01 Φεβρουαρίου 2017

Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! Τα πέταξε έξω η Αχτσιόγλου (ΦΩΤΟ)

Από τότε που ανέλαβε το Υπουργείο Εργασίας, η Έφη Αχτσιόγλου προσέχει πάρα πολύ την εμφάνισή της.

Ο Τσίπρας που εκβίασε εκλογές πριν το τέλος της αξιολόγησης λέει: «Ηλιθιότητα να ζητάτε εκλογές πριν κλείσει η αξιολόγηση»

Αυτά τα λέει ο άνθρωπος που έριξε την προηγούμενη κυβέρνηση εν μέσω αξιολόγησης

"Το να ζητάτε εκλογές πριν κλείσει η αξιολόγηση είναι ή απερισκεψία ή χρήσιμη ηλιθιότητα, κ. Μητσοτάκη" είπε ο Τσίπρας στη συζήτηση για το πόρισμα της εξεταστικής για δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ.

Ηλίας Μαμαλάκης: «Άλλαξε η κυβέρνηση και η επόμενη με τιμώρησε γιατί…»

«Μετά το “Μπουκιά και συχώριο” έκανα δύο χρόνια…».

Στην εκπομπή «Όλα Καλά» έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος μίλησε και για τις τηλεοπτικές του εκπομπές.

Ο Μητσοτάκης στον Παππά: Μάλλον είστε από άλλον πλανήτη - ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι τόσο επιτυχημένη κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ η προσπάθειά σας στο μέτωπο της καταπολέμησης της διαφθοράς, που η χώρα υποχώρησε 11 θέσεις στον κατάλογο της Διεθνούς Διαφάνειας», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ! H νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσε κατά του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες]

[Ρε μαλ@κισμένα έχετε διοριστεί όλοι σας ή είναι κανείς ακόμα που περιμένει;]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά Του διατάγματος για τη μεταναστευτική πολιτική του Ντόναλντ Τράμπ πραγματοποίησε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία το απόγευμα της Τετάρτης.

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Διάλεξη στο Χάρβαρντ θα δώσει ο Μαραντόνα

Ο «Ντιεγκίτο» δέχτηκε πρόσκληση από το κορυφαίο πανεπιστήμιο, ώστε να μιλήσει εκεί σε θέμα για το ποδόσφαιρο, την πολιτική και την λαϊκή κουλτούρα.

Ανακοίνωση του MEGA για τις εξελίξεις και το "μαύρο"

Ένταση έχει προκαλέσει η απόφαση της Digea να στείλει εξώδικο -τελεσίγραφο στο MEGA προειδοποιώντας ότι αν δεν καταβάλει τις οφειλές του τότε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου θα «περιορίσει» την ισχύ του σήματός του.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα “άκουσε” από αγρότες ο Πολάκης στην Κατερίνη: "Έχετε δικιο αλλά..." είμαστε στα τέσσερα

Με αγρότες ήρθε «αντιμέτωπος» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κατά την επίσκεψή του στην Κατερίνη προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο της περιοχής. Στο σημείο μετέβησαν τρία τρακτέρ, καθώς οι αγρότες επιθυμούσαν να εκφράσουν τις διαμαρτυρίες τους στον αναπληρωτή υπουργό.

ΑΠΑΠΑ! ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Φιλόλογοι: Ούτε η δικτατορία δεν κατάργησε την Αντιγόνη από τα σχολεία

«Η διδασκαλία της Αντιγόνης δεν καταργήθηκε ούτε κατά την επτάχρονη δικτατορία, ενώ η αγέρωχη στάση της ηρωίδας του έργου αποτέλεσε διαχρονικά παγκόσμιας εμβέλειας πρότυπο που ενέπνευσε και εμπνέει  την πολιτισμένη ανθρωπότητα» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων.

«Ντου» σε λεωφορεία στου Ζωγράφου: Κατέβασαν τους οδηγούς και «ξήλωσαν» τα ακυρωτικά μηχανήματα

Με ηλεκτρικά κατσαβίδια αφαίρεσαν 14 καινούργια και επτά παλιά ακυρωτικά μηχανήματα

Άγνωστοι εισέβαλαν το πρωί της Τετάρτης σε τέσσερα λεωφορεία και αφαίρεσαν συνολικά 21 ακυρωτικά μηχανήματα.

Δημοσιογράφος δέχτηκε επίθεση από τους σωματοφύλακες της Λεπέν - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Canal+, δέχθηκε βίαιη επίθεση από τους άνδρες ασφαλείας της Μαρίν Λεπέν, την ώρα που κάλυπτε την επίσκεψη της αρχηγού του Εθνικού Μετώπου στο επιχειρηματικό σαλόνι του Παρισιού.

Εκρηξη Τσακαλώτου κατά Βούτση στη Βουλή επειδή δεν του έδωσε τον λόγο: «Εστε ηπαράδικτος» [βίντεο]

Απρόσμενη κόντρα σε υψηλότατους τόνους σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και του προέδρου της Βουλής.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Είσαι με τον Σόιμπλε στο Grexit - Χτίζετε τη νέα διαπλοκή-Οι δολοφονίες χαρακτήρων από τα πληρωμένα σας τρολ είναι η μεγάλη σας εξειδίκευση

Με επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε την ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορώντας για «διαπλοκή, οικοδόμηση πελατειακού κράτους και διαπλοκή».

ΣΚΙΤΣΟ-Η πρόταση κοκτέιλ Καρανίκα στο Τσίπρα

Δείτε το σημερινό σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Κόντρα ανάμεσα σε Βούτση και Λαγό για την ένταση έξω από τη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ Πρώτη καταχώρηση: 01/02/2017 - 19:13 Τελευταία δημοσίευση: 19:41Πολιτική Κόντρα ανάμεσα σε Βούτση και Λαγό για την ένταση έξω από τη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό, με αφορμή την ένταση που επικράτησε έξω από τη Βουλή, κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις ποινές που επιβλήθηκαν στον Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο και άλλους μοναχούς της παλαιάς αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους. «Αυτοί που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους αυτή την στιγμή, την κάνουν. Σταμάτησαν το να υπάρξει μια βίαιη είσοδος στη Βουλή», ανέφερε ο Νίκος Βούτσης και ο βουλευτής της ΧΑ απάντησε: «Φοβάστε τους ηγούμενους και όχι τους παρακρατικούς που καίνε την αλήθεια». Δείτε το βίντεο:

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό, με αφορμή την ένταση που επικράτησε έξω από τη Βουλή, κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις ποινές που επιβλήθηκαν στον Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο και άλλους μοναχούς της παλαιάς αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους.

Τι λένε οι Καλύμνιοι για τις τουρκικές προκλήσεις – ΒΙΝΤΕΟ

«Ανησυχία», αλλά και «ψυχραιμία». Αυτές είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την καθημερινότητα των Καλύμνιων τις τελευταίες μέρες. Οι άνθρωποι που έζησαν από κοντά την νύχτα της 31ης Ιανουαρίου του 1996 μιλούν στην κάμερα του ΑΝΤ1 και σχολιάζουν τις νέες τουρκικές προκλήσεις.

ΚΛΑΜΑ! Το σπίτι πρώην υπουργού της ΝΔ `γλίτωσαν` από πλειστηριασμό τα κομμούνια του "δεν πληρώνω"

Ο πλειστηριασμός αφορούσε διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ανήκει στην οικογένεια πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας.

«Φάμπρικα κομματικών αποκεφαλισμών» στο ΕΣΥ καταγγέλλουν οι νοσηλευτές

Το φαινόμενο συνοδεύεται από παράλληλες αναθέσεις «ημετέρων», σύμφωνα με την Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία

Τη λειτουργία «φάμπρικας κομματικών αποκεφαλισμών» στους προϊσταμένους στο ΕΣΥ καταγγέλλει η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία (ΠΑΣΥΝΟ) - ΕΣΥ, με επιστολή της προς τον υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό.

ΚΛΑΜΑ! Μηταράκης σε ΣΥΡΙΖΑίους: Έχετε πολύ άγχος - Να κληθεί ο παθολόγος της Βουλής - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, όταν πήρε τον λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης, προκειμένου να απαντήσει στον αναπληρωτή υπουργό Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο.

Νέα πατέντα για να σταματήσει το Παρίσι να μυρίζει... ούρα

Μια εφεύρεση της εταιρίας Faltazi, το Uritrottoir, υπόσχεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης ούρησης στα πεζοδρόμια του Παρισιού και ταυτόχρονα να παράγει λίπασμα που θα χρησιμοποιείται στην ανάπτυξη της αστικής χλωρίδας.

ΚΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠ' ΕΞΩ; Ο Βαρουφάκης "ξαναχτυπά": Χρειάζεται ένα παγκόσμιο βασικό κοινωνικό εισόδημα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επανήλθε δριμύτερος και με ένα μανιφέστο του στο BBC μίλησε για μία νέα συμφωνία που πρέπει να υπογράψουν οι δυτικές δημοκρατίες.

ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ; Μουζάλας: Ελπίζω οι θάνατοι των μεταναστών να μας έκαναν σοφότερους

Ο Γιάννης Μουζάλας παραδέχθηκε ότι πρακτικά υπήρξε καθυστέρηση στις προσπάθειες να αλλάξει η κατάσταση στον καταυλισμό της Μόριας, κάνοντας λόγο για άρνηση χρήσης άλλων χώρων.

ΕΔΕ για 2 φάπες που έριξαν τα ΜΑΤ σε αλήτες στη Βάρκιζα-ΒΙΝΤΕΟ

Διενέργεια διοικητικής εξέτασης διατάχθηκε από τη ΓΑΔΑ με αφορμή τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στη Βάρκιζα. Σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχουν καταγράφει αστυνομικοί των ΜΑΤ να χτυπούν με τα γκλοπ τους δύο νεαρούς πάρα το γεγονός ότι δεν αντιστέκονται.

Ένταση και... "γαλλικά" στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα - Τι απαντά ο Ψινάκης - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση και διαφωνίες επικράτησαν χθες στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μαραθώνα, με τον Δήμαρχο, Ηλία Ψινάκη, να βγαίνει εκτός εαυτού και να αποκαλεί μέλη της αντιπολίτευσης «απατεώνες» και «λαμόγια».

Nέα δημοσκόπηση: Ο Φρανσουά Φιγιόν θα νικήσει την Λεπέν στο δεύτερο γύρο

Την επικράτηση του πρώην πρωθυπουργού, Φρανσουά Φιγιόν στον τελικό γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας έναντι της Μαρίν Λεπέν δείχνει νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη από το ινστιτούτο Ifop Fiducial.

Βορίδης: Υπάρχει πολιτικός που ζήτησε παρανόμως να πάρει δάνειο και είναι ο Τσίπρας

Προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης υποστηρίζοντας ότι το μόνο όνομα που προέκυψε από τις εργασίες της εξεταστικής ότι παρακίνησε σε παραβίαση τραπεζικών κανόνων είναι αυτό του Αλέξη Τσίπρα.

Σε δημοπρασία το διαμαντένιο κολιέ της Νταιάνα - Η αστρονομική τιμή του [εικόνες]

178 διαμάντια επάνω σε ένα μοναδικό διαμαντένιο κολιέ και πολύτιμα μαργαριτάρια. Μια δημιουργία με μεγάλη ιστορία και τεράστια αξία, τόσο χρηματική, όσο και συναισθηματική.

ΔΕΗ: Ευθύνες στην κυβέρνηση για την πολιτική πώλησης της μεγαβατώρας

Έμμεση ευθύνη στη κυβέρνηση επιρρίπτει η διοίκηση της ΔΕΗ καθώς με tweet το οποίο ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, καταγγέλλει ότι η ΔΕΗ αναγκάζεται να πωλεί στους ανταγωνιστές της, τη μεγαβατώρα προς 41 ευρώ, στη διαδικασία των δημοπρασιών ενέργειας, ενώ η ίδια αγοράζει...

Ρέγκλινγκ: Η Ελλάδα είναι ειδική περίπτωση... κατοικείται από πολλά γίδια που το 2014 ήθελαν να σκίσουν μνημόνια

Η καθυστέρηση στις εκταμιεύσεις υπάρχει γιατί δεν γίνονται όσα έχουν συμφωνηθεί από τον Αύγουστο του 2015 - Αν εφαρμοστούν όσα έχουν συμφωνηθεί δεν θα υπάρξει ανάγκη για 4ο Μνημόνιο - Το 2014 είχε σημειωθεί αρκετή πρόοδος και θα μπορούσε η χώρα να βγει στις αγορές, επισήμανε ο επικεφαλής του ESM

ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΡΚΕΛ! Οριστικά εκτός ΕΣΗΕΑ γνωστός ΗΡΩΑΣ δημοσιογράφος

Με οριστική διαγραφή από τα Μητρώα της ΕΣΗΕΑ κρίθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο γνωστός δημοσιογράφος ύστερα από την έγκλιση της Τατιάνας Στεφανίδου για εξύβριση με χυδαίες εκφράσεις, αλλά και για άλλα υβριστικά εξώφυλλά της εφημερίδας του.

ΚΕΡΔΑΜΕ ΓΙΔΙΑ! Δεν επιστρέφει η τρόικα αν η Ελλάδα δεν νομοθετήσει τα μέτρα - ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικές εξελίξεις στη διαπραγμάτευση. Η τρόικα δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Αθήνα αν δεν ψηφιστούν τα προληπτικά μέτρα για το 2019 και το 2020. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1,  καλά πληροφορημένη πηγή των Βρυξελλών είπε ότι αν...

Συνομιλία Τσίπρα-Μέρκελ: Να τερματίσει η Τουρκία τις προκλήσεις στο Αιγαίο

Για περίπου 20 λεπτά συνομίλησαν κατά πληροφορίες του iefimerida ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, ενόψει της αυριανής επίσκεψής της στην Τουρκία και της συνάντησης που θα έχει με τον πρόεδρο Ερντογάν.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΗΡΕΜΙΣΕΙ-Επεισόδια μπροστά στη Βουλή από μοναχούς της Μ. Εσφιγμένου και χουλιγκάνων ΑΕΚ

-Ένταση και κυνηγητό στην διαμαρτυρία για τους καλόγερους
- Μέλη της Original 21 ανέβασαν πανό έξω από τη Βουλή και τα ΜΑΤ αντέδρασαν αμέσως
- Και βουλευτές της Χρυσής Αυγής έδωσαν το "παρών"
- Το δικαστήριο βρήκε ένοχο τον ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου και έναν ακόμη καλόγερο για... επίθεση με μολότοφ

BINTEO-Ευρωβουλευτής «τρολάρει» τον Φάρατζ την ώρα που μιλά στο ευρωκοινοβούλιο

Ενας ευρωβουλευτής αποφάσισε να «τρολάρει» τον Νάιτζελ Φάρατζ, την ώρα που ο συνάδελφός του μιλούσε στο ευρωκοινοβούλιο.

ΑΦΗΝΙΑΣΑΝ! Ρεκόρ όλων των εποχών: 138 παραβιάσεις και 10 υπερπτήσεις από τους Τούρκους στα Ίμια

Έκαναν... σουρωτήρι τον ελληνικό εναέριο χώρο έξι τουρκικά μαχητικά

Μόλις έξι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έκαναν 138 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και 10 υπερπτήσεις πάνω από τα Ίμια και την Καλόλιμνο σε διάστημα μιάμισης ώρας!

Μηταράκης: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εκφοβίζουν τραπεζίτες για να ελέγξουν πολιτικό και μιντιακό σύστημα

«Η ΝΔ δανείστηκε σύννομα και σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Δανείστηκε σύμφωνα με τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων των τραπεζών και τηρήθηκαν οι κανονιστικές πράξεις της ΤτΕ».

Νέες αιματηρές συγκρούσεις στην Ουκρανία -16 οι νεκροί από την Κυριακή

Η πόλη Αβντιίβκα, που βρίσκεται στη γραμμή του μετώπου στην ανατολική Ουκρανία, παρέμενε σήμερα στο επίκεντρο της αναζωπύρωσης των εχθροπραξιών μεταξύ των φιλορώσων αυτονομιστών ανταρτών και των Ουκρανών στρατιωτών.

ΑΣTA AYTA! ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΑΙΩΝΙΩΣ! Άδωνις: Ο ίδιος ο λαός να αποφασίσει ότι θέλει επιτέλους να ξεφύγει από τη μιζέρια

«Καλύτερες ημέρες θα πετύχει ο λαός, αν ο ίδιος το αποφασίσει» λέει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Θέση παίρνει για το θέμα που προκύψει στην ειδική αγωγή ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Πώς χτίστηκε ο πύργος του Άιφελ – ΦΩΤΟ

Είναι ένα από τα διασημότερα και αναγνωρίσιμα μνημεία παγκοσμίως. Το σύμβολο της Γαλλίας ολοκληρώθηκε το 1889 και μέχρι το 1930 ήταν το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο. Έχει ύφος 300 μέτρα και ζυγίζει 10000 τόνους!

ΘΑ ΜΑΣ ΚΛ@ΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ! Βουλευτής Σμύρνης απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο!

Μια νέα προκλητική δήλωση έρχεται από την Τουρκία αναφορικά με το ζήτημα των Ιμίων, λίγη ώρα αφότου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος προχώρησε σε ρίψη στεφάνου στο σημείο με ελικόπτερο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ! Κύπελλο Ελλάδας - Βασιλακόπουλος: "Φοβηθήκαμε εμπλοκή της μουσουλμανικής μειονότητας στην Ξάνθη"

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εξήγησε τον λόγο που η υποψηφιότητα της Ξάνθης για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ απορρίφθηκε.

Βουλή: Τι θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δυο σημαντική ζητήματα θα αναδείξει σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στη Βουλή για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια Κομμάτων και Μ.Μ.Ε..

ΘΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Αφγανός έκοψε τα αυτιά της γυναίκας του

Την τραγική ιστορία του γάμου της που έληξε με τον ακρωτηριασμό της από τον σύζυγό της αφηγήθηκε στο BBC μια 23χρονη Αφγανή, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη βόρεια επαρχία του Μπαλκ.

«Ρίξτε "μαύρο” στο MEGA»

«Ο θάνατός του… η ζωή μας», αποδεικνύεται ότι ισχύει, ενώ παράλληλα σκέφτεσαι πως «άμα έχει τέτοιους… συνεργάτες, τι τους φταίει ο… Παππάς;»!

Ο Ομπάμα με σαγιονάρα και βερμούδα απολαμβάνει τις διακοπές του - ΒΙΝΤΕΟ

Τον ήλιο και τη θάλασσα στις Παρθένους Νήσους απολαμβάνει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα μαζί με τη σύζυγο του, Μισέλ.

Συνάντηση Μητσοτάκη με δημάρχους νησιών του Αιγαίου για το προσφυγικό

Σύσκεψη με τους δημάρχους των νησιών Β.Α. Αιγαίου είχε στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει και της επίσκεψής του την προσεχή Παρασκευή στη Λέσβο.

Υπουργός Ενέργειας Κύπρου: Δεν είναι μόνο τα 2000 δισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου που γνωρίζουμε...

«Η κυπριακή ΑΟΖ αλλά και η ευρύτερη περιοχή θα συνεχίσουν να μας εκπλήσσουν» δήλωσε ο Γιώργος Λακκοτρύπης

Μία... βόμβα έριξε ο υπουργός Ενέργειας της Κύπρου μιλώντας σε εκδήλωση στην Αθήνα.

O σκηνοθέτης του «Τιτανικού» απαντά επιτέλους στο μεγαλύτερο ερώτημα του κοινού

Η υπόθεση του «Τιτανικού» είναι λίγο πολύ σε όλους μας. Ακόμα και οι «ψαγμένοι» σινεφίλ που απεχθάνονται τα blockbuster δεν μπορεί παρά να έχουν δει μέσα στην περασμένη εικοσαετία (κι όμως, τόσος καιρός έχει περάσει) μερικές τουλάχιστον σκηνές από την πιο επιτυχημένη ταινία του Τζέιμς Κάμερον, που είχε σαρώσει τα Όσκαρ το 1997.

ΒΙΝΤΕΟ-Θα κυλιέστε στο πάτωμα με την τάπα Άδωνι στον ΣΥΡΙΖΑίο Πετρόπουλο της ΑΥΓΗΣ

Στη χθεσινοβραδυνή συζήτηση στο Action 24:

Πετρόπουλος (Αυγή): Έχετε αναρωτηθεί κύριε Άδωνι Γεωργιάδη αν μπορεί να είστε ή αιτία για να χάσει η ΝΔ τις εκλογές επειδή ο τρόπος σας διώχνει κόσμο απ' το κόμμα;
Άδωνις:

ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΜΑΡΗ ΣΚΥΛΑ! Ραχήλ Μακρή: Εμφάνιση στο θέατρο με animal print look!

Μπορεί η μεγάλη αγάπη της Ραχήλ Μακρή να είναι η πολιτική, αλλά ο μεγάλος της έρωτας είναι δίχως άλλο η μόδα! Η γνωστή πολιτικός δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για τα καλοσχεδιασμένα και όμορφα ρούχα και αξεσουάρ και μάλιστα όχι μόνο έχει φωτογραφηθεί ως μοντέλο αλλά έχει κάνει και πασαρέλα σε επίδειξη μόδας!