23 Φεβρουαρίου 2017

ΣΚΙΤΣΑ-Ο Αρκάς για την περήφανη διαπραγμάτευση και το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

Πάλι στα τέσσερα, αλλά διάλεξαν καλό περιτύλιγμα... κι όταν αρχίσουν οι σφαλιάρες θα διαφωνούν με τα μέτρα που δέχθηκαν:



Αυτοί είναι οι στρατιωτικοί που ήθελαν να σκοτώσουν του Ερντογαν

Πρόκειται για τους στρατιωτικούς φέρονται να είχαν εκπαιδευτεί για να σκοτώσουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οο Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ παραδόθηκαν σήμερα (23.02.2017) στο αστυνομικό Τμήμα της Ορεστιάδας μαζί με τους δικηγόρους τους ζητώντας από την Ελλάδα άσυλο.

κυρ Σάββας: «Νίκη και πρόκριση για όλη την Ελλάδα»

Μετά την σπουδαία νίκη- πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Οσμανλίσπορ ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης σε δηλώσεις του αφιέρωσε τη σημερινή επιτυχία των «Ερυθρολεύκων» στους οπαδούς όλων των ελληνικών οπαδών.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! ΧΘΕΣ Η ΙΔΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΤΟ 2019! Μαξίμου: Τσίπρας και Λαγκάρντ συμφώνησαν ότι πρέπει να δοθεί λύση στο χρέος

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Τρίτη το βράδυ, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, την παραμονή της συνάντησης της κ. Λαγκάρντ με την Γερμανίδα Καγκελάριο στο Βερολίνο.

«Άπατη» πάει η… φιλοκυβερνητική «Αίθουσα Σύνταξης» της ΕΡΤ με την Ακριβοπούλου!

Ποσοστά… ΣΥΡΙΖΑ προτού γίνει μεγάλο κόμμα συγκεντρώνει και με το ζόρι μάλιστα η καθημερινή απογευματινή εκπομπή της ΕΡΤ «Αίθουσα Σύνταξης», παρά τις αλλαγές που επήλθαν σε παρουσιαστή και σχολιαστές.

Καμμένος: "Δεν υπάρχει σκηνικό έντασης στα Ίμια!" είπε και συνέχισε να τρώει τα κοψίδια του

- Όλα έγιναν σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ στις 2 το μεσημέρι
- Ανέφεραν ότι τουρκικό ελικόπτερο έκανε χαμηλή πτήση για αρκετή ώρα πάνω από τα Ίμια
- Διαψεύδει ο υπουργός Άμυνας με αποκλειστική του δήλωση στο newsit.gr
- Νωρίτερα και νέο... επεισόδιο στα ελληνοτουρκικά
- Συνελήφθησαν δυο τούρκοι μέλη της ομάδας θανάτου που είχε αποπειραθεί να σκοτώσει τον Ερντογάν!
- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ

ΦΩΤΟ-Ο Μηταφίδης που τον πληρώνουμε 8.000€ το μήνα αποθεώνει τον "παράδεισο" Βενεζουέλα

«Η ζωή στην Βενεζουέλα είναι ωραία» ανέφερε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας με την Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενουζέλας κ. Τριαντάφυλλος Μηταφίδης θέλοντας όπως είπε χαρακτηριστικά «να αποκαταστήσει την αλήθεια». Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον "παράδεισο" της Βενεζουέλας!

Σαν τα σκ@τά είδε τον Τσίπρα ο Καρμανλής

[Προσέξτε το αυστηρό ύφος με το οποίο τον κοιτάζει ο Καραμανλής]
Ενα θερμό τετ α τετ είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στα εγκαίνια του Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

Βίντεο: Πανηγυρίζουν την απελευθέρωση από το Ισλαμικό Κράτος καίγοντας τις μπούρκες τους

Σε άλλα πλάνα του βίντεο, προβάλλεται ένας στρατιώτης που μοιράζει φαγητό σε παιδιά, δυο άντρες που χορεύουν χαρούμενοι, αλλά και μια γυναίκα που καπνίζει ένα τσιγάρο

Μετά την απελευθέρωση ενός χωριού από την κυριαρχία των τζιχαντιστών, οι κάτοικοι ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ποιος γνωστός μπασκεμπολίστας είναι το νέο αμόρε της Φρόσως Κυριάκου;

Ημέρες και νύχτες στο πλευρό του αγαπημένου της, περνά η Φρόσω Κυριάκου, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso.

ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της Οσμανλίσπορ για την Ελλάδα

Χωρίς διάθεση για προκλήσεις υποδέχονται οι φίλοι της Οσμανλίσπορ τον Ολυμπιακό. Πανό που κρεμάστηκε στην εξέδρα στέλνει μήνυμα φιλίας στην Ελλάδα.

Θεσσαλονίκη: Νεαρός σκαρφάλωσε στις «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου και... δεν κατέβαινε

Εικάζεται πως ήταν μεθυσμένος

Αναστάτωση επικράτησε νωρίτερα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, όταν ένας νεαρός, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ, ανέβηκε στις ομπρέλες του "Ζογγολόπουλου".

Βίντεο: Αεροπλάνο χάνει τον έλεγχο και σύρεται στο έδαφος στο Άμστερντ


Το ελικοφόρο αεροσκάφος προσγειώθηκε, αλλά δέχθηκε ένα ισχυρό πλάγιο ρεύμα αέρα, με αποτέλεσμα να πάρει μεγάλη κλήση και να ακουμπήσει με το δεξί φτερό στον αεροδιάδρομο

Η Μάχη της Ίβο Τζίμα - Σπάνια πλάνα

Η Μάχη της Ίβο Τζίμα ήταν η ένοπλη σύγκρουση ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και της Ιαπωνίας που οδήγησε στην αμερικανική κατάληψη του νησιού Ίβο Τζίμα κατά την διάρκεια της αποστολής του Ειρηνικού Ωκεανού του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.Οι Ηνωμένες Πολιτείες έπρεπε να καταλάβουν την Ίβο Τζίμα για να καταφέρουν να νικήσουν ενάντια της Ιαπωνίας.

ΤΙ ΑΛΛΟ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ; Μάγοι ετοιμάζονται να κάνουν ξόρκι στον Τραμπ! Μάγοι ετοιμάζονται να κάνουν ξόρκι στον Τραμπ!

Μετά τις πορείες και τις διαδηλώσεις αυτός είναι σίγουρα ο πιο ιδιαίτερος τρόπος αντίδρασης στις πολιτικές του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Αδ. Γεωργιάδης τρολάρει Π. Καμμένο: Τι γίνεται με τα ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια στις Ένοπλες Δυνάμεις;

"Σήμερα το πρωί, ο πρώην Υπουργός κ. Φίλης επιβεβαίωσε όλη την κοροϊδία που υφίστανται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από την Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου" δήλωσε σήμερα ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Άκυρο της Κομισιόν στην Τουρκία για την βίζα

Η Τουρκία δεν προχωρεί επαρκώς σε μεταρρυθμίσεις ώστε να ανταποκριθεί στους όρους της μεταναστευτικής συμφωνίας, κάτι που θα επέτρεπε στους Τούρκους να ταξιδεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς να χρειάζονται θεωρήσεις εισόδου, δήλωσε σήμερα (23.02.2017) στο Reuters υψηλόβαθμος Ευρωπαίος αξιωματούχος, επικαλούμενος έκθεση της Επιτροπής της ΕΕ.

Ποινική δίωξη κατά Γ.Μπουτάρη για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης-Λείπουν 300.000€

Ποινική δίωξη για απιστία στην υπηρεσία σε βάρος του δημοσίου παρήγγειλε ο Εισαγγελέας Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, Αχιλλέας Ζήσης, σε βάρος του πρώην διευθυντή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Εϊπίδη, του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη ως πρώην προέδρου του καλλιτεχνικού φορέα, αλλά και πέντε μελών του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού της περιόδου 2010-2014.

Η φάπα της ημέρας από τον Γιούνκερ: Κοινοτικό κεκτημένο δεν υπάρχει όπου υπάρχει μνημόνιο

Απαντητική επιστολή του προέδρου της Κομισιόν προς τις ευρωβουλευτίνες της Σοσιαλιστικής Ομάδας, Μαρία Χοάο Ροντρίγκιες και Γιούτα Στέινρουκ

ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ! Πέρασε στο μπο@ρδέλο κράτος το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Νιάρχος και ο μέχρι τώρα Πρόεδρος διάβασε μηνύματα πολιτών που δεν ήθελαν

Μπροστά σε Προκόπη Παυλόπουλο, Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη ο κ. Δρακόπουλος διάβασε: «Η αρχή του τέλους», «Ήρθε η ώρα που όλοι φοβόμασταν», «Και τώρα θα αρχίσει η παρακμή», «Γιατί βρε καλοί μου άνθρωποι, πρώτη φορά έρχεστε στην Ελλάδα;»

Με σύνθημα «Δικό σας», παραδόθηκε σήμερα το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα στο Ελληνικό Δημόσιο.

Ο Κεφαλογιάννης εξηγεί τι είναι η CETA, πως προστατεύεται η φέτα και πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την ψήφισε

Στη δήλωσή του ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωματικού μέλους της Επιτροπής Γεωργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ψήφιση της συμφωνίας CETA μεταξύ ΕΕ – Καναδά, εξηγεί ότι ενώ οι Έλληνες παραγωγοί θα μπορούν να εξάγουν φέτα (σημειώστε πως ότι ισχύει για τη φέτα ισχύει και...

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ 0,8% ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΑΔΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ! Μέρκελ: Το πλεόνασμα της Γερμανίας δεν είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται

[Φυσικά κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν θα αναφέρει ότι πρόκειται για πλεόνασμα μόνο 0,8% (Έσοδα 1,411 δις € - Έξοδα 1,387 δις €) αλλά όλοι προβάλουν το 23,7 δις για να μπριζώσουν τα γίδια]

Το πλεόνασμα-ρεκόρ προϋπολογισμού της Γερμανίας δεν είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται και ο δημοσιονομικός χώρος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για ευελιξία είναι σχετικά περιορισμένος, δήλωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος Ανγκελ Μέρκελ.

ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; Στον Πήγασο ο Ιβάν Σαββίδης

Στα γραφεία του Πηγάσου στο Χαλάνδρι μετέβη σήμερα το πρωί ο ΙΒάν Σαββίδης για να συναντηθεί με τον Φώτη Μπόμπολα. Ο ομογενής επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα διερευνά το ενδεχόμενο εμπλοκής του στον Πήγασο και το MEGA.

ΘΕΟΣ! Πετρόπουλος: Σηκώστε τα χέρια όσοι θέλετε να αυξηθούν οι εισφορές – ΒΙΝΤΕΟ

Ψηφοφορία δια...ανάτασης της χειρός ζήτησε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος, σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου,

Κομματικό στέλεχος του Λαφαζάνη που ακύρωνε πλειστηριασμούς, ο δικηγόρος που πυροβόλησε απογοητευμένος πελάτης του

Της Αρετής Τασούλα

Επί ποδός βρέθηκαν αστυνομία και καταστηματάρχες στη συμβολή των οδών Β. Ηρακλείου με Αριστοτέλους, σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, γύρω στις 14.00 το μεσημέρι, όταν άνδρας εισέβαλε σε δικηγορικό γραφείο και πυροβόλησε έναν δικηγόρο.

ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Κρήτη: Ούτε ράμματα δεν έχουν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο

Σε καθημερινό Γολγοθά εξελίσσεται η προσπάθεια να βρεθούν ράμματα στα χειρουργεία του Βενιζελείου και πολλές φορές και στου ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να γίνουν τα απαραίτητα χειρουργεία.

Τρόμος στον αέρα! "Σκ@τά, χάλασε ο κινητήρας" - Εφιάλτης για επιβάτες

Απίστευτος πανικός επικράτησε σε πτήση που εκτελούσε το δρομολόγιο Γλασκώβη - Μπέρμιγχαμ, με τους επιβάτες να εκφράζουν τον τρόμο τους στο Twitter.

ΜΠΟΥΡΔΛΟ ΧΩΡΑ! ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΕΛΕΙ! Θρίλερ με δύο Τούρκους πραξικοπηματίες που συνελήφθησαν στην Ορεστιάδα

Κατά πληροφορίες πρόκειται για κομάντος που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα - Εκτιμάται αν προκειται για στρατιώτες που συμμετείχαν στην απόπειρα δολοφονίας του Ερντογάν

Γιατί ο Φρανσουά Φιγιόν ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις, παρά το σκάνδαλο

Παρότι μπλεγμένος στο σκάνδαλο με τις αργομισθίες της συζύγου και των παιδιών του, ο Φρανσουά Φιγιόν είναι ακόμη όρθιος πολιτικά και μειώνει συνεχώς τις απώλειες στις δημοσκοπήσεις.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-Ενώ ο Καμμένος κάνει διακοπές στο Αμπού Ντάμπι, τούρκικο ελικόπτερο κόντεψε να προσγειωθεί στα Ίμια

[Ας βγάλουν πάλι ανακοίνωση τα υπαλληλάκια του Καμμένου να λένε ότι το βίντεο είναι μονταρισμένο όπως πριν λίγες μέρες που έλεγαν ότι το βίντεο που δείχνει τούρκικα περιπολικά να δένουν στα Ίμια ήταν μοντάζ... Σε λίγο οι Τούρκοι θα εγκατασταθούν στα Ίμια κι οι ψεκασμένοι θα μιλάνε για μοντάζ... αλλά ας μην ανησυχούμε αφού η Λέρος είναι ακόμα ελληνική: Από εκεί είχαν εντολή να παρακολουθούν τα ελληνικά σκάφη τους Τούρκους να κόβουν βόλτες στα Ίμια... για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε]

Θρίλερ με το τουρκικό ελικόπτερο στα Ιμια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ελικόπτερο ανήκει στην τουρκική ακτοφυλακή και πραγματοποιούσε χαμηλές πτήσεις στην περιοχή κοντά στα Ιμια.

Αν η απεργία της ΕΡΤ κρατήσει πολύ, φοβάμαι μην κάνω καμιά τρέλα

[ΦΩΤΟ-Τηλεθεατής της ΕΡΤ παρακολουθεί οικειοθελώς το πρόγραμμα της]

Επιτέλους, οι σκληρά εργαζόμενοι της κρατικής τηλεόρασης φαίνεται ότι ξεσηκώνονται απέναντι στον εργασιακό μεσαίωνα που ζουν μετά την επαναλειτουργία της. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν κυκλοφόρησε η φήμη για κυβερνητική οδηγία που ετοιμάζεται και θα λέει ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να πηγαίνουν τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα στη δουλειά τους!

Δέκα πράγματα που μάθαμε από τη NASA για τη... ζωή εκεί έξω

Μετά την ανακάλυψη επτά εξωπλανητών στο μέγεθος της Γης - Πόσο μακριά βρίσκονται, αν υπάρχει νερό και ενδείξεις εξωγήινης ζωής
Αστρονόμοι ανακάλυψαν επτά πλανήτες στο μέγεθος της Γης γύρω από ένα νανοάστρο 39 έτη φωτός από τον πλανήτη μας και τρεις εξ αυτών θα μπορούσαν να φιλοξενούν ζωή.

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ! Χατζηνικολάου-Σρόιτερ: Η μεγάλη ανατροπή και το χάος στο παραγωγικό κοινό-ΠΙΝΑΚΑΣ


Νικολάκη συνέχισε να κάνεις τον παπαγάλο του Μαξίμου και να μας λες ότι ο Τσίπρας θα κουρεψει τον ΕΝΦΙΑ για να δούμε αν μπορεί να σε περάσει κι η ΕΡΤ

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν απέναντι έστρεψαν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Η καθημερινή μονομαχία στα δελτία ειδήσεων ΑΝΤ1 και Alpha απέκτησε άλλο ενδιαφέρον, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Αντώνης Σρόιτερ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για πρώτη φορά.

ΦΩΤΟ - #ουτε_1_ευρω μέτρα -Το Twitter γελάει με την προπαγάνδα του Μαξίμου

Η θέση της κυβέρνησης για τη συμφωνία στο Eurogroup, ότι «δεχθήκαμε νέα μέτρα αλλά ούτε ένα ευρώ περισσότερη λιτότητα», έχει... γκρεμίσει το Twitter τις τελευταίες ώρες.

Διεθνές ένταλμα σύλληψης εις βάρος Κύπριας ευρωβουλευτή [vid]

- Το αίτημα υπεβλήθη από το κράτος του Αζερμπαϊτζάν προς την Ιντερπόλ
- Το Αζερμπαϊτζάν είναι το κράτος-"Δούρειος Ίππος" της Τουρκίας στον Καύκασο
- Ως αιτία προβάλλεται η "παράνομη" επίσκεψη της ευρωβουλευτού στο Ναγκόρνο Καραμπάχ
- Ο θύλακας από τον πόλεμο του 1988 - 1991 και στη δεύτερη πιο αιματηρή φάση μέχρι το 1993 ελέγχεται πλέον από την Αρμενία
- Σελινόπουλος: Η Δρ. Θεοχάρους αντιμετωπίζει το ένταλμα από δικτατορικό Αζερμπαϊτζάν ως παράσημο
- Μήπως ήρθε η ώρα η Λευκωσία να αιτηθεί εντάλματα σύλληψης κατά των Αζέρων αξιωματούχων που επισκέπτονται τα κατεχόμενα;

ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΔΩΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ! Κουβέλης: «Ψήφισα και θα ξαναψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ»

Την στήριξη του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε ο Φώτης Κουβέλης.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι καλύτερη από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου», είπε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στο ραδιόφωνο του «Action».

ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ; ΑΠΑΠΑ! Μυστική συνάντηση Τσακαλώτου-Φίλη, χθες

Εξαιρετικό ενδιαφέρον αποκτά η συνάντηση που είχαν χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.


Η NASA έκανε και αφίσα: Ετσι θα μοιάζει το ταξίδι στους πλανήτες που ανακαλύφθηκαν [εικόνα]

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της ανακάλυψης πλανητών που θα μπορούσαν να φιλοξενούν ζωή, η NASA έβγαλε και... πόστερ για το πώς θα έμοιαζε ένα ταξίδι εκεί.

Μάλιστα, συνοδεύει την αφίσα με μια λιτή περιγραφή τού πως μπορεί να μοιάζουν αυτοί οι πλανήτες.

Φωτογραφίες: Ο Μπόρις Τζόνσον βγήκε για τρέξιμο και όλος ο πλανήτης γελάει!

Για τους Βρετανούς, που αντίκρισαν αυτή την εικόνα, φαίνεται πως ο Τζόνσον ράβει σορτς από τις κουρτίνες του
H φανταχτερή αθλητική εμφάνιση του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών, Μπορίς Τζόνσον, ένθερμου υποστηρικτή του Brexit, έκανε και πάλι αίσθηση.

Photoshop ήταν τελικά και η φωτό Τσακαλώτου δίπλα στην Πέμη Ζούνη!

Θέλησε να διαψεύσει τις φήμες ότι είναι εξαφανισμένος και να δείξει ότι συνεχίζει κανονικά την κοινωνική ζωή του, μετά το Eurogroup, ο υπουργός Οικονομικών. Ομως το στιγμιότυπο δίπλα στην γνωστή ηθοποιό αποδείχθηκε ότι ήταν τελικά αποτέλεσμα επεξεργασίας

NΔ: Σύσκεψη για τα ελληνοτουρκικά υπό τον Κ. Μητσοτάκη

Υπό την προεδρία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, σύσκεψη στην οποία εξετάστηκε η πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων, σε συνδυασμό με την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΑΝΟΣ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ-Ο Τσακαλώτος για τα μέτρα: Κάποιοι θα κερδίσουν, κάποιοι θα χάσουν

«Είναι συγκινητικό ότι όλοι με αναζητείτε και σας έλειψα», είπε αναφερόμενος στα σχόλια ότι... εξαφανίστηκε μετά το Eurogroup. «Οι ενημερώσεις γίνονται από την κυβέρνηση, υπάρχει συλλογική ευθύνη, ο Τζανακόπουλος δεν μιλάει για την πάρτι του», είπε χαρακτηριστικά. 

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ; Ο Γκορμπατσόφ πουλάει τη βίλα του στις Βαυαρικές Αλπεις για 7 εκατ. ευρώ

Ο πρώτος και τελευταίος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ αποφάσισε να πουλήσει τη βίλα που διαθέτει κοντά στην λίμνη Τέγκερνζεε, στις Βαυαρικές Άλπεις.

Το θέμα των ρουσφετολογικών προσλήψεων στο Δημόσιο φέρνει στη Βουλή η ΝΔ

Ο βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τον προγραμματισμό των προσλήψεων στο Δημόσιο για τη φετινή χρονιά

Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχος πυροβόλησε δικηγόρο στο κέντρο της πόλης

Θύμα πυροβολισμού έπεσε πριν από λίγο ένας άνδρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πρόκεται για ένα δικηγόρο ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα από ένα συνταξιούχο, στο γραφείο του, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΝ-Ο Ξανθός δέχτηκε 10μελή επιτροπή των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία για να αποφύγει το ντου στο υπουργείο

Εκτονώθηκε η κατάσταση έξω από το υπουργείο Υγείας, όπου διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία. Τελικά ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, δέχθηκε να δει μια 10μελή επιτροπή τους, για να συζητήσουν τα αιτήματά τους.

Στουρνάρας: Να δοθούν κίνητρα για την ιδιωτική ασφάλιση

Υπό τις παρούσες συνθήκες η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά ως προς τον δημόσιο πυλώνα της ασφάλισης και να ενισχύσει τις συνταξιοδοτικές παροχές των ασφαλισμένων, επεσήμανε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.