06 Φεβρουαρίου 2017

Φωτογραφίες: «Χρυσές δουλειές» για τις... γυμνές καθαρίστριες στη Βρετανία

«Δεν έχω νιώσει ποτέ σαν σεξουαλικό αντικείμενο», δηλώνει 25χρονη η οποία πληρώνεται 50 ευρώ την ώρα για να καθαρίζει... au naturel

Όταν σκεφτόμαστε καλοπληρωμένες και ξεκούραστες δουλειές, το μυαλό μας σίγουρα δεν πάει στο επάγγελμα της καθαρίστριας.

ΒΙΝΤΕΟ-Η μπουτού ζήτησε συγγνώμη απ' τον Κυριάκο αφού την έκραξε ο Λαζαρίδης

Μετά τις διαστάσεις που πήραν τα σχόλιά της, ανασκευάζει τις δηλώσεις της γνωστή δημοσιογράφος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χίος: ΛΑΘΡΟμετανάστες προπηλάκισαν οδηγό λεωφορείου στη ΒΙΑΛ

Ο επαγγελματίας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το όχημα και να απομακρυνθεί - Ήθελαν να επιβιβαστούν... 120 άτομα

Ένταση κι αναστάτωση επικράτησε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός όταν μετανάστες επιτέθηκαν λεκτικά για μία ακόμη φορά στον οδηγό του λεωφορείου που εκτελεί το δρομολόγιο από ΒΙ.ΑΛ. προς Σούδα.

ΒΙΝΤΕΟ-Μετά τις φάπες Άδωνι ο Βέττας παραδέχεται: Δεν υπάρχει σύμβαση με την Ρότσιλντ

Την δημόσια παραδοχή ότι η επενδυτική τράπεζα Ρότσιλντ δεν έχει σύμβαση με την Ελλάδα και τον ΟΔΔΗΧ -κάτι που εντείνει το μυστήριο για την συνάντηση του Αλ. Τσίπρα μαζί τους στο Παρίσι – έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Βέτας.

Μουζάλας: Δεν θέλουμε βία αλλά δεν θα υποστούμε και βία - ΒΙΝΤΕΟ

Την καταγγελία ότι 60 άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί, απαγόρευσαν να μπει το φαγητό που προορίζεται για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στη δομή φιλοξενίας του Ελληνικού, επανέλαβε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, διαψεύδοντας ότι επρόκειτο περί καθολικής απεργίας πείνας.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ! Κόντρα Ζαχαριάδη - Γεωργιάδη - ΒΙΝΤΕΟ

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Δήμαρχοι κράζουν Μουζάλα: Δεν μας απασχολούν οι ιδεοληψίες του-Αντί να σπρώχνεται με λάθρο ας προχωρήσει την επένδυση στο Ελληνικό

Να μην αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα η εγκατάσταση προσφύγων στο Ελληνικό ζητούν οι δήμαρχοι Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σε κοινή δήλωσή τους με αφορμή την ένταση που επικράτησε κατά την επίσκεψη του Γιάννη Μουζάλα στο παλαιό αεροδρόμιο.

Γελάει το Twitter με τον Καρανίκα που τον έκανε λάστιχο με Μενεγάκη και το παίζει φιλόσοφος #vivliothiki_karanika

Το άρθρο του Νίκου Καρανίκα, συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική σελίδα της «Αυγής», στάθηκε αφορμή για πληθώρα χιουμοριστικών σχολίων, μεταξύ των χρηστών του Twitter.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ALERT! ΑΥΤΟΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΑ! «Τα δικά σας παιδιά (των Ελλήνων) δεν τα πάνε σχολικά στο σχολείο»

Μουζάλας μετά το 5:20 του βίντεο γιατι αν τα πω εγώ θα με λέτε ρατσιστή και φασίστα:

Το νέο σημαντικό βήμα της Νατάσας Καραμανλή – Τι έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook

Ειδικεύεται στην ογκολογική και την επανορθωτική χειρουργική του μαστού. Ο λόγος για το ιατρείο μαστού που άνοιξε Νατάσα Παζαϊτη – Καραμανλή.

Το Κέντρο Μαστού της κυρίας Παζαϊτη ανοίγει έπειτα από τη μακρά συνεργασία που είχε με το ιατρικό κέντρο Embio.

Ισπανία: Ξεκίνησε η δίκη του αυτονομιστή ηγέτη της Καταλονίας Αρτούρ Μας


«Κάτω η ισπανική δικαιοσύνη»,  φώναζαν χιλιάδες υποστηρικτές της ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας κατά την έναρξη της δίκης του πρώην προέδρου της επαρχίας, Αρτούρ Μας, στη Βαρκελώνη, ο οποίος κατηγορείται επειδή διοργάνωσε τον Νοέμβριο του 2014 δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της. Ο Μας προσήλθε στο εφετείο της Καταλονίας με μισή ώρα καθυστέρηση.

Βίντεο: Γάλλοι αστυνομικοί κατηγορούνται ότι βίασαν άντρα με γκλομπ

Βίντεο που κατεγράφη από κάμερες της αστυνομίας δείχνει έναν αστυνομικό να χτυπά με το γκλομπ τον νεαρό στα οπίσθια, όπως γράφει η Parisien, ενώ αστυνομική πηγή έκανε λόγο για ατύχημα - Ο νεαρός ισχυρίζεται πως στη συνέχεια βιάστηκε με το γκλομπ

Οχι, δεν είναι οφθαλμαπάτη -Η φωτογραφία με τον Σακίλ Ο' Νιλ που έγινε viral [εικόνες]

Οταν η Σιμόν Μπάιλς συνάντησε τον Σακίλ Ο'Νιλ, στο Super Bowl, δεν έχασε ευκαιρία και πόζαρε δίπλα του. Μόνο που αυτή η φωτογραφία φαινόταν σχεδόν... εξωπραγματική.

Ο Καπράλος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΕ-Ποιοι εκλέχθηκαν

Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο κ. Καπράλος απέσπασε και τις 14 ψήφους στις σχετικές αρχαιρεσίες και έτσι παραμένει από το 2008 στον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Μετά το Brexit ήρθε το «marriage - exit» για τον Νάιτζελ Φάρατζ: Συζεί με νεαρό γκομ@νάκι

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, ένας από τους φανατικούς υποστηρικτές της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ αφού πέτυχε τον σκοπό του, ήρθε τώρα η στιγμή να κοιτάξει και την προσωπική του ζωή...

Βαρβιτσιώτης για Μουζάλα: Να αφήσει τα κλάμματα στις κάμερες και να αναλάβει τις ευθύνες του

Ο υπουργός δεν είναι κατήγορος, είναι απολογούμενος, σημείωσε σε δήλωσή του ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, με αφορμή όσα έγιναν νωρίτερα σήμερα στο Ελληνικό

Απίστευτο! Eπανεξετάζεται ο φάκελος αποφυλάκισης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου λόγω ψευδούς δημοσιεύματος του ΒΗΜΑτος!

Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον αποφυλακισθέντα για λόγους υγείας Βασίλη Παπαγεωργόπουλο να πηγαίνει για σκι, επανεξετάζεται ο φάκελος του...

Επιμένει η ΝΔ: Ο Τσίπρας είναι ένοχος -Δεν βρίσκει ούτε λέξη για το μυστικό ταξίδι στο Παρίσι

Μαίνεται ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το ταξίδι του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Γαλλία.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η σ@ξι δημοσιογράφος που θα λάβει μέρος στο Survivor! Αυτοί είναι οι 24 παίκτες

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 21.00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η λίστα των ατόμων που θα λάβουν μέρος στο Survivor ανακοινώθηκε σήμερα από το κανάλι του ΣΚΑΙ και ανάμεσά τους βρίσκεται και μια πολύ σ@ξι γυναίκα, η οποία αναμένεται να προκαλέσει πανικό στον Άγιο Δομίνικο.

Μογγόλος κομάντο: Στα Ίμια το 1996 δείξαμε ότι δεν θα δώσουμε τουρκικό έδαφος σε κανέναν


[Παπάρια προκλητικές! Τι να πει ο Μογγόλος; Τη χώρα του θα υποστηρίξει και θα προπαγανδίσει σαν στρατιώτης που είναι... δεν είναι Δανός δικαστής στη Χάγη]

Σε άκρως προκλητικές δηλώσεις για τη νύχτα της 30ης Ιανουαρίου του 1996 προέβη στο πρακτορείο «Ανατολή» ένας Τούρκος κομάντο, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους δώδεκα στρατιώτες που βρέθηκαν πάνω στα Ίμια.

Γιούνκερ: Το αστείο που έκανε για τη συνάντηση με τον Αζέρο πρόεδρο

Σε μία νέα γκάφα υπέπεσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, καθώς θέλοντας να δείξει πόσο δύσκολες είναι οι συνομιλίες της ΕΕ με το Αζερμπαϊτζάν, έκανε ένα αστείο σε βάρος του προέδρου της χώρας.

Το Κρεμλίνο ζητά από το Fox News να απολογηθεί -Δημοσιογράφος του αποκάλεσε τον Πούτιν δολοφόνο [βίντεο]

Την αντίδραση της Μόσχας προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Fox News. Οχι όμως για τα λεγόμενα του Αμερικανού προέδρου.

Αφού έλευσε όλα τα προβλήματα η Γεροβασίλη έσυρε το χορό σε αντάμωμα Ηπειρωτών - ΒΙΝΤΕΟ

Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο σε εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, του συλλόγου «Πράμαντα Ιωαννίνων», εκεί από όπου κατάγεται ο σύζυγός της.

Εκσφενδονίζοντας… φορτηγά από αεροπλανοφόρο! [video]

Αν δουλεύει το σύστημα του καταπέλτη στο αεροπλανοφόρο για τα αεροπλάνα, γιατί να μην μπορεί να απονηώσει και φορτηγά;

Βέβαια για την περίπτωση χρειάζεται να το αντιστρέψουμε.

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα πρόκληση: Η τουρκική ακτοφυλακή καλούσε σήμερα την ελληνική να απομακρυνθεί από τα Ίμια!

Τι αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Milliyet» - Συνεχίζεται και το παιχνίδι των εντυπώσεων με διαρροές διαλόγων στα Τουρκικά ΜΜΕ

Τερματοφύλακας έβαλε γκολ με σουτ από το... σπίτι του – ΒΙΝΤΕΟ

Ο τερματοφύλακας της Pozuelo ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Villanueva del Pardillo για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας στην Ισπανία.

ΒΙΝΤΕΟ-Κομοτηνή: O Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο τουρκικό προξενείο

Για συμπαράσταση στο «κουρδικό κίνημα», όπως αναφέρουν σε κείμενο που ανήρτησαν

Η οργάνωση του Ρουβίκωνα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο τουρκικό προξενείο, στην Κομοτηνή, χθες. Όπως αναφέρεται σε κείμενο που ανήρτησαν σε αντιεξουσιαστικό σάιτ...

Βόμβα Ντράγκι: Μόνο με βιώσιμο χρέος θα μπει η Ελλάδα στην ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ

Ένταξη στο QE όταν Ευρωπαίοι και ΔΝΤ συμφωνήσουν σε μέτρα ελάφρυνσης του χρέους για μετά το 2018 και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση

Στα δικαστήρια οι “Ράδιο Αρβύλα”!

Ένας νόμος 86 ετών και μια εξοργισμένη τηλεθεάτρια φαίνεται πως οδήγησαν στα δικαστήρια του Ράδιο Αρβύλα. Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση, Στάθη Παναγιωτόπουλο, ένα ακόμη μέλος της ομάδας των “Ράδιο Αρβύλα” και δυο στελέχη του Ant1 κατηγορήθηκαν για παραβίαση του νόμου “περί ασέμνων”.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΕΙ! Δημοσκόπηση-σοκ για τη Μέρκελ -Πήραν κεφάλι οι Σοσιαλδημοκράτες

Οι επιπτώσεις του «φαινομένου Σουλτς» γίνονται ολοένα και πιο αισθητές στη Γερμανία.

33 εβδομάδες πριν τις ομοσπονδιακές εκλογές του ερχόμενου Σεπτεμβρίου οι Σοσιαλδημοκράτες περνούν μπροστά απ’ τους Χριστιανοδημοκράτες της Άνγκελα Μέρκελ.

Νέα επίθεση της ΝΔ στην ΕΡΤ, που κατάντησε παράρτημα της Κουμουνδούρου

Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριο Λαζαρίδη, την ΕΡΤ και στη συνέχεια τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Λαζαρίδης το πρωί σε εκπομπή της ΕΡΤ.

ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΤΟΝ ΜΑΛ@ΚΑ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕΣ ΣΑΜΑΡΑ! Λουράντος: Η κυβέρνηση εξαρτάται από μεγάλες οικονομικές δυνάμεις του εσωτερικού

«Όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα και αφορούν την υγεία δεν έχουν καμία σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα περισσότερα είναι πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Και αυτής και της προηγούμενης. Η κυβέρνηση επιμένει να εξαρτάται από κεφάλαια και από μεγάλες οικονομικές δυνάμεις του εσωτερικού.

Γαλλία: Ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν παραιτήθηκε ο Φιγιόν για το Penelope Gate

Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν υποψήψιος για την προεδρία παραδέχθηκε ότι προσέλαβε τη σύζυγό του με 3.677 ευρώ καθαρά το μήνα - Ούτε κουβέντα για την «ταμπακιέρα» - Δεν απάντησε σε ερώτηση για τη δικαστική έρευνα εις βάρος του

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΦΥΤΕΥΤΕΣ ΓΙΑΜΑΛΗ, ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ Κ.ΛΠ! Επίθεση στο δίδυμο Τσακνή – Ταγματάρχη από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ

Ανακοίνωση Εκπροσώπων των Δημοσιογράφων της ΕΡΤ

«ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που σε ανακοίνωσή μας τονίζουμε ότι η ΕΡΤ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Δυστυχώς όμως, από τα κόμματα εξουσίας -κυρίως- εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο.

Παραιτήθηκαν τα λαμόγια ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής του ΑΔΜΗΕ και επιστρέφουν τα κλεμμένα

Τις παραιτήσεις τους στον Γιώργο Σταθάκη υπέβαλαν ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλοε του ΑΔΜΗΕ, κ.κ. Μανώλης Κορωνιωτάκης και Ιωάννης Μπλάνας, στον απόηχο των αντιδράσεων που είχε προκαλέσει η απόφαση των δύο να αναθεωρήσουν τις αμοιβές τους στις 20.000 ευρώ τον μήνα και να λάβουν αναδρομικά 200.000 ευρώ.

Επιστολές «φωτιά» Τσακαλώτου - Στουρνάρα στο ΔΝΤ - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο επιστολές θα παρουσιάσει στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΝΤ, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Ταμείο.

Το επεισόδιο του Γιασικεβίτσιους με μεθυσμένο οπαδό – ΒΙΝΤΕΟ

Από ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και έναν μεθυσμένο οπαδό στιγματίστηκε το ντέρμπι της Ζαλγκίρις Κάουνας με τη Λιέτουβους Ρίτας που βρήκε νικήτρια την ομάδα του «Σάρας».

Παναγούλης: Ντροπή σου να λες ότι ήσουν αντιστασιακός - Τόσκας: Δεν ήμουν πολιτικάντης

«Δεν είναι μόνο οι συνταξιούχοι αλλά και οι καθαρίστριες που πρόσφατα εμποδίσατε να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μαξίμου», είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής απευθυνόμενος στον υπουργό Προστασίας

ΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ! Rothschild και L'Oreal επιβεβαιώνουν τις συναντήσεις με Τσίπρα στο Παρίσι

Επιβεβαιώνονται οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild & Co και του ομίλου L'Oreal.

Σε σχετικά ερωτήματα της Καθημερινής, οι δύο εταιρείες επιβεβαιώνουν τις συναντήσεις.

Τα con-paper του Μαξίμου

➀ H στιγμή που ο πρωθυπουργός εμπνέεται το διαστημικό πρόγραμμα της χώρας

Το πουλάκι της δραχμής

[Φυσικά αυτό που παραλείπουν τα λαμόγια είναι ότι επι δραχμής μας δάνειζαν ΟΛΟΙ ενώ τώρα ΚΑΝΕΝΑΣ... πάτε τώρα στη δραχμή]

​​Και μόνον η διατύπωση «η Ελλάδα μεγαλούργησε με τη δραχμή» αρκεί για να προϊδεάσει για το είδος δημόσιου διαλόγου που θα είχαμε εάν άνοιγε η συζήτηση για το νόμισμα, όπως ζήτησε (χωρίς να του έχει ζητηθεί) ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Ποια ακριβώς ήταν η Ελλάδα που μεγαλούργησε με τη δραχμή: του Περικλέους; του Τζουμπέ; του Δηλιγιάννη; Οι απαντήσεις παραπέμπονται στις ρομαντικές απεικονίσεις ενός εξωφρενικά εξιδανικευμένου φαντασιακού παρελθόντος. Παραλείπονται βέβαια κρίσιμες λεπτομέρειες:

Ομογενής κέρδισε το Super Bowl με τους Patriots

Οι πρωταθλήτριες ομάδες των δύο περιφερειών του NFL, της National Football Conference (NFC) και της American Football Conference (AFC) διασταύρωσαν τα ξίφη τους το βράδυ της Κυριακής. Νικητές αναδείχθηκαν οι New England Patriots έναντι των Atlanta Falcons σε έναν από τους πιο θεαματικούς αγώνες Super Bowl.

Πρετεντέρης: Το 15% εναντίον του 85% δεν το λες ακριβώς πόλωση

«Όλο και κάτι πιο άγριο θα σκαρφιστούν για να στήσουν τον καβγά» γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Μουζάλας σε αλληλέγγυο: Άι στο διάολο από δω πέρα

Όταν αισθάνεσαι την απειλή στο πετσί σου σου τελειώνει η υποκρισία του ανθρωπισμού και σου βγαίνει το μπινελίκι...

Αλληλέγγυος: Δε θ' ανοίξετε από δω πέρα! Δε θ' ανοίξετε υπάρχει κατάληψη!
Μουζάλας:

ΚΛΑΜΑ! Καρανίκας στην Αυγή: Εγώ διάβαζα και Πασκάλ και Μρυκνέρ κι οι δεξιοί “4 τροχούς και Marie Claire

Το θράσος τους αποκαλύπτει την αγραμματοσύνη τους

Γράφοντας στην εφημερίδα ΑΥΓΗ, ο σύμβουλος του Στρατηγικού Σχεδιασμού της κυβέρνησης Νίκος Καρανίκας προσπάθησε να αποδείξει την ιδεολογική και ηθική ανωτερότητα των Αριστερών έναντι των Δεξιών.

Έλληνας ποδοσφαιριστής έγινε ερωτικό τραγούδι - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας από τους πλέον γνωστούς Έλληνες ποδοσφαιριστές έγινε ερωτικό τραγούδι από θαυμάστρια του στη Σκωτία.

Ο λόγος γίνεται για τον νεοαποκτηθέντα μέσο της Χαρτς....

ΑΝΘΡΩΠΙΖΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Προσδόκιμο επιβίωσης στις συνταγές ζητά ο ΕΟΠΥΥ!

Το προσδόκιμο επιβίωσης των ασθενών που πάσχουν από σοβαρές νόσους, όπως καρκίνο, θα πρέπει να αναγράφουν στις συνταγές οι γιατροί, όπως καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΛ@ΚΑΣ! «Θα πολιτευτώ με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου»

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις διαπροσωπικές της σχέσεις είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος».
Ο Πασχάλης Τσαρούχας παραδέχτηκε στην εκπομπή Happy Day πως πρόκειται να πολιτευτεί με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντόπουλου.

Φρίκη στους Παξούς: 16χρονη κατήγγειλε ότι ο πατριός της ασέλγησε σε βάρος της

Σαν βόμβα έπεσε στη μικρή κοινωνία των Παξών η είδηση ότι ένα 16χρονο κορίτσι κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο πατριός ασέλγησε σε βάρος της.

ΒΕΝΤΟΥΖΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ Π@ΠΑ Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΖΩ :)) Ο ΑΔΩΝΙΣ: Και επίκαιρη ερώτηση στον Τσακαλώτο για το ταξίδι στο Παρίσι

Επίκαιρη ερώτηση για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους της επενδυτικής τράπεζας Rothschild, στο Παρίσι, κατέθεσε προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτος Λαζαρίδης! Πήγε μεσ' στην ΕΡΤ και τους τα έχωσε-Έξαλλος ο ΣΥΡΙΖΑ

Η επίθεση που εξαπέλυσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, εναντίον των δημοσιογράφων της ΕΡΤ στην εκπομπή "Πρωινή Ζώνη" ενόχλησε τον ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση για να τους υπερσπιστεί!