21 Ιανουαρίου 2017

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 22-01-2017-Σκληρά χτυπάνε την Κυβέρνηση Χατζηνικολάου-Μπόμπολας

Από κοντά και το ΒΗΜΑ με τη Novartis στην πρώτη σελίδα....Δείτε τα:

ΦΩΤΟ-ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ➤➤Ο Καμμένος με πούρο πετάει λουλούδια στα μπουζούκια

Ουίσκι, λουλούδια και... πρώτο τραπέζι πίστα! Ο Πάνος Καμμένος το γλέντησε με την ψυχή του στα μπουζούκια, έχοντας στο πλευρό του, τη σύζυγό του, Έλενα Τζούλη.

Λάρισα: ''Ήθελαν τη Μυρτώ νεκρή'' - Το νέο ξέσπασμα της μητέρας του βασανισμένου παιδιού [vid]

Η 19χρονη σήμερα Μυρτώ αγωνίζεται εδώ και 5 χρόνια να σταθεί στα πόδια της και να γυρίσει σελίδα από τον εφιάλτη που έζησε στα βράχια της Πάρου. Δίπλα της καθημερινά, η μητέρα της...

Στην Αμερικανική δικαιοσύνη απευθύνθηκε η Μαρία Κοτρώτσου με αγωγή που κατέθεσε στις 19 Ιανουαρίου κατά της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας στη Βοστώνη, ζητώντας να λάβει...

Μουλόπουλος για ΔΟΛ: Με το ζόρι, κανείς δε σώνεται! [vid]

Αινιγματικές οι δηλώσεις του Βασίλη Μουλόπουλου, σχετικά με την τύχη του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Εννιά χρόνια κάθειρξη για Βρετανοκύπριο σατανιστή που βίασε 19χρονη

Πίσω από τα κάγκελα πρόκειται να περάσει τα επόμενα εννέα χρόνια ο Βρετανοκύπριος Pedro Evangelou, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας στο διαμέρισμά του στο Ίσλινγκτον του Βόρειου Λονδίνου, πέρυσι τον Ιούνιο.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης: Το δίλημμα είναι με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή με την κοινωνία

«Είναι η ώρα να εφαρμόσουμε ένα πραγματικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων ώστε να βγει η χώρα από την κρίση», δήλωσε από το Ναύπλιο όπου περιοδεύει σήμερα, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, και επανέλαβε ότι πρέπει να υπάρξει το συντομότερο δυνατόν πολιτική αλλαγή, να γίνουν εκλογές ώστε να έλθει στην εξουσία μία παράταξη που να μπορεί να το εφαρμόσει.

#prayfortatiana: Το twitter συνεχίζει να γελάει μει την «σύλληψη» της Τατιάνας Στεφανίδου!

Η Τατιάνα Στεφανίδου είδε δύο φορές αυτή την εβδομάδα το όνομα της να γίνεται top trending στο Twitter! Την πρώτη φορά πρωταγωνίστησε το «Άντε γεια» της παρουσιάστριας σε χρυσαυγίτη τηλεθεατή, ενώ την δεύτερη, η παραλίγο σύλληψη της! Να σας θυμίσουμε ότι ο βουλευτής Γιάννης Λαγός κατέθεσε μήνυση εναντίον της.

ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥ 2009 ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΜΥΑΛΟ! Γιωργάκης: Σώρρα είχαμε και το 2010, ήταν οι Σαμαράς, Καμμένος, Τσίπρας


[Ρε καραγκιόζη όταν ο Καραμανλής έλεγε "πρέπει να παγώσουμε μισθούς και συντάξεις" εσύ έλεγες λεφτά υπάρχουν και τώρα ζητάς και τα ρέστα;]

Μίλησε για «ανίερη συμμαχία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ»-  «Μαζί το 2010 ύψωσαν την αντιμνημονιακή σημαία για μικροκομματικό συμφέρον. Μαζί καταδίκασαν την Ελλάδα σε μια δεκαετία εξάρτησης, εποπτείας και επαιτείας»

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Αντιδρούν οι δικηγόροι στην έκδοση συναινετικών διαζυγίων από τους συμβολαιογράφους

Η προωθούμενη νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με τη έκδοση των συναινετικών διαζυγίων από τους συμβολαιογράφους συναντά την αντίδραση των δικηγόρων οι οποίων τονίζουν πως εγείρονται σημαντικά νομικά ζητήματα καθώς και θέματα Συνταγματικότητας ενώ δεν έχουν επιλυθεί και πλείστα νομικά ζητήματα.

Ένας καθηγητής σε απόγνωση...

Ο Άνταμ είναι ένας καθηγητής σε κολέγιο στις ΗΠΑ. Διδάσκει ένα μάθημα (μάλλον Άλγεβρα) που δεν είναι υποχρεωτικό και εκ των πραγμάτων δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους σπουδαστές.

ΗΠΑ: Συμβολική επίσκεψη Τραμπ στη CIA για να αποκλιμακώσει την ένταση

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα μεταβεί σήμερα στην έδρα της CIA, στο Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια, σε μια άκρως συμβολική επίσκεψη μετά τις σφοδρές επικρίσεις που διατύπωσε σε βάρος των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, με αφορμή την εμπλοκή της Ρωσίας στις κυβερνοεπιθέσεις κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

ΦΩΤΟ-ΣΥΡΙΖΑίος διαδήλωσε με στρινγκ στο Σύνταγμα... κατά του Τράμπ

Διαδήλωση κατά του Τραμπ πραγματοποιήθηκε από γραφικούς ΣΥΡΙΖΑίους (ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΛεύση Ελευθερίας κ.λπ είναι όλοι το ίδιο... ΣΥΡΙΖΑ) και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ "ΕΦΑΓΑΝ" ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! Αποστράτευσαν τον Σφακιανάκη-Τί έγραψε στο Facebook

Ανάρτηση στο facebook με αιχμές από τον καρατομηθένα αξιωματικό - Προαναγγέλει τα επόμενά του βήματα-Θυμίζουμε ότι και πριν ένα χρόνο είχαν προσπαθήσει να τον διώξουν από τη ΔΗΕ (ώστε να αρχίσουν κυνήγι στις αντίθετες φωνές στα social media) αλλά έκαναν πίσω μετά την κατακραυγή

Με τον πλέον εύγλωττο τρόπο και χωρίς να μασά τα λόγια του, ο Μανώλης Σφακιανάκης μετά την αποστρατεία από την Αστυνομία, έγραψε στο facebook:

Βρούτσης: Ρε τους αδίστακτους! Προωθούν τους ΣΥΡΙΖΑίους στη λίστα απονομής εφάπαξ

"Ρε τ αδίστακτους έβαλαν χερι κ στην επετηρίδα τ εφάπαξ!Φίλοι κ ημέτεροι πρώτοι!Ειχα δώσει 97000 μ απολυτη διαφάνεια" έγραψε ο Γιάννης Βρούτσης στοTwitter και δημοσίευσε την παρακάτω είδηση από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: ''Μιλάει'' το κινητό της - Το άγνωστο τηλεφώνημα στον Αρτέμη Σώρρα [vid]

Νέα στοιχεία στα χέρια της αστυνομίας μετά τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία. Τι δείχνουν τα κινητά τηλέφωνα δράστη και θύματος...

Η Κύπρος ζήτησε συνεργασία με την Κορέα... τη Βόρεια Κορέα

Την πιθανότητα εξαγωγής εσπεριδοειδών στην Κορέα διευρεύνησε με σχετική του επιστολή το υπουργείο Γεωργίας της Κύπρου. Αν αναρωτηθήκατε ποιάς Κορέας, η απάντηση είναι της… Βόρειας Κορέας… του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η ξανθιά βόμβα Ιβάνκα Τραμπ θα είναι στο εξής η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο [εικόνες]

Η 34χρονη επιχειρηματίας και κόρη του Ντόναλντ Τραμπ μετακόμισε στην Ουάσινγκτον με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνετ για να βρίσκονται στο πλευρό του νέου προέδρου.

Το Ρενάκι πουλάει σανό στα γίδια

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν τα νούμερα με την απορροφητικότητα ΕΣΠΑ από τις περιφέρειες της Ελλάδος. Η Ρένα Δούρου με τη στήριξη του Καραμέρου είναι τελευταία σε ποσοστό απορροφητικότητας, έχει δηλ. απορροφήσει αναλογικά τα λιγότερα:

ΦΩΤΟ-Παρουσιαστής της ΕΡΤ κλείδωσε το Twitter μόλις αναβαθμίστηκε

Γελάει ο κόσμος με τον καραγκιόζη που από υπάλληλος του Αβραμόπουλου κατάληξε σφουγγοκ@λάριος του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ. Μάλιστα για να γλιτώσει την ξεφτίλα (δείτε στο τέλος) κλείδωσε το λογαριασμό του στο Twitter:

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα: Θα έχουμε μια συναρπαστική περίοδο

Θετικό μήνυμα για το μέλλον των ελληνοαμερικανικών σχέσεων έστειλε ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, με την ευκαιρία της ορκωμοσίας του νέου Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

ΟΛΕ! ΟΛΕ! Πρόσθετο φόρο έως 800 ευρώ φέρνει το ψαλίδι στο αφορολόγητο

Αν και η κυβέρνηση εμφανίζεται διατεθειμένη να μειώσει το αφορολόγητο από τα 8.636 ευρώ σήμερα στα 6.000 ευρώ, στην περίπτωση που στις διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης περάσει τελικά η γραμμή του ΔΝΤ, αυτομάτως το αφορολόγητο θα μειωθεί στην περιοχή των 5.000 ευρώ.

Ολλανδία: Διαλευκάνθηκε ληστεία διαμαντιών αξίας 67 εκατ. ευρώ... 12 χρόνια μετά

Επτά ύποπτοι συνελήφθησαν στην Ολλανδία και την Ισπανία, δώδεκα χρόνια μετά τη ληστεία που είχε γίνει στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ με λεία διαμάντια αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσαν σήμερα οι ολλανδικές αρχές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ! ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΛΕΕΙ! Ντράγκι: Αν μια χώρα φύγει από το ευρώ πρέπει πρώτα να τακτοποιήσει τις οφειλές της

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες αναφορές του κεντρικού τραπεζίτη στο ενδεχόμενο εξόδου μίας χώρας από την ευρωζώνη

Εάν οποιαδήποτε χώρα βγει από την ευρωζώνη, θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσει τις οφειλές που μπορεί να έχει απέναντι στο ευρωσύστημα, τόνισε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.  

Χαμός στο Μενίδι! Ξύλο μεταξύ κάφρων Αχαρναϊκού-Άρη, κάηκαν αμάξια

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση του Άρη με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι για την Football League. Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ οπαδών πριν τον αγώνα. Ζημιές και κατεστραμμένα αυτοκίνητα...

Λεφτά υπάρχουν για τους ειδικούς συμβούλους του Τσακαλώτου... που δεν εμφανίζονται πουθενά

Για να δούμε θ’ απαντήσει η «Μαντάμ Τσακαλώτου»…
Θα ζητήσει κάποιος εξηγήσεις από τα κόμματα του «δημοκρατικού τόξου»;

Με ποια ιδιότητα «πληρώνονται» οι δαπάνες των Κίμ και Λεγκλέρ

Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙΤο τρέιλερ του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 από τις 30 Ιανουαρίου. Δείτε το τρέιλερ του σταθμού!

ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΥΡΟ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ! Με το ένα… πόδι είναι στη Νέα Δημοκρατία

Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα η Νέα Δημοκρατία λειτουργεί σαν μαγνήτης για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στην παράταξη. Πρόσφατα ήταν η «Δράση» που ανέλαβε… δράση και αποφάσισε να ενώσει δυνάμεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΠΑ: Η ΤΗΚ παραλαμβάνει ενωρίτερα τα F-35 - Έρχονται μέσα στο 2017

Μια πολύ ανησυχητική για την Ελλάδα είδη έρχεται από την Τουρκία καθώς όπως αναφέρει η Sabah τα πρώτα δύο F-35 που έχει παραγγείλει η Τουρκία από σύνολο 107 μαχητικών θα παραληφθούν από την τουρκική Αεροπορία (ΤΗΚ) στο τέλος του 2017!

Ηράκλειο: Ανατροπή στον θάνατο της γλυκιάς τουρίστριας - Νέα στοιχεία για τη μοιραία νύχτα [pics]

Μαρτυρίες και νέα στοιχεία για μια υπόθεση που συγκλόνισε την Κρήτη. Τι δήλωσε ο ιατροδικαστής...

Η υπόθεση του θανάτου μιας νεαρής γυναίκας στα Μάλια, που αρχικά θεωρήθηκε ότι δολοφονήθηκε από το φίλο της, πλέον ξεκαθαρίζει. Η 20χρονη Βρετανίδα, Τσέλσι Χάιντμαν, πέθανε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, τον Μάιο του 2010.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ! Η απάντηση του ΓΑΠ στη μήνυση για το "Λεφτά υπάρχουν" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, απάντησε στη μήνυση για τη φράση «Λεφτά υπάρχουν», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μία προπαγάνδα απέναντι στις πραγματικές αλλαγές που πρότεινα και ήταν μία κομμένη φράση».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Αυτοκτόνησε και γυναίκα στην Πάτρα

Η γυναίκα αυτοκτόνησε στο ίδιο μπαλκόνι που είχε βάλει τέλος στη ζωή, η μητέρα της. Ο φοιτητής κρεμάστηκε με τη ζώνη του από τέντα. Δείτε φωτό και βίντεο...

Αυτοτραυματίστηκε κατά λάθος με το όπλο του ο αστυνομικός σκοπός στα γραφεία της ΝΔ

Ο αστυνομικός σκοπός των κεντρικών γραφείων της ΝΔ στο Μοσχάτο, τραυματίστηκε κατά λάθος με το υπηρεσιακό του όπλο σήμερα το πρωί.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΣΙΠΡΑ! Μέσα σε μία διετία δημιούργησαν τη γενιά των 100 ευρώ

Μαύρη διετία έφερε στους εργαζόμενους η κυβερνητική συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς οι μισθωτοί που παίρνουν από 100 ως 400 ευρώ τον μήνα έφτασαν στα 382.729 άτομα στο τέλους του 2016 από 363.710 που ήταν στο τέλος του 2015.

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Θράκη: Χωρίς ρεύμα ολόκληρος ο νομός Έβρου και τμήμα της Ροδόπης!

Χωρίς ρεύμα έμεινε για μια ώρα, από τις 12.00 το μεσημέρι, τμήμα της Ροδόπης και ολόκληρος ο νομός Έβρου. Σύμφωνα...

Aυστρία: Αλβανικής καταγωγής ο 18χρονος που συνελήφθη για τρομοκρατία

Η αυστριακή αστυνομία προχώρησε σε πολλές έρευνες σε σπίτια στη Βιέννη και την Κάτω Αυστρία νωρίς σήμερα το πρωί, μία ημέρα μετά τη σύλληψη ενός άνδρα που φέρεται ότι σχεδίαζε να πραγματοποιήσει μια επίθεση στην αυστριακή πρωτεύουσα.

BILD: Τα ελληνικά ΜΜΕ υποδαυλίζουν ξανά την εμπάθεια κατά του Σόιμπλε

Με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσαν στη χώρα μας οι πρόσφατες δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, η Bild βρήκε την αφορμή να ξιφουλκήσει και πάλι κατά της Ελλάδας.

Παντελής Καψής: Πολιτικός επίτροπος ο Μουλόπουλος στον ΔΟΛ

Το πρόβλημα του ΔΟΛ δεν ήταν να αναλάβει κάποιος τον δημοσιογραφικό έλεγχο ή τον συντονισμό, αλλά οικονομικό, τόνισε ο Παντελής Καψής.

Σε ρυθμούς καρναβαλιού η κυβέρνηση εδώ και 2 χρόνια και στην Πάτρα αρχίζουν σήμερα...

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς μπήκε από σήμερα το πρωί η Πάτρα και η πρώτη ημέρα της μεγάλης γιορτής της πόλης, θα ολοκληρωθεί με την επίσημη τελετή έναρξης που θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου.

O Άδωνης Γεωργιάδης παραδίδει μαθήματα ρητορικής σε «ταχύρρυθμα σεμινάρια»

Ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι πολυπράγμων είναι κάτι που το γνωρίζουμε ήδη: Εκτός από αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και φανατικός του twitter στο οποίο γράφει με ταχύτητα πολυβόλου, ο Άδωνης Γεωργιάδης έχει και μια σχολή την Ελληνική Αγωγή, στην οποία διδάσκει αρχαία ελληνικά.

Ε ΠΟΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ; Απίστευτο σχέδιο για νέα... ΤΡΑΙΝΟΣΕ από το Υπ. Υποδομών

Πριν στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή της σύμβασης πώλησης της ελληνικής σιδηροδρομικής εταιρείας στη Ferrovie dello Stato Italiane έναντι 45 εκατ. ευρώ, το Δημόσιο, διά της εποπτευόμενης από το υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ΓΑΙΑΟΣΕ, μιλάει για ίδρυση νέας κρατικής σιδηροδρομικής εταιρείας, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Ιταλία: Ηρωας καθηγητής προσπάθησε να σώσει μαθητές από το φλεγόμενο λεωφορείο [εικόνες & βίντεο]

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στον ιταλικό αυτοκινητόδρομο A4, κοντά στην Βερόνα, όταν ένα ουγγρικό λεωφορείο γεμάτο μαθητές προσέκρουσε σε πυλώνα και αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 16 άτομα.

Το μήνυμα της Νένας Χρονοπούλου στον Πολάκη - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν είσαι άξιος εσύ να αφήσεις τα παιδιά μας μουγκά», είναι το μήνυμα της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου, προς τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, εξαιτίας της αλλαγής της τροπολογίας για τα παιδιά ΑμεΑ.

Κικίκλιας: Ο Τσίπρας θέλει πάση θυσία να μείνει γατζωμένος στη καρέκλα της εξουσίας

«Η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα, που ο ορθός πολιτικός λόγος των μεταρρυθμίσεων και της κανονικότητας θα νικήσει το ψέμα και τον λαϊκισμό κατά κράτος», δηλώνει σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά», ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, και προσθέτει ότι «αγωνιζόμαστε για τη μέγιστη δυνατή κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

11 ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στην Ευρώπη για το 2017

Ξεχάστε το κρύο, σύντομα το καλοκαίρι θα έρθει και η χώρα μας διαθέτει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Ευρώπης, σύμφωνα με τους Sunday Times. Μετά από έρευνα μεταξύ των αναγνωστών τους, δημοσίευσαν την λίστα με τις 50 καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη για το 2017. Ανάμεσα τους βρίσκονται 11 ελληνικές παραλίες.

Γνωστή δημοσιογράφος:Τόσκας και σύμβουλος του με εκβίασαν και μου απέσπασαν 50.000 ευρώ!

Μια πρωτοφανής υπόθεση βλέπει το φώς της δημοσιότητας, μετά από την μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου από γνωστή δημοσιογράφο και όπως όλα δείχνουν θα κλονίσει συθέμελα την συνοχή της κυβέρνησης.

Εσύ μπορείς να λύσεις τον γρίφο που γκρέμισε το ίντερνετ;


Φωτιά στα πληκτρολόγια έβαλε το μαθηματικό πρόβλημα - γρίφος που ανέβασε ένας χρήστης στο ίντερνετ.
Ο χρήστης του Twitter Sandalshagger εξόργισε τους υπόλοιπους χρήστες γράφοντας "ένα παιδί γεννημένο το 2005 είναι τώρα 20 ετών". Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έτρεξαν να τον κατηγορήσουν για την αδυναμία του σε απλή αριθμητική.

Μητσοτάκης στον Economist: Ανάγκη πολιτικής αλλαγής στην Ελλάδα το 2017

Η πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα πρέπει να επέλθει εγκαίρως, διαφορετικά κινδυνεύουν να εξαϋλωθούν οι σημαντικές θυσίες των προηγούμενων ετών, τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε άρθρο του στην ετήσια έκδοση του Economist.

ΣΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! Αποστόλου: Επανεξετάζουμε τον ΦΠΑ στα αγροεφόδια και τον ΕΦΚ στο κρασί

Εκκληση στους αγρότες και κτηνοτρόφους των Γρεβενών να αξιοποιήσουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμματα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να παράγουν επώνυμα, με ταυτότητα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, έκανε ο υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου, μιλώντας χθες το βράδυ σε ανοικτή συγκέντρωση στην κατάμεστη αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Γρεβενών.

ΚΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑ Ο ΤΟΜΣΕΝ! "Τελεσίγραφο" Αχτσιόγλου σε ΔΝΤ: "Ξεκαθαρίστε τη θέση σας"

«Η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων αποτελεί για εμάς κεντρικό πολιτικό ζήτημα διότι οι ΣΣΕ διαμορφώνουν ένα πλέγμα προστασίας των εργαζομένων, το οποίο δεν μπορεί να επιτευχθεί στο ατομικό επίπεδο, σε μια "διαπραγμάτευση" ανάμεσα σε έναν εργοδότη και έναν μεμονωμένο εργαζόμενο». Αυτό τονίζει η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΙ Ο ΚΑΡΖΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Κρεμλίνο: Πότε θα συναντηθεί ο Πούτιν με τον Τραμπ

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, είναι έτοιμος να συναντηθεί με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αν και οι προετοιμασίες για μια τέτοια συνάντηση ενδέχεται να διαρκέσουν μήνες και όχι εβδομάδες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ! Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Τραμπ είχε ψύχωση μαζί μου, με έλεγε σκύλα

Ο Ντόναλντ Τραμπ «είχε ψύχωση μαζί μου (…) ήταν εντελώς παλαβό», δήλωσε χθες Παρασκευή η Αμερικανίδα ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ, που έγινε γνωστή αφού πρωταγωνίστησε στην τριλογία Twilight, αναφερόμενη σε μια σειρά από μηνύματα στο Twitter που είχε αναρτήσει εις βάρος της το 2012 ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας.