20 Ιανουαρίου 2017

Κόρη έπιασε τη μητέρα της στο κρεβάτι σε «τρίο» με συμμαθητές της

Το απόλυτο σοκ βίωσε ένα κορίτσι 16 ετών στο Μπράντεντον της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν έπιασε στο κρεβάτι τη 40χρονη μητέρα της να κάνει «τρίο» με δύο συμμαθητές της, 16 και 17 ετών.

ΦΩΤΟ-Στις ΗΠΑ δεν έχει "επανάσταση" και τέτοιες μαλακίες... φοράμε γραβάτα

Δεν μετράει όμως γιατί είναι εξωτερικό:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Το νέο Twitter του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ @POTUS -Το πρώτο tweet

Από τις 19:00 (ώρα Ελλάδος) σήμερα, οι ΗΠΑ έχουν νέο Πρόεδρο.

Τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο 45ος Πρόεδρος της χώρας μάλιστα λίγα λεπτά μετά την ορκωμοσία του δημιούργησε και το...

ΛΕΙΠΕΙ Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑΓΑΝ! Πάνω από 20 παραβιάσεις των ελληνικών αιθέρων από τουρκικά μαχητικά

Σε 25 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου προχώρησαν σήμερα Παρασκευή συνολικά έξι τουρκικά αεροσκάφη.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ! Η πρώτη φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου στο πλατό του Ant1

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει και πάλι στα πλατό.

Από τις 30 Ιανουαρίου, όπως είναι ήδη γνωστό θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον ΑΝΤ1!

Τουρκία: Εριξαν ρουκέτα σε ΑΤ στην Κωνσταντινούπολη... δεν έφτασε μέχρι το κτήριο-ΒΙΝΤΕΟ

Ρουκέτα ερρίφθη την Παρασκευή εναντίον του αρχηγείου της τουρκικής αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη, δεν πέτυχε ωστόσο τον στόχο της και δεν κατέληξε στο κτίριο, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk.

Τα συγχαρητήρια του Τσίπρα στον Αντετοκούνμπο που μπήκε στο All Star Game

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος είναι ο πρώτος Ελληνας μπασκεμπολίστας που επιλέχθηκε να παίξει βασικός στο All Star Game του ΝΒΑ, συνεχάρη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ορκίστηκε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ και τα γατάκια συγκρίνουν τον κόσμο που είχε με αυτόν που είχε ο Ομπάμα

«Όταν η Αμερική είναι ενωμένη, η Αμερική είναι ασταμάτητη» - «Θα είμαστε προστατευμένοι από τον Θεό» - «Όλα αλλάζουν από τώρα» - «Για δεκαετίες υπερασπιστήκαμε τα σύνορα άλλων κρατών»

Και επίσημα πρόεδρος των ΗΠΑ είναι πλέον ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ορκίστηκε στις 19.00 ώρα Ελλάδας εν μέσω επευφημιών από το πλήθος.

Χίος: Στα χαρακώματα οι κάτοικοι του Αγίου Γεωργίου για το hotspot στο Καμπί

Μάχη χαρακωμάτων ετοιμάζονται να δώσουν οι κάτοικοι τόσο του Αγίου Γεωργίου Συκούση όσο και της Βέσσας, με αφορμή τις πληροφορίες που θέλουν το Υπ. Εθνικής Άμυνας να είναι ένα βήμα πριν δώσει το «πράσινο φως» προκειμένου να ξεκινήσει η μετατροπή του Στρατοπέδου Καγιαβά σε κλειστή δομή φιλοξενίας.

Δημοσκόπηση ALCO: Η ΝΔ αυξάνει τη διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει και δεύτερη δημοσκόπηση, αυτή τη φορά της ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά, που δημοσιεύεται αύριο.

Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση, η ΝΔ προηγείται κατά...

Πρώην τσιράκι του Αβραμό και νυν ΣΥΡΙΖΑίος αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βγει στον αέρα το ανανεωμένο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, την παρουσίαση του οποίου θα αναλάβει...

Σοκ στις ΗΠΑ – Μητέρα ΖΩΟ έδεσε στον τοίχο τον δίχρονο γιο της – ΒΙΝΤΕΟ

Με απαγωγή ανηλίκου κατηγορείται μια μητέρα στην πολιτεία Οχάιο των ΗΠΑ, αφού μαγνητοσκόπησε και ανέβασε στο Facebook βίντεο, στο οποίο φαίνεται να έχει δέσει στον τοίχο με μονωτική ταινία τον δίχρονο γιο της.

Δέκα επιζώντες έχουν βρεθεί στα συντρίμμια του ξενοδοχείου που θάφτηκε στο χιόνι

Δέκα άνθρωποι, ανάμεσά τους τρία παιδιά, έχουν ως τώρα εντοπιστεί ζωντανοί στα συντρίμμια του ξενοδοχείου στην κεντρική Ιταλία που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα το βράδυ της Τετάρτης, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Ο φοβερός τουρκικός στρατός προσπαθεί να καταλάβει την πόλη αλ-Μπαμπ (60.000 κάτοικοι) εδώ και 2 μήνες

Ακόμα πέντε τούρκοι στρατιώτες νεκροί από επίθεση του ISIS στη Συρία

Πέντε τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και εννέα τραυματίστηκαν από βομβιστική επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στην πόλη αλ-Μπαμπ, στη βόρεια Συρία, όπως ανακοίνωσαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Κυλιούνταν στα πατώματα του Μαξίμου οι συνταξιούχοι μόλις άκουσαν τον Τσίπρα-ΒΙΝΤΕΟ

Με οργανώσεις συνταξιούχων συναντήθηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρωθυπουργός είπε στους συνταξιούχους ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω περικοπές στις συντάξεις τους ωστόσο εκείνοι σημείωσαν ότι...

Το «Πρώτο Θέμα» προσφεύγει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στις διεθνείς ενώσεις δημοσιογράφων

Παρουσία εκπροσώπων της ΕΣΗΕΑ πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση των εργαζομένων στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και αποφασίστηκε η προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στις διεθνείς ενώσεις δημοσιογράφων για τις επιθέσεις του πρωθυπουργού σε βάρος τους.

Αλαλούμ με τα μπλοκάκια- Τι κρύβεται πίσω από την εγκύκλιο για τις εισφορές

Πολύπλοκη διαδικασία και δύσκολα εφαρμόσιμη, με τους εργαζόμενους να καλούνται να «βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά» αποδεικνύεται η εγκύκλιος για τις εισφορές στα μπλοκάκια, που εκδόθηκε από το υπουργείο Εργασίας με μεγάλη καθυστέρηση.

Άδωνις Γεωργιάδης: Μία μόνο λέξη ταιριάζειστον ξεφτίλα Καμμένο… Ντροπή!

Η δημοσίευση της φωτογραφίας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, “απλωμένου” στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο ταξίδι του προς τις Η.Π.Α., δείχνει το πραγματικό ύφος και ήθος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στα 101 εκατ. Ευρώ το αρνητικό ισοζύγιο της Αττικό Μετρό

Σε 101,5 εκατομμύρια ευρώ θα ανέλθει το αρνητικό ισοζύγιο της Αττικό Μετρό Α.Ε. για το 2017 σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της εταιρείας που εγκρίθηκε από τον Χρήστο Σπίρτζη και τον Γιώργο Χουλιαράκη.

ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Μυτιλήνη: Κατάληψη στα ολοκαίνουρια γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ πριν τα εγκαίνια!

Συλλογικότητα αλληλέγγυων στον πρόσφυγα από την Αίγυπτο Μοχάμεντ Α., ο οποίος κάνει απεργία πείνας κρατούμενος στο νοσοκομείο της πόλης, κατέλαβαν από το πρωί σήμερα τα καινούργια γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Μυτιλήνη.

ΚΛΑΜΑ! “Ας φτιάξουν καλύτερα αυτοκίνητα οι Αμερικανοί και βλέπουμε”, απαντά το Βερολίνο στον Τραμπ που απειλεί την BMW

Η γερμανική κυβέρνηση απάντησε διά στόματος του αντικαγκελαρίου Sigmar Gabriel στις απειλές του Αμερικανού προέδρου Donald Trump προς την BMW.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική Bild είχε βάλει στο στόχαστρο την BMW.

Σόιμπλε: Δώσαμε τα χέρια με την Λαγκάρντ - Το ΔΝΤ είναι "μέσα"

Καμία αντίφαση στις δηλώσεις Σόιμπλε πριν από μία εβδομάδα και στις χθεσινές δήλωσεις του σε ό,τι αφορά το ελληνικό πρόγραμμα δεν βλέπει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών Ντένις Κόλμπεργκ σύμφωνα με όσα είπε σήμερα στο Βερολίνο.

ΚΛΑΙΜΕ ΜΑΡΗ! Δεβετζή: “Γι' αυτό δεν μπόρεσα να αποδείξω την αθωότητα μου”

[Τι να αποδείξεις στα δικαστήρια μαρή αφού το δείγμα σου βρέθηκε θετικό;]

Με δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, η Πηγή Δεβετζή εξήγησε γιατί δεν μπόρεσε -μέσω προσφυγής- να αποδείξει την αθωότητά της, αναφορικά με την κατηγορία περί ντόπινγκ.

Το διαμέρισμα στο Λευκό Οίκο όπου έμεναν οι Ομπάμα - Διακοσμημένο από τους ίδιους

Ο Λευκός Οίκος ήταν το σπίτι της οικογένειας Ομπάμα για οκτώ ολόκληρα χρόνια, ωστόσο οι εικόνες από το εσωτερικό του είδαν ελάχιστες φορές το φως της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για το στιλ και το ύφος που προτίμησαν για τη διακόσμηση του κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Βορίδης: Το πόρισμα της ΤτΕ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να αυξήσει το μετοχικό κεφάλαιο της «Αυγής» ή να την κλείσει

Η εφημερίδα εμφανίζει αρνητικό μετοχικό κεφάλαιο και πως πρέπει να ενεργοποιηθεί ο ισχύων νόμος που ορίζει ότι ο μέτοχος – δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ –να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή η εταιρεία να μπει σε εκκαθάριση, αποκάλυψε ο βουλευτής της ΝΔ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ➤➤Σύσκεψη κατόπιν... εορτής στο υπουργείο για τις ΜΕΘ

Η γρίπη έχει προκαλέσει το αδιαχώρητο στα νοσοκομεία, ενώ παραμένουν 125 κρεβάτια στις εντατικές μονάδες κλειστά

Κατόπιν εορτής -εν προκειμένω… επιδημίας γρίπης- κι ενώ η θλιβερή λίστα με τους ασθενείς που χρειάζονται αλλά δεν βρίσκουν κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) αριθμεί καθημερινά δεκάδες άτομα, συσκέπτεται η ηγεσία του υπουργείου Υγείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΕΛΑΓΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ-Σύμβουλος Ερντογάν γελάει με τον Τσίπρα: Πούλησε τη χώρα του-Οι Έλληνες έγιναν όλοι σκλάβοι

«Ξαναχτύπησε» ο Γιγίτ Μπουλούτ: «Μακάρι να σηκώνονταν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας»

Για ξεπούλημα της Ελλάδας από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο ο Γιγίτ Μπουλούτ, σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν...

Ο Βαλάντης με τον ξάδερφο του λίγο πριν την ορκωμοσία Τραμπ [εικόνα]

Ο τραγουδιστής Βαλάντης βρίσκεται στην Ουάσινγκτον στο πλαίσιο της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ ως νέου Προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Κυριάκος στην έδρα των ΜΑΤ: Με κυβέρνηση ΝΔ ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν στη χώρα

Μίλησε με αστυνομικούς, έφαγε στο εστιατόριο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων και δήλωσε ότι οι πολίτες, λόγω των κυβερνητικών χειρισμών βιώνουν τεράστιο έλλειμα ασφάλειας

Την έδρα των ΜΑΤ στην Καισαριανή επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στάσεις εργασίας από σωφρονιστικούς υπαλλήλους για δίωξη συναδέλφου τους απ' τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε εξάωρες προειδοποιητικές στάσεις εργασίας από την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 προχωρούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι της χώρας καταγγέλλοντας πως ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Ευτύχης Φυτράκης άσκησε συνδικαλιστική δίωξη σε συνάδελφο τους για δηλώσεις του σε εφημερίδα.

Χρωστάει μισό δις στο Δημόσιο! "Πράσινο φως" για την έκδοση μεγαλοοφειλέτη

Το "πράσινο φως" για την έκδοση στην Ελλάδα ενός 54χρονου, που εμφανίζεται να χρωστάει μισό δισεκατομμύριο ευρώ στο Δημόσιο, άναψαν πρόσφατα οι κυπριακές δικαστικές Αρχές. Η χώρα μας τον ζητούσε εδώ και πέντε χρόνια, από τότε δηλαδή που διέφυγε στην Κύπρο....

Βαρβιτσιώτης: Γιατί τα hot spot είναι 20 μέρες χωρίς νερό παρά τα κονδύλια που δόθηκαν;

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, κατά την επίσκεψη του στα συγκεκριμένα κέντρα φιλοξενίας Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης και Πολυκάστρου Νέας Καβάλας διαπίστωσε πως η δήλωση του αρμόδιου Υπουργού ότι η Κυβέρνηση του «κέρδισε το στοίχημα του ξεχειμωνιάσματος», απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα

«Δεν τα θέλω τα παιδιά μου, να τα πάτε σε Ίδρυμα» φωνάζει στην Ασφάλεια Πάτρας η μάνα

Χωρίς τέλος φαίνεται ότι είναι το δράμα των δύο νηπίων και του μωρού που βρέθηκαν πριν από τρεις ημέρες να περιφέρονται στους δρόμους της Πάτρας. Η 20χρονη μάνα τους, που πείσθηκε και παραδόθηκε πριν από λίγη ώρα στην Ασφάλεια της Πάτρας, τώρα φωνάζει ότι δεν θέλει τα παιδιά της. Σχεδόν ουρλιάζοντας προς τους αστυνομικούς, έκανε σαφές ότι δεν θέλει να βρίσκεται κοντά στα μωρά της, δεν τα θέλει και επαναλαμβάνει «δώστε τα σε 'Ιδρυμα, δώστε τα για υιοθεσία».

Eπεισόδια από άπλυτους ΣΥΡΙΖΑίους στην Ουάσινγκτον πριν από την ορκωμοσία Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

Μαυροντυμένοι διαδηλωτές, που διαμαρτύρονται για την επικείμενη ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ ως 45ου προέδρου των ΗΠΑ, έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και παρμπρίζ αυτοκινήτων στην Ουάσινγκτον.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! «Ο Αντετοκούνμπο απογείωσε την Ελλάδα»

Το υπουργείο Αθλήτισμου εξέδωσε ανακοίνωση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη συμμετοχή του στο All Star Game του ΝΒΑ.

Σε ελεύθερη πτώση το Ντοκουμεντο Βαξεβάνη-Οι Πανελλαδικές κυκλοφορίες των ημερησίων εφημερίδων

Δείτε αναλυτικά τις πανελλαδικές κυκλοφορίες των ημερησίων εφημερίδων:

Πανέμορφο timelapse για την Αίγινα

Η Αίγινα από μια... διαφορετική ματιά.

Ο ερασιτέχνης φωτογράφος Ηράκλειος Κουκούλης με δύο φίλους του δημιούργησαν ένα υπέροχο timelapse video για την Αίγινα.

O ΓΥΦΤΟΣ Καμμένος φωτογραφίζεται με τα πόδια πάνω στην καρέκλα και «Τα Νέα» ως τρόπαιο στα χέρια

Με μια ιδιαίτερα εύγλωττη φωτογραφία ο υπουργός Αμυνας δικαιώνει τον Βασίλη Μουλόπουλο. Και μας λέει ότι πράγματι ο ΔΟΛ δεν θα γίνει όργανο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά των ΑΝΕΛ...

Ποινική δίωξη κατά του Αρτέμη Σώρρα για υποκίνηση ρατσιστικού μίσους!

Αντιμέτωπος με το αδίκημα της υποκίνησης μίσους κατ’ εξακολούθηση βρίσκεται πλέον ο Αρτέμης Σώρρας καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε την πρώτη ποινική δίωξη σε βάρος του.

Καμία μεταμέλεια! Ξαναβίασε την κόρη του μόλις βγήκε από τη φυλακή!

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση ότι ένας Πατρινός βίαζε την κόρη του επί δύο χρόνια. Αλλά το σοκ είναι ακόμα μεγαλύτερο, όταν αποκαλύφθηκε ότι αυτό συνέβη όταν βγήκε από τη φυλακή μετά από καταδίκη με την ίδια κατηγορία, δηλαδή ότι βίαζε το ίδιο του το παιδί.

ΚΕΡΔΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! 18 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην Ειδική Αγωγή -Συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας [εικόνες]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν μέλη του Σωματείου Εργαζομένων σε Μονάδες Ιδρύματα Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ).

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΣΥ! Μανιός: Δεν θα ψηφίσω μειώσεις σε συντάξεις και αφορολόγητο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει μείωση συντάξεων και αφορολόγητου.

Alert! Θαύμα: Ανασύρθηκαν ζωντανοί και οι οκτώ Ιταλοί από το ξενοδοχείο

Είχαν καταφέρει να ανάψουν φωτιά στο χώρο της κουζίνας - «Μόλις μας είδαν ήταν ευτυχισμένοι», δήλωσε ο πρώτος διασώστης - Ανάμεσα στους επιζώντες μία μαμά με την κόρη της

Η Μίνα Αρναούτη έχει στην κατοχή της βίντεο με τον Παντελίδη λίγο πριν το τροχαίο

«Κάθομαι και κοιτάω εκείνο το βίντεο από εκείνη τη μέρα. Θυμάμαι τα γέλια, τις χαρές, τα πειράγματα. Μια στιγμή όμως και όλα αλλάζουν», έγραψε μεταξύ άλλων η 32χρονη

Τι σχέση έχει το Minecraft με τη μεγαλύτερη κυβερνο-επίθεση όλων των εποχών;

Ενας blogger αφιέρωσε μήνες για τη διερεύνηση μίας περίεργης υπόθεσης...

Συνδέσεις με ορισμένους σέρβερς του δημοφιλούς διαδικτυακού παιχνιδιού Minecraft φαίνεται ότι είχε το κακόβουλο λογισμικό Mirai, το οποίο χρησιμοποιήθηκε πέρυσι σε μία από τις μεγαλύτερες κυβερνο-επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν ποτέ.

Στους δρόμους οι πυροσβέστες (ΦΩΤΟ)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς τη Βουλή.

44χρονος καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση επειδή έκανε one night stand!

Ακούγεται περίεργο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο Τζέφρι Μπελ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών επειδή έκανε σεξ με μια γυναίκα που γνώρισε ένα βράδυ σε παμπ στο Μίντλεσμπρο.

Στα 1,2 δισ. το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών τον Νοέμβριο

Τον Νοέμβριο του 2016, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών παρουσίασε έλλειμμα 1,2 δισ. ευρώ, περίπου στο ίδιο επίπεδο με εκείνο του ίδιου μήνα του 2015, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος.

«Μετωπική»… περί πάτρης Μίχου-Κοντονή (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκληρή και άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου σχετικά με την «ατιμωρησία» του καψίματος της ελληνικής σημαίας από αντιεξουσιαστές έξω από το Πολυτεχνείο στις 17 Νοεμβρίου του 2016.

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ! ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΑ! Πρώην βουλευτής αποχώρησε από τη ΝΔ

Επιστολή με την οποία ανακοινώνει την αποχώρησή της από τη ΝΔ απέστειλε στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη η πρώην βουλευτής Χίου, Μαρία Σταυρινούδη.