05 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Πάνο ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΡΟΤΣΙΛΝΤ", αλλά ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ... και ρώτα τι έκανε ο Αλέξης στο Παρίσι με το κυβερνητικό αεροσκάφος

Δεν ξέρεις πλέον αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις με τον Πάνο Καμμένο.

Έγραφε σε ένα από τα γνωστά "καταγγελτικά" του tweet το 2013:

Κασιμάτης: Χρειάζονται και οι δύο

​Από την εκπαίδευση που είχε και το περιβάλλον στο οποίο ανατράφηκε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δύο χαρακτηριστικά που τον κάνουν να διαφέρει από το σύνηθες ή, αν προτιμάτε, από το «νορμάλ» στα καθ’ ημάς. Το ένα είναι ότι δεν φοβάται τις εξετάσεις, με την ευρεία έννοια του όρου.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΕΞΗ! «Τσουνάμι» απλήρωτων φόρων: Ένα δισ. ευρώ μόνο από τον ΕΝΦΙΑ

Απλήρωτους «φρέσκους» φόρους συνολικού ύψους 4,43 δις. ευρώ άφησαν οι φορολογούμενοι μέσα στο 2016. Το ιλιγγιώδες μαζεύτηκε μόνο από τον ΦΠΑ, τον φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων, τον φόρο εισοδήματος νομικών προσώπων και τον ΕΝΦΙΑ που ναι μεν αποτυπώθηκε στις φορολογικές δηλώσεις αλλά δεν πληρώθηκε ποτέ.

«Δεν μου άρεσε που ο Πάνος Καμμένος πήγε ο ίδιος να ρίξει στεφάνι πάνω από τα Ίμια»

«Και γιατί πρέπει να είμαστε Τουρκόφοβοι εμείς οι Έλληνες; Υπάρχουν τα σύνορα, υπάρχουν ελληνικά εδάφη. Για όνομα του Θεού!»

Η...

Πέταξε τον φίλο του στις γραμμές του μετρό και τον σκότωσε! [vid]

Σοκάρει το βίντεο από δυστύχημα σε σταθμό του μετρό της Αγίας Πετρούπολης, στη Ρωσία.
Μια παρέα νεαρών περιμένει στην αποβάρθα, όταν ένας από αυτούς πετάει τον φίλο του στις γραμμές! Εκείνη τη στιγμή περνάει ο συρμός...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟ@ΝΙ ΞΥΡΙΖΕΤΑΙ! Ποιοι υπουργοί πήγαν… Πλατεία; (ΦΩΤΟ)

Παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ξάνθη που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Νέας Σμύρνης με 2-0.

Επίθεση, με οσμή προβοκάτσιας, στο τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή

Επίθεση με μπογιές δέχθηκε, πριν λίγη ώρα, το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή. Άγνωστοι πέταξαν χρώματα, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του DHKP/C, της ακροαριστερής οργάνωσης της Τουρκίας την οποία τόσο η κυβέρνηση της Άγκυρας όσο και οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. έχουν χαρακτηρίσει ως τρομοκρατική ομάδα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ! Καραμπόλες ΣΥΡΙΖΑίων στην ΕΡΤ

Αλλαγή σκυτάλης στην «Αίθουσα σύνταξης» της ΕΡΤ όπου ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα παραδώσει στην Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Αι πάενε ρε παλιοκομμούνι! Διευθυντής Spiegel: Υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία λέει για το σκίτσο Τραμπ

Ο διευθυντής του περιοδικού Der Spiegel δήλωσεότι το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους το οποίο φιλοξενεί σκίτσο με τον Ντόναλντ Τραμπ να αποκεφαλίζει το Άγαλμα της Ελευθερίας και το οποίο δίχασε την κοινή γνώμη σε Γερμανία και εξωτερικό, ήταν η απάντηση του γερμανικού εντύπου στις απειλές κατά της Δημοκρατίας.

ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ➤➤Σάλος με τον πανηγυρισμό του Ενρίκε -Δεν χαιρέτισα ναζιστικά λέει ο ίδιος

Σάλος προκλήθηκε από τον πανηγυρισμό του Πέδρο Ενρίκε.

Στο παρθενικό του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ που έδωσε την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-2 ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός κατευθύνθηκε προς το πέταλο και...

Στη δημοσιότητα φωτό από τις επαφές Τσίπρα με οικονομικό παράγοντα στο Παρίσι

Ο πρωθυπουργός δεν σιχαίνεται να κάνει χειραψίες με πάπιες αν είναι για το καλό της χώρας, σε αντίθεση με κάποιους άλλους», ανέφερε με νόημα ρεπόρτερ στην ΕΡΤ...

Τέλος στη φημολογία και τη σπέκουλα της αντιπολίτευσης επιχειρεί βάλει το Μέγαρο Μαξίμου δημοσιεύοντας στιγμιότυπο από τις μυστικές συναντήσεις του πρωθυπουργού προς αναζήτηση επενδυτών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΤ@ΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ! Έξαλλος ο Μάνεσης: Την επόμενη φορά θα φάει πάρα πολύ ξύλο!

Έξαλλος είναι ο Νίκος Μάνεσης. Τι συνέβη και ποιον ήθελε να μηνύσει;

Ο δημοσιογράφος το καλοκαίρι είδε σε περιοδικά παπαρατσικές φωτογραφίες στις οποίες ήταν εκείνος με τη σύζυγό του, Φαίη Μαυραγάνη και τα παιδιά τους. Αυτό τον εξόργισε.

Η στιγμή που ο Μητσοτάκης ένοιωσε… πλανητάρχης!

Ένα αξιοσημείωτο στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσβο ήταν όταν η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου του έδινε ως δώρο το μοναδικό πιστό αντίγραφο ενός προσωπείου που είχε βρεθεί σε ανασκαφές στη Μυρίνα.

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο ξύλο Άδωνι στον κακομοίρη Ζαχαριάδη! Τον ανάγκασε να ζητήσει συγγνώμη

Κόντρα στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, είχαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης με τον διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, με αφορμή το ταξίδι του Πρωθυπουργού στη Γαλλία με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Σάλος με τις υποψίες για την φιλανθρωπική δράση του Ντέιβιντ Μπέκαμ -Τον καλύπτει η Unicef

Σάλος έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διαρροή μηνυμάτων από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Ντέιβιντ Μπέκαμ και αφορούν την φιλανθρωπική δράση και την συνεργασία του με την Unicef.

Ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ λέει και καμιά μαλ@κία να γελάμε: Προτιμά Grexit

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει πάρει θέση ως τώρα για το ελληνικό πρόβλημα. Το έπραξε όμως ο άνθρωπος που επέλεξε για το νευραλγικό πόστο του πρέσβη των ΗΠΑ στην ΕΕ. Κατά τον ίδιο είναι προτιμότερο το Grexit.

Εκλεισαν τα Τέμπη οι κομμουνιστές αγρότες-Εντυπωσιακό βίντεο

Τρακτέρ και αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας απέκλεισαν μετά τις 14:30 και για δύο ώρες τα Τέμπη, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της κυβέρνησης. Λίγο μετά τις 13:00 τα τρακτέρ ξεκίνησαν από τη Νίκαια της Λάρισας, συνοδεία αυτοκινητοπομπής.

Πρετεντέρης: Υπήρχε δράκος αλλά χωρίς παραμύθι

Για τα όσα έγινα στην εξεταστική για τα δάνεια ΜΜΕ-κομμάτων γράφει στο σημερινό σχόλιό του στο Βήμα ο Γ. Πρετεντέρης:

Ο ΑΔΜΗΕ παραδέχεται τα «όργια» στις αμοιβές των Golden boys του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το σάλο και την κατακραυγή που προκλήθηκε από τις προκλητικές αυξήσεις που μοίρασε στον… εαυτό της η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ, ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του οργανισμού, Νίκος Καϊμάκης, παραδέχθηκε τους χρυσούς αυτούς μισθούς κάνοντας λόγο για αναθεώρηση τους, όχι όμως και για την καθαίρεση όσων με τρόπο προκλητικό τους πέρασαν εν κρυπτώ και με τρόπο που προκαλεί εντύπωση σε μια κοινωνία ευρισκόμενη σε μεγάλο πρόβλημα.

ΠΙΝΑΚΑΣ-ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙ Η ΟΛΓΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! Αυξήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο μήνα ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων

Συνεχίζει για 2ο συνεχόμενο μήνα να αυξάνεται το πλήθος των μόνιμων δημοσίων υπαλλήλων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ίδιου του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, το τακτικό προσωπικό στο Δημόσιο (εκτός Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου) έφτασε τον Νοέμβριο του 2016 τους 565.622 έναντι 564.900 τον Οκτώβριο και 563.977 τον Σεπτέμβριο.

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ➤➤Προσπαθούν να βάλουν στη συμφωνία προληπτική μείωση ΦΠΑ - εισφορών

Με πρόταση προληπτικής θεσμοθέτησης φοροελαφρύνσεων, όπως η μείωση του ΦΠΑ στα νησιά και η μείωση των εργοδοτικών εισφορών στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θα απαντήσει η κυβέρνηση στην κοινή απαίτηση των θεσμών για προληπτική θεσμοθέτηση μέτρων για μετά το 2018, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή».

Ο Κρόιφ στο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ!

Ο Γιόχαν Κρόιφ θα χαρίσει τη φιγούρα του στο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ στην Ολλανδία μετά από απόφαση της ολλανδικής κυβέρνησης.

Εταιρεία Ελλήνων Φιλόλογων: Υπό διωγμόν τα τελευταία δύο χρόνια Αρχαία και Ιστορία

Καλεί τον υπ. Παιδείας να άρει όλα τα μέτρα που είχε αποφασίσει ο Νίκος Φίλης - Μιλά για πλήρη υποβάθμιση του μορφωτικού επιπέδου της ελληνικής νεολαίας

Όταν ο Τσίπρας θα πούλαγε το κυβερνητικό αεροσκάφος με το οποίο πήγε διακοπές στο Παρίσι

Αρχές του 2015 και ο Τσίπρας δηλώνει αποφασισμένος να πουλήσει το ένα πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Είναι η εποχή που ο Πρωθυπουργός ταξίδευε στην οικονομική θέση και σύσσωμα τα μέσα ενήμερωσης μιλούσαν για τα νέα ήθη και τη σεμνότητα του Αλέξη Τσίπρα.

Η έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα

«Εξαιρετικά μη βιώσιμο» χαρακτηρίζεται το χρέος - Γιατί το Ταμείο «στοχοποιεί» το ασφαλιστικό ζητώντας νέες μειώσεις συντάξεων - Ποιοι οι δύο βασικοί κίνδυνοι για την Ελλάδα- Τι προτείνει για μείωση του χρέους

Φρίκη: Μητέρα σκότωσε με μια κλωτσιά το παιδί της επειδή δεν έπλενε τα δόντια του

Όπως αποδείχθηκε η 20χρονη γυναίκα χτυπούσε το μόλις 4 ετών παιδί της και με τη ζώνη της

Φρίκη προκαλεί η είδηση για το θάνατο ενός κοριτσιού ηλικίας μόλις 4 ετών από τη μητέρα του επειδή... δεν έπλενε τα δόντια του.

Μίνα Αρναούτη: «Το πρόβλημα τους είναι να πάρουν την αποζημίωση! Ο Παντελής τις "μαγκιές" του τις πλήρωνε πάντα»!

«Αφήστε τον πια!!! Του καταστρέψατε ό,τι έφτιαξε!!!»

Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά για τον Παντελή Παντελίδη μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook. «Έζησα! Θα κάνω ό,τι θέλω!!! Δεν σκότωσα κανέναν… δεν είπα ψέματα σε κανέναν. Θα συνεχίσω να ζω όπως ζούσα δεν θα σας κάνω τη χάρη!», αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η φράση της:

Βαριά «καμπάνα» στο Σικάγο για τον Έλληνα «Μειντοφ» και τον συνεργό του

Νέα στοιχεία για το «κόλπο» εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, για το οποίο κατηγορούνται πως έστησαν οι Λίτινας και Δασκαλέας, αποκαλύπτονται από τις καταθέσεις των θυμάτων ενώπιον της Δικαιοσύνης, στη διάρκεια εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων.

ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ! Μας αρπάζουν τα σπίτια μέσω ίντερνετ – Αρχίζουν οι πλειστηριασμοί εξπρές

Δέκα χιλιάδες ακίνητα το 2017 και πάνω από 15.000 το 2018 (μεταξύ των οποίων και α’ κατοικίες) υπολογίζεται πως θα βγουν στο σφυρί μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που θα γίνονται, πλέον, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, με πολλαπλές προσφορές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με έδρα όχι το Ειρηνοδικείο, αλλά το γραφείο του συμβολαιογράφου.

Καταγγελίες του κ@λου για την περιουσιακή κατάσταση του Κυρ. Μητσοτάκη και της συζύγου του

Με τίτλο «Ακίνητα στο Παρίσι και εκατομμύρια εκτός πόθεν έσχες» η εφημερίδα Documento, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η σύζυγος του Κυρ. Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, «από το 2006 δεν καταθέτει δήλωση πόθεν έσχες όπως είναι υποχρεωμένη με βάση τον νόμο.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ! ΒΙΝΤΕΟ-Τούρκοι ψαράδες κοντά στα Ίμια συνοδεία σκαφών του τούρκικου Λιμενικού και "βόλτα" τούρκικης πυραυλάκατου

Τούρκοι ψαράδες πλησίασαν τα Ίμια την Κυριακή, υπό την επίβλεψη σκαφών του τουρκικού Λιμενικού, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ! Άρειος Πάγος: «Πάγωσε» την περαιτέρω μείωση αποδοχών σε ΔΕΚΟ - ΝΠΙΔ

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Ξάνθης

Ο Άρειος Πάγος «πάγωσε» την περαιτέρω μείωση των αποδοχών των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ και τα λοιπά Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου του ευρύτερου δημόσιου τομέα που νομοθέτησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το νόμο 4354/2015, ενώ παράλληλα αποδοκίμασε την εγκύκλιο του Γενικού  Λογιστηρίου  του Κράτους που τάχθηκε υπέρ των περικοπών των αποδοχών.

ΟΚ! ΛΟΓΙΚΟ! 7 σύμβουλοι Υπουργού τσεπώνουν 250.000€ το χρόνο

Κατά τ΄ άλλα "οι μετακλητοί δεν παίρνουν και τίποτα μωρέ... κανα χιλιάρικο άντε ενάμισι να παίρνουν"

Δεν είναι κι άσχημα τα 35.000€ ΜΟ το χρόνο που τσεπώνουν τα κομματόσκυλα που διόρισε...

Το twitter ξεσάλωσε με το μυστικο ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι

Στο hashtag disneyland_gate σχολιάζουν πολύ καυστικά και με χιούμορ οι χρήστες του twitter τη στάση του Πρωθυπουργικού αεροσκάφους στο Παρίσι

«Σεισμός» στο instagram με το σεντόνι της Μπελούτσι (ΦΩΤΟ)

Μια ακόμα σέξι φωτογραφία της Μόνικα Μπελούτσι κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και ξεσηκώνει!

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την καταγγελία φοιτήτριας για ξυλοδαρμό

Με αφορμή το πρωτόγνωρο συμβάν που ήρθε στο φως, σχετικά με την καταγγελία φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο, για ξυλοδαρμό από λέκτορα, το πανεπιστήμιο εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «παρακολουθεί με θλίψη την υπόθεση και αναμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης».

ΠΑΡΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Ερώτηση στη Βουλή από τον Γεωργιάδη για τη σύμβαση ΟΔΔΗΧ -Ρότσιλντ

Συνέχεια δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, στην υπόθεση του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

ΒΙΝΤΕΟ-Βούλιαξε η Τρίπολη με την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα 2 χρόνια

Επιστρέφουν με ταχύτητα στο 4% αλλά οι ήρωες διοργανωτές συνεχίζουν απτόητοι... χαρα στο κουράγιο τους!

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση στην Τρίπολη για τα 2 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης (δεν θυμόντουσαν ούτε το όνομά του για να τον προλογίσουν).

Τι απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ όταν δημοσιογράφος του είπε ότι ο Πούτιν είναι «δολοφόνος» [βίντεο]

Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση που έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του, σχετικά με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τι αναφέρει το πόρισμα της ΤτΕ για την offshore της «Αυγής»

Κύπριος δικηγόρος φέρεται να είναι ο εκπρόσωπος της Offshore εταιρίας Atlas Cyprus International Trust η οποία κατέχει το 2,57% της εφημερίδας "Αυγή"  πίσω από την οποία κρύβεται το πρόσωπο μυστήριο που είναι από τους ιδιοκτήτες της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: Πληρωμένα πιστόλια του Μαξίμου το πρωτοσέλιδο κατά της Μαρέβας

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της καταγγέλλει «πληρωμένα πιστόλια» του Μεγάρου Μαξίμου, με αφορμή δημοσίευμα για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα.


Νέο ένταλμα σύλληψης για τον Μιχάλη ΧριστοφοράκοΝέο ένταλμα σύλληψης για τον Μιχάλη Χριστοφοράκο

Νέο, τρίτο κατά σειρά, ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης στέλνει η χώρα μας εν όψει της δίκης των 64 κατηγορουμένων για τα μαύρα ταμεία της Siemens, προκειμένου να εκδοθεί ο Μιχάλης Χριστοφοράκος και να λογοδοτήσει για τα αδικήματα της δωροδοκίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Μπακογιάννη: Τα καουμποϊλίκια κόστισαν στην Ελλάδα ένα αχρείαστο τρίτο μνημόνιο

Μεταρρυθμίσεις που αφορούν στον εκσυγχρονισμό και την απλοποίηση του φορολογικού συστήματος, με στόχο τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης και την πάταξη της φοροδιαφυγής, θεωρεί πως είναι αναγκαίες η υπεύθυνη του τομέα Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Αντετοκούνμπο: Το καταπληκτικό σόου του Γιάννη με τους Σανς [vid]

Μάτια έβγαλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς επί των Φίνιξ Σανς.
Στο double double του με τους 30 πόντους και τα 12 ριμπάουντ πρόσφερε και επληκτικό θέαμα εκτός από ουσία.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θα ξεκινούσα μία τέτοια ιστορία αν δεν είχα αποδείξεις»!

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλάει στο liberal.gr και στον Θανάση Μαυρίδη για την είδηση που συντάραξε χτες τα social media: το κρυφό ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο στο Παρίσι. Τι πήγε να κάνει εκεί; Συνάντησε τον τραπεζίτη Ρότσιλντ; Τι αποδείξεις έχει στα χέρια του για όλα αυτά που λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης; Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του;

Ο «ένδοξός μας Βυζαντινισμός» υπό κατάργηση στο υπουργείο Πολιτισμού

Στο πυρ το εξώτερον αποστέλλει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού τον «ένδοξό μας Βυζαντινισμό» και μαζί του την κεντρική συνεννόηση με την Εκκλησία ως προς τα θρησκευτικά μνημεία αλλά και το Άγιον Όρος. Η κυβέρνηση της δεύτερης φοράς αριστεράς, όπως επανειλημμένα έχει δείξει, αποστρέφεται κάθε τι που έχει σχέση με το παρελθόν και με την Θρησκεία.

Σαμαράς: Μόνη λύση οι εκλογές, είναι έτοιμος ο Μητσοτάκης

Σφοδρή κριτική στη διακυβέρνηση Τσίπρα ασκεί με συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής» ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

ΒΙΝΤΕΟ-Συνεχίζονται τα... γαλλικά για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος! Άδωνις: "Μες στον πανικό του ο Καρανίκας ούτε το ημερολόγιο δεν άνοιξε"

- Συνεχίζει την αντιπαράθεση ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις "βόλτες" του Αλέξη Τσίπρα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που καταγγέλλει
- Κυβερνητικοί κύκλοι αποκάλυψαν ότι η ολιγόωρη στάση έγινε στο Παρίσι για επενδυτικούς λόγους
- “Ο πρωθυπουργός δεν ξεκουράζεται ούτε στο σπίτι του” λένε
- "Έκαναν λάθος και τις ημερομηνίες στον πανικό τους" λέει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
- "Το ΕΚΑΣ έγινε κηροζίνη για να κάνει βόλτες ο Τσίπρας"

Αυτά είναι τα δύo «golden boys» ΔΕΚΟ που θα πάρουν αναδρομικά 200.000 ευρώ!

Μισθούς που προκαλούν ίλιγγο και μάλιστα αναδρομικά ενέκρινε η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ για τον… εαυτό της, λίγο πριν εισέλθουν στο μετοχικό κεφάλαιο και σε θέσεις ελέγχου και ευθύνης οι Κινέζοι επενδυτές που απέκτησαν πρόσφατα το 24% της εταιρείας!

Απίστευτο! Την πέταξαν έξω από το αεροπλάνο... για το αποκαλυπτικό μπούστο της

«Νιώθω άθλια και πάνω από όλα ντροπιασμένη», εξομολογείται η 21χρονη Μπρέντα που «χτυπά» την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Spirit Airlines για την πρωτάκουστη συμπεριφορά και πολιτική που υιοθέτησε - Δείτε την να τους «κράζει» στα κανάλια

Μια ολιγόωρη οικογενειακή απόδραση στην Ντίσνεϋλαντ των Παρισίων

Η Disneyland δεν είναι απλά ένα μεγάλο πάρκο ψυχαγωγίας για παιδιά. Δεν είναι απλά ένα μεγάλο λούνα παρκ ή μία εντυπωσιακή καρναβαλική παρέλαση.

ΦΩΤΟ-Τι έγινε Κωστάκη; Ζήτησες σήμερα συγγνώμη απ' τον Άδωνι ή όχι ακόμα

Γνωστός ο έγκριτος Κώστας Βαξεβάνης για την ερευνητική του δημοσιογραφία. Ότι γράφει έχει και αποδείξεις και ποτέ δεν πετάει λάσπη. Εξάλλου όπως ο ίδιος έχει πει τα όσα λέει για τον Άδωνι: 

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 5-02-2017

Δείτε τα:

Guardian: Καταρρέει η δημοτικότητα Τσίπρα

«Επτά χρόνια το ελληνικό δράμα έχει περάσει από πολλές φάσεις deja vu», γράφει ο ξένος Τύπος - Τι λέει για τις φήμες περί Grexit, τα μπλόκα των αγροτών, την... νέα οικονομική κρίση και  το ρόλο του ΔΝΤ...