10 Φεβρουαρίου 2017

ΣΚΙΤΣΟ-Αρκάς για την πορεία της περήφανης διαπραγμάτευσης Τσίπρα

"Φεύγει ο Φλεβάρης,μπαίνει η άνοιξη, μυρίζει πια καλοκαίρι":

Η Γερουσία του Καναδά συζητά για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων

Η συγκινητική ιστορία που διηγήθηκε η ελληνικής καταγωγής γερουσιαστής Πάνα Μέρτσαντ

Στην πιο ουσιαστική φάση μπήκε πλέον η προσπάθεια για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων συνολικά από την κυβέρνηση του Καναδά.

Aποκαλύφθηκαν τα πρόσωπα των 24 συμμετεχόντων του Survivor [βίντεο]

Αποκαλύφθηκαν οι 24 παίκτες του ελληνικού Survivor, δηλαδή οι άνθρωποι που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετέχουν στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Επίθεση Λαζαρίδη κατά Τσίπρα: Θα φέρει 4ο, 5ο Μνημόνιο & Grexit

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, κατηγορώντας τον πως θα υπογράψει και άλλα μνημόνια, καθώς ο στόχος του είναι να παραμείνει στην πρωθυπουργία.

Εν τω μεταξύ ο Πολάκης συνεχίζει να βρίζει ΠΟΕΔΗΝ-MME που δείχνουν εικόνες ξεφτίλας από νοσοκομεία- ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τα βίντεο με τις κατσαρίδες μέσα σε θαλάμους σε δημόσια νοσοκομεία, νέο βίντεο - σοκ που καταγράφει αυτή τη φορά την κατάσταση στη Δ’ Πνευμονολογική Κλινική στο νοσοκομείο «Σωτηρία» κοινοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ. Σύμφωνα με την ομοσπονδία ένας ασθενής έχασε χθες τη ζωή του και άλλοι δύο βρίσκονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΓΑΜ@ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ! Ο Τεντ Μάλοχ: Grexit και νέο μνημόνιο με το ΔΝΤ - BINTEO

[Ζει κι αυτός τα 5 λεπτά δημοσιότητας πλασάροντας τον εαυτόν σαν Πρέσβη... εν τω μεταξύ μόνο ο ίδιος λέει ότι είναι υποψήφιος Πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ...]

«Οι Έλληνες πρέπει να πάρουν στα χέρια τους το μέλλον της χώρας τους. Το πρόβλημα είναι αυταπόδεικτο. Το πρόγραμμα λιτότητας απέτυχε. Ο λόγος είναι προφανής, επειδή η ελληνική οικονομία πρέπει να αποκτήσει τον έλεγχο της δικής της δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής και ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να έχει το δικό της νόμισμα».

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ! Αυξήθηκαν κατά 26% οι ρευματοκλοπές!

Οι ρευματοκλοπές σε μια μόλις χρονιά αυξήθηκαν κατά 26%, αποτέλεσμα της πολιτικής ανοχής που υπάρχει στο θέμα των αποκοπών ρεύματος.

Ο Μπέος στον ΑΝΤ1: Είμαι προσωρινά σε αργία, δεν είμαι έκπτωτος από τη δημαρχία - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αχιλλέας Μπέος τέθηκε οριστικά σε αργία από τη δημαρχία του Βόλου μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, μιας και η προσφυγή στην οποία αιτούταν να κριθεί παράνομη η προηγούμενη σχετική απόφαση δεν έγινε αποδεκτή.

Πρόοδος αλλά χωρίς συμφωνία

Με πρόοδο αλλά χωρίς οριστκή συμφωνία ολοκληρώθηκε περίπου στις 20:30 ώρα Ελλάδος η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τους τους εκπροσώπους των Θεσμών, στις Βρυξέλλες.

Από μια μαριονέτα στο δάχτυλό του ακούει τελικά τα «μπράβο» ο Τάσος Πετρόπουλος!

Δικαιωμένος αισθάνεται ο υφυπουργός Εργασίας που όπως αποδείχθηκε βρίσκεται σε μια διαρκή κατάσταση συνομιλίας με το δάχτυλό του που αποκαλεί «κύριο Μικέ» και το θεωρεί ελεύθερο επαγγελματία

Κάτι αμόρφωτοι του Deree και μια υπόδικη για κακούργημα θα διαχειριστούν την περιουσία της χώρας-Το νέο Υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του νέου Υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων, ολοκληρώνοντας έτσι τη σύνθεσή του.

ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ; Υπ. Παιδείας: Ιδρύεται Πολυτεχνείο στα Γιάννενα και Σχολή Τουρισμού στη Χίο

Τρεις ευκαιρίες για το απολυτήριο του λυκείου δίνει το υπουργείο Παιδείας μεταξύ άλλων ρυθμίσεων που περιλαμβάνονται στο νόμο για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, την Εθνική Βιβιοθήκη και άλλες διατάξεις, που ψηφίστηκε χθες

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ! Όπισθεν ολοταχώς από την κυβέρνηση: Δέχονται αφορολόγητο 6.000 ευρώ και ομαδικές απολύσεις

Τι αναφέρει κυβερνητικός παράγοντας - Προσπάθεια να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση μέχρι τις αρχές Μαρτίου

Ενα-ένα μπαίνουν στη σειρά τα κομμάτια του παζλ, καθώς όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι η ελληνική πλευρά και οι δανειστές βρίσκονται σε πορεία προς την ολοκλήρωση της συμφωνίας που θα επιτρέπει στους θεσμούς να επιτρέψουν στην Αθήνα.

Ινδή υπουργός: Οι βιαστές να κρεμιούνται ανάποδα και να δέρνονται έως ότου βγει το δέρμα τους!

«Οι βιαστές θα πρέπει να βασανίζονται μπροστά στα θύματά τους, έως ότου να παρακαλούν για συγχώρεση», είπε η Ινδή υπουργός

Μία υπουργός στην Ινδία παραδέχτηκε ότι έδωσε εντολή στην αστυνομία να βασανίζει τους υπόπτους για υποθέσεις βιασμών και να παρακαλούν για τις ζωές τους.

Βίντεο: Αυτή είναι η... μποντιμπιλντερού Barbie που σαρώνει το διαδίκτυο

Έχει αγγελικό πρόσωπο και κορμί... φονικό όπλο

Έχει αγγελικό προσωπάκι, μύες μποντιμπιλντερά και ένα άκρως ταιριαστό παρατσούκλι που της έχει «χαρίσει» το Instagram.

Η νέα διοίκηση κομματόσκυλων του ΑΔΜΗΕ - Πρόεδρος ο Αθανάσιος Κορωνίδης

Οι Αθ.Κορωνίδης και Γιάννης Καμπούρης αναλαμβάνουν πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αντίστοιχα στον ΑΔΜΗΕ στις θέσεις των Κορωνιωτάκη - Μπλάνα.

Φλερτ on air Ισπανίδας ρεπόρτερ με τον Βαλεντίνο Ρόσι [βίντεο]

Ισπανίδα ρεπόρτερ είναι μεγάλη φαν του Βαλεντίνο Ρόσι.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που πήρε από τον 38χρονο Ιταλό ανάβάτη τον φλέρταρε «ανοιχτά».

Άλλες τέσσερις αποφάσεις για τα κανάλια από την Ολομέλεια του ΣτΕ

Οι αποφάσεις αφορούν την Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας και αφετέρου τους τηλεοπτικούς σταθμούς Αντέννα, Σταρ και Σκάι

Εσείς μπορείτε να διακρίνετε τους 12 καμουφλαρισμένους στρατιώτες στη ζούγκλα;

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 12 (!) καμουφλαρισμένοι στρατιώτες κρύβονται σε αυτή η φωτογραφία την οποία ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook μια επίλεκτη μονάδα του Βρετανικού Στρατού, προκαλώντας... πονοκέφαλο στους χρήστες του διαδικτύου που δεν μπορούσαν να βρουν ούτε έναν.

Οπλισμένα τουρκικά μαχητικά παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο

Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τέσσερα αεροσκάφη, δύο οπλισμένα σε σχηματισμό και δύο μεμονωμένα, προχώρησαν σε δύο παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στο...

ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ! Ο Κούβελος αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΕΟΕ: «Ποιες εκλογές; - Ολυμπιακή αξία ο σεβασμός στον αντίπαλο» [βίντεο]

Εξιτήριο πήρε την Παρασκευή ο Ισίδωρος Κούβελος, έπειτα από τη νοσηλεία του στο Ωνάσειο με έντονες ενοχλήσεις στο στήθος και υψηλή πίεση.

Τουρκία: Δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες σε διαδήλωση κατά της απόλυσης δεκάδων καθηγητών [βίντεο]

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε τουλάχιστον 12 ανθρώπους και έριξε δακρυγόνα για να διαλύσει ένα πλήθος εκατοντάδων άλλων που διαμαρτύρονταν έξω από το Πανεπιστήμιο της Αγκυρας για την απόλυση δεκάδων καθηγητών, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες και αστυνομικές πηγές στο πρακτορείο Reuters.

Μανιάτες και αγρότες κατέλαβαν το Δασαρχείο και τη ΔΟΥ της Καλαμάτας – ΒΙΝΤΕΟ

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Καλαμάτα: η πρώτη από Μανιάτες προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τους δασικούς χάρτες, ενώ η δεύτερη από αγρότες της Μεσσήνης και του Χανδρινού για τα φορολογικά μέτρα της Κυβέρνησης.

Ερώτηση Αυγενάκη για το πάρτι στην ΑΕΠΙ-Μηνιάτικο 52.000€ είχε κόψει στον εαυτόν του ο Διευθύνων Σύμβουλος

Για «οσμή σκανδάλου» κάνει λόγο ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφορικά με την υπόθεση της ΑΕΠΙ (Ανώνυμη Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας).

Ελπίδες για τα «ΝΕΑ» - Θετικές οι τράπεζες για το ξεμπλοκάρισμα τραπεζικού λογαριασμού

Θετικές εμφανίστηκαν οι πιστώτριες τράπεζες του ΔΟΛ στο «ξεμπλοκάρισμα» του ενός και μοναδικού τραπεζικού λογαριασμού που μπορεί να δώσει ζωή στην εφημερίδα τα «ΝΕΑ», αφού εάν δεν κλείσει το φύλλο, δεν θα απαξιωθεί ως περιουσιακό στοιχείο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΗΛΙΘΙΟΣ! Νίκος Μουτσινάς: Απίθανη κοτσάνα για την Τσικνοπέμπτη!

Η Μαρία Ηλιάκη περιμένει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου -αν και πρόσφατα χωρισμένη- και ο Νίκος Μουτσινάς αναρωτιέται για την Τσικνοπέμπτη:

Οι επιστήμονες κατέληξαν: Αυτή είναι η Νο.1 πιο σέξι χορευτική φιγούρα

Είναι η μέρα που θα βγεις με την παρέα σου για χορό (επιτέλους). Έχεις ντυθεί, βαφτεί, είσαι μία κούκλα και λίγο πριν φύγεις από το σπίτι, κοιτιέσαι στον καθρέφτη και αναρωτιέσαι... ποιες χορευτικές φιγούρες άραγε να κάνω για να είναι η dancing queen της παρέας; Οι ειδικοί μας δίνουν την απάντηση.

ΒΙΝΤΕΟ-3 άπλυτοι και μαύροι εμπόδισν την υπ. Παιδείας του Τραμπ να μπει σε σχολείο... τους έγραψε στα παπάρια της κι έφυγε

Γονείς και δάσκαλοι έτρεψαν σε φυγή της υπουργό Παιδείας του Ντόναλντ Τραμπ, μπλοκάροντας την είσοδό της σε σχολείο.

Η Digea ρίχνει «μαύρο» στο Mega-Η απάντηση των εργαζομένων του καναλιού [βίντεο]

Με «μαύρο» στο σήμα του Mega από τα επόμενα 24ωρα, απειλεί η Digea απαιτώντας να καταβληθεί όλο το ποσό που χρωστά το κανάλι της Μεσογείων.

Στα δεύτερο σπίτι τους θα τη βγάλουν οι κάτοικοι του Κορδελιού την Κυριακή.... στην Τούμπα!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμμετέχει ενεργά στη μεγάλη επιχείρηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στη Δυτική Θεσσαλονίκη, για τον ασφαλή απασφαλισμό της βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Παρασκευή βράδυ στη Βουλή σχέδιο νόμου για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου

Πρόκειται για το σχέδιο νόμου «Συμπληρωματικά μέτρα κανονισμού περί ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων, ιδρυμάτων και επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου αρμοδιότητας υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις»

Κάθειρξη 12 ετών σε 25χρονο λάθρο που μαχαίρωσε αστυνομικό

Σε κάθειρξη 12 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ένας 25χρονος Σύρος πρόσφυγας, που «πρωταγωνίστησε» σε αιματηρό επεισόδιο με θύμα αστυνομικό, τον περσινό Ιούνιο, στη δομή φιλοξενίας της Νέας Καβάλας Κιλκίς. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ αποφάσισε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, με συνέπεια να οδηγηθεί στις φυλακές.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Το γκομ@νάκι φωτογραφίζεται σαν μοντέλο μέσα στο υπουργείο

Νέα και ωραία, η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, θα μπορούσε, αν δεν είχε αναλάβει το «βαρύ» χαρτοφυλάκιο της απασχόλησης και των εργασιακών σχέσεων, να κοσμεί με τις φωτογραφίες της, τις σελίδες των «lifestyle» περιοδικών, καθώς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις θηλυκές παρουσίες που συνηθίσαμε να βλέπουμε σε αυτές.

Το απίστευτο «θέατρο» του Λεμπρόν Τζέιμς για ένα χαμένο κάρφωμα [βίντεο]

Είναι εκ των κορυφαίων αθλητών μπάσκετ στον πλανήτη.

Μαζί με τον Στεφ Κάρι είναι οι καλύτεροι, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να είναι και νυν πρωταθλητής με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ! Καταγγελία δασολόγων στον Τσίπρα για «στημένους» διαγωνισμούς και αναθέσεις έργων με έκπτωση... 50 ευρώ!

«Στημένους» διαγωνισμούς και σκανδαλώδεις αναθέσεις μελετών από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καταγγέλλει η Πανελλήνια Κίνηση Δασολόγων, σε επιστολή της προς τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, με ημερομηνία 24 Ιανουαρίου 2017.

ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ! Δικαίωση της Ρένας Δούρου στο Εφετείο για συκοφαντική δυσφήμηση του Αργύρη Ντινόπουλου

Τρία χρόνια μετά δικαιώθηκε για δεύτερη φορά από τη Δικαιοσύνη η Ρένα Δούρου, για συκοφαντική δυσφήμηση του Αργύρη Ντινόπουλου.

ΟΣΟΙ ΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΣΟΦΗΣΤΕ! Νέοι περιορισμοί στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση για αγροτικούς και ειδικευόμενους γιατρούς

Νέοι περιορισμοί τέθηκαν στο σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης για τους αγροτικούς ιατρούς, τους ιατρούς χωρίς ειδικότητα και τους ειδικευόμενους ιατρούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ που ζουν σε απομακρυσμένες και αγροτικές περιοχές και εξαρτώνται για τη φαρμακευτική τους περίθαλψη κυρίως από αυτές τις τρεις κατηγορίες γιατρών.

Πιλότοι αμερικανικών βομβαρδιστικών που χτυπούν το ΙSIS: «Πώς ισοπεδώσαμε τα στρατόπεδα των τζιχαντιστών»

Ήταν μια απ’ τις τελευταίες εντολές που έδωσε η κυβέρνηση Ομπάμα πριν παραδώσει τα ηνία στον Ντόναλντ Τραμπ και τους συνεργάτες του: να απογειωθούν από τις ΗΠΑ δύο βομβαρδιστικά Β-2 κι αφού πετάξουν πάνω απ' τον Ατλαντικό Ωκεανό να φθάσουν μέχρι τη Λιβύη για να ισοπεδώσουν δύο στρατόπεδα του λεγόμενου «Ισλαμικού Κράτους».

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ; Ο Τσίπρας έκοψε βασιλόπιτα στο Μαξίμου-Δείτε ποιος μπήχτης κέρδισε το φλουρί

Την καθιερωμένη πίτα για το...καλό της νέας χρονιάς έκοψε στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, παρουσία υπουργών, στενών του συνεργατών και εργαζομένων στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το ΠΑΣΟΚ απαντά στον διανοούμενο Τσίπρα για τον... Βαμβακούλα

«Κύριε Τσίπρα, όλοι κατάλαβαν και ο κ. Βαμβακούλας..., ότι πετάξατε την μπάλα στην εξέδρα και τους εργαζόμενους των εφημερίδων στο δρόμο» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την αναφορά που έκανε ο Πρωθυπουργός στον Νίκο Βαμβακούλα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή.

Παράνομο το ποίημα για τον Ερντογάν και με... δικαστική βούλα!

Γερμανικό δικαστήριο επικύρωσε σήμερα παλαιότερη δικαστική απόφαση που απαγόρευε τμήματα ενός σατιρικού ποιήματος το οποίο περιγελούσε τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μία υπόθεση που είχε προκαλέσει διπλωματική ρήξη ανάμεσα σε Γερμανία και Τουρκία και που δοκίμασε τα όρια της καλλιτεχνικής ελευθερίας.

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ! ΕΑΣ: Παραιτείται ο Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης

Αποχωρεί από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, ο οποίος ανέλαβε τη θέση αυτή προ διετίας σε μια προσπάθεια να βρει λύσεις για τα δύσκολα προβλήματα που ταλαιπωρούν την εταιρία.

ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ'ΝΑΙ! Έρευνα για το "Μητρώο Στελεχών" της ΝΔ μετά τα ουρλιαχτά ΣΥΡΙΖΑ

Στο "στόχαστρο" της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα μπαίνει το "Μητρώο Στελεχών" που δημιουργεί η Νέα Δημοκρατία μετά από καταγγελίες πολιτών και δημοσιεύματα!

Η γέφυρα της Φρανκφούρτης… μιλάει αρχαία ελληνικά - ΦΩΤΟ

Περνώντας από μια σιδερένια πεζογέφυρα στο κέντρο της Φρανκφούρτης, δεν μπορεί παρά να εκπλαγεί κανείς διαβάζοντας μια επιγραφή σε αρχαία ελληνικά να δεσπόζει στην κορυφή της γέφυρας.

«Γαλάζιο» νοικοκύρεμα και στο… πλύσιμο αυτοκινήτων!

Το μήνυμα για νοικοκύρεμα στα οικονομικά του κόμματος θέλησε φαίνεται να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμη και σε ότι αφορά μικροέξοδα.

Το ιδιωτικό(!) νησί που μπορείς να νοικιάσεις (μέσω Airbnb) με 370 ευρώ την βραδιά

Αν θεωρείς πως το να μείνεις σε ένα ιδιωτικό νησί συμβαίνει μόνο με δύο προϋποθέσεις, να έχεις δηλαδή κερδίσει το Τζόκερ ή να έχεις ένα πολύ «προνομιούχο» φίλο, τότε φθάνει μόνο να ρίξεις μία ματιά στην ιστοσελίδα του Airbnb για να αλλάξεις γνώμη.

Άρχισε η κατρακύλα Χατζηνικολάου-Δείτε τι έγινε χθες στην κόντρα με τον Σρόιτερ

Δείτε τι έγινε στη χθεσινή κόντρα των δελτίων ΑΝΤ1 - Alpha...

Μάχη σώμα με σώμα για την πρωτιά στην τηλεθέαση δίνουν ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Αντώνης Σρόιτερ. Σύμφωνα με τα καθαρά νούμερα τηλεθέασης της Nielsen, το κεντρικό δελτίο του Alpha...

Το Τwitter... τρολάρει τις δηλώσεις Πετρόπουλου για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Τις... απίθανες δηλώσεις του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσου Πετρόπουλου, σχολιάζουν ασταμάτητα οι έλληνες χρήστες του Twitter, τις τελευταίες ώρες.

“Ράπισμα” πρώην προέδρων του ΣτΕ στη ΣΥΡΙΖΑία μούμια

"Βολές" εκτόξευσαν για το ζήτημα της αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης των δικαστών που ταλάνισε το τελευταίο διάστημα τον χώρο της Δικαιοσύνης και τέθηκε από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, η οποία το καλοκαίρι συνταξιοδοτείται, δύο πρώην πρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά τη διάρκεια ημερίδας στην Εταιρία Δικαστικών Μελετών.

O Κικίλιας «παίζει Quizdom» και... καρφώνει την κυβέρνηση για την καθυστέρηση στην αξιολόγηση [εικόνα]

Κριτική στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση στην αξιολόγηση και την ανάγκη ψήφισης νέων μέτρων άσκησε ο Βασίλης Κικίλιας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.