23 Ιανουαρίου 2017

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗ! Στρουμπουλή YouTuber υπόσχεται να γυρίσει s@x tape εάν φτάσει τους 1 εκατ. συνδρομητές

Διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για τη διαδικτυακή δόξα φαίνεται πως είναι η YouTuber Lena Nersesian, η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι προτίθεται να γυρίσει και να δώσει στη δημοσιότητα s@x tape, εάν το κανάλι της στη δημοφιλή πλατφόρμα φτάσει τους 1 εκατομμύριο συνδρομητές.

Το πάρτι του Βαξεβάνη στην ΕΡΤ ΓΑΠ-Σημίτη-Το 2003 πήρε 18.000€ για έξοδα... χωρίς παραστατικά-ΕΓΓΡΑΦΑ

Πήρε 1,5 εκατ.ευρώ από την κυβέρνηση Παπανδρέου την ώρα που από το μνημόνιο κόπηκαν μισθοί και συντάξεις - Έπαιρνε χοντρές αμοιβές και επί Σημίτη - Δείτε τα αποκαλυπτικά έγγραφα

ΒΙΝΤΕΟ-Καταγγελίες που προκαλούν φρίκη για το μουσουλμανικό γκέτο της Κομοτηνής: Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ο 15χρονος δολοφόνος

Σε αναβρασμό η συνοικία που ζούσαν δράστης και το εξάχρονο θύμα του πρωτοφανούς εγκλήματος

Φρίκη προκαλούν οι καταγγελίες των κατοίκων της συνοικίας - γκέτο της Κομοτηνής, το Αλάν Κογιού: Ο δεκαπεντάχρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος του του εξάχρονου Σεζάλ, σύμφωνα με όσα λένε οι κάτοικοι του οικισμού, είχε πέσει σχετικά πρόσφατα, και ο ίδιος, θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Μάλιστα, για το λόγο αυτό είχε φύγει πρόσφατα από το χωριό όπου διέμενε και είχε εγκατασταθεί στην Κομοτηνή, μαζί με την αδελφή του.

BINTEO-Βέλγος χάκαρε το λογαριασμό του Τραμπ στο twitter -Τον έβαλε να αποθεώνει εκδιδόμενες Ρωσίδες

Είναι ο ισχυρότερος άνδρας του πλανήτη. Κι όμως, ένας Βέλγος 21 ετών κατάφερε να δημοσιοποιήσει, μέσω του επίσημου λογαριασμού Twitter του Ντόναλντ Τραμπ, ένα τραγούδι που εμφανίζει τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ να εκθειάζει τα κάλη εκδιδομένων Ρωσίδων!

Είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν κρυφά ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο; -Τι είναι γνωστό για την περιουσία του

Είναι ένα πολύχρονο ερώτημα. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αναμφισβήτητα μεγάλη εξουσία στα χέρια του. Αλλά πόσο πλούσιος είναι;

Χαμός στην Εξεταστική για τα δάνεια κομμάτων & ΜΜΕ-Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε εκπρόθεσμα στο πόρισμα αναφορά για τον Θέμο

Φωτιά στα τόπια έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ στο... παρά ένα πριν την ψηφοφορία για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Ο «Εθνικός Κήρυκας» αποτιμά την επίσκεψη Παππά – Καμένου στις ΗΠΑ: 300.000€ ταξίδι για μια τρύπα στο νερό

ΑΝΤΙ-Λόγος, των A.H. Διαματάρη και Β. Κουτσίλα

Η Εκκλησία στην Αμερική, ενώ αντιμετωπίζει πολλές και μεγάλες προκλήσεις, αποκτά πολύ μεγαλύτερη πολιτική δύναμη με τον διορισμό του Πρίμπους ως προσωπάρχη του Λευκού Οίκου και του Τζιτζίκου, γιου ιερέα, ως υπεύθυνου των δημόσιων εμφανίσεων του Τραμπ και από τους πρώτους συνεργάτες του.

Πολυτελές ξενοδοχείο vs Ρωσίδων καλλονών: Μας χαλάτε τη φήμη με τις σέξι selfie σας!

Παρότι πολλά ξενοδοχεία θα έκαναν... πάρτι εάν μια ομάδα από Ρωσίδες καλλονές δημοσίευαν σέξι φωτογραφίες τους στα social media με hashtag το όνομα της φίρμας τους, δεν ισχύει το ίδιο και με το Waldorf Astoria Palm Jumeirah στο Ντουμπάι, που ισχυρίζεται ότι έχει ζημιωθεί από τις αποκαλυπτικές selfies κάποιων πελατισσών του.

Το ελληνικό CSI ετοιμάζει ο Μανώλης Σφακιανάκης - ΒΙΝΤΕΟ

«Εγώ είμαι ο ιδρυτής αυτής της Υπηρεσίας», είπε για τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - «Τότε ήμουν μόνος, τώρα έχω εσάς» - Στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου μέσω της δημιουργίας Ινστιτούτου για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο Διαδίκτυο παραμένει ο καρατομηθείς από την Αστυνομία στρατηγός

To αστρονομικό ποσό για διατροφή που ζητά ο Αλβάρο από την Αθηνά

Αθηνά Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο... Ενα διαζύγιο σε συνέχειες, που δεν σταματά να μας απασχολεί με τις εξελίξεις του.

ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑίας ΜΟΥΜΙΑΣ! Και το Ελεγκτικό Συνέδριο κατά της αλλαγής ορίων συνταξιοδότησης

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο πόλεμος στη Δικαιοσύνη με αφορμή την πρόταση για αύξηση των ορίων αποχώρησης από το δικαστικό σώμα, που σήμερα είναι το 67ο έτος.

Πρίντεζης σε Αντετοκούνμπο: Πλάκα μας κάνεις ρε Γιαννάρα; (video)

Ο Γιώργος Πρίντεζης στήριξε ακόμη και ως ψηφοφόρος (όπως και χιλιάδες Έλληνες) την υποψηφιότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το All Star Game και όπως ήταν φυσικό χάρηκε πολύ για την επιλογή του.

Ψωμιάδης για Πάολα: «Αν την είχα απέναντί μου θα της έλεγα: Τι ήπιες κορίτσι μου;»

«Πρέπει να το ακούν ιδιαίτερα κάποιες τραγουδίστριες, οι οποίες κάνουν καριέρα ξεβράκωτες. Και θέλω να πω στην κα. Πάολα…»

Στην εκπομπή «Όλα Καλά» μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Πάολα για τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Ερώτηση Άδωνι για την ανύπαρκτη αντίδραση του ΥΠΕΘΑ στην πρόκληση των αλβανών τσόγλανων

Σάλο έχει προκαλέσει η ενέργεια 7 νεοσύλλεκτων στρατιωτών που σχημάτισαν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού.

ΚΛΑΜΑ! Ο Τραμπ κατάργησε την ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου στα Ισπανικά!

Την ανησυχία της ισπανικής κυβέρνησης για το γεγονός ότι ο Λευκός Οίκος δεν διαθέτει πλέον ιστότοπο στην ισπανική γλώσσα, εξέφρασε σήμερα η Μαδρίτη, καθώς η σελίδα αυτή, που ενημέρωνε τους ισπανόφωνους εντός και εκτός ΗΠΑ, εξαφανίστηκε αμέσως μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Η πρόταση γάμου εξελίχθηκε σε γκάφα ολκής - ΒΙΝΤΕΟ

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ένας Αμερικανός στην προσπάθεια του να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του NBA ανάμεσα στους Αντλάντα Χοκς και τους Φιλαδέλφεια 76ερς.

ΝΔ: Εξευτελιστική επιστολή συγγνώμης από Τσακαλώτο για να «ξεπαγώσουν» τα μέτρα για το χρέος

Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα έχει ναρκοθετήσει την πορεία της χώρας, λέει η αξιωματική αντιπολίτευση

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ, μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για τις αποφάσεις που έλαβε ο ESM για το χρέος.

Δεκαπεντάχρονος σκότωσε το εξάχρονο αγοράκι στην Κομοτηνή

Χωρίς προηγούμενο είναι το έγκλημα που αποκαλύφθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στην Κομοτηνή: Σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο μετά την εξαφάνιση του 6χρονου αποκαλύπτεται ότι το κωφάλαλο παιδάκι δολοφονήθηκε, άγνωστο ακόμη κάτω από ποιες συνθήκες και ποιους λόγους, από έναν δεκαπεντάχρονο.

Κρήτη: Μητέρα κατήγγειλε 47χρονο για σεξουαλική παρενόχληση στη 14χρονη κόρη της μέσω Facebook

Ένας άνδρας 47 ετών από την Ιεράπετρα κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε 14χρονη μέσω Facebook. Την καταγγελία έκανε η μητέρα του κοριτσιού, η οποία διαπίστωσε τις κινήσεις του ενήλικου, ελέγχοντας την ηλεκτρονική αλληλογραφία του παιδιού της.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ! Πάνω από 3,3 δις ευρώ τα πρόστιμα για τα αυθαίρετα!

Στα 3,3 δις ευρώ ανέρχονται τα πρόστιμα για τα 938.000 αυθαίρετα βάσει του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) εν όψει της προθεσμίας της 8ης Φεβρουαρίου για τις δηλώσεις αυθαιρέτων.

ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΑΝ Η "ΟΡΓΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ"➤➤Σε στρατιωτικό εισαγγελέα για πλημμέλημα τα αλβανά τσογλανάκια

Στον στρατιωτικό εισαγγελέα Ιωαννίνων παραπέμφθηκε η υπόθεση των νεοσύλλεκτων στρατιωτών που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους.

Η ΝΔ θα καταθέσει πόρισμα για δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ: Διαπλοκή υπάρχει, στον ΣΥΡΙΖΑ και στην «Αυγή»

«Η εξεταστική επιτροπή κατέληξε σε μια ακόμη μεγαλοπρεπή ήττα της κυβέρνησης» αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ στο πόρισμά της για την εξεταστική, που αφορούσε τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ.

Ο ESM «πέρασε» τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για ελάφρυνση- Light του χρέους με πολλούς αστερίσκους

O ESM και ο EFSF υιοθέτησαν τη Δευτέρα τους κανόνες για την εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το ελληνικό χρέος.

Μπλεγμένος και ο Πούτιν στο σκάνδαλο ντόπινγκ στη Ρωσία

Ο Γκριγκόρι Ροντσένκοφ, πρώην διευθυντής του εργαστηρίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντι-Ντόπινγκ, έδωσε λεπτομέρειες για το ντόπινγκ στη Ρωσία στο ντοκιμαντέρ «Ίκαρος», εμπλέκοντας τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Α ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ! Ρούτε προς μετανάστες: Αν δεν σάς αρέσει εδώ, φύγετε

Στην τελική ευθεία για τις Ολλανδικές εκλογές, που πραγματοποιούνται στις 15 Μαρτίου, ο Μαρκ Ρούτε κάλεσε να αποχωρήσουν από τη χώρα όσοι μετανάστες απορρίπτουν τις αξίες της.

ΞΥΔΑΚΙ! CBS: Ο Τραμπ είχε πάρει μαζί του «κλακαδόρους» στην επίσκεψή του στη CIA [βίντεο]

Οταν ο Ντόναλντ Τραμπ επισκέφθηκε το αρχηγείο της CIA, το Σάββατο, φάνηκε ότι έγινε δεκτός με ενθουσιασμό. Ομως, τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι η μάνα που εγκατέλειψε τα παιδιά της και ο πατέρας που χτύπησε μέχρι θανάτου το μωρό του

Ελεύθερη η εικοσάχρονη μάνα που άφησε στο δρόμο τα κοριτσάκια της στην Πάτρα - Με περιοριστικούς όρους εκτός φυλακής ο πατέρας από τη Σητεία - Γιατί ήταν «δεμένα» τα χέρια της Δικαιοσύνης

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την στοχοποίηση συντακτών του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» από την κυβέρνηση

«Η απόπειρα χειραγώγησης δεν θα περάσει» υπογραμμίζει

Ανακοίνωση συμπαράστασης στους δημοσιογράφους του «Πρώτου ΘΕΜΑτος», για τις επιθέσεις που δέχονται από την κυβέρνηση, εξέδωσε σήμερα η ΕΣΗΕΑ.

Ποια αεροπορική εταιρεία έχει τις πιο ελκυστικές αεροσυνοδούς

Χρησιμοποιήθηκαν οι φωτογραφίες που είχαν στο προφίλ τους στο Linkedin εργαζόμενες από 17 αεροπορικές εταιρίες στο κόσμο και στη συνέχεια 2000 άτομα κλήθηκαν να επιλέξουν ποια θεωρούν την πιο ελκυστική

Τραυματίστηκε σοβαρά ο αρχηγός του ISIS από αεροπορική επιδρομή στο Ιράκ

Ξένα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο αρχηγός του ISIS Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι έχει τραυματιστεί σοβαρά μετά από βομβιστική επίθεση αεροπορικής επιδρομής στο Ιράκ.

Αυστραλός ηθοποιός σκοτώνεται στα γυρίσματα video clip

Ο αυστραλός ηθοποιός Johann Ofner σκοτώθηκε στα γυρίσματα ενός video clip του συγκροτήματος Bliss n Eso όταν πυροβολήθηκε τρεις φορές στο στήθος.

Ο Ψινάκης στον Μπουτάρη: Άσε την αλατιέρα και πάμε Πεκίνο να ξελασπώσουμε – ΦΩΤΟ

Μια αλατιέρα έκανε δώρο στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό με τις παγωμένες αλατιέρες του δήμου, πριν από λίγες ημέρες όταν έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την πόλη.

Η ΝΔ φέρνει στη Βουλή τις «κούφιες» υποσχέσεις Πολάκη για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ

Ερώτηση για την δραματική κατάσταση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ παρά τις υποσχέσεις του αναπληρωτή υπ. Υγείας Παύλου Πολάκη, προ έτους, καθέτεσαν 20 βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής τον Τομεάρχη Υγείας, Βασίλη Οικονόμου.

Τα μεταπτυχιακά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στα κορυφαία του κόσμου

Η διεθνής λίστα κατάταξης Quacquarelli Symonds (QS) εντάσσει το ΟΠΑ μεταξύ των κορυφαίων 250 Ιδρυμάτων παγκοσμίως, που παρέχουν Μεταπτυχιακά Προγράμματα Πλήρους Φοίτησης στην Διοίκηση Επιχειρήσεων

Δημοσιογράφοι ΠΡΩΤΟυ ΘΕΜΑτος: Ο Βαξεβάνης με τις άκρες στην ΚΥΠ και το αφεντικό του, εργολάβος φοροφυγάς Καλογρίτσας

Το «Πρώτο Θέμα» Κωστάκη πέτυχε ως εφημερίδα γιατί δεν ξερόγλειφε κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς, όπως εσύ. Εμείς δεν δουλεύαμε στην ΕΡΤ του Γιωργάκη που εισέπραξες 1,5 εκατ.ευρώ εν καιρώ μνημονίου. Εμείς δεν κρύψαμε ονόματα στη λίστα Λαγκάρντ και δεν γίναμε υπάλληλοι του εργολάβου Καλογρίτσα. Ούτε είχαμε... καλές πηγές στην ΚΥΠ όπως εσύ. Δεν φταίμε εμείς αν δεν πουλάς ούτε μια εφημερίδα ανά περίπτερο στην Ελλάδα

Κομοτηνή: άγρια δολοφονία 6χρονου-Κρατείται 15χρονος ύποπτος

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ από την Κομοτηνή.

Ο Σεζάλ είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής 22 Ιανουαρίου μισή ώρα μετά τις 9 το βραδυ, από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής.

ΦΩΤΟ-Ξεκίνησε και η κρατική διαφήμιση στο Documento του Βαξεβάνη

Παρότι ο Βαξεβάνης έλεγε πως δεν θα πάρει κρατική διαφήμιση και παρότι η φυλλάδα πούλησε την περασμένη εβδομάδα μόλις 13.000 φύλλα και την Κυριακή μπορεί να πούλησε και λιγότερα από 10.000, έγκριτος την τσίμπησε την ολοσέλιδη διαφημισούλα του.

Ξέρετε μωρέ... αυτή που ο Τσίπρας έλεγε και ο Χατζηνικολάου τον άκουγε προβληματισμένος:

ΚΛΑΜΑ! Τέλειωσε άδοξα η «επανάσταση» για την Μαντόνα, μετά από 1 μόνο μέρα! (ΦΩΤΟ)

«Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος, δεν προωθώ τη βία και είναι σημαντικό οι άνθρωποι να ακούσουν και να κατανοήσουν την ολότητα του λόγου μου παρά μια μόνο φράση»,γράφει η Μαντόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά το… ενδιαφέρον που έδειξαν οι μυστικές υπηρεσίες για τη δήλωσή της «σκέφτομαι να ανατινάξω το Λευκό Οίκο».

Μαύρο σκοτάδι ετοιμάζουν για τον Τύπο και τα ΜΜΕ

Του Σάκη Μουμτζή

Μην τρομάξετε με αυτό που θα διαβάσετε και φέρει την υπογραφή μου.

«Αναμφίβολα ο Α. Τσίπρας και η κυβέρνηση του προσπαθούν. Μπορεί να μην τα καταφέρνουν σε όλα, αλλά έχουν δώσει το στίγμα τους στη σκληρή διαπραγμάτευση, κάτι που αναγνωρίζεται και από τους αντιπάλους της. Βέβαια, πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα, αλλά η γενική κατεύθυνση είναι σωστή».

ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Σε ποιο κόμμα έπεσε «κόφτης» στα… μπουζούκια;

Σίγουρα η επιλογή της νυχτερινής διασκέδασης αποτελεί δικαίωμα του καθενός ακόμη και όταν πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο όπως ένας βουλευτής.

Γελάει πάλι ο Άδωνις με τον Βαξεβάνη-ΦΩΤΟ

"Δείτε πώς εξευτελίζεται ο "φίλος" μου @KostasVaxevanis όταν λέω εγώ κάτι είναι κακό, όταν ο @nikospappas16 καλό.." έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω:

Θέμος: Πόσο «Καράκας» είσαι;

Φτώχεια, υπανάπτυξη, περιορισμός ελευθεριών και διασυρμός ανά την υφήλιο.

Τα δύο χρόνια που κλείνει ο Τσίπρας, έχοντας πια τη στήριξη του... 6% των ψηφοφόρων (αν βγάλεις και την αποχή, τότε δεν μένουν ούτε οι μισοί... κρίμα τόσοι διορισμοί), σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις δείχνουν σαφώς τη φαεινή πρόθεσή του να εγκαθιδρύσει καθεστώς τύπου Μαδούρο στην Ελλάδα. Καράκας η Αθήνα!

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός έχει πάρει μισθό ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα;

Πήρε 200 φορές το μέσο μισθό του Έλληνα!

Όταν ο μέσος μισθός ήταν 2.000 – 5.000 δραχμές εκείνη πήρε 1.000.000! Ποια είναι;

Το alter ego του Γιάννη Μπουτάρη είναι γένους… θηλυκού!

Τις τελευταίες ημέρες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εμφανίζεται έχοντας δίπλα του μια… πανέμορφη δίμετρη μελαχρινή!

ΦΩΤΟ-Ποιος φίλος του επισκέφθηκε τον Άδωνι

Την επίσκεψη ενός τεράστιου φίλου του ανακοίνωσε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε τις παρακάτω φώτο με τον Μιχάλη...

ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΦΑΠΕΣ! Μαξίμου σε Θεσμούς: Θέλουμε πολιτική συμφωνία

Το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει μια επί της αρχής συμφωνία στο Eurogroup της Πέμπτης και ζητάει από τους Θεσμούς πολιτική συμφωνία.

Κατά δεκάδες τα λουκέτα στα ασφαλιστικά γραφεία

Ο νόμος Κατρούγκαλου εξοντώνει όσους ασκούν το επάγγελμα, καθώς οι εισφορές για κύρια σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη «κατατρώνε» το 26,95% του ετήσιου καθαρού φορολογητέου εισοδήματός τους

ΒΙΝΤΕΟ-Τρίκαλα: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε παράπονα στον Δημήτρη Παπαδημητρίου για τους αγρότες

Τα παράπονα - αιτήματα των αγροτών «άκουσε» ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου...

Πεδίο μάχης η Αργυρούπολη! Συμπλοκή οπαδών και 21 προσαγωγές

Ο... κακός χαμός έγινε το βράδυ της Κυριακής στην Αργυρούπολη, γύρω από την οδό Αναστάσεως. Ραντεβού οπαδών και επεισόδια.

Ράμπα μ@λ@κ@ [εικόνα]

Απο αυτοκόλλητα, μέχρι σκουπίδια στο καπό, μηνύματα, αλλά και ζημιές στο αυτοκίνητο είναι η αντίδραση πολιτών σε όσους παρκάρουν παράνοα σε ράμπες αναπήρων.

Μπλόκα: Ουρές χιλιομέτρων στον παράδρομο της Κορίνθου - Πατρών [pics]

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα στον παράδρομο της Κορίνθου - Πατρών που εκτρέπεται η κυκλοφορία λόγω των μπλόκων που έχουν στήσει οι αγρότες. Σημειώνεται ότι για διαδρομή ενός τετάρτου χρειάζεται πάνω από μια ώρα!

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξημένο στα 311,16 δισ. ευρώ το δημόσιο χρέος, το γ' τρίμηνο του 2016 σε σχέση με το 2015

Στο 21,9% (ή σε 5,212 δισ. ευρώ) των συνολικών εσόδων της Γενικής Κυβέρνησης ανήλθαν το γ' τρίμηνο 2016 τα έσοδα από τη φορολογία εισοδήματος και περιουσίας έναντι του επίσης 21,9% (αλλά 4,381 δισ. ευρώ) το αντίστοιχο τρίμηνο του 2015.

«Πόλεμος»: Δικαστές κατά Θάνου για τα όρια συνταξιοδότησης -Τι απαντά η ΣΥΡΙΖΑία μούμια

Νέα διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στους δικαστές του ΣτΕ και την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου.

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Ενωση Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ για το όριο αποχώρησης των δικαστών από την υπηρεσία τους, το οποίο με βάσει το Σύνταγμα είναι το 67ο έτος.