19 Ιανουαρίου 2017

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Ακόμα διψήφια η διαφορά, ακόμα διψήφιοι οι μπάσταρδοι! ΚΑΡΤΕΣ

Συγκεντρώνει 30,5% έναντι 16,5% του ΣΥΡΙΖΑ - Άνοδος για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και Το Ποτάμι - Μόλις το 6% εγκρίνει την πολιτική Τσίπρα-  Ρεκόρ απαισιοδοξίας από τους Έλληνες που πιστεύουν ότι τα πράγματα θα είναι χειρότερα  το 2017

ΚΛΑΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ! Ο Λαγός ζητά την σύλληψη της Τατιάνας Στεφανίδου -Περιπολικά έξω από το «Ε»!

Την αυτόφωρη σύλληψη της Τατιάνας Στεφανίδου ζητά αυτή την ώρα ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρε Κυρίτση τι την ποτίζεις τη μπουτού της Μυκόνου!

Η Γιάμαλη λέει στον Άδωνι: "Αφήστε καλύτερα, ας μη μιλήσουμε για κομματικά τρολς"!!!! Ποια; Η Γιάμαλη ρε φίλε! Η Γιάμαλη που...

Το παραμύθι με τους πρώην αριστερούς

[ΦΩΤΟ-Δίπλα στον Παναγιώτατο, ο Τέρενς σφύζει από περηφάνια, ευλάβεια, αποφασιστικότητα, σθένος, πίστη, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, αρνάκια, κατσικάκια, γουρουνάκια, γαρδούμπες, σπληνάντερα, εξοχικά, κλέφτικα, κοκορέτσια και – κάπου εδώ, όμως, λέω να σταματήσω...]

Για την ανθρωπότητα, δεν ήταν παρά ένα τόσο δα βηματάκι, ούτε που φαίνεται· για τον ίδιο όμως, ήταν ένα τεράστιο άλμα. Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος πια αναζητεί ευκαιρίες για να επικρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την προσπάθεια ελέγχου του ΔΟΛ από την κυβέρνηση, δήλωσε το εξής:

ΒΙΝΤΕΟ-Πές τα ρε Μπαλάφα! Ποιος είναι ο Τόμσεν να συγκριθεί μαζί σου

Βγήκε αγριεμένος ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Μπαλάφας να πει: "Ο Τόμσεν; Ποιος είναι ο Τόμσεν; Ένας μέτριος οικονομολόγος που έφτιαξε ένα μοντελάκι. Και ποιος του ζήτησε να το κάνει; Εμείς δεν του το ζητήσαμε" Σωστά! Εσείς μόνο...

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΕΡΤ! Η ρεπόρτερ δίχως πρόσωπο στο δελτίο ειδήσεων

"Σοκαριστικό" πλάνο στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης!

Κάθε μέρα μια νέα έκπληξη στην ΕΡΤ. Βέβαια, κάποιες φορές οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει η δημόσια τηλεόραση για τους τηλεθεατές είναι τρομακτική! Έτσι έγινε και το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα, εμφανίστηκε στο παράθυρο η…

ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΙΛΟΙ ΔΥ ΤΟΥ ΟΑΕΔ! ΑΛΛΑ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΝΟΥΝ! Aγανακτισμένος άνεργος γρονθοκόπησε προϊστάμενο του ΟΑΕΔ

Όχι μόνο ύβρεις ,που είναι πια συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά και ξυλοδαρμό υπέστη τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Κερατσινίου, από εξαγριωμένο άνεργο, ο οποίος ήθελε να τον εγγράψει στα μητρώα του ΟΑΕΔ Κερατσινίου.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΗ! Δύσκολα σώζεται ο ΔΟΛ - Τα επόμενα βήματα

Οι εξελίξεις δεν σταματούν όσον αφορά στο ιστορικό συγκρότημα του ΔΟΛ. Όπως είπαν στο newsit.gr τραπεζικοί κύκλοι, το σχέδιο διάσωσης μοιάζει πολύ δύσκολο.

Τισυζητήθηκε στο δικαστήριο για τον ΓΑΠ και τα “λεφτά υπάρχουν”

Τους επόμενους μήνες αναμένεται η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας για την αγωγή που έχει καταθέσει ο απόστρατος πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτης Σταμάτης κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για τις προεκλογικές υποσχέσεις του το 2009 ότι "λεφτά υπάρχουν".

Βρέθηκεαπανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της η τραγουδίστρια του θρυλικού Lambada

H Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Λοάλουα Μπράις Βιέιρα, η ερμηνεύτρια της διεθνούς επιτυχίας La Lambada, εντοπίστηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της σήμερα στο Σακερέμα, στις ακτές της περιοχής του Ρίο ντε Ζανέιρο, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια πηγή της αστυνομίας.

Η μαφία των Ρομά: Θαμπώνουν οι λίρες και τα χρυσαφικά που είχαν καταφέρει να κρύψουν

Κλοπιμαία και μετρητά η συνολική αξία των οποίων αποτιμάται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ είχαν καταφέρει να αποκρύψουν τα μέλη της μεγάλης συμμορίας των ρομά που παρέμεναν ασύλληπτα, μετά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση του περασμένου Νοεμβρίου που είχε οδηγήσει στη σύλληψη αρχηγικών μελών, αλλά και του επιχειρηματία Αλέξανδρου Αγγλούπα που κατηγορείται για συμμετοχή στο ίδιο κύκλωμα.

Βαρβιτσιώτης: Προχτές έλεγαν ότι ο ΔΟΛ ήταν όργανο της διαπλοκής και ξαφνικά έγιναν ευαίσθητοι

Την έντονη ενόχλησή του για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ εξέφρασε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, επικρίνοντας παράλληλα την αλλαγή στάσης της κυβέρνησης.

ΑΤΙΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Σέρρες: Επιδειξίας αυνανιζόταν συστηματικά μπροστά στο ίδιο κορίτσι

Έξω από φροντιστήρια και σχολεία στην πόλη των Σερρών έστηνε καρτέρι ένας 43χρονος επιδειξίας, με στόχο να προκαλέσει ανήλικα και μη κορίτσια βγάζοντας σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα και χαϊδεύοντάς τα επιδεικτικά! Μάλιστα, είχε στοχοποιήσει μια συγκεκριμένη κοπέλα.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής η ανακοίνωση για τον All Star... Αντετοκούνμπο

Η τρέλα του «Giannis Antetokounmpo #NBAVote»... τελείωσε.

Η ψηφοφορία για το All Star Game ολοκληρώθηκε και πλέον, ο λόγος περνά στο ΝΒΑ που πρόκειται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα για τις 5άδες Δύσης και Ανατολής στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Εντοπίσθηκαν οι γονείς των 3 παιδιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στην Πάτρα

Εντοπίσθηκαν οι γονείς των 3 παιδιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στην Πάτρα
Πρόκειται για ζευγάρι Αλβανών- Η μητέρα είχε εγκαταλείψει τον σύζυγό της και εκείνος είχε αφήσει τα παιδιά στη μητέρα του

ΠΟΕΔΗΝ: Επιδημία ρουσφετολογικών μετακινήσεων στο «Σωτηρία»

Τουλάχιστον 10 εργαζόμενοι έχουν αποσπαστεί σε γραφεία βουλευτών και υπουργών - Άλλοι 34, μεταξύ των οποίων και νοσηλευτές, έχουν μετακινηθεί σε άλλες δομές υγείας

Βίντεο-ντοκουμέντο: Πέντε αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν τυφλό σε εμπορικό κατάστημα

Συγκλονιστικές εικόνες - «Κρατούσε μαχαίρι και πέτρα» δήλωσαν οι αστυνομικοί - «Τον πυροβολήσαμε όταν κινήθηκε προς το μέρος μας», πρόσθεσαν

Σχεδόν 25.000 περισσότεροι οι άνεργοι τον Δεκέμβριο σε σχέση με πέρσι

Το 1.072.652 έφτασαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ το Δεκέμβριο του 2016, αριθμός αυξημένος κατά 24.991 ανέργους συγκριτικά με τους 1.047.661, που ήταν ένα χρόνο νωρίτερα, τον Δεκέμβριο του 2015.

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΣΤΙΓΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Κυριάκος: Ανακάλεσε τώρα-Γιακουμάτος: Συγνώμη, δεν είμαι ομοφοβικός

Το θέμα δεν είναι τι είπε ο Γιακουμάτος (η μαλ@κία για αρρώστεια) αλλά η αντίδραση Κυριάκου να τον ξεφτιλίσει ενώ μπορούσε να λήξει το θέμα με μια δήλωση του Κικίλια χωρίς να ανακατευτεί όπως δεν ανακατεύεται κι ο Τσίπρας. Αυτή είναι η διαφορά Κυριάκου ή Σαμαρά (έφαγε από υπουργό τον Στύλιο μόλις του το ζήτησε η Κανέλη)-Τσίπρα ή παλαιότερα Σημίτη-Καραμανλή ή Μητσοτάκη-Παπανδρέου... Οι ΝΔίτες στην πρώτη στραβή ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ τους δικούς τους (μετά αναρωτιούνται γιατί όταν κυβερνά η ΝΔ εμφανίζονται αντάρτες που τους κάνουν τη ζωή πατίνι) ενώ οι αριστεροί τους καλύπτουν ή κάνουν το κορόιδο και σε 2-3 μέρες δεν ασχολείται κανείς (και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η ΚΟ τους είναι μπετόν αρμέ). Πίστευα ότι τα όσα απίστευτα έχουν ακουστεί και γίνει από ΣΥΡΙΖΑίους ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ και χωρίς ποτέ να παραιτηθεί κανείς θα έκαναν...

Δεν θα πιστέψετε πόσων ετών είναι αυτό το κουνελάκι του Playboy

Στην Φλόριντα, στην παραλία των επωνύμων και πλουσίων St. Barts βρέθηκε το διάσημο μοντέλο Victoria Silvstedt και εντυπωσίασε με τις εκπληκτικές καμπύλες της και το απίστευτα γυμνασμένο σώμα της.

Ο Μάρης διαψεύδει οποιαδήποτε ανάμειξη του σε σχέδιο διάσωσης του ΔΟΛ

Ανακοίνωση με την οποία αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη σε σχέδιο διάσωσης του ΔΟΛ εξέδωσε ο επικεφαλής του ομίλου Media24, Δημήτρης Μάρης.

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! ΤΟ 'ΔΜΑΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Περιοδείες υπουργών και εκδήλωση με Τσίπρα ενόψει γενεθλίων για τα 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση

Περιοδείες υπουργών και μία μεγάλη εκδήλωση με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα βάζει στα σκαριά το Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει των δύο ετών που συμπληρώνει η κυβέρνηση.

Πάτρα: Τα τρία κορίτσια που βρέθηκαν στο δρόμο κλαίνε όταν βλέπουν άνδρες

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των γονιών ή συγγενικών προσώπων των τριών παιδιών που βρέθηκαν μόνα τους σε πεζοδρόμιο της οδού Ερυθρού Σταυρού.

Διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η μήνυση κατά του Σώρρα

Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, διαβίβασε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, τη μήνυση που είχε καταθέσει την Τετάρτη ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος κατά του Αρτέμη Σώρρα και του συνεργάτη του, Εμμανουήλ Λαμπράκη.

Σόιμπλε: Η Γερμανία δεν θα αποδεχθεί νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα αν αποχωρήσει το ΔΝΤ

Η Γερμανία δεν θα αποδεχθεί νέο πρόγραμμα στήριξης για την Ελλάδα, εάν δεν συμμετάσχει το ΔΝΤ, ξεκαθάρισε ο Βόλφγκνγκ Σόιμπλε.

«Μαύρη λίστα» με ρουσφετολογικές διατάξεις θα παρουσιάσει η ΝΔ

«Μαύρη» λίστα με διατάξεις που «η σημερινή κυβέρνηση έχει προωθήσει στη Βουλή για την εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων», πρόκειται να παρουσιάσει το επόμενο διάστημα η Νέα Δημοκρατία, όπως προανήγγειλε μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην Ολομέλεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νίκος Δένδιας.

Καταγγελία ΠΑΣΟΚ: 5 εκατ. ευρώ σε μία και μόνο ΜΚΟ – Ερωτηματικά ως προς την πρόταξη «ημετέρων»

Ερωτηματικά από την προτίμηση αρκετών δήμων να συμπράξουν με συγκεκριμένη ΜΚΟ που ασχολείται με το προσφυγικό θέτουν δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο Βασίλης Κεγκέρολγου και η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Αγωγή για λογοκλοπή Bild κατά Focus αλλά όχι για πνευματική ιδιοκτησία που μόνο στην Ελλάδα επικαλούνται κάποιοι

Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες ο όρος "πνευματική ιδιοκτησία" τείνει να απαλειφθεί από διαμάχες για ειδήσεις αφού τα περισσότερα δικαστήρια αποφασίζουν πως η είδηση είναι ελεύθερη και δεν υπόκειται σε πνευματική ιδιοκτησία ενώ ακόμα και σε περιπτώσεις άρθρων ισχύει ότι μπορούν να συνοψισθούν και να προωθηθούν σαν είδηση χωρίς να ερωτηθεί ο συγγραφέας

Με αφορμή μια διαμάχη που μαίνεται εδώ και καιρό μεταξύ των δυο γνωστών γερμανικών μέσων ενημέρωσης, η Bild κατέθεσε αγωγή εναντίον του Focus Online στο Πρωτοδικείο της Κολωνίας.

Γιακουμάτος: «Η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική αρρώστια»! Τον άδειασε ο άλλος γιατρός ο Κικίλιας

 «Ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών, για να το καταλάβετε ιατρικά. Είναι οι επίκτητοι και οι συγγενείς...».

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος έδωσε συνέντευξη στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη και οι δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους προκάλεσαν αίσθηση.

Σέρβα τραγουδίστρια τα πέταξε όλα σε συναυλία [βίντεο]

Τι το ήθελε το χοροπήδημα και τις έντονες χορευτικές κινήσεις επάνω στη σκηνή η Σέρβα τραγουδίστρια Μίλιτσα Πάβλοβιτς, αφού δεν πρόσεχε.

Βίντεο-σοκ: Νταντά καίει με σίδερο για τα μαλλιά παιδί δύο ετών επειδή ήταν κουρασμένη

Η αποκάλυψη των πράξεών της έγινε όταν η μητέρα του μικρού αγοριού παρατήρησε στο κορμάκι του σημάδια από κάψιμο όταν το έκανε μπάνιο

Σοκ προκαλεί το βίντεο με μια νταντά να καίει ένα μικρό παιδί ηλικίας 2 ετών με ένα ηλεκτρικό σίδερο για τα μαλλιά προκειμένου να το τιμωρήσει.

BINTEO-Κυριάκος αναφέρει επενδύσεις νέων αγροτών κι οι ΣΥΡΙΖΑίοι χασκογελάνε

Απίστευτη ήταν η εικόνα που παρουσίασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθετε από το βήμα της Βουλής συγκεκριμένες καθημερινές ιστορίες ανθρώπων που επένδυσαν στον πρωτογενή τομέα και πέτυχαν ενάντια στις αντιξοότητες:

ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΕΞΗ! Πρώτη μείωση των καταθέσεων ταμιευτηρίου από το 2015

Μειώθηκαν για πρώτη φορά από την επιβολή των κεφαλαιακών ελέγχων, τον Ιούνιο του 2015, οι καταθέσεις ταμιευτηρίου, υποχωρώντας κάτω από τα 50 δισεκατομμύρια ευρώ.

ΚΕΡΔΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Ουραγός η Ελλάδα σε έκθεση για τη δίκαιη ανάπτυξη

Τη χειρότερη επίδοση μεταξύ 29 αναπτυγμένων οικονομιών καταγράφει η Ελλάδα στον δείκτη της δίκαιης ανάπτυξης που δημοσιεύτηκε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Όταν ο Ζουράρις ήταν μάρτυρας υπεράσπισης της 17Ν και αποθέωνε τις ληστείες της και τις προκηρύξεις

Η Athens Review of Booksδημοσιεύει χωρίς σχόλια απόσπασμα από τα πρακτικά της δίκης της «17 Νοέμβρη», της 16.7.2003, οπότε κατέθεσε ο Κώστας Ζουράρις ως μάρτυρας υπεράσπισης του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου. Θυμίζουμε ότι ο «πυρίκαυστος» ψευτοεπαναστάτης και αγοραίος τηλεπατριώτης είχε διαπρέψει (στα κανάλια) εκείνη την εποχή ως υποψήφιος του ΚΚΕ, αλλά και ως συνιδρυτής του «Δικτύου 21» με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και άλλους θορυβώδεις πατριώτες.

Η απατημένη σύζυγος «κάρφωσε» τον τρομοκράτη του Reina-Το βίντεο από το εσωτερικό του Reina που του έστειλαν οι τζιχαντιστές

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Πόστα» - Θύμωσε όταν έμαθε τυχαία ότι ο δράστης παντρεύτηκε κρυφά μια άλλη γυναίκα η οποία ήταν επίσης μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης

ΚΕΡΔΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! «ΕΡΓΑΝΗ»: Το 22.48% των εργαζομένων αμοίβεται με ποσό κάτω των 600 ευρώ

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός αυτών που εργάζονται με ελαστικές μορφές απασχόλησης

Με ελαστικές μορφές απασχόλησης εργάζονται 382.729 πολίτες, 19.090 περισσότεροι από πέρυσι.

Τηλεφωνία κάνει δώρο στον Πατριάρχη Μόσχας χρυσό κινητό 8.000 ευρώ με χαραγμένο σταυρό [εικόνα]

Ένα κινητό τηλέφωνο πολυτελείας για τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών.

Ρωσική εταιρεία που έχει την έδρα της στην Ελβετία και ειδικεύεται στην κατασκευή κινητών τηλεφώνων πολυτελείας, σχεδιάζει να δωρίσει στον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλο, όπως...

Αυτοί εκπόνησαν το σχέδιο κατάληψης ΕΡΤ, MEGA, ΔΟΛ κ.λπ

Αντιγράφω από τη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:

Ιδρυτική συνάντηση Τμήματος ΜΜΕ - Σάββατο 22/03/2014

Κατά την ιδρυτική συνάντηση του Τμήματος ΜΜΕ, που έλαβε χώρα το Σάββατο 22/3, συζητήθηκαν...

Καθεστωτικοί τσαμπουκάδες του «δημοσιογράφου» Καραμέρου κατά ιστοσελίδας που τον ξεβράκωσε

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Αττικής, και δυστυχώς δημοσιογράφου Γιώργου Καραμέρου και ιστοσελίδας μετά από δημοσίευμα που τον εμφανίζει να χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό του όχημα και τον οδηγό της Περιφέρειας για προσωπικά του ψώνια.

Δοξιάδης για τους 8 Τούρκους: Γιατί υπάρχει διάχυτη η εντύπωση στους δικαστικούς κύκλους ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να εκδοθούν;

Με ανάρτηση του στο facebook ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης επανέρχεται στην υπόθεση των 8 Τούρκων αξιωματικών για τους οποίους εκκρεμεί η απόφαση του Αρείου Πάγου για την έκδοσή τους ή μη στην Τουρκία.

Πώς ο Μαδούρο αγόρασε τα ΜΜΕ στη Βενεζουέλα

​Η ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς ιστορικών ομίλων του Τύπου στην Ελλάδα παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το πρόσφατο παράδειγμα στη Βενεζουέλα.

Κατερίνη: Γεωργιανός και Βουλγάρα έσφαξαν 67χρονο για 40 ευρώ

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για ένα ζευγάρι αλλοδαπών που ήδη ανακρίνονται από την Ασφάλεια Κατερίνης και έχουν ομολογήσει την στυγερή δολοφονία του 67χρονου συνταξιούχου υδραυλικού, που είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Υπέρ της αποκρατικοποίησης του 66% των μετοχών του ΔΕΣΦΑ ο Κανιέτε

Υπέρ της αποκρατικοποίησης τουλάχιστον του 66% των μετοχών του ΔΕΣΦΑ τάχθηκε ο Επίτροπος Κλιματικής Αλλαγής και Ενέργειας, Μιγκέλ Αρίας Κανιέτε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης από κοινού με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη.

Μικρότερο ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα το 2016-Σε ληξιπρόθεσμες οφειλές 3,5 δισ. ευρώ

Mειώθηκε το πρωτογενές πλέονασμα του Προυπολογισμού το 2016 στα 1,94 δισ. ευρώ απο 3,5 δισ. ευρώ το 2015.

Ορκωμοσία Τραμπ: 3 ημέρες γλέντια στην Ουάσινγκτον -Δείτε όλο το πρόγραμμα [εικόνες]

Επί τρεις ημέρες, από σήμερα Πέμπτη, ξεκινούν δράσεις και θεάματα για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ. Ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ θα ορκιστεί την Παρασκευή, μπροστά στο Καπιτώλιο.

Θεσσαλονίκη: Έκανε έρωτα με τον λάθος άντρα - Εφιάλτης μετά τις πρώτες νύχτες!

Πίστευε πως είχε βρει τον κατάλληλο άντρα αλλά έκανε μεγάλο λάθος. Τα όσα ακολούθησαν την έκαναν να πάει στην αστυνομία...

Άδειασε άγρια τον Νίκο Παππά ο Κούλογλου για τα κανάλια

Η απόφαση του ΣτΕ για το μιντιακό τοπίο στην Ελλάδα ήταν «θείο δώρο» για την ελληνική κυνέρνηση και την γλίτωσε από μεγάλο πολιτικό κόστος καθώς θα αναγκαζόταν να κλείσει κανάλια, σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέλιο Κούλογλου που μίλησε στο δημοσιογράφο της EurActiv Σαράντη Μιχαλόπουλο.

Το ISIS απειλεί να γκρεμίσει την Αγιά Σοφιά - ΒΙΝΤΕΟ

Βαμμένο στο αίμα. Πνιγμένο στην κάπνα. Και για χαλί ένας θούριος όλο γλυκύτητα. Μόνο που οι ψάλτες ορκίζονται πίστη στην τζιχάντ. Ορκίζονται ότι η Τουρκία θα γίνει επαρχία του νέου χαλιφάτου. Ορκίζονται ότι δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

Συρία: Τουλάχιστον 12 εκτελέσεις από τζιχαντιστές στην Παλμύρα

Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) εκτέλεσαν τουλάχιστον 12 ανθρώπους στην αρχαία πόλη της Παλμύρας, την οποία έθεσαν ξανά υπό τον έλεγχό τους τον Δεκέμβριο, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ! Είσαι η πλουσιότερη! Είσαι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

[Πείτε μας και τα έξοδα με τα δάνεια που έχουν να τραβήξουμε μια γραμμή να δούμε πως απ' όλους αυτούς, κέρδη κάθε χρόνο, έχει μόνο η Μπάγιερν]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκθρόνισε τη Ρεάλ Μαδρίτης από την πρώτη θέση των εσόδων. Η διάσημη αγγλική ομάδα πέρασε τη Ρεάλ Μαδρίτης και έγινε ο πλουσιότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος για το 2016, μετά...