18 Φεβρουαρίου 2017

ΦΩΤΟ-Πάλι γελάει ο κόσμος με το μαλ@κα που γράφει τα non paper του Μαξίμου και μορφώνεται απ' το ίντερνετ

Στην αντεπίθεση της πλάκας περνά το Μαξίμου προκειμένου να διαψεύσει δικές του διαρροές περί διαγγέλματος Τσίρπα τη Δευτέρα. Προς τούτο εφάρμοσαν πάλι την προφιλή του τακτική των «non paper», μετά την ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία, επικαλούμενη δημοσιεύματα, καλεί την κυβέρνηση να μην βάλει χέρι στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων.

Φυσικά επειδή η μόρφωσή τους είναι επιπέδου διαδίκτυου, μπέρδεψαν...

Η κατάντια του τελικού: Στα αποδυτήρια η απονομή μεταλλίων στον Άρη

Λόγω του χάους και των επεισοδίων με τη λήξη του τελικού στο Nick Galis Hall, οι παίκτες και το τιμ του Άρη... αναγκάστηκαν να λάβουν τα μετάλλια του φιναλίστ του Κυπέλλου στα αποδυτήρια...

Τραμπ: Φέρνει νέο... προσεκτικό διάταγμα για το μεταναστευτικό

Το νέο διάταγμα για το μεταναστευτικό που επεξεργάζεται ο Λευκός Οίκος θα εφαρμοστεί ευκολότερα, χωρίς χαοτικές επιπτώσεις, σε σύγκριση με το προηγούμενο έγγραφο την ισχύ του οποίου ανέστειλε η αμερικανική Δικαιοσύνη, διαβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας Τζον Κέλι.

ΦΩΤΟ-Αυτά είναι τα «golden boys» και η οικογένεια νταβ@τζής της ΑΕΠΙ με τους εξωφρενικούς μισθούς!

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται πλέον το πόρισμα του ελέγχου που για λογαριασμό του Υπουργείου Πολιτισμού έβαλε στο μικροσκόπιο την εταιρεία ΑΕΠΙ (Ανώνυμη Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας) και έφερε στο φως «πάρτι» εκατομμυρίων που είχε στηθεί σε βάρος δημιουργών αλλά και των χρηστών.

Ποιο είναι το ισχυρότερο brand της αυτοκινητοβιομηχανίας;

Παγκόσμια έρευνα έδειξε ότι το ισχυρότερο brand στην αυτοκινητοβιομηχανία παραμένει η Ferrari. Ταυτόχρονα, η εταιρεία του Maranello είναι στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Τα μόνα brands ισχυρότερα από την Ferrari είναι η...

Έκλεψαν τα αποδυτήρια του Άρη! Σύμφωνα με τους Αρειανούς οι κλέφτες ήταν... Παναθηναϊκοί

Οι άνθρωποι του Άρη ισχυρίζονται πως οπαδοί του Παναθηναϊκού παραβίασαν και έκλεψαν τα αποδυτήρια της ομάδας τους

Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων: Τo Eurogroup εντόπισε λάθη στους υπολογισμούς Τόμσεν για την ελληνική οικονομία

Το Συμβούλιο των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Eurogroup είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι τα πρόσθετα μέτρα που απαίτησε το ΔΝΤ και πλέον σύσσωμη η ΕΕ ζητά από την Ελλάδα δεν πρόκειται να εισπραχθούν και στην πραγματικότητα δεν είναι απαραίτητα.

ALERT! ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ➤➤Δ. Καμμένος για ΣΥΡΙΖΑ: «Να μας πουν εδώ και τώρα αν μας θέλουν»

Πυρά κατά του Νίκου Φίλη εξαπέλυσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Παράλληλα, ζήτησε ξεκάθαρη τοποθέτηση συνολικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το αν θέλει τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως κυβερνητικό εταίρο ή όχι.

O ηθοποιός που έκλεψε την καρδιά της Τζολί - Οι φήμες για νέα σχέση οργιάζουν [εικόνες]

Σε νέα αγκαλιά η Αντζελίνα Τζολί μετά το διαζύγιό της από τον Μπρατ Πιτ; Οι φήμες για τη νέα σχέση της ηθοποιού με τον Τζάρεντ Λέτο οργιάζουν στο Xόλιγουντ.

Το μυστικό «Σχέδιο Β» του Τσίπρα που προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ

Σενάρια για «plan b» έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που η αξιολόγηση δεν κλείσει άμεσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

ΚΕΡΔΑΜΕ ΑΛΕΞΗ! Αυξήθηκαν κατά 1 δισ. τα κόκκινα δάνεια τον Ιανουάριο!

Μεγάλη αύξηση, που προσεγγίζει το 1 δισ. ευρώ, σημείωσαν τον περασμένο Ιανουάριο τα «κόκκινα» δάνεια, ανατρέποντας την πτωτική τάση που είχε διαμορφωθεί τους προηγούμενους μήνες και δημιουργώντας έντονη ανησυχία στις τράπεζες για την επίτευξη των στόχων μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων που έχουν συμφωνηθεί με τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό (SSM) για το πρώτο τρίμηνο όπως αναφέρει η Καθημερινή.

Ολλανδία: Βίλντερς για το «μαροκινό συρφετό»-ΒΙΝΤΕΟ

"Ο μαροκινός συρφετός στην Ολλανδία... βέβαια, δεν είναι όλοι συρφετός, αλλά υπάρχουν πολλοί, που καθιστούν επικίνδυνους τους δρόμους μας, κυρίως νέοι... και αυτό πρέπει να αλλάξει", είπε ο Γκέερτ Βίλντερς στους δημοσιογράφος

FT: Δεν φταίει το νόμισμα για τα δεινά της Ελλάδας, αλλά… οι πολιτικές 0

Το πιο ύπουλο σχόλιο που μπορείς να λάβεις είναι να κατηγορηθείς ή να πάρεις τα εύσημα για οτιδήποτε καλό ή κακό που συμβαίνει όταν τυχαίνει να είσαι εκεί δίπλα. Είναι κάτι που συχνά συμβαίνει στο ευρώ. Αυτό το μήνα, το Free Lunch εντόπισε κάποιες τέτοιες περιπτώσεις και θα ήθελε να προσφέρει μια πιο κατάλληλη ερμηνεία.

Σοκαριστικό βίντεο! Η στιγμή που έπεσε από γέφυρα και πνίγηκε - Τον έσπρωξε φίλη του

Σοκάρουν τα πλάνα από την πτώση θανάτου 18χρονου από γέφυρα ενώ έπαιζε με φίλους του.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο Daniel Faustino Pinto Filho προσπαθούσε να ισορροπήσει στη γέφυρα όπως και οι φίλοι του.

Γαλλία: Επεισόδια στο Παρίσι -Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους κατά της αστυνομικής βίας [βίντεο]

Πολλές χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο στη Γαλλία, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα αντιρατσιστικών, συνδικαλιστικών, φοιτητικών και μαθητικών οργανώσεων, για να διαμαρτυρηθούν για τα περιστατικά αστυνομικής βίας, ενώ στην κινητοποίηση στη γαλλική πρωτεύουσα σημειώθηκαν επεισόδια.

Πέθανε στη φυλακή ο δράστης της επίθεσης του 1993 στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου

Ο Άμαρ ανέφερε ότι στην οικογένειά του τηλεφώνησε Αμερικανός αξιωματούχος, που γνωστοποίησε τον θάνατο του πατέρα του

ΒΙΝΤΕΟ-Καφριλίκια πριν και μετά τον τελικό στο μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά τα επεισόδια δεν... σταμάτησαν.

Συγκεκριμένα, πριν από την απονομή του Κυπέλλου στους παίκτες του Παναθηναικού, εκτοξεύθηκαν από τις δύο πλευρές των οπαδών Αρη και ΠΑΟ φωτοβολίδες ευθείας βολής, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει λόγο για τραυματίες.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιούχα στον Μπουτάρη στον τελικό του μπάσκετ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μπήκε στο Αλεξάνδρειο καμαρωτός καμαρωτός και έγινε γρήγορα αντιληπτός. Οι αντιδράσεις του Γιάννη Μπουτάρη στις αποδοκιμασίες των οπαδών...

ΝΔ προς κυβέρνηση: Μην τολμήσετε να βάλετε χέρι στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων

Μια τέτοια εξέλιξη θα είναι καταστροφική για την οικονομία και θα βυθίσει τη χώρα στην ύφεση - Όχι στην εσωτερική στάση πληρωμών

Να εγκαταλείψει την ιδέα για δέσμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, ζητά από την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το γραφείο τύπου του κόμματος.  

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο μπούφος Βράνιες "κατέβασε" προκλητική φωτογραφία [pic]

Η φωτογραφία που “ανέβασε” στο instagram ο αμυντικός της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και μετά από παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ αυτή... κατέβηκε.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! Ο Κουρουμπλής ρίχνει τις ζεϊμπεκιές του

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος παραπληγικών για την κοπή της πίτας βρέθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Η Φρόσω Κυριάκου με σαμπάνια στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Παντελίδης - ΒΙΝΤΕΟ

Τρισάγιο τελέστηκε πριν από λίγη ώρα, στο σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου πριν από ένα χρόνο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Ποιος «εξαφάνισε» το όνομα του εκδότη από την εφημερίδα και γιατί;

Μια μικρή απουσία με ίσως μεγάλο νόημα παρατηρείται στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας «Documento» αφού από τη θέση του εκδότη απουσιάζει το όνομα του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα.

Σοκαριστικές εικόνες από τις τελευταίες στιγμές του αδερφού του Κιμ Γιουνγκ Ουν [pics]

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι σοκαριστικές φωτογραφίες των τελευταίων στιγμών του αδερφού του Κιμ Γιουνγκ Ουν, λίγη ώρα αφού έχει δηλητηριαστεί και ελάχιστα πριν καταλήξει. Ζαλισμένος και με πόνους, ο Κιμ Γιουνγκ Ναμ, έλεγε στους διασώστες στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ ότι κάποιος τον ψέκασε με χημικό.

Ναύπακτος: Αυτός είναι ο αστυνομικός που βραβεύτηκε για τον ηρωισμό του

Ο Δημήτρης Ματρογιάννης παρέλαβε το βραβείο και προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Το περιστατικό που τον έκανε διάσημο στην πόλη...

Κομοτηνή: Βίασε στον δρόμο ανήλικο ζητιάνο - Στη φυλακή οι γονείς του παιδιού!

Φρίκη στην Κομοτηνή με θύμα ένα μικρό αγοράκι που αναγκαζόταν να ζητιανεύει καθημερινά. Ο βιασμός, οι ξυλοδαρμοί και οι αποκαλύψεις αναστατώνουν την πόλη...
Εντοπίστηκε το 2014 να περιπλανιέται στην πόλη της Κομοτηνής, ζητιανεύοντας και πουλώντας μικροαντικείμενα.

Βίντεο: Φυλακή για τη δασκάλα που αποπλάνησε μαθητή, απολύθηκε και μετά έγινε... στρίπερ

Πίσω από τα κάγκελα βρίσκεται πλέον μια 24χρονη δασκάλα, η οποία ομολόγησε ότι επί έξι μήνες διατηρούσε ερωτικό δεσμό με ανήλικο μαθητή της, κάνοντας σ@ξ μαζί του «εκατοντάδες φορές».

Γκάμπριελ: Η Ελλάδα δαπανά το 2% του ΑΕΠ για την άμυνα και δεν έχει να πληρώσει συντάξεις

Ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ έφερε ως παράδειγμα την Ελλάδα, για δύο διαφορετικά ζητήματα, μιλώντας στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΣΚΑ! Απέδρασε από το αστυνομικό τμήμα ο άνδρας που ψέκασε με σπρέι πιπεριού αστυνομικούς

Δραπέτης, ξανά, έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου ο άνδρας που είχε συλληφθεί την Τετάρτη, αφού ψέκασε με σπρέι πιπεριού αστυνομικούς.

Αυτοί είναι οι τρεις κορυφαίοι Αμερικανοί Πρόεδροι – Σε ποια θέση είναι ο Ομπάμα

Ο Αβραάμ Λίνκολν, ο Τζορτζ Ουάσινγκτον και ο Φραγκλίνος Ντ. Ρούζβελτ είναι, με αυτή τη σειρά, οι τρεις κορυφαίοι πρόεδροι των ΗΠΑ στην Ιστορία, ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα κατατάσσεται στη 12η θέση, με βάση μια έρευνα μεταξύ ιστορικών που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Παρασκευή .

ΕΣΥ ΠΣΟΦΑ ΓΙΔΙ! Προσλήψεις για τους λάθρο: 103 θέσεις ιατρικού και υγειονομικού προσωπικού στα κέντρα φιλοξενίας

Επαναπροκηρύχθηκαν οι 103 θέσεις ιατρικού και λοιπού υγειονομικού προσωπικού που θα καλύψουν τις ανάγκες των προσφύγων στα κέντρα φιλοξενίας αλλά και στην ενίσχυση του συστήματος επιδημιολογικής επιτήρησης. Πρόκειται για τις άγονες θέσεις του προγράμματος PHILOS.

Το δαχτυλίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο (photo)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ως όνειρο μια μέρα να φορέσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ με τους Μπακς, όμως φόρεσε ήδη ένα άλλο δαχτυλίδι, αυτό του All Star Game!

Σοκ στην Ηλεία: Κυνηγούσε με μαχαίρι τυφλή γυναίκα και την κόρη της για να τις βιάσει [εικόνες]

Πρωτοφανές περιστατικό σόκαρε την τοπική κοινωνία της Νέας Μανωλάδας με πρωταγωνιστή έναν 18χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές και θύματα μια τυφλή γυναίκα, την κόρη της και έναν ομοεθνή του.

Αντιδράσεις Γερμανών βουλευτών για την ομιλία του Γιλντιρίμ στο Ομπερχάουζεν

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των Γερμανών βουλευτών, τουρκικής και κουρδικής καταγωγής, για τη σημερινή ομιλία του Τούρκου Πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ, στο Ομπερχάουζεν.

Κρήτη: Ο ένας τον κερνούσε κι ο άλλος έκλεβε και έκαιγε το σπίτι του!

Τα δυο safe box που γνώριζαν ότι είχε στο σπίτι του σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος ένας 37χρονος έβαλαν στο μάτι δυο συγχωριανοί του και κατέστρωσαν ένα ύπουλο σχέδιο για να τα αρπάξουν. Ο ένας τον κάλεσε στο καφενείο για να τον κεράσει ρακές, δίνοντας την ευκαιρία στον συνεργό του να τα κλέψει και να βάλει φωτιά στο σπίτι!

«Γκρίνια» στον ΣΥΡΙΖΑ για το… μπαξίσι

Λέγεται πως το τελευταίο διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι λίγοι οι βουλευτές που έχουν δυσφορήσει, καθώς καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Aντετοκούνμπο: «Πώς ένιωσα όταν μίλησε για μένα ο Μπάρακ Ομπάμα στην Ελλάδα» [βίντεο]

Παραμένει ένα σεμνό παιδί, χαμηλών τόνων που έχει αμηχανία όταν καλείται να μιλήσει και να σχολιάσει τεράστιες προσωπικότητες.

ΣΩΣΤΟΣ! Εμπάργκο στην ΕΡΤ ζητά ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Καστανιώτης

Εμπάργκο στην ΕΡΤ προτείνει ο βουλευτής Αχαίας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Καστανιώτης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο λειτουργίας της της δημόσιας τηλεόρασης.

Ά. Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας θα υπογράψει όλα τα μέτρα αλλά δεν θα είναι πλέον αρκετά»

Συνέντευξη στους Ιάσονα Πιπίνη και Αμαλία Κολονέλου |

Σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας θεωρεί ότι θα προκαλέσει η καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που έδωσε στο periodico.gr.

Στην Αρτα συνελήφθη Αλβανός φονιάς μετά από 7 χρόνια και στα Γρεβενά Τούρκος μαφιόζος

Πέρασαν πάνω από 7 χρόνια, αλλά τελικά συνελήφθη ένας 27χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία ηλικιωμένης.

Μόνο για την ομιλία θα πάει ο Κυριάκος στο Ηράκλειο-Λόγω πένθους για τον Μπασιάκο ακυρώνεται η περιοδεία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη (21-22/2), λόγω του ξαφνικού θανάτου του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Ευάγγελου Μπασιάκου.

ΝΔ: Τα τέσσερα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει άμεσα ο κ. Τσίπρας

Να απαντήσει σε τέσσερα ερωτήματα ζητά η Νέα Δημοκρατία από τον πρωθυπουργό.

Κασιμάτης: Ξανά η απλή και άδολη στον ορίζοντα

[ΦΩΤΟ-Τώρα, να με συγχωρείτε, αλλά είμαι εγώ υπερβολικός στην αδυναμία μου ή μήπως είναι αυτό πολύ γλυκό; Κοιτάξτε το, καλέ, με το παράπονο στο βλέμμα και αγκαλίτσα το μπουφανάκι του! (Κανονικά, υπνόσακο το λες, αλλά τέλος πάντων...) Δεν είναι ίδιος ο Λάινους των Peanuts με την κουβερτούλα του;]

Η γλαφυρή παρέμβαση του Νίκου Φίλη –«με το ΠΑΣΟΚ κι ας βρωμάει»–, που συζητήθηκε τόσο πολύ πριν από λίγες ημέρες, πρόκειται να έχει συνέχεια, όπως με πληροφορούν.

Καλά ρε μαλ@κες ποιος βγάζει τα non papers εκεί στο Μαξίμου;

Το επικότερο όλων, από τα καθημερινά non paper, έβγαλε χθες το Μαξίμου, μετά τις σφαλιάρες που έφαγε ο Αλέξης στη Βουλή από τον Κυριάκο και το non paper της ΝΔ με τα αναπάντητα ερωτήματα του Κυριάκου προς τον Τσίπρα. Ο αθεόφοβοι κατηγορούν με non paper τη ΝΔ...

Αέρα! Μπήκαν στην Ακρόπολη οι οχτροί!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μόνο ημέρες, αφότου έγινε γνωστή η πρόταση του φημισμένου οίκου μόδας Gucci για τη διοργάνωση ενός ντεφιλέ στην Ακρόπολη, καθώς και η σχεδόν άμεση άρνηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) να παραχωρήσει τον Ιερό Βράχο για έναν τέτοιο σκοπό.

Έλα μωρή ΘΕΑ Ελεονώρα: «ΣΥΡΙΖΑ μην ψηφίσετε μόνο»

Στο... παιχνίδι του ελληνικού Survivor, μέσω Twitter, μπήκε και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Το σχόλιο γνωστής παρουσιάστριας για τον ΣΥΡΙΖΑ και το... retweet!

ΒΙΝΤΕΟ-Σφαλιαρίστες Άδωνι στο Τσιρώνη πρωί-πρωί

Κόντρα «στον αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής είχαν ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τη δεύτερη αξιολόγηση, τα νέα μέτρα και τις συζητήσεις με τους δανειστές.

ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΛΕΜΕ! Ζαχαριάδης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν το νέο πακέτο μέτρων για το καλό της χώρας

«Θέλουμε μια οικονομική βιώσιμη συμφωνία με την μεγαλύτερη δυνατή ρύθμιση του χρέους», δήλωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Αλέξης Τσίπρας: Το μπιλιάρδο και οι νόμοι της Φυσικής

Για να παίξεις μπιλιάρδο δεν χρειάζεται να ξέρεις ποιους νόμους της Φυσικής εφαρμόζεις επί της τσόχας. Το είχε πει περίπου έτσι ένας στοχαστής πολύ φιλελεύθερος για να έχει αξιωθεί μια θέση στη βιβλιοθήκη του Αλέξη Τσίπρα. Με αυτό το σχήμα, του παίκτη που μπορεί να είναι δεινός χωρίς επίγνωση, μόνο από ένστικτο, ερμήνευαν τον Τσίπρα πολλοί πρώιμοι απολογητές του.

XYNOYN TA KOMMOYNIA! Η οΧτωβριανή επανάσταση μέσα από τα... tweet του Λένιν, του Στάλιν και του Τσάρου Νικόλαου

Unfollow στον Τσάρο, follow στον Λένιν
Απλώς φανταστείτε το... Μάρτιος, 1917, στην πόλη Πσκοφ. Ο Τσάρος Νικόλαος Β' της Ρωσίας υπογράφει με τρεμάμενα χέρια την παραίτησή του από το θρόνο και παραδίδει το έγγραφο.

Τραμπ: Θέλει να αγοράσει F/A-18 της Boeing αντί των F-35 της Lockheed

Ετοιμος να τινάξει την μπάνκα για αγορά νέων αεροσκαφών ο πρόεδρος των ΗΠΑ -Τι είπε σε ομιλία του σε εργαζόμενους της Boeing στη Νότια Καρολίνα