15 Ιανουαρίου 2017

Του έκλεισε το τηλέφωνο ο Μητσοτάκης

Το γεγονός πως έμαθε πρώτα από το διαδίκτυο και όχι από τον αρμόδιο υπουργό το ότι το όνομα του περιλαμβανόταν στις σημειώσεις με τους στόχους της Πόλας Ρούπα εξόργισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βίντεο που κόβει την ανάσα - Δείτε τι έκανε αυτός ο σκιέρ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που εντοπίσαμε από το κανάλι του Youtube, R & M Divertissements. To βίντεο έχει αγγίξει τις 50.000 προβολές.

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ! Βίντεο με σπρωξιές και μπινελίκια... για το σκι στον Παρνασσό: «Σκοτωσέ τον!»

Ένα απίστευτο χάος που οδήγησε τους εκδρομείς στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού να φτάσουν μέχρι του σημείου να χειροδικήσουν ο ένας σε βάρος του άλλου ή να φωνάζουν «σκότωσέ τον» για μια θέση στην ουρά προκειμένου να κάνουν σκι κατέγραψε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

ΒΙΝΤΕΟ-Αντώνης Ρέμος: Τι μου είπε για το Rising Star ο Κυριάκος στη συνάντησή μας

Ήταν η συνάντηση που ξεχώρισε την περασμένη εβδομάδα και παράλληλα πυροδότησε δεκάδες σενάρια «προεκλογικού» ύφους: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς τον Αντώνη Ρέμο, έναν από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες του ελληνικού στερεώματος.

ΟΛΟ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Όλα τα μέτρα που απαιτούν οι δανειστές για να κλείσει η αξιολόγηση

Με την Τρόικα να μην έχει επιστρέψει ακόμα στην Αθήνα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να μην έχει δημοσιεύσει την αξιολόγησή του για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις πλευρές, ότι οι επιλογές για την συνέχεια του προγράμματος είναι συγκεκριμένες.

ΠΣΟΦΟ! Καταρρέει ο τουρκικός τουρισμός - 40% η πτώση στα έσοδα

Ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Τουρκίας, Timur Bayındır μιλώντας στην Hurriyet τόνισε μεταξύ άλλων πως η κατάσταση σήμερα στην Τουρκία δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση ούτε τις επενδύσεις αλλά ούτε και την εικόνα της χώρας προς τον υπόλοιπο κόσμο.

Γελάει ο Αυγενάκης με τον ΓΑΠ

Την απορία του Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη προκάλεσε η δήλωση ΓΑΠ "ότι δεν συνεργάζεται με τη ΝΔ". Ο Αυγενάκης αναρωτήθηκε στο Twitter: «Διαβάζω δηλώσεις του κ.Παπανδρέου σήμερα ότι δεν συνεργάζεται με ΝΔ..

Οι καυτές νύχτες της Αντζελίνα με άντρες και γυναίκες…

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Angelina Jolie να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια. Μάλιστα ο σύζυγός της το γνώριζε αυτό.

ΧΟΧΟΧΟ! ΒΙΝΤΕΟ-«Με τη Χρυσή Αυγή μπορεί να με δεις, αλλά με τον Τσίπρα όχι»!

«Είχα μια περιουσία την οποία "σκοτώνω" για να επιβιώσω. Πρέπει οπωσδήποτε άμεσα να κάνω μια δουλειά. Πουλάω ακόμα και το σπίτι της κόρης μου»!

Παραιτήθηκε ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», Δημήτρης Μητρόπουλος

Κατά πληροφορίες η παραίτησή του σχετίζεται με τα οικονομικά προβλήματα του ΔΟΛ - Διαβάστε το μήνυμα που έστειλε στους συντάκτες

Την παραίτηση του υπέβαλε την Κυριακή ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» Δημήτρης Μητρόπουλος.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ! ΒΙΝΤΕΟ-Τόσκας: Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια για τα Εξάρχεια - Πρέπει να κάνουμε διάλογο με τις συλλογικότητες

«Διάλογος γίνεται ακόμη στον πόλεμο» είπε ο υπ. Δημόσιας Τάξης - Χαρακτήρισε μεμονωμένα περιστατικά τους εμπρησμούς τρόλεϊ

Την άποψη ότι «μαγικά ραβδάκια» για την κατάσταση με τα Εξάρχεια εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας χαρκτηρίζοντας ουτοπική τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «εντός 24 ωρών θα καθαρίσει τα Εξάρχεια».

Η πιο σέξι σχεδιάστρια μόδας στον κόσμο «ανάβει φωτιές» με ή χωρίς ρούχα

Η 26χρονη Chantal Zales από το Αλμπουκέρκι των ΗΠΑ ξεκίνησε ως μοντέλο, αλλά γρήγορα ανέπτυξε το πραγματικό της ταλέντο

Είναι μόλις 26 ετών, ονομάζεται Chantal Zales, ζει στο Αλμπουκέρκι των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι πλέον πετυχημένη σχεδιάστρια μόδας. Όμως δεν είναι μόνο αυτό.

Το ΣτΕ επικύρωσε την απόλυση δύο εφοριακών υπαλλήλων -Πήραν «φακελάκι» 30.000 ευρώ

Το Γ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) με δύο αποφάσεις του επικύρωσε την απόλυση δυο εφοριακών υπαλλήλων οι οποίοι ζήτησαν και πήραν από εταιρεία πετρελαιοειδών της Θεσσαλονίκης φακελάκι 30.000 ευρώ, προκειμένου να επιστραφεί στην εταιρεία ΦΠΑ που ζητούσε με αίτησή της.

Η… προξενήτρα της Φώφης με τους πρώην

Η δραστηριοποίηση της υπήρξε έντονη αυτή την περίοδο.

Όπως μαθαίνουμε μάλιστα έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνεννοήσεις για την εκδήλωση της Φώφης Γεννηματά με τους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Βέλγιο: Πογκρόμ κατά των Τούρκων αξιωματικών στο ΝΑΤΟ έχει εξαπολύσει η τουρκική κυβέρνηση

Πογκρόμ κατά των Τούρκων αξιωματικών που υπηρετούν στο ΝΑΤΟ έχει εξαπολύσει η τουρκική κυβέρνηση μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του περασμένου Ιουλίου, αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα Bruxelles2. Ένα πογκρόμ που, όπως επισημαίνει, ως ένα βαθμό δημιουργεί προβλήματα τόσο στη λειτουργία του ΝΑΤΟ όσο βεβαίως και στην ήδη προβληματική διεθνή εικόνα του καθεστώτος Ερντογάν.

ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΚΙ ΕΣΥ! Mίνα Αρναούτη: "Σήμερα αποκαλύφθηκε ποιοι είναι οι "αεριτζήδες! Έχω τα κότσια !Ελάτε"!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και οι δηλώσεις για το ποιος τελικά οδηγούσε το μοιραίο τζιπ την νύχτα που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης.

Ηράκλειο: Ξέρουν τους δολοφόνους του επιχειρηματία! Τρία άτομα “πίσω” από το άγριο έγκλημα

Τρία άτομα τελικά βρίσκονται πίσω από την δολοφονία του 40χρονου επιχειρηματία, Ιάκωβου Εμμανουήλ, που την περασμένη Τρίτη βρέθηκε νεκρός – άγρια χτυπημένος – σε ένα ρυάκι στη Ροδιά Ηρακλείου.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός άστεγος στο δρόμο! Τον πέταξε ή αδερφή του έξω από το πατρικό τους!

Ο ίδιος λυγίζει μπροστά στην κάμερα και κάνει έκκληση για έλεος στην αδερφή του!

Ο Δημήτρης Κατσιμάνης που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές και ταινίες όπως οι: 17 σφαίρες για έναν άγγελο και Με τον Ορφέα τον Αύγουστο, βρέθηκε στο πλατό της Αννίτας Πάνια για να διηγηθεί τη δική του δραματική ιστορία.

Βερολίνο: Ο μακελάρης “έπαιρνε” κοκαΐνη και έκσταση – Ήταν “φτιαγμένος” κατά την επίθεση;

Σχεδόν έναν μήνα μετά από την τρομοκρατική επίθεση στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου και σοκαρίστηκες αποκαλύψεις για τον μακελάρη βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο Άνις Άμρι, “έπαιρνε” κοκαΐνη και έκσταση, ενώ εικάζεται πως ήταν φτιαγμένος όταν έσπειρε τον θάνατο στη γερμανική πρωτεύουσα.

Εικόνα διάλυσης στo εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – Όλοι εναντίον όλων

Αυξάνονται οι τάσεις εσωστρέφειας στον ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα οξύνεται η κριτική κομματικών στελεχών προς την κυβέρνηση, που αγγίζει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, καθώς εκτιμάται ότι και ο ανασχηματισμός του περασμένου Νοεμβρίου απέτυχε παταγωδώς να αλλάξει το σκηνικό, αλλά και οι διακηρύξεις για στροφή προς την καθημερινότητα προκαλούν πλέον θυμηδία.

Σώρρας: “Δεν του αρέσει να δουλεύει – Έχει τελειώσει τη Γ' Δημοτικού”

- Ο “βίος και η πολιτεία” του Αρτέμη Σώρρα μέσα από τα μάτια του κουμπάρου του
- Τι λέει ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, για τις προηγούμενες επιχειρηματικές του κινήσεις αλλά και τις δικαστικές του διαμάχες
- “Έλεγε σαχλαμάρες, αλλά δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε να τον διαψεύδουμε”
- Η εκπτωτική κάρτα, τα πλακάκια και το αυτοκίνητο που πούλησε τρεις φορές!

Ποιος κέρδισε το φλουρί στην πίτα του ΠΑΣΟΚ - ΦΩΤΟ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Η μισή Ελλάδα πήγε για σκι στην Αράχωβα

Τεράστια ήταν η ταλαιπωρία που υπέστησαν χιλιάδες εκδρομείς στο χιονοδρομικό του Παρνασσού την Κυριακή (15/1),αφού δεν λειτουργούσαν τα μισά λιφτ μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι.

Σκ@τ@ σκύλου στο πιο μισητό πρόσωπο του κόσμου! [vid]

Του έχει "κολλήσει" ο χαρακτηρισμός "ο πιο μισητός άνθρωπος στον κόσμο". Και κάποιος φρόντισε να του το δείξει με τον πιο... γλαφυρό τρόπο. Ο λόγος για τον Μάρτιν Σκρέλι.

ΕΣΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΔΙΑ! Γ. Μπουτάρης: «Είμαστε όλοι με χάπια…»

Απολαυστικός ήταν για άλλη μια φορά ο Γιάννης Μπουτάρης σε δημόσια τοποθέτησή του!

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πήρε το λόγο στην εκδήλωση των Άννας Διαμαντοπούλου, Γιώργου Φλωρίδη και Γιάννη Ραγκούση και χαιρέτισε την πρωτοβουλία τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Εξομολόγηση πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού για την κακοποίηση: «Μου χτυπούσε το κεφάλι στην πολυθρόνα»

«Έβλεπα για μέρες στον λαιμό μου τα δάχτυλά του»!

 «Ήταν μια σχέση ετών. Μετά την ψυχολογική βία που την είχα υποστεί πολλά χρόνια, ήρθε και η σωματική.»

Βίντεο: Καρχαρίας επιτίθεται σε δύτη - Δείτε τι έγινε!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το κανάλι του Youtube, Liquid Vision. Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε πριν από λίγα 24ωρα στο Youtube, και έχει ξεπεράσει τα 3 εκατ. views!

ΣΤΟΚΟΙ! Κύπρος: Καλούν σε ένοπλη στάση και σε ανατροπή Αναστασιάδη

Μέσω σελίδας στο Facebook - Η σελίδα όπως αναφέρουν πληροφορίες από πηγές των αρχών ασφαλείας δημιουργήθηκε από άτομο το οποίο έχει ταυτοποιηθεί

Ανυπακοή στην Κυπριακή πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, κηρύσσει σελίδα που φτιάχτηκε στις 12 Ιανουαρίου στο Facebook με την ονομασία «Επαναστατικές Δυνάμεις Εθνικής Φρουράς».

Politico: "Πετάνε έξω από τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό τον Κοτζιά"-Τι ψελλίζει το Μαξίμου

Εκτός των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό θα μείνει ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Politico.

Το τελευταίο αντίο στον πρέσβη Κυριάκο Αμοιρίδη [εικόνες]

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη, όπου σήμερα Κυριακή (15/1) κηδεύτηκε ο Κυριάκος Αμοιρίδης.

Πρώτος στα ranking της Ανατολής ο Αντετοκούνμπο!

O Έλληνας φόργουορντ πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του (23,2 πόντοι, 8,7 ριμπάουντ 5,6 ασίστ, 2 τάπες, 1,8 κλεψίματα) και ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή στο All Star Game, γεγονός που θα πιστοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την τρομερή του αγωνιστική άνοδο και την παρουσία του ανάμεσα στην ελίτ του ΝΒΑ.

Φωτιά και εκρήξεις σε αποθήκη ελαστικών - Κόλαση πυρός στον Ταύρο!

- Πυρκαγιά σε αποθήκη ελαστικών στον Ταύρο
- Ξεκίνησε από υπαίθρια αποθήκη ελαστικών αλλά επεκτάθηκε σε παρακείμενη χωματερή
- Μεγάλες εκρήξεις ορατές από πολλά σημεία της Αττικής λόγω φιαλών προπανίου
- 30 πυροσβέστες και 10 οχήματα επί τόπου
- Έχει περιοριστεί η φωτιά, θα γίνουν και ρίψεις με χώματα για να τεθεί υπό έλεγχο

Ο Άδωνις τάισε την... "Μπουμπού" - ΒΙΝΤΕΟ

Μια ξεχωριστή συνάντηση είχε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε στην Πάτρα για να δώσει συνέντευξη σε τοπικό κανάλι.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΠΕ: Υπάρχουν 100 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου στον Πατραϊκό!

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της οικονομίας της χώρας, προχώρησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια. Τί είπε ο Γρηγόρης Στεργιούλης για το Ιόνιο και τις εξορύξεις.

Καβγάς Μουζάλα-Γαληνού για το προσφυγικό -Μέχρι τους διαδρόμους ακούγονταν οι φωνές

Αδιέξοδο κατά τη συνάντηση σήμερα το μεσημέρι του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα με τον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κουβέλης έφερε τους άχρηστους στην εξουσία-Όσο μένει ο κ. Τσίπρας η Ελλάδα χάνει χρόνο

Το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές επανέλαβε σήμερα από την Πάτρα ο αντιπρόεδρος του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης σε ομιλία του σε εκδήλωση της νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΟΙΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Νέος γραμματέας των ψεκασμένων ο Θύμιος Δρόσος -Τι έγινε στο Εθνικό Συμβούλιο

Νέος γραμματέας των ΑΝΕΛ εξελέγη σήμερα (15/1) ο Θύμιος Δρόσος, τον οποίο είχε προτείνει από το συνέδριο ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Οργισμένοι ΠΑΣΟΚοι κρέμασαν πανό έξω από εκδήλωση γραφικών Διαμαντοπούλου-Ραγκούση

Ένα πανό έκλεψε την παράσταση έξω από τον χώρο της εκδήλωσης για τη νέα πρωτοβουλία Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη, Ραγκούση, στη ΔΕΘ.

ΒΙΝΤΕΟ-Κομπλεξικοί ΝΔίτες! Μη δουν άνθρωπο να διασκεδάζει...

Αφού τα παιδιά δεν λιποθυμούν πλέον στα σχολεία, γιατί να μη διασκεδάσει στα μπουζούκια ακούγοντας Πλούταρχο...

Πρετεντέρης: Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο Τσίπρας είναι να σταθεροποιήσει τη χώρα

«... ούτως ή άλλως τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν οι επόμενοι» σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Γυναίκα κικμπόξερ εκδικείται με αλλεπάλληλες κλωτσιές στο κεφάλι την ερωμένη του συζύγου της

Η πέτρα του σκανδάλου, μάλιστα, αποδέχεται τον ξυλοδαρμό χωρίς αντίδραση

Με εννιά κλωτσιές στο κεφάλι «τιμώρησε» την ερωμένη του συζύγου της μια γυναίκα κικμπόξερ στην Ταϊλάνδη.

«Το ’κοψα με Καρανίκα, εσύ;» «Με Σκουρλέτη»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται δύο θεωρίες. Η πρώτη, η αισιόδοξη, είναι αυτή του ελατηρίου, και παραδόξως την πιστεύουν και κάποιοι οικονομολόγοι. Τι λένε με απλά λόγια; Οτι νομοτελειακά το 2017 η οικονομία όχι μόνον θα γυρίσει στην ανάπτυξη, αλλά μπορεί και να εκτοξευθεί λόγω του φαινομένου του ελατηρίου. Δηλαδή μιας δυναμικής που είχε διαφανεί ήδη από το 2014 και ανέτρεψε έκτοτε η σχιζοφρενής διαπραγμάτευση των κ. Βαρουφάκη και Τσίπρα.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ! Η απίστευτη υπόθεση Πατσίφικο και ο αποκλεισμός του Πειραιά από τον βρετανικό στόλο (1849-1850)

Ο εβραϊκής καταγωγής τυχοδιώκτης Δαβίδ Πατσίφικο – Γιατί οι Βρετανοί ζητούσαν την Ελαφόνησο και οι άλλες εξωφρενικές τους απαιτήσεις – Η επέμβαση των άλλων μεγάλων δυνάμεων

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΜΤ! ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο και χάος στο χιονοδρομικό Παρνασσού

Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες εκδρομείς στο χιονοδρομικό του Παρνασσού λόγω του ότι δεν λειτουργούσαν τα μισά λιφτ μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι. Συγκεκριμένα λειτουργούσε μόνο η τηλεκαμπίνα «Αφροδίτη» και το διπλό λιφτ «Αίολος». Μετά τις 12:30 μπήκε σε λειτουργία το λιφτ «Βάκχος» με αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία του λιφτ «Αφροδίτη» και να δημιουργηθούν τεραστιες ουρές στην αφετηρία των λιφτ.

"Μηνύματα" Κώστα Καραμανλή: "Τελειώνει" ο Τσίπρας! Σίγουρα πρώτος ο Κυριάκος όποτε γίνουν εκλογές

- Ένα δείπνο σε γνωστό εστιατόριο και στο επίκεντρο ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής
- Θεωρεί δεδομένο πως ο λαός θα "μαυρίσει" στις κάλπες τον Αλέξη Τσίπρα
- Όσο δεδομένη θεωρεί και την πρωτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη όποτε κι αν γίνουν εκλογές
- Πιστεύει πως παρά της διεργασίες για σύσταση νέου φορέα, η Κεντροαριστερά δεν μπορεί να αναβιώσει
- Επιμένει πως δεν "κοιτά" την καρέκλα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά ζητά εκλογή από τον λαό

ΦΩΤΟ-Νέο αίμα στην ΝΔ – Αυτοί είναι τα στελέχη που προέκυψαν μετά από συνεντεύξες

Για «οξυγόνο» στελεχών που θα μπολιάσουν με νέο «αίμα» τη Νέα Δημοκρατία κάνουν λόγο στην Αξιωματική Αντιπολίτευση σχετικά με την ανοικτή διαδικασία αξιολόγησης του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών.

ΝΔ εναντίον Παππά: Ο αρχιτέκτονας της διαπλοκής είναι ακατάλληλος για υποδείξεις

Επίθεση εναντίον του Νίκου Παππά εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τα όσα είπε ο υπουργός για τα «πόθεν έσχες» των καναλαρχών.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάτρα: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κρεοπωλείο

Στην βιτρίνα κρεοπωλείου στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Κανάκαρη στην Πάτρα, κατέληξε Ι.Χ, λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής.

Bενιζέλος για ΓΑΠ: «Επωμίστηκα τη φθορά όταν κάποιοι άλλοι έφευγαν σαν ποντίκια»-Αιχμές για φλερτ Φώφης με ΣΥΡΙΖΑ

Το σχήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όπως διαμορφώνεται, δεν μπορεί να πάει μακριά, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, βγάζοντας κόκκινη κάρτα στην ένταξη του ΚΙΔΗΣΟ και του Γιώργου Παπανδρέου.

ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ➤ΒΙΝΤΕΟ-Θύμα ξενοφοβικής επίθεσης ζευγάρι ομογενών στις ΗΠΑ! "Να μιλάτε Αγγλικά, είστε στην Αμερική!»

Εντάξει βρήκαν τώρα οι μαλ@κες καμιά Λουκά της Αμερικής, που τους είπε 3 μαλ@κίες και το κάνουν θέμα...
- Απίστευτη επίθεση σε ζευγάρι Ελληνοαμερικανών στις ΗΠΑ
- Γυναίκα τους άκουσε να μιλούν ελληνικά και τους επιτέθηκε φραστικά!
- «Να μιλάτε γ@@@μενα Αγγλικά! Εδώ είναι Αμερική»
- Η γυναίκα που εξαπέλυσε την επίθεση, εκδιώχθηκε από το κατάστημα
- Δείτε το video από τη στιγμή της επίθεσης