24 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Το νέο CD του Καμμένου

Δείτε τον Πανάρα σνα τραγουδάει σε τσακίρ κέφι ενώ οι Έλληνες αυτοκτονούν όπως έλεγε:

Ξεκαρδιστική φάρσα: Η Samara από το «The Ring» ζωντανεύει σε κατάστημα και σκορπά τον πανικό

Το βίντεο έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας πάνω από ένα εκατομμύρια views μέχρι στιγμής
Οι εταιρείες παραγωγής ταινιών προσπαθούν να βρίσκουν όλο και πιο ευφάνταστους τρόπους για να διαφημίσουν τις νέες τους κυκλοφορίες.

Ποδοσφαιριστές μετέτρεψαν το γήπεδο σε ρινγκ - ΒΙΝΤΕΟ

Η φιλική αναμέτρηση μετατράπηκε σε αγώνα μποξ.

Το ματς ανάμεσα στη Ντεπορτίβο Κάλι και την Περέιρα είχε τον χαρακτήρα του φιλικού, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο.

Δ. Καμμένος: Ενα αόρατο χέρι στην Εξεταστική άλλαξε το πόρισμα για Πρώτο Θέμα και Στουρνάρα-ΝΔ: Η κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις

Σοβαρές καταγγελίες για την Εξεταστική Επιτροπή σχετικά με τα δάνεια κομμάτων και των ΜΜΕ κάνει ο αντιπρόεδρός της και βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ! Ο Σουλτς υποψήφιος καγκελάριος της Γερμανίας... απέναντι στη Μέρκελ

Υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών για την καγκελαρία της Γερμανίας θα είναι ο Μάρτιν Σουλτς στις επικείμενες γερμανικές εκλογές, τον Σεπτέμβριο, όπως μεταδίδουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ιστορική απόφαση ΚΑΣ! Θα γίνει ο σταθμός “Βενιζέλου”

- Ιστορική και ομόφωνη απόφαση έλαβε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για τον σταθμό “Βενιζέλου”
- Έδωσαν το “πράσινο φως” για την κατασκευή του
- Πως θα διατηρηθούν και θα αναδειχτούν οι αρχαιότητες που αποκαλύφθηκαν
- Περίπου τέσσερα χρόνια θα πάρει η κατασκευή του, μένει να εκτιμηθεί το κόστος

Η μητέρα του 6χρονου για τον δράστη: Αν τον αφήσει η αστυνομία θα τον μαχαιρώσω – ΒΙΝΤΕΟ

"Αυτό το παιδί, αν το αφήσουν οι αστυνόμοι, θα το μαχαιρώσω. Με τα χέρια μου. Έκαψαν την ψυχή μου. Να φάει ισόβια θέλω" είναι τα λόγια της μητέρας του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ.

Κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ για τις ασφαλιστικές οφειλές

Αντιπαράθεση ανάμεσα στο υπουργείο Εργασίας και την αξιωματική αντιπολίτευση έχει ξεσπάσει με αφορμή την υπουργική απόφαση του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσου Πετρόπουλου, με την οποία διαβιβάζεται το σύνολο των ασφαλιστικών οφειλών στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ).

ΔΑΝΕΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ! Η ΕΡΤ καταγγέλλει απειλές και ύβρεις κατά δημοσιογράφων της

«Με ανώνυμες απειλές και ακατονόμαστες ύβρεις κατά των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, αποφάσισαν εσχάτως να δώσουν τη μάχη εναντίον της ανεξάρτητης και πλουραλιστικής ενημέρωσης οι θιασώτες του ρατσιστικού μίσους», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ και προσθέτει:

"Τρέλα" για τη φανέλα του Αντετοκούνμπο

Η... Αντετοκουνμπομανία καλά κρατεί στην Αμερική, αλλά πλέον απλώνεται σε όλο τον κόσμο. Ο Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζει να κλέβει την παράσταση και να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Μετά τη συμμετοχή του στο All Star Game, ο Γιάννης μπήκε σε άλλη μία «μεγάλη» λίστα.

ΔΕ Γ@ΜΙΕΤΑΙ! Ο ΣΥΡΙΖΑς ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΙ ΑΣ ΠΣΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ! Λέσβος: Λάθρο νεκρός από αναθυμιάσεις στο κέντρο της Μόριας - Προσπαθούσε να ζεσταθεί

Σε παθολογικά αίτια αποδίδουν το θάνατό του πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής

Νεκρός μεταφέρθηκε νωρίς το απόγευμα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ένας μετανάστης από το Κέντρο Μεταναστών της Μόριας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΙΑ! Βίντεο: Απίστευτος κουρέας στο Πακιστάν κόβει τα μαλλιά βάζοντας φωτιά!

Πελάτης τράβηξε βίντεο με την τεχνική, το βίντεο ανέβηκε στο Facebook και πλέον ο Rajput έχει γίνει γνωστός παντού

Ο μπαρμπέρης είναι ο Shafqat Rajput, που ζει στο Bahawalpur του Πακιστάν και εδώ και ένα χρόνο έχει γίνει γνωστός αρχικά στην πόλη του για την περίεργη τεχνική του που περιλαμβάνει... φωτιές.

Νέα Δημοκρατία: «Αν ο κ. Τζανακόπουλος είχε λίγο φιλότιμο»…

Επίθεση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.

«Ο κ. Τζανακόπουλος ομολόγησε κυνικά ότι δεν προέκυψαν ευθύνες πολιτικών προσώπων από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΓΙΑΜΑΛΗ! Αποχώρησαν Γαβρά-Κοττάκης από την «Αίθουσα σύνταξης»

Ούστ κοπρόσκυλα που ετοιμάζεστε για ντου μόλις βγει η ΝΔ

Μετά και την αντικατάσταση του Νίκου Παναγιωτόπουλου από τη Κατερίνα Ακριβοπούλου στην παρουσίαση της εκπομπής.

Ξεκίνησαν οι... τόπλες φωτογραφίσεις του Sports Illustrated για το 2017

Το Sports Illustrated κάθε χρόνο γιορτάζει την άφιξη του καλοκαιριού λανσάροντας τα πιο σέξι μαγιό πάνω στα πιο σέξι κορμιά του πλανήτη. Από τις σελίδες του έχουν περάσει τα πρώτα ονόματα του μόντελινγκ και όλες οι καυτές καλλονές όπως οι Bo Krsmanovic, Gigi Hadid, Irina Shayk, Megan Williams, Hannah Ferguson, Bella Hadid κ.α

Πρετεντέρης: Στην Ελλάδα τα κολοκύθια είναι ακόμη εμπόρευμα

"Και που να δεις τα κολοκύθια τούμπανα..!" σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ για την παρέμβαση Τσίπρα στον τύπο:

Βίντεο-σοκ: Κανίβαλοι τρόφιμοι φυλακής «κάνουν μπάρμπεκιου με ανθρώπινη σάρκα»

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τους τρόφιμους μιας βραζιλιάνικης φυλακής να καυχιούνται ότι κάνουν μπάρμπεκιου με τη σάρκα μέλους αντίπαλης συμμορίας.

Η κοινή διακήρυξη των δημάρχων πέντε νησιωτικών Δήμων

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε και ενόψει της σημερινής συνάντησής τους με τον πρωθυπουργό, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου

ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ! Ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε εγκύκλιο να ενημέρωση μαθητών για γκέι, λεσβίες, τρανς, πουτάνες, κ@λομπαράδες κ.λπ

Πειραιώς Σεραφείμ: «Προστατεύστε τα παιδιά από τη διαστροφή της προσωπικότητάς τους» - Η κοινότητα LGBTQ Colour Youth χαιρετίζει την αποστολή της εγκυκλίου - Πώς θα υλοποιηθεί η θεματική εβδομάδα

ΑΦΟΥ ΦΙΛΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ➤➤Μουζάλας: Ευχαριστούμε την Εκκλησία για τη μεγαλοκαρδία της και την «Αποστολή» για το έργο της στους πρόσφυγες

Τον Ξενώνα Ανήλικων Προσφύγων «ΕΣΤΙΑ» της «Αποστολής» επισκέφθηκαν σήμερα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννη Μουζάλα και τον Υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννη Μπαλάφα.

Η ΝΔ προτείνει... σχολιαστές στην ΕΡΤ: Μην ξεχάσετε Λαζόπουλο, Βαξεβάνη και Μουλόπουλο

Η αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ συνεχίζεται καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει καυστικά την αναζήτηση σχολιαστών από το κρατικό κανάλι.

ΒΙΝΤΕΟ-«Ράδιο Αρβύλα» για την… διαπραγμάτευση Τσίπρα

Ακόμη ένα επικό βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα», από την χθεσινή τους εκπομπή, για τον τρόπο με τον οποίο «διαπραγματεύεται» ο Τσίπρας με τους Ευρωπαίους.

ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Η ΝΔ! «Λουκέτο» στα ΤΕΙ χωρίς ζήτηση προτείνει ο υπουργός Παιδείας

Ο Κώστας Γαβρόγλου ζήτησε μία πλήρως αιτιολογημένη πρόταση της Συνόδου, η οποία θα λαμβάνει υπόψη της ακαδημαϊκά κριτήρια και υπάρχοντες δημοσιονομικούς περιορισμούς, ώστε να αποφασιστεί ποια Τμήματα θα μπορούσαν να δεχτούν φοιτητές την επόμενη χρονιά

Ποιοι φόροι εκτίναξαν το πλεόνασμα του 2016 στα 4, 43 δισ. ευρώ

Στα 4,437 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα την περίοδο Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου 2016, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 2,270 δισ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2015 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 1,983 δισ. ευρώ.

Ο Τζανακόπουλος «νουθετεί» την ΕΣΗΕΑ για την ανακοίνωσή της υπέρ των εργαζομένων του ΘΕΜΑτος

Κατηγόρησε την Ένωση για συντεχνιακή λογική- Ειρωνείες και για την προσφυγή των δημοσιογράφων του ΘΕΜΑτος στην ΕΕ

Σε ένα απίστευτο ρεσιτάλ «νουθεσίας» προς την ΕΣΗΕΑ με αφορμή την ανακοίνωση της Ενωσης Συντακτών που κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι στοχοποιεί τους δημοσιογράφους του Πρώτου ΘΕΜΑτος προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Βίντεο: Όταν ο Τσίπρας αποθέωνε τον Μανώλη Σφακιανάκη

Είσαι η εικόνα που θα έπρεπε να έχει η Ελληνική Αστυνομία, έλεγε ο πρωθυπουργός στον καρατομημένο σήμερα επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο πλαίσιο της ΔΕΘ του 2014

Ο Πολάκης μιλάει για "οχετό ψεύδους" και την ίδια στιγμή επιβεβαιώνει την υποστελέχωση

Παραδέχεται ότι κοιμίζει μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου Θήρας σε θαλάμους του πρώην Κέντρου Υγείας, αλλά ισχυρίζεται πως... του ανήκει το κτίριο! - Ο δήμαρχος Σαντορίνης διαψεύδει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας

Δείτε φωτογραφίες: Πάγωσε μετά από 30 χρόνια ο Δούναβης στη Βιέννη!

Ευκαιρία για πατινάζ, χόκει στον πάγο και ατελείωτο παιχνίδι πρόσφερε ο Δούναβης στους κατοίκους της Βιέννης, καθώς πάγωσε για δεύτερη φορά σε διάστημα τριάντα ετών και μετατράπηκε σε παγοπίστα.

Τις τελευταίες ώρες του στην προεδρία, ο Ομπάμα έστειλε 221 εκατ. δολάρια στους Παλαιστίνιους

Λίγο προτού αποχωρήσει για πάντα από τον Λευκό Οίκο, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, φρόντισε να υπογράψει μία απόφαση που αποδέσμευε οικονομική βοήθεια ύψους 221 εκατομμυρίων δολαρίων για τους Παλαιστίνιους, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Αδωνις Γεωργιάδης: Πόσο στοίχισε το ταξίδι Παππά-Καμμένου στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος;

Ερώτηση στη Βουλή με την οποία ζητά να μάθει το κόστος του ταξιδιού στις ΗΠΑ των Νίκου Παππά και Πάνου Καμμένου κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Παραολυμπιονίκη Μάμαλο: Είμαι τυχερός που σε γνώρισα Παύλο

Με τον Παραολυμπιονίκη Παύλο Μάμαλο συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη.

Μετά από τη συζήτησή τους, ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον πρωταθλητή της άρσης βαρών.

Διώξεις σε Λιακουνάκο, Τραυλό και Αρκουμενέα για την προμήθεια των 20 ελικοπτέρων της NH Industries

Με μια ακόμη κακουργηματική ποινική δίωξη βαρύνεται ο υπόδικος επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, ο στενός του συνεργάτης στην εταιρεία SONAK Ηλίας Αρκουμενάς καθώς επίσης ο πρώην γραμματέας αμυντικών επενδύσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Σπυρίδωνας Τραυλός και μελών της Επιτροπής Διαπραγματεύσεων Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων.

Απίστευτες φωτογραφίες: Δέκα σωσίες διασημοτήτων που δεν κατάγονται καν από την ίδια χώρα!

Γνωρίστε τον Τούρκο Τζορτζ Κλούνεϊ, τον Μεξικανό Μόργκαν Φρίμαν και τον Ινδονήσιο Μπαράκ Ομπάμα
Με σχεδόν 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους να κατοικούν τον πλανήτη, δεν είναι παράξενο που μερικοί από εμάς μοιάζουμε αρκετά ο ένας με τον άλλον.

Η σύμβουλος του Τραμπ έριξε γροθιές σε καβγά στον επίσημο χορό ορκωμοσίας

Ουδείς άλλος απ’ το επιτελείο του νέου προέδρου των ΗΠΑ γνωρίζει τόσο καλά να διαστρεβλώνει γεγονότα και χαμογελώντας επιθετικά να περνά στην αντεπίθεση όταν νιώθει στριμωγμένος απ’ τους πολιτικούς του αντιπάλους ή τους δημοσιογράφους όσο η Κελιάν Κόνγουεϊ.

Όσκαρ 2017: Λάνθιμος με τον «Αστακό» και μια Ελληνίδα υποψήφιοι

Μόλις ολοκληρώθηκε η μετάδοση της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων για τα 89α βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

O Χρυσόγονος "καρφώνει" Καμμένο για Τραμπ: Δεν είναι παιδικό παιχνίδι η διεθνής πολιτική

Για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, την έξοδο στις αγορές, τον ρόλο του ΔΝΤ, αλλά και για τον Ντόναλντ Τραμπ μίλησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Μεγαλύτερος κίνδυνος από το να κάνουν τη μεγάλη Αλβανία είναι να πατήσουν νάρκη και να τους χάσουμε

Του Αντώνη Πανούτσου

To Man without a Country του Edward Everett Halle θα ήταν παντελώς άγνωστο στην Ελλάδα εάν δεν είχε εκδοθεί την δεκαετία του ’50 στη σειρά των Κλασικών Εικονογραφημένων της Ατλαντίδας. Μία σειρά που επέτρεψε στην γενιά μου να έχει μια ιδέα από κλασικά και λιγότερο κλασικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας που δεν επρόκειτο να διαβάσει στην αυθεντική μορφή τους.

Πέρασε από πάνω του φορτηγό αλλά δεν έπαθε το παραμικρό

Αυτό που εκτιμάται ότι τον έσωσε ήταν το γεγονός ότι πρόλαβε να πάρει εμβρυακή στάση πριν περάσει από πάνω του το φορτηγό

Σωτήρια αποδείχθηκε η ψυχραιμία που επέδειξε ο αναβάτης μιας μοτοσυκλέτας στο Βιετνάμ όταν τον χτύπησε ένα φορτηγό.

Πάλι φάπες Άδωνι στον καρπαζοεισπράκτορα Βαξεβάνη: «Πως προαναγγέλεις έρευνες για πολίτη;»-Κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή να ανοίξουν τα τηλέφωνά του

Από πού κι ως πού ένας «δημοσιογράφος» κάνει προαναγγελία ελέγχου από τις αρχές, διερωτάται ο Αδωνις Γεωργιάδης
Τις υπόγειες συνδέσεις του Κώστα Βαξεβάνη με περίεργα συστήματα αρχών της σημερινής κυβέρνησης και κυκλώματα ανέδειξε μέσω μία σειρά αναρτήσεων στο Twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Αρνούνται οι ξενοδόχοι στη Θεσσαλονίκη να νοικιάσουν δωμάτια σε πρόσφυγες

Εξαιρετικά διστακτικοί εμφανίζονται οι περισσότεροι ξενοδόχοι στη βόρεια Ελλάδα να μισθώσουν τα δωμάτιά τους σε πρόσφυγες.

Ο Ερντογάν στο στοιχείο του... παίζει ταμ ταμ στην Τανζανία - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Τανζανία βρίσκεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μαζί με την σύζυγό του Εμινέ και αντιπροσωπεία επιχειρηματιών.

Κατηγορούμενοι οι γονείς του 15χρονου που βίασε το 6 ετών αγόρι στην Κομοτηνή

Κατηγορούμενοι οι γονείς του 15χρονου που βίασε το 6 ετών αγόρι στην Κομοτηνή.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ! Την επανασύσταση της κυβερνητικής επιτροπής ανακοίνωσε ο Τσίπρας

Τα προβλήματα συντονισμού στο εσωτερικό της κυβέρνησης, αλλά και μεταξύ κυβέρνησης και κόμματος ανέδειξε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ! Βίντεο: Πώς ο Τραμπ «πάγωσε» και καλά το χαμόγελο της Μελάνια

Χαμογελά πλατιά, όταν εκείνος γυρίζει, την κοιτά και κάτι της λέει που δεν πιάνουν οι κάμερες - Μόλις το βλέμμα του νέου προέδρου των ΗΠΑ στρέφεται αλλού, το πρόσωπό της γίνεται σκυθρωπό, το χαμόγελο εξαφανίζεται και η θλίψη δεν κρύβεται

Τούρκος "Κόκοτας" υποστηρίζει ότι είναι ο πατέρας της Αντέλ

Το ότι η Αντέλ μεγάλωσε χωρίς πατέρα είναι γνωστό, αφού οι γονείς της σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά, πήραν διαζύγιο, όταν η τραγουδίστρια ήταν τριών ετών.

Ο Ομπάμα χαλαρώνει μετά τον Λευκό Οίκο: Διακοπές με τη Μισέλ σε ιδιωτικό, εξωτικό παράδεισο της Καραϊβικής

Μπορεί οι ίδιοι να ανακοίνωσαν -και όντως να ήταν ο πρώτος σταθμός τους- ότι θα περνούσαν τις διακοπές τους στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, ωστόσο ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα ύστερα από δύο ημέρες εκεί πήραν το αεροπλάνο και αναχώρησαν για έναν πολύ πιο ενδιαφέροντα προορισμό.

Ελικόπτερο με έξι επιβαίνοντες συνετρίβη στην Κεντρική Ιταλία [χάρτης]

Ελικόπτερο με έξι επιβάτες κατέπεσε σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική Ιταλία, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Λ'Άκουιλα.

Αδειασμα Κοντονή στη μούμια: Σύνταξη υποχρεωτικά στα 67

Τέλος στον πόλεμο που έχει ανοίξει στους κόλπους των δικαστών επιχείρησε να βάλει με συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Το υπουργείο Παιδείας "αδειάζει" τον Ζουράρι: Είπε μια προσωπική μαλ@κία

"Αποκλειστική ευθύνη του υπουργείου η εκπαίδευση των προσφυγόπουλων" αναφέρει το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, "αδειάζοντας" ουσιαστικά τον υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι, ο οποίος δήλωσε ότι θα προτείνει στο υπουργικό συμβούλιο να συμμετάσχουν στην υποδοχή των νεαρών προσφύγων και τα ιδιωτικά σχολεία.

Τι έδειξε το DNA για τα παιδάκια από την Πάτρα - Η μάνα αρνείται τα αποτελέσματα

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των παιδιών που βρέθηκαν παρατημένα από τη μητέρα τους, στην Πάτρα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας ακόμη ένα σκοτεινό μυστικό της 20χρονης μητέρας από την Αλβανία.