06 Μαρτίου 2017

Βίντεο: Ψυχρός Πόλεμος στη Μαύρη Θάλασσα - Ρωσικά αεροσκάφη πετούν δίπλα σε αμερικανικό πλοίο

Βομβαρδιστικά περνούν σε απόσταση λίγων μέτρων από το USS Porter και προκαλούν ολική κινητοποίηση

«Έντιμη ανταλλαγή»: Η Αθήνα δίνει συντάξεις και αφορολόγητο και παίρνει χρέος και πλεονάσματα

Το νέο σενάριο που «πέφτει στο τραπέζι» για να ξεμπλοκάρουν οι διαπραγματεύσεις - Ο Σαπέν ζήτησε από τον Στουρνάρα τη «φόρμουλα» για πλεόνασμα 2% από το 2021

Βραζιλία: Επιθετικός... γρήγορο πιστόλι -Μόλις σφύριξε την έναρξη ο διαιτητής, έβαλε γκολ [βίντεο]

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα, την Κομερσιάλ ο Μαράι.

Γελάνε οι Γερμανοί: Ο Τσίπρας πανηγυρίζει, η Ελλάδα διολισθαίνει πιο βαθιά στην κρίση

«Η ύφεση που παρουσίασε η ελληνική οικονομία μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου του 2016 ήταν τρεις φορές μεγαλύτερη από τις προβλέψεις», γράφει το Focus - «Νέο σοκ για τους Έλληνες - συρρικνώθηκε η οικονομία», αναφέρει η Bild

ΒΙΝΤΕΟ-Αδωνις σε Πολάκη: Oταν θα φύγεις απο υπουργός θα σε κλείσω φυλακή

Άδωνις:Οταν φύγετε από την εξουσία θα σε κλείσω φυλακή  - Πολάκης: Δεν μας έχει στο χέρι κανείς, εσείς να κοιμάστε ανήσυχοι τα βράδια

Σφοδρή σύγκρουση με βαρύτατες καταγγελίες, απειλές και υπονοούμενα για την φαρμακευτική δαπάνη, εξυπηρετήσεις σε πολυεθνικές και διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ διεξήχθη στην Βουλή μεταξύ του κ. Παύλου Πολάκη και του κ. Αδωνη Γεωργιάδη.

«Aερομαχίες» στο Αιγαίο λίγο πριν προσγειωθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος στη Ρόδο [βίντεο]

Δεν έχουν τέλος, όπως φαίνεται, οι καθημερινές -πλέον- προκλήσεις των Τούρκων πάνω από το Αιγαίο.

Σήμερα, η Τουρκία κλιμάκωσε την ένταση: Εξι τουρκικά μαχητικά παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο πάνω από το νησί, μάλιστα λίγη ώρα πριν ο Προκόπης Παυλόπουλος προσγειωθεί στο νησί.

Η μεγάλη γκάφα του Μάικλ Τζόρνταν

Ακόμη και ο μεγάλος Μάικλ Τζόρνταν μπορεί να την «πατήσει» με μια γκάφα.

Να υποπέσει σε λεκτική γκάφα μπροστά σε κολεγιόπαιδα, γονείς και καθηγητές.

ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠ' ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ! Τροπολογία ανοίγει την πόρτα του Δημοσίου σε χιλιάδες ανέργους

Σειρά ευνοϊκών ρυθμίσεων για εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα του ΟΑΕΔ, προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας με τίτλο: «Μεταρρύθμιση της διοικητικής οργάνωσης των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, κέντρα εμπειρογνωμοσύνης σπάνιων και πολύπλοκων νοσημάτων και άλλες διατάξεις».

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε την έφοδο ενόπλων του ΣΔΟΕ στο εργαστήριο με τα «ναρκωτικά των τζιχαντιστών»

Κατασχέθηκαν 635.000 δισκία «Captagon», τα οποία χρησιμοποιούνται για το «ντοπάρισμα» των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους και προορίζονταν για χώρες της Μέσης Ανατολής - Είναι η μεγαλύτερη ποσότητα κατάσχεσης ναρκωτικών χαπιών στην ελληνική αγορά

Στο νοσοκομείο Έλληνας βουλευτής – Έπεσε από δέντρο!

Το κλαδί που πατούσε ο βουλευτής έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος τριών μέτρων και να σπάσει το πόδι του στο μηρό...

Συγκλονιστικό βίντεο: Γυναίκα βουτά από τον 8ο όροφο για να γλιτώσει από πυρκαγιά

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο - Άλλα 9 άτομα απεγκλωβίστηκαν με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα

Η "χάρη" του Σώρρα έφτασε στη Γερμανία! Μας τρολάρουν δίχως προηγούμενο [vid]

Διεθνή καριέρα κάνει ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος έγινε θέμα στο κρατικό κανάλι της Γερμανίας. Ο Αρτέμις Σώρρας είπε τα... δικά του και οι Γερμανοί (φυσικά) μας τρόλαραν! Μάλιστα, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ο Γερμανός δημοσιογράφος άκουγε με το στόμα ανοιχτό τον Αρτέμη Σώρρα να του λέει ότι έχει 600 δισ. ευρώ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ! "Τα μνημόνια μας έκλεψαν 1,5 τρισ. ευρώ"

Τι να πεις και τι να σχολιάσεις από τα παρακάτω που γράφουν τα παπαγαλάκια του Ευαγγελάτου; Για τα εικονικό "1 δις αξίας ακίνητης περιουσίας των ελληνων" που ήτν αέρας κοπανιστός; Το ότι υπολογίζει αθροιστικά στη "ζημιά" και το δάνειο της τράπεζας (με το οποίο αγοράστηκε το σπίτι) και...

ΑΙΣΧΟΣ! Ο Τσακνής δεν επιτρέπει στα κομματόσκυλα ΣΥΡΙΖΑ να τραμπουκίζουν τους καλεσμένους της ΕΡΤ

Διαβάστε να γελάσετε με τη φρίκη που έχουν φάει τα ΣΥΡΙΖόσκυλα για την πειθαρχική δίωξη κοπρίτη που επιτέθηκε φραστικά στον Καρβούνη στο διάλειμμα εκπομπής που ήταν καλεσμένος:

Γιά αυτή την Ερτ αγωνιστήκαμε κ.Τσακνή;

Βίντεο: Πώς ήρθε σε πλεύσιμη κατάσταση το «Παναγία Τήνου»

Σύντομα θα αναχωρήσει για το τελευταίο του ταξίδι με προορισμό ένα διαλυτήριο στην Τουρκία

Έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου το «Παναγία Τήνου» να ρυμουλκηθεί σε διαλυτήριο στην Τουρκία.

Στις τουρκικές φυλακές μέλος του Διεθνούς Δικαστηρίου ως υποστηρικτής του Γκιουλέν

Ο Τούρκος δικαστής Αϊντίν Σεφά Ακάι, ο οποίος υπηρετεί στο Διεθνές Δικαστήριο για Εγκλήματα Πολέμου, κρατείται στην Τουρκία από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την κατηγορία της ανάμειξης στο αποτυχημένο πραξικόπημα εναντίον του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Γερμανία: «Κόβεται» και άλλη μια προεκλογική συγκέντρωση υπέρ του Ερντογάν

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε τη ματαίωση άλλης μιας προεκλογικής συγκέντρωσης στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας που διεξάγει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενόψει του δημοψηφίσματος για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ➤Παππάς, Φάμελος, Πετρόπουλος στη Νέα Σμύρνη για το Πανιώνιος-ΑΕΚ [εικόνες]

Χασκογέλαγαν στο γήπεδο ενώ βύθισαν τη χώρα ξανά στην ύφεση

Παρότι καθημερινή αρκετά μέλη του κυβερνώντος κόμματος βρίσκονται στη Νέα Σμύρνη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Super League.

Βρούτσης: Η πολιτική εξαπάτηση δικαιούχων σύνταξης συνεχίζεται

Πυρά κατά της κυβέρνηση εξαπέλυσαν ο Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Ιωάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Νότης Μηταράκης, κάνοντας λόγο για κοροϊδία των δικαιούχων σύνταξης από την κυβέρνηση.

Μπορείς να ξεχωρίσεις τι χρώμα έχουν αυτές οι φράουλες;

Δεν είναι η πρώτη φορά που εικόνες με οπτικές ψευδαισθήσεις κατακλύζουν το διαδίκτυο, κάνοντας τους followers των διάφορων social media να κολλάνε μέχρι να βρουν τη σωστή απάντηση σε κάθε γρίφο. Ένας ακόμη τέτοιος έχει γεμίσει το twitter τις τελευταίες ώρες και αφορά σε μια φωτογραφία με φράουλες.

Τι καθιερώνει η ΕΡΤ για πρώτη φορά στην ψηφοφορία για τον Ελληνικό τελικό της Eurovision

Για πρώτη φορά στην ψηφοφορία του φετινού τραγουδιού, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision, θα συμμετέχει και η ελληνική ομογένεια!Στην ΕΡΤ απόψε στις 10 ο ελληνικός τελικός για τη Eurovision με την Demy να ερμηνεύει τα τρία τραγούδια, οι τίτλοι των οποίων έχουν ανακοινωθεί και είναι:

«Το εξπρές του μεσονυχτίου»: Η ζημιά στην Τουρκία και η αλήθεια πίσω από την ταινία

«Ούτε ένας Τούρκος δεν εμφανίστηκε καλός» - Η διάσημη σκηνή με το στήθος και ο αμφιλεγόμενος «ήρωας»

Λίγες ταινίες έχουν καταφέρει να κάνουν τόση ζημιά σε μία χώρα, όσο αυτή που έκανε το «Εξπρές του Μεσονυχτίου» στην Τουρκία.

Αυτό είναι το σχέδιο της NASA σε περίπτωση που μας χτυπήσει αστεροειδής – ΒΙΝΤΕΟ

Σε περίπτωση που η NASA εντοπίσει ότι ένας αστεροειδής κατευθύνεται προς τη Γη, το πρώτο βήμα σύμφωνα με το πρωτόκολλο είναι να στείλει ένα μήνυμα σε 12 συγκεκριμένους επιστήμονες.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο για τον σχολικό εκφοβισμό

Σε ένα short film κατά του σχολικού εκφοβισμού πρωταγωνιστεί η Ευγενία Μανωλίδου, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Παύλος Μάμαλος, μαζί με μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στον αγώνα κατά του σχολικού εκφοβισμού.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Δημοσιογράφοι καταγγέλλουν ότι δέχονται πιέσεις από το Podemos

Η κύρια ένωση δημοσιογράφων της Ισπανίας κατηγόρησε σήμερα την ηγεσία του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς Podemos ότι επιχειρεί να θέσει υπό έλεγχο τη δουλειά των δημοσιογράφων παρενοχλώντας τους, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο 20,5% του ΑΕΠ οι δαπάνες κοινωνικής προστασίας στην Ελλάδα

Στο 20,5% του ΑΕΠ αντιστοιχούσαν κατά μέσο όρο οι δαπάνες κοινωνικής προστασίας στην Ελλάδα το 2015, έναντι 20,1% του ΑΕΠ στην Ευρωζώνη και 19,2% του ΑΕΠ στην ΕΕ, σύμφωνα με στοιχεία της Εurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Ξεκίνησε το τελευταίο ραντεβού με την τρόικα -Μετά το σοκ της ΕΛΣΤΑΤ

Ξεκίνησε η τελευταία συνάντηση της κυβέρνησης με τους Θεσμούς, η τελευταία, καθώς αύριο Τρίτη, αναχωρούν από την Αθήνα. Την ίδια ώρα το Μαξίμου δεν αλλάζει την τακτική του έναντι του ΔΝΤ, παρά το γεγονός ότι η ΕΛΣΤΑΤ σκιάσε το αφήγημα για ανάκαμψη.

ΚΛΑΜΑ! «Σκοτείνιασαν» στην κυβέρνηση μόλις άκουσαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για ύφεση

Η ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ πως τελικά το 2016 έκλεισε με ύφεση έγιναν γνωστά στην κυβέρνηση κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν σε σπάνια δημόσια εμφάνιση... φυτεύει δέντρα!

Μπορεί ο «ελέω θεού» ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, να κάνει αισθητή την παρουσία της χώρας του στη διεθνή σκηνή με την εκτόξευση πυραύλων, όπως αυτή που συνέβη σήμερα το πρωί με την εκτόξευση τεσσάρων πυραύλων με τροχιά προς την βορειοδυτική θαλάσσια περιοχή της Ιαπωνίας, αλλά τα μέλη της οικογένειάς του πολύ σπάνια εμφανίζονται δημόσια.

ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Εγκατάλειψη: Χωρίς γιατρούς δεκάδες περιοχές της χώρας

Χωρίς παιδίατρο Ξάνθη, Κεφαλονιά, Λασίθι, Εδεσσα - Περιστέρι, Καλλιθέα δεν έχουν μονάδες ΠΕΔΥ - Παροπλισμένα και τα εργαστήρια με το 95% των παραπεμπτικών για εξετάσεις να εκτελούνται σε ιδιωτικά κέντρα

Θάνος Πλεύρης: Στον Ταξιάρχη για το τάμα που έκανε η σύζυγός του όταν ήταν στο νοσοκομείο! [pics]

Πριν λίγους μήνες πέρασε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του. Ο Θάνος Πλεύρης πάλαιψε για τη ζωή του στο νοσοκομείο μετά από λοίμωξη και κατάφερε να βγει νικητής. Εκτός από τους γιατρούς που κυριολεκτικά του έσωσαν τη ζωή ο γνωστός πολιτικός όταν βγήκε από το νοσοκομείο, είχε ευχαριστήσει το Θεό που του είχε δώσει όπως είπε, μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

Γήπεδο ΑΕΚ: Προσβλητικά φέιγ βολάν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πολλά ήταν τα φέιγ βολάν που έγιναν αντιληπτά τη Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο υποτιμητικός χαρακτηρισμός για την ΑΕΚ και η αντίθετη θέση για τη δημιουργία της “Αγιά-Σοφιάς”.

Τέτοιο άλμα με αυτοκίνητο ούτε οι… κασκαντέρ [vid]

Ένα φορτηγάκι Toyota Tacoma ταπείνωσε με άλμα του τον “General Lee” κατά τη διάρκεια καταδίωξης από την αστυνομία.

Κασκαντέρ του Hollywood θα ζήλευαν το άλμα που έκανε φυγάς στη Louisiana των ΗΠΑ, ενώ τον καταδίωκε η αστυνομία.

Ρωσίδα καλλονή συνελήφθη για κατασκοπεία και σχέσεις με την KGB - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία περίεργη σύλληψη προχώρησαν οι αμερικανικές αρχές. Πέρασαν χειροπέδες στο μοντέλο και παρουσιάστρια από τη Ρωσία, Βικτόρια Μπόνια για κατασκοπεία και σχέσεις με την KGB, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερη.

H NASA δημοσίευσε φωτογραφία από νέο γαλαξία και είναι εντυπωσιακή

Είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος από τον Milky Way και οι σπείρες του περιστρέφονται με ταχύτητα που υπερβαίνει τα 1,1 εκατομμύρια μίλια την ώρα

Στην Αράχωβα ο Μητσοτάκης το Σαββατοκύριακο – Οι φωτογραφίες με γνωστή δημοσιογράφο (ΦΩΤΟ)

Εκτός Αθηνών ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό η Νάσια Κωσταρά, πέτυχε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε χιονοδρομικό κέντρο.

Πισσαρίδης για Μητσοτάκη: Φαίνεται να αποτελεί τη φωνή της λογικής για την Ελλάδα

Ο νομπελίστας οικονομολόγος είπε ότι για να γίνουν πράξη οι μεταρρυθμίσεις, θα πρέπει να τις πιστεύει ο κόσμος, και στην Ελλάδα δεν τις πιστεύει κανείς - Όσο δεν κλείνει η αξιολόγηση, τόσο αυξάνεται ο φόβος των επενδυτών είπε - Για τη μείωση του αφορολόγητου λέει πως είναι κοινωνικά άδικη

Ανησυχούν και οι Βρυξέλλες για την ύφεση το 2016

Ανησυχία προκαλούν στις Βρυξέλλες - παρά τις προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για χαμήλωμα των τόνων - τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ύφεση το τέταρτο τρίμηνο του 2016 κατά -1,2% που οδηγούν σε ύφεση για το 2016 0,1% έναντι των αρχικών προβλέψεων για ανάπτυξη 0,3% και οι διαφωνίες στις διαπραγματεύσεις.

Απίστευτο γκολ από τον 40χρονο Καμαρά-ΒΙΝΤΕΟ

Σαν το παλιό καλό κρασί! Ο 40χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός πέτυχε μια απίθανη γκολάρα στον αγώνα του Ιωνικού με τη Θύελλα Ραφήνας για τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Βίντεο: Χάος και ένταση με τις ατελείωτες ουρές στον ΕΦΚΑ Πάτρας

Ασφαλισμένοι, που προσέρχονταν το προηγούμενο διάστημα στην αρμόδια υπηρεσία, λάμβαναν την ενημέρωση πως μπορούν ηλεκτρονικά να κάνουν την ανανέωση κάτι στην πράξη αποδείχθηκε "άνθρακας"

Η ΠΟΣΠΕΡΤ έβγαλε ανακοίνωση για τον Ξυδάκη... βρίζει Πάγκαλο και θεωρεί ότι επιβεβαιώνεται ο Λένιν...

Επίθεση στο Νίκο Ξυδάκη εξαπολύει η ΠΟΣΠΕΡΤ παρά την μερική ανασκευή που έκανε ο πρώην υπουργός το πρωί στην ΕΡΤ για την οποία είχε μιλησει με τα χειρότερα στο Φόρουμ των Δελφών.
Η ΠΟΣΠΕΡΤ χαρακτηρίζει τον κ. Ξυδάκη ανερμάτιστο και αμετανόητο και μάλιστα του καταλογίζει ότι προσπαθεί να ξεπεράσει τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Τα "πήρε" η Μέρκελ με τον Ερντογάν: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ διεμήνυσε σήμερα (06.03.2017) ότι δεν υπάρχει «απολύτως καμία δικαιολογία» για τις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ υπέγραψε το νέο αντιμεταναστευτικό διάταγμα

Πολίτες από το Ιράν, τη Συρία, την Υεμένη, το Σουδάν, τη Σομαλία και τη Λιβύη δεν θα εξασφαλίζουν βίζα εισόδου στις Ηνωμένες Πολιτείες

Βίντεο από τη Διμοιρία Επιδείξεων της Σχολής Ευελπίδων

Απόλυτος συντονισμός από τα μέλη της ομάδας, που αποδεικνύει τις πολλές ώρες δουλειάς

Τις ικανότητές της και την άρτια εκπαίδευσή των μελών της απέδειξε η Διμοιρία Επιδείξεων της Σχολής Ευελπίδων, παρουσιάζοντας ένα βίντεο με ένα εκπληκτικό σόου.

Ο απίθανος διάλογος του Γιούνκερ με τον Σλοβένο Πρωθυπουργό για το...σ@ξ - ΒΙΝΤΕΟ

Για πολλοστή φορά ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ φρόντισε σε επίσημη επίσκεψή του να τραβήξει τα βλέμματα με τη μη τήρηση του πρωτοκόλλου. Αυτή τη φορά ο Γιούνκερ έκλεψε την παράσταση στην επίσκεψη του στη Λιουμπλιάνα.

Συγκλονιστικό βίντεο: Γιγάντια χιονοστιβάδα «καταπίνει» βουνό σκοτώνοντας έξι άτομα

Μεταξύ των θυμάτων και ένα νιόπαντρο ζευγάρι Ξεχύνεται σαν ορμητικό κύμα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα φαίνεται να καταπίνει ολόκληρη την πλαγιά του βουνού.

Αυτές είναι οι 30 πλουσιότερες χώρες στον κόσμο -Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

Μερικές από τις μικρότερες, σε έκταση, χώρες του κόσμου εξακολουθούν να κυριαρχούν στην κορυφή της λίστας με τα πλουσιότερα κράτη του πλανήτη.

Γυμνόστηθη στο πρώτο μπάνιο της η χυμώδης ελληνίδα τραγουδίστρια! (ΦΩΤΟ)

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μάιρα Ψιλοπούλου εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό τις πρώτες μέρες του Μαρτίου και πήγε στην παραλία.

Αν παίξεις τα γκολ του ΠΑΟΚ ανάποδα, ακούγεται ο κυρ Σάββας

Την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός έκανε τρεις συνεχόμενες ήττες, τα σόσιαλ μίντια ήταν επιστημονική φαντασία. Τώρα όμως δεν είναι. Και το τρολάρισμα στο τουίτερ ήταν αναπόφευκτο...

Συνταγή... Πάτρας: Ημίγυμνες κομμώτριες προκαλούν εγκεφαλικά - Χαμός στο κομμωτήριο [pics]

Οι εικόνες από το επίμαχο κομμωτήριο ''ρίχνουν'' το διαδίκτυο. Σκηνές ακατάλληλες για ανηλίκους, μπροστά στις εντυπωσιακές κομμώτριες...