15 Φεβρουαρίου 2017

Σπάνιο βίντεο από τα backstage της π@ρνοταινίας της Τζούλιας: Ντράπηκε η Τζούλια μόλις είδε τους αραπάδες

Σπάνιο video βγήκε στη δημοσιότητα και μάλιστα από τα backstage των γυρισμάτων της ταινίας της Τζούλιας Αλεξανδράτου, παραγωγής Sirina. Μάλιστα στο παρακάτω video, θα δείτε την γνωστή...

ΦΩΤΟ-Απίστευτο κράξιμο στον γλίτσα Κουμουτσάκο στοTwitter: "Κουμουνδουράκο είσαι σε λάθος κόμμα"

Το γνωστό γλύφτη του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε από μέσα του για άλλη μια φορά ο γνωστός "ροκάς" Κουμουτσάκος και έγραψε στο Twitter αναφορικά με την απόρριψη από τους ΣΥΡΙΖΑίους του ΚΑΣ της πρότασης της Gucci: "Συγχαρητήρια...

Ποιος βουλευτής ανεβαίνει στο σανίδι; – ΒΙΝΤΕΟ

Από τη δικηγορία στη Βουλή και από εκεί στο σανίδι. Ο βουλευτής που ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο στον ελεύθερο του χρόνο, έχει βραβευτεί για τους ρόλους του πολλές φορές.

Ποια ποδοσφαιρική ομάδα ακολουθεί στο Twitter ο Ομπάμα - ΒΙΝΤΕΟ

Μία ιδιαίτερη πρόσκληση έλαβε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος, πλέον, απελευθερωμένος από το άγχος της προεδρίας απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή.

Χορεύει και… σκανδαλίζει κόρη γνωστού ηθοποιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι μια από τις τρεις κόρες του και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, πρόκειται για την πιο τσαχπίνα και σαφώς πιο όμορφη. Είναι μόλις 18 ετών. Ήδη ασχολείται με αυτό που της αρέσει που δεν είναι άλλο από το μόντελινγκ και τις σέξι πόζες στα περιοδικά.

O Tσώρτσιλ αναρωτιόταν αν υπήρχε εξωγήινη ζωή σε άλλους πλανήτες -Βρέθηκε ανέκδοτο δοκίμιό του

Εντυπωσιακό και άγνωστο μέχρι σήμερα ανέκδοτο δοκίμιο του Ουίνστον Τσώρτσιλ εντοπίστηκε από το οποίο εξάγεται το μεγάλο ενδιαφέρον του Βρετανού πολιτικού για το αν υπάρχει εξωγήινη ζωή σε άλλους πλανήτες. «Είμαστε μόνοι στο σύμπαν;», είναι ο τίτλος του.

ΠΑΝΙΚΟΣ! ΕΛΣΤΑΤ: Παρών, αλλά δεν θα συμμετάσχει ο παρατηρητής του ΔΝΤ

Για πρώτη φορά στα χρονικά, τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το 2016 θα ανακοινωθούν παρουσία εκπροσώπου του ΔΝΤ στις 21 Απριλίου.

ΜΠΑ; ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ; Μοσκοβισί: Περιμένω από τον Τσίπρα ένα βήμα τα επόμενα 24ωρα

Δεν θέλουμε άλλη λιτότητα-  Πρέπει να συζητήσουμε εντατικά - Ελπίζω, ότι μια συμφωνία είναι εφικτή τη Δευτέρα στο Eurogroup, δήλωσε ο επίτροπος Οικονομίας της ΕΕ

BINTEO-ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΝΔ-Εκδήλωση Άδωνι: Παρουσία Σαμαρά, Ρουσόπουλου, πλήθος βουλευτών και τον κόσμο στριμωγμένο σα σαρδέλες

Παρουσία πολλών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και απλών φίλων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/2) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ! Έκθεση 4 υπουργών: Ενα στα τρία παιδιά πεινάει στο σχολείο

Με κατεπείγουσα τροπολογία ξεκινούν τα γεύματα σε μαθητές, αλλά χάθηκαν έξι μήνες, με τα φαινόμενα υποσιτισμού τους να αυξάνονται διαρκώς - Πάνω από 2.000 σχολεία έχουν ζητήσει να ενταχθούν σε προγράμματα σίτισης

Πρετεντέρης: Δε μπορείς να μην μονολογήσεις: κοίτα σε τι χέρια πέσαμε!

Ο Γ. Πρετεντέρης γράφει στα ΝΕΑ για τον επικήδειο του Τσακαλώτου:

Οι γνωστοί τραμπουκισμοί στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης -Δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός [βίντεο]

Για μία ακόμη φορά, σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός.

Μυστήριο με 20χρονο που είχε πάει για διακοπές στην Κρήτη και αγνοείται 12 χρόνια – ΒΙΝΤΕΟ

Ο 20χρονος Βρετανός Στίβεν Κουκ, εξαφανίστηκε από τα Μάλια Κρήτης την 1η Σεπτεμβρίου του 2005, όπου είχε πάει για διακοπές.

BINTEO-Στο νοσοκομείο θα παραμείνει ο καθηγητής του Παντείου Άγγελος Συρίγος: "Με έσωσαν οι φοιτητές από τους αντιεξουσιαστές"!

Για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστήμιου Άγγελος Συρίγος που το μεσημέρι δέχτηκε επίθεση από αγνώστους στον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος.

Κωνσταντινόπουλος για Ελληνικό: Με υπόδειξη Τσίπρα η ερώτηση των 18 βουλευτών

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσαν 18 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τον ορισμό των αρχαιολογικών χώρων στην έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, άσκησε ο υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Το ελληνικό Προξενείο προειδοποιεί για κίνδυνο επεισοδίων στην Κωνσταντινούπολη

Προειδοποίηση για αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης επεισοδίων απευθύνει το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Τι είπε ο Σαμαράς για τη συντάντηση με τον Κυριάκο και τις νίκες Τσίπρα

Τρία λεπτά αφότου βγήκε από το γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή ο κοινοτικός επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, το κατώφλι πέρασε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.

ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ! Πιλότος χάθηκε, κατέβασε το ελικόπτερο σε λεωφόρο για να ρωτήσει πού βρίσκεται

Ρωτώντας πάει στην πόλη κανείς, το λέει και ο λαός. Ακόμη κι είναι πιλότος ελικοπτέρου.

Κι όμως, αυτό συνέβη στο Καζακστάν, όπου ένα ελικόπτερο προσγειώθηκε σε χιονισμένη λεωφόρο, μπλοκάροντας ένα κομβόι φορτηγών. Σύμφωνα με το RT, αμέσως μετά κατέβηκε κάποιος από το ελικόπτερο και άρχισε να ζητάει οδηγίες για το πώς θα πάει στην πιο κοντινή πόλη.

Κομοτηνή: Έκαψαν αυτοκίνητο δημοσιογράφου της μειονότητας-Δίπλα έγραψαν: Μακριά από τη γυναίκα μου

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/2) στην Κομοτηνή το αυτοκίνητο του Ιλχάν Ταχσίν, δημοσιογράφου της ηλεκτρονικής εφημερίδας "Μπιρλίκ".
Οι δράστες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου, που ήταν παρκαρισμένο σε γειτονιά της Κομοτηνής και έριξαν μέσα εύφλεκτο υλικό και μία αυτοσχέδια μολότοφ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον πρόκειται για υπόθεση «γυναικοδουλειάς» διότι σε τοίχο δίπλα από το όχημα οι άγνωστοι δράστες είχαν γράψει στα τουρκικά: «Μακριά από την γυναίκα μου».

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αυτόπτης μάρτυρας που είδε το περιστατικό κάλεσε την πυροσβεστική, που έφθασε αμέσως και έσβησε την φωτιά Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα.

Ιβάνκα Τραμπ: Η απάντηση της για το φλερτ στον Τριντό [pics]

Μέσα από το Instagram αποφάσισε να απαντήσει για το φλερτ στον Τζάστιν Τριντό η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ. Η Ιβάνκα Τραμπ, "ανέβασε" ένα βίντεο που έπαιζε με μπαλόνια - καρδιές και μία φωτογραφία της με τον Τζάρεντ Κούσνερ.

ΦΩΤΟ-Πάρτι εκατομμυρίων στις πλάτες των Ελλήνων με απευθείας αναθέσεις

Τροπολογία για απευθείας ανάθεση για πρόγραμμα σχολικών γευμάτων δημοσίευσε στο Twitter ο Γ. Βρούτσης:

Αριστίνδην μέλη της ΕΟΕ Μιλλούση και Ηλιάδης

Η νέα ολομέλεια της ΕΟΕ συνεδρίασε στελεχώνοντας όλες τις επιτροπές, ενώ ανέδειξε και αριστίδην μέλη κορυφαίες προσωπικότητες.

Το φιλί στο στόμα της Ελένης Βιτάλη με την Μελίνα Ασλανίδου on stage [εικόνες]

Μία ιδιαίτερη στιγμή υπήρξε ανάμεσα στην Ελένη Βιτάλη, η οποία εμφανίζεται μαζί με τον Γιάννη Πάριο στην Ιερά Οδό και την Μελίνα Ασλανίδου, καθώς οι δύο τραγουδίστριες τράβηξαν όλα τα βλέμματα όταν αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα.

Η απάντηση του οίκου Gucci για την επίδειξη στην Ακρόπολη

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο οίκος Gucci αρνείται πως έκανε προσφορά 56 εκατ. ευρώ για επίδειξη μόδας στην Ακρόπολη.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΑΧΑΧΑ! Reuters: Ερχονται πιο δύσκολες εποχές για τους Ελληνες [γράφημα]

Ενώ η Ελλάδα και οι δανειστές της κοντράρονται ξανά για το πρόγραμμα διάσωσης και το τι πρέπει να γίνει για να εκταμιευθούν χρήματα, τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν ότι έρχονται πιο δύσκολες εποχές για τους απλούς Ελληνες.

Καταγγελία: Απέλυσαν αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη επειδή είχε ηπατίτιδα Β

Ενας αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη απολύθηκε τον Ιανουάριο, επειδή διαγνώστηκε με ηπατίτιδα Β, καταγγέλλει ο Σύλλογος Ασθενών Ηπατος Ελλάδος «Προμηθέας».

Αααα: Ο Λάκης κράζει τους συντρόφους του: «Εκτός τόπου και χρόνου- Δεν έχουν μάθει να κάνουν μία ρημάδα πρόσθεση;»

Ο γνωστός υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ Λάκης Λαζόπουλος αρθρογραφεί στο altsantiri.gr και μεταξύ όλων των άλλων εκφράζει την… αγανάκτησή του για τις ασφαλιστικές εισφορές και τη ρύθμιση για τα μπλοκάκια που προώθησε η κυβέρνηση και διερωτάται: «Δεν έχουν μάθει εκεί, στην Αριστερά, να κάνουν μία ρημάδα πρόσθεση; Δεν μπορεί ένας να μετρήσει τους φόρους που βάζουν; Να δει, ζει άνθρωπος;».

Corriere della Sera: Γαλλία και Ιταλία συντάχθηκαν με τον Σόιμπλε απέναντι στην Ελλάδα

Αναφορά στη στάση της Ιταλίας σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές, κάνει σε σχόλιό της η εφημερίδα Corriere della Sera, με τίτλο «Ο υπουργός Πάντοαν είναι με τον Σόιμπλε, αλλά μόνον για την Ελλάδα».

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΕΪ ΤΟ 'ΛΥΣΕΣ; Εμμανουέλ Μακρόν: Καταγγέλλει ότι οι Ρώσοι κάνουν οργανωμένες κυβερνο-επιθέσεις εναντίον του

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Le Monde, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ο γενικός γραμματέας του κινήματος «Εμπρός!» του Εμμανουέλ Μακρόν, γράφει ότι η Ρωσία προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την προεκλογική εκστρατεία του ανεξάρτητου υποψηφίου προέδρου.

ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΓΙΔΙΑ! Κούρεμα μέχρι και 30% στις συντάξεις του Δημοσίου με τις νέες ρυθμίσεις Χουλιαράκη

Το ανταποδοτικό μέρος των νέων συντάξεων για όσους αποχώρησαν μετά τις 12/5/2016 υπολογίζεται με βάση τις συντάξιμες αποδοχές, το χρόνο ασφάλισης και τα κατ' έτος ποσοστά αναπλήρωσης

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΟΙΠΟΝ! ΣτΕ: Η Τουρκία είναι ασφαλής χώρα για επαναπροώθηση προσφύγων

Η Τουρκία θεωρείται ασφαλής χώρα καθώς έχει κυρώσει την Σύμβαση της Γενεύης και μπορεί να γίνει επαναπροώθηση προσφύγων εφόσον στην γείτονα χώρα έχουν «σύνδεσμο» (συγγενείς, κ.λπ.), αποφάσισε η 7μελής σύνθεσης του Δ΄  Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας και παρέπεμψε λόγω σπουδαιότητας το όλο θέμα προς οριστική κρίση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

Εξομοιώνονται στα συνταξιοδοτικά με τους έγγαμους τα ζευγάρια με σύμφωνο συμβίωσης

Τις προϋποθέσεις χορήγησης, κατά μεταβίβαση, σύνταξης, λόγω θανάτου συνταξιούχου ή εν ενεργεία υπαλλήλου-λειτουργού του Δημοσίου, καθώς και στρατιωτικού, εφόσον ο θάνατος επήλθε από τις 13 Μαΐου 2016 και μετά, ορίζει κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας.

ΡΕ ΑΊ ΦΤΥΣ' ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ! Αντίθετος στην επίδειξη μόδας στην Ακρόπολη ο Ιερώνυμος

Την αντίθεσή του στην παραχώρηση του Παρθενώνα για επίδειξη μόδας, εξέφρασε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο οποίος τόνισε ότι «δεν πουλιούνται τα πάντα».

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ: Πασίγνωστος επιχειρηματίας για τον “θησαυρό” που βρέθηκε στο σπίτι του: Όλα είναι μαϊμού-Απ' το Μοναστηράκι τ' αγόρασα 10 €

Την σιωπή του έσπασε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Tatiana Live” στο Έψιλον, ο 81χρονος πασίγνωστος επιχειρηματίας, ο οποίος είδε την αστυνομία να “μπουκάρει” στο σπίτι του, στο πλαίσιο της έρευνας για την συμμορία των Ρομά. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε έναν αρχαιολογικό θησαυρό αμύθητης αξίας, που όπως υποστηρίζει ο ηλικιωμένος αγόρασε νόμιμα.

280.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ, ΚΑΡΕΚΛΑ! Αυτή είναι η νέα πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών

Νέα πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, αναδείχθηκε η πρόεδρος Εφετών, Αγγελική Λαϊνιώτη.

Τα υπόλοιπα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, το οποίο αναδείχθηκε από τις εκλογές της 12ης Φεβρουαρίου 2017 είναι:

'ΝΤΑΞ' ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ! Ο άνθρωπος μυστήριο που έβγαζε βόλτα το σκυλί του δολοφονημένου αρχιμανδρίτη

Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια μεταφέθηκαν συγκεκριμένα αντικείμενα από το διαμέρισμα του θύματος - Θρήνος και σπαραγμός από τα αδέλφια του στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Π.Πεντέλης

ΒΙΝΤΕΟ-Αγρότες κράζουν τον Αποστόλου: Είστε ντελιβεράδες των μνημονίων

Χωρίς αποτέλεσμα και μέσα σε κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε η συνάντηση των αγροτών με κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

BINTEO-ΩΡΑΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ FACEBOOK-Δολοφονίες σε Σλοβενία και Σικάγο μεταδόθηκαν ζωντανά

Δείτε πώς μία χαλαρή βόλτα με το αυτοκίνητο κατέληξε σε τραγωδία - Το παιδί δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι και κατέληξε επί τόπου - Σε κρίσιμη κατάσταση η 20χρονη

Γκάφα από τον γίγαντα Σπάισερ: Μπέρδεψε το όνομα του Τριντό [βίντεο]

Τι κι αν ο Τζάστιν Τριντό είχε βρεθεί λίγες ώρες νωρίτερα στον Λευκό Οίκο. Αυτό φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για να μάθει το όνομά του ο Σον Σπάισερ.

Θύμα διάρρηξης διάσημη τραγουδίστρια - Λεία 2 εκατομμυρίων δολαρίων σε κοσμήματα

Θύμα διάρρηξης έπεσε η τραγουδίστρια Alanis Morissette πριν λίγες μέρες στο σπίτι της στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με το TMZ, η αστυνομία αποκάλυψε πως άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της στο Μπρέντγουντ και ξάφρισαν κοσμήματα αξίας δύο εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Μέρλιν Μονρόε έγκυος -Για πρώτη φορά φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα [εικόνες]

Φωτογραφίες που απεικονίζουν την Μέριλιν Μονροέ με φουσκωμένη κοιλίτσα δημοσιεύονται για πρώτη φορά από την Daily Mail.

ΑΛΕΞΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ! Το ΔΝΤ στέλνει στην Ελλάδα παρατηρητή για την ΕΛΣΤΑΤ

Αν κάποιοι πίστευαν ότι το ΔΝΤ θα φύγει από το ελληνικό πρόγραμμα σήμερα προσγειώθηκαν.. ανώμαλα στη Βουλή.

Κεφαλογιάννη: Το υπουργείο δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα της Gucci στον Παρθενώνα

«Το υπουργείο Πολιτισμού «όφειλε να έχει εξετάσει το θέμα σε πρώτο στάδιο», τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη με αφορμή το αίτημα της Gucci για επίδειξη μόδας στον Παρθενώνα, το οποίο απέρριψε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Καταδικάζεται η σύμβουλος του Τραμπ γιατί διαφήμισε τα ρούχα της Ιβάνκα [βίντεο]

Το Γραφείο Ηθικής της Αμερικανικής κυβέρνησης (OGE) έκρινε την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου, ότι η σύμβουλος του Τραμπ Κελυάν Κονγουέη «παραβίασε» τους κανόνες όταν καλούσε τους Αμερικανούς να αγοράζουν προϊόντα της Ιβάνκα Τραμπ στο κανάλι Fox.

ΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; Ντάισελμπλουμ: Κάνουμε ό,τι μπορούμε να αποτρέψουμε την χρεοκοπία της Ελλάδας

Την άποψη ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει εάν το ΔΝΤ αποφασίσει να φύγει, εξέφρασε χτες στο ολλανδικό Κοινοβούλιο ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του SP Άρνολντ Μέρκις, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Financieele Dagblad υπό τον τίτλο «Ντάισελμπλουμ: Η Ελλάδα χρεοκοπεί χωρίς το ΔΝΤ».

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣ! Από γυμνές μέχρι τη Τζ. Λόπεζ έχουν φωτογραφηθεί στον Παρθενώνα

Μπορεί να απορρίφθηκε από το ΚΑΣ η πρόταση της Gucci να κάνει την επίδειξη μόδας υψηλής ραπτικής με τίτλο «Gucci Cruz 2018» στην Ακρόπολη, αλλά ο χώρος είχε παραχωρηθεί για να κάνει φωτογράφηση η Τζένιφερ Λόπεζ το 2008.

Ένοχη η οδηγός που σκότωσε την τροχονόμο στην Κηφισίας

Το δικαστήριο επιδίκασε μία από τις μεγαλύτερες αποζημιώσεις καθώς η οδηγός έτρεχε με αρκετά μεγαλύτερη ταχύτητα, από την επιτρεπόμενη

Ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, την οδηγό, που τον Απρίλιο του 2013, τραυμάτισε θανάσιμα τη 41χρονη τροχονόμο της Κηφισιάς, Αδαμαντία Σιαφλά, εν ώρα υπηρεσίας.

Kate Upton: Η απόλυτη ντίβα επέστρεψε τόπλες στο Sports Illustrated

Τρελαίνουν κόσμο οι πλούσιες καμπύλες του 24χρονου μοντέλου -Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Η Kate Upton είναι η απόλυτη ντίβα και το αποδεικνύει. Για τρίτη φορά η 24χρονη σεξοβόμβα πόζαρε για το περιοδικό Sports Illustrated και έκανε όχι ένα αλλά τρία διαφορετικά εξώφυλλα αποδεικνύοντας ότι αυτή είναι η βασίλισσα του περιοδικού.

Η Μεγάλη Πρέσπα και τα νησιά που έδωσε η Ελλάδα σε Σερβία και Αλβανία (1912-1913)

Πώς η νησίδα Άγιος Πέτρος έγινε Golem Grad και η νησίδα Άγιος Παύλος Maligrad
Διαβάζοντας το άρθρο για τους Αλβανούς και Σκοπιανούς λαθραλιείς στη Μεγάλη Πρέσπα, την Τρίτη 14/2/2017, θυμηθήκαμε μια, ακόμη, άγνωστη πτυχή της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Την παραχώρηση δύο νησίδων της Μεγάλης Πρέσπας σε Σερβία και Αλβανία, το 1912-1913!