17 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε τη γελοία προπαγάνδα εναντίον Άδωνι από την ΕΡΤ και τη μπουτού της Μυκόνου

Προσπαθεί κι η Γιάμαλη να κάνει προπαγάνδα και να ταϊσει σανό τα γίδια... Fail! Καλύτερα τα καταφέρνει όταν δείχνει τα μπούτια της... Δείτε τι είπε ο Άδωνις και τι λέει η Γιάμαλη ότι είπε

CNN: Τζιχαντιστής ο δράστης του Φορτ Λόντερντεϊλ

Ο Σαντιάγκο εξαπέλυσε την επίθεση του στο όνομα του Ισλαμικού Κράτους, ανέφερε το CNN επικαλούμενο την κατάθεση ενός πράκτορα του FBI στη δικαστική διαδικασία κατά την οποία θα κρινόταν αν ο νεαρός θα προφυλακιστεί ή όχι

Συνεργάτης Μέρκελ: Η Γερμανία δεν μπορεί να υποκύψει στις απειλές Τραμπ

«Το έξυπνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να μην υποχωρήσουμε στους εκφοβισμούς και στις απειλές», δήλωσε ο Νόρμπερτ Ρέτγκεν, επικεφαλής της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Μπούντεσταγκ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ! Ο Ψυχάρης παρέδωσε τον ΔΟΛ στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ -Αναλαμβάνει ο Μουλόπουλος

Στα χέρια του Βασίλη Μουλόπουλου είναι πλέον οι τύχες του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Ο επί πολλά χρόνια δημοσιογράφος του Βήματος και των Νέων, είχε εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ απεδέχθη προθύμως την πρόταση όπως αναφέρει ο ΔΟΛ.

ΒΙΝΤΕΟ-Σκηνές απείρου κάλλους-Σπρώχναν οι ΧΑυγίτες απ' έξω κι οι αριστεροί από μέσα

[Όλα τα λεφτά ο κακομοίρης αστυνομικός που προσπαθεί να συγκρατήσει 15 άτομα... και ο Τόσκας διέταξε ΕΔΕ επειδή οι αριστεριστές προαγωγοί των λάθρο λένε ότι δεν επενέβη! Α, και εννοείται πως δεν βλέπουμε ποιοι σπρώχνουν από μέσα έτσι; ;)]

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα.

Κοτζιάς καλεί Κουμουτσάκο για το Κυπριακό – Την Τετάρτη η συνάντηση

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζίας κάλεσε τον Επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο σε συνάντηση για το Κυπριακό.

Ιδιωτικοποίηση ΑΔΜΗΕ: Οι τράπεζες απέσυραν τις επιφυλάξεις, εγκρίθηκε η απόσχιση από τη ΔΕΗ

Μετά από σειρά αναβολών και συσκέψεων μεταξύ ΔΕΗ, κυβέρνησης και τραπεζών, εγκρίθηκε, από τη γενική συνέλευση της ΔΕΗ, η διαδικασία απόσχισης του ΑΔΜΗΕ, με τη δημιουργία της εταιρείας συμμετοχών η οποία θα ελέγχει το 51% των μετοχών.

Νεαρός επιχείρησε να χαστουκίσει τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας νεαρός κινήθηκε απειλητικά επιχειρώντας προφανώς να χαστουκίσει τον πρώην πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς, ο οποίος βρισκόταν σε προεκλογική περιοδεία στη Βρετάνη σήμερα, προτού τον ακινητοποιήσει στο έδαφος ένας σωματοφύλακας, σύμφωνα με βίντεο που μετέδωσαν γαλλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Νέο βίντεο από το ΣΕΦ – Επιστήμονες... με ρόπαλα στην φυσούνα

Ακόμη ένα βίντεο από όσα έγιναν χθες βράδυ στο ΣΕΦ κυκλοφόρησε, δείχνοντας την ένταση που υπήρξε μετά το τέλος του ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην φυσούνα.

Παιδικός φίλος του Τζορτζ Μάικλ αποκαλύπτει στο BBC από τι πέθανε ο ποπ σταρ - ΒΙΝΤΕΟ

Από υπερβολική δόση ναρκωτικών μαζί με αντικαταθλιπτικά χάπια πέθανε σύμφωνα με τον παιδικό του φίλο, Άντρο Γεωργίου, ο Τζορτζ Μάικλ.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Ο Παππάς ξέχασε πάλι να πει ότι πρέπει να αλλάξει το νόμο του

[ΟΚ ρε μπούφε προπαγανδιστή του κ@λου! Αφού το θες έτσι θα στο πούμε έτσι: Η αδειοδότηση θα γίνει με το νόμο σου... αφού όμως φέρεις τις απαραίτητες τροπολογίες και αλλάξεις τον αριθμό των αδειών και τον τρόπο αδειοδότησης όπως θα σου πει το ΕΣΡ]

Με την ηγεσία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης συναντήθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς σήμερα, στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, υπό το φως της απόφασης του ΣτΕ.

ΓΟΥΡΛΗΣ! ΕΦΕΡΕ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ! Ο Βούτσης στο ΣΕΦ είδε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός [εικόνες]

Στο κλειστό του ΣΕΦ για να παρακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι του ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό βρέθηκε ο Νίκος Βούτσης.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΑΝ! Η κυβέρνηση δίνει αυξήσεις στις συντάξεις... στη Κύπρο

Την αύξηση όλων των συντάξεων του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων και της κοινωνικής σύνταξης νομοθετεί το υπ. Εργασίας της Κύπρου.

Το νομοσχέδιο κατατέθηκε με την διαδικασία του κατεπείγοντος, προκειμένου η αύξηση να περάσει στους λογαριασμούς των δικαιούχων, το συντομότερο.

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΖΑ! Μόνο 691 λάθρο έφτασαν στην Ελλάδα τις πρώτες 15 μέρες του 2017

Προφανώς τέλειωσε ο πόλεμος στη Συρία, αφού οι ΣΥΡΙΖΑίοι τα προηγούμενα 2 χρόνια μας λένε πως για τη λαθροπλημμύρα έφτιαγε ο πόλεμος και όχι η προσκλήσεις Τασίας και Τσίπρα

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2017 έφτασαν στην Ελλάδα, διά θαλάσσης, 691 πρόσφυγες και μετανάστες, σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ! Τα νησιά του Β.Αιγαίου βιώνουν τη μεγαλύτερη τουριστική κρίση τους εξαιτίας του προσφυγικού

Οι υψηλές προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές έχουν προκαλέσει τη μεγαλύτερη τουριστική κρίση στη σύγχρονη ιστορία των νησιών του βορείου Αιγαίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Σε λίγο θα μας πουν ότι δε βγαίνουν στο δρόμο γιατί βαρέθηκαν να τους αποθεώνουν

Προς το παρόν η Παπανάτσιου λόγω μετριοφροσύνης λέει μόνο:

Ο Πούτιν «καλύπτει» τον Τραμπ: Τόσες ωραίες γυναίκες είχε, τι να τις κάνει τις Ρωσίδες πο@τάνες

Ρόλο υπερασπιστή του Ντόναλντ Τραμπ ανέλαβε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι προσπαθούν να υπονομεύσουν τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Γκλέτσος κατά Μπακογιάννη με αφορμή τα προβλήματα από την κακοκαιρία στη Στερεά

Κατά μέτωπον επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη Στερεάς εξαπέλυσε ο δήμαρχος Στυλίδας, που έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του περιφερειάρχη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Βαρβιτσιώτης: Πού πήγαν τα λεφτά κ. Μουζάλα; Δείτε τα άθλια hotspots του κράτους και αυτό που συντηρεί ιδιώτης

Τις διαφορές στην ποιότητα μεταξύ των hot spot που επιμελείται η ελληνική κυβέρνηση, αρμοδιότητα του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και εκείνων που επιμελείται ιδιώτης, θέλησε να αναδείξει με τρεις φωτογραφίες που ανάρτησε στα social media ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ιταλία: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον ιερέα-«προαγωγό» στην Πάντοβα!

Στην κατοικία του 48χρονου βρέθηκε συλλογή από ερωτικά βοηθήματα και ερασιτεχνικά ερωτικά βίντεο - «Ροζ πάρτι» με ιερείς και 20 γυναίκες - «Βρισκόμασταν το πρωί, το απόγευμα, τη νύχτα. Πάντα», δήλωσε μία 49χρονη

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 1 ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣΧΑΧΑ! Μήνυμα δανειστών: Συμφωνία μόνο αν υπογράψετε ενισχυμένο «κόφτη» -Και μείωση αφορολόγητου

Πρώτα θα πρέπει να βάλει η κυβέρνηση την υπογραφή της στην επέκταση του «κόφτη» και μετά να περιμένει να ξεμπλοκάρει η αξιολόγηση και η συνολική συμφωνία για μετά από το 2018, είναι το μήνυμα που φτάνει στην Αθήνα από το στρατόπεδο των δανειστών, χωρίς μάλιστα να είναι ακόμα ξεκάθαρη η θέση του ΔΝΤ.

Χρ. Σταϊκούρας: Τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού κρύβουν “ωρολογιακές βόμβες”

Χρ. Σταϊκούρας: Τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού κρύβουν “ωρολογιακές βόμβες”
Για έναν προϋπολογισμό που δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα στην οικονομία κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ-Χωρίς ογκολογικά φάρμακα το Λαϊκό-Κλειστές 150 κλίνες ΜΕΘ παρά τη γρίπη-Βίαια επεισόδια στο νοσοκομείο Αμαλιάδας

Εκτός ορίων βρίσκεται πλέον η κατάσταση σε ό,τι αφορά το πιο ευαίσθητο πεδίο του ΕΣΥ, τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Οι δεκάδες κλίνες ΜΕΘ που παραμένουν κλειστές και η έξαρση της γρίπης που οδηγεί πολλούς ασθενείς στις Εντατικές με βαριές επιπλοκές, έχουν προκαλέσει «έμφραγμα» στο σύστημα.

BINTEO-Συνταξιούχος επιτέθηκε φραστικά στην Αχτσιόγλου: Κόψε μας κι άλλο τις συντάξεις

«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξε στην υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου στην Πάτρα ένας συνταξιούχος.

Την ώτα που έμπαινε στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, ένας συνταξιούχος της φώναξε ειρωνικά:

Κικίλιας: «Μην υποτιμούν άλλο τη νοημοσύνη των πολιτών»

Απαντώντας στον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας δήλωσε πως «η ανασυγκρότηση της χώρας μπορεί να έρθει μόνο με πολιτική αλλαγή».

Αν στην ταυτότητά σας γράφει «Θεσ/νίκη» δεν μπορείτε να βγάλετε διαβατήριο! [εικόνα]

Αν κάποιος που γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη έβγαλε ταυτότητα σε αστυνομικό που «βαριόταν» να γράψει ολόκληρο το όνομα της πόλης, δεν μπορεί να βγάλει διαβατήριο!

BINTEO-Γυμνόστηθη ακτιβίστρια των FEMEN άρπαξε κέρινο ομοίωμα του Τραμπ από τα γεννητικά όργανα

Στόχος μίας γυμνόστηθης ακτιβίστριας έγιναν τα... γεννητικά όργανα του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά σε κέρινο ομοίωμα του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ.

Ιλιγγος! -Τα επιθετικά ελικόπτερα Apache της Αεροπορίας Στρατού κόβουν την ανάσα [βίντεο]

Η εντυπωσιακή άσκηση των «αρπαχτικών» της Αεροπορίας Στρατού προκαλεί ίλιγγο σε όσους δεν είναι συνηθισμένοι στα ύψη και τους εναέριους ελιγμούς.

Όταν μια κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν ΜΚΟ είναι επόμενο οι ΜΚΟ να συμπεριφέρονται σαν Κυβέρνηση

Του Αντώνη Πανούτσου

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, που είναι διακρατική κυβερνητική οργάνωση, οι ΜΚΟ είναι «ιδιωτικοί οργανισμοί που ασκούν δραστηριότητα για να απαλύνουν τον πόνο, να προωθήσουν τα συμφέροντα των φτωχών, την προστασία του περιβάλλοντος, την παροχή βασικών κοινωνικών υπηρεσιών, ή αναλαμβάνουν την ανάπτυξη της κοινότητας».

Ο Έλληνας που ανακάλυψε το μεγαλύτερο άστρο νετρονίων μέχρι σήμερα

Ο Γιάννης Αντωνιάδης είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Ινστιτούτου Αστρονομίας και Αστροφυσικής Dunlap του Πανεπιστημίου του Τορόντο. Ο Αντωνιάδης, ήταν επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας που χάρη στην αστρονομική της ανακάλυψη, επιβεβαιώθηκε η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Όργιο λάσπης εναντίον Άδωνι-ΝΔ από Χατζηνικολάου-ΣΥΡΙΖΑ

Για «όργιο παράνομων προσλήψεων στο δημόσιο, βάση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και του Συντάγματος» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αλλά Χατζηνικολάου και τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ, στην ίδια γραμμή, ανακάλυψαν πως ο Άδωνις και η ΝΔ θα απολύσουν όσους διορίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κορυφαία αθλήτρια στην σκοποβολή για το 2016 η Κορακάκη

Το 2016 ήταν η καλύτερη χρονιά για την Αννα Κορακάκη.

Η Κορακάκη κατάκτησε ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ενώ πανηγύρισε άλλα δύο ασημένια μετάλλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού και ένα χρυσό και ένα αργυρό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τζούνιορ της Γερμανίας.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θρηνούν για το θάνατο του διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου

Την θλίψη τους εκφράζουν για τον άδικο χαμό του συναδέλφου τους διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι περιμένοντας τα αποτελέσματα της έρευνας των αρχών για τα αίτια που οδήγησαν στην ανατροπή του αυτοκινήτου του και το χαμό του.

Το μικρόφωνο-γίγας δημοσιογράφου του Sky News -Σαν... μίνι αερόστατο

Οι στιγμές ήταν ιστορικές. Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, είχε μόλις ανακοινώσει τη στρατηγική της για σκληρό Brexit και το Sky News έκανε live σύνδεση για να ανιχνεύσει τις πρώτες αντιδράσεις.

Μηνυτήρια αναφορά και αγωγή αποζημίωσης της ΠΟΕΔΗΝ κατά του Πολάκη

Μηνυτήρια Αναφορά και Αγωγή Αποζημίωσης κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, πρόκειται να καταθέσει αύριο το μεσημέρι η ΠΟΕΔΗΝ, για την αποκατάσταση του κύρους της Ομοσπονδίας και του Προέδρου.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Κάφροι ΧΑυγίτες πλακώθηκαν με άπλυτους δασκάλους σε σχολείο στο Πέραμα

[Εννοείται πως οι άλλοι θα λένε τα αντίθετα απ' όσα καταγγέλλει η Φυλλάδα των συντακτών... σε κάθε περίπτωση το ίδιο φασίστες είναι και οι δύο]

Προπηλακισμούς και απειλές σε βάρος εκπαιδευτικών στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, παρουσία των μαθητών, από ομάδα Χρυσαυγιτών με επικεφαλής τον βουλευτή Γιάννη Λαγό,  καταγγέλλει το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! 500 εξώδικα στη ΔΟΥ Ηρακλείου από οπαδούς του Σώρρα

Την ώρα που οι αποκαλύψεις για τον Αρτέμη Σώρρα και το μόρφωμα «Ελλήνων Συνέλευσις» διαδέχονται η μία την άλλη στο Ηράκλειο υπάρχουν ακόμα πολίτες που στέλνουν εξώδικα στην εφορία ώστε τα χρέη τους να πληρωθούν από τα 600 δισεκατομμύρια ευρώ που ο Σώρρας ισχυρίζεται πως διαθέτει.

ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ! Αχαΐα: Εκαναν κατάληψη επειδή τα χρήματα για εκδρομή πήγαν στο πετρέλαιο!

Σε συμβολική κατάληψη προχώρησαν από το πρωί της Τρίτης οι μαθητές του Γυμνασίου Σαγείκων.

Εξηγήσεις για τους «φαντομάδες» προσληφθέντες του προσφυγικού ζητά Το Ποτάμι

Σαφείς απαντήσεις σχετικά με τους 2.500 προσληφθέντες για τις δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, που αποδείχτηκαν «φαντομάδες» καθώς κατά παραδοχή του Δημήτρη Βίτσα στον ΣΚΑΪ, το 80% εξ αυτών δεν εμφανίστηκε ποτέ στη θέση για την οποία προσελήφθη, ζητούν με ερώτησή τους προς του υπουργούς Εργασίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής, οι βουλευτές του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης και Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, κατηγορώντας την κυβέρνηση για προχειρότητα και έλλειψη σχεδίου στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης.

ΣΙΓΑ! ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! Τερέζα Μέι: Πάμε για σκληρό Brexit! -Απειλές στην Ευρώπη

Τον τρόπο με τον οποίο το Ηνωμένο Βασίλειο θα εγκαταλείψει την Ευρώπη, παρουσίασε η Τερέζα Μέι. Απείλησε την Ευρώπη ότι αν δεν της δώσει όσα θέλει, η Αγγλία θα αλλάξει οικονομικό μοντέλο. Ισως γίνει φορολογικός παράδεισος.

Οδηγός: Τα 47 δικαιολογητικά που εκδίδουν οι εφορίες [λίστα]

Έναν χρηστικό οδηγό για τους φορολογούμενους, με όλες τις κατηγορίες δικαιολογητικών που εκδίδονται από τις εφορίες, εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Στο νοσοκομείο ο θεός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που λέει τη Manch. United "Γιουνάτερ" - ΦΩΤΟ

Στο νοσοκομείο βρίσκεται βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, δεν έχασε το κέφι του και έβγαλε μια φωτογραφία, κάνοντας το σήμα της νίκης.

Κυπριακή κυβέρνηση: Ο χάρτης της τουρκοκυπριακής πλευράς δεν συμβαδίζει με τη δήλωση Ερντογάν

«Ο χάρτης που κατέθεσε η τουρκοκυπριακή πλευρά στις διαπραγματεύσεις της Γενεύης δεν συμβαδίζει με τη δήλωση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, ότι πρέπει να ενωθούν τα Κόκκινα με την Μόρφου και να δοθούν στην τουρκοκυπριακή πλευρά», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Νέος γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού μαζί με νέους συνεργάτες στη ΝΔ

Ο Χρήστος Ταραντίλης αναλαμβάνει νέος Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

To ΠΑΣΟΚ απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πρόκειται να συναινέσουμε στα παιχνίδια


Επικοινωνιακά τρικ του ΣΥΡΙΖΑ προκεμένου να παραμείνει στην εξουσία χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τις δηλώσεις Τζανακόπουλου για την απλή αναλογική και αποσαφηνίζει ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε αυτά τα παιχνίδια.

Κατέρρευσε το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ για το «σκάνδαλο» με τις πολιτικές ευθύνες για την χρηματοδότηση των ΜΜΕ

Για Βατερλό, και κατάρρευση του λαϊκίστικου αφηγήματος της κυβέρνησης, κάνει λόγο η ΝΔ με αφορμή το προσχέδιο πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για πολιτικά ή μη πρόσωπα, αναφορικά με τα δάνεια ΜΜΕ και κομμάτων.

Έλληνας πολιτικός στη λίστα του Forbes με τους 30 νέους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη

Ενας Ελληνας και μία ελληνική οργάνωση βρίσκονται στη λίστα των βραβείων του περιοδικού Forbes με τους 30 νέους κάτω των 30 ετών με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη.

Πέρασα Δύο Μήνες στα Γραφεία μιας Οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα

Τις τελευταίες 60 μέρες πήγαινα καθημερινά στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις», είπα τον όρκο του πολεμιστή, άκουσα διαψεύσεις από τον ΟΗΕ και την Παγκόσμια Τράπεζα - αυτή είναι η ιστορία της οικονομικής θρησκείας του Αρτέμη Σώρρα.

Γνωστός ηθοποιός πέρασε από τον ΟΑΕΔ για κάρτα ανεργίας!

Η οικονομική κρίση χτύπησε την πόρτα του...

Ο Γιώργος Γαλίτης παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ότι στη δύσκολη περίοδο που βίωσε αναγκάστηκε να επισκεφθεί και τον ΟΑΕΔ. Ο ηθοποιός εξομολογείται:

Kλείσιμο αξιολόγησης έως 20 Φεβρουαρίου, αλλιώς "πάγωμα" και... επιστροφή στο 2015

Ολοκλήρωση της αξιολόγησης μέχρι και το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου με συμμετοχή του ΔΝΤ και άρα αποδοχή των απαιτήσεών του για μέτρα εδώ και τώρα ή «πάγωμα» μέχρι και το καλοκαίρι και νέο Μνημόνιο έμπνευσης Σόιμπλε και κίνδυνο η Ελλάδα να βρεθεί ξανά στο αδιέξοδο που βρέθηκε πριν από δύο καλοκαίρια είναι πλέον οι επιλογές της κυβέρνησης.