02 Μαρτίου 2017

Πρετεντέρης: "Τι λε ρε παιδί μου!" πρέπει να αναφώνησαν στο Μαξίμου μόλις έμαθαν για Καλογρίτσα

"Πως πήρε ένας τύπος 39 δάνεια μέσα σε λίγους μήνες" αναρωτιέται ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΠΕΤΡΕΣ! Τζανακόπουλος: Ο Γεωργιάδης καλεί σε επιθετική κερδοσκοπία-Αδωνις: Είσαι στόκος αν κατάλαβες αυτό

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Αδωνι Γεωργιάδη στο Twitter, με αφορμή το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη συνέντευξη του αντιπροέδρου της ΝΔ στο CNBC.

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ! Ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη βρήκε υπό κατάληψη το σπίτι που ανακαίνιζε

Κυριολεκτικά δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ιδιοκτήτες μιας μονοκατοικίας στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης, όταν πριν από περίπου δύο μήνες, μπαίνοντας στο σπίτι τους το οποίο ανακαίνιζαν, , είδαν έναν… Ολλανδό.

Ερντογάν: Ο αρχηγός του Στρατού δεν έκανε τουρισμό στα Ίμια - ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει στην Τουρκία σχετικά με τις κινήσεις της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας ενόψει του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Βορίδης κάλυψε Μεϊμαράκη και στα διαλείμματα έριξε και κάτι φάπες στον Ζαχαριάδη

«Διατυπώθηκαν σκόπιμα από την πλευρά της κυβέρνησης ορισμένες εικασίες ότι ο κ. Μεϊμαράκης αμφισβήτησε κεντρικές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Θρίλερ με τη Eurovision - Θα ακυρωθεί ή όχι τραγούδι της Demy που διέρρευσε;

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΡΤ, καθώς σήμερα τα ξημερώματα διέρρευσε το ένα από τα τρία τραγούδια τα οποία υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και θα τραγουδήσει η Demy στο ελληνικό κοινό σε λίγες ημέρες, για να επιλέξει ποιο από αυτά θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Η ανακοίνωση-οδηγία προς τους οδηγούς των ταξί για τον serial killer – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά το άγριο έγκλημα με θύμα τον 52χρονο οδηγό ταξί στο Μαρούσι, οι οδηγοί ειδικά σε περιοχές των βορείων προαστίων είναι ανάστατοι με δεδομένο ότι είχε προηγηθεί και η απόπειρα δολοφονίας ακόμη ενός συναδέλφου τους προ 20 ημερών.

«Κόφτη» στον εξωδικαστικό συμβιβασμό επιδιώκουν οι δανειστές

Το όριο οφειλών για υπαγωγή που έχει θέσει η κυβέρνηση είναι στα 20.000 ευρώ - Στις 50.000 το ανεβάζουν οι θεσμοί -  «Δεν έχουμε σε αυτό ιδεολογικές διαφορές όπως ισχύει στα εργασιακά», δηλώνει κυβερνητικός αξιωματούχος

Η πρώτη κίνηση του Τραμπ για την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Μία άκρως συμβολική ημερομηνία επιλέγει ο Ντόναλντ Τραμπ για την πρώτη επίσημη επαφή με την ελληνοαμερικανική κοινότητα. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προγραμματίζει να εορτάσει την επέτειο της εθνικής ανεξαρτησίας την παραμονή της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Ως το 2100 το Ισλάμ θα γίνει η πιο δημοφιλής θρησκεία του κόσμου

Το Ισλάμ αναμένεται να γίνει η δημοφιλέστερη πίστη του κόσμου μέχρι το 2100, όπως αναφέρει το Pew Research Center, αφήνοντας τον Χριστιανισμό στη δεύτερη θέση.

Κωλοτούμπα Βαγγέλα: Δεν εννοούσα τον Κυριάκο αλλά τον Βορίδη

[Τρόμαξε ο Βαγγέλας μόλις έμαθε για την άμεση κινητοποίηση της ΝΔ και φοβήθηκε το σουτ]

«Λήξαν» είναι το θέμα για την ΝΔ με τις αναφορές του Ευάγγελου Μεϊμαράκη σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες όπως διευκρίνιζαν πηγές της Πειραιώς, αποδίδοντας σε παρεξήγηση τις ερμηνείες που αποδόθηκαν μετά από 2 τηλεφωνήματα του Μειμαράκη στον Κικίλια.

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Άδωνι... ο γερμανοτσολιάς ζήτησε να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα, αντί στη Γερμανία

Τι τους απάντησε ο Άδωνις

Επίθεση στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Αυλίδα: Γυναίκα κατήγγειλε ότι την βίασαν τρεις κουκουλοφόροι

Σε μια σοκαριστική καταγγελία -που κρατήθηκε μυστική από τις Αρχές για πολλές μέρες- προχώρησε μια 45χρονη Χαλκιδέα στην Ασφάλεια Χαλκίδας, σύμφωνα με την οποία, έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άγνωστους κουκουλοφόρους στην περιοχή της Αυλίδας...

ΗΠΑ: 42χρονη συνελήφθη επειδή έκανε σ@ξ με ανήλικους παίκτες σχολικής ομάδας φούτμπολ

Σε επιδημία έχουν εξελιχθεί στις ΗΠΑ οι υποθέσεις αποπλάνησης ανήλικων μαθητών από ώριμες γυναίκες (συχνά καθηγήτριές τους), ωστόσο η περίπτωση της 42χρονης Mary Frances Fletcher από την Καλιφόρνια ξεχωρίζει.

ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! ΣΕΒ: Ο Έλληνας έχει σπίτι, εξοχικο, αυτοκίνητο αλλά δεν έχει καταθέσεις

Τα ελληνικά νοικοκυριά, από το 2009 και μετά, έχουν υποστεί μία από τις μεγαλύτερες, σε καιρό ειρήνης, απομειώσεις του βιοτικού τους επιπέδου», υπογραμμίζεται στην έρευνα - Φτώχεια, ανεργία και  κοινωνικός αποκλεισμός προβάλλουν ως παγιωμένες καταστάσεις

Οι γερμανικές αρχές ματαίωσαν δύο συγκεντρώσεις δύο Τούρκων υπουργών-Ο Τσαβούσογλου κάλεσε για εξηγήσεις τον Γερμανό πρέσβη

Ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε για αντιδημοκρατικές προσεγγίσεις των Γερμανών, ακύρωσε τη συνάντησή του με τον Γερμανό ομόλογό του και επιστρέφει στην Τουρκία

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΔΙΑ! Τον Απρίλιο οι πρώτοι λάθρο στην Κρήτη

Τον Απρίλιο θα φτάσουν στην Κρήτη οι πρώτοι πρόσφυγες που θα φιλοξενηθούν στο νησί.

Μετά από συνεδρίαση της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Κρήτης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έγινε γνωστό πως...

Νέα τραγωδία στις Ιταλικές Αλπεις: Τέσσερις σκιέρ νεκροί από χιονοστιβάδα

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη το μεσημέρι εξαιτίας χιονοστιβάδας που αποκολλήθηκε από βουνοπλαγιά, στην περιοχή του Κουρμαγιέρ, στη βορειοδυτική περιφέρεια της Ιταλίας, Βάλλε Ντ΄Αόστα.

Κατερίνα Σαββαΐδου: Δεν ήμουν αρεστή στην κυβέρνηση για αυτό με απομάκρυναν

Στην 7μελή σύνθεση του Συμβουλίου της Επικρατείας συζητήθηκε χθες η προσφυγή της πρώην γενικής γραμματέως εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου, η οποία παύθηκε από τα καθήκοντά της τον Οκτώβριο του 2015.

Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής για τα θύματα του δυστυχήματος στην Αθηνών-Λαμίας - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαριστικά ήταν τα ευρήματα από τις σορούς των τεσσάρων θυμάτων του μοιραίου δυστυχήματος στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Γιώργο Ντιλέρνια.

ΠΑΛΙ ΠΟ@ΤΣΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Διαψεύδει το Βερολίνο για την ποσοτική χαλάρωση

Το Βερολίνο δεν είναι και τόσο πρόθυμο να βοηθήσει την Αθήνα όσο το εμφανίζουν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι θα διευκολύνει ένταξη στο QE και ότι η καγκελάριος Μέρκελ «συναντήθηκε για τον σκοπό αυτό με τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, στον οποίο εξέφρασε τη βούλησή της να δοθεί στην Ελλάδα το κίνητρο του QE».

ΓΥΦΤΟΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Ηλεία: 16χρονη προκάλεσε τροχαίο με το αυτοκίνητο του πατέρα της - Ξύλο στο νοσοκομείο

Η 16χρονη από την ευρύτερη περιοχή της Πηνείας τραυματίστηκε ελαφρά, προχθές το βράδυ, όταν πήρε το αυτοκίνητο του μπαμπά της για να πάει μια βόλτα με μια φίλη της...

Μουρίνιο προς Οζίλ: "Είσαι δειλός, φύγε κλαψιάρη"Μουρίνιο προς Οζίλ: `Είσαι δειλός, φύγε κλαψιάρη`

Οι καλύτερες ποδοσφαιρικές ιστορίες αποκαλύπτονται όταν οι παίκτες έχουν αλλάξει περιβάλλον. Ο Μεσούτ Οζίλ που έφυγε πριν από 3,5 χρόνια από τη Ρεάλ για την Αρσεναλ θυμήθηκε τον... πανικό που επικράτησε στα αποδυτήρια του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" στο ημίχρονο ενός αγώνα κυπέλλου.

Ο Σαββίδης έστειλε μετά από 5 μήνες εξώδικο στον Μητσοτάκη για την πατάτα να τον χαρακτηρίσει «λαγός»

[Κυριάκο μαλ@κία ήταν... "λαγό" μπορώ να τον λέω εγώ (όπως και το έγραψα τότε) αλλά όχι εσύ. Δεν μπορείς να τα βάζεις με κάποιον που κακά τα ψέμματα είναι ο μόνος που μπάζει χρήμα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Άσε τους απο κάτω σου να τον λένε "λαγό"... και μεταξύ μας δεν είναι καν "λαγός" αφού σε αντίθεση με ότι δήλωσε για να κάνει φιγούρα ("στο τέλος έκανα μηδενικές προσφορές") αποδείχθηκε ότι έκανε κανονικά προσφορές μέχρι τέλους... απλά είναι μπούφος πολυλογάς (και μη ρωτάς "που τα βρήκε τα λεφτά" ;) ) και άσχετος (κλασικός Έλληνας ομογενής που δεν ξεχωρίζει ποιος κυβερνάει αλλά βλέπει μόνο τη χώρα) με την ελληνική πραγματικότητα (και του τρώνε λεφτά διάφορα λαμόγια)... ε, λέει και καμία μαλα@κία παραπάνω η οποία δεν χρίζει προσοχής αφού εκ του αποτελέσματος φάνηκε ...

Ο Α. Λοβέρδος απαντά στην υβριστική επίθεση Καρτερού: Η Αριστερά-Μαδούρο και οι προξενητές του ΣΥΡΙΖΑ

Την έντονη αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου, μέσω του iefimerida.gr, προκάλεσε η επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο αρθρογράφος της Αυγής, Θαν. Καρτερός,

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ➤Απίστευτη απάτη στο Χάρβαρντ: Εκλεβαν το ταμείο των ΑΜΕΑ για να αγοράσουν s@x toys και κοσμήματα!

Δύο πρώην οικονομικές διαχειρίστριες από την Νομική Σχολή του Χάρβαντ, υπεξαίρεσαν το ποσό των 110.000 δολαρίων, τα οποία προορίζονταν για τους φοιτητές της Σχολής με ειδικές ανάγκες.

Η Κύπρος Ξεφιλίζει τον γελοίο Καμμένο: Δεν έχουμε πληροφόρηση για θερμό επεισόδιο από την Τουρκία το καλοκαίρι

[Κατάλαβες τώρα Ελληναρά μου, γιατί η Κύπρος βγήκε απ' το μνημόνιο και γιατί η Ελλάδα βουλιάζει όλο και πιο βαθιά με τους ηλίθιους που την κυβερνάνε και προαναγγέλλουν θερμά επεισόδια; Ρε παπάρα που λες τις αρλούμπες σου για να πουλήσεις μούρη τι νομίζεις; Ότι οι Τούρκοι αν σκοπεύουν να προκαλέσουν δεν θα προκαλέσουν επειδή εσύ το προέβλεψες; Το πολύ πολύ να τρομάξεις τίποτα τουρίστες να μην έρθουν το καλοκαίρι αλλά ευτυχώς ούτε αυτοί σε παίρνουν στα σοβαρά...]

«Δεν υπάρχει τέτοια πληροφόρηση, ούτε επιβεβαιώνονται τέτοιοι ισχυρισμοί», δήλωσε ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε διαρροές από το ελληνικό υπουργείο Αμυνας σχετικά με τα σενάρια περί θερμού επεισοδίου το καλοκαίρι στην Κύπρο, τονίζοντας παράλληλα πως η  Λευκωσία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ελληνική κυβέρνηση.

Τα κίνητρα του δολοφόνου του οδηγού ταξί-Τα δύο σενάρια που μελετά η Αστυνομία-Φώτο του δολοφονημένου ταξιτζή

[Περίεργη φάτσα το εκλιπών.... Να δούμε και φώτο του άλλου ταξιτζή που τραυμάτισε ο φονιάς μπας και βοηθηθούμε να βγάλουμε κανα συμπέρασμα αν είναι μανιακός ή αν είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών]

Ολα τα πιθανά σενάρια για τα κίνητρα που ωθούν τον δολοφόνο στην εκδικητική εμμονή με τους οδηγούς ταξί, εξετάζει η Αστυνομία.

ΦΩΤΟ-Δυναμικό comeback γοητευτικής δημοσιογράφου με δική της εκπομπή!

Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο Μάρτιο με δική της εκπομπή…

Η γνωστή δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, η επί χρόνια δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 στη Θεσσαλονίκη που επί σειρά ετών βλέπαμε στο Καλημέρα Ελλάδα, επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή.

ΠΛΙ ΠΟ@ΤΣΑ ΡΕ ΑΛΕΞΗ; "Κόκκινη κάρτα" από το κουαρτέτο για μείωση του ΕΝΦΙΑ

"Πράσινες", "κίτρινες" και "κόκκινες" κάρτες έβγαλε το κουαρτέτο στις προτάσεις που έκανε η κυβέρνηση για αντισταθμιστικά μέτρα. Όπως ανέφερε πηγή με πολύ καλή γνώση των διαπραγματεύσεων "μερικά από αυτά είναι σε πολύ καλό δρόμο, σε μερικά χρειάζονται κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες, ενώ σε ορισμένα εκφράζουν διαφωνίες".

Η απελευθέρωση της Σάμου από τον ελληνικό στρατό - Φωτο Ντοκουμέντο

Στις 2 Μαρτίου 1913 γιορτάζεται η απελευθέρωση της Σάμου. Εκείνη την ημέρα, oι Σαμιώτες, βλέποντας στον ορίζοντα ελληνικά πλοία να πλέουν προς το νησί τους, άρχισαν να πανηγυρίζουν ενθουσιασμένοι. Τα πλοία που κατευθύνονταν προς τη Σάμο ήταν το θωρηκτό πλοίο «Σπέτσαι», ένα εμπορικό και δύο αντιτορπιλικά το «Νίκη» και το «Βέλος», ενώ παρόν ήταν και το μεταγωγικό «Θεσσαλία».

Όλοι αυτοί οι ηθοποιοί είναι συνομήλικοι, αλλά δεν τους φαίνεται

Όλοι μας έχουμε σίγουρα παρατηρήσει ότι υπάρχουν ηθοποιοί που έχουν πολύ πιο νεανική εμφάνιση από συνομηλίκους τους. Άλλοι, δείχνουν γερασμένοι.

Αποκαλύψεις για ΕΠΟ: Κρυφές κάμερες στα γραφεία!

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε το πόρισμα του ελέγχου ασφαλείας που έγινε στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Ιπτάμενα πλοία και λεωφορεία με τζαζ μουσική "ψηφίζουν" οι πολίτες της Θεσσαλονίκης

Η επίγεια συγκοινωνία να αντικατασταθεί από ιπτάμενα πλοία, τα οποία θα παραλαμβάνουν τους πολίτες από υπερυψωμένες στάσεις. Να υπάρχει συγκοινωνία καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Να σχεδιαστούν δρομολόγια εξπρές για ταχεία μετάβαση μετακινούμενων στο κέντρο της πόλης από περιοχές εκτός πόλης. Τα λεωφορεία να διαθέτουν WiFi και να παίζουν τζάζ και κλασική μουσική...

ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ! ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ! ΝΔ: Τον Βορίδη είχε στόχο η δήλωση Μεϊμαράκη

Καμία επίσημη αντίδραση, προς το παρόν, δεν θα έχει η ΝΔ μετά την δήλωση του πρώην προέδρου της Ευάγγελου Μεϊμαράκη για "τσάμπα μαγκιές", αναφερόμενος σε εκείνους που δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν την επερχόμενη συμφωνία.

ΗΠΑ: Ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία

«Η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν δημιουργήσει από καιρού διπλωματικά κανάλια μέσω των οποίων αντιμετωπίζουν τα θέματα του Αιγαίου», τόνισε Αμερικανός αξιωματούχος

ΒΙΝΤΕΟ-Φρενίτιδα στο Ιντερνετ για τις φωτογραφίες του Τριντό στα νιάτα του

«Ραγίζουν» καρδιές οι φωτογραφίες του πρωθυπουργού του Καναδά, Τζάστιν Τριντό που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και μας γυρίζουν πίσω πάρα πολλά χρόνια! Αυτός ο άντρας ήταν κούκλος από παιδί... και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει αυτό. Καρδιοκατακτητής... από κούνια που λένε.

ΜΑΤ εναντίον Μανιατών στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

«Άγρια» συμπλοκή ανδρών ΜΑΤ με Μανιάτες μπροστά από την Βουλή απειλήθηκε νωρίς το μεσημέρι κατά την προσπάθεια των δεύτερων να καταθέσουν στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους για τους δασικούς χάρτες που κατέθεσε η κυβέρνηση.

ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Στους 76 έφτασαν οι νεκροί από τη γρίπη

Από τον περασμένο Δεκέμβριο που ξεκίνησε ουσιαστικά η περίοδος της γρίπης στη χώρα μας έχουν καταγραφεί 235 σοβαρά κρούσματα εργαστηριακά επιβεβαιωμένης γρίπης, εκ των οποίων οι 220 εισήχθησαν σε ΜΕΘ

Το Εφετείο εξάλειψε την ποινή φυλάκισης στον παπάρα "Γέροντα Παστίτσιο"

Τέλος καλό όλα καλά για τον Φίλιππο Λοΐζο ο οποίος ως «Γέροντας Παστίτσιος» σατίριζε το 2012 μέσω Facebook τα υποτιθέμενα θαύματα και προφητείες του μοναχού Παΐσιου.

Οδηγός σταματάει το λεωφορείο για να εμποδίσει μία γυναίκα από το να αυτοκτονήσει -«Μπορώ να σε αγκαλιάσω;» [βίντεο]

Ένας οδηγός από το Οχάιο έκανε στάση με το λεωφορείο εν ώρα υπηρεσίας, προκειμένου να σώσει μία γυναίκα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει, πηδώντας από τη γέφυρα.

Γροθιά στο στομάχι τα τρία βίντεο από το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Ταινιών Ασφαλούς Οδήγησης

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Γιατί δεν πρέπει να οδηγούμε υπό την επήρεια αλκοόλ και ενώ παίζουμε με το κινητό μας τηλέφωνο

Γροθιά στο στομάχι αποτελούν τα τρία βίντεο που βραβεύτηκαν στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Ταινιών για την Οδική Ασφάλεια.

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ! Survivalists: Δισεκατομμυριούχοι φοβούνται ένα αληθινό "Walking Dead" και προετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου!

- Survivalists: Είναι οι άνθρωποι που προετοιμάζονται για να επιβιώσουν μετά από μια πυρηνική καταστροφή ή κάθε άλλο... κακό που μπορεί να συμβεί
- Έχει γίνει η νέα μόδα ανάμεσα σε μεγαλοεπενδυτές της Silicon Valley, μεταξύ των οποίων ο ιδρυτής του Reddit και κορυφαίο στέλεχος του Facebook
- Χτίζουν καταφύγια με γεννήτριες, ηλιακά πάνελ, και πολλά πυρομαχικά
- Ένας έκανε επέμβαση λέιζερ στα μάτια για να μπορεί να επιβιώσει χωρίς φακούς επαφής ή γυαλιά
- Γιατί φοβούνται μια εξέγερση εναντίον τους και θέλουν να είναι έτοιμοι "για ό, τι κι αν συμβεί"

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τσίπρας παρακαλάει να τον βρει το "κακό"... να μιλήσει με τον Τραμπ

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές ανάμεσα στην Αθήνα και την Ουάσινγκτον προκειμένου να υπάρξει μία τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΡΕ ΑΣΤΕΙΕ! Μεϊμαράκης για Μητσοτάκη αν και λέει πως εννοούσε Βορίδη: Τσάμπα μαγκιές οι δηλώσεις περί μη ψήφισης της συμφωνίας

[Έχει το θράσος και μιλάει ο άνθρωπος που τον έπιασε κορόϊδο ο Τσίπρας λέγοντάς του ψήφισε και δεν θα πάω σε εκλογές... Βαγγέλα απαλλαξέ μας από την τραγική παρουσία σου και πάνε κάνε καμιά υπόκλιση στον Τσίπρα που στηρίζεις...]

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης άφησε αιχμές κατά της ηγεσίας της ΝΔ χαρακτηρίζοντας ως «τσάμπα μαγκιές» σε αυτή τη χρονική στιγμή τις δηλώσεις όσων λένε ότι δεν θα ψηφίσουν τη νέα συμφωνία.

Bίντεο σοκ: «Δαιμονισμένο» θύμα πυροβολισμού σκορπά τον τρόμο σε νοσοκομείο

Ο τραυματισμένος άνδρας φωνάζει ότι συνεργάζεται με τον Σατανά και ζητά να τον σκοτώσουν

Ένα αλλόκοτο και ιδιαίτερα σκληρό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, με τα διεθνή ΜΜΕ να παρέχουν συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενό του.

ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΕΒΕΝΤΗ! Έψαχναν 7 χρόνια τον βουλευτή με την Porsche... τώρα που τον βρήκαν δεν πληρώνει πρόστιμο 22.000€!

Η απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Καβαδέλλα, γνωστό και ως «ο βουλευτής με την Porsche», καθώς συνήθιζε να πηγαίνει στο Κοινοβούλιο με το διθέσιο κάμπριο και να το παρκάρει δίπλα στα υπηρεσιακά οχήματα

Ελικόπτερο Sikorsky που μεταφέρει Humvee ανεφοδιάζεται εν ώρα πτήσης! ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτος ανεφοδιασμός εν ώρα πτήσης! Ένα αμερικανικό ελικόπτερο Sikorsky CH-53 Super Stallion των Πεζοναυτών προσεγγίζει ένα αμερικανικό HC-130P μαχητικό της Πολεμικής Αεροπορίας για ανεφοδιασμό πάνω από το Τζιμπουτί κατά τη διάρκεια της επιχείρισης ‘’Enduring Freedom’’.

Αυστρία: Mε τελετές βουντού εξωθούσαν γυναίκες στην πορνεία

Τελετουργικά βουντού χρησιμοποιούνται για να εξωθούνται γυναίκες στην πορνεία, λέει η αυστριακή αστυνομία, η οποία συνέλαβε στη Βιέννη δύο άτομα νιγηριανής καταγωγής ως μέλη κυκλώματος διακινητών.

Βαρβιτσιώτης: Τα πρόσθετα μέτρα είναι το κόστος της κυβερνητικής καθυστέρησης

«Τα πρόσθετα μέτρα είναι το κόστος της κυβερνητικής καθυστέρησης στις διαπραγματεύσεις».

Αυτό υποστήριξε -μεταξύ άλλων- ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στον Realfm 97,8, προσθέτοντας ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να αναλάβει αυτό το κόστος.