15 Μαρτίου 2017

Το υπουργείο ΠροΠο για τη βόμβα στον Σόιμπλε-Το μήνυμα Τόσκα σε Αδωνι

Από την Αττική και με φερόμενο ως αποστολέα τον Άδωνι Γεωργιάδη, εστάλη ο φάκελος με τα εκρηκτικά στο ταχυδρομείο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε το πρωί από τη Γερμανική Αστυνομία.

ΒΙΝΤΕΟ-Champions League: Απίστευτη Μονακό, κέρδισε τη Σίτι με 3-1 και πέρασε στους «8»-Πέρασε και η Ατλέτικο

Εντυπωσιακή η Μονακό του Ζαρντίμ, έκανε τη μεγάλη έκπληξη και άφησε εκτός προημιτελικών τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σουρωμένη, χωρίς παπούτσια και με το… στήθος έξω κόρη γνωστής ηθοποιού! (ΦΩΤΟ)

Απρόσμενο τέλος είχε ένα κοσμικό πάρτι για την Ireland Baldwin, την κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin, καθώς αποχώρησε μεθυσμένη και με εμφάνιση που… θα θέλει να ξεχάσει.

Με κάψιμο από τσιγάρο του Πολάκη ήρθε στη Βουλή το νομοσχέδιο για το κάπνισμα


Φαίνεται ότι ο υφυπουργός Υγείας που επεξεργάστηκε μαζί με τις επιτροπές το σχέδιο νόμου για τον περιορισμό του καπνίσματος, δεν μπόρεσε να μείνει άκαπνος ούτε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του

ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ! Τροπολογία Πολάκη-Ξανθού: Αλλοδαποί θα προσλαμβάνονται στην καθαριότητα, σίτιση και φύλαξη νοσοκομείων

Τέλειωσαν οι ιθαγενείς ΣΥΡΙΖΑίοι και θα διορίζουν τώρα και εισαγόμενους λάθρο

Σε ένα μπαράζ κατάθεσης τροπολογιών έχει επιδοθεί η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και σε μία από αυτές προβλέπει ότι θα μπορούν να προσλαμβάνονται και αλλοδαποί.

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Τα 11 αντίμετρα που προτείνει η κυβέρνηση στην τρόικα

[Αφού προτείνουν να κάνουν αυτά τα 11 πράγματα, παραδέχονται ότι σήμερα δεν γίνονται... έτσι δεν είναι; Γιατί η Θεανώ πχ. μας λέει ότι δίνει ανθρωπιστική βοήθεια με επιδόματα σε φτωχούς, επιδόματα ενοικίου κ.λπ και σήμερα μαθαίνουμε ότι αυτά θα είναι "αντίμετρα" μετά το 2019 και αν επιτευχθεί πλεόνασμα 3,5%]

Το πακέτο των «αντίμετρων» που έχει ρίξει στο τραπέζι η κυβέρνηση και συζητά με την τρόικα, έδωσαν ο Ευκλ. Τσακαλώτος και η Εφη Αχστιόγλου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που έκαναν στους βουλευτές.

Ολλανδία: Νίκη Ρούτε-Πανωλεθρία Ντάιζελμπλουμ

Περισσεύουν οι μαλ@κες και στην Ολλανδία... το κόμμα των Ζώων παίρνει 5 έδρες... βέβαια εδώ στην Ελλάδα έχει 153 είπε κάποιος οπότε μην το κάνουμε θέμα... ενώ το εικόνα ΠΑΣΟK παρουσιάζει το κόμμα Ντάιζελμπλουμ που από το 25% έπεσε στο 6% και από 38 έδρες παίρνει 9!

Ο κεντροδεξιός πρωθυπουργός της χώρας φαίνεται να εξασφαλίζει τις περισσότερες έδρες, με το κόμμα του ακροδεξιού Γκερτ Βίλντερς δεύτερο, μαζί δύο ακόμη, σύμφωνα με τα δύο πρώτα exit poll του NOS.

ΝΔ: Η Κυβέρνηση να βάλει τέλος στην ανοχή της ανομίας στα Πανεπιστήμια

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά κάθε πράξη βίας και αναρχίας, όπως αυτές που συντελέσθηκαν στους χώρους του Πανεπιστημίου Πάτρας, καθώς και της Νομικής Αθηνών, πανεπιστημιακούς χώρους ελεύθερης έκφρασης, γνώσης και δημοκρατίας», τόνισε σε δηλώσεις της η Νίκη Κεραμέως.

Συγκλονιστικό βίντεο: Αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε παιδί... για να του δώσει ένα μάθημα!

Ποιος από τους σημερινούς κυρίους δεν είχε παίξει «πόλεμο» όταν ήταν παιδί; Ποιος δεν έχει πατήσει τη σκανδάλη στο πλαστικό του πιστόλι, ώστε να ακούσει τον θόρυβο από τα καψούλια; Κάτι ανάλογο έκανε και ένας πιτσιρικάς στη Ρωσία, Ποια είναι η διαφορά;

Ρευστότητα, κόκκινα δάνεια και αξιολόγηση συζήτησαν Μητσοτάκης και οι εκπρόσωποι των τραπεζών

Κλειδί για τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία - Κοινή διαπίστωση ότι η βελτίωση της εμπιστοσύνης δυσχεραίνεται από τις τρέχουσες αβεβαιότητες

Η Χέρτα μήνυσε το ακροδεξιό κόμμα της Γερμανίας

Μήνυση κατά του ακροδεξιού κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD) κατέθεσε η Χέρτα και δικαιώθηκε.

Η γερμανική ομάδα ζητά από το κόμμα να αποδημοσιεύσει φωτογραφία που δείχνει παίκτη της ομάδας της με πολιτικό που ανήκει σε αυτό.

Χαρακόπουλος: Πώς ενεργεί η Πολιτεία για τα υπό κατάληψη κτίρια;

Ερώτηση αναφορικά με το θέμα των καταλήψεων κτιρίων και χώρων κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος προς τους συναρμόδιους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Το όνομα «Αδωνις Γεωργιάδης» υπήρχε ως αποστολέας στο πακέτο με τα εκρηκτικά που εστάλη στον Σόιμπλε-Από Ταχυδρομείο της Αθήνας έγινε η αποστολή


Εν τω μεταξύ είναι τόσο ηλίθιοι οι άπλυτοι που έστειλαν τη βόμβα, που δεν ξέρουν ότι Καγκελαρία και Υπουργεία έχουν δικά τους ταχυδρομεία και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει ούτε κουνούπι

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τις Γερμανικές και τις Ελληνικές αρχές ασφαλείας, μετά τον εντοπισμό του πακέτου με τα εκρηκτικά που εστάλη στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

ΦΩΤΟ-Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες και σκληρό π@ορνό της Έμα Γουάτσον και της Amanda Seyfried

Φήμες ότι ανέβηκαν στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού Έμα Γουάτσον κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, όπως αναφέρει η εφημερίδα Telegraph.

Παραμένει το καθεστώς ρύθμισης των οφειλών του Mega προς την Digea

Να μην υποβιβαστεί το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού «Mega» από την εταιρεία «Digea» ζητούν με προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη οι τεχνικοί της ΕΤΙΤΑ. Η προσφυγή των τεχνικών συζητήθηκε σήμερα με το αρμόδιο δικαστήριο – Μονομελές Πρωτοδικείο – να ανάβει το πράσινο φως ώστε να παραμένει το καθεστώς ρύθμισης των οφειλών που έχει ο τηλεοπτικός σταθμός απέναντι στη Digea και το οποίο αποφασίστηκε πριν από ένα μήνα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση «επιστρέφει» στην Ελλάδα τους μετανάστες

Όσοι καταθέτουν στο εξής αίτημα ασύλου και έχουν χρησιμοποιήσει ως πύλη εισόδου την ελληνική επικράτεια, θα παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής - Επί της ουσίας επανέρχεται το «Δουβλίνο» - Τι σημαίνουν οι εξελίξεις για την Ελλάδα

Στoν Εισαγγελέα ο Αρτέμης Σώρρας και επτά συνεργάτες του - Για απάτη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Ολοκληρώνεται σύμφωνα με πληροφορίες η προκαταρκτική εξέταση που έχει ανοίξει εδώ και 3 μήνες η Εισαγγελία Πρωτοδικών για τα έργα και τις ημέρες του Αρτέμη Σώρρα αλλά της οργάνωσης του με την επωνυμία «Ελλήνων Συνέλευσις».

ΑΙΣΧΟΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΔΗΛ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ; ΕΛΕΟΣ! Αρειος Πάγος: Μπορεί να μετατραπεί σε χρηματική ποινή η 5ετής κάθειρξη

«Παράθυρο» για μετατροπή της 5ετούς ποινής κάθειρξης σε χρηματική άνοιξε ο Άρειος Πάγος, αναιρώντας απόφαση του Εφετείου της Λάρισας, το οποίο είχε απορρίψει αίτημα καταδικασθέντα για φορολογικές παραβάσεις (εικονικά τιμολόγια).

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑ@ΛΑ! Η στιγμή της αποχώρησης των λάθρο από την κατάληψη στο Δρακοπούλειο

Oι 127 πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ που εντοπίστηκαν το πρωί της Δευτέρας κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. στο πρώην Δρακοπούλειο Κέντρο Αιμοδοσίας που τελούσε υπό κατάληψη, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τι είπαν Μητσοτάκης-Ιερώνυμος για χωρισμό κράτους-Εκκλησίας και για Θρησκευτικά

Προγραμματισμένο εδώ και αρκετό καιρό ήταν το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον πρόεδρο της Νέας δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφκσι, στην Αρχιεπισκοπή.

Όλ. Κεφαλογιάννη: «Η αβάσταχτη ελαφρότητα του Υπουργείου Πολιτισμού…»

Το ζήτημα της αποκατάστασης των γλυπτών του Παρθενώνα έθιξε με δήλωσή της η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού επί του ίδιου θέματος.

ΚΛΑΜΑ! Οι Τούρκοι απελαύνουν και... ολλανδικές αγελάδες

Ασύλληπτο, όμως πέρα για πέρα αληθινό… Η Ένωση Παραγωγών Κόκκινου Κρέατος της Τουρκίας αποφάσισε να στείλει πίσω στην Ολλανδία τουλάχιστον 40 αγελάδες, στο πλαίσιο της σύγκρουσης των δύο χωρών.

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 50χρονος ΜΑΛ@ΚΑΣ που «ψάρευε» στο διαδίκτυο ανήλικο αγόρι

Ποινή φυλάκισης 4 ετών επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 50χρονο που «ψάρεψε» με ψεύτικο προφίλ ανήλικο αγόρι σε δημοφιλές μέσο κοινωνικό δικτύωσης, με σκοπό να το εκμεταλλευτεί σεξουαλικά.

Σόιμπλε σε Τσακαλώτο: Να τελειώνουμε, έχετε υποχρεώσεις το καλοκαίρι

Το διάλογο που είχε με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο σχετικά με το δάνειο που ζήτησε η Ελλάδα από την Παγκόσμια Τράπεζα αποκάλυψε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας.

Βίντεο: Η μητέρα και ο γιος που έγιναν... πατέρας και κόρη

Ένας διεμφυλικός πατέρας και η επίσης διεμφυλική κόρη του μίλησαν πρόσφατα ανοιχτά σε αυστραλέζικη τηλεοπτική εκπομπή για το απίστευτο ταξίδι που τους οδήγησε στην υλοποίηση του ονείρου τους, που δεν είναι άλλο από τη μετάβαση στο φύλο της επιλογής τους.

Περισσότεροι από 300 αντιεξουσιαστές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ -Διαδηλώνουν για τον Κουφοντίνα [εικόνες]

Εξω από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης περίπου 300 αντιεξουσιαστές πραγματοποιώντας πορεία υποστήριξης για τις απορρίψεις στις αιτήσεις αδειών των φυλακισμένων για θέματα τρομοκρατίας Δημήτρη Κουφοντίνα και Κώστα Γούρνα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ! «Ελληνική διεύθυνση γράφει το πακέτο με τα εκρηκτικά που έστειλαν στον Σόιμπλε»

Σύμφωνα με γερμανικές πηγές, ως αποστολέας εμφανίζεται το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών - Το πακέτο, που περιείχε εκρηκτική ύλη, εντοπίστηκε το πρωί στην αλληλογραφία του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών - Παραλήπτης ήταν ο ίδιος ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ

ΒΙΝΤΕΟ-ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΝΤΙΜΠΕΪΤ Ο ΣΤΟΚΟΣ! Ξύλο Κικίλια στον Τζανακόπουλου: «Είστε ο επίσημος ψεύτης της κυβέρνησης»

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/3) το ντιμπέιτ μεταξύ του κυβερνητικού εκπρόσωπου Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια.

Πρετεντέρης: Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει στο μέλλον

 Διαβάστε το άρθρο του Γ. Πρετεντέρη για το τέλος της διαδρομής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

Φωτιά στο κέντρο κράτησης λάθρο στην Αμυγδαλέζα

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο κράτησης προσφύγων και μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, εξαιτίας φωτιάς που έβαλαν πέντε πρόσφυγες.

Γερμανία: Βρήκαν πακέτο με εκρηκτικά στο ΥΠΟΙΚ -Πληροφορίες ότι το έστειλαν στον Σόιμπλε

Συναγερμός σήμανε στο Βερολίνο, εξαιτίας ύποπτου πακέτου το οποίο εντοπίστηκε στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας.

Αποκεφαλίστηκε άντρας που έπεσε στις γραμμές του τραίνου! (Σοκαριστικές ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι, άντρας Πακιστανικής καταγωγής βούτηξε κυριολεκτικά μπροστά σε διερχόμενη αμαξοστοιχία που διερχόταν στο ύψος της Λιοσίων 317 με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο τραγικό θάνατο.

Ορέστης Καρύπης, ο Ελληνας πίσω από την καμπάνια του Μαρκ Ρούτε στην Ολλανδία [εικόνες]

Στα τελευταία χρόνια της κρίσης, όπως αποκαλύπτουν διαρκώς τα στοιχεία, πολλά καλά, τα λαμπρότερα, μυαλά επιλέγουν το δρόμο της μετανάστευσης αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον.

Οι Αρχές του Άμστερνταμ απομάκρυναν τουρκικό υλικό από εκλογικό τμήμα - ΦΩΤΟ

Ο δήμος του Άμστερνταμ απομάκρυνε σήμερα υλικό που θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως ένδειξη στήριξης προς την κυβέρνηση του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το οποίο ήταν διαθέσιμο σε ένα εκλογικό τμήμα στο ανατολικό τμήμα της πόλης, όπως έγραψε η εφημερίδα Het Parool.

Τα ανοιχτά μικρόφωνα «πρόδωσαν» τον Λυκούδη στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Τα ανοικτά μικρόφωνα «πρόδωσαν» τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιώργο Λυκούδη. Συγκεκριμένα, ο κ. Λυκούδης δεν τήρησε τη σειρά των βουλευτών που θα έπρεπε να ανέβουν στο βήμα. Ξέχασε έναν βουλευτή κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για την ψυχική υγεία.

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο γιατρός που έπεσε από σκάλα στο «ΕΛΠΙΣ»

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», «με σοβαρή τραυματική βλάβη εγκεφάλου και εγκεφαλικές θλάσεις» νοσηλεύεται ο 26χρονος ειδικευόμενος γιατρός του νοσοκομείου «Ελπίς».

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΥΡΙΖΑ-Κατάσχεσαν επίδομα από λογαριασμό φορέα του AIDS -Για οφειλή 1.200 ευρώ από έξοδα νοσηλείας

Σε κίνδυνο βρίσκεται η υγεία ενός 32χρονου φορέα του AIDS, καθώς η ΔΟΥ κατάσχεσε από τον τραπεζικό του λογαριασμό το επίδομα πρόνοιας που λαμβάνει και με το οποίο πληρώνει τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι φάπες Άδωνι στον προκλητικό Πολάκη: Οα πληρώσεις τις αποζημιώσεις στους διοικητές από την τσέπη σου;

Η απόφαση του ΣτΕ που έκρινε ως μη νόμιμες τις αλλαγές των διοικήσεων στα νοσοκομεία που έγιναν το 2015 πυροδότησε νέα έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ του Πάυλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΑ 4!! Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ: «Τα άκουσαν» Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου από τους βουλευτές

Tην αγωνία των  βουλευτών για το αποτέλεσμα της συμφωνία που επιδιώκει η κυβέρνηση με τους Θεσμούς εισέπραξαν Ευκλείδης Τσακαλώτος και Εφη Αχτσιόγλου που ενημέρωσαν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία των διαπραγματεύσεων και τις απαιτήσεις των δανειστών.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Δάκρυσε στην απολογία της η Βίκυ Σταμάτη: Ο Ακης ήταν για μένα σταθμός, αρχή και τέλος

Με δάκρυα στα μάτια άρχισε την απολογία της η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, ενώπιον του 5μελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

O Ερντογάν που καμάρωνε με τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας έδωσε εντολή ακύρωσης της αδελφοποίησης Κωνσταντινούπολης-Ρότερνταμ

Ο «πόλεμος της τουλίπας» ανάμεσα σε Τουρκία και Ολλανδία εξελίσσεται, όμως οι σχέσεις των δύο χωρών δεν ήταν πάντα εχθρικές.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτός είναι στην πραγματικότητα ο παίκτης του Survivor

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη ζωή του πλέον δημοφιλή παίκτη του reality του ΣΚΑΪ.

Γεννημένος τον Γενάρη του 1982, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο παίκτης του Survivor που κλέβει καρδιές, διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών μαζί με τον αδερφό του Χάρη.

Χειμερινή εκπαίδευση της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων - ΒΙΝΤΕΟ

Η Στρατιωτική Σχολής Ευελπίδων πραγματοποίησε χειμερινή εκπαίδευση για το 2017. Στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω απεικονίζονται όλες οι δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν.

Γερμανία: Δεν θα διστάσουμε να απαγορεύσουμε την είσοδο τούρκων πολιτικών στο έδαφός μας

Η γερμανική κυβέρνηση διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την προεκλογική εκστρατεία Τούρκων πολιτικών στη Γερμανία, δήλωσε ο προσωπάρχης της Άγγελα Μέρκελ, σε μια συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε σήμερα, διευκρινίζοντας όμως ότι αυτό θα είναι "η έσχατη λύση".

«Δώστε τον Τσίπρα στον λαό»

Του Σάκη Μουμτζή

Κάπου το διάβασα αυτό το σύνθημα και σκέφτηκα πως ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα πάντα για να ακουστεί. Η αδυναμία να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση ώστε να μπει σε μια ράγα η οικονομία, την έχει εκτροχιάσει πλήρως. Επιπροσθέτως, αυτή η κατάσταση έχει φέρει στην επιφάνεια τις εσωκομματικές αντιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, που επιτείνονται από τα δημοσκοπικά ευρήματα. Η κυβέρνηση δίνει την εικόνα της πλήρους κατάρρευσης. Βρίσκεται σε πανικό.

ΦΩΤΟ-Καμουφλαρισμένο όπλο με χειροβομβίδες ήταν το «τσουρέκι» του Καμμένου

Οι ειδικές ακτίνες Χ για φωτογραφίες αποκαλύπτουν την αδιάψευστη αλήθεια: μέσα στο τσουρέκι βρίσκονται δύο χειροβομβίδες

Καμουφλαρισμένο όπλο με χειροβομβίδες ήταν το «τσουρέκι» του Καμμένου

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Αποβλήθηκε από τη δίκη της Siemens η Κωνσταντοπούλου

H «διαδικασία είναι στημένη» είπε στην έδρα ξ πρώην πρόεδρος της Βουλής επειδή απορρίφθηκε αίτημά της να παρασταθεί στη δίκη το σωματείο που εκπροσωπεί


ΝΔ για τις καταγγελίες της ΠΟΑΣΥ: Ο κατ’ ευφημισμόν υπουργός Προστασίας του Πολίτη ακούει;

Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή όλα όσα εκτυλίχθηκαν μετά τις επιχειρήσεις εκκένωσης υπό κατάληψη χώρων.

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 81χρονος Αλβανός που καταζητούνταν για βιασμό ανηλίκου

Για τα αδικήματα του βιασμού, ασέλγειας και αποπλάνησης παιδιού, συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό Μαυροματίου στην Θεσπρωτία από αστυνομικούς του Τμήματος Σαγιάδας, ένας Αλβανός 81 χρόνων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Σαντορινιός: Δεν διαφωνούσαμε με τα μέτρα, αλλά με τις συμφωνίες

Θα μας κουφάνουν εντελώς...

Η δεύτερη αξιολόγηση την οποία διαπραγματεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ (χωρίς επιτυχία εδώ και μήνες) περιλαμβάνει και μέτρα για το 2019 και αργότερα, περίοδο στην οποία θα έχουν μεσολαβήσει εκλογές και θα έχει αλλάξει η κυβέρνηση.

Οκτώ ομηρικοί καβγάδες σε ελληνικά reality που άφησαν εποχή - ΒΙΝΤΕΟ

Οι κόντρες και οι εντάσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών και ειδικά των reality.