σε 250 εκατομμύρια χρόνια - Η νέα ήπειρος που θα δημιουργηθεί

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, Ηνωμένες Πολιτείες και Νότια Αμερική θα ενωθούν δημιουργώντας την Αμάσια ενώ παράλληλα, η Καραϊβική Θάλασσα και ο Αρκτικός Ωκεανός θα εξαφανιστούν

«Έξοδος 1826»: Η ελληνική επανάσταση επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Δείτε το trailer - Η ταινία αναφέρεται στην έξοδο του Μεσολογγίου και είναι βασισμένη στο δημοτικό τραγούδι: Τα «Παιδιά της Σαμαρίνας»
Η ιστορία των παιδιών της Σαμαρίνας που έφυγαν από το χωριό τους για να βοηθήσουν στην Έξοδο του Μεσολογγίου, το 1826, «ζωντανεύει» στη μεγάλη οθόνη μέσα από την ανεξάρτητη παραγωγή του Βασίλη Τσικάρα με τίτλο: «Έξοδος 1826» που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 στην Αθήνα (Κινηματογράφο Αλκυονίς).

Το Πεκίνο ξαναγράφει την ιστορία και... μεγαλώνει τη διάρκεια του πολέμου Κίνας-Ιαπωνίας!

Η Κινεζική κυβέρνηση διέταξε πριν λίγες μέρες να ξαναγραφούν όλα τα εγχειρίδια ιστορίας, ώστε να αναφέρουν ότι κράτησε 14 χρόνια, από 8 που ήταν η προηγούμενη εκδοχή, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από την Ιαπωνία

Κράξιμο αγροτών στον επαναστάτη Τσιρώνη: Κάνεις πολιτική για τον Σόιμπλε και τα μνημόνια

Αυτά τους έμαθε (και συνεχίζει να τους λέει) αυτά του είπαν κι αυτοί...

Με φωνές και διαμαρτυρίες υποδέχθηκαν οι αγρότες τον Γιάννη Τσιρώνη στο Αίγιο, ασκώντας κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στα ζητήματα που τους αφορούν.

ΠΩΣ; ΜΕ ΓΛΥΨΙΜΟ; ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ; Πώς έκλεψε ο Χατζηνικολάου από τη Χούκλη την καρέκλα;

Τι συμφωνία έχει κάνει ο δημοσιογράφος με το κανάλι; Γιατί η Μαρία Χούκλη εγκατέλειψε μεσοβδόμαδα το δελτίο;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.

Μυστικός δείπνος Μητσοτάκη με 3 κορυφαίους παράγοντες πριν από τα Χριστούγεννα

Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν Κυριάκος Μητσοτάκης, Προκόπης Παυλόπουλος, Γιάννης Στουρνάρας και Παναγιώτης Πικραμμένος.