01 Μαρτίου 2017

Βίντεο ντοκουμέντο: Σε 20 δευτερόλεπτα έκαψαν κλινική στο Χαλάνδρι!

Σε μόλις 20 δευτερόλεπτα κατάφεραν οι άγνωστοι δράστες να σκορπίσουν τον τρόμο σε γνωστό κέντρο προγεννητικού ελέγχου στο Χαλάνδρι. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που ακολουθεί.

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ!! Χατζηνικολάου - Σρόιτερ: Ποιος είναι ως τώρα νικητής στη "μάχη των 7"

Αποτέλεσμα εικόνας για Χατζηνικολάου[Γ@μεί και δέρνει ο Νικόλας στις ηλικίες που πριν τις εκλογές του 2015 καλούσε τους πιτσιρικάδες να τους κλειδώσουν σπίτι για να μην ψηφίσουν Σαμαρά... όλοι οι άλλοι του έχουν γυρίσει την πλάτη]

Πέρασε πάνω από ένας μήνας από τότε που ο ΑΝΤ1… εντελώς άκομψα «έλυσε» τη συνεργασία του με τη Μαρία Χούκλη και στο «τιμόνι» του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων βρέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Πατέρας σταύρωσε τον 10χρονο γιο του γιατί δεν διάβασε τα μαθήματά του!

Μνημείο αγριότητας και απανθρωπιάς αποτελεί η ενέργεια ενός πατέρα στην Κίνα, ο οποίος σταύρωσε σε δημόσια θέα τον μόλις 10 ετών γιο του, διότι ο τελευταίος δεν διάβασε επαρκώς τα μαθήματά του.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ! ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Τουρκική ακταιωρός έφτασε μέχρι την Πάτμο

Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. Σήμερα, μία τουρκική ακταιωρός ξεκίνησε από τη νησίδα Λέβιθα, βόρεια της Αμοργού, στη συνέχεια μπήκε στη Λέρο και έφτασε στην Πάτμο, παραβιάζοντας στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Τα «μαζεύει» άρον – άρον ο Μανιός για το τροχαίο

Τη δήλωση που σχετικά με το τραγικό δυστύχημα στη Θήβα, προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανασκευάσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός στην εκπομπή «Πρωϊνή Ανάγνωση» στο κανάλι της Βουλής.

Οι θεσμοί έβγαλαν «κίτρινες» και «κόκκινες» κάρτες για τα αντίμετρα

Περίπου 3 ώρες διήρκεσε η συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, της Εφης Αχτσιόγλου και του Γιώργου Χουλιαράκη με τους επικεφαλής των Θεσμών. Κατά τη διάρκειά της βγήκαν και οι πρώτες «κίτρινες» και «κόκκινες» κάρτες των δανειστών για τα αντίμετρα της κυβέρνησης.

Πρετεντέρης: Μάλλον θα έπρεπε στην κυβέρνηση να ξαναδούν το θέμα με την Αλεσάντρα Αμπρόζιο

"Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ τσακώνεται για το ΠΑΣΟΚ χωρίς το ΠΑΣΟΚ, την πέφτει στη ΝΔ... στο όνομα κάποιας κρυφής ΝΔ" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Στο Ιράν το Όσκαρ λογοκρισίας για τη Σαρλίζ Θερόν

Σε αυτό το βραβείο δεν υπάρχει δεύτερος νικητής. Σίγουρα το Όσκαρ λογοκρισίας ανήκει στο Ιράν που έζησε μεγάλες στιγμές στην 89η απονομή της Κυριακής.

Όπως αποκάλυψε μέσω του Facebook η Masih Alinejad, διαχειρίστρια της σελίδας My Stealthy Freedom Facebook στο Ιράν ακόμη και τα σώματα των σταρ περνάνε από λογοκρισία και πέφτουν θύματα κακού photoshop για να προστατευθούν τα χρηστά ήθη της χώρας.

Αμάρε: “Θα έκανα ντουζ… αλλού άμα είχα γκέι συμπαίκτη!”

Ο Αμάρε Στουνταμάιρ δεν νιώθει άνετα με τους ομοφυλόφιλους, το είπε ξεκάθαρα. Ή αστειευόταν; Ούτε ο ίδιος δεν θέλησε να κρύψει την πραγματικότητα…

Κωνσταντίνος Πάντος: Άνθρωποι νοσηλεύονταν στην κλινική μου όταν έπεσαν μολότοφ

Σε άμεσο κίνδυνο τέθηκε η ζωή δεκάδων ασθενών αλλά και εργαζομένων σε ιδιωτική κλινική στο Χαλάνδρι όταν άγνωστοι δράστες στις 4.15 τα ξημερώματα της Τετάρτης επιτέθηκαν και πέταξαν βόμβα μολότοφ.

Τα τροχαία δυστυχήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, έχει «παγώσει» τα τελευταία εικοσιτετράωρα ολόκληρη τη χώρα.

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ! Άρειος Πάγος: Τα μηχανάκια που κινούνται ανάμεσα στις λωρίδες φταίνε σε περίπτωση ατυχήματος


[Η βλαμμένη που έφτασε μέχρι τον ΑΠ όχι μόνο πήρε πούλο αλλά θα πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα για να μάθει άλλη φορά να μην αγχώνει τους υπόλοιπους προσπαθώντας να περάσει ανάμεσα από αυτοκίνητα... οδηγάς στο δρόμο και δεν ξέρεις αν θα σου πεταχτούν από αριστερά ή δεξιά... ΈΛΕΟΣ ρε κάφροι]

Το Ανώτατο Πολιτικό Δικαστήριο το απασχόλησε υπόθεση γυναίκας οδηγού μηχανής η οποία κινήτο επί της διαχωριστικής γραμμής του δρόμου και επιχείρησε να περάσει μεταξύ αυτοκίνητου και νταλίκας 18,5 μέτρων, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί και να πέσει στο οδόστρωμα, όπου της πάτησε το αριστερό χέρι η νταλίκα

ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ! Η τροχαία θα επιβάλει πρόστιμα με… εισοδηματικά κριτήρια!

Αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και στα πρόστιμα για τις παραβάσεις της Τροχαίας, εξετάζει η κυβέρνηση, με αφορμή και το πρόσφατο τραγικό δυστύχημα στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας.

Μ. Κεφαλογιάννης: Έντονη ανησυχία του Ευρ. Κοινοβουλίου για την πολιτική κατάσταση στην Τουρκία

Ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης προήδρευσε των ευρωβουλευτών που μετέχουν στη Μικτή Διακοινοβουλευτική Επιτροπή Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας που εξέτασε την Έκθεση Προόδου για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας.

Βίντεο-σοκ: Τραγικό τροχαίο με θύμα 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Μύκονο

Ο μοτοσικλετιστής μπήκε με ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα, την ίδια στιγμή που έβγαινε από το λιμάνι ένα φορτηγάκι με μικρή ταχύτητα

Το νέο στοιχείο-«κλειδί» για το δυστύχημα της Εθνικής Οδού -Τι διαπίστωσαν οι εμπειρογνώμονες [εικόνες]

Τρία 24ωρα έχουν περάσει από το τροχαίο δυστύχημα που σόκαρε το πανελλήνιο και έκοψε βίαια το νήμα της ζωής σε τέσσερις ανθρώπους, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Βίντεο από το Curiosity: Εντυπωσιακοί ανεμοστρόβιλοι στην επιφάνεια του Άρη

Πρόκειται για ανεμοστρόβιλους, οι οποίοι, σύμφωνα με τους επιστήμονες, δημιουργούνται από την απότομη αύξηση της θερμοκρασίας του εδάφους

ΚΑΙ; ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ Ή ΑΚΟΜΑ; Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας: «Ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς της ΑΕΚ ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου»

Για κλίμα βίας και τρομοκρατίας κάνει λόγο ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας καταγγέλλοντας πως ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ξυλοκοπήθηκε από δέκα οπαδούς της ΑΕΚ

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Ζητούν από ορεινούς δήμους της Κρήτης να καταγράψουν... τις παραλίες τους! [έγγραφα]

Δεν χρειάζεται να έχει επισκεφθεί κανείς τον δήμο Οροπεδίου Λασιθίου ή το δήμο Ανωγείων στην Κρήτη για να γνωρίζει το στοιχειώδες: Είναι ορεινοί και δεν έχουν παραλίες και αιγιαλούς.

Αναστασιάδης για το τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας!

«Το πρόβλημα στην Ελλάδα λέγεται "ζώα οδηγοί"».

Για το φρικτό τροχαίο που συνέβη στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας μίλησε ο Θέμος Αναστασιάδης, ο οποίος ξέσπασε on camera.

ΒΙΝΤΕΟ-Φόβοι για μανιακό που πυροβολεί οδηγούς ταξί-Μαρτυρία του οδηγού ταξί που πυροβολήθηκε στον αυχένα

Μεγάλος φόβος επικρατεί στους οδηγούς ταξί, μετά την άγρια δολοφονία 52χρονου συναδέλφου τους τα μεσάνυχτα στην Κηφισιά, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

ΚΕΔΕ:Η Δούρου δε θα φορτώσει στους Δήμους της Αττικής, τη δική της ανεπάρκεια

Με επιστολή που απέστειλε στους Δήμους της Αττικής, η Περιφερειάρχης κυρία Δούρου επαναλαμβάνει μονότονα την ίδια τακτική.

Γιούνκερ: Είμαι ο πιο δημοφιλής Ευρωπαίος πολιτικός στην Ελλάδα

«Τρέφω βαθιά συμπάθεια ή ακόμα και αγάπη για τον ελληνικό λαό» είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν σε Ιταλό δημοσιογράφο

«Ρεσιτάλ» έδωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε απάντησή του σε ερώτηση Ιταλού δημοσιογράφου, ο οποίος τον κατηγόρησε για ασύμμετρη παρεμβατικότητα στα πολιτικά τεκταινόμενα της Ελλάδας.

ΒΙΝΤΕΟ-Κυριάκος: Δεν ψηφίζουμε τα μέτρα Τσίπρα ούτε συνεργαζόμαστε μαζί τους μετεκλογικά

Η κυβέρνηση φέρνει το 4ο μνημόνιο από το παράθυρο, λέει ο πρόεδρος της ΝΔ - Σταθερό το αίτημα για εκλογές -Υπερβολικές κάποιες απαιτήσεις των δανειστών - Δεν θα δεχθούμε παράνομες μονιμοποιήσεις συμβασιούχων

Επιχείρηση της αστυνομίας στη Softex: 63 προσαγωγές λάθρο

Τουλάχιστον 40 άτομα εντοπίστηκαν χωρίς τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα

Σαράντα άτομα, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, εντοπίστηκαν σε αστυνομική επιχείρηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Η Telegraph αποθεώνει το μουσείο της Ακρόπολης -Μαζί με το Μπενάκη στα 41 καλύτερα του κόσμου

Ποια ελληνικά μουσεία πρέπει να επισκεφτεί κανείς πριν…πεθάνει; Το Μουσείο Ακρόπολης και το Μουσείο Μπενάκη στο Κολωνάκι, αναφέρει ο ιστότοπος της εφημερίδας Telegraph που τα συγκαταλέγει μεταξύ των 41 πιο εντυπωσιακών μουσείων στον κόσμο. Και εξηγεί τους λόγους.

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΦΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ! Κατάληψη σε σχολή του ΑΠΘ -Εκοψαν λουκέτα με ηλεκτρικά πριόνια

Υπό κατάληψη βρίσκεται η Πολυτεχνική σχολή του  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ! Μπουτάρης: Μου ήρθε σκοτοδίνη όταν η Qatar Airways επέλεξε τα Σκόπια ως σταθμό για τις υπερατλαντικές πτήσεις

Δυσάρεστη είδηση, χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, την απόφαση της αεροπορικής εταιρίας, Qatar Airways, να ανακοινώσει πως τα Σκόπια και όχι τελικά η Θεσσαλονίκη επελέγησαν ως αεροπορική σύνδεση για υπερατλαντικές πτήσεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι πρέπει να δίνουν συγχαρητήρια στον Τσίπρα

Δεν υπάρχουν οι τύποι. Θα μας εξοντώσουν απ' τα γέλια

Απίστευτη δήλωση από τον Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σαρακιώτη: "Θα έπρεπε να δίνουμε συγχαρητήρια στον Τσίπρα γιατί επιτύχαμε τους στόχους"

ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΣΙΠΡΑ: «Από τον Κάπο στον Καρανίκα - ή: ο οδικός χάρτης της Υβρεως»

Διαβάστε τον πόνο του κομμουνιστή Στάθη να γελάσετε:

Tο παιχνίδι τελείωσε - τέλεψε, που λένε και στα ωραία ελληνικά του χωριού μου. Τελείωσε σε αυτήν του τη φάση. Που ολοκληρώνει τις προϋποθέσεις για τη θεμελίωση του Προτεκτοράτου. Τα τελευταία μέτρα προς αυτήν την κατεύθυνση θα τα πάρει ο Τσίπρας κι όχι άλλος. «Η κυβέρνηση Τσίπρα

BINTEO-Η μεγαλοπρεπής άφιξη του βασιλιά Σαλμάν: Κατέβηκε με κυλιόμενη από το αεροπλάνο -6 άτομα του κρατούσαν ομπρέλες

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας έφτασε με μεγαλοπρεπές στιλ στην Ινδονησία, για την πρώτη επίσκεψη μονάρχη από τη χώρα του εκεί έπειτα από 50 χρόνια.

Ανακοίνωση οικογένειας συνεπιβάτη της Porsche: Παράκληση να μην καλυφθεί δημοσιογραφικά η κηδεία

Χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη επιθυμεί να γίνει σήμερα η κηδεία του άτυχου Ανδρέα Γεωργακόπουλου, του συνεπιβάτη της Porsche που συγκρούστηκε το απόγευμα της Κυριακής στο πάρκινγκ της εθνικής οδού στη Θήβα, η οικογένειά του.

ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗ! Αποχώρησε ο Καλογρίτσας από το Documento

Τώρα θα πέσουν οι μάσκες αφού σε παγκόσμια πρωτοτυπία, η φυλλάδα θα συνεχίσει να κυκλοφορεί χωρίς χρηματοδότη και θα αποδειχθεί ότι κυκλοφόρησε με κεφάλαια ΣΥΡΙΖΑ έχοντας τον "λεφτά" Καλογρίτσα σαν βιτρίνα

Η αποχώρηση του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα από την εφημερίδα Documento ανακοινώθηκε σήμερα. Την έκδοση της εφημερίδας αναλαμβάνει ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ξεκινούν μέσα στο '17 οι εργασίες αποκατάστασης του λόφου Καστά και ανάδειξης της Αμφίπολης

Μια συνολική παρουσίαση του προγραμματισμού και των στόχων του Υπουργείου Πολιτισμού παρουσίασε την Τετάρτη, σε δημοσιογράφους, φορείς και καλλιτέχνες, η Υπουργός Λυδία Κονιόρδου.

ΜΠΑ; ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ; Τσίπρας: Απολύτως εφικτό να κλείσει η αξιολόγηση μέχρι το επόμενο Eurogroup - ΒΙΝΤΕΟ

Οι χώρες της Μεσογείου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό της Μάλτας, Τζόζεφ Μουσκάτ, στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Βουτιά θανάτου για 48χρονο από τη γέφυρα του Ισθμού

Βουτιά θανάτου από τη γέφυρα του Ισθμού πραγματοποίησε πριν από λίγο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας 48χρονος άνδρας κάτοικος Λουτρακίου, σύμφωνα με το korinthostv.gr.

Ι. Μαρλαφέκας (Πρόεδρος της ΛΟΥΞ): «Εμπορικό έγκλημα πρωτοφανούς έκτασης η υπόθεση Μαρινόπουλος»

Εμπορικό έγκλημα πρωτοφανούς έκτασης χαρακτηρίζει την υπόθεση Μαρινόπουλου και την απώλεια τεράστιων κεφαλαίων στη «διαδρομή» των τελευταίων ετών ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Λουξ, κ. Ιωάννης Μαρλαφέκας.

Προς πτώχευση το συγκρότημα της «Μακεδονίας»;

Τι συζητάει με τον Τζον Ρήγα ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης;

Σε συζητήσεις µε τον Γιάννη Φιλιππάκη της «∆ηµοκρατίας» για την εξαγορά ή τη συνεργασία µε τις Βορειοελλαδικές Εκτυπώσεις και τις εκτυπωτικές µηχανές του «Αγγελιοφόρου», ο οποίος ανέστειλε την έκδοσή του, βρίσκεται αυτό το διάστηµα το συγκρότηµα της «Μακεδονίας».

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ! Το βίντεο από την εισβολή των άπλυτων του Ρουβίκωνα στο συμβολαιογραφικό γραφείο

Περίπου 15 μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν, το μεσημέρι της Τετάρτης (1/3), σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο Κολωνάκι και προκάλεσαν φθορές στο χώρο.


«Θα αντιμετωπίσει μια αληθινή Ωνάση στο δικαστήριο ο Αλβάρο»

Ο Αλέξης Μανθεάκης, φίλος και σύμβουλος της οικογένειας της Αθηνάς Ωνάση, με μια ανάρτησή του στο Facebook έδωσε το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής της Αθηνάς απέναντι στον πρώην σύζυγο της Αλβάρο ντε Μιράντα.

Η "έφοδος" της Ελένης Λουκά σε ομιλία του Μητσοτάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Βλαστάρη παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν έλειψαν όμως και τα ευτράπελα, αφού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, εμφανίστηκε η Ελένη Λουκά, η οποία τον διέκοψε, φωνάζοντας...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Λαφαζάνης με τα ρεμάλια του εμπόδισαν πλειστηριασμούς

Ματαιώθηκαν δύο πλειστηριασμοί καταστημάτων, ύστερα από ένταση που σημειώθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όπου βρέθηκαν και σήμερα το "Κίνημα δεν πληρώνω", εκπρόσωποι της ΛΑΕ και του ΕΠΑΜ για να εμποδίσουν τη διαδικασία.

ΜΠΑ; Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; Γεωργιάδης στο βρετανικό Skynews: Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα [βίντεο]

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε μήνυμα προς τους επενδυτές να εμπιστευτούν τη χώρα μας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Skynews».

Η συγκλονιστική κατάθεση του ταξιτζή για τον μανιακό, παραλίγο δολοφόνο του -Τον πυροβόλησε με σιγαστήρα

Την συγκλονιστική περιγραφή των στιγμών που βίωσε με τον παραλίγο δολοφόνο του περιέγραψε ο οδηγός ταξί που υπήρξε το πρώτο «θύμα της πρόβας» του δράστη.

Λαζαρίδης: Το σκάνδαλο Καλογρίτσα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία της Ελλάδας

Την εκτίμησή του ότι το σκάνδαλο με τη δανειοδότηση της εταιρείας του Χρ. Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας, εξέφρασε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Μακάριος Λαζαρίδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάτρα: "Μπλόκο" φοιτητών στον υφυπουργό Παιδείας

Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι συνέντευξη τύπου του υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη, στα γραφεία της ΕΣΗΠΕΗΝ στην Πάτρα.

Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ! Τζούφη για τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας: Ο ΑΝΤ1 "έκοψε" τη δήλωση μου

Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 δεν παρουσιάστηκε ολόκληρη η δήλωσή μου, με αποτέλεσμα να διαστρεβλωθούν οι δηλώσεις της για το δυστύχημα στην Αθηνών - Λαμίας, αναφέρει σε δήλωσή της η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπη Τζούφη.

"Ελλάνιος" πήγε να "γλιτώσει" κατάστημα από πλειστηριασμό με τα... δισεκατομμύρια του Σώρρα

Εντύπωση προξένησε σε όσους βρέθηκαν το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών προκειμένου να αποτρέψουν και σήμερα την εκτέλεση πλειστηριασμών η παρουσία μελών της Ελλήνων Συνέλευσις τα οποία έδωσαν το "παρών" στην Λουκαρεως μαζί με δικηγόρο.

Γιατί Νεοέλληνα;

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΟΥΒΛΗ

Υπάρχουν στιγμές που ξεπερνούν τα όρια αντίληψης μας.

Η προχθεσινή τραγωδία  είναι μια από αυτές.

Το δευτερόλεπτο που όλα αλλάζουν ταχύτερα και πιο τραγικά από το σενάριο του πιο καλογυρισμένου θρίλερ.

Επίθεση Μανιού με τσεκούρι στο «ταξικά παράλογο» Hummer του Πάνου Καμμένου

Προβλήματα στη σχέση με τους ΑΝΕΛ αναμένεται να δημιουργήσει επίθεση που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ταξικά επικίνδυνο πολυτελές τζιπ του κυβερνητικού εταίρου για να το προλάβει και να μη προξενήσει δυστύχημα