23 Μαρτίου 2017

Οι «συντηρητικοί» της Μέρκελ ζητούν δεξιά στροφή και... «όχι άλλη βοήθεια στην Ελλάδα!»

Την ώρα που το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα AfD κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος και το SPD των Σουλτς/Γκάμπριελ «κονταροχτυπιέται» με το CDU της Άνγκελα Μέρκελ στις δημοσκοπήσεις εν όψει των γερμανικών εκλογών, ένας νέος «πονοκέφαλος» εκ δεξιών έρχεται να προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην καγκελάριο.


Η Γερμανία μπλοκάρει τις εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία

Η γερμανική κυβέρνηση φέρεται να έχει μπλοκάρει μια σειρά από εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία.

Η απόφαση αφορά έντεκα παραγγελίες και έχει ληφθεί πριν από την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ των δύο χωρών.


Σύμπραξη Άδωνι - Ζερβουδάκη στις... τηλεπωλήσεις (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ανατροπή έγινε στην εκπομπή τηλεπωλήσεων του Άδωνι Γεωργιάδη. Στο στούντιο της εκπομπής του αντιπροέδρου της ΝΔ βρέθηκε ο επιχειρηματίας Θεοδόσης Ζερβουδάκης, ο οποίος μάλιστα έκανε ειδικές προσφορές και παρουσιάσεις στα κινητά του!

Τα πόθεν έσχες των υποψηφίων στη Γαλλία-Τα 3,6 εκ της Λεπέν και το πολεοδομικό πρόστιμο του κομμουνιστή

Όπως φαίνεται όμως οι «καινοτομίες» οι οποίες δείχνουν και την βαρύτητα που δίνει η Γαλλία στις επερχόμενες εκλογές, δεν σταματούν στο Debate. Σήμερα η αρμόδια αρχή οικονομικών δεδομένων της Γαλλίας, έδωσε στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες και των 11 υποψηφίων.


Αποκάλυψη: Ο JFK ήταν θαυμαστής του... Χίτλερ!

Μία δημοπρασία, ένα ιστορικό ημερολόγιο, δύο μεγάλα ονόματα, μία αιματοβαμμένη περίοδος και πολλά, μεγάλα και ασύλληπτα μυστικά. Το ερώτημα που προκύπτει από τη σύνδεση των παραπάνω είναι το εξής. 

BINTEO-Τόμσεν: Σε 20 χρόνια θα δείτε φως-Παίρνετε συντάξεις Γερμανίας

[Η απάντηση στο "γιατί να μην παίρνουμε;" και "θέλετε να μας φτωχοποιήσετε" του ούγκανου είναι απλή: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ!]

Άστραψε και βρόντηξε ο Πολ Τόμσεν σε ομιλία του την Τετάρτη σε φοιτητές σε πανεπιστήμιο της Οξφόρδης με το 90% των όσων είπε, να περιστρέφονται γύρω από το ελληνικό πρόγραμμα.
Ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι «σε αυτό το πρόγραμμα το πρόβλημα είναι ότι δεν τελειώνουν οι αξιολογήσεις», επισημαίνοντας ότι «μόνο πέντε από τις 16 έχουν ολοκληρωθεί»,


Η ιστορία πίσω από τις γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι Κένεντι στον Σκορπιό

Η εμπλοκή του Ωνάση και η παράλληλη σχέση με την Κάλλας

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη σχέση του Έλληνα κροίσου, Αριστοτέλη Ωνάση, με την Τζάκι Κένεντι φέρνει στο φως της δημοσιότητας το βιβλίο «Ο καλός γιος: Ο JFK τζούνιορ και η μητέρα που αγάπησε», του Κρίστοφερ Άντερσεν. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του συγγραφέα, πριν από 45 χρόνια, τον Νοέμβριο του 1972, δέκα στον αριθμό φωτογράφοι κατάφεραν να πλησιάσουν στον θαλάσσιο χώρο του Σκορπιού και να απαθανατίσουν τη Τζάκι ολόγυμνη.

B INTEO-Ο Σώρρας «εμφανίστηκε»: «Είμαι αθώος, μην αναρωτιέστε πού είμαι»

Εξι ημέρες μετά την καταδίκη του ίδιου και της συζύγου του, σε οκταετή φυλάκιση, ο Αρτέμης Σώρρας «εμφανίστηκε» με δήλωσή του, στην οποία δε αποκαλύπτει πού βρίσκεται και αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα παραδοθεί.


ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ή ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ;

Υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός βλέποντας - τώρα που ανοίγει ο καιρός και ήρθε η Άνοιξη- όλες αυτές τις γκρίζες φιγούρες με τα τσεμπέρια και τα καρότσια με τα τέσσερα και κάποιες φορές τα πέντε παιδιά να κοβουν βόλτες χαλαρά στην

Λονδίνο: Μουσουλμάνα με μαντίλα προσπαρνάει αδιάφορη θύμα πεσμένο στο δρόμο

Βέβαια το άρθρο είναι από τον Ευαγγελάτο που προσπαθεί να μας βγάλει τρελούς και ρατσιστές

Δείτε φώτο και διαβάστε το γράφει να γελάσετε:

Μια φωτογραφία που διακινείται μέσω των social media, από την επίθεση της Τετάρτης στο Λονδίνο, χρησιμοποιείται από ακροδεξιούς για να προωθήσει την αντιμεταναστευτική τους ατζέντα.

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟ@ΛΟ! Η ΝΔ σε κυβέρνηση και ΔΝΤ: Μην ζητάτε συνευθύνη από την αξιωματική αντιπολίτευση

Να μην ζητά συνευθύνη από την αξιωματική αντιπολίτευση, ζήτησε η ΝΔ από την κυβέρνηση για τα μέτρα που θα φέρει στη Βουλή.


ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΕΣ! Κατεδαφίστηκαν δύο πτέρυγες των φυλακών Κορυδαλλού [βίντεο]

Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται η έκταση των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, μετά την ολοκλήρωση κατεδάφισης και των δύο πτερύγων, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες.


Η Σκάρλετ Γιόχανσον φόρεσε κοσμήματα ελληνικού οίκου

Είναι γνωστή για τις εκκεντρικές, λίγο ροκ εμφανίσεις της και κάθε φορά τραβά όλα τα φλας πάνω της με τα σέξι ρούχα της.

Οδηγός SUV θερίζει παρέα μοτοσικλετιστών [video]

Ευτυχώς, το ατύχημα έγινε σε κλειστή στροφή με χαμηλή ταχύτητα…

Κρίνοντας από το επίπεδο του οδηγού, θα περίμενε κανείς το περιστατικό να έχει συμβεί στη Ρωσία ή σε κάποια χώρα με αντίστοιχα υποανάπτυκτη αυτοκινητική κουλτούρα.


Μαφιόζικη εκτέλεση επικριτή του Πούτιν στο Κίεβο - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ


Νεκρός και ο δράστης

Με δύο σφαίρες στο κεφάλι εκτέλεσαν μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο του Κιέβου τον Ρώσο πρώην βουλευτή, Ντένις Βορονένκοφ, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε ασκήσει δριμεία κριτική στον Βλαντιμίρ Πούτιν.


ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ! Η Ελλάδα δεν έχει απορροφήσει 512 εκατ.ευρώ για το προσφυγικό

Αδιάθετα παραμένουν 512 εκατομμύρια ευρώ για την Ελλάδα, από το Ταμείο Μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (AMIF), για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης.

Τομέας Υγείας Ν.Δ.: «Περικοπή ενδοφλέβιων θεραπειών για τους καρκινοπαθείς στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου»

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας για την απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Βόλου να περικόψει τις χημειοθεραπείες στους καρκινοπαθείς της Μαγνησίας λόγω περικοπών δαπανών, κατέθεσε ο βουλευτής και τομεάρχης της Ν.Δ. κ.Βασίλης Οικονόμου.

Συγκλονίζει Έλληνας ηθοποιός: “Βρίσκομαι στο Λίβερπουλ. Σώθηκα από θαύμα” :))

Άσε ρε καραγκιόζη... στο Λονδίνο είσαι όπως άλλα 10 εκ... κι αυτοί από θαύμα σώθηκαν;

Το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο. Πολύ περισσότερο τους κατοίκους της βρετανικής πρωτεύουσας που ήρθαν αντιμέτωποι με μία άλλη πραγματικότητα. Αυτό το διάστημα βρίσκονται στην πόλη και ο ηθοποιός Μάριος Ιορδάνου με τη σύζυγό του Σοφία Καζαντζιάν.

Eυγενία Μανωλίδου: Κάνει... τρέιλερ, για την παρουσία της στην εκπομπή του Άδωνι μέσα στο αυτοκίνητο! [vid]

Στο δρόμο για την εκπομπή που παρουσιάζει ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδηςείναι η Ευγενία Μανωλίδου. Η γνωστή μουσικός και παρουσιάστρια βρίσκεται στο αυτοκίνητο και έκανε ένα βίντεο για το Instagram, με το οποίο ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους ότι σε λίγο θα εμφανιστεί στην εκπομπή δίπλα στον σύζυγό της.

Γέλια με την απάντηση Βούτση για τους διορισμούς: Έχω άλλες 312 κενές θέσεις

Αντιδράσεις από όλα τα κόμματα και αίτημα να ανακληθούν οι διορισμοί και να ανακαλέσει την υπογραφή του ο Νίκος Βούτσης, εχει προκαλέσει η απόφαση του Προέδρου της Βουλής να μετατρέψει διορισμένους και απασχολούμενους που μέχρι τωρα ήταν μετακλητοι σε σχεδόν μόνιμους, με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Διακήρυξη Ρώμης: Δεν θα εκβιαστούμε από ένα κράτος μέλος διαμηνύουν οι Βρυξέλλες για τις ελληνικές αντιρρήσεις

Δημοσίευμα του Reuters προεξοφλεί ότι η Αθήνα δεν πρόκειται να κερδίσει κάτι στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μέσα από τις διαβουλεύσεις για τη διακήρυξη της Ρώμης - Οι κοινοτικοί αξιωματούχοι υποβαθμίζουν και τις απειλές της Πολωνίας

ΑΙΣΧΟΣ! ΤΟ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΕΜΠΑΕΡ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ! «Xάνουν» ΔΕΗ, κερδίζουν εργασιακά – O ρόλος κλειδί της Έφης Αχτσιόγλου στη κόντρα Τσίπρα με Τσακαλώτο

Παρά τις διθυραμβικές ανακοινώσεις και τις νυχτερινές κυβερνητικές… διαρροές, οι διαπραγματεύσεις των Βρυξελλών απέδειξαν πόσο διχασμένη είναι η ελληνική αντιπροσωπεία και πόσο συστηματικά και συντονισμένα εργάζεται η πλευρά των δανειστών πάνω στο «σχέδιο Σόιμπλε».

Δείτε την αδελφή του Σάκη Τανιμανίδη - ΦΩΤΟ

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μπορεί να βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από την οικογένειά του, αφού οι ανάγκες της παρουσίασης του Survivor τον θέλουν στον Άγιο Δομίνικο, όμως η σκέψη του είναι συνεχώς δίπλα στους δικούς του ανθρώπους.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΓΟΥΣ! Μεθυσμένος και όχι τρομοκράτης ο... τρελός οδηγός στην Αμβέρσα;

Ένας μεθυσμένος άνδρας που πιθανότατα προσπαθούσε να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών, ήταν όπως φαίνεται ο Τυνήσιος που θεωρήθηκε τρομοκράτης στην Αμβέρσα.

ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Θα τρέξουν με τον δίσκο στο χέρι! Διαγωνισμός σερβιτόρων στη Λάρισα

Για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνεται ο διεθνής διαγωνισμός σερβιτόρων "Waiters on the move – Με το δίσκο στο χέρι" στην πόλη της Λάρισας, με την συμμετοχή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας.

Ανακοίνωση της ΝΔ για το παπάρισμα ΣΥΡΙΖΑ με τις νέες ταυτότητες

Ανακοίνωση εξεδόθη από το γραφείο τύπου της ΝΔ με αφορμή την καθυστέρηση στην έκδοση νέων ασφαλών ταυτοτήτων. Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει μεταξύ άλλων πως «η κυβέρνηση Τσίπρα καθήλωσε και αυτήν την προσπάθεια καθώς εγκατέλειψε το θέμα το 2015, συγκρότησε στις αρχές του 2016 επιτροπές για  να το εξετάσουν εκ του μηδενός και περιφέρει, εδώ και 9 μήνες, τα σχετικά πορίσματα ανάμεσα στα συναρμόδια Υπουργεία».

ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ :)) ΔΝΤ: Όντως, έχει ζητηθεί να δεσμευθεί και η αντιπολίτευση για τα μέτρα...

...αλλά θα πρέπει πρώτα να φτάσουμε κοντά στο επίπεδο της συμφωνίας, ότι θα συμμετάσχουμε στο πρόγραμμα και ακόμη δεν βρισκόμαστε σε αυτό το στάδιο - Τι σημαίνει η απόφαση του Ταμείου να «σπάσει» τη συμφωνία σιωπής για τις εξελισσόμενες συνομιλίες στις Βρυξέλλες

Η Μελέτη έδωσε δημόσια το κινητό της καλώντας τον Ντάνο σε ερωτική συνεύρεση!

Από ότι φαίνεται ακόμα και οι διάσημοι έχουν επηρεαστεί από την παρουσία του παιχνιδιού αντοχής του ΣΚΑΪ στην ελληνική τηλεόραση.

Χθες, μάλιστα, έδωσε ρέστα η Ελεονώρα Μελέτη, της οποίας τα tweets έπεφταν βροχή!

Επίθεση της ΠΟΕΔΗΝ στον Πολάκη: Δεν έχει τσίπα επάνω του

Καυστική ανακοίνωση κατά του Παύλου Πολάκη εξέδωσε η ΠΟΕΔΗΝ με αφορμή τα όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου σε συνδυασμό με την πρόσφατη επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

'ΝΤΑΞ' ΜΩΡΕ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Οι Ρώσοι απαγόρευσαν τη δράση των Μαρτύρων του Ιεχωβά

Στην Ρωσία απαγορεύθηκε η λειτουργία της “θρησκευτικής οργάνωσης” των Μαρτύρων του Ιεχωβά εξαιτίας της “εξτρεμιστικής” της δραστηριότητας όπως γράφει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Vedomosti, επικαλούμενη σχετική ανακοίνωση του Ρωσικού Υπουργείου Δικαιοσύνης.

ΑΛΗΤΕΣ! Βάλανε τον Γιωργάκη να ξυρίσει το μουστάκι για να τον δεχθούν πίσω στο ΠΑΣΟΚ

Χωρίς το “σήμα κατατεθέν” του, το μουστάκι του, εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του Κεντρικού Συντονιστικού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Δις ισόβια στο ζευγάρι γύφτων για την άγρια δολοφονία του 75χρονου στον Καραβόμυλο

Στα "μαλακά" έπεσε ο τρίτος της παρέας των δραστών, που τον Νοέμβριο του 2015 δολοφόνησε άγρια τον ηλικιωμένο και ανήμπορο Κώστα Ζήση, μέσα στο σπίτι του.

Λονδίνο: O 52χρονος Χαλίντ Μασούντ είναι ο δράστης! Πώς τον εντόπισαν-Ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη

- Οι τζιχαντιστές πίσω από το μακελειό - Ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη
- Αμφισβητείται το αν οι τζιχαντιστές έστειλαν τον δράστη - Εκτιμάται πως καρπώνονται την επίθεση όπως έκαναν στο Βερολίνο και στο Ορλάντο
- Ένα ζευγάρι Ελλήνων ανάμεσα στους τραυματίες παρά τις διαψεύσεις του σταλίνα Κοτζιά
- Γνωστός στην MI5 ο δράστης - Ήταν γεννημένος στη Βρετανία και πριν από χρόνια είχε ερευνηθεί για σχέση με εξτρεμιστικές οργανώσεις - Τον χαρακτήρισαν "περιφερειακό στέλεχος"

ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! Κοτζιάς: Καλά στην υγεία τους οι δύο Έλληνες από το χτύπημα στο Λονδίνο

Ο σταλίνας διέψευδε επί ώρες πως υπάρχουν Έλληνες τραυματίες ενώ το είχε ανακοινώσει η ίδια η Μέι... για τέτοιους άχρηστους μιλάμε

«Δεν υπάρχουν άλλοι τραυματίες», σημείωσε - Ο υπουργός ξέφρασε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της χώρας μας στον βρετανικό λαό και τη κυβέρνησή του

Ε ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΠΑΣ ΗΡΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Γερμανία προς ΗΠΑ: Μην μας κατηγορείτε που είμαστε αποτελεσματικοί

Η Γερμανία εξαπέλυσε διμέτωπη επίθεση στην κατηγορία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι το πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών είναι πολύ υψηλό – μην μας κατηγορείτε που είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε και ο πληθυσμός μας που γερνά ούτως ή άλλως θα το καταναλώσει.

ΚΑΙ; ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕΣ; Κατρούγκαλος: Δεν τέθηκε ποτέ θέμα προεκλογικής συγκέντρωσης Τούρκων στη Θράκη

«Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα να γίνει προεκλογική συγκέντρωση Τούρκων αξιωματούχων στη Θράκη. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να δημιουργούμε για τέτοια εθνικά ζητήματα, μικροκομματική αντιπαράθεση».

Συγκινεί ο εθνικός ύμνος από τους Έλληνες ομογενείς στο Τορόντο για την 25η Μαρτίου - ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις των ομογενών για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Στο πλαίσιο αυτό , η ελληνική κοινότητα του Τορόντο στον Καναδά ύψωσε την ελληνική σημαία, μπροστά από το δημαρχείο της πόλης.

Καμαρώνουν στην ΟΝΝΕΔ-Απανωτά συγχαρητήρια από "πουτάνες του Νότου" ΣΥΡΙΖΑίες για τον αποκεφαλισμό του μπούφου

Οι ίδιες "πουτάνες του Νότου" που όταν ο σύντροφός τους Καμμένος έγραφε πως οι Κύπριοι πηδάνε τις γυναίκες των Σουηδών έκαναν μούγγα
Εν τω μεταξύ η προβατίνα έχει χάσει την μπάλα εισάγοντας τον "ρατσισμό" στην οικονομία... απαγορεύεται λέει να λέμε ότι οικονομικά οι Έλληνες (γιατί ο Ντάισελμπλουμ για τους Έλληνες μιλούσε αφού για αυτούς είχε ερωτηθεί και όχι για τους Νότιους όπως θέλουν να λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι) τα έκαναν "πουτάνα όλα" γιατί διαχωρίζουμε τους ανθρώπους και τους προσβάλουμε

Με νέα ανάρτησή της στο Facebook, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Σία Αναγνωστοπούλου αναφέρεται στην σεξιστική επίθεση που δέχτηκε από τον διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλα.

BINTEO-Γάλλος μουσουλμάνος στην Αμβέρσα προσπάθησε να μιμηθεί τον μακελάρη του Λονδίνου

Πανικό προκάλεσε στην Αμβέρσα ένα επίδοξος μιμητής του μακελάρη του Λονδίνου, ο οποίος έσπειρε χθες το απόγευμα τον θάνατο στη βρετανική πρωτεύουσα.

Οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα, επιχείρησε να ρίξει το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω στο πλήθος σε εμπορικό δρόμο στην Αμβέρσα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η βελγική αστυνομία.

ΒΙΝΤΕΟ-Survivor: Το κ@λοδάχτυλο του παίκτη των ΜΑΧΗΤΩΝ

Τι φαίνεται να κάνει ο παίκτης μετά τον αγώνα;

Κίνηση που θυμίζει άσεμνη χειρονομία έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τη νίκη του στο αγώνισμα του Survivor.

Η συναίνεση θα είναι η ταφόπλακα της Νέας Δημοκρατίας

Του Σάκη Μουμτζή

Από προχθές διακινείται η είδηση πως οι εταίροι-δανειστές θα ζητήσουν από την Νέα Δημοκρατία κάποιας μορφής δέσμευση, ότι θα τηρήσει όσα θα συμφωνηθούν μεταξύ αυτών και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ—ΑΝΕΛ.

Ο Άδωνις θυμίζει στους ΣΥΡΙΖΑίους ποιος είναι ο σεξιστής κι ο ρατσιστής

"Φαρισαίοι υποκριτές" έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γςεωργιάδης αναφερόμενος στα ουρλιαχτά των ΣΥΡΙΖΑίων για το "αν τρώω τα λεφτά μου σε ποτά και γυναίκες δεν δικαιούμαι να ζητάω αλληλεγγύη" του Ντάισελμπλουμ, και θύμισε την παρακάτω επική δήλωση...

Έπος και με τις "χρυσές βίζες": Με Σαμαρά 1568, με Τσίπρα... 25

Απόβαση επενδυτών στο ελληνικό survivor

Του Νίκου Φιλιππίδη

Όλοι μιλάνε υπέρ των επενδύσεων. Είναι της μόδας δε, μετά και την υιοθέτηση της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ και από τον ΣΥΡΙΖΑ, να κουνάνε όλοι πλέον οι Έλληνες πολιτικοί το δάχτυλο στα «γρανάζια της γραφειοκρατίας» και τους «καρεκλοκένταυρους».

ΞΥΔΑΚΙ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ" ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Συνάντηση 1 ώρας Καραμανλή-Αδωνι -«Ο Καραμανλής στηρίζει τη ΝΔ»

Συνάντηση μιάς ώρας με τον πρώην πρωθυπουργό είχε ο Αδωνις Γεωργιάδης, στον απόηχο δημοσιευμάτων που επιχειρούν να δηλητηριάσουν το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Καραμανλής δικαιώθηκε, η «φωτιά» μαίνεται

Ας μη ξεχνάμε ότι η αλήθεια είναι σαν το δάσος που καίγεται μέσα σε λίγα λεπτά και στη συνέχεια χρειάζονται μερικές δεκάδες χρόνια για να ξαναγίνει.

Survivor: Το βίντεο που «καίει» Χανταμπάκη και Χούτο - Ετσι οδήγησαν τον Αγγελόπουλο στη «σέντρα»

Η κίνηση του Στέλιου Χανταμπάκη και του Λάμπρου Χούτου να δηλώσουν στον Γιώργο Χρανιώτη πως ποτέ δεν είχαν πει ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, εξόργισε τους περισσότερους από τους τηλεθεατές του Survivor, με την αλήθεια να έρχεται μια ημέρα μετά.

Μπούκαρε με το αυτοκίνητό της στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου – ΦΩΤΟ

Ένα ασυνήθιστο ατύχημα συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στην Επίδαυρο, όταν μία νεαρή γυναίκα «εισέβαλε» για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με το αυτοκίνητο της στον αρχαιολογικό χώρο του θεάτρου, προκαλώντας ζημιά στην είσοδό του.

Ερώτηση ΝΔ: Υψηλοί μισθοί για συμβούλους της ΔΕΗ που συνδέονται με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ερώτηση για την πρόσληψη συμβούλων στις εταιρείες του ομίλου ΔΕΗ κατέθεσε στον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος.

Η γυναίκα που βοήθησε τον Σώρρα και τη σύζυγο του να διαφύγουν!

Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, τόσο του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα όσο και της συζύγου του, κατέληξαν στο πρόσωπο που τον βοήθησε να ξεφύγει λίγα λεπτά μετά την καταδικαστική απόφαση της περασμένης Παρασκευής.

ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΙ ΕΚΕΙ! Τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για τοποθέτηση Επιτρόπου στην ΑΕΠΙ

Το διορισμό προσωρινού Επιτρόπου στην ΑΕΠΙ, προβλέπει τροπολογία 4 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που κατατέθηκε στη Βουλή κι αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα Πέμπτη.

Κόντρα Σταμάτη – Κατρούγκαλου με φόντο την τουρκική προκλητικότητα - ΒΙΝΤΕΟ

Για «βαρύτατα ατοπήματα» του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης σε επίκαιρη ερώτηση του στη Βουλή, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Κατρούγκαλου για την Τουρκία.