30 Ιανουαρίου 2017

BINTEO-Ιταλίδα ξεκινάει μαραθώνιο στοματικού σ@ξ σε όσους ψήφισαν «Οχι» στο δημοψήφισμα

Περιοδεία στην Ιταλία έχει ξεκινήσει το μοντέλο Πάολα Σαουλίνο, προκειμένου να «περιποιηθεί» όσους ψήφισαν «Οχι» στο δημοψήφισμα του περασμένου Νοεμβρίου στη γειτονική χώρα και έριξαν τον Ματέο Ρέντσι.

Κλαίει το Twitter με τη #greek_nasa που ιδρύει ο Παππάς για κομματόσκυλα αστροναύτες

Την Eλληνική Διαστημική Υπηρεσία, ιδρύει με νομοσχέδιο, που καταθέτει άμεσα στη Βουλή, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ! ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ! Εληξε η κατάληψη στα γραφεία της «Αυγής»

Κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας «Αυγή» στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (30/1) ομάδα 30 αντιεξουσιαστών

Αναίρεση στην απόφαση για τα... 600 δισ. του Σώρρα άσκησε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Στο ...αναιρετικό μικροσκόπιο μπήκε η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου η οποία έκανε δεκτό το 2013 ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι ο διαχειριστής 600 δισ. δολλαρίων, έτοιμων να συνεισφέρουν στην οικονομική κρίση της Ελλάδος, διαγράφοντας τα χρέη των πολιτών!

Ε ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΛΙΓΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΚΟΜΑ! Μουζάλας για Μόρια: Αναλαμβάνουμε μέρος της ευθύνης για τους θανάτους [pics, vid]

«Για τον χιονιά στην Λέσβο δεν φταίει ούτε η κυβέρνηση ούτε το Υπουργείο, φταίει ο καιρός. Ο υπερπληθυσμός υπήρχε», ήλωσε από τον Ελαιώνα ο Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος ωστόσο ανέλαβε "μέρος της ευθύνης" για τους θανάτους στη Μόρια.

ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΑΛΕΞΗ! ΑΝΤ1: Η Αθήνα συζητά προ-νομοθέτηση μέτρων 2,5 δισ. ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ

Την προ-νομοθέτηση μέτρων έχει ρίξει στο τραπέζι των συζητήσεων με τους δανειστές η κυβέρνηση για να ξεκολλήσουν οι διαπραγματεύσεις, όπως αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ! Σώρρας: Διέταξα τον Τσίπρα... - ΒΙΝΤΕΟ

Επιμένει να μιλά για δισεκατομμύρια ο Αρτέμης Σώρρας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 εμφανίζεται κυνικός ως προς τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία και φειδωλός όταν του ζητούνται αποδείξεις για τα λεγόμενά του.

ΒΙΝΤΕΟ-Ενώ το Anadolu λέει ότι έγινε και νέο επεισόδιο στα Ιμια ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην κοσμάρα του αξιολογεί το περιστατικό ως μη σοβαρό

Συνεχίζει η Αγκυρα το παιχνίδι με την φωτιά στο Αιγαίο. Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu υπήρξε νέο επεισόδιο στα Ιμια το μεσημέρι.

Ειρωνίες κομματόσκυλου Τσακνή για Καλλιάνο: Toν έπισαν οι επαναστατες ή ακόμα τρέχει;

Θα μπορούσα να κατανοήσω την αγωνία του κυρίου Καλλιάνου στην προσπάθειά του να αντλήσει ψηφοφόρους στη νέα του εκλογική στέγη, αν:

1ον  Δεν κατέφευγε σε ψεύδη  και

ΜΠΟΥΦΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Ξυδάκης: Αυξημένη πλειοψηφία για να μην ψηφιστούν νέα μέτρα

Την «αναζήτηση συναίνεσης από την αντιπολίτευση, όπως επετεύχθη το Καλοκαίρι του 2015, προκειμένου να μην δεσμευτεί η Ελλάδα με νέα μέτρα, αλλά και να επωμιστεί το βάρος της κρίσης όλο το πολιτικό σύστημα» υποστήριξε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ξυδάκης.

Σε επ' αόριστον αποκλεισμό του τελωνείου Ευζώνων προχωρούν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι

Τον επ' αόριστον αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ αποφάσισαν αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας, που βρίσκονται στον κόμβο της Ειδομένης.

Κικίλιας: «Κολαστήριο» η Αμυγδαλέζα, απλώς... Δευτέρα η Μόρια για τον ΣΥΡΙΖΑ

Με ένα δηλητηριώδες tweet, για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας τον τρίτο θάνατο μετανάστατη στη Μόρια της Λέσβου.

ΜΑΓΚΑΛΙ+ΛΑΘΟΡ=ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! ΒΙΝΤΕΟ-Μόρια: Μετά τον τρίτο νεκρό, ένας ακόμα μετανάστης στη ΜΕΘ με συμπτώματα δηλητηρίασης

Ένας ακόμα άνδρας, 30 ετών, πακιστανικής καταγωγής, που μεταφέρθηκε από τον καταυλισμό της Μόριας και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Μυτιλήνης, δείχνει την αιτία των τριών θανάτων μεταναστών της τελευταίας εβδομάδας.

ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Βίντεο: Το σάπιο ασθενοφόρο στην Κάσο που πλημμυρίζει όταν βρέχει!

Οι Κασιώτες περιμένουν δυο χρόνια να γίνει το θαύμα της αντικατάστασης, μέχρι τότε στα περιστατικά, που είναι συχνότατα,ελπίζουν να μη φύγει το παρμπρίζ

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! Λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους βλέπει η Γεροβασίλη

Η υπουργός επιχείρησε να αντικρούσει τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης για το όργιο των αντιπολιτευτικών προσλήψεων με αντιπολιτευτικές κορώνες

Ομολογία Τσακαλώτου: Δεν έχουμε κάνει το 70% όσων δεσμευθήκαμε

Μοιάζει σαν να «προεξοφλεί» ότι η Ελλάδα θα υιοθετήσει τα πιο σκληρά μέτρα των δανειστών - Στην επιστολή του προς το Eurogroup, πριν από τη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης, ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ παραδέχεται ότι τα προαπαιτούμενα δεν έχουν υλοποιηθεί

Ο Remi Gaillard γιορτάζει 15 χρόνια... φάρσες

Ξεκίνησε το 2002 από μία φάρσα και έφτασε το 2017 να είναι ο... κορυφαίος.

Ο Remi Gaillard γιορτάζει 15 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο και ανέβασε διάφορα ξεκαρδιστικά βίντεο στο διαδίκτυο. Ο ίδιος ετοίμασε  ένα compilation με τις αγαπημένες του φάρσες με βασικούς πρωταγωνιστές τα λατρεμένα του ζώα.

ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 100 δις➤➤Φόροι 13,9 δισ. ευρώ έμειναν απλήρωτοι το 2016

Στα 13,9 δισ. ευρώ ανήλθαν οι απλήρωτοι φόροι το 2016, οδηγώντας τα συνολικά ληξιπρόθεσμα χρέη των φορολογουμένων προς την Εφορία στα 95,29 δισ. ευρώ.

ΚΑΙ ΤΟ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ! «Ζούγκλα» η αγορά εργασίας: Κουπόνια αντί μισθού και προσλήψεις μέσω... Βουλγαρίας!

Επικρατεί η απόλυτη εκμετάλλευση - Εταιρείες προσλαμβάνουν Έλληνες με έδρα το εξωτερικό, ανοίγοντας λογαριασμούς μισθοδοσίας στη Βουλγαρία

Ποια είναι η πανέμορφη μουσουλμάνα που έγινε σύμβολο των άπλυτων εναντίον του Τραμπ [εικόνες]

Σε μια φωτογραφία που τράβηξε ο Ridwan Adhami πριν από δέκα χρόνια, η Munira Ahmed πόζαρε με ένα χιτζάμπ στα μαλλιά το οποίο ήταν η αμερικανική σημαία, λίγα μέτρα από το Ground Zero.

ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-Στην… δαγκάνα της Ομάδας ΔΙΑΣ συμμορία Αλγερινών διαρρηκτών

Τέλος στη δράση της συμμορίας των τριών Αλγερινών, που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ιδιοκτητών Ι.Χ. στη Βορειοανατολική Αττική, έδωσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Απίστευτη επιστολή διαμαρτυρίας δικαστού προς Ξανθό-Πολάκη: Έμεινα άφωνος από τη νοσηλεία μου σε δημόσιο Νοσοκομείο!

Το δημόσιο σύστημα υγείας από μέσα έζησε ένας δικαστής όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο. Τι έγραψε σε επιστολή του στον υπουργό υγείας.

Τραγικές εικόνες μέσα στο ΕΣΥ που ζουν καθημερινά χιλιάδες ασθενείς, φαίνεται ότι αναγκάστηκε να δει από κοντά και ο Επίτιμος Πρόεδρος Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων και Περιφερειακού συμπαράσταση του πολίτη και της επιχείρησης Γεώργιος Φαλτσέτος.

Άγριο ξεκατίνιασμα Ριάνα - Μπανκς! Δημοσίευσε η μία το κινητό της άλλης!

Δεν είναι πρώτη φορά που η Ριάνα και η Αζέλια Μπανκς συγκρούονται στα social media. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκαν οι αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ, με τις δύο τραγουδίστριες να δημοσιοποιούν η μία το κινητό τηλέφωνο της άλλης!

Ο Μητσοτάκης έδωσε… χρίσμα για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας!

Κατά την επίσκεψη στο ΣΜΑ Ευκαρπίας, ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, Μιχάλης Γεράνης, είπε στον κ. Μητσοτάκη για την καλή συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια και τον Απόστολο Τζιτζικώστα, για την υψηλή απορροφητικότητα των κοινοτικών κονδυλίων και για το γεγονός πως είναι από τους πρώτους περιφερειάρχες στη χώρα που ολοκλήρωσαν και ενέκριναν...

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ! ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑΣ, ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΟΣΟΙ ΚΙ ΑΝ ΠΣΟΦΗΣΟΥΝ ΔΕ ΓΑΜ@ΕΤΑΙ! Γιατροί του Κόσμου: Πόσοι πρόσφυγες πρέπει ακόμη να πεθάνουν στη Μόρια;

Τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέσα σε μία εβδομάδα στον καταυλισμό των προσφύγων στη Μόρια. Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε νεκρός άνδρας ηλικίας 20 περίπου ετών από το Πακιστάν.
Υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σαββάτο βρέθηκε νεκρός έξω από τη σκηνή του 45χρονος Σύρος ενώ την περασμένη Τρίτη πέθανε άλλος ένας άνδρας, 22 χρονών, αυτός από την Αίγυπτο.

Η ομογενής πίσω από τα κουστούμια της ταινίας "La la Land"

Η Mary Zophres είναι αναμφισβήτητα μία από τις δημοφιλέστερες και πιο ταλαντούχες ενδυματολόγους του Χόλιγουντ. Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους σκηνοθέτες όπως o Στίβεν Σπίλμπεργκ. Επίσης,  οι αδελφοί Κοέν τα τελευταία δέκα χρόνια δεν την αποχωρίζονται και εκείνη παραλίγο να τους χαρίσει ένα βραβείο Όσκαρ Ενδυματολογίας για την ταινία «True Grit».

ΝΔ: Ο πρωθυπουργός ποια ακριβώς δουλειά κάνει αυτή την εβδομάδα;

«Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι οι δηλώσεις του κ. Τζανακόπουλου, πως δεν θα φέρει αυτή η κυβέρνηση νέα μέτρα, δεν έχουν καμία απολύτως αξιοπιστία», απαντά η ΝΔ, σε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου και προσθέτει:

Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο 13 υπάλληλοι ασφαλιστικών ταμείων για την υπεξαίρεση – μαμούθ

Πρόταση να παραπεμφθούν σε δίκη αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας υπέβαλε ο εισαγγελέας προς το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης, για 13 υπαλλήλους ασφαλιστικών ταμείων σε βάρος των οποίων γίνεται δικαστική έρευνα για εισφορές εκατομμυρίων ευρώ που χάθηκαν κατά τη διάρκεια του σκανδάλου της υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης.

ΔΟΛ: Nαυάγησε η λύση Σαββίδη -Εν αναμονή του ειδικού εκκαθαριστή-Μουλόπουλος: Εγώ τέλος από τον ΔΟΛ

Την απόφαση να συνεχίσουν να εργάζονται για να κυκλοφορήσουν τα Νέα και το Βήμα της Κυριακής έλαβαν οι εργαζόμενοι στο ΔΟΛ στην γενική τους συνέλευση που έγινε σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Καναδάς: Ο ένας από τους υπόπτους για την επίθεση στο τζαμί κάλεσε τις Αρχές για να παραδοθεί

Κάλεσε την αστυνομία 15 λεπτά μετά τους πυροβολισμούς για να τους πει πού βρισκόταν - Έξι άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα 8 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Βίντεο: Η λίμνη Πλαστήρα έγινε ένα απέραντο παγοδρόμιο

Από άκρη σε άκρη της η λίμνη έχει παγώσει, δημιουργώντας ένα απίστευτο ονειρικό σκηνικό

Οι χαμηλές θερμοκρασίες πάγωσαν και την λίμνη Πλαστήρα, κάνοντας την μια απέραντη παγοπίστα.

Φαμίλια Καλογρίτσα: Βρήκαν φοροδιαφυγή 73 εκατ. ευρώ στο αφεντικό του Βαξεβάνη αλλά δεν κουνιέται φύλλο

Ο μικρομεσαίος εργολήπτης δημόσιων έργων χτυπά μεγάλα έργα, παίρνει δάνεια αφειδώς και χρωστά εκατομμύρια στην Εφορία - Η Μικελίνα ήταν η ταμίας της οικογένειας και στους λογαριασμούς της από το 2000 έως το 2012 κατατέθηκαν 30 εκατ. ευρώ

Καλλιάνος προς ΠΟΣΠΕΡΤ: "Διώξατε όποιον συμβασιούχο δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑίος!"-Τίποτα δε βρήκαν να του προσάψουν στην ανακοίνωσή τους τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ

Συνέχεια στην σκληρή αντιπαράθεσή του με την ΠΟΣΠΕΡΤ, έδωσε μέσα από το προφίλ του στο Facebook ο Γιάννης Καλλιάνος.


ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΑΛΙΑΡΙΖΕΙΣ ΡΩΤΑ! Ιερώνυμος: Ήρθε η ώρα να διερωτηθούμε τι πατρίδα και τι οικογένεια θέλουμε

Την επισήμανση πως «ήρθε η ώρα να διερωτηθούμε τι πατρίδα και τι οικογένεια θέλουμε, επιτέλους» έκανε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος προς τους δημοσιογράφους μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Ο ΣΚΠΕΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΔΕΡΦΗ ΑΠΟ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ"-Ανακοίνωση Υπ. Παιδείας για τα «πο@στομαθήματα: Το σχολείο θα αποδομήσει τα στερεότυπα

Διευκρινίσεις από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής για τα μαθήματα για γκέι, τρανσέξουαλ και εξαρτήσεις, την ίδια στιγμή που κατάργησαν την Αντιγόνη απ' τα σχολεία

Απαντήσεις αναγκάστηκε να δώσει το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής για την επίμαχη εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας για τις έμφυλες σχέσεις.

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ➤➤Προαγωγές δικαστών και εισαγγελέων - Τέσσερις νέοι αρεοπαγίτες

Στο βαθμό του αρεοπαγίτη προήχθησαν 4 πρόεδροι Εφετών, στο βαθμό αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προήχθησαν 3 εισαγγελείς Εφετών, στο βαθμό  του προέδρου Εφετών προήχθησαν 4 Εφέτες και στο βαθμό του εισαγγελέα Εφετών προήχθησαν 7 αντεισαγγελείς Πρωτοδικών.

ΠΑΡΤΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ-939.000€ για 21 συμβούλους 5 υπουργών-Σφυροκόπημα ΝΔ για τους εκατοντάδες διορισμούς συγγενών και κομματόσκυλων

Το σφυροκόπημα κατά της κυβέρνησης για τους εκατοντάδες διορισμούς συγγενών και κομματικών φίλων με προκλητικές διατάξεις και ντροπολογίες ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή την επίκαιρη επερώτηση της ΝΔ.

Τραμπ: Για το χάος στα αεροδρόμια φταίνε οι διαδηλωτές και η Delta, όχι εγώ

«Eάν η απαγόρευση είχε ανακοινωθεί με προειδοποίηση μιας εβδομάδας, όλοι οι «κακοί» θα έσπευδαν να μπουν στη χώρα» έγραψε σε tweet του ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ

Η μητέρα του λέκτορα με το αρσενικό μιλάει για τη δολοφονία της νύφης της

Τι λέει για τη Ρωσίδα ερωμένη του καθηγητή - Τα λεγόμενα της γιαγιάς έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την κατάθεση της 25χρονης

Η μητέρα του λέκτορα που προφυλακίστηκε και κατηγορείται για την δολοφονία της συζύγου του και της γιαγιάς της μιλά αποκλειστικά στο protothema.gr.

ALERT! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ EXOYME ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ! Κατάληψη στα γραφεία της "Αυγής" από άπλυτους

- Μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων κάνουν κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας
- Οι αντιεξουσιαστές διαμαρτύρονται για την απόφαση να απελαθεί ο Μohamad Αbdelgawad
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κυκλοφορήσει το αυριανό φύλλο

ΒΙΝΤΕΟ-Ποιού γνωστού αλήτη ηθοποιού ήταν το μπαρ στον Πειραιά, έξω απ' το οποίο έπεσαν πυροβολισμοί-Καυγάδισε στην εκπομπή της Λαμπίρη

Τι είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για το περιστατικό που συνέβη την περασμένη Πέμπτη;

Η Νάντια Αλεξίου μετέφερε το επεισόδιο που σημειώθηκε έξω από το μαγαζί του Μιχάλη Ιατρόπουλου και του συντρόφου της Μαρίας Ηλιάκη, Νεκτάριου Γαλίτη σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στην προνανακριτική πράξη στα δικόγραφα της Αστυνομίας. Ωστόσο από την περιγραφή του περιστατικού προέκυψε καβγάς...

Ενοπλος άνοιξε πυρ σε εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη - Τουλάχιστον ένας νεκρός

Για έγκλημα εκδίκησης κάνουν λόγο τα τοπικά ΜΜΕ - Ένας ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση - Δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν κατά την επίθεση

Tο μοναδικό σποτ των αδελφών Coen για το Super Bowl

Η γιορτή του Super Bowl πλησιλάζει.

Την Κυριακή το απόγευμα στις ΗΠΑ (ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα) θα αναμετρηθούν New England Falcons και οι Atlanta Hawks για το μεγάλο παιχνίδι του αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Βίντεο: Παραλίγο ξύλο και των... γονέων σε παιδικό πρωτάθλημα μπάσκετ!

Γίνεται να διακοπεί ένας αγώνας παιδικού πρωταθλήματος με υπαιτιότητα των... γονέων; Και όμως γίνεται - Σε ματς του νομού Ημαθίας, το είδαμε και αυτό!

Την καταδίκη της Τουρκικής προκλητικότητας σε βάρος της Ελλάδας στα Ίμια ζητά από την ΕΕ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας με αφορμή τη νέα προκλητική ενέργεια της Τουρκίας στα Ίμια κατέθεσε επείγουσα ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ζητώντας την άμεση καταδίκη της Τουρκικής Προκλητικότητας σε βάρος της Ελλάδας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΕΟΣ! Κουρουμπλής: Τους φόρους δεν τους έβαλε η κυβέρνηση... τους έβαλε ο ελληνικός λαός

Και όμως μας δουλεύουν τόσο πολύ...

Ακόμα και εμείς αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή με την δήλωση του Κουρουμπλή.. Αλλά και όμως μας δουλεύουν τόσο πολύ

Ο διάλογος του Κουρουπλή με τον Κούτρα και τον Ντσούνο:

O Solberg ντριφτάρει το πούλμαν της Wolfsburg [video]

Πριν λίγο καιρό ο Peter Solberg, πρωταθλητής στο WRC το 2003 με Subaru και στο World RX το 2014 και το 2015 με δική του ομάδα και αυτοκίνητο το DS3, κατάφερε να εξασφαλίσει την εργοστασιακή υποστήριξη της VW Motorsport μέσω της VW Σουηδίας που τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί τη μάρκα στο θεσμό.

Η καταστροφή της χώρας έχει την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ

Του Σάκη Μουμτζή

Κυκλοφορεί, μετ΄επιτάσεως, το σενάριο της ψήφισης των νέων μέτρων από 180 βουλευτές, κατόπιν κυβερνητικής πρωτοβουλίας. Αρχικά, να ξεκαθαρίσω πως από ανθρώπους απρόβλεπτους και τυχοδιώκτες μπορεί να περιμένουμε τα πάντα. Οι Συριζαίοι το έχουν αποδείξει. Στην προκειμένη περίπτωση, αν επαληθευτεί αυτή η εκτίμηση, είναι ολοφάνερο πως η συγκυβέρνηση θα επιδιώξει τον επιμερισμό των ευθυνών.

Βίντεο-σοκ: Τίγρης κατασπαράσσει άνδρα μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του

Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης όλα συνέβησαν γιατί ο άνδρας, άγνωστο γιατί, αγνόησε τις προειδοποιητικές πινακίδες και αφού σκαρφάλωσε στον ύψους 3 μέτρων φράχτη στη συνέχεια βρέθηκε στο χώρο που ζουν οι τίγρεις

ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο μπούφος που τρόλαρε τον Πολάκη και συνελήφθη σαν τρομοκρατική απειλή

Τρελό γέλιο στη σελίδα του παλαβού τύπου του οποίου το όνομα έδωσε σαν χαφιές ο Πολάκης πριν γίνει δίκη και αποδειχθούν όσα τον κατηγορεί. Εκτός από τον Πολάκη έριχνε μπινελίκια και σε Φίλη και λίγο σε Παππά... Δείτε να γελάσετε τον τρομοκράτη που συνέλαβαν οι υπηρεσίες του Πολάκη:

ΒΙΝΤΕΟ-Η βλακεία πνίγει: Οδηγός αγροτικού στο έλεος των κυμάτων του Ειρηνικού!

Ανατριχιαστικά πλάνα που δείχνουν οδηγό pick-up να αποκλείεται σε προβλήτα με κύματα 8 μέτρων και τελικά να σώζεται από ελικόπτερο.