24 Μαρτίου 2017

Σάλος με τις θέσεις της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την προσευχή και τις μαθητικές παρελάσεις

Σάλο προκάλεσαν οι θέσεις της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που ζητά να καταργηθεί η προσευχή και οι μαθητικές παρελάσεις  ως «άκρως  αναχρονιστικές» εκδηλώσεις.


ραμπ: Ι love the Greeks! -Μπουζούκια και κρητικοί χοροί στον Λευκό Οίκο [βίντεο]

Στον Λευκό Οίκο πραγματοποιείται εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, με τον Ντόναλντ Τραμπ να δίνει το «παρών».

Οπως μεταδίδει μέσω Twitter ο Μιχάλης Ιγνατίου, η πρώτη φράση του Αμερικανού προέδρου ήταν «I love the Greeks» (Αγαπώ τους Ελληνες).

ΠΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΩΜΗ! Τι είπαν Τσίπρας-Μέρκελ περιμένοντας τον Πάπα (ΦΩΤΟ)

Στο Βατικανό βρέθηκαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες, για να συναντήσουν τον Πάπα Φραγκίσκο ενόψει των γενεθλίων της ΕΕ και της Διακήρυξης της Ρώμης το Σάββατο.

«Ματωμένο» πλεόνασμα από κατασχέσεις και φοροκυνηγητό

Με πογκρόμ στις καταθέσεις των οφειλετών κατάφερε το οικονομικό επιτελείο να εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα κατά το πρώτο δίμηνο πάνω από το στόχο που έχει τεθεί. Από την άλλη όμως «καπνός» έγιναν τα έσοδα που θα έπρεπε να έλθουν απ’ τις αυξήσεις ειδικών φόρων!


Κυματίζει από το πρωί στη Χίο η γιγαντιαία ελληνική σημαία

Ενόψει των αυριανών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου - Η έπαρση της έγινε παρουσία της πολιτικής, δικαστικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας του νησιού


ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Αρτέμης Σώρρας: Θα καταθέσει 23.000 ευρώ γιατί θέλει συμβιβασμό με τον κουμπάρο του

Μπορεί ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας να παραμένει άφαντος, ωστόσο, συνεχίζει να κάνει δηλώσεις μέσω δικών του ανθρώπων. Σήμερα, έγινε γνωστό μέσω του δικηγόρου του, ότι ο "τρισεκατομμυριούχος" θέλει συμβιβασμό με τον πρώην κουμπάρο του Φώτη Λεπίδα που τον είχε μηνύσει επειδή του έκλεψε 100.000 ευρώ.


ΝΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΣΟΥΛΤΣ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ! Γκάμπριελ για τις δηλώσεις Σόιμπλε: «Είναι σαφές γιατί οι Γερμανοί έχουν τόσο κακή φήμη...»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, απάντησε στον υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος τον επέκρινε το πρωί για τις δηλώσεις που έκανε υπέρ μίας μεγαλύτερης βοήθειας της Γερμανίας στην Ελλάδα.


Βούλγαροι εθνικιστές έκλεισαν τα σύνορα σε ψηφοφόρους από την Τουρκία

Βούλγαροι εθνικιστές έκλεισαν σήμερα τρεις μεθοριακές διαβάσεις με την Τουρκία για να εμποδίσουν ψηφοφόρους που ανήκουν στην τουρκική μειονότητα της Βουλγαρίας αλλά κατοικούν στην Τουρκία να πάνε στη χώρα για να ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής.


Πάτρα: Γύφτοι "χτύπησαν" ξανά στο μίνι μάρκετ στην Εγλυκάδα!

Στο στόχαστρο οργανωμένων επιθέσεων βρίσκεται το τελευταιό διάστημα Μίνι Μάρκετ επί της οδού Ηρακλέους στην Εγλυκάδα Πατρών.

Σύμφωνα με το tempo24, το βράδυ της Παρασκευής, ομάδα περίπου 20 ανηλίκων τσιγγάνων, έκαναν έφοδο στο κατάστημα πετώντας πέτρες με κίνδυνο να τραυματιστεί ο ιδιοκτήτης του Μίνι Μάρκετ.

WSJ: Ο Μάικλ Φλιν είχε υποσχεθεί στον Ερντογάν να του παραδώσει τον ιμάμη Γκιουλέν

Ο αποπεμφθείς σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Μαικλ Φλιν, είχε υποσχεθεί σε Τούρκους αξιωματούχους, με τους οποίους συναντήθηκε προεκλογικά, ότι θα παραδώσει στην Τουρκία τον Ιμάμη Γκιουλέν.

Οι ΠτΦ με επιχειρήματα Βαξεβάνη ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη

Στο κείμενό τους αναφέρουν ότι και ο Βαξεβάνης στη φυλλάδα του! Η πρώτη αντίδραση του Αντιπροέδρου της ΝΔ

Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου.


Παράνομος έρωτας υπουργού με παρουσιάστρια! Τελεσίγραφο από την απατημένη σύζυγο!

Η απατημένη σύζυγος φαίνεται πως ανακάλυψε την παράνομη σχέση του υπουργού με την παρουσιάστρια μετά τα δημοσιεύματα, που αν και δεν τον κατονόμαζαν, στάθηκαν αρκετά για εκείνη να αναγνωρίσει πως επρόκειτο για τον άνδρα της.

H «αδιάφορη» μουσουλμάνα του Λονδίνου προσπαθεί να τα μαζέψει

Η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο την Τετάρτη σόκαρε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο. Δεκάδες φωτογραφίες από τη στιγμή του μακελειού αλλά και από τον θλιβερό απόηχό του κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με ταχύτατους ρυθμούς.


Survivor: Το άγνωστο δράμα του Γιώργου Αγγελόπουλου – Γιατί χρειάζεται τις 100.000 ευρώ;

Κατάφερε να ξεχωρίσει από τα πρώτα κιόλας επεισόδιο και σύντομα να μπει στις καρδιές των τηλεθεατών και στο στόχαστρο των συμπαικτών του στο Survivor. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα κάθε βράδυ και δεν είναι μόνο για τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά…


Πανηγυρίζει ο Κοντονής για την παραίτηση Ράικου... θάφτηκε η έρευνα Novartis και ο Πολάκης θα μπορεί να λέει ότι ο Άδωνις πήρε μίζες

[Θυμίζω: Η Ράικου στην επιστολή της λέει ότι η υπόθεση Novartis είχε προτεραιότητα... αυτό είναι που ενόχλησε τον ΣΥΡΙΖΑ και έβαλε Βαξεβάνη να εκβιάσει... γιατί αποκαλύπτονταν ότι δεν υπήρχαν πολιτικά πρόσωπα αλλά μόνο γιατροί και διοικητές νοσοκομείων]

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής με αφορμή την επιστολή παραίτησης της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Ράϊκου δήλωσε τα εξής:


ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ ΤΑ 3 ΔΙΣ ΑΠ' ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! ΥΠΟΙΚ: Κανένας κίνδυνος παραγραφής για λίστες καταθετών εξωτερικού

Διαψεύδει το υπ. Οικονομικών δημοσιεύματα ότι παραγράφονται αδικήματα στις υποθέσεις με της λίστες καταθετών εξωτερικού.


Ο Τραμπ έγινε... νταλικέρης – ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Μπροστά στο τιμόνι μίας νταλίκας βρέθηκε πριν από λίγο ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.


ΠΑΛΙ ΠΟ@ΤΣΑ! Απέρριψαν οι Ευρωπαίοι το αίτημα Τσίπρα για τα εργασιακά αλλά το Μαξίμου πανηγυρίζει... για τη στήριξη από τον Ιταλό Πρωθυπουργό!

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του Έλληνα πρωθυπουργού στο τελικό κείμενο της Διακήρυξης

Το τελικό προσχέδιο της Διακήρυξης της Ρώμης, δεν περιλαμβάνει την αναφορά για το ευρωπαϊκό κεκτημένο όσον αφορά τα εργασιακά, την οποία επιθυμούσε η ελληνική κυβέρνηση.

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Οι αποκαλύψεις στενού φίλου του θύματος για τη μοιραία σχέση

Απορρίπτει τους ισχυρισμούς του δράστη περί αυτοάμυνας - «Αν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο ο Μάριος θα το έκανε τότε που έμαθε κι όχι μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα» αναφέρει


Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Ποιος πρώην υπουργός «κατεβαίνει» για ευρωβουλευτής

Στις ευρωκλογές αποφάσισε να κατέβει το DiEM25, επικεφαλής του οποίου είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπως ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου.

Εξαλλοι στον ΠΑΣ με τον ΜΠΑΓΛΑΜΑ Λίλα! Ο ιμάμης ζητάει συγγνώμη

[Εν τω μεταξύ είναι και ηλίθιοι! Κάνουν τέτοια κουβέντα live στο Facebook!! Καλά ρε μαλ@κες δεν ξέρετε ότι σας βλέπουν και άνθρωποι που δε συμφωνούν μαζί σας; Τόσο στόκοι οι Αλβανοί!]

Ο ιμάμης, ο οποίος κατέγραψε σε βίντεο τη συνομιλία με τον Αντι Λίλα που κορόιδευε τον χριστιανισμό, προσπάθησε -ας πούμε- να τα μαζέψει.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ενοχληθεί πολύ με τη συμπεριφορά του Αλβανού χαφ και έχουν σκεφτεί ακόμη και να διακόψουν τη συνεργασία τους.


Πολωνία: Γυμνοί νεαροί θυσίασαν πρόβατο στο «κολαστήριο» του Άουσβιτς

Πρόκειται για 14 άτομα ηλικίας 20 έως 27 ετών - Πιθανόν να είναι μυστικιστική οργάνωση Πολωνών, Λευκορώσων και Γερμανών που αντιτίθενται στην ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία


Νέα γραπτή δήλωση Αρτέμη Σώρρα στον ΑΝΤ1 - ΒΙΝΤΕΟ

Επιμένει στην αθωότητά του ο Αρτέμης Σώρρας, με γραπτή δήλωσή του στον ΑΝΤ1. Δηλώνει μάλιστα πως φοβάται για τη ζωή του. Επίσης, μια εβδομάδα μετά την καταδίκη του αποκαλύπτει και το πότε θα εμφανιστεί.


Εισβολή άπλυτων στο ξενοδοχείο που θα μιλήσει αύριο ο Μιχαλολιάκος - ΒΙΝΤΕΟ

Εισβολή αγνώστων σημειώθηκε πριν από λίγο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου είναι προγραμματισμένη για αύριο ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, στο πλαίσιο των εορτασμών της 25ης Μαρτίου.


ΜΟΥΓΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Κατσίκης: «Οι Σύριοι πρέπει να παραμείνουν στη χώρα τους παρά τον πόλεμο»!

Ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι οι πρόσφυγες δεν πρέπει να φτάνουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη και ότι παρά τον εμφύλιο πόλεμο θα μπορούσε το προσφυγικό να αντιμετωπισθεί από εκεί που άρχιζε, δηλαδή, μέσα στην ίδια τη Συρία


ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛ.-Ο Πάπας Φραγκίσκος ευχαρίστησε τον Τσίπρα για όσα κάνει για τους φτωχούς

Τις ευχαριστίες του ρωμαιοκαθολικού ηγέτη εισέπραξε ο Αλέξης Τσίπρας στο Βατικανό.

Σύμφωνα με διαρροή του Μαξίμου, ο Πάπας Φραγκίσκος, στη σύντομη ομιλία του ενώπιον των 27 ηγετών της ΕΕ, ευχαρίστησε τον Ελληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «για όσα κάνει...

Για αριστερές ιδεοληψίες κατηγορεί τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λευτέρης Αυγενάκης

Για αριστερές ιδεοληψίες και ανθελληνικές απόψεις κατηγορεί τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ο Λευτέρης Αυγενάκης. Με αφορμή το κείμενο θέσεων του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για το 1ο Συνέδριο, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κάνει λόγο για «ανθελληνική προπαγάνδα», η οποία δεν θα περάσει.


ΣΩΣΤΟΣ! Αποκεφαλισθείς ΟΝΝΕΔίτης: Παράσημο τιμής η αντίδραση των μηχανισμών του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά ούτε ρατσιστικό, ούτε σεξιστικό ήταν το σχόλιό μου

[Οι αιχμές του ότι έμεινε μόνος απένταντί στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν ότι έστω και αργά κατάλαβε σε τι ΦΟΒΙΚΟ κόμμα είναι... σε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΤΟ ΚΚΕ ]

Ζούμε σε μια κοινωνία η οποία θεωρεί αποδεκτό από μια υπουργό να αυτοσαρκάζεται με αυτόν τον τρόπο, αλλά δεν θεωρεί αποδεκτό ένα πολιτικό στέλεχος άλλης παράταξης της χώρας να κάνει ένα καυστικό σχόλιο πάνω στο σχόλιο της, γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό ο Εμμανουήλ Κούλας


Αυτή είναι η στρουμπουλή «πέτρα του σκανδάλου» στο έγκλημα στο Μοσχάτο (ΦΩΤΟ)

Η γυναίκα αυτή φαίνεται να είναι η «πέτρα του σκανδάλου» που οδήγησε στον φόνο τον 39χρονο παραολυμπιονίκη.


ΜΠΑ; ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΑΡΑΒΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗ ΜΑΝΤΙΛΑ; Νικάει κι η Κουντουρά: Μειωμένη κίνηση και έσοδα τον Ιανουάριο

[51.000 Γερμανοί, 36.000 Βρετανοί, 20.000 Αμερικάνοι (ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) και το εντυπωσιακό 11.000 από την ομόδοξη Ρωσία... Θα στηρίξουν και φέτος Τουρκία οι "φίλοι" μας]

Μειώθηκε η τουριστική κίνηση, αλλά και οι ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας. Σημαντική μείωση καταγράφεται και στο ταξιδιωτικό ισοζύγιο.

Κόμπλεξ Μόρα για την κλήση του Ζέκα...

Την αντίθεση του με την κλήση του Κάρλος Ζέκα στην Εθνική Ελλάδας εξέφρασε ο Βαγγέλης Μόρας, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός τόνισε ότι με την κλήση του μέσου του Παναθηναϊκού, χάνει τη θέση στην ομάδα ένας Έλληνας.


Πώς το Μπέρμιγχαμ έγινε «σφηκοφωλιά» τζιχαντιστών

To γκρι Hyundai 4x4 με το οποίο o Καλίντ Αμασούντ θέρισε ζωές στη Γέφυρα του Ουέστιμινστερ το νοίκιασε από μια εταιρεία στο Μπέρμιγχαμ.

Τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο του σπιτιού του Θεόδωρου Τσουκάτου στους Αμπελόκηπους [εικόνες]

Αγνωστοι τοποθέτησαν τα ξημερώματα τέσσερα γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Τσουκάτος στους Αμπελόκηπους, στην οδό Αρματωλών και Κλεφτών.

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ! Μειωμένο πλεόνασμα 2 δισ. στο δίμηνο με μείωση δαπανών 0,9 δις μόνο τον Φεβρουαρίο

Ποιες κατηγορίες εσόδων αυξήθηκαν και ποιες μειώθηκαν - Μειώθηκαν κατά 1 δισ. οι δαπάνες στο ίδιο διάστημα

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,135 δισ. ευρώ παρουσίασε ο προϋπολογισμός το πρώτο δίμηνο του έτους έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος...

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΣΚΑ! Θεσσαλονίκη: 30 γυφτάκια επιτέθηκαν σε εθελοντές διασώστες-Τραυμάτισαν τον έναν

Σοβαρά επεισόδια στην πολιτιστική γειτονιά του δήμου Νεάπολης-Συκεών, με πρωταγωνιστές ανήλικους Ρομά γύφτους, σημειώθηκαν χθες το βράδυ, όπως κατήγγειλε με ανακοίνωσή του ο δήμος.


Ο Καμμένος πήγε στις ΗΠΑ με τον φωτογράφο του και πρότεινε στους αμερικάνους να τους δώσει όλο το νομό Χανίων

[Οι φωτογραφίες είναι του φωτογράφου του ΑΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΑΓΟΥ... και για να έχει αποκλειστικές φώτο έλληνας φωτογράφος του ΑΠΕ σημαίνει ότι συνοδεύει τον Καμμένο στις ΗΠΑ... πληρώνουμε και αυτόν δηλ.]

Εξαιρετική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζέιμς Μάτις, ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ινδία: Βουλευτής χτύπησε υπάλληλο της Air India με το σανδάλι του – Τον απέκλεισαν από όλες τις πτήσεις

Οι αεροπορικές εταιρείες της Ινδίας απαγόρευσαν σε βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος να πετά στο εξής μαζί τους, σε μία ένδειξη διαμαρτυρίας μετά την απίστευτη πράξη του.

Γρ. Γυναικών ΝΔ: Για τον Γερούν ουρλιάζετε για τους κ@λους που έπιανε ο Βενεζουελάνος σύντροφος, μούγγα

Η Μ. Συρεγγέλα - γραμματέας Γυναικών της ΝΔ - με μία δήλωσή της επιτίθεται στον πρωθυπουργό με αφορμή το θέμα που προέκυψε μετά από ανάρτηση της Σίας Αναγνωστοπούλου στο διαδίκτυο για τον Jeroen Dijsselbloem και σχετική ανάρτηση του διευθυντή Θεσσαλονίκης της ΟΝΝΕΔ.


ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΚΑΡΙ... ΧΡΕΩΚΟΠΊΑ-Χρυσόγονος: Ολοκλήρωση της αξιολόγησης ή στάση πληρωμών!

“Άμεσο κλείσιμο αξιολόγησης ή περιπέτειες” αυτό είναι το δίλημμα που έθεσε, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.


ΒΙΝΤΕΟ-Λεηλασία «μαμούθ» στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας

Το κολοσσιαίο ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ αγγίζει η ζημιά του Δημοσίου και των μετόχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας όπως περιγράφεται σε εισαγγελικό πόρισμα που είναι στα συρτάρια 3 χρόνια!

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΑ➤Κάτι γρατζουνιές είχε μια Ελληνίδα μωρέ...

[Θυμίζουμε ότι ο σταλίνας Κοτζιάς χθες επί ώρες διέψευδε ότι υπάρχουν Έλληνες τραυματίες παρόλο που το είχε ανακοινώσει και η Μέι]

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ζευγάρι Ελλήνων, που η Τερέζα Μέι είπε ότι τραυματίστηκε κατά την επίθεση στο Λονδίνο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.


ΝΔ για παραίτηση Ράικου: Επιβεβαιώνει με τον χειρότερο τρόπο όσα καταγγέλλουμε

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την παραίτηση της Εισαγγελέως Διαφθοράς κυρίας Ελένης Ράικου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


Μητσοτάκης για 25η Μαρτίου: Χρειαζόμαστε μια εθνική επανεκκίνηση

«Χρειαζόμαστε μια εθνική επανεκκίνηση», τονίζει στο μήνυμά του για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΤΗ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ! Κυβερνητικοί κύκλοι για Ράικου: Να κατονομάσει εκείνους που την εμπόδισαν να παράξει έργο

[Ξαναλέω: Η Ράικου προχωρούσε γρήγορα την υπόθεση Novartis και χάλαγε τη σούπα Τσίπρα-Πολάκη που θέλουν να μην ερευνάται η υπόθεση για να λένε ότι είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης... τα 28 εκ μίζες που όπως λέει η Ράικου πήγαν σε γιατρούς και αξιωματούχους...]

«Η παραίτηση της Εισαγγελέως Διαφθοράς, λίγο πριν τη λήξη της θητείας της, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά», σημειώνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κυβερνητικοί κύκλοι.


Πένθος στον ελληνικό στίβο - Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Κοκόλης

Ένας από τους σπουδαιότερους και σημαντικότερους ανθρώπους που ανέδειξε ο αθλητισμός αυτής της χώρας, έφυγε από τη ζωή.

Ο επί πολλά χρόνια ομοσπονδιακός τεχνικός των ρίψεων, Βασίλης Κοκόλης με βασικό αντικείμενο τον ακοντισμό, πρόσφερε μοναδικό έργο και μια σειρά από σπουδαίες διακρίσεις στον ελληνικό στίβο.


Reuters: Η πιθανή «καρατόμηση» Ντάισελμπλουμ και οι συνέπειες για την ελληνική αξιολογηση

Αξιωματούχος της ΕΕ αποκαλύπτει παρασκηνιακές πιέσεις, προκειμένου ο επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης να απομακρυνθεί από την θέση του


Γιατί η φωτογραφία του Μάικ Πενς με επιτελείο Ρεπουμπλικανών προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ

Η φωτογραφία που απεικονίζει μία ομάδα Ρεπουμπλικανών βουλευτών αποτελούμενη μόνο από άνδρες και τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, να συζητούν για τη νέα μεταρρύθμιση για την υγεία που προωθεί ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ άναψε "φωτιές

Γιούνκερ σε Τσίπρα: Κλείσε τη συμφωνία και άσε τη μαλ@κία...

Απάντηση στην επιστολή του Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, υπογραμμίζοντας πως το ευρωπαϊκό κεκτημένο εφαρμόζεται και στην Ελλάδα.


Ο Μητροπολίτης Χίου έστειλε μήνυμα για την 25η Μαρτίου με... Μελίνα Ασλανίδου [βίντεο]

Με στίχους από το τραγούδι της Μελίνας Ασλανίδου «Δεν σε φοβάμαι» συνοδεύτηκε το μήνυμα του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου για την 25η Μαρτίου.

Οι αερογραμμές της Ιορδανίας τρολάρουν τις απαγορεύσεις Τραμπ [εικόνες]

Με ένα tweet «12 πράγματα που μπορείτε να κάνετε σε μία 12ωρη πτήση χωρίς τάμπλετ ή λαπτοπ» οι Βασιλικές Αερογραμμές της Ιορδανίας δίνουν μία χιουμοριστική απάντηση στις πρόσφατες ανακοινώσεις των ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου, περί απαγορεύσεων των ηλεκτρονικών συσκευών.