19 Μαρτίου 2017

Τη Δευτέρα μιλάνε τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα του «διαγγέλματος» Σώρρα

Τα αποτελέσματα των ερευνών πάνω στα ηλεκτρονικά «αποτυπώματα» του διαδικτυακού διαγγέλματος του φυγόποινου Αρτέμη Σώρρα, αναμένουν αύριο Δευτέρα τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής.

ΒΙΝΤΕΟ-Η αδερφή του Cristiano Ronaldo διασκέδασε στον Αργυρό!

Η Κάτια Αβέιρο βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής και διασκέδασε στο Vogue Club με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να την καλεί επί σκηνής για να τραγουδήσει μια απ' τις επιτυχίες της, αφού στην Πορτογαλία κάνει καριέρα στον χώρο του τραγουδιού!

ΞΕΠΕΣΜΟΣ! Επί 20' ο Τσίπρας έγλυφε τη Γιάννα κι αυτή τον έφτυνε

20 ολόκληρα λεπτά κράτησε το τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα, στην Γιάννα Αγγελοπούλου, μετά την απόφαση του ΥΠΕΞ να της αφαιρέσει το διπλωματικό διαβατήριο με πρόσχημα την μη υποβολή της έκθεσης πεπραγμένων για τις δραστηριότητές της, ως πρέσβειρας εκ προσωπικοτήτων.

Βερολίνο εναντίον Ερντογάν: Δείχνουμε ανοχή αλλά δεν είμαστε ηλίθιοι!

Ξέσπασε ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Ζιγκμαρ Γκάμπριελ, δηλώνοντας στον Τούρκο ομόλογό του ότι ο Ερντογάν ξεπέρασε τα όρια.

Το Mega και ο Ιβάν

To ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για το MEGA είναι υπαρκτό.

Βέβαια δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να βρεθεί λύση στο ζήτημα της επαναλειτουργίας του καναλιού, πριν ψηφιστεί ο νόμος για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ ΣΥΡΙΖΑίων! Σεξουαλική παρενόχληση στην ΕΡΤ «πότε θα κάνουμε σ@ξ» και απάντηση «δεν υπάρχει απόδειξη»

[Προσέξτε στην απάντηση του Διευθυντή προς το θύμα το εξής: "η τάδε συνάδελφός σου ήταν τυχερή, καθώς σε άλλη περίπτωση παρενόχλησης είχε λάβει συγκεκριμένο μήνυμα που αποδείκνυε τους ισχυρισμούς της."... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΠΗΔΙΚΟΥΛΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΤΗΣ ΕΡΤ και το χούφτωμα είναι συχνό φαινόμενο]

Απίστευτο περιστατικό μεταξύ έμπειρης δημοσιογράφου και προϊστάμενου κορυφαίου ρεπορτάζ: "Μπορείς να σταματήσεις λίγο να μιλάς; Να ξέρεις ότι ήσουν πάντα το σεξουαλικό μου απωθημένο, να ξέρεις ποτέ δεν ήθελα καμία εδώ μέσα"!

Τρελό γέλιο ρίχνει ο Άδωνις με τον Βαξεβάνη: Το παίζει ειδήμων και δεν ξέρει πως γράφεται το "claw back"

Αποτέλεσμα εικόνας για αδωνις βαξεβάνης«Το παίζει ειδήμων ο @KostasVaxevanis για τα φάρμακα και το "claw back" το γράφει "glow back"..έχεις άλλη μία εβδομάδα (να ζητήσεις συγγνώμη)..λόγω του νόμου μετά (το εξώδικο θα ακολουθήσει αγωγή)..» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω απόσπασμα από σημερινό άρθρο της φυλλάδας του Βαξεβάνη, Documento:

Όταν η Αντριάνα Λίμα επικαλέστηκε τον… Άγιο Γεώργιο! (ΦΩΤΟ)

Πολλά θα περιμέναμε να δούμε από το γνωστό μοντέλο Αντριάνα Λίμα. Να την δούμε όμως μπροστά σε εικόνα του Αγίου Γεωργίου να προσεύχεται δεν θα το φανταζόταν ούτε ο πιο… Άγιος ασκητής!

Νέα στοιχεία για το τροχαίο με την Porsche -Υπάρχει και δεύτερο βίντεο [εικόνες]

Υπάρχει και δεύτερο βίντεο που έχει καταγράψει το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με την Porsche.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εθνος» στο δεύτερο βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο δείχνει το σημείο της εθνικής πριν από το πάρκινγκ, φαίνεται μία μαύρη Mercedes, η οποία φέρεται να κινείται με ταχύτητα περί των 160 χιλιομέτρων.

Ηχηρή διαμαρτυρία γυμνών φιλόζωων ακτιβιστών στο Μοναστηράκι [εικόνες]

Ακτιβιστές φιλοζωικών οργανώσεων πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όλα τα ζώα στο Μοναστηράκι το πρωί της Κυριακής.

Περιπολικό... τράκαρε το πούλμαν του Ολυμπιακού - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα απρόοπτο σημάδεψε την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο «Απόστολος Νικολαίδης», καθώς περιπολικό που συνόδευε το «ερυθρόλευκο» πούλμαν... έπεσε πάνω του από λάθος του οδηγού!

Το μήνυμα του Πετρούνια στον Τσίπρα: Αν μας βοηθήσετε, θα καμαρώσετε περισσότερους

Ο Έλληνας αθλητής έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρωθυπουργό, «απαντώντας» στα συγχαρητήρια που του έστειλε

«Διάλογο» μέσω των social media ανέπτυξαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ζήλεψε η σύζυγος του Τσακαλώτου για τη Σκάρλετ Γιόχανσον;

Μια ατάκα του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, για την χολυγουντιανή ηθοποιό, Σκάρλετ Γιόχανσον, ήταν αρκετή για να προκαλέσει... ποικίλες αντιδράσεις. Ποια όμως ήταν εκείνη της συζύγου του;

Οι πανέμορφες γυναίκες του ισραηλινού στρατού! - ΦΩΤΟ

Πανέμορφες, καυτές, Ισραηλινές στρατιωτίνες όπως δεν τις έχετε ξαναδεί! Στο Ισραήλ η στράτευση των γυναικών μπορεί να είναι υποχρεωτική αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οι γυναίκες αυτές στερούνται απαραίτητα τη... θηλυκή τους πλευρά.

Δείτε τα 23 πιο ισχυρά κράτη στον πλανήτη

Τη λίστα με τα 23 ισχυρότερα έθνη στον κόσμο δημοσίευσαν σε ειδική έκδοση οι αρμόδιοι φορείς, παρουσιάζοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες στην 1η θέση, παρ’ ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θεωρείται πρόεδρος εμπιστοσύνης και δεν χαίρει της εκτίμησης των υπολοίπων ηγετών, αλλά και μίας μεγάλης μερίδας των Αμερικανών πολιτών, ενώ στη 2η θέση ακολουθεί η Ρωσία.

Επίδειξη μαχητικών αεροσκαφών στο Άβαλον! Εντυπωσιακό βίντεο

Εντυπωσιακές οι πτητικές επιδείξεις των μαχητικών και άλλων αεροσκαφών από το αεροπορικό σόου στο Άβαλον της Αυστραλίας που ολοκληρώθηκε στις 5 Μαρτίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο που αναρτήθηκαν στο youtube και απεικονίζουν λίγη από τη μαγεία που έζησαν από κοντά οι θεατές.

H θρασύτερη κλοπή αυτοκινήτου [video]

Κακοποιός, με απίστευτο θράσος, κλέβει Range Rover την ώρα που ο ιδιοκτήτης του βάζει βενζίνη στο πρατήριο!

Η αστυνομία της Philadelphia των ΗΠΑ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει κακοποιό που έκλεψε Range Rover με απίστευτο θράσος.

ΒΙΝΤΕΟ-Σ@ξ χωρίς ταμπού με... ιστορικές αναφορές στην νέα σειρά εποχής της βρετανικής TV

Με την βοήθεια ιστορικών, οι δημιουργοί έστησαν μια αναπαράσταση του Λονδίνου του 18ου αιώνα, όπου υπολογίζεται πως εργάζονταν 50,000 πόρνες - Ακόμα και η παρθενιά ενός κοριτσιού «δημοπρατείται» σε μια από τις σοκαριστικές σκηνές

Γερμανίδα ΥΕΘΑ: Δεν υπάρχει λογαριασμός χρέους στο ΝΑΤΟ

Η γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν απέρριψε σήμερα τον ισχυρισμό του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος είπε πως η Γερμανία οφείλει στο ΝΑΤΟ και στις Ηνωμένες Πολιτείες "τεράστια ποσά" για την άμυνα.

ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ! Κίνδυνος να μην ενταχθεί κανένα έργο του Υπ. Υγείας στο ΕΣΠΑ 2014-20-Μετά από 26 μήνες κατέθεσαν στρατηγική που απορρίφθηκε

Του Βασίλη Κοντοζαμάνη*

Αν και έχουν περάσει 26 μήνες από την έγκριση των Τομεακών και Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-20, το Υπουργείο Υγείας δεν έχει παρουσιάσει ακόμα την εγκεκριμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση στρατηγική του. Είναι χαρακτηριστικό ότι η «αιρεσιμότητα 9.3» που αφορά τον Τομέα της Υγείας, δηλαδή η κάλυψη των προϋποθέσεων, προκειμένου να υπάρξει χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ των σχετικών δράσεων στην Υγεία, υπεβλήθη στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ε.Ε. ακριβώς με την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας, στο τέλος του 2016.

Ε ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΞΑΝΕ ΑΙΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ! Τόσκας για «τρομοδέματα»: Βερολίνο- Παρίσι μιλούν για ενέργεια μικρής σημασίας

Η Ελλάδα αποτελεί πόλο σταθερότητας και βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε θέματα ασφάλειας, δηλώνει μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα Real News.

ΒΙΝΤΕΟ-Ω ΤΟΝ ΠΟ@ΣΤΗ! Όταν ο Τσίπρας έλεγε για την αξιοπιστία του Reuters

Τώρα σε ανακοίνωση του Μαξίμου κατηγορούν το πρακτορείο για Fake News!

Fake News το Reuters λέει το Μαξίμου. Προφανώς πρέπει να ενημερωνόμαστε μόνο από το Χωνί, το Documento, την ΕΡΤ και την Αυγή

Εισβολή άπλυτων του Ρουβίκωνα στον ΑΔΜΗΕ

Aπό επεισόδια σημαδεύτηκε η σημερινή Κυριακή τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη. Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας έκανε ακόμα μία εισβολή σε δημόσιο κτήριο, αυτή τη φορά στον ΑΔΜΗΕ, την ώρα που ομάδα αντιεξουσιαστών στην Θεσσαλονίκη προκαλούσε επεισόδια στο κέντρο της πόλης.

Daily Mail: Ο Κυριακού έχει καταγγείλει την Μαρί ότι του σούφρωσε όλα τα πολύτιμα αντικείμενα

Εκτενή αναφορά στο διαζύγιο του Μίνωα Κυριακού με τη σύζυγό του Μαρί κάνει δημοσίευμα της Daily Mail.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της Daily Mail αναφέρει:

ΧΑΣΙΚΛΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ! Τα τρία λεπτά του τρόμου στο Ορλί: Θα υπάρχουν νεκροί φώναζε ο δράστης

Πώς περιέγραψε ο εισαγγελέας την επίθεση σε βάρος των τριών στρατιωτών - Στην τσάντα του βρέθηκαν ένα Κοράνι και 750 ευρώ - Στο σπίτι του βρέθηκε κοκαΐνη και ξένα χαρτονομίσματα - Πού εστιάζεται η έρευνα των γαλλικών αρχών

Ασημένιο μετάλλιο στο Μπακού η Μιλλούση-Συγχαρητήρια Τσίπρα- Μητσοτάκη

Με 13,633 β. στον τελικό τερμάτισε πίσω από τη Ρουμάνα σταρ Καταλίνα Πονόρ (13,833 β.) - Το Σάββατο ο σύντροφός της Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό στους κρίκους στην ίδια διοργάνωση

Τηλεθέαση: Ο έγχρωμος Μπακαλόγατος έστειλε τον ΑΝΤ1 στο 45,2%!

Στα ύψη η τηλεθέαση του καναλιού! Κρύο και βαρυχειμωνιά στα υπόλοιπα κανάλια!

Ο μοναδικός και ξεκαρδιστικός Ζήκος, ο Μπακαλόγατος του παντοπώλη κυρ Παντελή, έγινε έγχρωμος και ήρθε σε Ά τηλεοπτική μετάδοση στον ΑΝΤ1, το βράδυ του Σαββάτου. Η θρυλική ελληνική ταινία έστειλε την τηλεθέαση του ΑΝΤ1 στα ύψη και τα υπόλοιπα κανάλια στην πολική ζώνη…

Nτοκουμέντο: Τα απόρρητα βίντεο από τις πυρηνικές δοκιμές των ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι γνωρίζουν την καταστροφική δύναμη μιας πυρηνικής βόμβας, όπως αποδείχθηκε εξάλλου με τον πλέον τραγικό τρόπο στις περιπτώσεις της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι. Εδώ και λίγες ημέρες, αναρτήθηκε στο YouTube μια σειρά βίντεο από τις πυρηνικές δοκιμές των ΗΠΑ από το 1945 έως το 1962 στη Νεβάδα και τις νήσους Μάρσαλ.

ΗΠΑ: Αστυνομικοί απολύθηκαν κάνοντας σ@ξ σε ώρα υπηρεσίας

Από την έρευνα αποδείχθηκε ότι το ζευγάρι είχε συνευρεθεί τουλάχιστον δύο φορές ενώ δούλευαν, ενώ αντάλλασσαν και φωτογραφίες π@ρνό

Ποδοσφαιριστής ευχαριστεί τη σύζυγο και... την ερωμένη του - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη σε συνέντευξη που έδωσε ποδοσφαιριστής μετά το τέλος του αγώνα.

Αντετοκούμπο: Μακριά απ' τον καλό του εαυτό! Εφυγε τραυματίας!

Μακριά από τον καλό του εαυτό βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και δεν βοήθησε τους Μπακς να αποφύγουν την ήττα με 117-92 από τους Γουόριορς. Μάλιστα ο Ελληνας σούπερ σταρ, αποχώρησε τραυματίας πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, όταν σε ένα κόψιμο στον Γκριν, φάνηκε πως κτύπησε στον δεξιό του αστράγαλο, όταν "προσγειώθηκε" στο παρκέ.

Μάρτιν Σουλτς: Ο πρώην αλκοολικός βιβλιοπώλης που νομίζει ότι απειλεί την Μέρκελ

Από την αποτυχία να εισαχθεί σε πανεπιστήμιο, στην προεδρία των Σοσιαλιστών και την διεκδίκηση της Καγκελαρίας - Μιλά για κοινωνική δικαιοσύνη και υπόσχεται να αναμορφώσει και το «τοτέμ» του κόμματος, τις μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά του Σρέντερ

ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ! Σπίρτζης: Σύμβαση με την ΕΛ.ΑΣ. για τη φρούρηση των σταθμών μετρό και ΗΣΑΠ

Προγραμματική Σύμβαση με την Ελληνική Αστυνομία για ξεχωριστή φρούρηση των σταθμών και του δικτύου του ΜΕΤΡΟ και του ΗΣΑΠ θα υπογράψει ο ΟΑΣΑ, όπως ανακοίνωσε σε σημερινή συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.

Φάπες Οικονόμου σε Ζαχαριάδης: Μόνο ο Σώρρας και ο Τσίπρας έταξαν 751 μισθό

Άγριος καβγάς on air του βουλευτή της ΝΔ και του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

Καβγά on air για τον κατώτατο μισθό των 751 ευρώ και τον... Αρτέμη Σώρρα είχαν ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου και ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στον Λευκό Πύργο -Σε παράλληλες συγκεντρώσεις αντιεξουσιαστών και εθνικιστών

Επεισόδια σημειώθηκαν στον Λευκό Πύργο, κατά τη διάρκεια παράλληλων συγκεντρώσεων εθνικιστικών οργανώσεων και αντεξουσιαστών.

ΣΟΚ! Ο Ρουσόπουλος βάζει "υψηλό βαθμό στον Τσίπρα"-Δείτε που

Οργανωμένο σχέδιο των Τούρκων οι πυρκαγιές του 2007

Για οργανωμένο σχέδιο απαξίωσης της κυβέρνησης Καραμανλή έκανε λόγο ο Θόδωρος Ρουσόπουλος. Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του  πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με αφορμή τα όσα είπε για τη διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και το «φούσκωμα» του ελλείμματος.

Ο μύθος του αριστερού καλλιτέχνη

Ρένος Χαραλαμπίδης

Πάντα με έβαζαν σε σκέψεις τα γνωστά λόγια του Xατζιδάκι πως «στην Ελλάδα για να κάνεις καριέρα πρέπει να είσαι ή αριστερός ή ομοφυλόφιλος. Εγώ πάντως αριστερός δεν είμαι».

ΝΕΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ! Εκτός μειώσεων οι συντάξεις βουλευτών και αιρετών στους ΟΤΑ

Παράθυρο εξαίρεσης για τις βουλευτικές συντάξεις αλλά και τις συντάξεις αιρετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποκαλύπτεται στην εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου 4387.

Ο Τραμπ «δεν άκουσε» την ερώτηση της Μέρκελ για τη χειραψία -Η απάντηση του Λ. Οίκου

Ήταν το στιγμιότυπο που σχολιάστηκε όσο κανένα άλλο απ’ όλη τη συνάντηση της γερμανίδας καγκελαρίου με τον αμερικανό πρόεδρο.

Σοκ! Ευρωπαϊκή χώρα θρήνησε στο Survivor δύο νεκρούς!

Μεγάλο φαίνεται πως είναι το «τίμημα» της δημοσιότητας και του χρηματικού επάθλου για τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι επιβίωσης «Survivor» που σημειώνει μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης με το κοινό να παρακολουθεί «μαχητές» και «διάσημους» να τα δίνουν όλα για την ασυλία ή για ένα… κρουασάν!

Η ΕΛΑΣ εξετάζει πιθανή διαφυγή του Σώρρα στην Ιταλία - Ερευνες στην Πάτρα

Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγος του καταδικάστηκαν σε 8 χρόνια κάθειρξη, αλλά ακόμη παραμένουν άφαντοι.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει εξονυχιστικά το βίντεο του Σώρρα με όσα είπε το Σάββατο, ώστε να βρει κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του.

Γαλλία: Η Ζωή Κω/λου αγκαζέ με τον κομμουνιστή Μελανσόν

Στην πρώτη γραμμή «αγκαζέ» με τον Ζαν Λικ Μελανσόν η Ζωή Κωνσταντοπούλου συμμετείχε σήμερα το απόγευμα, στη μεγάλη πορεία από την πλατεία της Βαστίλλης, στην πλατεία της Δημοκρατίας.

Ο νέος «Greek Freak» του ΝΒΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Την ευκαιρία από τα μαλλιά άρπαξε ο Γιάννης Παπαγιάννης στην αναμέτρηση των Σακραμέντο με τους Οκλαχόμα Θάντερς.

Τούρκοι αγοράζουν σπίτια στην Αθήνα αξιοποιώντας το πρόγραμμα «Χρυσή βίζα»

Δεκάδες Τούρκοι τους τελευταίους μήνες αγοράζουν σπίτια στην Αθήνα αξιοποιώντας το πρόγραμμα «χρυσή βίζα» και εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άδεια διαμονής.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 19-03-2017

Δείτε τα