02 Φεβρουαρίου 2017

Δείτε το αμφιλεγόμενο σποτ της Audi που καταψηφίστηκε στο YouTube [vid]

Το διαφημιστικό σποτ της Audi για το αμερικάνικο Super Bowl πραγματεύεται την ισότητα των δύο φύλων.

Μεγάλος θόρυβος έχει προκληθεί από το σποτ 60 δευτερολέπτων της Audi που διαφημίζει το νέο S5Sportback μέσα από το θέμα της (αν)ισότητας των δύο φύλων.

ΠΙΝΑΚΕΣ! Πάλι τη σκόνη του Σρόιτερ είδε ο Χατζηνικολάου στο σκεπτόμενο κοινό

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για τα δύο αντίπαλα δελτία το βράδυ της Τετάρτης;

Από την περασμένη Δευτέρα που βρέθηκαν για πρώτη φορά να μονομαχούν στην τηλεοπτική αρένα, έστρεψαν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Αντώνης Σρόιτερ συγκρούονται κατά μέτωπο για να πετύχουν την πρωτιά στην τηλεθέαση των κεντρικών δελτίων.

ΦΩΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ➤➤Σάλος με την χειρονομία του Τραμπ την ώρα που μιλούσε με τον Αυστραλό πρωθυπουργό

Η επεισοδιακή τηλεφωνική επικοινωνία του Ντόναλντ Τραμπ με τον Αυστραλό πρωθυπουργό Μάλκολμ Τέρνμπουλ, είχε και... παρασκήνιο.

Την παρέμβαση της Διεθνούς Ενωσης Δικαστών ζητούν οι Ελληνες δικαστές-εισαγγελείς για τους 8 Τούρκους

Επιστολή προς την Διεθνή Ενωση Δικαστών έστειλε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ζητώντας την παρέμβαση της, μετά την στάση της Τουρκίας απέναντι στην απόφαση του Αρείου Πάγου.

Αντώνης Σρόιτερ: Η απάντησή του για τη συνέντευξη Σώρρα!

Όλα όσα έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής στο facebook.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Αντώνης Σρόιτερ έδωσε μια αποστομωτική και άκρως τεκμηριωμένη απάντηση σε όλους όσους τον κατηγόρησαν για τη συνέντευξη με τον Αρτέμη Σώρρα.

Πέθανε ο Μίλτος Παπαποστόλου

Σε ηλικία 81 ετών απεβίωσε σήμερα ο Μίλτος Παπαποστόλου.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής είχε κάνει σπουδαία καριέρα στην ΑΕΚ, στην οποία διετέλεσε και τεχνικός. Η ΠΑΕ έσπευσε πρώτη να τον αποχαιρετήσει με ανακοίνωση που εξέδωσε:

Σάλος από την προπαγάνδα υπέρ της δραχμής στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι!

Ιδιαίτερα ενημερωμένη για τα οφέλη της δραχμής εμφανίζεται στους υπότιτλους η οικογένεια Ινγκλς

Η επαναπροβολή της περίφημης σειράς από την ΕΡΤ-2 προκάλεσε ενθουσιασμό στους νοσταλγούς της δεκαετίας του '70. Κανείς όμως δεν φαντάστηκε ότι στους υπότιτλους θα γινόταν προώθηση της ιδέας για εθνικό νόμισμα

ΒΙΝΤΕΟ-Καβγάς on air της Τσαπανίδου με δημοσιογράφο του Star: «Θες να πάρεις την θέση μου;»

Η παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου και ο ανταποκριτής του Star στις Βρυξέλλες Θάνος Αθανασίου, είχαν έντονο διάλογο ζωντανά στον αέρα στην εκπομπή της Πέμπτης.

Βίντεο: Λάθρο κάνουν μπάνιο στα παγωμένα απόβλητα της ΔΕΗ στη Λέσβο

Απίστευτες καταστάσεις διαδραματίζονται στο νησί της Λέσβου με πρωταγωνιστές μετανάστες οι οποίοι πλένονται στα παγωμένα νερά, ακριβώς στο σημείο που αδειάζει τα λύματά του το εργοστάσιο της ΔΕΗ.

ΒΙΝΤΕΟ-«Επεισόδιο» Μέρκελ-Ερντογάν μπροστά στις κάμερες-Μέρκελ: Να επιταχυνθούν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Ένταση επικράτησε στην κοινή συνέντευξη Τύπου των Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Άνγκελα Μέρκελ στην Άγκυρα.

Συγκεκριμένα, υπήρξε αντίδραση από τον Τούρκο Πρόεδρο, όταν η Γερμανίδα Καγκελάριος χρησιμοποίησε τη φράση «ισλαμιστική τρομοκρατία».

Ο Δήμος Ρόδου διώχνει τους λάθρο από τα Παλιά Σφαγεία

Γιατροί και εθελοντές ζητούν παρέμβαση για να λυθεί το θέμα

Ο δήμος Ρόδου αδυνατεί να λειτουργήσει πλέον το χώρο προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στα παλιά σφαγεία, ενώ γιατροί και εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ζητούν την παρέμβασή του για να δοθεί λύση.

ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ➤➤Νέος επικεφαλής στον ΣΔΟΕ ο Σταύρος Θωμαδάκης

Τον Σταύρο Θωμαδάκη, οικονομικό επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών, τοποθέτησε με απόφασή του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, στην θέση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ.

Η μακάβρια διαφήμιση γραφείου τελετών για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου [εικόνες]

Με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο αλλά και μακάβριο τρόπο επέλεξε να διαφημιστεί οίκος τελετών της Θεσσαλονίκης.

Παίρνοντας έμπνευση από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει, ανήρτησε ένα πανό στο οποίο απεικονίζεται ένα φέρετρο να λέει: «Ανυπομονώ να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου».

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΙΣΧΟΣ! Ο άνθρωπος πίνει τον καφέ του κι ο άλλος του λεει ότι πλήρωσε ΕΝΦΙΑ 1126€-Μπαλάφας σε διαμαρτυρόμενο πολίτη: «Άντε πάενε από δω...»

Επεισόδιο στη Σάμο με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής να πουλάει μαγκιά επειδή ήταν με 10 ΣΥΡΙΖίους κι ο άλλος μόνος του

Πρωταγωνιστής σε καβγά με πολίτη, ο οποίος άσκησε κριτική για τις πολιτικές της κυβέρνησης, βρέθηκε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, στη Σάμο.

ΧΟΧΟ! ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ! Σπίρτζης: Στη "Ζουράρια" κλίμακα, o ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα - ΒΙΝΤΕΟ

Στη διάνοιξη της πρώτης σήραγγας της βασικής γραμμής του μετρό Θεσσαλονίκης στο σταθμό ''Ανάληψη'' βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.

Έκθεση «κόλαφος»: Γιατί η Ελλάδα δεν θα προσελκύσει επενδύσεις ούτε το 2017

Πόσες πιθανότητες έχει η Ελλάδα να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει με ή χωρίς μνημόνιο; Υπάρχει μέλλον για τις οικονομικά ενεργές γενιές, αλλά και τις νέες που ακολουθούν, δηλαδή τα παιδιά μας; Στηρίζονται πάνω σε ρεαλιστικές βάσεις οι εξαγγελίες της κυβέρνησης περί αναμενόμενης έκρηξης της ανάπτυξης, η οποία να βασίζεται σε επενδύσεις;

Οσμή σκανδάλου με αναθέσεις μελετών επισημαίνει ο Λ.Αυγενάκης

Σε μεθοδεύσεις εκ μέρους της Κυβέρνησης σχετικά με αναθέσεις δασικών μελετών σε «ημετέρους», αναφέρεται ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης με κοινοβουλευτική του παρέμβαση, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου.

ΒΙΝΤΕΟ-Britney Spears: Τραγουδούσε με το στήθος της έξω από το κορμάκι!

Οοps, she did it again! H Britney Spears ξέρει να βρίσκεται στο επίκεντρο, ανεξάρτητα αν το σχεδιάζει ή όχι. Το βράδυ της Τετάρτης, χάρισε στους θαυμαστές της ένα υπερθέαμα, αφού είχε ένα καυτό ατύχημα στη σκηνή. Στα μέσα του τραγουδιού "οοps, i did it again" "βγήκε" έξω από το πράσινο κορμάκι το στήθος της και τραγουδούσε σε αυτή την κατάσταση δίχως να τη νοιάζει ιδιαίτερα...

Διαψεύδει ο Σόιμπλε συνάντηση με Τσακαλώτο-Τόμσεν κι ο Ευκλείδης διαρρέει ότι προσκλήθηκε και δεν πήγε

Αν και αρχικά διέρρευσε ότι ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ προσεκλήθη, το γερμανικό ΥΠΟΙΚ διέψευσε την είδηση ότι απέρριψε την πρόκληση

Ένα διπλωματικό «θρίλερ» βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στο Βερολίνο, έπειτα από πληροφορίες ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κάλεσε σε κοινή συνάντηση τον Έλληνα ομόλογό του, Ευκλείδη Τσακαλώτο, και τον Πολ Τόμσεν για λογαριασμό του ΔΝΤ.

Μετά από 3 μέρες κράξιμο το Υπ. Παιδείας λέει τώρα ότι δεν καταργείται η διδασκαλία της «Αντιγόνης» του Σοφοκλή

Αν οι φήμες είναι ανυπόστατες τις διαψεύδεις την πρώτη μέρα... αντίθετα αν έχουν βάση περιμένεις και μετράς αντιδράσεις μέχρι να διογκωθούν και να διαψεύσεις

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που αναφέρονται στην κατάργηση της διδασκαλίας της «Αντιγόνης» του Σοφοκλή στη Β΄ Λυκείου, προχώρησε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Δέκα νεκροί μέσα σε μια εβδομάδα από τη γρίπη-36 συνολικά

Τον θάνατο δέκα ατόμων προκάλεσαν επιπλοκές της γρίπης την τελευταία εβδομάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 36 και μόνο το 22% ήταν εμβολιασμένοι, σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Τweet Τραμπ για τα επεισόδια στο Μπέρκλεϊ - «Μήπως να κοπεί η χρηματοδότηση;»

Με μία εντελώς απροκάλυπτη απειλή αντέδρασε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ στην ακύρωση της ομιλίας του ακροδεξιού υποστηρικτή του Milo Yiannopoulos

ΔΟΛ: Οι τράπεζες κατέθεσαν αίτηση για υπαγωγή σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης

Αίτηση για υπαγωγή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης κατέθεσαν στο πρωτοδικείο οι πιστώτριες τράπεζες.

SOS Πατούλη για τις πληρωμές των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές φτώχειας

Απλήρωτοι παραμένουν από το Νοέμβριο οι χίλιοι και πλέον εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές φτώχειας των δήμων με κίνδυνο να διακοπεί το πρόγραμμα, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης σε επιστολή του προς την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Τα χρήματα που πήραν οι ελληνικές ομάδες από το EURO 2016

Την αναλυτική λίστα με τους συλλόγους που εισέπραξαν χρήματα ως αποζημίωση για την συμμετοχή παικτών τους στις εθνικές ομάδες στο EURO 2016 της Γαλλίας. ανακοίνωσε η UEFA.

ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ Ο ΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ! Επίθεση ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ για το δημοσιονομικό εκτροχιασμό της διακυβέρνησης Καραμανλή

Στην αντεπίθεση πέρασε η Δημοκρατική Συμπαράταξη μετά το σχόλιο κύκλων της ΝΔ «για την 5ετία 2004-2009 που οδήγησε στα μνημόνια». Παρέπεμψε δε στην διακυβέρνηση Καραμανλή για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας.

Οδηγίες για το Brexit: Στη δημοσιότητα η «Λευκή Βίβλος» της Μέι

Η κυβέρνηση της Βρετανίας έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα έγγραφο πολιτικής, την αποκαλούμενη "Λευκή Βίβλο", στην οποία παρουσιάζει τα σχέδιά της για τις επικείμενες διαπραγματεύσεις σχετικά με την έξοδό της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Bραζιλία: Εγκεφαλικά νεκρή η πρώην Πρώτη Κυρία της χώρας -Θα δωρίσουν τα όργανά της

Η Μαρίσα Λετίσια Ρόκο, η σύζυγος του πρώην προέδρου της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Η οικογένειά της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της, όπως ανακοίνωσε σήμερα το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η πρώην πρώτη κυρία εδώ και μία εβδομάδα.

ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΙ Η ΕΛΑΣ! Γύφτοι κλέφτες είχαν καλύτερο ασύρματο και άκουγαν την ΕΛΑΣ η οποία σταμάτησε την καταδίωξή τους μόλις μπήκαν στον καταυλισμό στο Μενίδι

Μια τραγική αδυναμία της ΕΛΑΣ αποτελεί «όπλο» για τις εγκληματικές οργανώσεις της δυτικής Αττικής και όχι μόνο.

Το γνωστό τοις πασί πλέον πρόβλημα με τους απαρχαιωμένους αναλογικούς ασυρμάτους έφερε ξανά την επιφάνεια μία καταδίωξη σκληρής συμμορίας ληστών στο κέντρο της Αθήνας

Τι συζήτησαν Μέρκελ - Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ συζήτησαν κυρίως τις εξελίξεις στη Συρία, το Ιράκ και το Αιγαίο κατά τη σημερινή συνάντησή τους, όπως δήλωσε ο Ερντογάν μετά τη συνομιλία τους στην Άγκυρα.

Επεισόδια με αγρότες και αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

Λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης αγρότες που είχαν φτάσει στον χώρο της έκθεσης διαπίστωσαν ότι στη νότια πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενείται η έκθεση Zootechnia, τα στόρια της νότιας της πύλης ήταν κλειστά. Αυτό εξαγρίωσε τους αγρότες με αποτέλεσμα να τα ανοίξουν και να εισβάλλουν στην Έκθεση, ωστόσο συνάντησαν τον φραγμό της Αστυνομίας και σημειώθηκαν μικροεπεισόδια.

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ! ΗΠΑ: Μαθητές χαιρετούν ναζιστικά φωνάζοντας «Χάιλ Χίτλερ, Χάιλ Τραμπ»

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της λήψης μιας σχολικής φωτογραφίας και υποτίθεται ότι ήταν απάντηση σε ανάλογο ρατσιστικό περιστατικό μαύρων

Πηγή: Η ΝΔ απαντά στον Τσακαλώτο: Εθνική γραμμή για τη χώρα είναι να φύγει η ανίκανη κυβέρνηση Τσίπρα

Απάντηση στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο για τις δηλώσεις του σχετικά με τη διαπραγμάτευση έδωσε η Νέα Δημοκρατία.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάνε οι εποχές που ο Τσίπρας έπαιρνε την ντουντούκα και φώναζε μαζί τους

Ο ένας έγινε Πρωθυπουργός κι οι άλλες γραμματείς στα δικαστήρια..

Ένταση το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ηρώδου Αττικού όταν μια ομάδα περιπου 30 απλήρωτων καθαριστριών της ΟΣΥ επιχείρησε να προσεγγίσει το Μέγαρο Μαξίμου απωθήθηκε απ' τα ΜΑΤ.

Δείτε στο βίντεο τον Τσίπρα να φωνάζει...

Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό 22 χρόνια πριν

Υπάρχουν γυναίκες που όσο περνούν τα χρόνια γίνονται ακόμα πιο γοητευτικές.

Ο χρόνος είναι σύμμαχός τους, δεν αφήνει το αποτύπωμά του. Αυτό ισχυεί και στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια άρχισε από νωρίς την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης και τα βήματά της έφεραν την επιτυχία. Οσοι συνεργάστηκαν μαζί της, δεν ξεχνούν την θηλυκότητά της.

Απίθανη μεθόδευση για να μην αρθεί η ασυλία της τραμπούκας Αυλωνίτου που είχε χαστουκίσει και γδάρει με νυχιές στέλεχος του ΟΑΚΑ


Ενώ αύριο εκδικάζεται η μήνυση που έκανε αυτή, η ίδια ζητάει να μην αρθεί η ασυλία της και να μη δικαστεί για τη μήνυση που της έχει κάνει ο Χάντζος. Ο ορισμός του λαμόγιου η τύπισσα!!!

Επί δυο ώρες η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας  συνεδρίαζε στη βουλή για το αν θα αποφασίσει την άρση η όχι της ασυλίας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου για μια υπόθεση του 2012  με πρωταγωνιστές τον διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών (ΕΚΑΕ) στο ΟΑΚΑ Σταύρο Χάντζο και την τότε ερευνήτρια  του αντι-ντόπινγκ Ελένη Αυλωνίτου.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Από που κι ως που ο Τσίπρας έχει γνώση των πόθεν έσχες των δημοσιογράφων

Όπως πάντα πολύ καλός ο Άδωνις στη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή! Ξύλο στον Τσακαλώτο "που θα του φορτώσουν τα μέτρα και θα τον διώξουν σαν αποδιοπομπαίο τράγο", ξύλο στον Λάππα "που ξέχασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε δάνεια ενυποθηκεύοντας το ακίνητο της Κουμουνδούρου το οποίο δεν άνηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και περιήλθε στην κυριότητά του μόλις τον Απρίλιο του 2016", ενώ το περισσότερο ξύλο το έφαγε ο Τσίπρας που άθελά του αποκάλυψε πως...

Ποιον... αντιπαθούν πιο πολύ οι Ρώσοι, τις ΗΠΑ ή την ΕΕ;

Το όνομα του Ντόναλντ Τράμπ μπορεί να κυριαρχεί στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες μέρες, περισσότερο ακόμη και από το όνομα του Βαλντιμίρ Πούτιν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι Ρώσοι πολίτες έχουν αρχίσει να αλλάζουν στάση και να βλέπουν θετικά τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Απίστευτο ατύχημα στον Πύργο: Αυτοκίνητο «εισβάλλει» σε κουρείο και διαλύει τα πάντα

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας ενός κουρείου στον Πύργο, στο οποίο «εισέβαλε» τα ξημερώματα, ένας μεθυσμένος οδηγός με το αυτοκίνητό του, διαλύοντας την είσοδο του καταστήματος.

Τάπες Άδωνι σε Παππά στο Twitter: -To ΔΝΤ θέλει να φύγει απ' τη Ελλάδα-Δηλ. εσείς θέλετε να το κρατήσετε;

Νέα κόντρα μεταξύ του Νίκου Παππά και του Άδωνι Γεωργιάδη ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Twitter.

Αφορμή στάθηκε η παρακάτω δήλωση του Νίκου Παππά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»:

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ! Στα μπουζούκια με νέα συνοδό και τρελά κέφια ο Άρης Σπηλιωτόπουλος! -(φωτο)

Την Στέλλα Καλλή και την Καίτη Γάρμπη άκουσαν προχτές το βράδυ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με τη νέα συνοδό του στο νυχτερινό κέντρο «ΦΩΣ».


ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ; Η κυρία που μοίρασε 1 εκ υπερωρίες στα κομματόσκυλά της διαψεύδει τα περί ένταξής της στη ΝΔ

[Αφού είδε και αποείδε ότι δεν τη σηκώνει το κλίμα παρά την αβάντα που της κάνουν διάφοροι δημοσιογράφοι που εκτιμάνε το φαί που τους τάισε είπε να μας βρίσει κιόλας... στα τσακίδια κι ακόμα παραπέρα τα πτώματα του ΓΑΠ]

Διαψεύδει η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου τα περί ένταξής της σε οποιοδήποτε κόμμα, «πόσο μάλλον στη Νέα Δημοκρατία», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ο μετροπόντικας φτάνει στον σταθμό Ανάληψης του μετρό Θεσσαλονίκης - ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, πραγματοποιήθηκε σήμερα η ολοκλήρωση της διάνοιξης της πρώτης σήραγγας στη βασική γραμμή του μετρό Θεσσαλονίκης στο σταθμό ''Ανάληψη''.

Δίπλα στην άτυχη Μυρτώ της Πάρου η ομάδα του ΠΑΟΚ [εικόνα]

Κάτι παραπάνω από τέσσερα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η ζωή ενός 16χρονου τότε κοριτσιού άλλαξε ριζικά. Η Μυρτώ, η οποία κακοποιήθηκε από 19χρονο Πακιστανό στην «Χρυσή Ακτή» της Πάρου και έκτοτε παλεύει για την αποκατάσταση της υγείας της, επισκέφθηκε την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο χάρτης των μεταναστών στην Ευρώπη - Ποια η θέση της Ελλάδας [εικόνα]

Βοσνία, Πορτογαλία, Κροατία, FYROM, Αλβανία και Μαυροβούνιο είναι οι χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά μεταναστών έως τα τέλη του 2015, μέσα στην Ευρώπη.

ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Έλληνας ηθοποιός καταγγέλει: Είδα ασθενή στο Ιπποκράτειο να καίει χαρτιά για να ζεσταθεί

Συγκλονίζει η περιγραφή του Ιάκωβου Μυλωνά για τις εικόνες που αντίκρισε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας με έντονους πόνους στην καρδιά- Η απόγνωσή του ήταν τόσο μεγάλη που προτίμησε να επιστρέψει στο σπίτι του, ρισκάροντας τη ζωή του

Κικίλιας: Μοναδικό μέλημα του κ. Τσίπρα είναι να μείνει στην καρέκλα του

«Το παραμύθι ότι όλοι οι άλλοι πλην αυτού, ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, δεν έχει πλέον δράκο», συνέχισε ο γαλάζιος εκπρόσωπος

ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟ! «PenelopeGate»: Αυτό είναι το συμβόλαιο που «καίει» την Πενέλοπε Φιγιόν

Τα γαλλικά ΜΜΕ «ξεμπροστιάζουν» την χρυσή οικογένεια, βγάζοντας στη φόρα αδιάσειστα στοιχεία 

«Τσουνάμι» αποκαλύψεων στο σκάνδαλο «PenelopeGate» με την σύζυγο του ηγέτη της γαλλικής Δεξιάς, Φρανσουά Φιγιόν, να δηλώνει το 2007 ότι ουδέποτε εργάστηκε στο πλευρό του συζύγου της όσο ο ίδιος ήταν βουλευτής και την ίδια ώρα τα γαλλικά ΜΜΕ να την διαψεύδουν, δίνοντας στην δημοσιότητα το συμβόλαιο στο οποίο φέρεται να είχε υπογράψει ως έμμισθη από το 1998 έως το 2002.

Τέλος στη συζήτηση περί Grexit ζητά ο Γερμανός υφυπουργός Εξωτερικών

«Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η άμεση ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και η ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο Πρόγραμμα Ποσοτικής Χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που θα επιτρέψει την αύξηση της ρευστότητας και τη μείωση των επιτοκίων δανεισμού σε κράτος, τράπεζες και επιχειρήσεις».

ΦΙΛΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΧΩΣΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! «Θα συμψηφιστούν με ληξιπρόθεσμες οφειλές τους τα χρήματα των υπερθεματιστών»

Τα χρήματα που εισπράχθηκαν από τους υπερθεματιστές για τις τηλεοπτικές άδειες θα επιστραφούν αυτές τις ημέρες, αφού πρώτα συμψηφιστούν με όποιες ληξιπρόθεσμες οφειλές υπάρχουν υποστήριξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.