04 Φεβρουαρίου 2017

Viral βίντεο: Χόρευε προκλητικά και «καρφώθηκε» με τον πισινό σε μεταλλική ράβδο

Ξινές βγήκαν οι σέξι χορευτικές φιγούρες σε μια νεαρή Βρετανίδα από το Σέφιλντ, αφού μία από αυτές, η οποία περιλάμβανε ένα βαθύ κάθισμα, είχε ως αποτέλεσμα να καρφωθεί με τον πισινό στο σίδερο ενός τραπεζιού.

Οι «καυτές» συσκέψεις του αξιωματικού με την αστυνομικίνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούσε τα παράνομο ένστολο ζευγάρι αφού ο αξιωματικός και η αστυνομικίνα, παντρεμένοι και οι δυο, ζούσαν το πάθος τους και στον χώρο της υπηρεσίας!

Πόσο… ΠΑΣΟΚ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; (πίνακας)

Έναν πολύ ενδιαφέροντα πίνακα με 40 κορυφαία ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε ο βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου.

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΔΙΚΟ! Ο περιπτεράς τρολάρει του Τούρκους: Δεν είμαι υπουργός – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια επική γκάφα υπέπεσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan καθώς μπέρδεψε τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη με τον Δημήτρη Βίτσα και τον έχρισε Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας.

ΕΧ@ΣΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ με την κλασική δημοσκόπηση της πο@τσας από τον ΣΥΡΙΖΑ με μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ

Φυσικά ο Ευαγγελάτος πανηγυρίζει για δημοσκόπηση εταιρίας που δεν είναι αναγνωρισμένη και ανήκει σε υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά ακόμα και σε τέτοια δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πεσμένος σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση.

Δείτε τι γράφει ο Ευαγγελάτος να γελάστε:

ΝΔ: Μεγάλη ζωή για τον Τσίπρα, πολύ σκληρή για τους Έλληνες

Σκληρή απάντηση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στα όσα αναφέρει η κυβέρνηση για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Παρίσι, την περασμένη εβδομάδα.


Δείτε τι παρέχουν τα ''προσφυγικά στρατόπεδα'' στα οποία συνεισφέρουν οι Ένοπλες Δυνάμεις! Είναι κατάλληλα;

Ανακοινώθηκαν τα στοιχεία των κέντρων φιλοξενίας προσφυγών και μεταναστών που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο της συμφωνίας της ΕΕ (Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης) και των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας σύμφωνα με δελτίο τύπου του ΓΕΕΘΑ.

ο Άδωνις περιμένει τη λίστα επιβαινόντων και γελάει με το ότι ο Τσίπρας συνάντησε στο ΠΑρίσι μεγαλοεπενδυτή και δεν το ανακοίνωσε στα γίδια

Άμεση ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Α. Γεωργιάδη, στην άτυπη ενημέρωση του Μαξίμου με την οποία έγινε γνωστό ότι πράγματι ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε ενδιάμεση στάση στο Παρίσι επιστρέφοντας από τη Λισαβόνα.

Πέθανε την ώρα που χόρευε στη σκηνή και όλοι νόμιζαν ότι ήταν μέρος της χορογραφίας! [vid]


Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία, όταν χορευτής βρήκε τραγικό θάνατο πάνω στη σκηνή την ώρα που ερμήνευε και το κοινό πίστεψε ότι είναι μέρος του προγράμματος! Ο 48χρονος Ινδός Omanakuttan που εκείνη τη στιγμή εκτελούσε τα βήματα ενός τοπικού χορού με το όνομα Bharathanatyam συνοδεία της δασκάλας του Sivan Malyankara, ξαφνικά κατέρρευσε.

Απίστευτα μπινελίκια στη Νικολούλη: «Ρε τι τραβάμε πούσ…ες και παλικάρια»!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Φως στο Τούνελ!

Και όμως…

Οι πρώτες φωτογραφίες του τρομοκράτη του Λούβρου - Έβγαζε selfies πριν "χτυπήσει"

Λίγες ώρες μετά από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μουσείο του Λούβρου το πρόσωπο του φερόμενου ως δράστη είδε το φως της δημοσιότητας. Ο τρομοκράτης έβγαζε selfies στο Παρίσι και μάλιστα τη μία την τράβηξε έξω από το Μουσείο λίγο πριν από την επίθεση. Και ο πατέρας του ξέσπασε για πρώτη φορά υποστηρίζοντας ότι ο γιος του είναι ένα απλό παιδί.

ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ! «Καμπανάκι» από καθηγητή του ΑΠΘ: Χαμηλή η αυτάρκεια της Ελλάδας σε βόειο και χοιρινό κρέας

Το υπουργείο, κτηνοτρόφοι, συνεταιριστικές οργανώσεις και τα διάφορα συνδικαλιστικά όργανα στον χώρο, τα σφαγεία με τις μεταποιητικές μονάδες, αλλά ακόμη και οι ίδιοι οι καταναλωτές, έχουν ευθύνη για την κατάσταση αυτή, τονίζει ο Ιωάννης Αμβροσιάδης

ΚΑΡΦΩΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! Μαξίμου: Κάναμε μια στάση στο Παρίσι... για ψώνια

[Φυσικά και λένε ψέμματα αφού δεν λένε ποιες ήταν μαζί τους για να ξέρουμε και ποιες ψώνισαν στο Παρίσι ενώ μόνοι τους παραδέχονται ότι είχαν μαζί τα παιδιά του Τσίπρα... όσο για τις συναντήσεις που λένε ότι είχαν με τους Rothschild ώρα είναι να μας πούνε ότι τους μετέφεραν αυστηρό μήνυμα του Νικολόπουλου να σταματήσουν να πιέζουν την Ελλάδα]

Ενδιάμεση στάση στο Παρίσι πραγματοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου του Νότου στη Λισαβόνα, σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα «αήθεις και ψευδείς» τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη, σύμφωνα με τις οποίες ο Πρωθυπουργός χρησιμοποίησε το κρατικό αεροσκάφος για να πάει διακοπές.

Η ΕΡΤ της Γιάμαλη πρέπει να κλείσει!

«Ο Μητσοτάκης δεν μπήκε στην  Μόρια γιατί μπορεί να σιχαινόταν». Αυτό ειπώθηκε στη δημόσια ΕΡΤ από κάποια κυρία που αυτοπροσδιορίζεται ως …δημοσιογράφος. Αυτή η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει. Αυτή την ΕΡΤ δεν μπορεί να την πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Μεγάλη καταδίωξη δυτικά των Οθωνών με συμμετοχή της FRONTEX - ΒΙΝΤΕΟ

Περισσότερα από 100 δέματα φυτικής κάνναβης, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φθάνουν σε βάρος τους 2 τόνους, περισυνέλεξαν από τη θαλάσσια περιοχή δυτικά των Οθωνών πληρώματα σκαφών της ελληνικής και της ιταλικής ακτοφυλακής.

Αμετανόητος ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Και βέβαια θέλω να δώσω μπουνιά στον Τραμπ!

«Και βέβαια θέλω να του δώσω μια μπουνιά στη μούρη», ήταν η απάντηση του δημοφιλούς ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν εξακολουθεί να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο, όπως είχε δηλώσει προεκλογικά, για τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο φίλος Κοτζιά-ψεκασμένων που εργάζεται για την δημιουργία της Ρωσο-ισλαμικής συμφωνίας-Ο Ρασπούτιν που έφερε κοντά Πούτιν-Ερντογάν

[Να θυμίσουμε ότι είναι ο τύπος που ο Κοτζιάς είχε καλέσει να μιλήσει στο ΠΑΠΕΙ και θεωρείται ιδεολογικός καθοδηγητής όλων των Ρωσόδουλων προσκυνημένων της χώρας]

Θεωρείται Ρώσος υπερεθνικιστής ενώ του έχουν δώσει το προσωνύμιο "ο Rasputin του Ρutin", εξαιτίας της μακριάς του γενειάδας που παραπέμπει στον μυστηριώδη μοναχό από την Σιβηρία που σχεδόν έλεγχε την τελευταία τσαρική οικογένεια.

Έσπασαν τα γραφεία του Σώρρα στην Καλαμάτα [pics]

Στόχος αγνώστων έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, το ένα από τα δυο γραφεία που διατηρεί ο πολιτκός φορέας "Ελλήνων Συνέλευσης" του Αρτέμη Σώρρα στην Καλαμάτα.

Θεσσαλονίκη - Τα τρακτέρ στην Τσιμισκή - ΒΙΝΤΕΟ

Αποχωρούν από το κέντρο της Θεσσαλονίκης οι αγρότες των Μαλγάρων που έφτασαν στην πόλη λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και παρέταξαν τα οχήματά τους μπροστά στον Λευκό Πύργο.

Βαρουφάκης: "Ο Τσίπρας θα υπογράψει ό,τι παλιόχαρτο του φέρει ο κ. Χουλιαράκης ή θα εφαρμόσει το σχέδιο παράλληλων πληρωμών που είχαμε από το 2014;"

Επίθεση κατά της κυβέρνησης από τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» κάνει λόγο για «καταρρέουσες ψευδαισθήσεις του Μεγάρου Μαξίμου».

ΑΥΤΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΛ@ΚΑ; Φοιτήτρια καταγγέλλει ξυλοδαρμό από λέκτορα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Πρωτόγνωρο συμβάν, με ξυλοδαρμό φοιτήτριας από λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο, σημειώθηκε σε χώρο του Πανεπιστημίου την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας.

Βρούτσης: Ιστορικό ρεκόρ ΣΥΡΙΖΑ η κυριαρχία των ευέλικτων μορφών απασχόλησης στην αγορά εργασίας

«Οι μειώσεις που συντελέστηκαν –επί ΣΥΡΙΖΑ– είναι όχι μόνο άδικες, αλλά και αχρείαστες. Όλες οι θυσίες που είχαν γίνει μέχρι τότε, πήγαν χαμένες».

Οι γιατροί έκαναν την "κηδεία" τους σε ημερίδα για το ασφαλιστικό! [pics]

Φέρετρα έστησαν οι γιατροί μέσα στην αίθουσα του ξενοδοχείου "ΤΙΤΑΝΙΑ", στο κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιείται ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τον νέο ασφαλιστικό - φορολογικό νόμο.

Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ⇨Άκης Τσοζατζόπουλος: Mε στοιχειώνει ο θάνατος του Μένιου Κουτσόγιωργα - Θα φύγω με τον ίδιο τρόπο!

 Όπως περιγράφει ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγουρόπουλος, ο πελέτης που που βρίσκεται πλέον σε κακή κατάσταση στη φυλακή με πληγές στα πόδια και άλλα προβλήματα υγείας, ο πελάτης του του εκμυστηρεύτηκε ότι το στοιχειώνει ο θάνατος του Μένιου Κουτσόγιωργα στο ειδικό δικαστήριο και πιστεύει ότι θα πεθάνει με τον ίδιο τρόπο.

Euro NCAP: 20 χρόνια οδικής ασφάλειας σ’ ένα εντυπωσιακό video!

Τα crash test έσωσαν πάνω από 78.000 ζωές τα περασμένα 20 χρόνια, μειώνοντας θανάτους και τραυματισμούς σε τροχαία κατά 63%.

O Euro NCAP έδωσε στη δημοσιότητα ένα συνταρακτικό videο oπου πολύ παραστατικά επιδεικνύει την αλματώδη πρόοδο που συντελέστηκε στην ασφάλεια στο αυτοκίνητο μέσα σε 20 χρόνια.

ΦΕΚ-ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ! Ο Παππάς υπέγραψε ανάκληση της δημοπρασίας για τις 4 τηλεοπτικές άδειες

Στις αναγκαστικές κινήσεις προκειμένου να καθαρίσει το νομικό τοπίο μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε ως αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες προχωρά ο κ. Ν. Παππάς.

ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ΣΥΡΙΖΑ για ρουσφετολογικές προσλήψεις καθαριστριών στο νοσοκομείο Αρκαδίας

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Αρκαδία η ανάρτηση στο Facebook tτου γραμματεά της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Παπαζαχαρία με αφορμή την ανακοίνωση του πίνακα κατάταξης για τις θέσεις καθαριότητας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

«Φτερά» έκαναν οι τραπεζικές καταθέσεις τους πρώτους μήνες του 2017

Μπορεί στο τέλος του 2016 οι τραπεζικές καταθέσεις να αυξήθηκαν κατά 4,3 δισ. ευρώ σε σχέση με τα τέλη του 2015 και να διαμορφώθηκαν στα 121,4 δισ. ευρώ, ωστόσο ήδη τον Ιανουάριο και τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου οι καταθέσεις επιχειρήσεων και νοικοκυριών καταγράφουν μείωση κατά 1 δισ. ευρώ περίπου.

Απίστευτη τρέλα: Πληρώνουν για να τα σπάσουν στου Ψυρρή

Μπορεί να ακούγεται παράξενο κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν προκειμένου να τα κάνουν όλα… λαμπόγυαλο. Τo πρώτο rage room ή αλλιώς δωμάτιο θυμού άνοιξε στην Ελλάδα και βρίσκεται στην περιοχή του Ψυρρή. Πρόκειται για ένα υπόγειο κατάστημα στο οποίο υπάρχουν δύο δωμάτια μέσα στα οποία μπορείς να σπάσεις με πλάστες, λοστούς και ρόπαλα από μπουκάλια και κινητά τηλέφωνα μέχρι τηλεοράσεις και πληκτρολόγια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Έλληνες, βοηθήστε έναν Δανό! Ανεπανάληπτη εκστρατεία... ηλιοκαμένων τουριστών! [vid]

Μια εκπληκτική καμπάνια κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, με Δανούς τουρίστες να ζητούν την βοήθεια των Ελλήνων για να προστατέψουν το ευαίσθητο δέρμα τους από τον... ελληνικό ήλιο!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ; Στην Αθήνα, την επόμενη εβδομάδα, Αμερικανοί εισαγγελείς για την υπόθεση Novartis

Iδιαίτερη αναφορά στην υπόθεση Novartis, έκανε από τη Ζάκυνθο, όπου βρίσκεται ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

ΦΩΤΟ-Έλα μωρέ! Ο Βενιζέλος είναι αναλώσιμος!

Με τον Πολάκη ασχολήθηκαν και έπιασαν τον παλαβό που τον απειλούσε και τον έβριζε... μ' αυτόν προβλέπεται να γίνει κάτι ή "έλα μωρέ, αυτό του αξίζει του γ@μιόλη του Βενιζέλου";

NBA: Εξαιρετικός ο Αντετοκούνμπο, ήττα για Μπακς [vid]

Την ήττα γνώρισαν τα ξημερώματα οι Μιλγουόκι από το Ντένβερ με 121-117. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για μία ακόμη φορά ο κινητήριος μοχλός των Μπακς, ωστόσο η εξαιρετική του εμφάνιση δεν αρκούσε, ώστε να φύγει η ομάδα του με το διπλό.

Η Ελληνίδα χορεύτρια που συνάντησε τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης βρέθηκε στη Μυτιλήνη συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στη Λέσβο και η Ελληνίδα χορεύτρια για επαγγελματικό σκοπό.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις για «βόλτες» του πρωθυπουργικού αεροσκάφους-«Ο Τσίπρας θα υπογράψει τα πάντα»

Μια νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας μόλις "γεννήθηκε", μετά τις σοβαρές καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με το δρομολόγιο του πρωθυπουργικού αεροσκάφους για την σύνοδο των ηγετών του Νότου, που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ... ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! Επιστολή Μουζάλα στους Τούρκους – Ζητεί αλλαγή της συμφωνίας για τους λάθρο

Στην αποκάλυψη ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας έστειλε επιστολή στην Τουρκία, προχώρησε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ! Διπλές εισφορές για τα «μπλοκάκια» λόγω προχειρότητας

Υποχρεώνονται να πληρώσουν και ως αυτοαπασχολούμενοι και ως μισθωτοί επειδή δεν εκδόθηκαν έγκαιρα οι απαιτούμενες κανονιστικές πράξεις και δεν είναι έτοιμο το σύστημα για τις ΑΠΔ

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανήρτησε βίντεο με στρατιωτική επιχείρηση... δεκαετίας

Σε μια αδέξια κίνηση, το Αμερικανικό Πεντάγωνο απέσυρε ένα βίντεο με ισλαμιστές μαχητές, το οποίο παρουσίασε χθες ως αποδεικτικό στοιχείο ότι μια επιχείρηση των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στην Υεμένη εναντίον της Αλ Κάιντα, στέφθηκε με επιτυχία.

Σφοδρή επίθεση του τουρκικού ΥΠΕΞ στον Καμμένο: Λυπηρό που είναι υπουργός Αμυνας

Με νέα προκλητική ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας επιτίθεται στον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Καμμένο.

Ροζ σκάνδαλο με αστυνομικούς στην Κύπρο

Αναβρασμό έχει προκαλέσει στην Κύπρο το ροζ σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στους κόλπους της Αστυνομίας με πρωταγωνιστές έναν ανώτατο αξιωματικό και μια νεαρή του τμήματός του, οι οποίοι φαίνεται ότι απολάμβαναν στιγμές πάθους στα γραφεία της υπηρεσίας τους.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΣΚΑ! Τριπλή επίθεση σε ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη -Με βόμβες μολότοφ, πέτρες και μπουκάλια

«Επεισοδιακό» ήταν ένα ακόμη βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, καθώς νεαροί έκαναν τρεις επιθέσεις εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, με βόμβες μολότοφ, πέτρες και μπουκάλια.

ΒΙΝΤΕΟ-ΞΕΚΩΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ⇒Γιάμαλη: Ο Μητσοτάκης δεν μπήκε στη Μόρια γιατί μπορεί να σιχαινόταν

Πραγματικά το τερμάτισε η γνωστή μπουτού της Μυκόνο που κάνει τη δημοσιογράφο του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ

Η κατάσταση στην ΕΡΤ έχει ξεφύγει τελείως. Πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.

Παρότι η Αναστασία Γιάμαλη είπε πως αστειευόταν, η ατάκα της ήταν απαράδεκτη και σίγουρα δεν την είπε τυχαία.

Επίθεση λάθρο με...σπανακόρυζο στους αστυνομικούς στο Αλλοδαπών

Επίθεση με σπανακόρυζο δέχθηκαν αστυνομικοί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής!

Βίντεο-σοκ: Τραγικός θάνατος 14χρονης από δυσλειτουργία μηχανήματος σε λούνα παρκ

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα μια έφηβη από την Κίνα, η οποία εκτινάχθηκε από το κάθισμα παιχνιδιού σε λούνα παρκ της πόλης Τσονγκίνγκ, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων άλλων παιδιών που διασκέδαζαν στον χώρο.

ΑΠΑΠΑ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Πάνε για απεργία στην “Αυγή”

Προς απεργία στην “Αυγή. Η γενική συνέλευση αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργία, καθώς είναι απλήρωτοι επί 2 1/5 μήνες .

ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Η Ψ@ΛΗ! Ρωμανός: Ο Κορκονέας παραδέχθηκε ότι ήταν πολιτική η δολοφονία Γρηγορόπουλου

Την άποψη πως η άρνηση του Επαμεινώνδα Κορκονέα να ζητήσει συγγνώμη για τη δολοφονία του 15χρονου Γρηγορόπουλου επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για δολοφονία με πολιτικές προεκτάσεις, εξέφρασε ο Νίκος Ρωμανός.

Εξώφυλλο του Spiegel: Ο Τραμπ δολοφόνησε το Αγαλμα της Ελευθερίας

Με ένα εξώφυλλο που θα συζητηθεί κυκλοφορεί το περιοδικό Der Spiegel, το οποίο τα βάζει με τον Ντόναλντ Τραμπ.

ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΣ-Ο Κοντονής εισάγει ρύθμιση που θα μετατρέψει τα άμισθα υποθηκοφυλακεία σε έμμισθα

Έκτακτη νομοθετική ρύθμιση με την οποία τα άμισθα υποθηκοφυλακεία θα μετατρέπονται σε έμμισθα και έτσι θα λυθεί το πρόβλημα της αδυναμίας λειτουργίας των άμισθων υποθηκοφυλακείων, εισάγει άμεσα προς ψήφιση στην Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

H MAΓΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥ-Πολάκης: Η αξιολόγηση θα κλείσει και θα είναι ντάλα μεσημέρι!

«Δεν πρόκειται να δεχθούμε προληπτική νομοθέτηση. Η επιμονή στην προληπτική νομοθέτηση στοχεύει στην πολιτική ταπείνωση της κυβέρνησης, για να καταφέρουν να μας ρίξουν»