03 Φεβρουαρίου 2017

ΦΩΤΟ-Πάει για μεγάλο λαβράκι ο Άδωνις-Δείτε τι έγγραφα ζητάει να του δώσει ο Τσίπρας

"Κατέθεσα αυτή την αίτηση για το δρομολόγιο του Πρωθυπουργικού αεροσκάφους και πιστέψτε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον...." έγραψε σε ένα tweet όλο νόημα και υπονοούμενα ο Άδωνις Γεωργιάδης και από τις ημερομηνίες που ζητάει να μάθει το ακριβές ταξίδι του Πρωθυπουργικού αεροπλάνου και ποιοι ήταν μέσα συμπεραίνουμε ότι πρόκειται για...

ΒΙΝΤΕΟ-Η απίστευτη απάντηση πιτσιρικά σε ρητορικό ερώτημα Κυριάκου

Μία ρητορική ερώτηση στην ομιλία του πρόεδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσβο είχε ως αποτέλεσμα να συμβεί ένα… απρόοπτο.
«Ο κ. Τσίπρας κατηγορούσε εμάς ότι είμαστε συνήγοροι του ΔΝΤ. Ξεχνάει ότι ο ίδιος και ο κ. Τσακαλώτος με επιστολή τους την 23η Ιουλίου του 2015 ζητούσαν τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα; Ποιον κοροϊδεύουν επιτέλους;», αναρωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης για να πάρει απάντηση από...

Βίντεο-ντοκουμέντο από άγνωστο «θερμό επεισόδιο» στα Ίμια το 2008

Βίντεο-ντοκουμέντο από ένα άγνωστο «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στην ελληνική Ακτοφυλακή και το τουρκικό Λιμενικό τον Ιανουάριο του 2008 στα Ίμια έφερε στο φως το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Έπιασε το μικρόφωνο πρώην υπουργός (ΦΩΤΟ)

Πίσω από τα μικρόφωνο βρέθηκε πρώην υπουργός της ΝΔ.

Ο λόγος για τον Γιώργο Βουλγαράκη, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη σε ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό, οπότε έβαλε τα κλασικά ακουστικά και μπήκε πίσω από τα μικρόφωνα.

Σάλος στο Twitter για λογαριασμό που προέβλεψε την εκλογή Τράμπ, το Brexit και την εγκυμοσύνη της Μπιγιονσέ

Ένας λογαριασμός στο Twitter με «μεταφυσικό χάρισμα» έχει προκαλέσει αναστάτωση στην κοινότητα χρηστών της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, αφού είχε προβλέψει πριν καν συμβούν, το Brexit, την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως προέδρου των ΗΠΑ, αλλά και την εγκυμοσύνη της δημοφιλούς τραγουδίστριας Beyonce.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ! Θεσσαλονίκη: 17χρονος Σύρος "πρόσφυγας" κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 10χρονου

Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό έγινε στα τέλη Ιανουαρίου - Ο 17χρονος συνελήφθη, απολογήθηκε σε τακτικό ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος

Μειώθηκαν πάνω από 1 δισ. ευρώ τα φέσια τον Δεκέμβριο - Στα 5 δισ. ευρώ το πλεόνασμα

Κατά 1,066 δισ. ευρώ μειώθηκαν τον Δεκέμβριο τα φέσια του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα (ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις και εκκρεμείς επιστροφές φόρων) και διαμορφώθηκαν στα 4,536 δισ. ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

ΒΙΝΤΕΟ-Μουζάλας ρ φίλε! Τον βάλαμε υπουργό για να λέει ότι φταίνε οι άλλοι

O Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής σε νέες δηλώσεις του εξακολουθεί να μην παίρνει πάνω του την ευθύνη για τους θανάτους των μεταναστών.

Ο Μητσοτάκης «τρολάρει» τον Τσίπρα στην ομιλία του στη Λέσβο κι ο κόσμος σκάει στα γέλια

Με ένα αιχμηρό σχόλιο, για τον Αλέξη Τσίπρας, ξεκίνησε την ομιλία του ο Κυριάκο Μητσοτάκης.

Τι προβλέπει η έκθεση Βελκουλέσκου για «κόφτη», πλεονάσματα, ανάπτυξη, ανεργία

Την ώρα που ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε διαμηνύει σε κάθε ευκαιρία ότι η συμμετοχή του ΔΝΤ είναι απαραίτητη έως υποχρεωτική για το ελληνικό πρόγραμμα, το Ταμείο αποκτά νέα επιχειρήματα προκειμένου να επιμείνει στις ακραίες απαιτήσεις και στη σκληρή στάση του. Τα προσφέρει η έκθεση της «ομάδας Βελκουλέσκου», η οποία θα παρουσιασθεί στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του τη Δευτέρα. Στην έκθεση διατυπώνονται αισιόδοξες προβλέψεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας της επόμενη τριετία – υπό την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν οι μνημονιακές δεσμεύσεις και θα γίνουν οι συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις.

Έκλεισαν τον οδικό κόμβο στο αεροδρόμιο Μακεδονία αγρότες-Να ανοίξουν το δρόμο τους καλεί ο Τζιτζικώστας

Με αιφνιδιαστικό αποκλεισμό του οδικού κόμβου, στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν από τις 18.00 αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Χαλκιδικής και από άλλες περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης και όπως επισήμαναν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ θα παραμείνουν στο σημείο "τουλάχιστον για δύο ώρες".

Μητσοτάκης από τη Λέσβο: Να φύγουν Τσίπρας-Καμμένος για να φυλάξουμε ξανά τα σύνορά μας

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο που διαχειρίζεται την προσφυγική κρίση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Λέσβο όπου βρίσκεται.

Αιγύπτιος ο δράστης του Λούβρου

Αιγύπτιος πολίτης είναι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άνδρας που επιχείρησε να σκορπίσει τον τρόμο στο Λούβρο.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΠΗΔΟ@ΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ! Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για «στημένες» ερωτήσεις στη Βουλή


Καταγγελίες του μπάρμπα χωρίς να προσκομίσει καμία απόδειξη και χωρίς ονόματα...

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρειου Πάγου προκάλεσαν οι καταγγελίες του προέδρου της  Επιτροπής Ανταγωνισμού, Δημήτρη Κυριτσάκη για την ύπαρξη δικηγορικού γραφείου που «στήνει» βουλευτές να καταθέτουν ερωτήσεις στη Βουλή για εταιρίες, για τις οποίες έχουν γίνει καταγγελίες.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΕΙ; Ανήλικος λάθρο μαχαίρωσε Αλγερινό στη Σούδα Χίου

Ανήλικος μετανάστης μαχαίρωσε Αλγερινό στη Σούδα Χίου

Άλλο ένα αιματηρό περιστατικό αναστάτωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης τον καταυλισμό

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ! Σόιμπλε: Η Αθήνα μόνο όταν της τελειώνουν τα χρήματα αρχίζει να κινείται, οπότε έχουμε καιρό μέχρι τον Ιούνιο

Ενδοκυβερνητική κόντρα προκάλεσε στο Βερολίνο η επιστολή του Γερμανού αντικαγκελάριου, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, προς την κυβερνητική του εταίρο, Άνγκελα Μέρκελ, μέσω της εφημερίδας «Handelsblatt». Στο πλαίσιο αυτής, ο Γκάμπριελ ζητεί πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% για τρία χρόνια μετά το 2018 και όχι για δέκα, όπως είναι η επιθυμία του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κάμερον τραβάει βίντεο με τον Σβαρτζενέγκερ και προαναγγέλλει: «Θα επιστρέψω»

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, που παραιτήθηκε μετά το Brexit επανεμφανίστηκε και... απειλεί να επιστρέψει.

ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΣΤΕ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ! Την παραίτηση του Γ. Μουζάλα ζητά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας

«Μονόδρομο» θεωρεί η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) την παραίτηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, «για να μην θρηνήσουμε κι άλλους νεκρούς πρόσφυγες».

ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ! Άρθρο - πρόκληση του Independent για την Ελλάδα

«Μαζικοί αποκεφαλισμοί, τεμαχισμός πτωμάτων, βασανιστήρια και μαζικές εκτελέσεις. Επαγγελματίες δολοφόνοι που προσλαμβάνονται για να αποκεφαλίσουν ανθρώπους. Σας θυμίζει κάτι; Όχι, δεν είναι η βαρβαρότητα του ISIS, εναντίον του οποίου σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει ότι βρίσκεται σε πόλεμο.

«Ξήλωσαν» τον επικεφαλής της ΟΠΚΕ για τα επεισόδια με τους «κοντράκηδες» της Βάρκιζας

Μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να ξυλοκοπούν νεαρούς - Διετάχθη ΕΔΕ για να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους

BINTEO-Τι λέει ο λέκτορας που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε με αρσενικό τη σύζυγο και τη γιαγιά της

Η υπόθεση του λέκτορα που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε με αρσενικό δύο γυναίκες, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τη σύζυγό του και τη γιαγιά της οι οποίες έφυγαν από τη ζωή. Ο λέκτορας κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση και οι καταθέσεις συνεχίζονται μέχρι να διαλευκανθεί τι πραγματικά έγινε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! «Διαταγή» Μέρκελ στον Τσίπρα: «Βρείτε τα με την Τρόικα…»

Τέλος στην φιλοδοξίες της Αθήνας για πολιτική λύση στην δεύτερη αξιολόγηση φαίνεται πως έθεσε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

ΣτΕ: Δεν αλλάζει τίποτα ως προς την αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

Οι αποφάσεις αφορούν την Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας και αφετέρου τους τηλεοπτικούς σταθμούς Μέγκα Τσάνελ, Αντένα, Σταρ  και Σκάι

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ; Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΓΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ; Ακτιβιστές έγραψαν στην είσοδο του υπ Εσωτερικών: «υπουργείο δολοφόνων»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους πρόσφυγες στην πλατεία Κλαυθμώνος - Άπλωσαν ρούχα στο πεζοδρόμιο που συμβολίζουν πτώματα μεταναστών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη αριστερών συλλογικοτήτων και αλληλέγγυοι στην πλατεία Κλαυθμώνος, διαμαρτυρώμενοι για τους τρεις θανάτους προσφύγων στο hot spot της Μόριας.

Αυτός είναι ο Τούρκος ναυτικός που συνελήφθη στη Σαλαμίνα για κατασκοπεία

Στη σύλληψη ενός 51χρονου ναυτικού, μέλους του πληρώματος του φορτηγού πλοίου MAKBULE ANA, σημαίας Τουρκίας, που διενεργούσε φωτογραφικές λήψεις περιοχών στο ναύσταθμο Σαλαμίνας κατά τον διάπλου του πλοίου, προχώρησε το πρωί η λιμενική αρχή Σαλαμίνας.

David Βeckham: Μεθυσμένος και ατημέλητος παρέα με δίμετρη καλλονή

Λαβράκι πέτυχαν οι παπαράτσι που κατάφεραν να απαθανατίσουν τον David Βeckham, ατημέλητο, μεθυσμένο και με συντροφιά, όχι τη σύζυγό του, αλλά το μοντέλο Poppy Delevingne.

ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΠΑ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝ! Κυρανάκης κατά Αχτσιόγλου: Δεν νοιάζεται καθόλου για τους συνομήλικούς της

Χαρακτηρίζει προκλητικές τις δηλώσεις της υπουργού ότι οι εισφορές που πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι δίκαιες

Σάλος από τις αποκαλύψεις για την όμορφη δήμαρχο Ρώμης -«Δεν παραιτούμαι» επιμένει

Η δήμαρχος της Ρώμης Βιρτζίνια Ράτζι επιμένει ότι δεν εννοεί να παραιτηθεί και ότι χαίρει της εμπιστοσύνης του ιδρυτή του κινήματος «Πέντε Αστέρων» Μπέπε Γκρίλο παρά τις αποκαλύψεις του Τύπου και την ανάκρισή της από τους εισαγγελείς.

ΡΕ ΣΥ ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ, ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! Bόλος: Νεαρός πήδηξε από τον 7ο όροφο νοσοκομείου-Είχε κάνει και άλλη απόπειρα αυτοκτονίας χθες

Στο κενό πήδηξε από τον έβδομο όροφο του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου του Βόλου, λίγο μετά το μεσημέρι, ένας 27χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στη Α Παθολογική Κλινική, έπειτα από ακόμη μία απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε χθες το βράδυ και διασώθηκε την τελευταία στιγμή.

Η... χιουμοριστική παρέμβαση του Γιούνκερ στην ερώτηση «Η μεγαλύτερη απειλή της Ευρώπης είναι ο Πούτιν ή ο Τραμπ;»

Στην συνέντευξη Τύπου της Συνόδου Κορυφής στη Μάλτα, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε... πρωταγωνιστικό ρόλο. Μάλιστα, η πρώτη ερώτηση δημοσιογράφου προς τον Μαλτέζο πρωθυπουργό Τζόζεφ Μουσκάτ αφορούσε τον προέδρο των ΗΠΑ και τον Ρώσο ομόλογο του.

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Νέο Ικόνιο: Απορρίφθηκαν χωρίς καν να εξεταστούν οι αιτήσεις μετεγγραφής των 70 μαθητών

Δεν εμπίπτει στο νομικό πλαίσιο ο λόγος που θέλουν να αλλάξουν σχολείο - Δείτε ποιοι λόγοι πρέπει να συντρέχουν για να δικαιολογηθεί η μετεγγραφή στη μέση της χρονιάς

Ο Μακόναχι καλεί τους μαλ@κες του Χόλιγουντ να χαλαρώσουν: Ο Τραμπ είναι τώρα ο Πρόεδρός μας - ΒΙΝΤΕΟ

Στροφή προς τον Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να κάνει ο διάσημος ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι καθώς καλεί το Χόλιγουντ να «αγκαλιάσει και να σφίξει το χέρι» του νέου Προέδρου των ΗΠΑ.

ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΖΗΛΕΥΕΤΑΙ; Αγκυρα: Ελληνες αστυνομικοί βασανίζουν πρόσφυγες και τους στέλνουν με τη βία πίσω στην Τουρκία, μέσω του Εβρου

Μετά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις σε όλα τα επίπεδα, τώρα η Αγκυρα λέει ότι οι ελληνικές Αρχές εκδίωξαν με τη βία χιλιάδες μετανάστες από τη χώρα, στέλνοντάς τους στην Τουρκία μέσω του Εβρου.

ΚΑΙ ΤΟ 74; ΤΗΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ; Η Μόσχα και όχι ο Τζόνσον ματαίωσε την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο το 1964;

Μια μαρτυρία του Βάσσου Λυσσαρίδη (γνωστό κρυφοκομμούνι) για τη συνάντησή του με τον Νικήτα Χρουστσώφ το 1964, και τι λένε οι ιστορικοί
Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε η Κυπριακή Δημοκρατία, οι απόπειρες να καταλυθεί ήταν “ψωμοτύρι” στη ζωή αυτού του κράτους, για έναν κυρίως λόγο: τη δεσπόζουσα θέση του νησιού στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΟΛΕ! Μετά τη φοροκαταιγίδα Τσιπρα⇨⇨Υπέρβαση εσόδων τον Ιανουάριο

Ελήφθησαν περισσότερα μέτρα, σε σχέση με όσα απαιτούσε το Μνημόνιο

Υπέρβαση από τους στόχους του προϋπολογισμού σημείωσαν τα φορολογικά έσοδα τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Φυγαδεύουν τους 8 Τούρκους στη Γερμανία;

Κόκκινος συναγερμός σήμανε τις τελευταίες μέρες σε πολλά κλιμάκια των μυστικών υπηρεσιών της χώρας μας, μετά από απόρρητες πληροφορίες για προετοιμασία μυστικής επιχείρησης των Τούρκων, με στόχο την απαγωγή των 8 αξιωματικών που περίμεναν να τους αφήσουν ελεύθερους οι δικαστικές αρχές.

Συνέλαβαν τσογλαναρά παίκτη της Ατλέτικο! Πλάκωσε στο ξύλο τη σύντροφο του

Ο Γάλλος αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Λούκας Ερνάντες, συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης από την αστυνομία της ισπανικής πρωτεύουσας, μετά από καταγγελία για κακοποίηση της συντρόφου του.

Μητσοτάκης από τη Λέσβο: «Δεν αρκούν τα δάκρυα Μουζάλα, θα έπρεπε να παραιτηθεί»-H βόλτα στη Μυτιλήνη και ο καφές με τους φοιτητές

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε από τη Λέσβο όπου βρίσκεται ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στη Μόρια και στη συνέχεια μετέβη στο χωριό της Μόριας, το οποίο βρίσκεται περίπου 1,5 χιλιόμετρο από τον καταυλισμό.

Τελειωμένος ο Χατζηνικολάου! Εκτός από double score στο σκεπτόμενο κοινό δείτε τι έγινε στο γενικό σύνολο τηλεθέασης

Η μονομαχία της ενημέρωσης για την πρωτιά στην τηλεθέαση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Αντώνης Σρόιτερ κονταροχτυπιούνται για την υψηλότερη θέση στους πίνακες της Nielsen. Χθες, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, υπήρξε μια διαφοροποίηση στους συσχετισμούς δυνάμεων μεταξύ ΑΝΤ1 και Alpha.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΝΔΙΤΕΣ! Αφήστε τους να διορίσουν και κανέναν χωρίς να γκρινιάξετε!

Βάκη (ΣΥΡΙΖΑ) Όταν κάνουμε ένα διορισμό στο δημόσιο η ΝΔ χαλάει τον τόπο:

ΦΩΤΟ-Μιλάει ο Ξυδάκης για δραχμή... ο Ξυδάκης που σπρώχνοντας στο ΑΤΜ για να βγάλει ευρώ όταν μας λέγανε "τη Δευτέρα οι Τρ΄πεζες θα είναι ανοιχτές"

Τις προηγούμενες μέρες ο Ξυδάκης μας είπε ότι πρέπει να συζητήσουμε εναλλακτικό σχέδιο δραχμής αν μας πιέσουν... θυμηθείτε λοιπόν ποιος τα λέει αυτά:

Αποστρατικοποίηση νησιών: Γιατί η Τουρκία πέφτει σε γκάφες -Τι πραγματικά ισχύει

Η Τουρκία, διά στόματος του υπουργού Εξωτερικών Χουσεΐν Μουφτούογλου, επιτέθηκε στην Ελλάδα επειδή «έστειλε αλεξιπτωτιστές στην Κω, ένα νησί αποστρατιωτικοποιημένο». Εχει δίκιο όμως;

«Μάτια ερμητικά κλειστά» στο «Snctm» του Λος Άντζελες-Πόσο στοιχίζει η είσοδος

Ομαδικά όργια… με σκηνικά αλά «Μάτια ερμητικά κλειστά» στο σεξ κλαμπ που άνοιξε τις πόρτες του στο Λος Άντζελες και καλεί τους απανταχού λάτρεις του σεξ να το γνωρίσουν. Βέβαια το χέρι πρέπει να μπει πολύ βαθιά στην τσέπη μιας και για να μπορέσει να απολαύσει κανείς τα ειδικά προνόμια που προσφέρει το «Snctm» καλείται να πληρώσει...

Ανήσυχη η κυβέρνηση για το βιβλίο «θυμού» και «εκδίκησης» που διαβάζει ο Τσακαλώτος

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την αποκάλυψη ότι ο υπουργός Οικονομικών τις τελευταίες μέρες διαβάζει γνωστό best seller με οδηγίες για να εκδικηθείς ένα αδιάφορο αφεντικό που σε εκθέτει και σε καταπιέζει...

Εκτός Λευκού Οίκου η Μελάνια Τραμπ -Η νέα απόφαση της Πρώτης Κυρίας

Αν και τον περασμένο Νοέμβριο, ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια ανακοίνωσαν πως η Πρώτη Κυρία της χώρας θα μείνει στη Νέα Υόρκη και όχι στην Ουάσινγκτον προκειμένου να είναι δίπλα στον 10χρονο γιο της μέχρι να τελειώσει το σχολείο, τα δεδομένα μάλλον άλλαξαν.

Κοντονής: Τέσσερις δικογραφίες κατά του Αρτέμη Σώρρα

Τέσσερις ποινικές δικογραφίες κατά του Αρτέμη Σώρρα έχουν σχηματιστεί και εξετάζονται από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, τόνισε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, προσθέτοντας ότι «ήδη έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναίρεση εναντίον μίας απόφασης του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που προχωρούσε σε παρεμπίπτουσες κρίσεις πως έχει αποδειχθεί ότι ο συγκεκριμένος κύριος Σώρρας έχει πληρεξούσιο και διαχειρίζεται ένα fund 600 δισ. δολαρίων».

ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ! Βίντεο: Το αιφνιδιαστικό «χαστούκι» του Τσίπρα στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου

Ηταν ένα φιλικό χτύπημα, που όμως δεν περίμενε ο κ. Μπέτελ

Μία «ωραία ατμόσφαιρα» φαίνεται να επικρατεί τουλάχιστον προς το παρόν στη Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιείται σήμερα στη Βαλέτα της Μάλτας.

Το “άδειασμα” στον Νετανιάχου και πως θα αντιδράσει ο Τραμπ σε ένα επεισόδιο στο Αιγαίο

Η ξαφνική απόφαση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών για αναστολή των ισραηλινών εποικισμών σε παλαιστινιακά εδάφη προκάλεσε ταραχή σε πολιτικούς και διπλωματικούς κύκλους της Ουάσιγκτον.

Η επίσκεψη του Μητσοτάκη στη Λέσβο - ΒΙΝΤΕΟ

Στη Λέσβο έφτασε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου και τον...

Νέο δημοψήφισμα ΣΥΡΙΖΑ: Nα δεχτώ τα μέτρα των δανειστών για να αποφύγουμε το Grexit;

Τρεις είναι οι βασικές υποθέσεις στις οποίες βασίζονται τα σενάρια: κύριος στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εξουσία, η «ερμαφρόδιτη» παρουσία του ΔΝΤ θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του 2017 και η έξοδος από το ευρώ δεν συζητείται.