16 Φεβρουαρίου 2017

Πρόταση Νικολόπουλου στον Οίκο Gucci να χορηγήσει το Τάμα του Eθνους

Εναλλακτική πρόταση μετά την απόρριψη του σχεδίου για επίδειξη μόδας στην Ακρόπολη, έκανε στον διάσημο οίκο μόδας ο ανεξάρτητος βουλευτής σε μια ύστατη προσπάθεια να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του

ΦΩΤΟ-Τρέχα εσύ μαλ@καψηφοφόρε τους όσο αυτοί παλεύουν για τον... Γκουντίνα


"Εσύ παλεύεις να επιβιώσεις λόγω της ιδεοληψίας και της ανικανότητας τους!
Εκείνοι παλεύουν για τον Μερέρα Γκουντίνα" έγραψε ο αναπληρωτής Γραμ. Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ και δημοσίευσε στο Twitter την παρακάτω ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑίου Δημαρά:

Κούλογλου: Εάν η κυβέρνηση θέλει συμφωνία, τότε πρέπει να την κάνει τώρα

«Τα μπλοκάκια κοστίζουν πιο πολύ από την αξιολόγηση», τόνισε σε συνέντευξή του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Την επιτακτική ανάγκη να «κλείσει» η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος το ταχύτερο δυνατόν τόνισε ο Στέλιος Κούλογλου σε σημερινή του συνέντευξη, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι η κυβέρνηση πρέπει να μεριμνήσει για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

H ΕΕΤΤ επιδιαιτητής στην κόντρα Mega-Digea -Τους καλεί σε ακρόαση επειγόντως

Aμεση κλήση για ακρόαση των εταιρειών Τηλέτυπος Α.Ε. και Digea Α.Ε. αποφάσισε η ολομέλεια της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! FT: μπαράζ πωλήσεων κόκκινων δανείων ενόψει

Πωλήσεις-ρεκόρ σε μη εξυπηρετούμενα δάνεια αναμένονται στην Ευρώπη φέτος, με μια πιο επείγουσα προσέγγιση από τους φορείς χάραξης πολιτικής να οδηγεί την αυξημένη δραστηριότητα, σύμφωνα με την Deloitte.

Νέα αγωγή της κόρης του Πολ Γουόκερ: Κατηγορεί την Πόρσε για απόπειρα συγκάλυψης

Η πλευρά Walker ισχυρίζεται ότι το παράρτημα της Porsche στη Βόρεια Αμερική προσπάθησε να ανασκευάσει επιζήμιες πληροφορίες που περιέχονταν σε emails και έγγραφα και αφορούσαν το τραγικό δυστύχημα του διάσημου ηθοποιού

Κικίλιας: Αυτές είναι οι αντιφάσεις της κυβέρνησης για την διαπραγμάτευση - ΒΙΝΤΕΟ

«Τα σενάρια περί Grexit απορρίπτονται κατηγορηματικά απ' όπου και αν προέρχονται. Ο πρόεδρος της ΝΔ χρησιμοποίησε τον ίδιο λόγο στο εξωτερικό με αυτόν που χρησιμοποιεί στο εσωτερικό, ενισχύοντας την αξιοπιστία της χώρας» είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ

ΒΙΝΤΕΟ-Ψηφίστηκε η τροπολογία αλλά οι πυροσβέστες τη θεωρούν έκτρωμα

Πέρασε… από τη Βουλή η τροπολογία για το καθεστώς μονιμοποίησης των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης.

Η τροπολογία ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και...

Άγγελος Συρίγος: Δεν μπορεί να είναι άβατο το Πανεπιστήμιο - ΒΙΝΤΕΟ

Για απρόκλητο χτύπημα έκανε λόγο ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου

Βίντεο ΝΔ για την περήφανη διαπραγμάτευση με την προτροπή να το δείτε μέχρι τέλους

Με ένα βίντεο που ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook, η Νέα Δημοκρατία θέλησε να δείξει πώς εννοεί τη διαπραγμάτευση η κυβέρνηση, προτρέποντας μάλιστα να το δούμε μέχρι το τέλος... αφού το τέλος είναι όλη η φιλοσοφία της διαπραγμάτευσης:

To 25χρονο μοντέλο και σύντροφος διάσημου αθλητή, του έκλεψε τη δόξα ποζάροντας γυμνή στο Instagram! [pics]

Έχει... "θητεύσει" ως playmate, είναι μοντέλο και έχει γίνει γνωστή από την σχέση της με τον διάσημο οδηγό της Formula 1, Jenson Button. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε αφού αποφάσισε να μας δείξει τα προσόντα της στο Instagram! Eπισκίασε μάλιστα και τον διάσημο σύντροφό της!

Φάπα από Eurogroup: Μόνος εφικτός στόχος πλέον, μια συμφωνία για επιστροφή των θεσμών

Το βέλτιστο που θα μπορούσε κανείς να περιμένει είναι να υπάρξει μία συμφωνία που να επιτρέπει την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα μέχρι την Δευτέρα, τόνισε την Πέμπτη Ευρωπαίος αξιωματούχος στην καθιερωμένη  ενημέρωση του Τύπου πριν το Eurogroup της Δευτέρας.

Deutsche Welle: Κινδυνεύει η φέτα από την CETA;

Παρά τις έντονες αντιδράσεις το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ ΕΕ – Καναδά (CETA). Οι αρχικές ενστάσεις αφορούσαν προϊόντα με ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ) ή γεωγραφική ένδειξη (ΓΕ) με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το τυρί φέτα.

Βίντεο με σ@ξουαλικά όργια φοιτητών ΤΕΙ

Άριστα στο… kama sutra παίρνουν 4 φοιτητές του ΤΕΙ Λαμίας που πρωταγωνιστούν σε βίντεο με σ@ξουαλικά όργια και κάνει «θραύση» μέσω κινητών τηλεφώνων και έχει «ανέβει» σε γνωστό site με π@ρνό περιεχόμενο!

ΤΟΝ ΠΟ@ΛΟ Ο ΧΟΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΕΡΕΙΠΙΑ! Στη Fraport και με τη... βούλα της Ευρωβουλής τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια

Δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες του ευρωβουλευτή της ΛΑΕ Νίκου Χουντή, να επιδιώξει μέσω ψηφίσματος στην Ευρωβουλή, την ακύρωση της πώλησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας στην Fraport.

Δήμαρχος Ελληνικού: Προφάσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για να ακυρωθεί η επένδυση στο Ελληνικό

Αιχμές για την στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό, άφησε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Ρέγκλινγκ για την Ελλάδα: Πουθενά αλλού τόσο μεγάλα προβλήματα

Επικριτικά σχόλια για την Ελλάδα έκανε ο Κλάους Ρέγκλινγκ από το Μόναχο.

Μιλώντας σε συνέδριο στην γερμανική πόλη, ο ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) σημείωσε ότι οι πολιτικές διάσωσης της Ευρωζώνης λειτουργούν, τονίζοντας ότι 4 εκ των 5 χωρών βγήκαν επιτυχημένα από τα προγράμματα. Εξ αυτών τόνισε πως η Ισπανία και η Ιρλανδία είναι σήμερα οι «Πρωταθλητές της οικονομικής ανάπτυξης της Ευρώπης».

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΟ@ΤΑΝΑ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟΨΕ! Ο Κλάους χαρίζει 75.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ επειδή δεν παίζει καλά!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης συναντήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο της ασπρόμαυρης αποστολής με τον Ιβάν Σαββίδη και προχώρησε σε μια κίνηση, η οποία άφησε έκπληκτο τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ

Σικελία προς Gucci: Αφού ο Παρθενώνας σας είπε «όχι» ελάτε για επίδειξη στον Ακράγαντα

«Έχουμε και εμείς ελληνικούς ναούς, ας έρθουν, λοιπόν, εδώ» δήλωσε ο διευθυντής της Κοιλάδας των Ναών - «Μια τέτοια πρωτοβουλία θα είχε θετικό αντίκτυπο και για την όλη εικόνα της περιοχής» συμπληρώνει ο ίδιος

«Ντου» στο υπουργείο Υγείας έκαναν οι «εργολαβικοί» εργαζόμενοι στα νοσοκομεία (φωτο)

Ενταση έξω από το υπ. Υγείας πριν από λίγο με τους εργολαβικούς εργαζόμενους στα νοσοκομεία.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν να δουν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη 10 άτομα και όχι τέσσερα όπως είχε ζητήσει ο ίδιος και τότε προκλήθηκε ένταση.

ΝΔ: Κλείστε την αξιολόγηση αλλιώς… εκλογές

Ανεβάζει τους τόνους η Νέα Δημοκρατία, πιέζοντας την κυβέρνηση να κλείσει το συντομότερο δυνατό την αξιολόγηση. Το “στρατηγείο” της Νέας Δημοκρατίας κλιμακώνει την αντιπαράθεση με το Μέγαρο Μαξίμου και επισημαίνει ότι η διαπραγμάτευση και οι «παράλογες απαιτήσεις» των δανειστών είναι ευθύνη της κυβέρνησης.

Σοκ στη Γερμανία: Έδεσε το σύντροφό της στο κρεβάτι και τον αποκεφάλισε με ηλεκτρικό πριόνι!

Η Gabrielle P.από το Μόναχο, κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τον άντρα, με ένα ηλεκτρικό πριόνι ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι έχοντας δεμένα τα μάτια, τα χέρια και τα πόδια, κατά τη διάρκεια ενός περίεργου ερωτικού παιχνιδιού

ΒΙΝΤΕΟ-Πάγκαλος: Η Δούρου ήταν πίσω απ' αυτούς που με γιαούρτωσαν αλλά συγκρατήθηκα για να μη χυθεί αίμα

Ενοχλήθηκε η Ρένα και με μια αυστηρή ανακοίνωση στην οποία αποφεύγει να αναφέρει ακόμα και το όνομα του Θόδωρου Πάγκαλου, απειλεί να τον κάνει νταντά για όσα είπε γι αυτήν για την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση και ο ίδιος αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Έκλεισε το ντιλ: Το «Taxibeat» και επίσημα στην Daimler

Oι πληροφορίες επιμένουν ότι το ντιλ φθάνει τα 40 εκατ. ευρώ.

Με μία μικρή ανακοίνωση πρώτα προς τους χρήστες της εφαρμογής και έπειτα προς τον Τύπο η εταιρεία διαχείρισης του «Taxibeat» γνωστοποίησε σήμερα ότι έκλεισε το μεγάλο ντιλ και πλέον...

Αυτές είναι οι περιοχές της Ελλάδας θα ισχύσει ο θεσμός του σερίφη τοπικού αστυνόμου

Πρόκειται για τον σύνδεσμο της αστυνομίας με τους κατοίκους μικρών χωριών

Παρουσιάστηκε την Πέμπτη, από τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ο θεσμός του τοπικού αστυνόμου, ο οποίος θα εφαρμοστεί σε 27 περιοχές της Ελλάδας.

Η «καταιγίδα Τραμπ» στο εξώφυλλο των Times

Ο Αμερικανός πρόεδρος κάθεται στο οβάλ γραφείο με τα χέρια σταυρωμένα, ο άνεμος φυσά δυνατά, παρασύροντας χαρτιά και τα μαλλιά του...

Αντιδράσεις, παγκόσμιος ξεσηκωμός, τείχη στα σύνορα, απαγόρευση εισόδου στη χώρα σε μουσουλμάνους, άκρως επιθετική ρητορική, ακύρωση συμφωνιών και ιστορικών υπογραφών των προηγούμενων κυβερνήσεων...

ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Στους 64 οι νεκροί από τη γρίπη, αν και οι ειδικοί λένε ότι η επιδημία υποχωρεί

Από τους ασθενείς που απεβίωσαν, μόνο το 20% ήταν εμβολιασμένοι (13 από τους 64) - Έχασαν τη μάχη 38 άνδρες και 26 γυναίκες - Τα θύματα της γρίπης έχουν μέση ηλικία τα 73,2 έτη

Υποχωρεί – σε πρώτη φάση κατά τους ειδικούς- το κύμα της γρίπης. Ωστόσο, αφήνει πίσω του θύματα και ασθενείς.

Παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μαζί για καφέ [εικόνα]

Εχουν αναμετρηθεί ως αντίπαλοι δεκάδες φορές σε μεγάλα ντέρμπι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Νίκος Παππάς... ορκισμένοι εχθροί εντός παρκέ, φίλοι εκτός.

Ομαλά εξελίσσεται ο συνδυασμός Τσικνοπέμπτης – κοπής πίτας στο Δημόσιο


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιείται από το μεσημέρι η αυτοσχέδια ημιαργία στις υπηρεσίες του Δημοσίου σε ολόκληρη τη χώρα, παρουσία αρμόδιων υπουργών που ταυτόχρονα κόβουν και την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

Σε ένα μεγάλο γλέντι έχει εξελιχθεί η Τσικνοπέμπτη από τις 12.00 το μεσημέρι στις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας. Τραγούδια, η απαραίτητη κάπνα που τσικνίζει τους φακέλους και φυσικά το κρασί που ρέει άφθονο δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Αντεπίθεση της ΑΕΠΙ! Διαψεύδει το... πάρτυ με τους υπέρογκους μισθούς

«Δεν αποτυπώνουν την πλήρη και πραγματική εικόνα της εταιρίας» όποιες εκθέσεις έχουν δημοσιευτεί τελευταία, δηλώνει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ).

ΒΙΝΤΕΟ από εισβολή κάφρων Σάλκε σε καφέ-Έσπασαν καφετέρια οι οπαδοί της Σάλκε-Ήρθαν και μερικοί Σκοπιανοί μαζί τους


Πορεία στην Λεωφόρο Νίκης πραγματοποίησαν νωρίς το μεσημέρι οπαδοί της Σάλκε οι οποίοι βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη, για την αναμέτρηση της ομάδας τους με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για τους «32» του Europa League.

Σκληρές φωτογραφίες: Έγινε πόρνη για τη δόση της

Η ζωή μίας νεαρής γυναίκας που παρασύρθηκε σε έναν κόσμο δίχως γυρισμό (για πολλούς), αλλά που η ίδια ξέφυγε - Οργανωμένα κυκλώματα εκμετάλλευσης στις μεγαλουπόλεις

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝ! Αποσύρθηκε τροπολογία για απ’ ευθείας αναθέσεις Καμμένου

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Από την κερκόπορτα επιχείρησε για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ να περάσει απευθείας αναθέσεις για το προσφυγικό. Συγκεκριμένα, οι κκ Μερόπη Τζούφη, Νίκος Ηγουμενίδης, Χρήστος Μαντάς και Γρηγόρης Στογιαννίδης κατέθεσαν διάταξη (στο νομοσχέδιο για τους φορτοεκφορτωτές) σύμφωνα με την οποία το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα μπορεί, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης, να συνάπτει απευθείας συμβάσεις χωρίς την δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού.

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ παίκτης της Superleague!

Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Superleague. Τα στοιχεία του παίκτη δεν αποκαλύπτονται, μέχρι να εξεταστεί και το δεύτερο δείγμα του.

Απέσυρε ο Ε. Αποστόλου διάταξη που επέτρεπε την διάθεση «ληγμένων» φυτοφαρμάκων

Οι έντονες αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ ανάγκασαν τον αρμόδιο Υπουργό Ευάγγελο Αποστόλου να αποσύρει από το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών διάταξη με την οποία καταργείται ο νόμος περί απαγόρευσης διάθεσης φυτοφαρμάκων των οποίων έχει λήξει η ημερομηνία χρήσης.

«Σπάει» το μονοπώλιο της ΔΕΗ: Το Δημόσιο θα προμηθεύεται ρεύμα και από ιδιώτες

Επίσης, για πρώτη φορά το Δημόσιο αποκτά το δικαίωμα να προαγοράζει το σύνολο της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει

Αίρεται το μονοπώλιο της ΔΕΗ στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος προς το Δημόσιο, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Ενεργειας και αφορά στους προμηθευτές ηλεκτρικής.

ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ! Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ): Είχαμε αυταπάτες... Κάναμε λάθη... Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια

«Προσπάθειά μας είναι η πολιτική συμφωνία στο επόμενο Eurogroup» δήλωσε στη Βουλή ο Χρήστος Μαντάς του ΣΥΡΙΖΑ, υιοθετώντας ταυτόχρονα την... γραμμή Τσίπρα, όσον αφορά στις... αυταπάτες που, πλέον, παραδέχονται ότι είχαν στην κυβέρνηση.

Γελάνε στην ΕΕ με τα σούργελα που μας κυβερνάνε: "Να πάτε για σκι..."

«Είναι ευκταίο οι διαβουλεύσεις αυτές να κλείσουν το ταχύτερο δυνατό», δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης από τις Βρυξέλλες, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για τη δεύτερη αξιολόγηση και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κατεπείγουσα ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα.

Ο Τόσκας έβγαλε βίντεο προπαγάνδας για την ΕΛΑΣ... με αστυνομικό να ντουμανιάζει μεσ' στο γραφείο

Φυσικά και στο βίντεο δεν θα δείτε μολότοφ, καμμένα τρόλεϊ ή σπασμένα ακυρωτικά μηχανήματα... ξερετε αυτά που διαδίδουν τα χαλκεία της ΝΔ

Η καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας σε ένα βίντεο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ-Ο Τράγκας έκανε μπότοξ και βγήκε άβαφτος και αξύριστος στην εκπομπή!

«Με έβαλαν 2,5 ώρες από κάτω σαν να ήμουν καμιά παλιά κοκότα...»

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε εκφράσει την επιθυμία του αυτή από παλιότερα και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να κάνει κάτι για τον εαυτό του και να αισθανθεί ο ίδιος καλύτερα με τα σημάδια του χρόνου…

Κεφαλογιάννης: «Καμία προστασία της Α' Κατοικίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Να έχουν οι ιδιοκτήτες προτεραιότητα αγοράς του κουρεμένου δανείου»

Πρόταση Νόμου από τον Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη:

«Να μπορούν να αγοράζουν οι Δανειολήπτες τα Σπίτια τους στην τιμή που τα πωλούν οι τράπεζες στα ξένα κερδοσκοπικά κεφαλαία (distressed funds).»

Σκίτσο-Το τηλεφώνημα του Φίλη στη Φώφη

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Κασιμάτης: Με το ΠΑΣΟΚ κι ας βρωμάει

[ΦΩΤΟ-Προσοχή στην επιγραφή της πίτας: οι κομματικές επωνυμίες όλες μαζί, η άτσαλη διάταξή τους, η θλιβερή κακογραφία, θυμίζουν φοιτητικό πανό. Τίποτε άλλο δεν θα μπορούσε να εκφράσει καλύτερα την κατάσταση του ΠΑΣΟΚ της παρακμής. Η αθλιότητα της επιγραφής επισκιάζει –αλίμονο– και αυτή την επιστροφή του Παύλου Γερουλάνου (στο μέσον), ο οποίος προφανώς βασανίζεται ακόμη από την ασθένεια του σοσιαλισμού...]

Με είχαν προειδοποιήσει, προ καιρού, ότι ο Νίκος Φίλης ετοίμαζε μια κριτική παρέμβαση για την πορεία της κυβέρνησης και, ιδού, συνέβη το περασμένο Σάββατο με την ομιλία του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Απάντηση στη σεναριολογία του ΒΗΜΑτος που έφερε τον Τσίπρα στην εξουσία: «Το λόμπι της δραχμής και οι ελλείποντες κρίκοι»

[Η χρόνια αριστερίλα  είναι αρρώστεια για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία σε αντίθεση με τη νεανική πανεπιστημιακή που στο 80-90% των πασχόντων θεραπεύεται μόλις αρχίσει η αστικοποίηση με την αναζήτηση δουλειάς και τη δημιουργία οικογένειας. Από αυτήν πάσχει ο λογογράφος του Τσίπρα ο οποίος παρότι λέει πως το σχέδιο του Τσίπρα είναι η δραχμή δεν χάνει την ευκαιρία να ταυτίσει τη "δεκσιά" με τον ΣΥΡΙΖΑ ξεχνώντας ότι η ΝΔ του 30% (τουλάχιστον) είναι μπετόν αρμέ δεξιοί "μενουμευρωπαίοι" που δεν έχουν καμία σχέση με ψεκασμένους ή καρεκλοκέντραυρους Πάκηδες ή Καμμένους που για την καρέκλα θα ψηφίσουν και ΚΚΕ. Και να 'ναι σίγουρος ο υπάλληλος του Ψυχάρη ότι αυτό το 30% δεν εκπροσωπείται από 2-3 γραφικούς Κακλαμάνηδες και Βλάχους όπως θέλει να το παρουσιάσει. 

Σε άλλα νέα ο αριστερός Παπαδόπουλος προσπερνάει αρπακολλατζίδικα το ότι ο Καραμανλής μίλησε μία μόνο φορά στα τελευταία 8 χρόνια, για να στηρίξει το ευρώ, προκειμένου να τον ταυτίσει με τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή έτσι θέλει και διαδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Το σημαντικότερο όμως που παραβλέπει ο αριστερός λογογράφος του Τσίπρα, τον οποίο με το αφεντικό του έφεραν στην εξουσία, είναι ότι...

Μακελειό με δεκάδες νεκρούς προκάλεσαν οι μαλ@κες οι Τούρκοι στη Συρία

Τουλάχιστον 24 άμαχοι, ανάμεσά τους πολλά παιδιά και γυναίκες, σκοτώθηκαν σε επίθεση του τουρκικού στρατού στην πόλη Αλ Μπαμπ της βόρειας Συρίας, σύμφωνα με ακτιβιστές.

7χρονη έστειλε γράμμα στην Google για να πιάσει δουλειά-Της απάντησε ο CEO της εταιρείας [εικόνες]

Μια 7χρονη από την Αγγλία αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να μπει στον κόσμο των μεγάλων. Τι έκανε;

Με παρότρυνση του πατέρα της, έστειλε ένα γράμμα στην Google ζητώντας δουλειά, υπερτονίζοντας την αγάπη της «για τα ρομπότ και τα κομπιούτερ».

Ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη ασκήθηκε στον άπλυτο που χτύπησε τον Αγγελο Συρίγο

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα ο 25χρονος φοιτητής ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε βάρος του καθηγητή του Παντείου Αγγελου Συριγου.

Η mytaxi εξαγόρασε το ελληνικό Taxibeat

Την εξαγορά του 100%, της εταιρείας Taxibeat ΕΠΕ, διαχειριστή του Taxibeat, της δημοφιλούς Ελληνικής εφαρμογής για την κλήση ταξί ανακοίνωσε σήμερα η mytaxi, καινοτόμα εταιρεία στον κλάδο της ηλεκτρονικής κλήσης και κράτησης δρομολογίων ταξί στην Ευρώπη.

ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ! Τα απίστευτα «κόλπα» που σκαρφίζονται επιχειρήσεις για να μην κόβουν αποδείξεις -Παραδείγματα

Απίστευτα «κόλπα» σκαρφίζονται επαγγελματίες και επιχειρήσεις προκειμένου να γλιτώσουν από την υπέρμετρη φορολόγηση και τις εξοντωτικές ασφαλιστικές εισφορές.

Επίθεση Βρούτση στον ΣΥΡΙΖΑ: Κρύβουν τα στοιχεία απ΄ την “ΕΡΓΑΝΗ”

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή την καθυστέρηση της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων της «ΕΡΓΑΝΗ» μηνός Ιανουαρίου 2017, έκανε την ακόλουθη δήλωση: