20 Φεβρουαρίου 2017

«Έκραξαν» τον Κουρουμπλή στην κοπή πίτας του Εθνικού και έφυγε άρον-άρον! «Κάτσε κάτω, βουλιάξατε τη χώρα…»

Τις αποδοκιμασίες των παρευρισκομένων στην εκδήλωση για την κοπή πίτας του Εθνικού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά γνώρισε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Eurofighter αναχαιτίζουν Airbus πανω απο την Κολωνία - Απίστευτο βιντεο

Δυο γερμανικά μαχητικά σηκώθηκαν με στόχο την αναγνωριση πτήσης.

Το περιστατικό σύμφωνα με την Daily Mail έγινε πάνω από την Κολωνία την Πέμπτη όταν ένα Boeing 777 -300 ER της Jet Airways, με 330 επιβάτες και 15μελές πλήρωμα βρέθηκε να ακολουθείται από δύο γερμανικά μαχητικά Eurofighter Typhoon.

Νέα Δημοκρατία: Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει, καθώς η οικονομία βουλιάζει.
Η ανακοίνωση

Σάλος από τις δηλώσεις του Ξυδάκη για τους αστυνομικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η δήλωση του Νίκου Ξυδάκη πως τα επαγγέλματα του ψαρά και του ξυλοκόπου είναι πιο επικίνδυνα από εκείνα του αστυνομικού.

Άδωνις κατά Πολάκη: Εκβιαστικού χαρακτήρα οι δηλώσεις του εναντίον μου

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη – Παύλου Πολάκη με αφορμή τα πεπραγμένα του αντιπροέδρου της ΝΔ στο Υπουργείο Υγείας και τις αιχμές του αναπληρωτή υπουργού εναντίον του περί «κακοδιαχείρισης».

Διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στην παραγγελία της προς τον συνάδελφο της, σημειώνει ότι εάν κρίνει ότι είναι αναγκαίο να ανασύρει από το αρχείο το παλαιό πόρισμα του 2013

Σύσσωμη η ΝΔ στην Θήβα για την κηδεία του Ευ. Μπασιάκου – Επικήδειος από τον κ. Μητσοτάκη

Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου για το ύστατο χαίρε στον πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μπασιάκου. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος εκφώνησε και τον επικήδειο, οι πρώην πρόεδροι και πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς καθώς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Θέλουν να διαλύσουν το ΕΣΡ: Το κράτος ζητά από τα συνταξιούχα μέλη του να του επιστρέψουν χρήματα!

Καλούνται να εργαστούν χωρίς αμοιβή, αλλά και να επιστρέψουν τα ποσά της σύνταξης που έχουν λάβει

Σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, καθώς, λόγω των προβλημάτων που αφορούν στα συνταξιούχα μέλη του, ματαιώνονται όλες οι συνεδριάσεις, αρχής γενομένης από σήμερα -και ακολουθούν αυτές της Τρίτης και της Τετάρτης.

Αναβάλλεται λόγω γρίπης η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ηράκλειο

Η προγραμματισμένη ομιλία του προέδρου της ΝΔ αναβάλλεται

Ασθενής με γρίπη είναι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΝΕΑ! Αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου και συνελήφθη για δολοφονία συνταξιούχου!

Ένας κακοποιός, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με τον νόμο Παρασκευόπουλου, συνελήφθη χθες Πέμπτη για τη δολοφονία συνταξιούχου.

Όπως είπε ο Βάϊος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στην Μάρα Ζαχαρέα...

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ; Έτσι κατασκευάζουν γέφυρες για να περάσουν τα τρένα στην Κίνα

Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-Καφριλίκια στη δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ επειδή έκανε προπαγάνδα

[Το ότι η τύπισσα παρότι οι άπλυτοι είχαν δείρει κάποιον διμαρτυρόμενο, έλεγε πως οι διαμαρτυρόμενοι πετούσαν πέτρες, δεν δικαιολογεί χειροδικίες και τραμπούκο! Πάνε δίπλα και πες της τα στο μικρόφωνο, αλλά να είσαι 100 με μία, έστω που παραπληροφορεί, δεν δικαιολογεί να πηγαίνεις στο πρόσωπό της να ουρλιάζεις όπως ο μπάρμπας ή να τη σπρώχνεις]

Θύμα υβριστικών σχολείων και προπηλακισμού έπεσε πριν από λίγο η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Ελένη Ιατρού και o εικονολήπτης της!

Φυλλάδα των συντακτών εναντίον Left.gr: Aκόμη μία φορά για το copy paste

Στο φύλλο του Σαββατοκύριακου, η έντυπη έκδοση της «Εφημερίδας των Συντακτών» φιλοξένησε ένα εξαιρετικό κείμενο του καθηγητή Ιστορίας Γιάνη Γιανουλόπουλου με τίτλο «Της εθνικοφροσύνης, ήλιε νοητέ». Ήταν στο «Φάντασμα της Ιστορίας», το τετρασέλιδο που επιμελείται κάθε Σάββατο ο Τάσος Κωστόπουλος.

Σε άθλια κατάσταση ο ναός της Αρτέμιδος στη Σμύρνη - ΦΩΤΟ

Σε άθλια κατάσταση έχει περιέλθει ο ναός της Αρτέμιδος στην περιοχή της Αρχαίας Εφέσου στη Σμύρνη εξαιτίας της αδιαφορίας των τουρκικών αρχών.

Γκάφα με τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα διάθλου - ΒΙΝΤΕΟ

Γκάφα ολκής από τους διοργανωτές του παγκοσμίου πρωταθλήματος διάθλου, στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην ομάδα της Ρωσίας.

«Ροζ» σκάνδαλο στην Uber: Πρώην υπάλληλος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση

Η Σούζαν Φάουλερ αποκάλυψε τις... ανήθικες προτάσεις του προϊσταμένου της - Ξεκίνησε εσωτερική έρευνα

Ενδοεταιρική έρευνα σχετικά με καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση έχει ξεκινήσει η διαδικτυακή υπηρεσία Uber, η οποία προσφέρει μίσθωση ιδιωτικών οχημάτων για μετακινήσεις.

Ε ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; «Το αλφαβητάρι του κρατουμένου»: 6.000 αντίτυπα σε αγγλικά και αλβανικά

Ώστε «να γίνεται κατανοητό και από τους αλλοδαπούς κρατουμένους», σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης

Σε 6.000 αντίτυπα στην αγγλική και την αλβανική γλώσσα μεταφράστηκε και εκδόθηκε «Το αλφαβητάρι του κρατουμένου», ώστε «να γίνεται κατανοητό και από τους αλλοδαπούς κρατουμένους», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Δικαιοσύνης.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ! Φυλάκιση 12 ετών για τον Θωμά Μητρόπουλο

Ο Θωμάς Μητρόπουλος καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε φυλάκιση 12 ετών με αναστολή έως την έφεση, ύστεα από τη μήνυση του Στυλιανού Πούλου για απάτη και του Κώστα Αντιπαριώτη (πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ) για...

Έρευνα σε βάρος Μπεκενμπάουερ για... μαύρο χρήμα

Ποιος ήταν ο ρόλος του Φραντς Μπεκενμπάουερ στην ανάληψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 από τη Νότια Αφρική; Οι έρευνες των Ελβετικών Αρχών έδειξαν κατάθεση σε λογαριασμό του σε τράπεζα του Γιβραλτάρ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

NASA: Εξήγγειλε σημαντική ανακάλυψη πέρα από το ηλιακό μας σύστημα

Η ανακάλυψη αφορά σε πληροφορίες για εξωπλανήτες, σύμφωνα με την πρόσκληση της υπηρεσίας σε συνέντευξη Τύπου

Συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ΜΜΕ συγκάλεσε η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΝΤΟΥ ΝΙΚΕΣ! Ντάισελμπλουμ για την εκταμίευση της επόμενης δόσης: Νομοθετήστε πρώτα τα μέτρα και βλέπουμε το καλοκαίρι

«Πρέπει να γίνει πολλή δουλειά ακόμη, είναι πολλά τα ανοικτά ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν και να ισοσταθμιστούν. Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή εκταμίευση δόσης τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο». Αυτό δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ και σημείωσε: «Δεν είμαστε τόσο βιαστικοί. Έχουμε χρόνο μέχρι το καλοκαίρι».

Η Ελλάδα αποπλήρωσε ομόλογο 2 δισ. στον ESM-Ρέγκλινγκ: Θετικό σημάδι

Την αποπληρωμή ελληνικού κρατικού ομολόγου, ύψους 2 δισ. ευρώ, που χρησιμοποιήθηκε για την ανακεφαλαιοποίηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος το 2015 ανακοίνωσε ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM).

Η αλήθεια για τη "νίκη" στο Eurogroup: Είπε «ναι» σε όλα ο Τσίπρας, δεν πήρε τίποτα

Οσο περνούν οι ώρες, γίνεται πιο σαφές τι τελικά έγινε στο Eurogroup, όπου επήλθε μια πρώτη συναίνεση για την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα.

ΞΕΚΙΝΑΕΙΜ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Προ-νομοθέτηση αφορολόγητου και συντάξεων στο τραπέζι δανειστών και κυβέρνησης

Η διατύπωση Μοσκοβισί για ούτε ένα ευρώ παραπάνω μέτρα «με όρους καθαρού αποτελέσματος» δεν αποκλείει απώλειες για μισθωτούς και συνταξιούχους - Από τον Αύγουστο του 2018 η εφαρμογή των μέτρων που απαιτούν οι Ευρωπαίοι

Επιφυλάξεις του ΔΝΤ για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Eurogroup - ΒΙΝΤΕΟ

Επιφυλάξεις εξέφρασε το ΔΝΤ με ανακοίνωσή του σχετικά με την προοπτική επίτευξης συμφωνίας με την Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος του Ταμείου μετά το τέλος της συνεδρίασης του Eurogroup δήλωσε:

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Ο Νίκος Παππάς: Τάζει μείωση ΕΝΦΙΑ... αφού πρώτα μειώσει το αφορολόγητο

[Φυσικά θα μειώσει άμεσα το αφορολόγητο και θα πει "τον ΕΝΦΙΑ (πχ) δεν προλαβαίνουμε φέτος αλλά θα τον μειώσουμε του χρόνου"]

Τζανακόπουλος: Aν ζητηθεί μείωση αφορολόγητου, θα έχουμε μείωση σε κάποιο άλλο φόρο

Μείωση του ΕΝΦΙΑ και του ΦΠΑ στην εστίαση και στην ενέργεια σε περίπτωση μείωσης του αφορολόγητου προανήγγειλε μέσω του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.
«Εμείς ξεκινάμε με τη θέση οι παρεμβάσεις να είναι ελάχιστες, διαψεύστηκε η εκτίμηση ότι θα λαμβάνονταν μέτρα λιτότητας. Οποιαδήποτε παρέμβαση θα γίνει, θα έχει μηδενικό συνολικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Ερωτηθείς για το εάν η ελληνική Κυβέρνηση λάβει μέτρα που θα επιβαρύνουν, θα υπάρξει ταυτόχρονη λήψη μέτρων φοροελάφρυνσης ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι «ο κόσμος μπορεί να το σκεφθεί ως έναν καθρέφτη: αν έχουμε την λήψη ενός μέτρου που επιβαρύνει, αντιστοίχως θα υπάρχει ένα μέτρο που ελαφρύνει, πχ. αν μειωθεί το αφορολόγητο, θα πρέπει να δούμε να μειώσουμε αντιστοίχως πχ. τον ΕΝΦΙΑ».

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε και στην μεταστροφή του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, λέγοντας ότι «είναι ευχάριστο το γεγονός ότι ο κ. Σόιμπλε δηλώνει ότι εμπιστεύεται τα στατιστικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

«Βάσει αυτών που είπε, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί επιμένει στην συμμετοχή του ΔΝΤ με χρηματοδότηση στο τρίτο πρόγραμμα» πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, ο κ. Παππάς είπε ότι αν δεν αποφασιστεί στη συνεδρίαση της ΕΚΤ, στις 9 Μαρτίου, θα πρέπει να αποφασιστεί στην επόμενη συνεδρίαση, τον Απρίλιο.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ΑΝΤ1:


Τζανακόπουλος: Aν ζητηθεί μείωση αφορολόγητου, θα έχουμε μείωση σε κάποιο άλλο φόρο

Τα χαρτιά του μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup άνοιξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και μιλώντας στον Alpha είπε πως η κυβέρνηση δεν συζητά πια 4,5 δις μέτρα και πως ο δημοσιονομικός αντίκτυπος θα είναι μηδενικός.

«Αν ζητηθεί μείωση του αφορολόγητου και αυξηθούν τα έσοδα, θα έχουμε μείωση σε κάποιο άλλο φόρο (ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ), ώστε το δημοσιονομικό αποτέλεσμα  να είναι μηδέν και να μην υπάρχει καμία επιβάρυνση» τόνισε,  για να επισημάνει πως θα ακολουθήσουν τεχνικές συζητήσεις με στόχο τη συνολική συμφωνία».

Όπως ανέφερε, «θα συζητήσουμε για μεταρρυθμίσεις για μια σειρά από πεδία με βάση το περίγραμμα της συμφωνίας. Πετύχαμε μια αποφασιστική νίκη σε ότι αφορά στις απαιτήσεις του ταμείου για επιπλέον μέτρα 4,5 δις μετά το 2019 που δεν είναι πια στη συμφωνία».

Τέλος, απέφυγε να μιλήσει για σαφές χρονοδιάγραμμα και αρκέστηκε να πει πως η δουλειά των κλιμακίων θα είναι σύντομη καθώς «κανείς δεν θέλει κωλυσιεργία».


ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! Μαξίμου για τη συμφωνία στο Eurogroup: Δεχθήκαμε νέα μέτρα αλλά ούτε ένα ευρώ περισσότερη λιτότητα

Στην παραδοχή ότι η κυβέρνηση αποδέχεται νομοθέτηση μέτρων από το 2019 και μετά προχωρά το Μέγαρο Μαξίμου, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει κανένα μέτρο λιτότητας.

ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑ! Λιβύη: Γυναίκες κάτω των 60 απαγορεύεται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό χωρίς συνοδό

Η απόφαση αυτή δεν υποκινήθηκε για θρησκευτικούς ή για πολιτικούς λόγους αλλά ελήφθη "για την εθνική ασφάλεια της Λιβύης", υποστήριξε ο στρατηγός Αμπντελράζεκ αλ Ναντούρι

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΠΟΥΦΟΣ! Ο Milo Yiannopoulos υποστηρίζει σε βίντεο "σ@ξ με 13χρονα" και μετά λέει ότι έκανε πλάκα

[Στην απάντησή του λέει ότι έκανε πλάκα, ότι συμφωνεί με το όριο των 16 ετών, στη Μ. Βρετανία, για συναινετικές σ@ξουαλικές σχέσεις και παραθέτει περιπτώσεις που ο ίδιος, σαν δημοσιογράφος, αποκάλυψε παιδόφιλους-Δείτε τη εδώ: “a note for idiots,” για να έχετε όλη την εικόνα]

Ο αμφιλεγόμενος συντάκτης του Breitbart δεν σταματά να προκαλεί - Κάνει λόγο για «συναινετικές σχέσεις» 13χρονων παιδιών με 28χρονους!

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον φόνο της Φαίης από τη Νέα Μάκρη - Συγκλόνισε ο πατέρα της

Άσχημες μνήμες ξυπνούν στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών καθώς ξεκίνησε εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης για τη δολοφονία της Φαίη Μπλάχα την Άνοιξη του 2013 στη Νέα Μάκρη από τον σύντροφο της Βαγγέλη Στεφανάκη. Ο κατηγορούμενος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.  

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ! Βίντεο-σοκ: 6 άπλυτοι δέρνουν διαμαρτυρόμενο στο προαύλιο του 1ο δημοτικό Ωραιοκάστρου

Την ώρα που το θύμα μπήκε μέσα στο σχολείο, ώστε να διαμαρτυρηθεί κατά της φοίτησης προσφυγόπουλων, τον πλησίασαν έξι άτομα και τον χτύπησαν με ξύλα

Άγρια επίθεση από έξι άτομα δέχτηκε στο προαύλιο του πρώτου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου μέλος της «Πατριωτικής Κίνησης».

Πέντε μήνες φυλακή στον πρώην πρόεδρο των εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης για καφριλίκια

Δημοτικοί υπάλληλοι, με επικεφαλής τον κατηγορούμενο, θεωρώντας ότι πίσω από τη σύσκεψη κρύβεται προσπάθεια ανάθεσης της αποκομιδής σκουπιδιών σε ιδιώτες, εισέβαλαν στην αίθουσα, προκαλώντας -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- ένταση, ενώ η «παρέμβασή» τους οδήγησε στη ματαίωση της σύσκεψης

ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΩΝ 4-5-6 ΔΙΣ; Κάτω από τα 2,8 δις ευρώ τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου

Πίσω από το ψυχολογικό όριο των 3 δις ευρώ υποχώρησαν τα ταμειακά διαθέσιμα του Ελληνικού Δημοσίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μεγάλη πληρωμή Χρέους πριν από τον Ιούλιο, που να θέτει σε κατάσταση συναγερμού το υπουργείο Οικονομικών.

Θεσσαλονικιά υποψήφια του Σουλτς: Θα τελειώσουμε την πολιτική Σόιμπλε αλλά δεν μπορείτε όλοι να είστε Δημόσιοι υπάλληλοι

Οπότε καταλαβαίνετε... κι ο Σούλτς να βγει (που δεν βγαίνει γιατί είναι ηλίθιος αλλά λέμε τώρα) θα έχουμε τα ίδια απλά θα αλλάξει ο Μανωλιός ρούχα... κάτι σαν τον Τραμπ που βγήκε και θα τα άλλαζε όλα και σιγά σιγά κάνει ότι του πούνε οι σύμβουλοι και οι υπηρεσίες

Η Στέλλα Κυργιανέ-Εφραιμίδου από τη Θεσσαλονίκη είναι υποψήφια με τον Μάρτιν Σουλτς στην κούρσα των Σοσιαλδημοκρατών προς την Καγκελαρία της Γερμανίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτη ατάκα από Κάρι για Αντετοκούνμπο: "Έφυγα απ'τη μέση... Θα είναι εδώ για πολλά χρόνια"

Ήταν μια από τις φάσεις που θα θυμόμαστε όλοι από το All Star Game της Νεας Ορλεάνης. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεψε την μπάλα και... έφυγε για να καρφώσει. Ο Στεφ Κάρι αντί να τον μαρκάρει, προτίμησε να ξαπλώσει στο παρκέ!

Αδωνις σε Πολάκη: Φέρε αποδείξεις για τις «πειραγμένες» τιμές στα φάρμακα

«Σενάριο εκβιαστικού χαρακτήρα», χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη περί πειραγμένων τιμών ορισμένων φαρμάκων την εποχή πριν από τον Ιανουάριο του 2015, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

ΠΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Ντάισελμπλουμ: Δεν υπάρχει πολιτική συμφωνία -Επιπλέον μέτρα σε εργασία, συντάξεις, αφορολόγητο

Δεν υπάρχει ακόμη πολιτική συμφωνία έγινε όμως ένα σημαντικό πρώτο βήμα, ξεκαθάρισε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ μετά το τέλος του Eurogroup.

Ο Πολάκης δεν θα απαντάει σε ερωτήσεις βουλευτών της ΧA όπως έκανε ο Δένδιας

Την τακτική του Νίκου Δένδια Ο οποίος ως υπουργός δεν πήγε ποτέ στη Βουλή προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών της χρυσής Αυγής φαίνεται πως  υιοθετεί  και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης  όποιος αρνείται να απαντήσει  στις  γραπτές ερωτήσεις βουλευτών του κόμματος.

ΑΛΕΞΗ ΚΕΡΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΚΑΖΟΖΑ ΤΟΥΣ ΦΤΗΝΙΑΡΗΔΕΣ! Πόσα διαρρέει το Μαξίμου ότι θα πληρώσουμε τις συμβουλές της Rothschild

[Έβαλα μία από αυτές τις φώτο που δείχνουν στο κέντρο τον αρχηγό της Δυναστείας, Τζέικομπ Ροτσίλντ, όπως τον περιγράφει ο Καμμένος]

Το όνομα της αποτέλεσε αφορμή έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης καθώς οι επαφές έγιναν υπό άκρα μυστικότητα

Αυτό που μαθαίνουμε για τη Rothschild πάντως είναι πως η αμοιβή της ως συμβούλου της ελληνικής κυβέρνησης είναι...

Pia Muehlenbeck: Δείχνει την πίσω όψη της στο Instagram και προκαλεί «σεισμό»!

Το όνομά της δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστό στο ελληνικό κοινό -και ίσως φταίει γι' αυτό και το γεγονός ότι αποτελεί... γλωσσοδέτη. Την λένε Pia Muehlenbeck και την ακολουθούν «μόλις»... 1,7 εκατομμύρια άνθρωποι στο Instagram!

Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Του Σάκη Μουμτζή

Όποιος παρακολουθεί την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ενοχοποιήσει την Νέα Δημοκρατία για τα μέτρα που προτείνουν οι δανειστές, θα νομίζει πως πρόκειται για παραλογισμό. Θα λέει πως αυτοί οι άνθρωποι τα έχουν χάσει εντελώς. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι απλά.

Βίντεο: Να γιατί δεν πρέπει να... αρχίζεις τον χορό στη μέση ενός αγώνα MMA

Οι αγώνες MMA (Μεικτών Πολεμικών Τεχνών) χαρακτηρίζονται από την διάθεση για φιγούρα των συμμετεχόντων.

Ωστόσο, δεν λείπουν οι περιπτώσεις όπου οι διασκεδαστικοί πανηγυρισμοί των αθλητών αποδεικνύονται... πρόωροι, με τους ίδιους στη συνέχεια να υφίστανται συντριπτική ήττα.

ΒΙΝΤΕΟ-Η αντίδραση του Άδωνι στον Τσιρώνη όλα τα λεφτά

Επειδή άλλο να το διαβάζεις και άλλο να το βλέπεις: 

Για όποιους χάσανε την ατάκα του Τσιρώνη "αν η ΝΔ είχε μείνει κυβέρνηση τον Ιανουάριο του 2015, θα ήμασταν στη δραχμή από τον Φεβρουάριο του 2015", δείτε τη, αλλά προσέξτε πως αλλάζει ξαφνικά το ανέμελο ύφος με το οποίο παρακολουθεί ο Άδωνις τον ΣΥΡΙΖΑίο:

Γιατί το ΔΝΤ επιμένει για νέα μέτρα; Μα γιατί ο Τσακαλώτος κρύβει εκκρεμείς αιτήσεις συντάξεων άνω των 2,5 δις ευρώ

Το προηγούμενο των δύο πρώτων Μνημονίων, όπου ενώ ψηφίστηκαν και εφαρμόστηκαν μέτρα στο ύψος του 28% του ΑΕΠ, το δημοσιονομικό αποτέλεσμα βελτιώθηκε κατά μόλις 10% του ΑΕΠ, επικαλείται το ΔΝΤ και επιμένει για την ανάγκη λήψης νέων μέτρων ως και 3,6 δις ευρώ!

BINTEO-Η μνηστή του νέου Αμερικανού ΥΠΟΙΚ σε καυτές σκηνές ταινίας θρίλερ

Ο Ντόναλντ Τραμπ όρισε νέο υπουργό Οικονομικών τον Στίβεν Μνουσίν, έναν από πρώην τραπεζίτη της Goldman Sachs. Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του στον Λευκό Οίκο, δίπλα του στεκόταν η αρραβωνιαστικιά του Λουίζ Λίντον.

ΚΕΡΔΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΝΤΟΥ! Στα 326,35 δισ. ευρώ αυξήθηκε το δημόσιο χρέος στα τέλη 2016

Στα 326,358 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το ύψος του χρέους της Κεντρικής Διοίκησης στο τέλος του 2016 έναντι 323,709 δισ. ευρώ στο τέλος Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους.

Ο Αμερικανός πρέσβης στο όρος Μαίναλο -Εκανε σκι και μοίρασε σοκολατάκια! [εικόνες]

Με την ευκαιρία της αργίας της Μέρας του Προέδρου στην Αμερική, ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ επισκέφθηκε το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και η Αρκαδία απέκτησε ακόμα έναν φανατικό θαυμαστή.

Μπενουά Αμόν: Ο υποψήφιος πρόεδρος έχει για σύμβολα τον Γάλλο Γιάνη Βαρουφάκη και τα «σφυροδρέπανα» [εικόνες]

Ο νέος πρόεδρος του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος και υποψήφιος πρόεδρος στις προσεχείς εκλογές, Μπενουά Αμόν, επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο τη Λισσαβώνα, για να δείξει ότι και ο ίδιος μπορεί να κάνει κυβέρνηση με νεοκομμουνιστές, αν εκλεγεί.

Η ΤτΕ διαψεύδει τον παπαρολόγο Βαξεβάνη

Η ΤτΕ διαψεύδει δημοσίευμα που ανέφερε ότι «έσπασαν» τα capital controls και πραγματοποιήθηκαν μεταφορές εκατ. ευρώ στο εξωτερικό.

Σε κατάσταση απόλυτης κατάρρευσης ο Τσίπρας – Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει και τη δεύτερη θέση;

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται το Μαξίμου από τις δυσμενείς προοπτικές που δημιουργούνται σε βάρος της κυβέρνησης από τρία στοιχεία:

(α) την παραταθείσα καθυστέρηση της αξιολόγησης,

Nammos στο Κουρσεβέλ: Πρώτη ξαπλώστρα... χιόνι αλά ελληνικά

Ύμνος στο luxury living: Όταν η Rolls Royce τεστάρει στο χιόνι τα λάστιχα της ανοιχτής Dawn και το υγρό πυρ από τα διάφανα μπουκάλια της Cristal βάζει φωτιά στα τραπέζια του «Nammos»