14 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΪΝΙ! Δείχνουν στον Μπαλάφα τον ΕΦΚΑ και αυτός δεν ξέρει τι είναι

Είναι και μηχανικός...

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Αταίριαστοι", έδειξαν στον Υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ένα χαρτί με εισφορές ασφαλισμένου στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Ο καβγάς Μπουτάρη - Ματθαιόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο [βίντεο]

Δημοσιεύθηκε το βίντεο της σφοδρής αντιπαράθεσης του Γιάννη Μπουτάρη και του επικεφαλής της παράταξης της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, Αρτέμη Ματθαιόπουλου.

ΣΙΓΑ! ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! Βαρουφάκης: Τους παρακαλώ να στήσουν ειδικό δικαστήριο μόνο για εμένα - ΒΙΝΤΕΟ

«Με τις πληροφορίες που είχα τότε, δεν μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό, το ίδιο θα έκανα και πάλι. Αλλά με τις πληροφορίες που έχω τώρα, εάν δηλαδή γνώριζα ότι ο πρωθυπουργός το “όχι” θα το έκανε “ναι”, δεν θα έκανα αυτά που έκανα τους προηγούμενους τρεις μήνες».

Αυτόφωρο για τον Γιώργο Λιάγκα – Τον μήνυσε γνωστή κούκλα δημοσιογράφος

Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο Γιώργος Λιάγκας ύστερα από μήνυση της Αθηναϊδας Νέγκα για συκοφαντική δυσφήμηση.Στις σχετικές του δηλώσεις ο γνωστός δημοσιογράφος είπε για την κ. Νέγκα...

Μοιράζει πόνο στους κομπλεξικούς η Ιβάνκα Τραμπ -Πόζαρε καθισμένη στην καρέκλα του προέδρου, στο Οβάλ γραφείο [εικόνα]

Για μία ακόμη φορά η Ιβάνκα Τραμπ δέχθηκε επικρίσεις για μία κίνησή της, καθώς προκάλεσε αντιδράσεις η φωτογραφία που δημοσίευσε από το Οβάλ γραφείο.

Οικονόμου: Είτε δεν ξέρει από αριθμητική, είτε συνεχίζει να λέει ψέματα συνειδητά ο κ. Πολάκης

Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή τους νέους διορισμούς στην Υγεία από τον κ. Πολάκη, σημείωσε μεταξύ άλλων πως ο κ. Πολάκης αμετανόητος εξακολουθεί να παίζει παιχνίδια εις βάρος της υγείας των πολιτών.

Ποια είναι η πραγματική αμοιβή των πορν@στάρ

Το πώς λειτουργεί η βιομηχανία πορνό αποτελεί ένα μυστήριο για όσους βρίσκονται έξω από αυτόν τον χώρο. Ενώ στους περισσότερους αρέσει να βλέπουν ταινίες π@ρνό, αδιαφορούν συνήθως για τους ηθοποιούς και τους συντελεστές.

Η ΝΔ καταγγέλλει ρουσφέτια της κυβέρνησης -Το kathimerinotita.gr του Φλαμπουράρη λειτουργεί ως πολιτικό γραφείο

Τις σφοδρές επικρίσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης δέχεται η κυβέρνηση στη Βουλή για σειρά διατάξεων που έχουν συμπεριληφθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και τις οποίες η ΝΔ αποκαλεί ρουσφετολογικές.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσακαλώτος χθες: Το "ούτε 1€ νέα μέτρα" ήταν διαπραγματευτική τακτική-Τζανακόπουλος σήμερα: Συμφωνία χωρίς ούτε 1€ μέτρα

Στην χθεσινή συνέντευξή του με το Νίκο Χατζηνικολάου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απαντώντας στο ερώτημα γιατί ο Αλέξης Τσίπρας σε πρόσφατη συνέντευξή του δεσμεύτηκε «ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα», δήλωσε:

ΒΙΝΤΕΟ από τα καφριλίκια ΧΑυγιτών-άπλυτων στο δικαστήριο

Δείτε τα ξεφτιλίκια μας:

Επιστολή Ξαρχάκου σε Τσίπρα: Θα διασυρθούμε παγκοσμίως

Την άμεση επέμβαση του Έλληνα Πρωθυπουργού ζητά με προσωπική του επιστολή, ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, ο οποίος καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει προσωπικά πρωτοβουλία για την εξυγίανση της ΑΕΠΙ.

Χαμός στη Βουλή! Βαρεμένος σε Λοβέρδο: Εδώ δεν είναι γήπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση επικράτησε στη Βουλή ανάμεσα στον προεδρεύοντα Γιώργο Βαρεμένο και τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρεά Λοβέρδο.

Ο Απόστολος Γκλέτσος κάνει... πους απς σε σχολή Tae Kwon Do [βίντεο]

Θυμήθηκε την εκπαίδευση στα αλεξίπτωτα, όπου είχε υπηρετήσει όταν έκανε τη θητεία του, ο Δήμαρχος Στυλίδας.

ΘΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ! ΣΥΡΙΖΑ: Να υπάρχουν γιατροί σε ερασιτεχνικούς αγώνες για τα «δολοφονικά τάκλιν»

Ζητούν την παρουσία των «πρώτων βοηθειών» καθώς όλοι γνωρίζουν πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τα «δολοφονικά τάκλιν» είναι για σκληροτράχηλους

Βίντεο: Σπανούλης, Ζήσης, Μπουρούσης και τα άλλα παιδιά έστειλαν τις ευχές τους στον Αντετοκούνμπο

Δείτε ένα ξεχωριστό βίντεο όπου οι κορυφαίοι Έλληνες μπασκετομπολίστες, αλλά και απλός κόσμος εύχονται στον All Star Γιάννη Αντετοκούνμπο λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη γιορτή του NBA

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίος! Η Χρυσή Αυγή μήνυσε και τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Ο βουλευτής Κέρκυρας κατέθεσε μήνυση εναντίον του Θεόδωρου Γαλιατσάτου

Μετά τον δήμαρχο της Πατρας Κώστα Πελετίδη σειρά παίρνει και ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος ο οποίος μηνύθηκε από τον βουλευτή Κέρκυρας Ιωάννη Αϊβατίδη.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Μανιός: Δεν πρόκειται να ψηφίσω μείωση του αφορολόγητου

[Πριν μερικές εβδομάδες ο συγκεκριμένος καραγκιόζης έλεγε ότι θα ψηφίσει γιατί εκτός από πολιτικούς λόγους υπάρχουν και προσωπικοί... δηλ. τα 8 χιλιαρικάκια που θα χάσει άμα γίνουν εκλογές και πάει πάλι στο ρεμαλίκι απ' το οποίο μας ήρθε... Δηλ. εσείς πιστεύετε ότι τελικά αυτός δεν θα ψηφίσει; Αφηστε που στις δηλώσεις του ουσιαστικά λέει άμα με τα φορομπηχτικά μέτρα φέρουν και κανα τυράκι για να έχω άλλοθι (όπως τη δήθεν πρόσβαση ανασφάλιστων στα νοσοκομεία) δεν θα ψηφίσω... άμα φέρουν όμως τυράκι θα στηθεί στα τέσσερα]

«Αν δεν μπορώ με τα μέτρα που μου επιβάλλουν να κάνω επιλογές όπως η πρόσβαση των ανασφάλιστων στα νοσοκομεία τότε δεν τα υπογράφω» είπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Αστυνομικός είδε τον χάρο με τα μάτια του σε αυτοκινητόδρομο της Ισπανίας - ΒΙΝΤΕΟ

Τον χάρο με τα μάτια του είδε Ισπανός αστυνομικός, ο οποίος απέφυγε την τελευταία στιγμή ένα αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς το μέρος του έπειτα από τρακάρισμα.

Σάλος με το βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας της Μαρίν Λεπέν

Της Μαρίας Δεναξά [Αυτής της τέλειωσαν τα μεγαλεία MEGA και ξέπεσε στον enikos αφού ως γνωστόν ο Χατζηνικολάου μαζεύει όποιον ΣΥΡΙΖΑίο μείνει άνεργος]

Την περηφάνια της που είναι Γαλλίδα, δηλώνει μέσα από ένα βιντεοκλίπ η ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν. Το βιντεοκλίπ κυκλοφόρησε αντί διαφημιστικού σποτ για την έναρξη της προεκλογικής της εκστρατείας.

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ! To Breitbart λέει ότι «τρίζει η καρέκλα» του Πρίμπους ενώ χθες ο Τραμπ τον στήριξε

[Επειδή η εκλογή Τραμπ προέκυψε χωρίς να έχει από πίσω του οργανωμένο κόμμα οι διάφορες παρέες σφάζονται για τις καρέκλες. Έτσι οι πιο σκληροί του Breitbart βάλλουν εναντίον του Πρίμπους μετά τη σφαλιάρα που έφαγαν χθες όταν αναγκάστηκε να φύγει από την παρέα που έχουν στο Λευκό Οίκο ο δικός τους Flynn (σήμερα σε άρθρο τους κατηγορούν το FBI ότι τον κάρφωσε επειδή "ξέχασε" να αναφέρει στον Αντιπρόεδρο Pence κάποια σημεία της συνομιλίας του με τον Ρώσο Πρέσβη).

Βίντεο: Καυγάς Μαραντόνα με δημοσιογράφο στη Μαδρίτη

Αλλιώς ονειρευόταν ο Άνχελ Γκαρθία της Cadena COPE μια συνάντηση με τον Ντιέγκο Μαραντόνα! Ο Ισπανός δημοσιογράφος επισκέφθηκε το ξενοδοχείο «Mirasierra», εκεί όπου έχει καταλύσει μαζί με την οικογένειά του ο Αργεντίνος θρύλος.

Βίντεο για ρεκόρ Γκίνες: Οι Κινέζοι φώτισαν το νυχτερινό ουρανό με 1000 drone

Το δρώμενο έλαβε χώρα στο πλαίσιο παραδοσιακού φεστιβάλ στην πόλη Γκουάνγκζου

Εντυπωσιάζει το βίντεο που δείχνει την ταυτόχρονη εκτόξευση 1.000 πολύχρωμων drone στον ουρανό, στην Κίνα.

LARGE ΔΙΚΑΣΤΗΣ...ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΑΦΟΥ! Διαγραφή χρέους 130.000€ με εισόδημα 2.100€

Μηνιαία καταβολή δόσεων μόλις 220 ευρώ εκδίκασε το Ειρηνοδικείο Αχαρνών σε ζεύγος δανειοληπτών με συνολική οφειλή 133.714 ευρώ με μια απόφαση- σταθμό.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Αυστριακός βουλευτής καταγγέλλει δίκτυο Τούρκων πληροφοριοδοτών στη Βιέννη -Χρηματοδοτείται από την Αγκυρα

Ενας βουλευτής της αντιπολίτευσης στην Αυστρία κατηγόρησε την Τουρκία ότι διατηρεί ένα δίκτυο πληροφοριοδοτών στη χώρα, το οποίο διευθύνει μέσω της πρεσβείας της στη Βιέννη και στοχοποιεί επικριτές του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προωθεί τις πολιτικές του και λαμβάνει χρήματα από την Άγκυρα.

«Πράσινο φως» για το υδατοδρόμιο στην Πάτρα

Το «πράσινο φως» για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου της Πάτρας έδωσε η αρμόδια επιτροπή, μετά την τελική επιθεώρηση που έκανε στις εγκαταστάσεις στο λιμάνι της πόλης.

ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ! Ο Αρειος Πάγος επικύρωσε την ποινή στο ζεύγος Παπαντωνίου

Με 25 χιλιαρικάκια ο κετροαριστερός Γιάννος ξέπλυνε 1,3 εκ ευρώ χωρίς κανείς να ρωτήσει "ρε φίλε που τα βρήκες;" ... δεν είναι κι άσχημα...

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, επικύρωσε την ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και το χρηματικό πρόστιμο των 10.000 που είχε επιβληθεί στον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου και στη σύζυγό του, Σταυρούλα Κουράκου για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του οικονομικού έτους 2009.

ΝΔ για τα καφριλίκια μέσα σε δικαστήριο: Τεράστιες οι ευθύνες της άβουλης και ανίκανης κυβέρνησης

«Τα σημερινά πρωτόγνωρα επεισόδια σε δικαστική αίθουσα-τα οποία καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο-αναδεικνύουν το αποκρουστικό πρόσωπο των δραστών: Της Χρυσής Αυγής και των αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών» γράφει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

Μαξιλάρι ασφαλείας 325 εκατ. Ευρώ στα έσοδα του Ιανουαρίου

Με τα μάτια στραμμένα στο ΔΝΤ έδωσε τα στοιχεία προσωρινής εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού, το υπουργείο Οικονομικών

Eικόνες Ελλάδας στο Ρίο: Οι εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών έξι μήνες μετά...

Οι παραμελημένες εγκαταστάσεις και το θρυλικό Στάδιο Μαρακανά μοιάζουν με βομβαρδισμένο τοπίο

Μια σειρά από νέες καταθλιπτικές φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο είδαν το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα.

Στο νοσοκομείο ο Κούγιας μετά από σοβαρό τροχαίο

Ένα σοβαρό τροχαίο είχε το πρωί της Τρίτης ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε σε μια στροφή και σφηνώθηκε κάτω από μια νταλίκα.

Μητσοτάκης προς Γερμανούς επιχειρηματίες: Ως πρωθυπουργός, θα προχωρήσω σε μεταρρυθμίσεις

Ο πρόεδρος της ΝΔ παρακάθισε σε γεύμα εργασίας με περίπου 30 από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της Γερμανίας

Τη δέσμευσή του πως ως πρωθυπουργός θα προχωρήσει άμεσα σε συγκεκριμένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, που θα ενισχύσει την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα, μετέφερε σε Γερμανούς επιχειρηματίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΥΡΙΖΑ! Ρύθμιση – σκάνδαλο επιτρέπει την διάθεση ληγμένων γεωργικών φαρμάκων

Πρόκειται για το άρθρο 35 που θα εισαχθεί σήμερα για συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή - Δείτε τι καταγγέλλει η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Για ρύθμιση σκάνδαλο σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που ευνοεί φύτο-φαρμακοβιομηχανίες και εμπόρους γεωργικών φαρμάκων κάνει λόγο η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Ο Ντάισελμπλουμ έβαλε τέλος στις ελπίδες για λύση ως τις 20 Φεβρουαρίου: Δεν προλαβαίνουμε

Η αξιολόγηση του προγράμματος της Ελλάδας δεν θα έχει ολοκληρωθεί έγκαιρα για το προσεχές Eurogroup στις Βρυξέλλες που θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου, δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, σύμφωνα με το Ρόιτερς.

ΦΩΤΟ-Η θεωρία της εξέλιξης του.... Κουρή

Το τερμάτισε χθες ο ήρωας Κουρής... όσοι νόμιζαν πως μέχρι τώρα τα είχαν δει όλα:

Η Ιλιάδα σε έναν χάρτη: Όλοι οι Ομηρικοί ήρωες και οι καταγωγές τους

«Τη μάνητα, θεά, τραγούδα μας του ξακουστού Αχιλλέα, ανάθεμά τη, πίκρες που 'δωκε στους Αχαιούς περίσσιες και πλήθος αντρειωμένες έστειλε ψυχές στον 'Aδη κάτω παλικαριών, στους σκύλους ρίχνοντας να φάνε τα κορμιά τους και στα όρνια ολούθε - έτσι το θέλησε να γίνει τότε ο Δίας - απ' τη στιγμή που πρωτοπιάστηκαν και χώρισαν οι δυο τους, του Ατρέα ο γιος ο στρατοκράτορας κι ο μέγας Αχιλλέας». Ομήρου Ιλιάδα- Μετάφραση: Ν. Καζαντζάκης-Ι.Θ. Κακριδής.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! Με παραπλανητική είδηση ξεκίνησε η φυλλάδα Χατζηνικολάου-Κουρή

Γράφει ο Νικόλας δημιουργώντας της αίσθηση ότι ο Μοσκοβισί ήρθε άρον άρον στην Αθήνα για να δώσει στον Τσίπρα την πολιτική λύση που φαντασιώνεται:

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Το κλιμακώνει ο Φίλης: Καταθέτει ερώτηση στον Καμμένο για τα εξοπλιστικά

Ερώτηση προς τον υπουργό Άμυνας για το αν σκοπεύει να προχωρήσει σε αύξηση των εξοπλιστικών δαπανών αναμένεται να καταθέσει έως αύριο ο Νίκος Φίλης.

Πάνω από 85.000 κόστισε η επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας στο Κορδελιό

Τριάντα πέντε χιλιάδες κλήσεις δέχτηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από πολίτες που ζητούσαν ενημέρωση για τις διαδικασίες απομάκρυνσής τους από τη ζώνη εκκένωσης.

Σοκάρει το έγκλημα στον Άγ. Κοσμά - Πατέρας δύο παιδιών το θύμα που χτυπήθηκε με τσεκούρι στο κεφάλι

Συγκλονίζει η ιστορία του άτυχου 49χρονου άστεγου που βρέθηκε νεκρός μετά από χτύπημα με τσεκούρι στο κεφάλι. Ο Ηλίας, όπως μας ανέφεραν στις δηλώσεις τους αυτοί που τον ήξεραν, το τελευταίο διάστημα ζούσε σε ένα δωμάτιο στις παλιές εγκαταστάσεις φημισμένου καλοκαιρινού κλαμπ στην περιοχή του Αγίου Κοσμά δίπλα στην πλαζ.

Στο εδώλιο ο Djibril Cisse! Το ροζ βίντεο και η υπόθεση εκβιασμού

Δύσκολα τα τελευταία 24ωρα για τον Djibril Cisse! Ο ποδοσφαιριστής, που αγαπήθηκε όσο λίγοι αθλητές που έχουν περάσει από την χώρα μας φαίνεται πως εμπλέκεται σε υπόθεση εκβιασμού και ενδέχεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορημένου.

Έκκληση των βιομηχανιών γαλακτοκομικών στην Ευρωβουλή για την προστασία της φέτας

Την αντίθεσή του εκφράζει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλ/κων Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ) για την εξαίρεση της φέτας, από την λίστα των προστατευμένων ευρωπαϊκών τυριών ΠΟΠ στην οικονομική και εμπορική συμφωνία (CETA) που υπέγραψε η ΕΕ με τον Καναδά.

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"! Έρχονται 1,3 εκατ. “ραβασάκια” σε πολίτες που ελέγχονται για φοροδιαφυγή: Ποιους αφορά

Μαζική αποστολή προσκλήσεων προς τους δικαιούχους 1,3 εκατ. ΑΦΜ οι οποίοι φέρονται να έχουν προχωρήσει σε μεγάλα εμβάσματα σε εξωτερικό και εσωτερικό, προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας κατά της διαφθοράς Κωνσταντίνος Χρήστου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο.

Αυτός είναι ο καλύτερα αμειβόμενος οδηγός στη Formula 1 – ΦΩΤΟ

Μπορεί να μην κέρδισε φέτος τον τίτλο στο πρωτάθλημα οδηγών της Formula 1, ωστόσο παραμένει ο καλύτερα αμειβόμενος οδηγός της Formula 1 με την MacLaren να πληρώνει το βιογραφικό του και την πιθανότητα κατάκτησης του τίτλου.

Η «Γάτα των Ιμαλαϊων» αφού τον στήριξε αποκαλύπτει: Πως ο Τσίπρας σχεδιάζει να μας βγάλει από το Ευρώ!

Ανήμερα της επανεμφάνισης των ΝΕΩΝ στα περίπτερα ο Σταύρος Ψυχάρης ξαναχτύπησε «σημαδεύοντας» προσωπικά τον Τσίπρα, δημοσιεύοντας στα ηλεκτρονικό ΒΗΜΑ ένα κείμενο – φωτιά του Παύλου Παπαδόπουλου , συγγραφέα του επίμαχου άρθρου της «Γάτας των Ιμαλαϊων».

ΦΩΤΟ-ΤΑ ΜΑΤ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ! ΕΛ.ΑΣ.: Δεν ήταν κάμερα όπως ουρλιάζουν οι άπλυτοι ΣΥΡΙΖΑίοι

Δεν ήταν κάμερα η συσκευή που είχε στη στολή του, ο άνδρας των ΜΑΤ, στα δικαστήρια όπου σημειώθηκαν επεισόδια νωρίτερα, μεταξύ χρυσαυγιτών και αντιφασιστών, σύμφωνα με δήλωση ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ.

Ξυλοκόπησαν άγρια τον αρχιμανδρίτη πριν τον δολοφονήσουν -Βρέθηκε δεμένος με τις πυζάμες του

Χθες το μεσημέρι έγινε η άγρια δολοφονία του 47χρονου Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου Καμίτση στο Γέρακα.

Μίκαελ Σουμάχερ: Δίκη κεκλεισμένων των θυρών για την υγεία του θρύλου της F1

Η οικογένεια του άτυχου πιλότου της F1 έκανε αγωγή στο γερμανικό περιοδικό Bunte και ζητά 100.000 ευρώ για δημοσίευμα που υποστήριζε ότι ο Σουμάχερ θα μπορούσε να περπατήσει ξανά

ΡΕ ΤΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! FΤ: Μπόνους στη Rothschild όταν η Ελλάδα βγει στις παγκόσμιες αγορές

Η Ελλάδα σχεδιάζει να διορίσει την Rothschild ως σύμβουλο για το χρέος, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Financial Times επικαλούμενο δύο πηγές που έχουν άμεση γνώση του θέματος, χωρίς ωστόσο να τις κατονομάζει.

Ποια χώρα είναι... πρωταθλήτρια στους γάμους χωρίς σ@ξ;

Ενώ τα ζευγάρια ανά την υφήλιο ετοιμάζονται να γιορτάσουν τον ερωτά τους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Ιαπωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με μία ακόμη έρευνα που δείχνει ότι οι πολίτες της έχουν χάσει την «σπίθα» τους στην κρεβατοκάμαρα.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ ΚΕΡΔΑΜΕ! Η αβεβαιότητα εκτινάσσει την απόδοση του διετούς ομολόγου

Πωλήσεις στην ελληνική αγορά ομολόγων πυροδοτούν οι δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι διαρροές από την πλευρά των θεσμών, καθώς δείχνουν πως το ορόσημο του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου απομακρύνεται.

Δολοφονήθηκε με δηλητηριασμένες βελόνες ο ετεροθαλής αδερφός του Κιμ Γιονγκ Oυν [εικόνες]

Ο ετεροθαλής αδερφός του ηγέτη της Βόρειας Κορεάς δολοφονήθηκε σε ένα αεροδρόμιο της Μαλαισίας, όπως μεταδίδει το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap News.