19 Φεβρουαρίου 2017

Ο Άδωνις τρολάρει τους ΣΥΡΙΖΑίους που έπρεπε να φάνε μολότοφ στο κεφάλι για να δούν "δολοφονική επίθεση" στα Εξάρχεια

"Ελπίζω να μην βγάλει δριμεία ανακοίνωση ο @atsipras για την επίθεση στην Κουμουνδούρου, στον @kmitsotakis έλεγε ότι δεν είναι σοβαρά αυτά..." έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και λίγο αργότερα...

Θύμα χάκερ η Emily Ratajkowski που αναπολεί την Ελλάδα: Γυμνές φωτογραφίες της κυκλοφορούν online


Την ίδια ώρα, το αισθησιακό μοντέλο ποστάρει εικόνες από τις διακοπές της στη χώρα μας, δηλώνοντας «Ελλάδα, πάρε με πίσω»

Ιδιωτικές φωτογραφίες της Emily Ratajkowski, πολλές από τις οποίες απεικονίζουν το σέξι μοντέλο ολόγυμνο, κυκλοφορούν online, με τους χάκερ που έκλεψαν το καυτό υλικό από το icloud της να έχουν ήδη επικοινωνήσει με site, προσπαθώντας να το πουλήσουν.

ΣΤΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ! Η «χρυσή εφεδρεία» του Τσίπρα

Δεν ήταν τυχαίες οι δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη για μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου, δηλαδή μονιμοποίηση των συμβασιούχων που εργάζονται στους Δήμους, σε Οργανισμούς και στο Δημόσιο.

ΡΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ! Τι είπε στον Τσακαλώτο και την ελληνική αποστολή ο Έλληνας πιλότος που τους μετέφερε στις Βρυξέλλες

«Σας παρακαλούμε να κάνετε σωστή διαπραγμάτευση και να φέρετε καλά αποτελέσματα για το καλό της Ελλάδας και του λαού»

Με το αεροπλάνο που μετέφερε τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και την ελληνική αποστολή στις Βρυξέλλες, εν όψει του αυριανού Eurogroup, ταξίδεψε και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Διήμερο σεμινάριο ρητορικής τέχνης έκανε ο Αδωνις στη Θεσσαλονίκη-Ακολουθούν Πάτρα-Αθήνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταχύρρυθμο, διήμερο σεμινάριο ρητορικής τέχνης από τον Αδωνι Γεωργιάδη στη Θεσσαλονίκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν πήρε κανείς είδηση τον τρίτο γάμο του δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή!

«Μέχρι στιγμής δεν ξέραμε ότι είχε παντρευτεί. Είχαμε μάθει ότι είχε χωρίσει από τη δεύτερη σύζυγο του, αλλά τώρα φαίνεται πως έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά» ανέφερε ο Σωτήρης Καραμίντζας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά μιλώντας για τον δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή...

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Πόλεμος" οπαδών με ΜΑΤ στο ημίχρονο και μπινελίκια στον Καραπαππά

Όσο ήρεμα ήταν τα πράγματα εντός του γήπεδου, τόσο "άγρια" ήταν εκτός αυτού. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ φαίνεται πως άνοιξαν... βεντέτα με τα ΜΑΤ.

ΜΠΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ; Επίθεση με μασκαράδων άπλυτων με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ -Δύο αστυνομικοί στο νοσοκομείο-35 προσαγωγές-Καταδικάζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου που εξαπέλυσε το απόγευμα της Κυριακής ομάδα αγνώστων που ήταν ντυμένοι μασκαράδες.

Πώς το φιάσκο με το χαράτσι απειλεί την καταβολή συντάξεων

Του Δημήτρη Κατσαγάνη

Βραδυφλεγή "βόμβα" με ημερομηνία έκρηξης το αργότερο σε ενάμιση μήνα από σήμερα έχει βάλει η ίδια κυβέρνηση στο συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας.

ΦΩΤΟ ΣΟΚ! Κωδικοποιημένο μήνυμα Τσίπρα για δημοψήφισμα μέσω twitter!


Ενώ επισήμως το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει τις φήμες ο Πρωθυπουργός προετοιμάζει τους «μυημένους» στέλνοντας ένα κωδικοποιημένο συνθηματικό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού

Χάος: Ο άγνωστος κρατήρας της Αττικής από ψηλά

Το λέει και το όνομά του: Πεδίο Χάος. Είναι ο τεράστιος κρατήρας στην Αττική που λίγοι γνωρίζουν.

Το πεδίο Χάος βρίσκεται στο Λαύριο στην περιοχή της Καμάριζας και είναι ουσιαστικά ένα βάραθρο κυκλικού σχήματος, βάθους...

Θεσσαλονίκη: Οι 7 λέξεις του Αντώνη Ρέμου προκάλεσαν ανάμεικτες αντιδράσεις στα μπουζούκια!

Ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στην πίστα και γνώρισε την αποθέωση. Λίγο αργότερα κάποιοι τον αποδοκίμασαν...

Λίγες ώρες μετά τη λήξη του χθεσινού επεισοδιακού τελικού, ανάμεσα στον Άρη και στον Παναθηναϊκό, ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στην πίστα γνωστού νυχτερινού μαγαζιού της Θεσσαλονίκης και δεν θα μπορούσε (σαν γνωστός Ηρακληδέας) να μην τον σχολιάσει.

Σόιμπλε: Ποτέ δεν απείλησα την Ελλάδα με Grexit -Είπα ότι θα έχει πρόβλημα αν δεν κάνει τις μεταρρυθμίσεις

«Δεν απείλησα με Grexit» υποστηρίζει τώρα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφκαγκ Σόιμπλε.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD, αρνήθηκε ότι απείλησε με Grexit της Ελλάδα σε περίπτωση που η χώρα αποτύχει να υλοποιήσει τις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις.

Χανιά: Νεκρή η γυναίκα που είχε πέσει το μεσημέρι σε γκρεμό

Νεκρή μεταφέρθηκε το απόγευμα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Χανίων μια 62χρόνη γυναίκα που έχασε το μεσημέρι τη ζωή της, όταν κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο μονοπάτι Ε4 μεταξύ των περιοχών Κακό Καστέλι και Φανάρι έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε γκρεμό.

Μαθητής από τα Χανιά έπαιξε λύρα στο Ευρωκοινοβούλιο [βίντεο]

Το θερμότερο χειροκρότημα απέσπασε ο μαθητής του Μουσικού Σχολείου Χανίων Γιώργος Παπαγεωργίου από μαθητές σχολείων απ’ όλη την Ευρώπη που έπαιξε λύρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΦΩΤΟ-Έβρος: Τα τάνκς της Χρυσής Αυγής - Η απάντηση του ΓΕΣ και της ΧΑ

- Εικόνες που προκαλούν αίσθηση με Χρυσαυγίτες να ποζάρουν πάνω σε άρματα μάχης ντυμένοι στρατιώτες
- Η σημαία της οργάνωσης βρίσκεται μέσα σε όλες τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου
- Το ΓΕΣ έβγαλε ανακοίνωση και τονίζει ότι οι εικόνες δεν τραβήχτηκαν μέσα σε ελληνικό στρατόπεδο
- Πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής που φαίνεται στις φωτογραφίες δηλώνει ότι φοβάται για τη ζωή του
- ''Μέχρι το 2012 βλέπαμε στα γραφεία φωτογραφίες του Χίτλερ - Τώρα προσπαθούν να το γυρίσουν'' τονίζει

Νέα ένταση στα Ιμια:Τρεις ώρες «κυνηγητό» ελληνικών και τουρκικών πολεμικών σκαφών [βίντεο]

Νέα ένταση διάρκειας τριών ωρών υπήρξε και σήμερα στα Ιμια, όπως υποστηρίζουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, λίγες ώρες αφού βουλευτής της κεμαλικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι ο Ταγίπ Ερντογάν «παραχώρησε» στην Ελλάδα 17 νησιά του Αιγαίου.

Κρυφό δωμάτιο οργίων είχε η καφετέρια!

Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη για τα όσα συνέβαιναν σε καφετέρια της Πρέβεζας με την 66χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια να εξωθεί στην πορνεία την 49χρονη Ουκρανή που είχε προσλάβει ως σερβιτόρα!

ΒΙΝΤΕΟ-Επική συζήτηση για παρα φύση σ@ξ και αιμομιξία στον Αυτιά, μεταξύ... Δένδια-Βέττα

Ρε Δένδια τι το γυροφέρνεις; Πες του ένα "άμα βγούμε θα σας γαμ@σουμε ασαλιωτους" να σε καταλάβει!

Η συζήτηση για το πολιτκό "φλερτ" μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και το ενδεχόμενο "διαζυγίου" της Κουμουνδούρου με τους ΑΝΕΛ, εξελίχθηκε σε... ακατάλληλη για ανηλίκους σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή!

Ξάνθη: Η φοιτήτρια που έγινε βασίλισσα του Καρναβαλιού - Τα όνειρα της εντυπωσιακής Βάγιας [pics]

Η 20χρονη Βάγια Χρυσού – Ζέρβα, είναι η φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού της Ξάνθης. H εντυπωσιακή κοπέλα είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης στο Ρέθυμνο, στο Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών και κατάγεται από την Καβάλα.

Με ποιον πασίγνωστο επιχειρηματία είναι ζευγάρι η Ματσούκα;

Από πολλές και διαφορετικές πηγές έφτασε στην «Realnews», όπως διαβάζουμε, η πληροφορία ότι η Δήμητρα Ματσούκα συναντιέται συχνά-πυκνά με τον...

Πρετεντέρης: "Γεια χαρά και να μη χανόμαστε.."

Στο δίλημμα μέτρα ή εκλογές η αντιπολίτευση είναι μονά-ζυγά κερδισμένη και ο Τσίπρας μας αποχαιρετάει αργά αλλά σταθερά σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

ΑΙΣΧΟΣ! ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Πηγή Ευρωζώνης: 9 από τα 15 προαπαιτούμενα δεν έχουν εκπληρωθεί

Ο δρόμος ανάμεσα στην επί της αρχής συμφωνία για την επιστροφή της τρόικας και την πραγματική εκταμίευση της δόσης για την Ελλάδα είναι μακρύς, με τις κοινοτικές Αρχές να έχουν στα χέρια τους έναν ακόμα πιο μακρύ κατάλογο με "προαπαιτούμενα – prior actions – που θα πρέπει να έχουν νομοθετηθεί, εγκριθεί και πιστοποιηθεί ως προς την υλοποίηση, πολύ προτού η Ελλάδα λάβει χρήματα στα χέρια για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της, αναφέρει σε δημοσίευμα του το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ).

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Γύφτοι είχαν ένα παιδί και δήλωναν μόνο τέσσερα αντί για 8-9

Η αλήθεια ξεσκεπάστηκε και οι γονείς βρέθηκαν μπλεγμένοι. Τα στοιχεία τους φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση...

Η μάχη του Μαντζικέρτ: Η αρχή του τέλους για τη Βυζαντινή αυτοκρατορία

Η προέλαση των Σελτζούκων Τούρκων στα ανατολικά σύνορα της αυτοκρατορίας - Η εκστρατεία του Ρωμανού Διογένη εναντίον του Αλπ-Αρσλάν - Τα λάθη που οδήγησαν στην ήττα - Όσα ακολούθησαν την καταστροφική για τους βυζαντινούς μάχη

Στις 15 Μαρτίου θέλει να κλείσει την αξιολόγηση η κυβέρνηση

Ο Τσακαλώτος θα μεταφέρει στο Eurogroup της Δευτέρας ότι η Αθήνα δέχεται κάποια πρόσθετα μέτρα, αλλά αυτά θα πρέπει να εξειδικευθούν σε συνεννόηση με τους δανειστές - Θα ζητήσει την επιστροφή του Κουαρτέτου στην Αθήνα - Βίζερ: Δεχτείτε τα μέτρα για να έρθουμε - Φήμες για διάγγελμα Τσίπρα - Διαψεύδει το Μαξίμου

Το μεγάλο "παζάρι" για "προσύμφωνο" τη Δευτέρα

Της Δήμητρας Καδδά

Εντείνονται οι πιέσεις ασκούνται στην ελληνική κυβέρνηση για την πολιτική δέσμευση αποδοχής της εκ των προτέρων ψήφισης των μέτρων του νέου "κόφτη". Το "προσύμφωνο" που επιχειρείται να διαμορφωθεί έως την Δευτέρα που συνεδριάζει στις Βρυξέλλες το Eurogroup από πλευράς θεσμών περιέχει παρεμβάσεις στις συντάξεις και στο αφορολόγητο που θα πρέπει (μαζί με άλλα μέτρα) να ψηφιστούν τώρα για να ισχύσουν από το 2019- 2020 με "αντάλλαγμα" παροχές που θα ενεργοποιηθούν μόνο αν υπάρχουν υπερ-πλεονάσματα.

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα αυτοκινήτων - ΒΙΝΤΕΟ

Στον αγώνα All Star Circuit of Champions στην πίστα Volusia Speedway Park στις ΗΠΑ, συνέβη ένα τρομακτικό ατύχημα, μεταξύ δύο αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ποινή που επιβλήθηκε στον ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία των συλλόγων "Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος" και "Φίλοι της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου".

ΒΙΝΤΕΟ-Τι συμβολίζει η ΚΥΒΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΟ@ΤΣΟΥ μπροστά στη ΔΕΘ

Ο λόγος για το γλυπτό «Cor-ten» ή αλλιώς όπως συνηθίσουν να το αποκαλούν οι Θεσσαλονικείς ''αφηρημένο γλυπτό στη ΔΕΘ''. Περνώντας έξω από την ΔΕΘ, επί της Εγνατίας...

Τον έφτυναν κι ο Αντσελότι τους έκανε κ@λοδάχτυλο

Ένα τεταμένο φινάλε και μια χειρονομία ασυνήθιστη από τον Κάρλο Αντσελότι, δημιούργησαν πολεμικό σκηνικό στο Βερολίνο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ανάμεσα στη Χέρτα και την Μπάγερν(1-1), ο προπονητής της Μπάγερν, Κάρλο Αντσελότι αποθανατίστηκε...

«Κουνγκ Φου του Σιδερένιου Καβάλου»: Δέχονται χτυπήματα στα απόκρυφα για λόγους... υγείας

Έναν μάλλον... ασυνήθιστο τρόπο επέλεξαν ένας κινέζος δάσκαλος του Κουνγκ Φου κι οι μαθητές τους για να κάνουν δημόσια επίδειξη της αντοχής τους.

Δέχθηκαν σκληρά χτυπήματα στα απόκρυφά τους – μια πρακτική που όπως υποστηρίζει ο δάσκαλος θεραπεύει τη στυτική δυσλειτουργία και την πρόωρη εκσπερμάτιση!

Βρούτσης: Η κυβέρνηση κρύβει τα στοιχεία ΕΡΓΑΝΗ για τη μισθωτή απασχόληση τον Ιανούαριο

Αδικαιολόγητα, αναίτια και κατά παράβαση του νόμου καθυστερεί υπουργείο Εργασίας τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ για τη μισθωτή απασχόληση, καταγγέλει ο αρμόδιος τομέαρχης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

Γιατί δεν έδωσαν το βραβείο Νόμπελ στον Γεώργιο Παπανικολάου

Γεώργιος Παπανικολάου, γνωστός για το «τεστ Παπ», προτάθηκε δύο φορές για το Βραβείο Νόμπελ το 1953 και το 1960, αλλά και τις δύο φορές η Βασιλική Ακαδημία της Στοκχόλμης αρνήθηκε την κορυφαία επιβράβευση στον άνθρωπο που έφερε την επανάσταση στη διάγνωση για τον καρκίνο του τραχήλου.

Μετά από 28 χρόνια ο Πούτιν ξεπληρώνει τα χρέη του κομμουνιστικού παραδείσου της ΕΣΣΔ

H Μόσχα ετοιμάζεται να ξοφλήσει εντός του έτους το υπόλοιπο του χρέους που της κληροδότησε η ΕΣΣΔ, αναφέρει η εφημερίδα Ιζβέστια επικαλούμενη πηγές του ρωσικού υπουργείου Οικονομικών.

Διευθύνων Σύμβουλος σε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παιχνιδιών παγκοσμίως

Η Μαργκό Γεωργιάδη είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Mattel, μιας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παιχνιδιών παγκοσμίως. Yπήρξε για πέντε χρόνια Πρόεδρος των Επιχειρήσεων στην Αμερική της Google. Ως Πρόεδρος στη Google, η Μαργκό Γεωργιάδη ήταν επικεφαλής των εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Λατινική Αμερική.

“Ψήνουν” την Ελεονώρα Μελέτη να κατέβει υποψήφια με τη ΝΔ!

Νέα προσπάθεια να εντάξει την Ελεονώρα Μελέτη στο ψηφοδέλτιο του κάνει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, σύμφωνα με δημοσίευμα του piraeus press.

ΠΙΠΑ Κ@ΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΑ! Το τηλεφώνημα του Φίλη στον Βίτσα και η… «ερώτηση κρίσεως»

Η κατάσταση με την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο παίρνει μεγάλες και επικίνδυνες διαστάσεις, γιαυτό και η ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, αποφάσισε να προβεί σε αναβαθμίσεις υλικού στον στρατό και κυρίως στην Πολεμική Αεροπορία.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Γυφτάκια 9, 11 και 12 ετών λήστεψαν φαρμακείο στο Περιστέρι!

Με την απειλή των ξύλινων κονταριών ακινητοποίησαν την 32χρονη ιδιοκτήτρια και απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό

Με «όπλο» τα ξύλινα ρόπαλα που κρατούσαν, δύο 9χρονοι και δύο ακόμη ανήλικοι- 11 και 12 ετών- λήστεψαν φαρμακείο στο Περιστέρι.

ΝΔ: Να απαντήσει επιτέλους ο κ. Τσίπρας, ποιος βλάπτει τελικά την διαπραγμάτευση;

Η ΝΔ επανέρχεται με ανακοίνωσή της και ζητά από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να απαντήσει στα ερωτήματα που του έθεσε στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! “Ο Ερντογάν παραχώρησε 17 νησιά του Αιγαίου στην Ελλάδα”

- Στο... κόκκινο παραμένει η ένταση μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας
- Νέες προκλητικές δηλώσεις, αυτή τη φορά από βουλευτή της κεμαλικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μουσταφά Ακαϊντίν
- “Αντίστοιχοι συμβιβασμοί γίνονται στη Γενεύη για την Κύπρο”, είπε μεταξύ άλλων

ΦΩΤΟ-Τρελό γέλιο στο Twitter με τον Βαξεβάνη που πήγε να την πει στον Άδωνι κι έγινε ρόμπα

Προχθές όπως γράψαμε ο Πάνος Καμμένος απάντησε στον Άδωνι πως για την εκδρομή του, με τον Παππά στις ΗΠΑ, πληρώσαμε μόνο 29.000€ για μια πτήση που πήγαινε-έλα είναι 20 ώρες, ενώ σε ΦΕΚ φαίνεται πως κάθε ώρα κοστίζει 5.537€... δηλ. σύμφωνα με τον Καμμένο το Gulfstream πήγε και ήρθε στις ΗΠΑ σε 5 ώρες.

Στο σχετικό tweet του Άδωνι που γέλαγε με τον ψευταρά Καμμένο πετάχτηκε να απαντήσει ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Κώστας Βαξεβάνης. Ο γνωστός έγκριτος έγραψε θέλοντας να δικαιολογήσει το ψευδές κόστος των 29.000€ που παρουσίασε ο Καμμένος:


Ο πιο «καυτός» στόχος των τζιχαντιστών!

Παρότι ανακοίνωσε ότι σταματά την καριέρα της στη βιομηχανία του π@ρνό η μουσουλμάνα Mia Khalifa από τη Βηρυτό, παραμένει ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος του ISIS!

Η μάχη του Πέτα: Η πιο βαριά ελληνική ήττα κατά την Επανάσταση του 1821

Η φιλόδοξη εκστρατεία στην Ήπειρο – Ο Α. Μαυροκορδάτος και οι Έλληνες οπλαρχηγοί – Η προδοτική (;) στάση του Γώγου Μπακόλα – Οι απίστευτες ιστορίες των φιλελλήνων για πρώτη φορά στο διαδίκτυο

ΦΩΤΟ-Επικό δώρο σε αποκριάτικο χορο

Ιδιαίτερα ευρηματικοί αποδείχθηκαν όσοι οργάνωσαν την λαχειοφόρο αγορά σε αποκριάτικο πάρτι που έγινε στην Πάτρα.

ΒΙΝΤΟ-ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΡΑΣΟ! Βέττας: Καλόγερος πάω, με τον Δένδια κυβέρνηση δεν κάνω

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, φιλοξενήθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας αλλά και ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος είχε μία έντονη συζήτηση με τον κ. Βέττα.

Αυτός είναι ο νέος «βασιλιάς» στα τρίποντα - Σάρωσε στο All Star Game - ΒΙΝΤΕΟ

Νέος πρωταθλητής στο διαγωνισμό τριπόντων είναι ο Έρικ Γκόρντον, με τον άσο των Ρόκετς να παίρνει τη σκυτάλη στη Νέα Ορλεάνη από τον Κλέι Τόμσον ο οποίος αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο με μόλις 18 πόντους.

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ! Ζαχαριάδης προς Φίλη: Τη νομιμοποιητική βάση της κυβέρνησης τη δίνει η Βουλή και των βουλευτών οι πολίτες

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο συμπαγής και πιο ενωμένη από ποτέ, δήλωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

«Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι να βγει η χώρα από την κρίση...

ΗΠΑ: Αστυνομικοί ψεκάζουν με σπρέι πιπεριού ακινητοποιημένο αφροαμερικανό [βίντεο]

To βίντεο απ’ τις κάμερες ασφαλείας των φυλακών της κομητείας Μοντγκόμερι στο Ντέιτον του Οχάιο σοκάρει: αστυνομικοί ψεκάζουν με σπρέι πιπεριού έναν αφροαμερικανό που τον έχουν ακινητοποιήσει σε ειδικό κάθισμα, ενώ εκείνος ουρλιάζει απ’ τον πόνο φωνάζοντας: «δεν μπορώ να αναπνεύσω!»

ΒΙΝΤΕΟ-Επιμένει ο κερατωμένος σύζυγος Καμμένος: Να μας πουν αν μας θέλουν - Τι απάντησε η νύφη ο Βέττας

Συνέχεια στη χθεσινή δήλωση – βόμβα που έκανε στον Realfm 97,8 έδωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ανοίγοντας διάλογο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βέττα και τον βουλευτή της ΝΔ, Νίκο Δένδια σχετικά με τα όσα είπε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.