31 Ιανουαρίου 2017

ΦΩΤΟ-Απίστευτο κράξιμο στον ΣΥΡΙΖΑίο #γαμωμνημονιος Χατζηνικολάου και δυστυχώς και σε λίγους ΝΔίτες που τον στηρίζουν

Ο άνθρωπος που άκουγε σα χάνος τον Τσίπρα να του λέει "δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να μου πει όχι η Μέρκελ", ο υβριστής του Σαμαρά και των στελεχών της ΝΔ, που μετά την 25η Ιανουαρίου 2015 λειτουργεί σαν παπαγάλος του ΣΥΡΙΖΑ "θα έρθουν 5 δις απ' τη Ρωσία" (και η γελοία απάντησή του ήταν "εγώ έγραψα ότι είπε ο Λαφαζάνης"), ξεκίνησε να μας "ενημερώνει" και ο κόσμος τον κράζει για την αντικειμενικότητά του... όπως αποδοκιμάζει και...

Βίντεο: Άγριο ξύλο αντιπάλων και οπαδών του Τραμπ

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου του Πόρτλαντ - Ένας άνδρας με κουκούλα τον χτύπησε «με κάτι μεταλλικό», όπως δήλωσε το θύμα

Τεράστια διάκριση για Παπασταθόπουλο: Ο καλύτερος αμυντικός στην Bundesliga

Ο Ελληνας Σωκράτης Παπασταθόπουλος κατάφερε να κερδίσει μια τεράστια διάκριση στην Γερμανία.

Επιμένει ο λαγός Ξυδάκης: Να ανοίξει η συζήτηση - ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτό που διατύπωσα είναι εάν μπορούμε να συζητήσουμε σοβαρά μετά από επτά χρόνια πόνου για μια εθνική στρατηγική και ένα εθνικό σχέδιο», δήλωσε στο δελτίο του ΑΝΤ1  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του για το εθνικό νόμισμα και τόνισε: «Δεν είμαι λαγός».

ΝΔ: Ωρολογιακή βόμβα για την οικονομία και την κοινωνία τα χρέη στις εφορίες

Σε μια χώρα που οι οφειλές των πολιτών προς την εφορία υπερβαίνουν τα 95 δις ευρώ, πάνω από το 50% του Α.Ε.Π., είναι προφανές ότι η φοροδοτική ικανότητα έχει εξαντληθεί επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας και της κοινωνίας.

ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Ο Τραμπ στέλνει τεθωρακισμένα στους Κούρδους – Ανησυχούν οι Τούρκοι

Η αραβοκουρδική συμμαχία που μάχεται κατά της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία γνωστοποίησε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι παρέλαβε για πρώτη φορά αμερικανικά τεθωρακισμένα με απόφαση της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ, που υποσχέθηκε στις δυνάμεις της "περισσότερη υποστήριξη".

Το Ευρωκοινοβούλιο κόβει 7.000 ευρώ το μήνα από τον μισθό της Μαρίν Λεπέν

Η αποζημίωση που λαμβάνει η ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα περικοπεί από την Τετάρτη κατά 7.000 ευρώ αφού εκείνη αψήφησε το αίτημα να επιστρέψει περίπου 300.000 ευρώ τα οποία δεν χρησιμοποίησε για τον σκοπό που της χορηγήθηκαν.

Τα γυμνά οπίσθια της Naomi Campbell κάνουν το γύρο του πλανήτη - ΒΙΝΤΕΟ

H γαζέλα της πασαρέλας ποζάρει για το περιοδικό GQ της Γερμανίας

Η Naomi Campbell είναι διαχρονική αξία, είναι η μία και μοναδική γαζέλα της πασαρέλας και στα 46 της χρόνια, φαίνεται να είναι πιο σέξι από ποτέ.

ΠΑΛΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΡΕ; Η μαντινάδα του Πολάκη για τον Άδωνι και την ελληνική "NASA"

Η κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη φαίνεται να μην έχει τέλος. Αυτή τη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, έγραψε μια μαντινάδα αφιερωμένη στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, με αφορμή την ανακοίνωση της ίδρυσης της Ελληνικής Διαστημικής Εταιρείας.

Η απάντηση Τσίπρα για τα σενάρια της δραχμής πριν βγάλει στα κανάλια το λαγό Ξυδάκη

Μπορεί να προκάλεσαν αίσθηση οι δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη, ο οποίος δημοσίως άνοιξε θέμα δραχμής, λέγοντας ότι «δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε τη σχετική συζήτηση», ωστόσο θέση για το ζήτημα έχει πάρει ο ίδιος ο πρωθυπουργός μόλις πριν μια εβδομάδα.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑ! Ο ΓΑΠ πήγε να δει τη Δέσποινα Βανδή στο Mamma Mia

Θεατρική έξοδο έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Παπανδρέου.

Επέλεξε την επίσημη πρεμιέρα του πασίγνωστου μιούζικαλ «Mamma Mia» στο θέατρο Ακροπόλ, όπου πρωταγωνιστεί η Δέσποινα Βανδή.

Η χιονισμένη Ευρυτανία στα... λευκά από ψηλά [βίντεο]

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό video από την χιονισμένη Ευρυτανία.

Εικόνες από ψηλά που μαγεύουν με το τοπίο «ντυμένο» στα λευκά.

ΒΙΝΤΕΟ – ντοκουμέντο του ΑΝΤ1 από τις δραματικές ώρες των Ιμίων το 1996

Βίντεο-ντοκουμέντο με τις δραματικές ώρες στην κρίση των Ιμίων το 1996, το οποίο προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, φιλοξένησε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Διψήφια διαφορά για ΝΔ-Αντιστέκονται πάνω απ' το 10% οι μπάσταρδοι

Νέα δημοσκόπηση δίνει ισχυρό προβάδισμα στην ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 10,2%, ενώ με την αναγωγή το προβάδισμα ανεβαίνει στο 14,6% με επτακομματική Βουλή.

ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ! Στο αρχείο η εισαγγελική έρευνα για τα capital controls

Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε για τον εντοπισμό ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών από τον έλεγχο της κίνησης κεφαλαίων που επιβλήθηκε τον Ιούνιο του 2015, μετά την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας για την υπόθεση.

ΝΔ: Θράσος της κυβέρνησης η επίθεση στον Μητσοτάκη

«Χρειάζεται πολύ μεγάλο θράσος η κυβέρνηση, που έχει υπερφορολογήσει και τον τελευταίο Ελληνα πολίτη, να επιτίθεται στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για τέτοια θέματα», απαντά η ΝΔ με ενημερωτικό της σημείωμα στην κυβέρνηση.

Πανό για τα Ιμια σήκωσαν οι οπαδοί του ΟΦΗ

Πανό για την επέτειο των 21 χρόνων της κρίσης των Ιμίων σήκωσαν οι οπαδοί του ΟΦΗ στον αγώνα του Κυπέλλου την Ξάνθη που διεξήχθη στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον γιο του ήρωα των Ιμίων, Χριστόδουλου Καραθανάση (ΦΩΤΟ)

Με τον Γιάννη Καραθανάση, γιο του υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, που χάθηκε στην κρίση των Ιμίων, συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βίντεο: Πιράνχα καταβροχθίζουν το κεφάλι ενός ταύρου ενώ το... κρατά ένας ντόπιος

Πάνω από εφτά χιλιάδες views έχει συγκεντρώσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και καταγράφει το πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα του «γεύματος» ενός κοπαδιού από πιράνχα στον Αμαζόνιο.

ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ➤➤Φέσι 5 εκ € ο Χατζηνικολάου στο Δημόσιο αλλά όλα καλά

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Παπαχρήστος στα ΝΕΑ. Και μάλιστα λέει ότι ήρθε κατασχετήριο από την εφορία για 5.167.000 ευρώ χωρίς να ασχολείται κανείς ενώ αναγγέλθηκε επίσημα το λουκέτο του ΔΟΛ!

Συγκεκριμένα ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» αναφερόμενος σε χρέη του Real Group γράφει με τον γνωστό ειρωνικό – περιπαικτικό τρόπο του, στο «Στίγμα» :

Οι ΗΠΑ κατηγορούν το Βερολίνο για χειραγώγηση του €... τους απάντησε η Μέρκελ: Είστε άσχετοι το € το καθορίζει η ΕΚΤ

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση Ουάσιγκτον – Βερολίνου σχετικά με το ευρώ με τον Λευκό Οίκο να εμφανίζεται επιθετικός έναντι της γερμανικής κυβέρνησης εξαπολύοντας κατηγορίες περί χειραγώγησης του ευρώ.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! Ο Παππάς έστειλε επιστολή στο ΕΣΡ και ζητάει να «τρέξει» το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, με επιστολή του προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), ζητά να οριστεί αναλυτικό χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της αδειοδότησης των πανελλαδικών τηλεοπτικών σταθμών.

Όταν τρέχεις με 320 km/h σε δημόσιο δρόμο η κατάληξη είναι… καταστροφική! [vids]

Οι Κινέζοι οδηγοί αποδεικνύονται κατά πλειονότητα είτε ανεγκέφαλοι είτε με άγνοια κινδύνου, σύμφωνα με τα περιστατικά που βλέπουμε στο web.

Η ανάπτυξη ταχύτητας 320 km/h σε δημόσιο δρόμο, ακόμα κι αν αυτός πρόκειται για τον καλύτερο αυτοκινητόδρομο του κόσμου δεν είναι σοφή επιλογή.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΑΔΕΙΕΣ! Τρεις μήνες αναμονή στο Αιγινήτειο - “Σαρώνουν” κατάθλιψη και κρίσεις πανικού

Όλο και περισσότεροι Έλληνες «στερεύουν» υπομονής και αντοχής και βυθίζονται στην κατάθλιψη λόγω των οικονομικών προβλημάτων που χρονίζουν αλλά και της αυξανόμενης ανασφάλειας. Στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, οι αναμονές από 1 μήνα που ήταν στις αρχές της κρίσης, έχει φτάσει τους 2,5 με 3 μήνες λόγω της μεγάλης ζήτησης αφού οι περισσότεροι δεν μπορούν να πληρώσουν ιδιωτικά έναν ψυχολόγο ή ψυχίατρο και καταφεύγουν στο δημόσιο νοσοκομείο.

Αρρωστημένα μυαλά! Πέθανε από σεξουαλική κακοποίηση βρέφος 38 ημερών - Χειροπέδες στη μητέρα και 2 άντρες

Σοκάρει η είδηση θανάτου ενός βρέφους 38 μόλις ημερών από σεξουαλική κακοποίηση, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τη μητέρα και 2 άντρες τη Δευτέρα.

Θλιβερή πανευρωπαϊκή πρωτιά ξανά για την Ελλάδα στην ανεργία

Πρώτη ξανά ανάμεσα στις χώρες του ευρώ βρίσκεται η Ελλάδα όσον αφορά την ανεργία σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Eurostat.

Πανικός Μαξίμου για δραχμή: Αντί να αποδοκιμάσουν Ξυδάκη, βρίζουν Μητσοτάκη και σχολιάζουν... Μοσκοβισί!

Δυο non paper έβγαλε μέσα σε λίγες ώρες το πρωθυπουργικό γραφείο χωρίς να αποδοκιμάσει τις δηλώσει Ξυδάκη

Την αμηχανία του, αλλά και την αδυναμία του να απαντήσει καθαρά για τις πρωτοφανείς δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη για την ανάγκη να συζητήσει η ελληνική Βουλή την επιστροφή στη δραχμή (!!!), αποκάλυψε το Μέγαρο Μαξίμου.

Πρετεντέρης: Με ή χωρίς μπάφους

"Καλώς ή κακώς δε μπορούν. Με ή χωρίς μπάφους." σχολιάζει τα νέα ξεφτιλίκια με την αξιολόγηση ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Γυναίκα κλήθηκε σε αεροδρόμιο να αποδείξει ότι... θηλάζει

Σε καταγγελία εις βάρος της γερμανικής αστυνομίας προχώρησε γυναίκα από τη Σιγκαπούρη, η οποία, όπως υποστήριξε, κλήθηκε από την Ασφάλεια του αεροδρομίου να πιέσει το στήθος της για να αποδείξει ότι θηλάζει, σύμφωνα με το BBC.

Ποιος είναι ο άγνωστος πρώην σύζυγος της Σίας Κοσιώνη; -(φωτο)

Πολύ πριν γνωρίσει και ερωτευτεί τον Kώστα Μπακογιάννη και επισημοποιήσει τη σχέση μαζί του, η Σία Κοσιώνη υπήρξε παντρεμένη με τον Μιχάλη Λεάνη.

Μήνυση κατά του Χρήστου Σπίρτζη για εσχάτη προδοσία για τα 220 ρουσφέτια στις Κτηριακές υποδομές

[Θυμίζω ότι στη συγκεκριμένη υπηρεσία διόρισε 220 κομματόσκυλα ενώ δεν πλήρωσε τον κατασκευαστή του ελληνικού σχολείου στο Μόναχο με αποτέλεσμα να πρέπει να πληρώσουμε να κατεδαφιστεί και να το επιστρέψουμε στο Δήμο Μονάχου]

Μήνυση για εσχάτη προδοσία και παράβαση καθήκοντος κατατέθηκε κατά του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΔΗΛ. ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ; Υπ. Δικαιοσύνης: «Η διαφθορά δεν αυξήθηκε, απλώς αποκαλύπτεται»

Δηλ. ρε γατάκια σε Δανία, Ν. Ζηλανδία, Φινλανδία, Σουηδία, Ελβετία, Νορβηγία, Σιγκαπούρη, Ολλανδία, Καναδάς που είναι στις πρώτες θέσεις, η διαφθορά οργιάζει και την κουκουλώνουν;

Την ετήσια έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας επιχειρεί να διαψεύσει η Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς του υπουργείου Δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας ότι η έκθεση δεν αφορά το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος

ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ! Κατέρρευσαν στην Τουρκία τα έσοδα από τον τουρισμό

Τα έσοδα από τον τουρισμό στην Τουρκία μειώθηκαν σχεδόν κατά 30% το 2016, που σημαδεύτηκε από πολλές φονικές επιθέσεις και μια απόπειρα πραξικοπήματος, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα.

BINTEO-AYTOIKANOΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ➤➤O θείος του παιδιού που το μετέφεραν στο νοσοκομείο πάνω σε παντζούρι

Η τραγελαφική ιστορία με ένα τραυματισμένο παιδί που μεταφέρθηκε πάνω σε παντζούρι στο Κέντρο Υγείας δείχνει την τραγική εικόνα στην οποία βρίσκεται όχι μονάχα το ΕΣΥ αλλά και ολόκληρη η χώρα.

Για πρώτη φορά στο φως: Αυτό είναι το τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο Χίτλερ στον πόλεμο [εικόνες]

Είναι το τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο Χίλτερ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Και είναι η πρώτη φορά που «βλέπει» το φως της δημοσιότητας.

Βίντεο: Άλλο θα βλέπετε και άλλο θα ακούτε – Το φαινόμενο McGurk

Το φαινόμενο McGurk (McGurk effect) θα σας “πάρει το μυαλό”. Θα δείτε έναν άντρα να προφέρει μια συλλαβή και τα χείλη του να συνοδεύουν τον ήχο.

Και θα σας φανεί απόλυτα λογικό ότι ο ήχος που ακούτε είναι “μπα” αφού αυτό ακριβώς θα βλέπουν και τα μάτια σας να λένε τα χείλη του άντρα στο βίντεο.

Ιμια: Το παρασκήνιο του 1996 και ο χάρτης-ντοκουμέντο

Η νύχτα της 30ής προς την 31η Ιανουαρίου του 1996 στην Αγκυρα ήταν διπλά παγερή. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα χτύπησε το τηλέφωνο. Ηταν μια φίλη, διπλωματική συντάκτις μεγάλης τουρκικής εφημερίδας, που μου ζήτησε να αναβάλουμε το ραντεβού στο γραφείο μου το πρωί της επομένης επειδή, παρά το προχωρημένο της ώρας, είχαν ειδοποιηθεί τα ΜΜΕ ότι θα υπάρξουν δηλώσεις μετά το πέρας της συνεχιζόμενης μακράς έκτακτης σύσκεψης στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών –με τη συμμετοχή και της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων– για την κρίση στα Ιμια.

Φωτο που έγινε viral: 80 γεράκια Σαουδάραβα πρίγκιπα ταξίδεψαν ως επιβάτες με αεροσκάφος

Είναι το χειρότερο που μπορεί να τύχει σε κάποιον που φοβάται τα αεροπλάνα και τα πτηνά. Ταξίδι έχοντας γεράκια να κάθονται τριγύρω του.

Συνεχίζεται το γλέντι στο Twitter με το #greek_NASA του Παππά-Γελάει μέχρι κι ο ίδιος

Πραγματικό πάρτι στα social media μετά την ανακοίνωση του Νίκου Παππά ότι το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, με νομοσχέδιο που καταθέτει άμεσα στη Βουλή, θα δημιουργήσει Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία.

Καταρχάς δείτε τι έγραψε πριν λίγο ο ίδιος ο Παππάς:

Ίμια: Ποιες ήταν οι αδυναμίες των Ειδικών Δυνάμεων στην κρίση του '96

Του Απόλλωνα Λεονταρίτη

Η κρίση των Ιμίων ανέδειξε ιδιαίτερα το θέμα των Ειδικών Δυνάμεων. Η αναγκαιότητα τους μέσα στον επιχειρησιακό σχεδιασμό όλων των χωρών σε διεθνές επίπεδο έχει καθιερωθεί ως επιβεβλημένη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα όπου το γεωγραφικό περιβάλλον και ο νησιωτικός της χαρακτήρας υπαγορεύουν την ανάγκη άριστης ικανότητα διεξαγωγής ανορθόδοξου πολέμου τόσο στο ΣΞ όσο και στο ΠΝ και την ΠΑ.

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο - Αντάρτες ανατινάζουν πολεμικό πλοίο στην Υεμένη

Τουλάχιστον δύο ναυτικοί σκοτώθηκαν, έπειτα από επίθεση  που δέχθηκε πολεμικό πλοίο της Σαουδικής Αραβίας, ανοικτά των ακτών της Υεμένης.

Δριμύ κατηγορώ Ryanair σε κυβέρνηση - Μειώνει τα δρομολόγια

«Έχουμε καλά και κακά νέα για την Ελλάδα. Τα καλά νέα είναι ότι προσθέτουμε τέσσερα νέα δρομολόγια από τον διάδρομο προσγείωσης της Αθήνας για το χειμώνα του 2017. Δυστυχώς όμως, η Ryanair θα προβεί σε μείωση της κίνησης της στην Αθήνα κατά 22% για τον χειμώνα του 2017, λόγω καθυστερήσεων των έργων ολοκλήρωσης του διαδρόμου προσγείωσης της Θεσσαλονίκης καθώς και λόγω των αναπάντητων αναπτυξιακών της προτάσεων εκ μέρους της κυβέρνησης".

Ματωμένος γάμος στη Βραζιλία - Πυροβόλησε εν ψυχρώ πίσω από τους νεόνυμφους [βίντεο]

Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, ένας άνδρα και μια γυναίκα βίωσαν μαζί με τους καλεσμένους, τον τρόμο στη Βραζιλία.

«Επιστρέφει» ο Περικλής στο Λύκειο μετά την παρέμβαση Κακλαμάνη;

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει η διδασκαλία του «Επιταφίου» του Περικλή στη Γ’ Λυκείου, αφήνει ο Υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, όπως προκύπτει από την απάντησή του σε ερώτηση του Βουλευτή Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη.

ΒΙΝΤΕΟ-Βέττας κατά Ξυδάκη για δραχμή: Δεν είναι καν πολιτική άποψη αυτό

«Το να θεωρούμε εμείς ότι η λύση είναι η δραχμή είναι τουλάχιστον αφελές» είπε ο κ. Βέττας

Σε μεγαλοπρεπές «άδειασμα» του Νίκου Ξυδάκη για τα όσα είπε περί της συζήτησης για τη δραχμή προχώρησε ο συνάδελφός του, του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας.

Επανέρχεται στα σκουπίδια ο μπάρμπας του Μαξίμου

Να σταματήσουν «κάποιοι για δικές τους σκοπιμότητες να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις και να διαστρεβλώνουν την αλήθεια», σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ως προς το θέμα που έθιξε σε συνέντευξή του την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, καταλογίζοντας στρέβλωση διά της απομόνωσης της φράσης «δεν βλέπεις πια ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια».

Aντρας διέκοψε θεία λειτουργία σε καθολική εκκλησία για να... ρίξει μπουνιά στον επίσκοπο [βίντεο]

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε καθολική εκκλησία στο Νιού Τζέρσεϊ όταν ένας άνδρας έριξε μπουνιά σε επίσκοπο την ώρα της θείας λειτουργίας.

Σώρρας σε Σρόιτερ: «Χαστούκια και κλωτσιές θα σου δώσω» [βίντεο]

Η εκπομπή «Αυτοψία» με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ θα παρουσιάσει απόψε (31/1) μια συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα και ο Alpha έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο teaser με τα σημαντικότερα απ' όσα ειπώθηκαν.

Κικίλιας: Ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης η επιστολή Τσακαλώτου στο Eurogroup

«Ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» χαρακτήρισε ο Βασίλης Κικίλιας την επιστολή Τσακαλώτου που, σύμφωνα με το Bloomberg, έχει σταλεί στο Eurogroup.

ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Π@ΔΗΞΟΥ! Θείος Αλβανού στρατιώτη για τη selfie: ΜΜΕ και πολιτικοί κατέστρεψαν τα παιδιά και μας τρομοκράτησαν

Συγγενής των στρατιωτών αλβανικής καταγωγής που έβγαλαν την επίμαχη selfie με το σύμβολο της μεγάλης Αλβανίας υπερασπίζεται τους νεαρούς, κάνει λόγο για μία αθώα φωτογραφία και επιρρίπτει ευθύνες στα ΜΜΕ και τους πολιτικούς.