21 Μαρτίου 2017

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Tα «ιδιαίτερα» μαθήματα Βιολογίας που έκανε νεαρή καθηγήτρια σε 17χρονο: Σεξ στο σχολείο [εικόνες]

Μια 27χρονη καθηγήτρια Βιολογίας συνελήφθη στις ΗΠΑ για ανάρμοστη σεξουαλική σχέση με μαθητή της.

Ο λόγος για τη Σάρα Φόουλκς, που απολύθηκε από το Λύκειο του Λόκχαρτ στο Τέξας και μπορεί να οδηγηθεί στη φυλακή επειδή έκανε σεξ με έναν 17χρονο μαθητή της.

ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ Η ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ! Η ΠΟΣΠΕΡΤ δεν θέλει να μετρά η AGB την τηλεθέαση της ΕΡΤ

«Δεν έχει ξεχαστεί ότι το μαύρο της ΕΡΤ βασίστηκε και σε δήθεν μετρήσεις της AGB που επικαλέστηκε ο Σαμαράς», υπογραμμίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ και αναφέρει ότι ο Μητσοτάκης, μαζί με άλλα στελέχη της ΝΔ επιθυμούν ένα «νέο μαύρο»

Και η Βρετανία απαγορεύει κινητά και λάπτοπ σε πτήσεις από "Μογγολία" και άλλες 5 χώρες

To Λονδίνο αποφάσισε με τη σειρά του, μετά την Ουάσιγκτον, να επιβάλλει περιορισμούς στη μεταφορά από τους επιβάτες ηλεκτρονικών συσκευών στην καμπίνα, με στόχο την ασφάλεια των επιβατών.

Ο τελευταίος διάλογος του Σώρρα πριν εξαφανιστεί -Με δημοσιογράφο

Την περασμένη Παρασκευή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγος του καταδικάστηκαν σε φυλάκιση και έκτοτε η Αστυνομία τους αναζητεί για να τους συλλάβει. Ωστόσο, ο Σώρρας παραμένει ακόμη άφαντος και μόνο στοιχείο είναι το βίντεο με την δήλωση του που κυκλοφόρησε το Σάββατο.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΧΑΛΒΑΔΕΣ! ΟΝΝΕΔ για νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς έχουμε ιστορία, αυτοί ποινικό μητρώο

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στις κομματικές νεολαίες που ξεκίνησε με αφορμή το «ερωτηματολόγιο» της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ προς τα μέλη της

DW: Σε ελληνικό φόντο ο γερμανικός προεκλογικός αγώνας

Οι νέες δηλώσεις του Β. Σόιμπλε για την Ελλάδα και το ζήτημα της συμμετοχής του ΔΝΤ σχολιάζονται εκτενώς από τον γερμανικό Τύπο

Άδωνις Γεωργιάδης για το "σκάνδαλο" Βατοπεδίου το 2010

ΑΘΗΝΑ 23/09/2010

Την άποψη ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο στην υπόθεση του Βατοπεδίου, εξέφρασε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό FLASH.

ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΑΡΑ! Αυξάνει την προκλητικότητα η Τουρκία: Αερομαχίες και 33 παραβιάσεις την Τρίτη

Έξι μαχητικά, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν οπλισμένα, εισήλθαν στον ελληνικό εναέριο χώρο, προκαλώντας την αντίδραση της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας

Ο ήρωας του σχολείου με σύνδρομο Down - Τον σήκωσαν στα... χέρια

Η 21η Μαρτίου είναι αφιερωμένη στα άτομα με σύνδρομο Down.

Η ημέρα δεν επιλέχτηκε τυχαία, αλλά από τα αριθμητικά δεδομένα του συνδρόμου (3ο χρωμόσωμα στο 21ο ζεύγος = 3.21). Στόχος του εορτασμού αυτής της ημέρας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για τα ιδιαίτερα αυτά άτομα.

ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΡΕ! Χρυσόγονος σε Κομισιόν: Πάνω από 500.000 Ελληνες με κατάθλιψη -Αύξηση αυτοκτονιών εξαιτίας της λιτότητας

Οι ασθενείς με κατάθλιψη ξεπέρασαν τους 500.000 στην Ελλάδα, ενώ ραγδαία είναι η αύξηση των αυτοκτονιών εξαιτίας των μέτρων λιτότητας.

Ασπρόπυργος: Συνέλαβαν δυο 19χρονους ΓΥΦΤΟΥΣ που πριν μια βδομάδα πυροβόλησαν αστυνομικούς

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους τρεις δράστες που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας αστυνομικών, πριν από μια εβδομάδα, στον Ασπρόπυργο.

Κώστας Καραμανλής: Βουλευτής το ‘89, πρόεδρος σαν σήμερα το ‘97

Πέρασαν ακριβώς 20 χρόνια από την ημέρα όπου ο Κώστας Καραμανλής έγινε ο νεώτερος πρόεδρος στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας. Ο πολιτικός χρόνος έχει πυκνώσει πολύ, όμως, και είναι αλήθεια πως μοιάζει να έχουν περάσει πολλά περισσότερα…

Σάρον Στόουν: Θεά στα 59 της -Με βαθύ ντεκολτέ σε φιλανθρωπικό σόου [εικόνες]

Η σταρ του ερωτικού θρίλερ «Βασικό Ενστικτο» απέδειξε πως δεν έχει χάσει το σεξαπίλ της ούτε στον ελάχιστο βαθμό, στην ηλικία των 59.

ΒΙΝΤΕΟ-Η πιο γυμνασμένη 70άρα στον κόσμο -Κάνει μπόντι μπίλντινγκ και κατεβαίνει σε αγώνες

Είναι η ζωντανή απόδειξη, πως η ηλικία δεν είναι παρά μόνο ένα απλό νούμερο!
Αν σας ρωτούσαν τι ξέρετε για το μπόντι μπίλντινγκ, τότε οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα απαντούσατε, με το όνομα «Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ» και θα φέρνατε στο μυαλό σας νέους ανθρώπους, με υπερβολικά γυμνασμένα σώματα και...

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ Η ΕΛΛΑΣ! Χαμός με ηλικιωμένο οδηγό στο Ηράκλειο - Η καταδίωξη και το κόλπο του παππού

Δεν σταμάτησε σε σήμα μοτοσικλετιστή της Ομάδας ΔΙΑΣ ένας ηλικιωμένος οδηγός δικύκλου στο Ηράκλειο σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα, μετά από... "καταδίωξη" η μοτοσικλέτα της αστυνομίας, να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι του.

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ! Ντάισελμπλουμ: Η ελληνική οικονομία δεν έχει ανακάμψει! Καμία υποχώρηση στα εργασιακά

- Ντάισελμπλουμ: Να οριστικοποιήσουμε τα εκκρεμή ζητήματα σε μία πολιτική συζήτηση που θα γίνει στο Eurogroup, αν όχι σε αυτό της 7ης Απριλίου, τότε στο Eurogroup του Μαϊου
- Σόιμπλε: Χωρίς το ΔΝΤ δόση δεν παίρνετε και να ξεχάσετε ελάφρυνση χρέους!

ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑίων=Ο μεγάλος πειρασμός της αξιολόγησης: Να περιμένουμε να κερδίσει ο Σουλτς τις γερμανικές εκλογές!

Διαβάστε το όνειρό τους όπως το περιγάφει ο Ευαγγελάτος που έχει καταντήσει φερέφωνό τους:

Πριν από τρεις μήνες θα ήταν ένα παραμύθι χωρίς δράκους. Σήμερα αρχίζει σιγά-σιγά να αποκτά τα χαρακτηριστικά του plan B για την αξιολόγηση και προπαντός για τα δημοσιονομικά μέτρα μετά το 2018 και τη ρύθμιση του χρέους.

Η ΝΔ απαντάει στις κουτοπονηριές ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ψηφίζουμε τα μέτρα -Η κυβέρνηση αναζητεί στήριξη από το εξωτερικό

Τον ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» η ΝΔ πίσω από την περίεργη κινητικότητα των τελευταίων ωρών, αλλά και τις αμφίσημες δηλώσεις κάποιων παραγόντων του εξωτερικού που ασκούν πίεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπερψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει στην Βουλή ο Τσίπρας.

Ο συνήγορος του ηγούμενου Εφραίμ στον ΑΝΤ1: Δικαιώθηκαν και τα πολιτικά πρόσωπα - ΒΙΝΤΕΟ

«Δικαιώθηκαν και τα πολιτικά πρόσωπα από την απόφαση για το Βατοπέδι», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του ηγούμενου Εφραίμ, Μιχάλη Δημητρακόπουλου στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ στέλνει άνθρωπο στον Άρη - Υπέγραψε τη χρηματοδότηση της NASA

Το σχέδιο ξεκινά την εφαρμογή του με τα πρώτα 19,1 δισ. δολάρια το 2018 - Η «πτήση» για τον «κόκκινο πλανήτη» αναμένεται να υλοποιηθεί το 2030 - Προ των πυλών η πρώτη αποστολή ανθρώπου στον πλανήτη

ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ! Βόλος: Τμήμα της οροφής στο ΙΚΑ έπεσε στα κεφάλια ασθενών [εικόνες]

Τραγικές είναι οι συνθήκες που επικρατούν στο ΙΚΑ Βόλου, όπως προδίδει ένα περιστατικό που κατήγγειλαν ασθενείς.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΡΕ ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΕ; «Αντάρτικο» από τον δήμαρχο Ηρακλείου: Δεν απολύεται κανένας εργαζόμενος

«Αντάρτικο» από τον δήμαρχο Ηρακλείου: Δεν απολύεται κανένας εργαζόμενος

«Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου είναι απαραίτητοι για να διατηρηθεί η πόλη καθαρή», δήλωσε ο Βασίλης Λαμπρινός

Βατοπέδι - Tο χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Αυλαία με την αθώωση όλων των κατηγορουμένων που βρίσκονταν στο εδώλιο εδώ και δύο χρόνια για την υπόθεση των ανταλλαγών του ελληνικού δημοσίου με την Μονή Βατοπεδίου, έριξε σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

ΨΟΦΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ! ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟ@ΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟ@ΝΙΑ ΔΕ ΛΕΕΙ! Το ποίημα του Κουράκη για την παγκόσμια μέρα ποίησης

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα ποίησης, ο Τάσος Κουράκης πόσταρε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ένα ποίημα από την συλλογή του «Η λίμνη Βικτορία» με τίτλο «Το μάτισμα». Όπως είναι γνωστό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής ασχολείται με την ποίηση και έχει εκδώσει επτά ποιητικές συλλογές.

«Παραλήρημα» του υπουργείου Δικαιοσύνης για το κυβερνητικό νομοθετικό έργο

Το υπουργείο Δικαιοσύνης παρουσιάζει τα  8 σημεία του νομοθετικού κυβερνητικού  έργου των δύο και πλέον ετών  διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ  «άλλοι, 40 και πλέον χρόνια τώρα εναλλασσόμενοι στη διακυβέρνηση, μόνο διακήρυσσαν

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε τους πολίτες για τις ώρες κοινής ησυχίας μεσημέρι και βράδυ


[Ναι αλλά να πηγαίνετε κι εσείς όταν σας καλούν για ηχορύπανση...]

Με επίσημη ενημέρωση της μέσω των social media, η Ελληνική Αστυνομία υπενθύμισε στους πολίτες της ώρες κοινής ησυχίας.

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας μας γυρίζει διαρκώς στο παρελθόν

«Άλλη μια φορά, είμαστε στο ίδιο έργο θεατές», διαπιστώνει ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, για την πορεία της αξιολόγησης.

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΟΝΟ Η ΑΘΩΩΣΗ➤Ποίημα-τρολ από πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το Βατοπέδι

Η Ηρώ Διώτη ανάρτησε τη δημιουργία της με τίτλο «Παγκόσμια Ημέρα της Αντιποίησης»

Νέο «χτύπημα» της πρώην βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του διαδικτύου, αυτή τη φορά με αφορμή τις αθωωτικές αποφάσεις για το Βατοπέδι.

Φαήλος Κρανιδιώτης: «Ερωτηματολόγιο αλληλεγγύης στην ανομία από τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης σχολιάζοντας το απίστευτο ερωτηματολόγιο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΘΕΟΣ Ντάισελμπλουμ: Οι χώρες του νότου έφαγαν τα λεφτά σε ποτά και γυναίκες και ζητούν βοήθεια

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ δέχθηκε σφοδρά πυρά από ευρωβουλευτές καθώς αρνήθηκε να ανακαλέσει ή να ζητήσει συγνώμη για δήλωσή του στη FAZ με την οποία αναφέρεται μειωτικά για τις νότιες ευρωπαϊκές χώρες.

Βιωματικές ποινές σε όσους προκαλούν σοβαρά τροχαία ατυχήματα

Την υιοθέτηση των βιωματικών ποινών σε όσους προκαλούν σοβαρά τροχαία ατυχήματα εξετάζει το υπουργείο Μεταφορών, σύμφωνα με τον υφυπουργό, Νίκο Μαυραγάνη.

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ; Οι αποδέκτες των 8 τρομοπακέτων: Κορυφαίοι της ΕΕ, ΕΚΤ, Fitch, εταιρείες-Ο "μάγειρας" πίσω από τα τρομοδέματα! Το σχέδιο Γοργοπόταμος και η Επαναστατική Αυτοάμυνα

[Συνεχίζεται το σόου με τα δήθεν τρομοπακέτα που έπιασε η ΕΛΑΣ... δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι η είδηση είναι μούφα... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΕΑ ΠΑΚΕΤΑ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ... είναι σα να λέμε η 17Ν εκτόξευσε ρουκέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία και μετά από 4 μέρες πήγαν να ξαναεκτοξεύσουν ρουκέτα, πάλι στην αμερικάνικη Πρεσβεία... σοβαροί να 'μαστε]

Με το σταγονόμετρο βγαίνουν οι πληροφορίες για τους αποδέκτες των 8 τρομοπακέτων που εντόπισε χθες η ΕΛΑΣ στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν γίνει γνωστοί οι 5 από τους 8 αποδέκτες των παγιδευμένων με εκρηκτικό μηχανισμό δεμάτων. Είναι τρία φυσικά πρόσωπα που εκπροσωπούν θεσμούς και δύο οργανισμοί,

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΗ ΝΔ➤Καμμένος: «Πολιτική τρομοκρατία» κατά Καραμανλή η υπόθεση Βατοπεδίου

[Το τελευταίο καιρό ο Δημητράκης ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ διαφωνεί σε όλα όσα κάνει η κυβέρνηση... καταλάβατε γιατί; Ψάχνει σωσίβιο στη ΝΔ όταν προσεχώς βουλιάξει το καράβι ΑΝΕΛ]

Να ανοίξει η συζήτηση για τους λόγους που οδήγησαν την χώρα στην μέγγενη του ΔΝΤ και των μνημονίων ζητά ο κ. Δημήτρης Καμμένος

ΞΥΔΑΚΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ! Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση για το Βατοπέδι

Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του Βατοπεδίου, όπως επίσης και την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

ΠΟΕΔΗΝ: Ανοίγουν άρον – άρον τα χειρουργεία του νοσοκομείου Ζακύνθου χωρίς να πληρούνται οι όροι ασφαλείας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων σημειώνει ότι δεν ελήφθη υπόψη το υπόμνημα του Επιστημονικού Συμβουλίου προς τους Υπουργούς Υγείας, τη Διοικήτρια του Γ.Ν. Ζακύνθου και την Εισαγγελία Ζακύνθου

ΑΔΙΑΝΟΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΠ! Αποκαλύψεις από τον πρέσβη Κασκαρέλη για τον Γιώργο Παπανδρέου: «Δεν καταλάβαινε»

Μία άγνωστη, κωμικοτραγική ιστορία με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Παπανδρέου και την Μαντλίν Ολμπράιτ, όταν αμφότεροι ήταν υπουργοί Εξωτερικών, αποκαλύπτει ο πρέσβης Βασίλης Κασκαρέλης.

Φωτογραφίες: Πανηγυρική υποδοχή στον Εφραίμ

Φωνάζοντας «άξιος άξιος» και καταχειροκροτούμενος από τους πιστούς ο Εφραίμ ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ στο πλευρό του είχε τον πάτερ Αρσένιο

Αγγλία: Ισοβίτης βιαστής αποφάσισε να αλλάξει φύλο στη φυλακή

«Άλλαξα το όνομά μου σε γυναικείο για να αποδείξω στις αρχές και σε όλους πως είμαι πολύ σοβαρή για το φύλο μου και πως δεν νιώθω σωστά ως άνδρας. Νιώθω σαν γυναίκα παγιδευμένη σε ανδρικό σώμα»

Οργή στη Δανία κατά της Τουρκίας -Τι συνέβη με οπαδούς του Ερντογάν

Η Δανία κλήτευσε για εξηγήσεις τον Τούρκο επιτετραμμένο μετά την αποκάλυψη ότι Δανοί υπήκοοι τουρκικής καταγωγής μπήκαν στη μαύρη λίστα της Άγκυρας και κατηγορούνται για προδοσία βάσει «πληροφοριών» που έδιναν οπαδοί του Ερντογάν μέσω ειδικής τηλεφωνικής γραμμής.

Υπουργική Απόφαση με το «όραμα» του κ. Ξανθού- Όραμα είναι ή οράματα;

Την ώρα που τα νοσοκομεία κυριολεκτικά καταρρέουν, οι άνθρωποι ζουν εφιάλτη με το ΕΚΑΒ να τους περιφέρει μεταξύ νομών για μια αξονική τομογραφία και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα συνεχίζει να είναι στα ...σκαριά, δηλαδή ανύπαρκτη, ο υπουργός Υγείας εξέδωσε Υπουργική Απόφαση με πολλά και ωραία που θέλει να εφαρμόσει στην Υγεία και μάλιστα με ...αέρα το 2020!

Γαλλία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών μετά το σκάνδαλο με τις κόρες του

Οι κόρες του ξεκίνησαν να εργάζονται για τον Λε Ρου περίπου στην ηλικία των 15 με 16 ετών και συνολικά υπέγραψαν 14 και 10 συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου από το 2009 ως το 2016, με συνολικές απολαβές ύψους 55.000 ευρώ

ΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ! Σόιμπλε: Οι αποφάσεις που θα πάρουμε ισχύουν και μετά τις εκλογές στην Ελλάδα

Παρέμβαση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ στο θέμα που είχε προκύψει νωρίτερα μετά τις δηλώσεις Σαπέν και τη διάψευση του ΔΝΤ ότι έχει ζητήσει εγγυήσεις από τη ΝΔ

26.000 ευρώ για μια ανθρώπινη ζωή: Η τραγική ιστορία πίσω από την αερογέφυρα στην Κηφισίας

Το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου 2009, ο 15χρονος Σόλωνας Καρυδάκης είχε βγει έξω με τους φίλους του και διέσχιζε τη διάβαση της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού, όταν ένας οδηγός τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ναι, βλέπω Survivor!

Και βαρέθηκα να βλέπω δεξιά και αριστερά αυτή την απόλυτη σιγουριά της υποτιθέμενης κουλτούρας

Παραδόξως έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κουβέντα στα social media σχετικά με την ποιότητα του τηλεπαιχνιδιού survivor. Σχεδόν όλοι οι σχολιάζοντες  περιγράφουν με απέχθεια πόσο χαμηλού επιπέδου είναι αυτό το παιχνίδι απαξιώνοντας έμμεσα ή και ξεκάθαρα όσους το παρακολουθούν. Επειδή είμαι ένας από αυτούς που το βλέπει, όποτε μπορώ τουλάχιστον και βαρέθηκα να βλέπω δεξιά και αριστερά αυτή την απόλυτη σιγουριά της υποτιθέμενης κουλτούρας που κατακρίνει ό,τι δεν συμφωνεί με τα δικά της κριτήρια, πριν κάποιος/α σχολιάσει αρνητικά όσους το παρακολουθούν ας αναλογιστεί τα εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τον Καπίνο του

Του Σάκη Μουμτζή

Ο Καπίνο είναι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, που τον έσωσε προχθές στο ντέρμπι με τον «αιώνιο αντίπαλο» του, από μια, ιστορικών διαστάσεων, συντριβή. Με την απόδοσή του όχι μόνον περιόρισε την έκταση της ήττας, αλλά θεωρητικά έδινε στους συμπαίκτες τους την δυνατότητα, να πάρουν την ισοπαλία, με λίγη τύχη και περισσότερη προσπάθεια. Κρατούσε την ομάδα του «μέσα στο παιχνίδι», μέχρι τέλους.

Ποιοι Έλληνες είναι στους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου και οι κορυφαίοι Έλληνες εφοπλιστές με μικτό στόλο

Ο Μπιλ Γκέιτς παραμένει στην κορυφή, βάσει του Forbes!

Ο Φίλιππος Νιάρχος καταλαμβάνει την...

ΦΩΤΟ-Απίστευτο μπινελίκι στον Τσίπρα μετά από tweet για τον Ελύτη

"Εικοσιένα χρόνια σήμερα από το θάνατο του Οδυσσέα Ελύτη. Η ποίησή του θα μας θυμίζει πάντα πως οι αξίες δεν αποτιμώνται ποσοτικά" έγραψε ο Τσίπρας στο Twitter και από κάτω έγινε το έλα δεις:

40 χρόνια VW Golf GTI: Πόσο έχει αλλάξει; [video]

To VW Golf GTI Clubsport είναι μεγαλύτερο και βαρύτερο από το αρχέτυπο. Αλλά αδιανόητα πιο γρήγορο. Είναι και πιο fun-to-drive;

Πριν από 40 χρόνια οι μηχανικοί της Volkswagen προσάρμοσαν το σύστημα μηχανικού ψεκασμού της Bosch στον κινητήρα του Audi 80.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ! Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Κοινωνιολογική έρευνα η ερώτηση «εσείς θα κλέβατε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ;»

[Φυσικά τα τσογλανάκια το "κλοπή" που λένε τώρα, στο ερωτηματολόγιό τους το έχουν μέσα σε παρένθεση, αφού όπως γράφουν θεωρούν την κλοπή "ακτιβιστική δράση απαλλοτρίωσης" σε μια εμφανή προσπάθεια απενοχοποίησής της]

Έτσι επιχειρούν να απαντήσουν στη δριμεία κριτική που ασκείται για το ερωτηματολόγιο ενόψει του 1ου Συνεδρίου τον Απρίλιο - Παρέμβαση Τσίπρα ζητά η ΝΔ

Παγερά αδιάφορη εμφανίζεται η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί από το ερωτηματολόγιο προς τα μέλη της στο οποίο μεταξύ άλλων ρωτά αν θα έκλεβαν τρόφιμα από σούπερ μάρκετ ή αν θα έπαιρναν μέρος σε καταλήψεις τραπεζών και δημοσίων κτηρίων.

Ελλάδα - Ισραήλ: Υπογράφηκε πρόγραμμα αμυντικής συνεργασίας - ΦΩΤΟ

Την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 υπεγράφη στο ΓΕΕΘΑ, το Πρόγραμμα Αμυντικής Συνεργασίας (ΠΑΣ) έτους 2017 μεταξύ της Ελλάδος και του Ισραήλ, σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ-ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ-Οι πιστωτές επιμένουν για μεγάλες μειώσεις σε συντάξεις-αφορολόγητο

Παρά το γεγονός ότι Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου-Χουλιαράκης συμφώνησαν στις απαιτήσεις των δανειστών για τα εργασιακά - ​Brussels Group μέχρι την Πέμπτη και βλέπουμε