16 Ιανουαρίου 2017

Η Φώφη ξεκίνησε γυμναστική για να πλησιάσει πιο πολύ τον ΓΑΠ (Φωτό)

«Κλείδωσε» για τα καλά η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στην Χαριλάου Τρικούπη αφού η επίδρασή του άρχισε ήδη να γίνεται εμφανής. Τουλάχιστον έτσι δείχνει η φωτογραφία που ανέβασε στα social media η Φώφη Γεννηματά

ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΨΕΙ ΜΑΡΗ ΑΝΩΜΑΛΗ! Νέα τηλεοπτική μεταγραφή «βόμβα»: Πάει τελικά στην ΕΡΤ!

Δεν πρόλαβε να φύγει από τον Alpha και την κέρδισε η ΕΡΤ.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου...

Πρετεντέρης: Πότε φεύγει ένας υπουργός;

 Πάντως το "φεύγει για να μηδενιστεί το κοντέρ" δεν ισχύει για την περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΡΙΞΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΥΤΗ! Η Κω/λου χορεύει πρώτο τραπέζι πίστα -«Λένε για μένα...»

Έντεχνα μπουζούκια όμως...

Ξέδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με έξοδο σε νυχτερινό μαγαζί.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ήταν... πρώτο τραπέζι πίστα, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και γλέντησε με την ψυχή της.

Ινδία: 38χρονος «τέρας» βίασε πάνω από 100 μαθήτριες δημοτικού

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη δράση του - Τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα ταξίδευε από το Ρουντραπούρ στο Ούταρ Πραντές και έστηνε ενέδρες έξω από σχολεία

ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΤΙ! Ομολογία Μουζάλα: Δεν έχουμε μεγάλες δυνατότητες ελέγχου των ΜΚΟ στο προσφυγικό

«Απαιτούμε βοήθεια από την ΕΕ. Είναι όμως νομικές διαδικασίες και δεν αρκούν οι προθέσεις για να το λύσει», ομολόγησε ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή του ΚΚΕ

Νεκρός σε ύποπτο τροχαίο ο διευθυντής των φυλακών Μαλανδρίνου [pics]

Το τροχαίο έγινε σήμερα και πριν από λίγο, έγινε γνωστό ότι ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του, ήταν ο διευθυντής των φυλακών Μαλανδρίνου.

Επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση και τον Μουζάλα

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγορoύν για «φάμπρικα χιλιάδων διορισμών» στα hot-spots, εξαπέλυσαν ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, και ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης, βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς.

Ο βελγικός Τύπος επιρρίπτει την ευθύνη στον Ερντογάν για το ναυάγιο στο Κυπριακό

Τόσο η De Morgen, όσο και η De Tijd αναφέρουν τη δήλωση του Τούρκου προέδρου, ο οποίος απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αποχώρησης των τουρκικών στρατευμάτων από το νησί

ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΦΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ! Νέο κρούσμα επίθεσης σκύλου με σοβαρό τραυματισμό στην Αιγιάλεια

Επίθεση από εξαγριωμένο σκύλο δέχθηκε σε μια περιοχή της Αιγιάλειας ένας πεζός άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κακή κατάσταση με εκτεταμένα σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα και το πρόσωπο και θα υποβληθεί σε σειρά πλαστικών επεμβάσεων!

«Σεισμός» (ε, λέμε και καμιά μαλ@κία) στο Βατικανό: Βιβλίο αποκαλύπτει την ταυτότητα 200 παιδόφιλων ιερέων

Το βιβλίο «Λαγνεία» παραθέτει ονόματα και στοιχεία για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων - Η «ομερτά» των ιερέων για τους δράστες - 20 ευρώ για τις υπηρεσίες 17χρονων - Παιδοπορνογραφικές εικόνες καταχωρημένες σε υπολογιστή με ονόματα αγίων

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ! Ο Μουγκάμπε έβαλε να συλλάβουν πάστορα που «προφήτευσε» τον θάνατο του

Ένας πάστορας συνελήφθη σήμερα στη Ζιμπάμπουε γιατί προέβλεψε ότι φέτος θα είναι η χρονιά που θα πεθάνει ο πρόεδρος της χώρας Ρόμπερτ Μουγκάμπε, 92 ετών.

ΜΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ! Κεγκέρογλου: Περικοπή βουλευτικής αποζημίωσης για τους «κοπανατζήδες» υπουργούς

Τη λήψη μέτρων, με περικοπή ακόμα και της βουλευτικής αποζημίωσης όσων υπουργών απουσιάζουν αδικαιολόγητα από τις εργασίες του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ζήτησε ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μόνιμο πλέον φαινόμενο, που θέλει να μένει αναπάντητο το 70% των επίκαιρων ερωτήσεων.

Η ΚΟΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! Lindsay Lohan: Ασπάστηκε το Ισλάμ η «άτακτη» ηθοποιός;

Το «κακό κορίτσι» του Χόλιγουντ έσβησε όλες τις φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram και στη θέση του βιογραφικού έγραψε μόνο «Alaikum salam»

ΠΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕΡΕ! Σχέδιο Σόιμπλε: Η γερμανική Βουλή θα ελέγχει το Μνημόνιο αν φύγει το ΔΝΤ


Γερμανικά ξέρετε γίδια; Όχι; Να μάθετε! Θα σας χρειαστούν τα επόμενα χρόνια...

«Μέγγενη» για την Αθήνα το «Plan B» του ισχυρού άνδρα του Βερολίνου, σε περίπτωση που το Ταμείο φύγει από το πρόγραμμα - Θα ζητάει σφιχτά χρονοδιαγράμματα, αυστηρές δεσμεύσεις και... νέα μέτρα!

Το... γυμνό ντεκολτέ της Ελλης Παπαγγελή

Το μοντέλο φορούσε ένα σατέν μπλουζάκι χωρίς σουτιέν και ένα σκύψιμο ήταν αρκετό για να πάρουν... φωτιά τα φλας

Η Έλλη Παπαγγελή, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι Melisses και τράβηξε τις εντυπώσεις με το «γυμνό» ντεκολτέ της.

Εισβολή άπλυτων σε εκδήλωση ρέμπελων στην ΕΣΗΕΑ για το προσφυγικό

Οι αντιεξουσιαστές άνοιξαν πανό υπέρ Αιγύπτιου μετανάστη που κάνει απεργία πείνας από τη στιγμή που απορρίφθηκε το αίτημά του για να του χορηγηθεί άσυλο στην Ελλάδα

ΝΔ για τις προσλήψεις στα hot spot: Εντείνεται ο εγχώριος και διεθνής διασυρμός της χώρας

Οι αιχμηρές δηλώσεις των κ.κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Γιώργου Γεωργαντά για το σκάνδαλο περί «χιλιάδων διορισμών που έχει κάνει η Κυβέρνηση με εικονικές θέσεις στα hot – spots»

Αντισυνταγματική η υπουργική απόφαση για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

Με την γνωστή ταινία του  1960 «Ποτέ την Κυριακή» απάντησε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας  στην προσπάθεια της Πολιτείας να λειτουργούν τα εμπορικά και άλλα καταστήματα όλες της Κυριακές του χρόνου. Και αυτό γιατί έκρινε αντισυνταγματική η σχετική απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης που επέτρεπε τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές σε 3 περιοχές (και σε 8 υποπεριοχές) της χώρας.

ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΜΑΡΗ ΠΑΛΑΒΙΑΡΑ! Η Ραχήλ Μακρή ετοιμάζει νέο πολιτικό φορέα

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή αποκάλυψε πως ετοιμάζει νέο πολιτικό φορέα.

ΝΔ: Σε έξαρση η γρίπη και η κυβέρνηση κρατά κλειστές 130 ΜΕΘ [βίντεο]

Για 130 κλίνες οι οποίες παραμένουν κλειστές στις ΜΕΘ εξαιτίας της κυβερνητικής κωλυσιεργίας κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.

Βερολίνο vs Τραμπ: Πρόσεχε τα «πολλά-πολλά» με τη Ρωσία - Η Ευρώπη ορίζει τη μοίρα της


Γελάνε οι Γερμανοί μαζί του... "θα τα δει όλα η Ford κι η Chrysler σου όταν θα πληρώνουν δασμούς 35% για εξαρτήματα που δεν μπορείτε να φτιάξετε και εισάγετε"

Μέρκελ, Σόιμπλε και Γκάμπριελ «σήκωσαν το γάντι» που έριξε ο νέος Αμερικανός πρόεδρος και τον προειδοποίησαν για την οικονομία της χώρας του, τις σχέσεις με το Κρεμλίνο και το ενδεχόμενο φορολόγησης με 35% των εισαγωγών γερμανικών αυτοκινήτων

ΓΡΑΦΙΚΟΙ! ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΕ! Συνάντηση με τον Τσίπρα ζητούν οι δήμαρχοι Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω και Λέρου: Να βρεθεί βιώσιμη λύση για το προσφυγικό

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ζητάνε -σύμφωνα με πληροφορίες-, οι δήμαρχοι των πέντε δοκιμαζομένων από την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση νησιών του ανατολικού Αιγαίου.

Ο άνθρωπος που θα κρέμαγε τον γερμανοτσολιά Σαμαρά ζει πλέον απομονωμένος στην Καλαμαριά, βυθισμένος στο πένθος του!

Ο Χάρρυ Κλυνν συντηρείται πλέον από φιάλες οξυγόνου εξαιτίας των σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει…
Τα τελευταία δέκα χρόνια ο Χάρρυ Κλυνν εγκατέλειψε την Αθήνα και επέστρεψε στις ρίζες του, στην Καλαμαριά.

Ο Χίτλερ, ο ψυχίατρος και η ερωμένη -Τα τρελά γράμματα του Αντονέν Αρτώ

Από 10.000 έως 15.000 ευρώ εκτιμάται η αξία μίας επιστολής που απέστειλε ο γνωστός Γάλλος θεατράνθρωπος Αντονέν Αρτώ στον Αδόλφο Χίτλερ, τον Σεπτέμβριο του 1939.

Συνάντηση Παππά, Μουλόπουλου, Ψυχάρη-Θέλουν να δαγκώσουν τον Σαββίδη και να του φορτώσουν τον ΔΟΛ

Συνάντηση που κρατήθηκε μυστική είχαν την περασμένη Πέμπτη ο εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης, με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και τον πρόεδρο του δ.σ. της «Αυγής» Βασίλη Μουλόπουλο.

Βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης με τουλάχιστον πέντε νεκρούς σε κλαμπ στο Μεξικό

Χάος και πανικός μετά τους πυροβολισμούς - Οι θαμώνες τρέχουν πανικόβλητοι από το σημείο - Πληροφορίες ότι επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε συμμορίες εμπόρων ναρκωτικών

ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Αυγενάκης: Φτιάχνουν hotspot στην καρδιά του Ηρακλείου και μεταφέρουν αστυνομικούς από την Κρήτη στη Λέρο

Για ανικανότητα στην διαχείριση του προσφυγικού–μεταναστευτικού εγκαλεί την κυβέρνηση ο Λευτέρης Αυγενάκης επισημαίνοντας τα προβλήματα που δημιουργούνται στους πολίτες της Κρήτης.

Νένα Χρονοπούλου: «Ο Τσίπρας ρίχνει τα παιδιά ΑΜΕΑ στον Καιάδα»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνησή του εξαπολύει η Νένα Χρονοπούλου με άρθρο της με τίτλο «Ο Τσίπρας ρίχνει τα παιδιά ΑΜΕΑ στον Καιάδα».

Η ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!! Λαζόπουλος: Όποιος δεν υμνεί τον δικό μας Τραμπ, τον Μητσοτάκη μας, πέθανε

"Ο Σημίτης οδήγησε με συνείδηση την ιστορία και τη χώρα στο σημερινό αυτό χάλι. Κατά την περίοδο διακυβέρνησης του η χώρα ήταν πρώτη στη διαφθορά. Είναι ο πρώτος Εγκληματήσας κατά της χώρας"

ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΙ Ο ΧΑΪΛΑΝΤΕΡ! Ο Έλβις είναι ζωντανός! Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου!

Σαράντα χρόνια μετά τον θάνατό του οι θαυμαστές του βασιλιά του Rock n' Roll πιστεύουν ότι σκηνοθέτησε τον θάνατό του, με νέες φωτογραφίες του "Έλβις" να πυροδοτούν τις θεωρίες συνωμοσίας.

Aπό θαύμα γλίτωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων -Λαμπάδιασε το αυτοκίνητό του

Ενα ατυχές συμβάν είχε το βράδυ της Κυριακής ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος κατά την επιστροφή του στην Κέρκυρα έπειτα από περιοδεία που πραγματοποιούσε σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα τα γίδια των Συλλογικοτήτων που περίμεναν να καταργήσει ο Τσίπρας τους πλειστηριασμούς

Διαμαρτυρία στα γραφεία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών πραγματοποίησαν μέλη των Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

Καμία ευθύνη σε κόμματα στο πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια ΜΜΕ και μούγγα για offshore «Αυγής» και ακίνητο Κουμουνδούρου

Τι αναφέρει το πόρισμα της κυβερνητικής πλειοψηφίας - Ο ΣΥΡΙΖΑ αφαίρεσε αναφορές στον Στουρνάρα - «Εκείνο το κείμενο δεν αποτυπώνει το πεύμα της τελικής εισήγησης» δικαιολογήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας

Η selfie των αστυνομικών με νεαρές κοπέλες κάτω από την Ακρόπολη – ΦΩΤΟ

Μια φωτογραφία στην οποία άνδρες της αστυνομίας με τα ποδήλατά τους, βγάζουν selfie με νεαρές κοπέλες κάτω από την Ακρόπολη, αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας στο twitter.

Παντελίδης-«Η αποζημίωση των τραυματιών μπορεί να είναι πολύ υψηλή εάν…»

«Εάν δεν οδηγούσε ο θανών το αυτοκίνητο, αλλά κάποιος άλλος, τότε η οικογένεια του μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση λόγω...»

Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του πριν από 11 μήνες και στις θεωρίες γύρω από το ποιος οδηγούσε εντάσσεται και εκείνη που θέλει γύρω από τον θάνατο του 33χρονου τραγουδιστή να έχει στηθεί ένα «παιχνίδι» για τις αποζημιώσεις που θα λάβουν τα δύο κορίτσια, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου.

Η ηρωική προσπάθεια του φορτηγατζή έγινε viral και ξεπέρασε τα 33 εκατ. views [vid]

Όπως μπορείτε να δείτε αυτή η τεράστια νταλίκα της FedEx φαίνεται να έχει επιδοθεί σε κάποια μεγαλόπρεπα ντριφτ με τα περιπολικά να ακολουθούν ανίσχυρα να κάνουν οτιδήποτε μέσα στο πυκνό χιόνι.

Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική. Εκείνο που ισχύει χωρίς αμφιβολία είναι η αξιοσημείωτη ικανότητα του οδηγού να κρατά τράκτορα, επικαθήμενο και ρυμουλκούμενο στον παγωμένο δρόμο στη βόρεια California, αποτρέποντας μια σύγκρουση πιθανώς με τρομακτική κατάληξη.

Ύστερα από το «share» του video στο λογαριασμό του Facebook του CHP-Truckee (California Highway Patrol), η υπηρεσία διευκρίνισε ότι οι γραμμές αέρα του φορτηγού είχαν σπάσει, προκαλώντας το αυτόματο μπλοκάρισμα των φρένων του ρυμουλκούμενου. Έτσι το είχαν μετατρέψει σε ένα τεράστιο σιδερένιο έλκηθρο που έσπρωχνε επικαθήμενο και τράκτορα στην παγωμένη κατηφόρα.

Εδώ να επισημάνουμε ότι οι νταλίκες χρησιμοποιούν αέρα για τον έλεγχο των φρένων στο ρυμουλκούμενο αντί του κλασικού υδραυλικού υγρού που όλοι γνωρίζουμε. Και ο λόγος είναι προφανής, διότι οι γραμμές είναι πολύ μακριές από την καμπίνα μέχρι το ρυμουλκούμενο για να γεμίσουν με υγρό. Αλλά όταν η πίεση στο κύκλωμα πέσει και ο αέρας διαφεύγει, τα φρένα του ρυμουλκούμενου μπορεί να μπλοκάρουν. Το έχουμε δει και στο… Mad Max: Fury Road, όπου ο Max χρειάστηκε να συρθεί κάτω από την Πολεμική Νταλίκα να ξανά-ενώσει τη σωλήνωση για να ξεμπλοκάρει τα φρένα του ρυμουλκούμενου.



Στην προκειμένη περίπτωση, ευτυχώς ο οδηγός δεν χρειάστηκε να κάνει τέτοια χολιγουντιανή καγκουριά, αλλά έκανε φανταστική δουλειά κρατώντας όλο αυτό το «συρμό» πάνω στον παγωμένο δρόμο, διαχειριζόμενος το φορτηγό του λες και δεν είχε τροχούς αλλά σκι. Τα περιπολικά της CHP φαίνονται να σχηματίζουν ένα κυλιόμενο οδόφραγμα, εμποδίζοντας όποιον ανεγκέφαλο οδηγό θα επιχειρούσε να προσπεράσει τη διπλωμένη κινούμενη νταλίκα.

Όταν πια η νταλίκα μπόρεσε να σταματήσει σε ένα άνοιγμα του δρόμου με ασφάλεια και ύστερα από κοπιώδη προσπάθεια επί 20 λεπτά, ο δρόμος ξανά-δόθηκε στην κυκλοφορία.

Γιάννης Κουτσουφλάκης
http://www.drive.gr/news/kosmos/mia-sigoyri-sygkroysi-metetrapi-se-glyko-ntrift-me-ntalika-video

ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! Τουρκικά μαχητικά F-16 πέταξαν πάνω από τρία ελληνικά νησιά

«Σουρωτήρι» έκαναν τον εθνικό εναέριο χώρο τέσσερα τουρκικά μαχητικά -Έκαναν 31 παραβιάσεις συνολικά! - Πάνω από Αγαθονήσι, Μακρονήσι και Ανθρωποφάγους πέταξαν τα δύο τουρκικά F-16

«Πόρτα» από ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ για τον εκλογικό νόμο: «Δεν παίζουμε παιχνίδια με τους θεσμούς»

Εντελώς απρόθυμο εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ στις όποιες διαθέσεις της κυβέρνησης να επαναφέρει θέμα εκλογικού νόμου, αν και κάποιες, λίγες, φωνές στο εσωτερικό του Κινήματος επιμένουν, όπως και το περασμένο καλοκαίρι, που συζητήθηκε στη Βουλή και απορρίφθηκε η απλή αναλογική, να εξεταστεί και η θετική ανταπόκριση.

Δώστε το κάτι τις σας στον Φώτη. Ό,τι έχετε ευχαρίστηση

Του Αντώνη Πανούτσου

Όπως στην Ρώμη με τους αυτοκράτορες της Δύσης και της Ανατολής, στο Βυζάντιο με τους συμβασιλείς και στον Δήμο Αθηναίων με τους αντιδημάρχους, αν στην προεδρία της Δημοκρατίας προστίθετο ο «συμπρόεδρος», ένας άνθρωπος θα είχε ησυχάσει. Μέχρι τότε ο Φώτης Κουβέλης, που πλέκει εγκώμια, θα συνθέτει ωδές, θα ξαπλώνει δίπλα στο τζάκι του Αλέξη Τσίπρα για να τον ηρεμεί.

Η Κλέλια Ρένεση ολόγυμνη στο νέο βίντεο κλιπ του Μανού Τσάο

Κλέλια Ρένεση και Μανού Τσάο συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους, με τη σχέση τους να μετρά κάτι παραπάνω από ένα χρόνο.

Ο υφυπουργός που… έχασε το δρόμο

Εννιά ώρες στο δρόμο έκανε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης. Ο Θεσσαλονικιός υφυπουργός την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να είναι παρών στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων του Βοσπόρου. Έλα όμως που την επομένη στην γειτονική χώρα δεν…

Ο Αντετοκούνμπο έγινε... τραγούδι - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει στρέψει όλα τα φλας της δημοσιότητας πάνω του, ενόψει του All- Star Game, με όλο τον μπασκετικό πλανήτη να μιλά για αυτόν και το πλούσιο ταλέντο του.

Οι επικότερες γκάφες του ΓΑΠ

Ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ και εμείς δεν μπορούσαμε να μην κάνουμε ένα αφιέρωμα με τις απίστευτες στιγμές γέλιου που μας έχει χαρίσει.
Αυτές είναι επικότερες γκάφες του…

BINTEO-Ο Βίτσας το παραδέχεται: Κάναμε προσλήψεις για τα hotspots, αλλά δεν πηγαίνουν όλοι

Επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τα περίπου 2.500 άτομα που προσέλαβε η κυβέρνηση για τις ανάγκες των hotspots να μην έχουν εργαστεί ποτέ σε αυτά, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Να μειώσει το πρόστιμο που της επέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού θέλει τώρα η Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Πρέπει να πληρώσει 31,4 εκατ.ευρώ - Επί 16 χρόνια ανάγκαζε τους πελάτες της να μη διαθέτουν ανταγωνιστικά προϊόντα μπύρας αποκλείοντας τους ανταγωνιστές και κάνοντας κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης της στην αγορά

O Πετρούνιας στηρίζει τον Αντετοκούνμπο - ΦΩΤΟ

Τη στήριξή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook εξέφρασε ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Γιάννη Αντετοκούνμπο με αφορμή τη ψηφοφορία για το All - Star Game.

Σε «κλοιό» το υπουργείο Υγείας – Διαμαρτύρονται οι επιστήμονες Ειδικής Αγωγής (ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους 17, στην Αθήνα πραγματοποιούν οι επιστήμονες Ειδικής Αγωγής -και μαζί τους χιλιάδες οικογένειες που ωφελούνται από τις παρεχόμενες υπηρεσίες (ειδικής αγωγής)- για τις μεθοδεύσεις που, όπως καταγγέλλουν, υφίστανται από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ αναφορικά με τις νέες συμβάσεις που θα διέπουν την ειδική αγωγή.

Ρωσία - Κεραυνός χτύπησε αεροσκάφος στον αέρα - ΒΙΝΤΕΟ

Κεραυνός χτύπησε ένα αεροπλάνο το οποίο είχε απογειωθεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο Vnukovo της Μόσχας με προορισμό το Σότσι. Το εντυπωσιακό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

ΘΑΤΣΕΡ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Η Τερέζα Μέι ποζάρει για τη Vogue -Στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι αναμένεται να φιλοξενηθεί στο τεύχος Απριλίου της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού μόδας Vogue, όπως ανακοίνωσε το γραφείο της.