25 Μαρτίου 2017

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Φρέσκα αγγλικά Τσίπρα στη Ρώμη

Ούτε οι συναγερμοί δεν άντεξαν και άρχισαν να ουρλιάζουν... Δείτε το βίντεο να γελάσετε:

Τσίπρας και Μισέλ βλέπουν μαζί το Βέλγιο-Ελλάδα -Το σχόλιο του πρωθυπουργού στο Twitter [εικόνα]

Τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας-Βελγίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ παρακολουθούν από τη Ρώμη ο Αλέξης Τσίπρας με τον Βέλγο ομόλογο του, Σαρλ Μισέλ.

Νέα τουρκική πρόκληση για τα νησιά του Αιγαίου - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα τουρκική πρόκληση ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο πρώην γενικός γραμματέας του τουρκικού υπουργείου Άμυνας Ουμίτ Γιαλίμ ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα...

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ψευδοϊστορική Εθνική Επέτειος η 25η Μαρτίου

Δεν έχει καμία σχέση με την ιστορική πραγματικότητα έχει δηλώσει ο Τ. Μηταφίδης

"Πάντοτε αυτή η ψευδοϊστορική, καθιερωμένη από τον Βασιλιά Όθωνα Εθνική Επέτειος που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ιστορία ήταν μέρα αγώνα, από τότε που καθιερώθηκε, μέρα συγκρούσεων, μέρα όπου αναδεικνύονταν το εξεγερτικό πνεύμα"

ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΝΟΗΜΑ! Κοντονής για την παραίτηση Ράικου: Δεν έχουν λογικό ειρμό όσα γράφει

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου στην Κέρκυρα. Έφθασε όμως στο νησί μία ημέρα νωρίτερα, προκειμένου να πραγματοποιήσει επισκέψεις και συναντήσεις αρμοδιότητας του υπουργείου, του οποίου προΐσταται.


Έρευνα - σοκ: Περίπου το 15% των φοιτητριών στο Πανεπιστήμιο του Τέξας έχουν βιασθεί!

Περίπου το 15% των γυναικών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ανέφεραν ότι έχουν πέσει θύματα βιασμού, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Guardian.


ΦΩΤΟ-Η Μπέτυ διακοπές στη Ρώμη... μαζί κι ο φωτογράφος που πληρώνουμε

Μετά την υπογραφή της Διακήρυξης της Ρώμης, οι ηγέτες της ΕΕ παρακάθισαν σε επίσημο γεύμα στο Μέγαρο της Προεδρίας της Ιταλικής Δημοκρατίας.

Παρών, φυσικά, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνοδευόταν από την Μπέτυ Μπαζιάνα.

Gertrude Bell, η γυναίκα που σχεδίασε τα σύνορα του Ιράκ [εικόνες]

Εξερευνήτρια, αρχαιολόγος και μυστική πράκτορας, αυτή η Βρετανίδα υπήρξε, χωρίς να το θέλει, μητέρα όλων των πολιτικο-θρησκευτικών πολέμων που θερίζουν ακόμη σήμερα την περιοχή.

Εφυγε από τη ζωή ο τηλεφωνητής που έλαβε το σήμα της επίθεσης από τους Ιταλούς

Στη στρατιωτική του θητεία ο υπεραιωνόβιος Χιώτης, Πέτρος Μαχαλιάς πέρασε από τα περίφημα οχυρά του Ρούπελ και για την προσφορά του στην πατρίδα τιμήθηκε από την 96 ΑΔΤΕ


Διοικητής ΕΤΕΑΕΠ: Δεν δίναμε τα εφάπαξ γιατί δεν είχαμε λεφτά

Στην παραδοχή ότι την τελευταία τριετία τα εφάπαξ δεν καταβάλλονταν στους δικαιούχους λόγω έλλειψης χρημάτων προχώρησε ο διοικητής του ΕΤΕΑΕΠ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών) Θανάσης Καποτάς.

Οργή της Άγκυρας για τη διαδήλωση στη Βέρνη υπέρ του "όχι" στις υπερεξουσίες του Ερντογάν

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών γνωστοποίησε ότι κάλεσε σήμερα τον Ελβετό επιτετραμμένο στην Άγκυρα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Ελβετίας, τη Βέρνη, υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου, καταγγέλλοντας ότι...

Με αυγά και συνθήματα υποδέχθηκαν τον Φρανσουά Φιγιόν στη Νοτιοδυτική Γαλλία

Χρειάστηκε η παρέμβαση των βοηθών του Φρανσουά Φιγιόν, οι οποίοι χρησιμοποίησαν μια ομπρέλα για να τον προστατεύσουν από τα αυγά που έριχναν εναντίον του διαδηλωτές σήμερα στη νοτιοδυτική Γαλλία, την ώρα που ο υποψήφιος του συντηρητικού κόμματος βλέπει τα ποσοστά του να...

Χουριέτ: 236 Τούρκοι έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από την Ελλάδα 236 Τούρκοι πολίτες έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Hurriyet, η οποία αναδημοσιεύσει σχετικό ρεπορτάζ της «Καθημερινής».


ΒΙΝΤΕΟ-ΤΙ ΤΑ 'ΘΕΛΕΣ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ; Θεσσαλονίκη: Μαθήτρια έκανε παρέλαση ξυπόλητη

Ένα από τα απρόοπτα της μαθητικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη...

Το κορίτσι που όπως φαίνεται αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με τα παπούτσια της αναγκάστηκε να τα βγάλει και να παρελάσει ξυπόλητη, κρατώντας τα στο χέρι.


ΠΟΥ ΞΕΠΕΣΕΣ ΡΕ "ΓΙΑΝΗ"! Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του διαδηλώνουν στη Ρώμη εναντίον της Ε.Ε

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας και άλλοτε στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αλέξης Τσίπρας, Γιάνης Βαρουφάκης, βρίσκεται στη Ρώμη και διαδηλώνει. Μαζί του και η σύζυγός του Δανάη Στράτου της γνωστής οικογένειας Στράτου, που ίδρυσε την Πειραϊκή – Πατραϊκή.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες», λέει ο Βρετανός πρώην πρέσβης John Kittmer

Με μήνυμά του γραμμένο στα ελληνικά, δείχνει για ακόμη μια φορά τα φιλελληνικά του αισθήματα - Δείτε την ανάρτησή του
Την αγάπη του για την Ελλάδα δείχνει με κάθε ευκαιρία ο πρώην Βρετανός πρέσβης στην χώρα μας, John Kittmer.

"Απειλείται η ζωή του Κλάιφερτ λόγω παράνομου στοιχηματισμού!"

Ο Τύπος στην Ολλανδία φέρνει στο... φως της δημοσιότητας μια πολύ επικίνδυνη ιστορία, με το όνομα του Πάτρικ Κλάιφερτ να εμπλέκεται σε παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “De Volkskrant” ο Πάτρικ Κλάιφερτ χρωστάει περίπου...

ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ! Ποιοι συνυπέγραψαν τη δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Ντάισελμπλουμ

Μόνο ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις και ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος συνυπέγραψαν, σύμφωνα με την «Αυγή», τη δήλωση διαμαρτυρίας που είχαν υπογράψει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρώντας στις απαράδεκτες δηλώσεις του Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Πετροπόλεμος και χημικά έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Σούδα [pics, vids]

Επεισόδια, πετροπόλεμος, κάψιμο κάδων και χρήση χημικών έξω από τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η λεωφόρος Σούδας απόψε στο ύψος του Κουμπέ όπου βρίσκονται τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής. 

Βαθαίνει το ρήγμα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο

Βαθαίνει το ρήγμα ανάμεσα στους Ανεξάρτητους ΄Ελληνες και τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει το Μαξίμου και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας να ισορροπήσει την κατάσταση για να μην συμβεί το ατύχημα.


ΒΙΝΤΕΟ-Το μήνυμα του Σώρρας για την... 25η ΜΑρτίου: "Καλή λευτεριά"

Μήνυμα στους οπαδούς του αλλά και... όλους τους Έλληνες από τον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα...

Ο Αρτέμης Σώρρας μέσω του δικηγόρου του στέλνει με αφορμή την 25η Μαρτίου τα... Χρόνια του Πολλά σε όλους τους Έλληνες και εύχεται "καλή λευτεριά"!


ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ; Τι ήταν αυτό που έδειχνε η Μέρκελ στους ηγέτες και γελούσε; (ΦΩΤΟ)

Μόλις έχουν υπογράψει τη Διακήρυξη της Ρώμης οι 27 ηγέτες της ΕΕ και η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται να διασκεδάζει με μια από τις υπογραφές.

Γνωρίστε έναν πραγματικό Survivor στην Ελλάδα της κρίσης

Αν ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν είχε αποφασίσει πριν από τρία ακριβώς χρόνια να διαβεί το Ρουβίκωνα για να γεννηθεί το Ποτάμι, τότε ο εκ των πρωταγωνιστών της ανατρεπτικής καμπάνιας του κόμματός του με τους εννέα χαρακτήρες της επικαιρότητας, ο Χρήστος Γαλάνης, θα ήταν οπωσδήποτε ένας από τους τηλεοπτικούς «Πρωταγωνιστές»- και μάλιστα σε εκπομπή μονοπρόσωπη, μονοθεματική.

BINTEO-"Κράξιμο" σε Ζουράρι, γκρίνια σε Ξανθό

Στόχος αποδοκιμασιών έγιναν δύο στελέχη της κυβέρνησης στην Κρήτη, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.


Πιτ μπουλ επιτέθηκαν σε αστυνομικούς κοντά στο σπίτι του Φλαμπουράρη

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης (23.03.2017) στα Εξάρχεια, κοντά στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη Σκυλιά πιτ μπουλ επιτέθηκαν σε αστυνομικούς με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι.

Η πυραμίδα του Αργους -Ισως η αρχαιότερη πυραμίδα του κόσμου [βίντεο]

Ενα ενάεριο βίντεο αποτυπώνει το μεγαλείο της πυραμίδας που βρίσκεται στο Άργος, και συγκεκριμένα στο χωριό Ελληνικό.


ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ! Νέο πολιτικό φορέα ίδρυσε η Ραχήλ Μακρή -Το «Μέτωπο Νίκης»

Κάλεσμα για τη συγκρότηση ενός νέου πολιτικού φορέα, του «Μετώπου Νίκης», απεύθυνε από το Μελιδόνι Ρεθύμνου η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή σήμερα το μεσημέρι, παρουσία φίλων της από την Κρήτη και συνεργατών της από διάφορα μέρη της χώρας.


Θεσσαλονίκη: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέναντι σε αντιεξουσιαστές που διαδηλώνουν κατά της Χρυσής Αυγής

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της ομιλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ομάδα περίπου 150 αντιεξουσιαστών κινήθηκε μαζικά προς την πλατεία Δημοκρατίας.


Οι «λησμονημένοι» Κύπριοι του 1821 και η επική συμβολή τους στην Επανάσταση [vid]

Αρκετοί ήταν οι Κύπριοι που «έπεσαν» μαχόμενοι εναντίον των Τουρκο-αιγυπτιακών ορδών κατά την ελληνική επανάσταση του 1821, ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε ότι μόνο στη μάχη της Αθήνας το 1827 καταμετρήθηκαν 130 νεκροί Κύπριοι, ενώ κατά ο πρώτος νεκρός της κατάληψης της Τριπολιτσάς το 1821 ήταν επίσης Κύπριος.

Η Κομισιόν μας είπε "χρόνια πολλά" με τον πιο χαριτωμένο τρόπο

Την επέτειο της 25ης Μαρτίου τίμησε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή! Η Κομισιόν επέλεξε έναν ιδιαίτερα γλυκό τρόπο για να ευχηθεί χρόνια πολλά στην Ελλάδα, ανεβάζοντας στα social media μια υπέροχη φωτογραφία.

Οι ναυτικές σημαίες της Επανάστασης και των καπεταναίων: Τι συμβόλιζε το φίδι και η κουκουβάγια…

Τα ελληνικά πλοία πριν από την Επανάσταση του 1821 έπλεαν κυρίως με την οθωμανική παντιέρα, που ήταν διαφορετική από εκείνες των τουρκικών εμπορικών σκαφών οι οποίες έφεραν τρεις οριζόντιες ταινίες (κόκκινη, πράσινη, κόκκινη). Η παντιέρα αυτή αποτελείτο από τρεις οριζόντιες ταινίες, μια κόκκινη πλαισιωμένη από δύο γαλάζιες.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ! Όταν ο Βούτσης έλεγε ότι θα καταργήσουν τις μαθητικές παρελάσεις και η Φωτίου τις στρατιωτικές

Τελικά δεν έκαναν τίποτα απο τα 2. Όπως και με το μνημόνιο

Οι γνωστές αριστερές ιδεοληψίες...

Οι σχολικές παρελάσεις δεν έχουν κανένα νόημα έλεγε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η παρέλαση, οι τσικουδιές και η μαντινάδα για τα... μέτρα [pics, vids]

Με φίλους της Νέας Δημοκρατίας και τα τοπικά στελέχη συναντήθηκε αμέσως μετά την παρέλαση σε καφετέρια ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Επιστροφή στη Δραχμή»: Ο μύθος και 15 σοβαρά προβλήματα

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μένα ως οικονομολόγο ο μύθος της δραχμής. Ακούω να μου λένε ότι με τη δραχμή η χώρα μας τις δεκαετίες του 1950 και 1960 είχε επιτύχει πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.


Αγρια επίθεση μετά από παρατήρηση σε ιδιοκτήτη σκύλου -Υπέκυψε το ένα θύμα

Μία αιματηρή επίθεση, με ένα νεκρό, που ξεκίνησε έπειτα από παρατήρηση σε ιδιοκτήτη σκύλου, ερευνά η αστυνομία.


Έφοδος των "ράμπο" σε μεγάλη πίστα της παραλιακής – Κόβονταν αποδείξεις αλλά δεν αποδίδονταν το ΦΠΑ – Κατάσχεσαν εισπράξεις 30.000€

- Ένα βράδυ στα μπουζούκια για τους "ράμπο" της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων
- Έκαναν έλεγχο σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής όπου τραγουδούν δυο μεγάλα ονόματα
- "Τσέκαραν" επί δυο ώρες παραγγελίες, λουλούδια και το ταμείο
- Κατάσχεσαν βιβλία και εισπράξεις γιατί δεν είχε αποδοθεί ΦΠΑ ύψους 1,2 εκατ. ευρώ

Ιερείς έκαναν παρέλαση στη Σύρο!

Δύο ιερείς συμμετείχαν στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Σύρο κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των παριστάμενων.


ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο κράξιμο στον ΣΥΡΙΖΑίο της Νέας Φιλαδέλφειας και γραφικότητες στο Ναύπλιο

Τα πράγματα δεν ήταν τόσο ήρεμα στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος, αποδοκιμάστηκε έντονα από οπαδούς της ΑΕΚ.
Λίγο μετά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο που υπάρχει στην πόλη, περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ αποδοκίμασαν έντονα τον Άρη Βασιλόπουλο και τους συνεργάτες του.


ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΑΛ@ΚΑΣ! Πρέβεζα: Κατέβηκαν από την εξέδρα των επισήμων λόγω του Χρυσαυγίτη περιφερειακού συμβούλου [pics, vid]

[Τον καραγκιόζη Μπάρκα τον ενόχλησε κάποιος περίεργος την ΧΑ, ενώ δεν τον ενόχλησε ο Καμμένος που πήρε Αυλωνίτου και Κασιδιάρη και φωτογραφίζονταν μαζί στο Καστελόριζο... ρε άι στο διάολο μαλ@κα που πήγες στω χωρίο σου να πουλήσεις επανάσταση και στη Βουλή μούγγα για να μη χάσεις τα φράγκα!]

Ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Πρέβεζας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παντελής Ζέρης και ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Π.Ε. Πρέβεζας, Κώστας Καμπουράκης, προχώρησαν σε μία ενέργεια πολιτικής διαμαρτυρίας, πριν την έναρξη της μαθητικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην πόλη της Πρέβεζας.

Γεωργιάδης κατά Βαξεβάνη: Μια οσμή παρακράτους πλανιέται στον αέρα

Σύνδεση των βομβιστικών επιθέσεων που έχει δεχθεί το βιβλιοπωλείο του με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Documentο» κάνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  και τομεάρχης Άμυνας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ανάληψη της ευθύνης του εμπρησμού του βιβλιοπωλείου του από την τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», υπογραμμίζοντας πως...

ΑΠΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ! Ο ΕΝΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΥΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ! Αποστάσεις Ζαχαριάδη από το ερωτηματολόγιο της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

[Φυσικά αυτή την τακτική οι κότες της ΝΔ δεν τολμάνε να την εφαρμόσουν αφού μόλις πει κάτι πιο δεξιό κάποιος, αρχίζουν τα ουρλιαχτά οι ΣΥΡΙΖΑίοι και η ΝΔ πέφτει στα τέσσερα...]

Αποστάσεις από το ερωτηματολόγιο της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ πήρε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.


Ποιόν πολιτικό δείχνει η κυρία Ράικου;

Η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Ράικου ερευνούσε το σκάνδαλο της Novartis. Και ξαφνικά παραιτείται, ύστερα από την στοχοποίησή της από εβδομαδιαία εφημερίδα, όπως η ίδια καταγγέλλει. Κι όμως! Διαβάζοντας κανείς προσεκτικά τι αναφέρει η ίδια η κυρία Ράικου στην επιστολή – καταγγελία, διαπιστώνει ότι το δάκτυλό της έχει ήδη σηκωθεί και κάτι «δείχνει»!


Σφίγγει η θηλιά: Δεν έμεινε «σάλιο» στα Δημόσια Ταμεία 0

«Φουσκώνει» για τα καλά ο «λογαριασμός», και η κυβέρνηση ετοιμάζεται να «θυσιάσει»για άλλη μία φορά μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους.


Ο ΜΟΝΟΣ ΘΑ 'ΝΑΙ! "Ντοπέ" πασίγνωστος μπασκετμπολίστας!

Θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας φέρεται ότι βρέθηκε ο Γιοακίμ Νοά, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα. Ο διεθνής Γάλλος σέντερ των Νικς αναμένεται να τιμωρηθεί με αποκλεισμό τουλάχιστον 20 αγώνων.


Ο άλλος δεν είχε τι να κάνει και πήγε στην Αστυνομία να πει: "Εγώ είμαι ο μανιακός δολοφόνος που επιτίθεται σε ταξιτζήδες"

«Κύριε αστυνόμε εγώ είμαι ο μανιακός δολοφόνος που επιτίθεται σε ταξιτζήδες. Μπορείτε να με συλλάβετε». Η φράση ανήκει σε άνδρα που εμφανίστηκε στην αστυνομία με σκοπό να παραδοθεί ως δράστης της εκτέλεσης του 52χρονου αυτοκινητιστή στην Κηφισιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου.


Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα – Οι δηλώσεις των πολιτικών (ΦΩΤΟ)

Με κάθε λαμπρότητα και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, τιμώντας την επέτειο από την Μεγάλη Ελληνική Επανάσταση του 1821.

25η Μαρτίου: Τα μηνύματα των διασήμων για την εθνική επέτειο! [pics]

Την 25η Μαρτίου με παρελάσεις γιορτάζουμε σήμερα σε όλη την Ελλάδα και οι διάσημοι γέμισαν το Instagram με φωτογραφίες της γαλανόλευκης σημαίας που κυματίζει. Όσοι είχαν παιδιά στην παρέλαση βρέθηκαν κοντά τους για να τα καμαρώσουν, ενώ αρκετοί έγραψαν συγκινητικά μηνύματα για την εθνική επέτειο και την απελευθέρωση του έθνους.

ΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Μπουτάρης: Να καταργηθεί αυτή η παρέλαση - Να κάνουν ένα πανηγύρι στη Ν. Παραλία [vid]

Την άποψη ότι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου με τη μορφή που έχει σήμερα θα πρέπει να καταργηθεί εξέφρασε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Το 22αρι Zastava είναι δικό μου» φέρεται να είπε στις Αρχές ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης

Ο δράστης πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα - Όλοι αναμένουν να ρίξει φως στην υπόθεση η γυναίκα «κλειδί» - πρώην σύζυγος του 47χρονου θύματος που είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον αθλητή

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η δολοφονία του Μοσχάτου με δράστη τον Παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη και θύμα τον πρώην άντρα της ερωμένης του και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ-Ο άλλος βάφτισε τον Καμμένο, Αβέρωφ

Σε μια γκάφα άνευ προηγουμένου υπέπεσε ο εκφωνητής της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της περιγραφής της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.

Τι έκανε; Είπε πως υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν είναι ο Πάνος Καμμένος, αλλά ο Ευάγγελος Αβέρωφ!

ΒΙΝΤΕΟ-Παπαδημούλης: Όσο καθυστερούμε ανεβαίνει ο λογαριασμός - Φάμελλος: Κινδυνολογείς και τρομοκρατείς τον κόσμο

"Δεν επιβαρύνεται η χώρα με επιπλεόν κόστος επειδή καθυστερεί η αξιολόγηση, είναι μια κινδυνολογία χωρίς απόδειξη" δήλωνε ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σ. Φάμελλος.