26 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Τους έπιασαν να πηδιούνται δίπλα στο ΑΤΜ ενώ ο κόσμος περίμενε να πάρει χρήματα!

Mε το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι πήγαν στο ΑΤΜ, στην πόλη Οaxaca στο Μεξικό για να πάρουν χρήματα. Δίπλα ακριβώς από το μηχάνημα ένα ζευγάρι έκανε σεξ μισόγυμνο αδιαφορώντας για τον κόσμο που περίμενε...

Δείτε την ταινία του Γιάννη Αντετοκούνμπο απ’ το All-Star Game

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παρκέ δε βαριέσαι ποτέ, έτσι και στη mini-movie για την πρώτη του All-Star συμμετοχή. Απολαύστε τον ξανά… και ξανά!

ΦΩΤΟ-Με το επιτραπέζιο "φιδάκι" της διαπραγμάτευσης ΣΥΡΙΖΑ

Με το επιτραπέζιο "φιδάκι" των δηλώσεων ΣΥΡΙΖΑ η διαπραγμάτευση γίνεται διασκέδαση!

Το πιο hot κλαμπ της Νέας Υόρκης ανήκει σε Έλληνα: Ποιο είναι το Sin City του Γκας Δρακόπουλος

Στο «κλαμπ της ακολασίας» 50 Cent και Drake τακτικοί πελάτες - Εκεί μέσα γίνονται όργια, πορνεία, ναρκωτικά, βία, λένε οι εχθροί του - Ποιοι είναι οι δύο επίσης Ελληνοαμερικανοί συνέταιροι

Για γέλια και για κλάματα – Απίστευτες ιστορίες Ελλήνων χρυσοθήρων!

Σκηνές από την παλιά ελληνική ταινία «Ο θησαυρός του μακαρίτη» με τους αξέχαστους Βασίλη Αυλωνίτη, Νίκο Ρίζο και Γεωργία Βασιλειάδου, θυμίζουν όλα όσα συμβαίνουν σε όλη την Ελλάδα από ανθρώπους που με νόμιμο αλλά κυρίως παράνομο τρόπο ψάχνουν για κρυμμένους θησαυρούς.

Τα… δάκρυα για τον Σαμαρά

Tο παραμύθι με τους δράκους, που πουλούσε ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση, δεν πείθει πλέον κανέναν μιας και οι δράκοι απέκτησαν εξουσία…

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ NASA ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ! Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ντύθηκε... αστροναύτης -Είχε μαζί του και.. διαστημόπλοιο

Μια απίστευτη εμφάνιση έκανε και στο φετινό καρναβάλι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έδωσε το “παρών” σε εκδήλωση του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου Βορείου Ελλάδας στη Δράμα και μετά τον θρυλικό...

Ποιος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ «άδειασε» τον Καμμένο λέγοντας του να μην κυνηγά… φαντάσματα;

«Αποκλειστικά αρμόδιο να απαντά στις απαράδεκτες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Υπ. Εξ. είναι το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο...

Αυτή είναι η «τσαρίνα του σ@ξ» που θα αναλάβει να καταπολέμησει την υπογεννητικότητα στην Ισπανία

Η Ισπανική κυβέρνηση δημιούργησε μια νέα θέση που στόχο θα έχει την αντιστροφή της υπογεννητικότητας στη χώρα, καθώς, για πρώτη φορά πέρυσι, ο αριθμός των θανάτων ξεπέρασε τον αριθμό των γεννήσεων, σύμφωνα με τον Independent.

Το φορτηγό του πίσω ζητά ο ιδιοκτήτης της νταλίκας που αιματοκύλησε το Βερολίνο

Έχω πάθει μεγάλη ζημιά, λέει ο Πολωνός ιδιοκτήτης του φορτηγού που χρησιμοποίησε ο Τυνήσιος τρομοκράτης ρίχνοντάς το πάνω σε υπαίθρια αγορά

Γέλιο με σκίτσο Αλαβανών που δείχνει τους Κολοκοτρώνη και Μπότσαρη να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό

Αναστάτωση έχει προκαλέσει ένα σκίτσο που έχει αναρτηθεί στα Social Media και δείχνει τους Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και Μάρκο Μπότσαρη να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

«Έσβησε» σε ηλικία 36 ετών ο γίγαντας Mag the Mighty του Game of Thrones

Ο ύψος 2,31μ. πρώην μπασκετμπολίστας Νιλ Φίνγκλετον «έφυγε» από καρδιακή ανεπάρκεια - Είχε υποδυθεί τον επικό ρόλο στην πετυχημένη σειρά του HBO

Καμία συναίνεση. Να φύγουν τώρα, η μόνη λύση

Του Σάκη Μουμτζή

Είναι διάχυτη η εντύπωση πως η αξιολόγηση θα κλείσει, αν κλείσει, μετά τις γερμανικές εκλογές, για προφανείς λόγους. Εν τω μεταξύ, θα γίνει ένας συμβιβασμός για να πάρουν οι δανειστές τα λεφτά τους τον Ιούλιο και να μην χρεοκοπήσει η χώρα.

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Η Άννα Πολύζου έβαλε φωτιά με το καυτό τσιφτετέλι!

Βρέθηκε μόνη της στο κέντρο της σκηνής και έγινε χαμός!

Το κέφι είχε ανάψει για τα καλά στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, Στην υγειά μας ρε παιδιά, με τη Μαίρη Δούτση να τραγουδά «Παίξε Χρήστο επειγόντως».

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος αποκαλεί ψεύτη τον Κουβέλη για την πρόταση για ΠτΔ και απειλεί ότι θα πει την αλήθεια

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook απαντά στη συνέντευξη που έδωσε ο Φώτης Κουβέλης στο iefimerida.gr και υποστήριξε ότι δεν του είχε γίνει άμεσα πρόταση για να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η Πόλα Ρούπα καταγγέλλει συνεργάτη της Κούνεβα για απόπειρα δωροδοκίας

Την απόπειρα χρηματισμού της καταγγέλλει η Πόλα Ρούπα, από συνεργάτη της ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Ανείπωτη τραγωδία στην Αθηνών-Λαμίας: Πόρσε σκόρπισε το θάνατο σε πάρκινγκ, τέσσερις νεκροί

Σταμάτησε στις τουαλέτες της εθνικής οδού και είδε τη γυναίκα του και το παιδί του να βρίσκουν τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του - «Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο...», είπε διερχόμενος οδηγός

Αδωνις: Η Αμυντική Πολιτική μας δεν μπορεί να ασκείται με βερμπαλισμούς στην τηλεόραση

Τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου σχετικά με την παρουσία των Τούρκων στα Ίμια σχολίασε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Επεισόδια στο Καυτανζόγλειο [vid]

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ μυρίζει... μπαρούτι. Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, σημειώθηκαν επεισόδια έξω από Καυτανζόγλειο μεταξύ των φίλων των γηπεδούχων και της αστυνομίας.

Θύματα φάρσας: Υποστηρικτές του Τραμπ κουνούσαν ρωσικές σημαίες στο συνέδριο των συντηρητικών!

Έπεσαν θύματα φάρσας από ακτιβιστές που μοίρασαν τις ρωσικές σημαίες που έγραφαν «Τραμπ»

Υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ κουνούσαν ρωσικές σημαίες με το όνομα του αμερικανού προέδρου, κατά το πρόσφατο συνέδριο των συντηρητικών (CPAC), την περασμένη Παρασκευή.

Πατρινό Καρναβάλι 2017: Η βασίλισσα των μελισσών Άντρια Παναγιωτοπούλου

Ποια είναι η μελαχρινή 26χρονη που έκλεψε τις εντυπώσεις πάνω στη γιγάντια κυψέλη;

Η μεγάλη παρέλαση στην Πάτρα ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής της Αποκριάς και παρά τη βροχή δεν έχασε τίποτα από το κέφι, το χρώμα και τη λάμψη της.

...«Αν»... κ. Καμμένε... «Αν»

του Στέλιου Φενέκου*

Είναι γνωστό ότι όταν ο Βασιλιάς Φίλιππος ο Β' της Μακεδονίας απείλησε τους Σπαρτιάτες:
"Αν κερδίσω αυτόν τον πόλεμο, θα είστε σκλάβοι για πάντα", οι Σπαρτιάτες με απόλυτη αυτοπεποίθηση απάντησαν μονολεκτικά και χωρίς ανούσιες απειλές και φληναφήματα : “Αν...”!

Επικό αυτογκόλ σε τοπικό πρωτάθλημα - ΒΙΝΤΕΟ

Επικό αυτογκόλ σημειώθηκε στον αγώνα Α.Ο. Χάλκειας - Αχελώος Αγγελοκάστρου για την Α΄ ΕΠΣΑ Ναυπακτίας.

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ! Χανιά: Στους πρόσφυγες στην Παλιά Ηλεκτρική ο Πολάκης [pics]

[Προσέξτε το λάγνο βλέμμα με το οποίο γλυκοκοιτάζει τον λάθρο]

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επισκέφτηκε το Σάββατο την παλιά Ηλεκτρική στα Χανιά, για να διαπιστώσει τις συνθήκες φιλοξενίας και να συνομιλήσει με τους μετανάστες που οδηγήθηκαν εκεί μετά την αποβίβαση τους από δουλεμπορικό πλοιάριο στο Ακρωτήρι.

Πακιστάν: Τα Boeing πετάνε και με όρθιους

Θέσεις όρθιων δεν υπάρχουν στα αεροπλάνα, αλλά η Pakistan International Airlines δεν θεώρησε ότι υπάρχει πρόβλημα να στέκονται κάποιοι στον διάδρομο Boeing σε όλη τη διάρκεια της πτήσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Λάκης Γαβαλάς αποθεώνεται ενώ χορεύει ζεϊμπέκικο με... ψηλοτάκουνα

Με τις ενδυματολικές του επιλογές να τραβούν για ακόμη μια φορά την προσοχή ο γνωστός σχεδιαστής το γλέντησε με την καρδιά του
Στην αποκριάτικη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου βρέθηκε καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος το διασκέδασε με την ψυχή του.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑ:Ν Ο ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΔΕΥΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ; Η οικογένεια Κούνδουρου αρνήθηκε να τελεστεί δημοσία δαπάνη η κηδεία του -Για να μην επιβαρυνθεί το δημόσιο

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης είχε αποφασίσει να τελεστεί δημοσία δαπάνη η κηδεία του Νίκου Κούνδουρου, αλλά η οικογένειά του το αρνήθηκε.

Τα 19 κορυφαία ελληνικά νησιά

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph δημοσίευσε τη λίστα με τα 19 καλύτερα νησιά της Ελλάδας. Κάθε επιλογή συνοδεύεται από τον λόγο που η ομάδα της εφημερίδας ξεχώρισε το κάθε νησί, είτε είναι η ιστορία του, οι παραλίες, το φαγητό, η αρχιτεκτονική ή τα ξενοδοχεία.

O πρ. υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ που βιάζεται να κλείσει η αξιολόγηση

Την αναγκαιότητα της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης το… συντομότερο δυνατόν υπογράμμισε ο οικονομολόγος, πρώην υπουργός και  νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην...

Ποδοσφαιριστής έσωσε την ζωή του αντίπαλου τερματοφύλακα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα σοβαρό περιστατικό αλλά ευτυχώς με αίσιο τέλος, είχε η αναμέτρηση στην Σλοβακία ανάμεσα στην Σλοβάτσκο και την Μποέμιανς, όταν γύρισε η γλώσσα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, επιδομάτων και περιουσίας για 500 ευρώ

Προστασία από κατασχέσεις για χρέη προς το δημόσιο μόνο για μισθούς, συντάξεις και κοινωνικά βοηθήματα μέχρι 1.000 ευρώ προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Τσαβούσογλου για Καμμένο: Κομπλεξικός κακομαθημένος-Τα τούρκικα ΜΜΕ μπέρδεψαν και νόμισαν ότι τα λέει για Κοτζιά

Σύγχυση προκλήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο αναπαρήγαγαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

ΦΩΤΟ-Τα 'λεγε ο Άδωνις εδώ και χρόνια... τώρα ήρθε ο Κουβέλης να τα παραδεχθεί

Εδώ και 2 χρόνια ο Τσίπρας συνεχώς ρωτάει στη Βουλή "γιατί το Δεκέμβριο του 2014 δεν κλείσατε την αξιολόγηση και αποδράσατε με εκλογές. Θα σας απαντήσω εγώ:

Απίθανη αγγελία πώλησης κινητού τηλεφώνου που δεν υπάρχει – ΦΩΤΟ

Σε viral έχει εξελιχθεί η αγγελία πώλησης κινητού τηλεφώνου που δεν υπάρχει.

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, εξίσου απίθανες ήταν...

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΜΕ ΣΤΥΛ➤«Ναι, τα πετάω όλα, αλλά με… στυλ» λέει η κόρη του διάσημου τραγουδιστή! (ΦΩΤΟ)

Η Κόνι Μεταξά απαντά για τις προκλητικές φωτογραφίες της στο Instagram σε συνέντευξη της.
Τι φανερώνει λοιπόν;

«Ξέρεις τι λέω; Βλάχοι είναι. Βλαχιά είναι αυτό. Δε με νοιάζει τι θα πουν αυτοί που θα το διαβάσουν αυτό....

34χρονη Βραζιλιάνα παράτησε τη δικηγορία για να γίνει πόρνη

Μια 34χρονη Βραζιλιάνα παράτησε τη δικηγορία για να γίνει πόρνη, επειδή τα λεφτά είναι καλύτερα.

Η Claudia de Marchi αποχώρησε από μεγάλη δικηγορική εταιρεία πέρυσι και άρχισε να κάνει σεξ με επιχειρηματίες και πολιτικούς για περίπου 150 ευρώ την ώρα ή 650 ευρώ τη βραδιά.

Κορμιά στον αέρα ύστερα από συγκρούσεις [video]

Δείτε σε ένα συνταρακτικό video μονταρισμένο υλικό με φάσεις από ανθρώπινα σώματα που εκτοξεύονται έξω από το αυτοκίνητο ύστερα από τρομακτικές συγκρούσεις, διότι δεν φορούσαν ζώνη.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΛΑΘΡΟ ΗΛΙΘΙΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ; Αντετοκούνμπο: Τσολιάς σημαιοφόρος στο σχολείο! Οι βαθμοί του... [pics]

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ...

Η... παρουσίαση του σχολικού και οικογενειακού άλμπουμ του Γιάννη Αντετοκούνμπο δικαιώνει τη μητέρα του Βερόνικα, η οποία πρόσφατα ευχαρίστησε του δασκάλους των τεσσάρων παιδιών της για τη διαπαιδαγώγησή τους.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑίων-Ο χειρότερος σκιέρ στον κόσμο είναι Βενεζουελάνος

Ο Αντριάν Σολάνο δεν πήγε στο Λάχτι ελπίζοντας σε κάποια διάκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ομως, έγινε διάσημος.

Ο αθλητής από τη Βενεζουέλα χαρακτηρίστηκε από πολλά διεθνή ΜΜΕ ως ο χειρότερος σκιέρ στον κόσμο, καθώς η εμφάνισή του στη διοργάνωση θύμιζε περισσότερο άνθρωπο που δοκίμαζε για πρώτη φορά να κατέβει μία χιονισμένη πλαγιά.

"Παιχνίδια εξουσίας" για τη "διαδοχή" της Πόλας Ρούπα και ανησυχία της Αντιτρομοκρατικής!

Αλλαγή σκυτάλης στο ένοπλο μονοπάτι "βλέπουν" στην αντιτρομοκρατική. Η βόμβα στο Α/Τ Δάφνης δείχνει με τον πλέον σαφή τρόπο τρομοκρατική οργάνωση, με νέες μεθόδους, που ουσιαστικά θέλει να καλύψει τα κενά που άφησαν πίσω τους η σύλληψη της Πόλας Ρούπα και βέβαια η κράτηση του συντρόφου της, Νίκου Μαζιώτη.

Ποιος διάσημος Έλληνας είναι καλεσμένος στο Oscar; Ήταν το όνειρό του [pic]

Ενθουσιασμένος στην κυριολεξία είναι ο Σπύρος Σούλης. Και πως να μην είναι αφού πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο του όνειρο! Να πάρει πρόσκληση για τα Όσκαρ!

Ελεύθερος ο 37χρονος που προσήχθη για τις επιθέσεις εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ

Ένας άνδρας, 37 ετών, που προσήχθη για τις επιθέσεις αγνώστων ατόμων, με βόμβες μολότοφ και πέτρες, εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ, τα ξημερώματα, στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, αφέθηκε ελεύθερος.

ΝΔ για τα επεισόδια τα Εξάρχεια: Για μία ακόμη φορά ο Τσίπρας διαψεύδεται έμπρακτα για την εγκληματικότητα

Για ανικανότητα και αδιαφορία κατηγορεί η ΝΔ την κυβέρνηση, με αφορμή τις νέες επιθέσεις σε βάρος διμοιριών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, τα ξημερώματα της Κυριακής.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις για τη δήλωση Σπίρτζη: Αφού λέει που λέει μαλ@κίες δεν τις κάνει τις συντάξεις 20, που είναι και στρογγυλς αριθμός;

«Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία. Το μόνο που έχει γίνει είναι ότι η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου πανηγυρίζει γιατί κατάφερε να γυρίσει στην Ελλάδα η τρόικα. Μόνο αυτό έχει συμφωνηθεί, όλα τα άλλα είναι ανοιχτά ζητήματα προς διαπραγμάτευση» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αγνώριστη η Maria Menounos: Η αλλαγή στην εμφάνιση της

Η Maria Menounos το τελευταίο διάστημα διανύει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της. Η μητέρα της αντιμετωπίζει τον καρκίνο και η παρουσιάστρια δε λείπει στιγμή από το πλευρό της.

Απίστευτη φάση σε αγώνα πινγκ-πονγκ: Πέρασαν 10 λεπτά και το μπαλάκι δεν έπεφτε κάτω

Τελικά ο αγώνας διεκόπη όταν άγνωστο πώς μέσα στο «γήπεδο» έπεσε ένα άλλο μπαλάκι με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει τη φάση

Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν το Βερολίνο οι οπαδοί των Χέρτα και Αΐντραχτ - ΒΙΝΤΕΟ

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η αναμέτρηση του γερμανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Χέρτα και την Αΐντραχτ Φρανκφούρτης.

ΜΠΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ; Γερμανία: Εκρηκτική η αύξηση των κρατήσεων για την Ελλάδα το 2017

Προορισμό της χρονιάς χαρακτήρισε την Ελλάδα ο Τόρστεν Σέφερ, εκπρόσωπος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Τουρισμού.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΙ! Καμμένος: Ας πατήσουν στα Ίμια οι Τούρκοι, να δούμε πώς θα φύγουν-Τα μέτρα που θα συμφωνηθούν θα είναι ευχάριστη έκπληξη

Με τις πλάτες των άλλων, απαντάει στον Τσαβούσογλου και κλιμακώνει την ένταση, ο άνθρωπος που το έβαλε στα πόδια από 5 άπλυτους: "Ας πατήσουν το πόδι τους στα Ίμια, να δούμε πώς θα φύγουν μετά" είπε ο άνθρωπος που παραλίγο να του πέσει το παντελόνι από το κυνήγι των αναρχικών

Σκληρή απάντηση στην προκλητική δήλωση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου για τα Ίμια, έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος,

Ανέκριναν σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ τον γιο του Μοχάμεντ Αλι: «Είστε μουσουλμάνος;»

Ενας από τους γιους του θρύλου του μποξ Μοχάμεντ Αλι κρατήθηκε και ανακρίθηκε επί δύο ώρες κατά την επιστροφή του στις ΗΠΑ από τη Τζαμάικα.

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Τραμπ - δημοσιογράφων - Τι ανακοίνωσε μέσω Twitter o Πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε αργά το βράδυ του Σαββάτου ότι δεν θα πάει στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου (WHCA) στα τέλη του Απριλίου, σε μια ρήξη με την παράδοση (για πρώτη φορά από το 1981) της συνάντησης του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους με δημοσιογράφους και διασημότητες, όπου είθισται να επικρατεί χιουμοριστικό κλίμα.