29 Ιανουαρίου 2017

Ποιο κυβερνητικό στέλεχος πίνει και… ξεχνάει;

Στο γραφείο του υπάρχουν στοίβες από έγγραφα που περιμένουν υπογραφή εδώ και μήνες.

Έχει μάλιστα προκαλέσει την δυσαρέσκεια του Μαξίμου με την υπερβολική… χαλαρότητα του.

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ! Ανεξαρτητοποιείται η Καλιφόρνια; Ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών για την απόσχιση από τις ΗΠΑ

Η κυβέρνηση της πολιτείας έδωσε το «πράσινο φως» για να αρχίσει η συλλογή υπογραφών με απώτερο στόχο το «Calexit» την Πέμπτη - Εάν η πρόταση τεθεί σε δημοψήφισμα και υπερψηφιστεί, τότε θα καταργηθούν άρθρα στο Σύνταγμα της Καλιφόρνιας όπου αναφέρεται ότι η πολιτεία είναι «αναπόσπαστο τμήμα των ΗΠΑ»

Δείτε όλη την δημοσκόπηση: «Νταμπλ σκορ» της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Παγιώνεται η υψηλή διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα - Κοντά στην αυτοδυναμία η ΝΔ - Ανεβαίνει και ελπίζει το Ποτάμι - Η επιστροφή του Γιώργου βοήθησε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Τα σενάρια που διακινούν προβλέπουν «αξιοπιστία» Τσίπρα: Το πιο σύντομο ανέκδοτο

Ο τελευταίος ΝΔίτης που τον πίστεψε κατέληξε σπίτι του...

Μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί η δήθεν συμφωνία ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να γίνουν οι εκλογές με σταυρό.

Προφήτης της πο@τσας! Λαφαζάνης: Μέσα στη χρονιά θα επιστρέψουμε στη δραχμή

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ υποστηρίζει ότι oι συνθήκες θα μας υποχρεώσουν να επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα. Το ζητούμενο είναι αν θα γίνει με πρωτοβουλία των δανειστών ή αν θα το υλοποιήσουμε εμείς, με συγκεκριμένο σχέδιο, όπως προτείνει η Λαϊκή Ενότητα

Κωνσταντινούπολη - Δεκάδες άνθρωποι εμποδίστηκαν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ

Σε δεκάδες ανθρώπους απαγορεύτηκε σήμερα να επιβιβαστούν σε πτήσεις για τις Ηνωμένες Πολιτείες από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, δήλωσαν αξιωματούχοι του τουρκικού αεροδρομίου, μετά την έκδοση εκτελεστικού διατάγματος από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ που απαγορεύει την είσοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες προσφύγων και πολιτών από επτά κυρίως μουσουλμανικές χώρες.

Νέα σοβαρά επεισόδια μεταξύ λάθρο και κλοπές στη Χίο

Ούτε ανάσα δεν παίρνουν οι αστυνομικοί στη Χίο με τα αλλεπάλληλα περιστατικά που καλούνται να αντιμετωπίσουν, τόσο στον καταυλισμό της Σούδας με τις συχνές συμπλοκές μεταξύ μεταναστών, όσο και με τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι κομάντος που είχαν καταλάβει την Ιμια το 1996 συμμετείχαν στη σημερινή πρόκληση -Ποια είναι η SAT

Η τουρκική ομάδα κομάντος που κατέλαβε τη δυτική Ιμια το 1996 ήταν παρούσα και στη σημερινή κίνηση των Τούρκων να προσεγγίσουν τα Ιμια, παραβιάζοντας τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Γαλλία: Ο Μπενουά Αμόν "θα σας μειώσω τις ώρες εργασίας" υποψήφιος των Σοσιαλιστών για την προεδρία

Ο Μπενουά Αμόν θα είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλισιτκού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές.

Ο Αμόν εξασφάλισε στη σημερινή ψηφοφορία του δεύτερου γύρου της προκριματικής διαδικασίας ευρεία πλειοψηφία έναντι του Μανουέλ Βαλς, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

ΒΙΝΤΕΟ-Δραγασάκης: Τι μου είπαν οι τραπεζίτες για τον ΔΟΛ

Στο TV Creta μίλησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για τον ΔΟΛ.

Στην αντεπίθεση ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού της Λάρισας: Θέτουμε ερωτήματα και δεν παίρνουμε απαντήσεις

Με δύο αναρτήσεις στη σελίδα του Συλλόγου Γονέων του 26 Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, οι επικεφαλής του επιτίθενται στα Μέσα Ενημέρωσης, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Λάρισας αλλά και τη Διευθύντρια του Σχολείου που κατήγγειλε ότι έχει στοχοποιηθεί και δέχεται απειλές για τη ζωή της.

ΑΦΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΝΔ-Κουμουτσάκος: Δεν υπάρχουν «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο

Με μια δήλωση ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Με μία ανάρτηση στο διαδίκτυο ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος σχολίασε τη σημερινή προκλητική κίνηση από την πλευρά της Τουρκίας στα Ίμια.

Στον Ματζούνη επιτίθεται ο εκπρόσωπος συντακτών των ΝΕΩΝ αντί να τα χώσει στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Ψυχάρη

[Φίλε σε δάνεισαν 100 εκ επί Σαμαρά και σήμερα είσαι πάλι για φούντο, οπότε τι να σε ξαναδανείσουν όταν μάλιστα είναι ήδη κατηγορούμενοι για τα προηγούμενα 100 εκ; Και ξέρεις γιατί είσαι για φούντο; Επειδή ακόμα και τώρα λες σε μία πρόταση και βάζεις στην ίδια μοίρα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που σου έστειλαν Μουλόπουλο για να σε θάψει και ΝΔ που σε δάνεισε 100 εκ για να την ακούει σήμερα από τους ΣΥΡΙΖΑίους. Για να μην πούμε ότι συνεχίζεις και ταϊζεις αριστερό σανό λέγοντας:

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης: Αν δεν μπορεί ο Τσίπρας να φύγει-Τα 2 χρόνια του, τα πιο εφιαλτικά της μεταπολίτευσης

"Να μην διανοηθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να αναζητήσει συνενόχους για τα δικά του λάθη", είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στα σενάρια που διακινούνται ότι ο Τσίπρας θα ζητήσει ψήφιση μέτρων με αυξημένη πλειοψηφία 180 ψήφων, ενώ ζήτησε να γίνουν οι εκλογές το συντομότερο δυνατό, κατά την ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για την κοπή της πίτας.

Επιδρομή ΗΠΑ στην Υεμένη - Ένας νεκρός αμερικάνος και 14 τζιχαντιστές

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έδωσε την εντολή για την επιδρομή ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ στο αρχηγείο της Αλ Κάιντα στην Υεμένη η οποία είχε σκοπό τη συγκέντρωση πληροφοριών από τις μυστικές υπηρεσίες για την τζιχαντιστική οργάνωση. Ένας Αμερικανός στρατιώτης έχασε τη ζωή του.

Δεν κάνει πίσω ο Τραμπ και τουιτάρει: Χριστιανοί εκτελούνται στη Συρία και δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε

Αμετανόητος όσον αφορά την απόφασή του να κλείσει τα σύνορα των ΗΠΑ για ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ λάθρο (και να τα αφήσει ανοικτά μόνο για Χριστιανούς) είναι ο Ντόναλντ Τραμπ.

Οδηγώντας στη χιονισμένη Εγνατία – Εντυπωσιακό βίντεο

Υπέροχες εικόνες από την Εγνατία Οδό, η οποία ντύθηκε τις τελευταίες μέρες στα «λευκά».
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο του Κώστα Μπαμπατσιά:

Ολική επιστροφή στο ΄50 με την καταστροφική Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Τετρακόσιες χιλιάδες νέοι μετανάστευσαν την περίοδο των μνημονίων σύμφωνα με την έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ.

Οι διαστάσεις που λαμβάνει η φυγή των νέων επιστημόνων είναι δραματική και οι συνέπειες για την Ελλάδα ανυπολόγιστες.

Άμεση Ανάλυση: Η τουρκική παρουσία στα Ίμια, το μήνυμα και οι αποδέκτες

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η παρουσία του τούρκου ΑΓΕΕΘΑ στα Ίμια και μάλιστα κατά τρόπο τόσο επιδεικτικά προκλητικό, έχει δύο αποδέκτες:

ΦΩΤΟ-Ομιλία Κυριάκου Θεσσαλονίκη-Πλήθος κόσμου και μποτιλιάρισμα στο δρόμο μπροστά απ' το ξενοδοχείο

Ασφυκτικά γεμάτη απο βουλευτές , στελέχη και φίλους της ΝΔ , η αίθουσα που μιλά αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης . Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι στη Θεσσαλονίκη απο το πρωί της Κυριακής ενώ παρευρέθηκε και στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα.

Κανονικά «ΤΑ ΝΕΑ» αύριο-Έβγαλε και ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ... εναντίον Ψυχάρη και Τραπεζών εννοείται

Είμαστε πολύ ανήσυχοι επειδή η πολυφωνία των ΜΜΕ, ένας από τους πυλώνες κάθε δημοκρατικής κοινωνίας, διαλύεται με γρήγορους ρυθμούς, αναφέρει η ΕΣΗΕΑ

Ανακοίνωση για τις εξελίξεις στον Δημοσιογραφικό Λογαριασμό Λαμπράκη εξέδωσε η Ενωση Συντακτών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Από το Σάββατο ήξεραν στο ΓΕΕΘΑ για την τουρκική πρόκληση στα Ιμια... και δεν έκαναν τίποτα

Προβληματισμό στην Αθήνα προκαλεί η κίνηση της Τουρκίας να στείλει μία πυραυλάκατο και δύο ταχύπλοα με κομάντος στα Ιμια την Κυριακή.

ANTE NA KATAΛABOYN AYTOI ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ! Η Φινλανδία γιορτάζει 100 χρόνια ανεξαρτησίας και η Νορβηγία της κάνει δώρο μία βουνοκορφή

Η ιδέα ξεκίνησε από έναν ένας συνταξιούχο γεωφυσικό, τον Μπγιορν Γκέιρ Χάρσον, κατά τη διάρκεια μίας έρευνας βαρύτητας το 1972

Πρετεντέρης: Τα προβλήματα συσσωρεύονται μέχρι ο "άφθαρτος" να γίνει "ανεπιθύμητος"


"Οι ΣΥΡΙΖΑίοι πήγαν να κάνουν μια δουλειά που δεν την ήξεραν δεν την έμαθαν και ούτε ήταν γι' αυτούς. Εκεί χάσανε το παιχνίδι" σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

ΕΓΓΡΑΦΟ-Απίστευτη προπαγάνδα! Κρύβουν τα αριστερά ΜΜΕ ότι η απαγόρευση Τραμπ ισχύει ΜΟΝΟ για μουσουλμάνους

Σύμφωνα με έρευνα του Reuters τα ΜΜΕ είναι σε ποσοστό πάνω από 50% αριστερά... έτσι εξηγείται και η παραπληροφόρηση ότι ο Τραμπ απαγόρευσε την είσοδο "προσφύγων" στις ΗΠΑ. Η αλήθεια είναι ότι ο Τραμπ έκανε αυτό που θα αναγκαστούν σε λίγα χρόνια να κάνουν και οι Ευρωπαίοι:

ΓΕΕΘΑ: Τα τουρκικά πλοία στα Ίμια παραβίασαν τα ελληνικά χωρικά ύδατα

Έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες απομάκρυνσης του τουρκικού πλοίου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τηντουρκική πυραυλάκατο με την ηγεσία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων

Οι ομογενείς τρόλαραν τον Παππά... δείτε με ποιον τον έβαλαν να κάτσει

Πρόσφατα ο Νίκος Παππάς βρέθηκε στις ΗΠΑ, μεταξύ των Ελλήνων επισήμων που παρακολούθησαν την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλτ Τραμπ. Μάλιστα, σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις του, φόρεσε και γραβάτα, αφού όλοι οι καλεσμένοι είχαν έρθει κατάλληλα ντυμένοι με την περίσταση.

Από τον Αντρέα στον σκουρομάλλη Δραγασάκη - Ταξίδι στο χρόνο της πολιτικής των ‘80s

Στη μηχανή του χρόνου που λειτουργεί τις τελευταίες ημέρες στο Γκάζι το κοινό της έκθεσης των ελληνικών 80’s, εκτός από τα εκατοντάδες εκθέματα που μας ταξιδεύουν στη «χρυσή» δεκαετία του 80, έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει το πολιτικό προσωπικό της χώρας, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά την Μεταπολίτευση, συναντώντας γνώριμα πρόσωπα και καταστάσεις από τη μνημονιακή Ελλάδα.

ΦΩΤΟ-Οι μαλ@κες στην Πρέβεζα γιόρτασαν τα 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ... μόνοι τους

Πιο πολλοί ήταν οι ομιλητές και οι δημοσιογράφοι από τους πολίτες
Στο πλαίσιο της πανελλαδικής πολιτικής εξόρμησης, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στον νομό Πρέβεζας.

Στο Χαμόγελο του Παιδιού τα 3 κοριτσάκια που εγκαταλείφθηκαν στην Πάτρα

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήραν τα τρία κοριτσάκια, τα οποία είχαν εγκαταλειφθεί στην Πάτρα και είναι καλά στην υγεία τους.

BINTEO από τη φωτιά στην Ιερά Μονή Βαρνάκοβας

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην Ιερά Μονή Βαρνάκοβας στη Ναυπακτία. Η φωτιά έχει εξαπλωθεί με αποτέλεσμα να καίγονται οι κοιτώνες του μοναστηριού.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ! Μητσοτάκης: Να πολεμήσουμε ρατσισμό, αντισημιτισμό και μισαλλοδοξία


[Ναι αλλά όχι και να βάλουμε φίμωτρο στην αντίθετη άποψη γιατί τότε γινόμαστε και λίγο φασίστες! Έχουμε φτάσει σε σημείο να κάνει μαλ@κία ένα γκέι ή ένας εβραίος  ή ένας μουσουλμάνος πχ. και να μην τολμάμε να πούμε τίποτα γιατί θα κατηγορηθούμε ως ρατσιστές τη στιγμή πού όλοι αυτοί μπορούν να βάζουν ταμπέλες σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους!]

«Το άνθος του κακού ευδοκιμεί σε ταραγμένες εποχές, όπου οι κουρασμένοι και απογοητευμένοι άνθρωποι καταφεύγουν στα πιο βασικά ένστικτα για να ερμηνεύσουν τον κόσμο γύρω τους. Αν δεν πολεμήσουμε συστηματικά το ρατσισμό, τον αντισημιτισμό και τη μισαλλοδοξία, θα είναι σαν να μην διδαχτήκαμε τίποτα από το Ολοκαύτωμα», με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκλήρωσε την ομιλία του σε εκδήλωση για την ημέρα μνήμης των δολοφονημένων από τους ναζί, Ελλήνων Εβραίων της Θεσσαλονίκης.

Θέμος: Κλείσατε το Mega, κλείσατε Βήμα-Νέα, προσοχή μήπως κατά λάθος κλείσετε και την Αυγή...

«Έτσι ξαφνικά» το Βήμα και τα Νέα, οι ιστορικές εφημερίδες του ΔΟΛ, του Χρήστου Λαμπράκη, σταματάνε την έκδοσή τους, μια εβδομάδα αφού είχε τοποθετηθεί εκεί ο Βασίλης Μουλόπουλος κατευθείαν απ' την «Αυγή»! Ο κ. Μουλόπουλος είχε πάει, υποτίθεται για την εξυγίανση του ΔΟΛ!

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Μιλώντας για κόφτη χάνουμε χρόνο… κινδυνεύουμε με Grexit

Κατηγορηματικός σε σχέση με τον περίφημο «κόφτη» εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σε πρωινή πολιτική εκπομπή, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στην ουσία δεν υπάρχει.

Υπόθεση Novartis: H μονταζιέρα της Κουμουνδούρου στήνει επικοινωνιακό αντιπερισπασμό

Στο Μαξίμου παρακολουθούν από κοντά τη δικαστική εξέλιξη του σκανδάλου της NOVARTIS, γιατί θεωρούν ότι προσφέρεται για επικοινωνιακή σπέκουλα.

Ο Καμμένος ξέπλυνε με 60Φ τους αλβανούς γενίτσαρους

Η θητεία των επτά θα επιμηκυνθεί κατά 40 ημέρες - Συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης

Την επιβολή ποινής φυλάκισης για διάστημα 60 ημερών επέβαλε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στους επτά νεοσύλλεκτους οπλίτες του Στρατού που φωτογραφήθηκαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεσολογγίου σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ! Με εβραϊκό κιπά ο Γιάννης Μπουτάρης στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα

Δηλ. Αν πάει κάποιος να καταθέσει στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη πρέπει να φορέσει φέσι; Ή ο Τζιτζικώστας που δεν φόραγε δεν συμμετείχε συναισθηματικά στην εκδήλωση; Σοβαροί να 'μαστε!

Την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος τιμά σήμερα η Θεσσαλονίκη και παρών στις εκδηλώσεις είναι και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

1209: Η συνθήκη της Σαπιέντζας και το μοίρασμα του Μοριά ανάμεσα σε Βενετούς και Φράγκους

Μιχάλης Στούκας

Ο σταυροφόρος-ναυαγός Γοδεφρείδος Α' Βιλλεαρδουίνος - Η Συνθήκη που υπογράφτηκε στο μοναστήρι των Βενεδικτίνων - Το απίστευτο τέχνασμα με το οποίο ο Γοδεφρείδος έγινε κύριος όλης της Πελοποννήσου

ΒΙΝΤΕΟ-Πάρτι Τούρκων στα Ίμια... αναμένεται σκληρή απάντηση Καμμένου... δεν θα φάει για μια ώρα

[Όλα αυτά την ώρα που κατάντησαν τη χώρα χωρίς κανένα σύμμαχο! Βρίζουν τη Μέρκελ και την ΕΕ, βρίζουν και τον Τράμπ]

Φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι στο τουρκικό πολεμικό που παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα επέβαινε ο Τούρκος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι αρχηγοί του τουρκικού στρατού, ναυτικού και αεροπορίας - Στην επιχείρηση και δύο ταχύπλοα των τουρκικών ειδικών δυνάμεων με κομάντος

Μόνο το 1% βρίσκει τον δολοφόνο σε αυτή τη φωτογραφία!

Μια νέα "σκοτεινή" φωτογραφία κάνει θραύση στο διαδίκτυο, προκαλώντας τους χρήστες να εντοπίσουν τον δολοφόνο.

Βίντεο: Η ΕΜΑΚ απεγκλώβισε άλογα από το χιόνι στα βουνά της Πίνδου

Γάβρογο είναι το βουνό που ορθώνεται πάνω από την Σκουληκαριά Άρτας, στο Δήμο Γεωργίου Καραισκάκη στην Ήπειρο. Κατάφυτο από έλατα και κέδρους, ενώ αυτή την εποχή, λίγο μετά τους οικισμούς το χιόνι ξεπερνά το ένα μέτρο.

ΠΟΣΟ ΓΕΛΙΟ Ν'ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ; Φλαμπουράρης: Έρχεται μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας-Ο κόσμος πλέον δεν ψάχνει φαΐ στα σκουπίδια

Απίστευτη μπουρδολογία μέχρι οι Ευρωπαίοι να πέσουν ξεροί απ' τα γέλια η νέα γραμμή του υπουργού Επικρατείας που τόνισε ότι ο κόσμος τους λέει "κρατάτε γερά"

“Μην περιμένετε εκλογές. Δεν θα πάμε σε εκλογές. Ο λαός είναι σίγουρος ότι το 2018 θα βγούμε από την κρίση” υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης με δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ.

ΒΙΝΤΕΟ-Καλλιάνος: Στην ΕΡΤ κάνουν κουμάντο οι «γνωστοί - άγνωστοι» επαναστάτες

Επεσα θύμα bullying φοβερού, με κυνηγούσαν στους διαδρόμους και στα σκαλιά να με λιντσάρουν, λέει ο μετεωρολόγος για το τι αντιμετώπισε όταν ξαναάνοιξε η ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ

Επεισοδιακή νύχτα στη Θεσσαλονίκη - «Βροχή» από μολότοφ στο κέντρο της πόλης

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου άγνωστοι, ορμώμενοι από τους χώρους του ΑΠΘ, κινήθηκαν προς διάφορα σημεία, πετώντας αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ, από τις οποίες προκλήθηκαν ζημιές.

ΒΙΝΤΕΟ-Κω/λου αφού μοίρασε φυλακές: Ο Φλαμπουράρης με εμφάνιζε ως ψυχοπαθή-Ο Τσίπρας έχει αχαλίνωτη επιθυμία να κυβερνά

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Η κυβέρνηση τα έδωσε όλα το καλοκαίρι του 2015. Το σκηνικό σήμερα είναι πανομοιότυπο με το καλοκαίρι του 2015», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ! Τσοβόλας: Επί των ημερών μου έφαγε ψωμί ο ελληνικός λαός

"Ο κόσμος με αγαπούσε γιατί έκανα δίκαιη κατανομή του εθνικού εισοδήματος" λέει ο άνθρωπος που μαζί με τον σκ@τόψυχο και τους άλλους χρεοκόπησαν τη χώρα... εθνικό εισόδημα εννοεί τα δάνεια που έπαιρναν και μας πνίγουν τώρα και όχι κανα έσοδο από παραγωγή αφού με το που έγιναν κυβέρνηση φρόντισαν να διαλύσουν ότι βιομηχανία υπήρχε

Κάθε ενδεχόμενο επιστροφής στην πολιτική απέκλεισε ο Δημήτρης Τσοβόλας, ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε τι εννοούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη φράση «Τσοβόλα, δωσ' τα όλα».

Σόιμπλε: Κάναμε λάθη στην προσφυγική πολιτική -Είμαστε άνθρωποι κι εμείς

Η Γερμανία έκανε λάθη με την πολιτική των «ανοιχτών θυρών», στο προσφυγικό, αναγνώρισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ομως, το Βερολίνο προσπαθεί να μάθει από αυτά τα λάθη, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας, για την πολιτική με την οποία η Γερμανία υποδέχθηκε πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες τα τελευταία δύο χρόνια.

Γερμανία: Άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας ζητεί ο Ζεεχόφερ

Ο ηγέτης της Ένωσης Χριστιανοκοινωνιστών Χορστ Ζεεχόφερ καλεί να τερματιστούν οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ εξαιτίας της προσάρτησης της Κριμαίας και της υποστήριξης των φιλορώσων ανταρτών στην Ουκρανία.

Λύγισαν στην παράταση οι Μπακς-Έχασε την κρίσιμη επίθεση ο Αντετοκούνμπο

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ηττήθηκαν στο Μιλγουόκι από τους Σέλτικς με 112-108 στην παράταση με την κανονική διάρκεια να τελειώνει 102-102.

Κικίλιας: Η τύχη της χώρας θα ήταν άλλη αν δεν είχε ανατραπεί ο Σαμαράς

Σε συστράτευση κάλεσε όλους τους Νεοδημοκράτες ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας μιλώντας ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της κοπής της πίτας της Τοπικής Οργάνωσης και της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας το βράδυ του Σαββάτου.

Βαρύ φορτίο στους ώμους του Κυριάκου

Του Σάκη Μουμτζή

Είτε διεξαχθούν αμέσως οι εκλογές είτε αργότερα, η Νέα Δημοκρατία και ο αρχηγός της θα κληθούν να αναλάβουν το τιτάνιο έργο της ανόρθωσης της οικονομίας, της αποκατάστασης των βασικών αξιών που συνέχουν μια, δημοκρατικά συγκροτημένη, κοινωνία και, το κυριότερο, να δώσουν όραμα κι ελπίδα στους πολίτες αυτής της χώρας.

Ποιοι θέλουν να ρίξουν τη κυβέρνηση;

Του Γιάννη Παντελάκη

Είναι ο Σόιμπλε, η Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο Ντάισελμπλουμ, ο Τόμσεν, η Βελκουλέσκου, οι εγχώριοι συνεργάτες τους νενέκοι και γερμανοτσολιάδες;  Ποιοι είναι όλοι αυτοί τελικά που συνασπίζονται μ ένα βασικό στόχο, να ρίξουν την σημερινή κυβέρνηση; Είναι κάποιοι ή και όλοι μαζί. Αυτό ισχυρίζονται κατά καιρούς στελέχη της κυβέρνησης. Και το κάνουν με ιδιαίτερη ένταση το τελευταίο διάστημα που τα γιουρογκρουπ προκύπτουν άγονα και η αγωνία για την επόμενη ημέρα κορυφώνεται.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ➤➤2 αστέρια για την Ford Mustang στα crash tests

Ο EuroNCAP αξιολόγησε μόνο με 2 αστέρια τη Ford Mustang σε πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης.

Η Mustang πέτυχε καλές επιδόσεις στην...