14 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Πιερία: Με 10€ κελάηδισε ο Βρούτσης, χόρεψε ζειμπέκικο ο Βουλευτής τους και τους τραγούδησε και η γυναίκα του

Μετά την ομιλία του προέδρου της Βουλής ακολούθησε γλέντι, με τον βουλευτή Χάρη Τζαμακλή να χορεύει ζεϊμπέκικο, ενώ τραγουδούσε η σύζυγός του

Πολιτική εκδήλωση, με ομιλία του Νίκου Βούτση, φαγητό και ζωντανή μουσική -χωρίς αλκοόλ- πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο, 11 του μηνός, ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.

Σε κλινική οδηγήθηκαν οι αναρχικοί με αλτσχάιμερ που επιμένουν να χτυπούν τα γραφεία του ανύπαρκτου πλέον ΠΑΣΟΚ

Ένα τέλος δόθηκε επιτέλους στη δράση της συμμορίας των αναρχικών, η οποία τα τελευταία χρόνια επέμενε να οργανώνει επιθέσεις εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι το κόμμα έχει περιοριστεί πια σε ρόλο κομπάρσου στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

1η στη λίστα με τους ακριβότερους στόλους το 2017 η Ελλάδα

Το 2016 ήταν μία ακόμη πολύ δύσκολη χρονιά για την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.

Οι ναύλοι ήταν χαμηλοί, ειδικά στα φορτηγά πλοία και στα containerships. Η ναυτιλιακή χρηματοδότηση δύσκολη με αποτέλεσμα εταιρείες να βάζουν λουκέτο, να ακυρώνουν ναυπηγικά προγράμματα ή να πηγαίνουν πιο πίσω χρονικά τις παραλαβές.

Σάλος με τον αντιδήμαρχο που πάρκαρε σε χώρο στάθμευσης ΑμεΑ - ΦΩΤΟ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το παρκάρισμα του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Έδεσσας, ο οποίος πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε χώρο στάθμευσης ατόμων με ειδικές ανάγκες που βρίσκεται μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ! Τι είπε ο Κατρούγκαλος για το ενδεχόμενο τουρκικών συγκεντρώσεων στην Ελλάδα

«Ο κανόνας στην Ευρώπη είναι η ελευθερία των συγκεντρώσεων να προστατεύεται εκτός και αν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι σχετικοί με τη δημόσια τάξη, οπότε νοείται η απαγόρευσή τους. Για αυτό το λόγο είδαμε στην ήπειρό μας, αλλού να επιτρέπεται μια ανάλογη συγκέντρωση όπως στη Γαλλία και αλλού να απαγορεύεται», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Μετακλητός στον Παππά και ο διευθυντής στην εφημερίδα "Χωνί" μετά τον εκδότη

Για να καταλάβετε πού πάνε οι φόροι σας

Γνωρίζαμε ότι ο εκδοτής της εφημερίδας "Το Χωνί", Γιώργος Χριστοφορίδης, είναι διορισμένος στο γραφείο του Νίκου Παππά.

Κικίλιας τρολάρει Τζανακόπουλο: Γιατί όχι και σκίσιμο του μνημονίου;

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Βασίλης Κικίλιας σχολίασε τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Ο βενιαμίν των Αντετοκούνμπο προκαλεί… τρόμο – ΒΙΝΤΕΟ

O Αλέξανδρος είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειας Αντετοκούνμπο. Αγωνίζεται στο σχολικό πρωτάθλημα με την ομάδα του Dominican High School στο Μιλγουόκι και ονειρεύεται να ακολουθήσει τα χνάρια του αδελφού του Γιάννη στο NBA.

Η ΠΟΕΔΗΝ κράζει πάλι τον Πολάκη... για τους αξονικούς τομογράφους

Την απουσία αξονικών τομογράφων από μεγάλα νοσοκομεία της χώρας, τα οποία, μάλιστα, εφημερεύουν, καταγγέλλει σε ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ.

Βαρβιτσιώτης: Ακόμα και οι σύντροφοι του Μουζάλα παραδέχονται την ανικανότητά του

Επίθεση κατά του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα εξαπολύει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

ΥΠΠΟ διαψεύδει Independent: Ανακρίβειες τα περί ανταλλαγμάτων για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενών

Διευκρινίσεις για το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Independent που αφορά τα Γλυπτά του Παρθενώνα έδωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι η Ελλάδα προσφέρει με τη μορφή δανεισμού, αρχαιολογικά αριστουργήματα σε αντάλλαγμα για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

ΠΑΛΙ ΠΟ@ΤΣΑ ΡΕ ΑΛΕΞΗ; Η Ελλάδα έχασε και τυπικά το Eurogroup-ορόσημο της 20ης Μαρτίου

Η Ελλάδα έχασε και τυπικά – με την βούλα των Βρυξελλών – το νέο ορόσημο για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης, το Eurogroup της 20ης Μαρτίου.

Πάτρα: Άπλυτοι ΤΡΡΑΜΠΟΥΚΟΙ χτύπησαν φοιτητή της ΔΑΠ στο κεφάλι με σιδερολοστό [εικόνες]

Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκαν σήμερα το πρωί (14/3) μέλη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, περισσότερα από 20 άτομα, έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά τους, έκαναν επίθεση στα τραπεζάκια της ΔΑΠ, προκαλώντας σημαντικές ζημιές.

ΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ! Μειώθηκε κατά 26% το πρωτογενές πλεόνασμα τον φετινό Φεβρουάριο

Σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο του 2016 - Παραμένει ωστόσο πολύ υψηλότερο του αναθεωρημένου στόχου του Φεβρουαρίου για πλεόνασμα 864 εκατ. ευρώ, λόγω της «στάσης πληρωμών» από το Δημόσιο, αλλά και του αυξημένου μερίσματος που μοίρασε σε σχέση με πέρυσι η Τράπεζα της Ελλάδος

Α -10 εξολοθρεύει Ταλιμπάν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα - ΒΙΝΤΕΟ

Το Α-10 Thunderbolt γνωστό ως Warthog - "αγριόχοιροι" - Hogs, όπως αποκαλούν τα αεροσκάφη είναι ένας πραγματικά δεινός εξολοθρευτής.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ➤Η ΑΕΠΙ οφείλει να επιστρέψει 30 εκατ. ευρώ στους δημιουργούς

Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ) οφείλει να επιστρέψει αναδρομικά  δικαιώματα σε δημιουργούς ύψους περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού  Εφετείου της Αθήνας.

ΝΔ για Κατρούγκαλο: Ασυγχώρητη άγνοια ή βαριά επιπολαιότητα


Σφοδρή κριτική στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος σχολίασε τη διαμάχη μεταξύ Ολλανδίας-Γερμανίας με την Τουρκία, ασκούν με κοινή τους δήλωση ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος και ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης.

Η απίστευτη δύναμη της τουαλέτας στα Boeing

Εχει... δύναμη και το δείχνει.

Το σήμα πάνω από την τουαλέτα προειδοποιεί στους επιβάτες να μην πετούν χαρτιά ή άλλα αντικείμενα. Φαίνεται όμως ότι η λεκάνη των Boeing 737 δεν κωλώνει σε προκλήσεις αναρρόφησης.

Η τρομακτική προσγείωση αεροσκάφους στην Καραϊβική - ΒΙΝΤΕΟ

Τρόμο προκαλεί το βίντεο στο οποίο φαίνονται οι απόπειρες προσγείωσης ενός Boeing 737 στο αεροδρόμιο του Αγίου Μαρτίνου στην Καραϊβική.

Ο Σάκης Ρουβάς πάνω στο τρακτέρ σε χωράφι στην Καρδίτσα [βίντεο]

Στην Καρδίτσα βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς, στο πλαίσιο της μεγάλης επένδυσης που έχει ξεκινήσει στην περιοχή.

Ο Παπαδημητρίου απαντά για το διορισμό δραχμιστών: Εχουμε απορρίψει κάθε σκέψη για αλλαγή νομίσματος

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τον διορισμό «δραχμιστών» στο συμβούλιο αναπτυξιακής πολιτικής, ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου δηλώνει ότι... αποκηρύσσει την δραχμή.

Και η Αυστρία απαγορεύει τις προεκλογικές εμφανίσεις Τούρκων πολιτικών

Την κατηγορία ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιζητεί «συνειδητά την πρόκληση και γι' αυτό θα πρέπει να απαγορευτούν προεκλογικές εμφανίσεις Τούρκων πολιτικών στην Αυστρία», διατύπωσε ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών, ο Κρίστιαν Κερν, σε συνέντευξή του στη δημόσια αυστριακή τηλεόραση.

Super League: Θετικό και το δεύτερο δείγμα ντόπινγκ Ελληνα επιθετικού


[Παίζει σε ομάδα που παλεύει να μην υποβιβαστεί... φανταστείτε τι γίνεται στην κορυφή...]

Ντοπέ Ελληνας επιθετικός ομάδας της Super League.

Έτοιμη να… σκάσει είναι, πλέον, η «βόμβα» με τον Έλληνα επιθετικό ομάδας που βρίσκεται στα «χαμηλά πατώματα» της Super League, που έχει «πιαστεί» ντοπαρισμένος.

Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕΧΑΧΑΧΑΧΑ! Με το… φθινόπωρο έρχεται και ο νέος ΕΝΦΙΑ

Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα κληθούν οι φορολογούμενοι να πληρώσουν και τον φετινό ΕΝΦΙΑ, ο οποίος δεν θα έχει διαφορές σε σχέση με τον περυσινό.

Συγκλονίζει ο πατέρας του 26χρονου γιατρού που χαροπαλεύει μετά από ατύχημα στο "Ελπίς" - ΒΙΝΤΕΟ

Κρίσιμες ώρες για 26χρονο ειδικευόμενο γιατρό που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο «Γεώργιος Γεννηματάς». Σύμφωνα με την Ένωση Ιατρών, ο γιατρός στηρίχτηκε στην σκουπαστή μίας σκάλας μέσα στο νοσοκομείο «Ελπίς», η οποία υποχώρησε με συνέπεια να πέσει από ύψος και να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τροχονόμος- χορεύτρια: Ρυθμίζει την κυκλοφορία με στιλ

Με μοναδικό στιλ ρυθμίζει την κυκλοφορία των οχημάτων μία τροχονόμος στη Νότια Αφρική.

Η γυναίκα, την οποία κατέγραψαν σε βίντεο οδηγοί σε περιοχή του Γιοχάνεσμπουργκ, κατηύθυνε τα οχήματα σαν να...

Βομβαρδισμένο τοπίο το κτίριο του Ερυθρού Σταυρού που βρισκόταν υπό κατάληψη - ΒΙΝΤΕΟ

Ολοσχερή καταστροφή κατέγραψε η κάμερα του ΑΝΤ1 στα δύο κτίρια που εκκένωσε τη Δευτέρα η αστυνομία στου Ζωγράφου και στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα 31 χρόνια μετά... έβαλε ξανά το χέρι του για να σκοράρει [βίντεο]

1986-2017...

Τόσα χρόνια πέρασαν για να ξανακάνει ο Ντιέγκο Μαραντόνα το... διάσημο χέρι, όπως όταν είχε σκοράρει στο Παγκόσμιο Πρωτάθληματου 1986 κόντρα στην Αγγλία με την φανέλα της Αργεντινής.

Μετεωρολόγος έκανε push up μέσα στο χιόνι, στον «αέρα» -Ταυτόχρονα μιλούσε για τον καιρό [βίντεο]

Ισως ο Τζιμ Καντόρ να ήθελε να δείξει στους Αμερικανούς ότι δεν πρέπει να πανικοβάλλονται εξαιτίας της χιονοθύελλας που πλήττει τη χώρα τους.

P Morgan: Τα οφέλη του QE για την Ελλάδα

Την εμπιστοσύνη της στα ελληνικά ομόλογα επιβεβαιώνει η JP Morgan, παρότι δεν περιμένει συμφωνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης στο Eurogroup της 20ης Μαρτίου.

Ένας κι ένας! Έρευνα και σε βάρος του Μακρόν για οικονομικό σκάνδαλο!

Μετά τον Φρανσουά Φιγιόν στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την αργομισθία της γυναίκας και των παιδιών του, στο στόχαστρο της δικαιοσύνης μπαίνει και ο έτερος υποψήφιος Εμανουέλ Μακρόν επίσης για οικονομικό σκάνδαλο...

Βίντεο-σοκ: SUV εισβάλλει σε βενζινάδικο και ανατινάζεται

Συγκλονιστικές εικόνες από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου - Δύο σοβαρά τραυματίες και μία γυναίκα με μικρότερα τραύματα στο νοσοκομείο

ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ! Βαρουφάκης: Να φοβόμαστε λιγότερο τη δραχμή και περισσότερο το κλείσιμο της αξιολόγησης

Την πεποίθηση ότι το τρίτο μνημόνιο είναι ουσιαστικά το σχέδιο Σόιμπλε, αφού είναι σχεδιασμένο να οδηγήσει σε Grexit, εξέφρασε ο πρώην ΥΠΟΙΚ - «Ας με πάνε στο Ειδικό Δικαστήριο αν κοτάνε»

Διακοπές Κουντουρά στη Νέα Υόρκη δήθεν σε τουριστική έκθεση... σαν επισκέπτρια αφού δεν θα μιλήσει σε κανένα από τα 27 πάνελ του συνεδρίου

Κουντουρά και Τρυφωνόπουλος έχουν ''ρημάξει'' τον ΕΟΤ γιά προσωπικά (χωρίς ουσία-αποτέλεσμα) τουριστικά ταξίδια με κρατικό χρήμα και ο πρωθυπουργός... ''κοιμάται''.

Ο εμπαιγμός… πίσω από τα non papers

Η κυβέρνηση Τσίπρα ψάχνει απεγνωσμένα το περιτύλιγμα για να πλασάρει ξανά στην κοινή γνώμη τα σκληρά μέτρα που έχει ήδη συμφωνήσει με τους δανειστές.

ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Ο Δ. Καμμένος επιτίθεται και καλά στον Κατρούγκαλου με τον οποίο ψηφίζουν μαζί στα ΤΕΣΣΕΡΑ!

Πυρά κατά του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου, που φάνηκε να τηρεί διαλλακτική στάση για τις τουρκικές συγκεντρώσεις σε ελληνικό έδαφος, εξαπέλυσαν οι ΑΝΕΛ δια του Δημήτρη Καμμένου. Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «εθνικά επικίνδυνες αδιανόητες πρακτικές δήθεν ανοχής».

Η Μαίρη Χρονοπούλου στον Αρχιεπίσκοπο

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου.

Αυτός είναι ο ληστής – τρόμος των ηλικιωμένων της Κυψέλης [pic]

- Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του Νιγηριανού που χτυπούσε ηλικιωμένους για να τους ληστέψει
- Πρόκειται για τον PRINCE AMECHI
- "Επεισοδιακή" η σύλληψη του στην Κυψέλη
- Είχε συλληφθεί το 2013 γιατί έκανε τα ίδια αλλά... αφέθηκε ελεύθερος

Ερντογάν σε Τούρκους μετανάστες: "Μην ψηφίσετε τους ρατσιστές" – Ρούτε: "Δεν θα πέσω στο επίπεδό σου"

- Ευθεία παρέμβαση Ερντογάν στο εσωτερικό Ολλανδίας και Γερμανίας ενόψει εκλογών
- «Μην ψηφίσετε την κυβέρνηση και τους ρατσιστές» είπε απευθυνόμενους στα εκατομμύρια Τούρκων μεταναστών
- Κράτος τρομοκράτης για τον Τούρκο πρόεδρο η Ολλανδία
- Οργή Ρούτε για την αναφορά Ερντογάν στον ολλανδικό ρόλο στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα
- «Παραποιείς την ιστορία, είσαι απαράδεκτός και υστερικός!»
- Βερολίνο: Ο Ερντογάν θέλει να θυματοποιηθεί

57χρονο μοντέλο έγινε η νέα μούσα εταιρείας εσωρούχων [εικόνες]

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία και συγκεκριμένες αναλογίες. Η ομορφιά είναι κάτι που βγαίνει από μέσα. Οι ρυτίδες είναι απλά ένα «παράσημο» του χρόνου.
Αυτές τις απόψεις θέλησε να εκφράσει η εταιρεία εσωρούχων από τη Νέα Ζηλανδία «Lonely» με τη νέα της καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί η Mercy Brewer, ένα μοντέλο 57 ετών.

Το μοιραίο τέλος της αριστεράς στην Ελλάδα είναι αναπόφευκτο, προς μονοψήφιο ποσοστό οδηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον ΣΥΡΙΖΑ όμως είναι ότι όσο παραμένει στην εξουσία τα ποσοστά του συνεχώς θα μειώνονται και η πιθανότητα να κατακρημνιστεί σε μονοψήφια επίπεδα είναι πολύ μεγάλη.

Η μαντινάδα με την οποία αποχαιρέτησε την Κρήτη ο Μητσοτάκης [vid]

Με μια πολύ γνωστή μαντινάδα αποχαιρέτησε την Κρήτη όπου έκανε διήμερη περιοδεία ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυράκος Μητσοτάκης.

Γαλλία: Τα παιδιά του Φιγιόν επέστρεψαν μέρος τον μισθών που έλαβαν ως κοινοβουλευτικοί βοηθοί

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κόρης του πολιτικού, η πελάτισσά του ήθελε απλώς να ξεπληρώσει τους δικούς της επειδή είχαν πληρώσει τον γάμο της - Ο Φρανσουά Φιγιόν κλήθηκε να εμφανιστεί την Τετάρτη ενώπιον των ανακριτών

Εκπληκτικό! O Ζήκος έγινε έγχρωμος -Εντυπωσιακές εικόνες [βίντεο]

Έχουν περάσει 54 χρόνια από την ημέρα που ο Κώστας Χατζηχρήστος ως Ζήκος τραγουδούσε για το σκληρό μεροκάματο, τσακωνόταν με το αφεντικό του και προσπαθούσε να μαζέψει χρήματα για να παντρευτεί τη Φιφίκα.

Ο Ζέκα ορκίστηκε Έλληνας και παίζει με την Εθνική - ΦΩΤΟ

Και με τη βούλα Έλληνας πολίτης είναι, πλέον, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα.

Ο Πορτογάλος εξασφάλισε πριν λίγες μέρες το ελληνικό διαβατήριο και σήμερα πέρασε από τη διαδικασία της ορκωμοσίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης Ανατολικής Αττικής.

Δ. Σταμάτης: Οι απόψεις Κατρούγκαλου για τις τουρκικές πολιτικές συγκεντρώσεις απηχούν την κυβέρνηση;

Τα πυρά τους προς τον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο για τη χθεσινή του δήλωση περί αποδοχής τουρκικών συγκεντρώσεων στην Ελλάδα εξαπολύει ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης. Ειδικότερα, σε ερώτησή του προς τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά κάνει λόγο για πρωτοφανή δήλωση, με την οποία δείχνει την «ασύγγνωστη, επικίνδυνη επιπολαιότητα και άγνοια της ελληνικής πραγματικότητας».

Συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο: «Πυροβόλησα τα παιδιά και τη γυναίκα μου και αυτοκτονώ»

Ένας άνδρας στο Σικάγο τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε ότι σκότωσε τα παιδιά του, τραυμάτισε τη σύζυγό του και ότι πρόκειται να αυτοκτονήσει.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-Η συνδικαλιστική ιστορία της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας

Ο κόσμος έχει την εντύπωση πως ο συνδικαλισμός είναι κάτι που στην Ελλάδα έφερε η αριστερά, που στηρίζει τους εργαζόμενους, ο Παπανδρέου και άλλες ανοησίες. Φυσικά όλα αυτά δεν ισχύουν αφού τον υγιή συνδικαλισμό των διεκδικήσεων τον ξεκίνησαν οι δεξιοί ενώ οι αριστεροί κι ο Παπανδρέου έφεραν το πάρτι αλά ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και τους "εκβιαστές" της κοινωνίας που κλείνουν δρόμους και κατεβάζουν διακόπτες.

Ο Ορέστης από το Survivor και η… ΣΥΡΙΖΑία πολιτικός (ΦΩΤΟ)

O Ορέστης – Φαίδων Τσανγκ είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες του Survivor.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο του 1989 και μένει στην περιοχή της Τριανδρίας.

Ψάχνω αυτή την είδηση αλλά δεν τη βρίσκω

Συμβαίνουν αυτά άμα βάζεις κομματόσκυλα να κάνουν δουλειές ... βλέπουν Ντόναλντ και σκέφτονται "ο Τραμπ θα είναι"

Χθεσινή είδηση του ΑΠΕ: