26 Μαρτίου 2017

ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΣ! Ο Καμμένος γλύφει τρόλ... νομίζει ότι είναι η Ολλανδέζα ΥΕΘΑ

Στις 16 Μαρτίου ο Καμμένος στο Τwitter γλύφει την Ολλανδέζα υπουργό Άμυνας, "συγχαρητήρια από την Ελλάδα κομάντο Jeanine" και δημοσιεύει μια φώτο του μαζί της:

Τι στα αλήθεια συνδέει τον Τσίπρα με τον Παπαγγελόπουλο

Στην Χαριλάου Τρικούπη, εξακολουθούν να συντηρούν τα σενάρια, ότι δήθεν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, είναι άνθρωπος του Καραμανλή και γι΄ αυτό τοποθετήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα στη νευραλγική θέση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.


ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ;) Κύπελλο Ελλάδας χάντμπολ: Το σήκωσε ο ΠΑΟΚ! "Λύγισε" τον Πανελλήνιο

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 25-23 του Πανελληνίου στο τελικό του Φαίναλ-4 του Κύπελλου Ανδρών και κατέκτησε το τρόπαιο για τρίτη φορά στην ιστορία του, μετά το 2012 και το 2015.


ΒΙΝΤΕΟ-Το κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ: Δείτε τις αποφάσεις με τις οποίες αυξάνουν τις θέσεις των μετακλητών

Μια στρατιά μετακλητών υπαλλήλων έχει διορίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Βάσει των στοιχείων της απογραφής για πρώτη φορά μετά 3,5 χρόνια έχουν ξεπεράσει τις 2.000 και συνεχώς αυξάνονται.

Κολλημένοι στο δόγμα… Βαμβακούλα

Στο δόγμα Βαμβακούλα, «Πρόεδρε να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή από… πέντε έξι άτομα», επανέρχεται η κυβέρνηση με τις Εξεταστικές Επιτροπές για τα εξοπλιστικά, για την υγεία και δεν ξέρουμε τι άλλο θα ανακαλύψουν στο τέλος οι εγκέφαλοι του Μαξίμου.


Ηφαίστειο στη Ρωσία "ξύπνησε" έπειτα από 250 χρόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Το ηφαίστειο Καμπάλνι στη Ρωσία, "ξύπνησε" για πρώτη φορά έπειτα από 250 χρόνια και οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

H τέφρα του εκτοξεύτηκε σε ύψος 7.000 μέτρων όπως φαίνεται στις εντυπωσιακές εικόνες.

Ο Ερντογάν πάει... Χόλιγουντ - ΒΙΝΤΕΟ

Την... εισβολή στο Χόλιγουντ με πακτωλό εκατομμυρίων επιχειρεί η Τουρκία για να "ξαναγράψει" τη σύγχρονη ιστορία, υποβαθμίζοντας γεγονότα όπως η γενοκτονία των Αρμενίων και ο ξεριζωμός των Ελλήνων.


Τι «γύρευε» ο γνωστός τραγουδοποιός στη Βουλή;

Ένας γνωστός καλλιτέχνης εθεάθη πρόσφατα στη Βουλή.

Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο γνωστός τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς, μετέβη στη Βουλή με αφορμή την κατάθεση βουλευτικής τροπολογίας για τον διορισμό προσωρινού επιτρόπου στην ΑΕΠΙ.

ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ' ΝΑΙ ΑΥΤΗ! Οταν παρουσιάστιρα της ΕΡΤ... έστησε τον Τσίπρα -Ο εκνευρισμός του πρωθυπουργού

Μεγάλη μέρα για την Ευρώπη το Σάββατο, αφού ήταν η επέτειος των 60 χρόνων από την ίδρυση της Ενωσης και οι 27 ηγέτες υπέγραψαν στη Ρώμη τη νέα διακήρυξη.


Ο μπετόστοκος Καρβέλας έβγαλε την τσίχλα που μασούσε και την πέταξε σε παίκτρια του ριάλιτι του Ε [βίντεο]

Αίσθηση προκάλεσε μια κίνηση του Νίκου Καρβέλα στο δεύτερο live του μουσικού ριάλιτι του Ε.

Ο στιχουργός και συνθέτης, ενώ η κριτική έκρινη την παίκτρια Φαίη Μπαζιώτη, διαφώνησε με την Αννα Βίσση. Η τραγουδίστρια, κρίνοντας την παίκτρια είπε πως δεν της άρεσε η ερμηνεία της στο τραγούδι «Δεν έχω πολλά» καθώς δεν της μετέδωσε το συναίσθημα που έπρεπε.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Η σύζυγος του Φιγιόν για τις αργομισθίες: Δούλευα από το σπίτι

Η Πενέλοπι Φιγιόν, η σύζυγος του υποψηφίου προέδρου της γαλλικής Δεξιάς Φρανσουά Φιγιόν, η οποία κατηγορείται ότι πήρε περίπου 800.000 ευρώ γιατί ήταν δηλωμένη ως κοινοβουλευτική βοηθός του συζύγου της, θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή εισαγγελέα στις 28 Μαρτίου, για δεύτερη φορά, με βαρύτατες κατηγορίες.


Στα κατεχόμενα έφτιαξαν ιστοσελίδα για να συμβουλεύσουν τους Μογγόλους για τη θερινή ώρα

Το πρωί στα κατεχόμενα της Κύπρου, λόγω της αλλαγής της ώρας που έγινε αυτόματα σε κινητά και ηλεκτρονικές συσκευές, το ερώτημα «τι ώρα είναι;» είναι δύσκολο να απαντηθεί.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑ@ΚΕΣ! Κομμούνια καθηγητές από τη Θεσσαλονίκη εναντίον ...Survivor

Με το ...Survivor και τον Σκάι τα βάζουν καθηγητές από τη Θεσσαλονίκη. Αφού κάνουν λόγο για τηλεοπτικά σκουπίδια, οι καθηγητές της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης υποστηρίζουν πως το τηλεπαιχνίδι «διδάσκει ότι καμία ξεφτίλα και προδοσία δεν είναι ντροπή».


ΒΙΝΤΕΟ-Έκανε βιντεοκλήση στο κινητό και προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο

[Παίζει όμως να είναι και μαϊμού το βίντεο και να είναι καμιά κούκλα η νεκρή... Σε κάθε περίπτωση πάντως το συμπέρασμα του Ελληναρά με το κινητό, θα είναι: Τα λεωφορεία κάνουν κακό στην υγεία]

Όταν οδηγούμε, πρέπει να έχουμε την προσοχή μας συγκεντρωμένη 100% στην οδήγηση.

Όλοι το ξέρουμε αυτό, αλλά υπάρχουν στιγμές που το ξεχνάμε. Κι ας υπάρχουν σχετικοί νόμοι, ποινές και πρόστιμα. Γι’ αυτό και πρέπει να μας το θυμίζουν video όπως αυτό…

Survivor: Όλο το twitter στο πλευρό του Αγγελόπουλου! Οι απίστευτες ατάκες μετά την «επίθεση» των διασήμων!

Η «επίθεση» των διασήμων στον Ντάνο έχει γίνει το top θέμα συζήτησης σε όλα τα πηγαδάκια μετά την αποχώριση της Σόφης Πασχάλη. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα συνεχίζουν κανονικά στο Survivor χάρη στη θετική ψήφο του κοινού και τα μηνύματα στο twitter δεν έχουν τέλος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΣΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ! Οι οπαδοί του Σώρρα καλούν τον κόσμο να τους στηρίξει με νέο ύμνο στο... δωδεκάθεο

Εννέα μέρες αναζητείται χωρίς αποτέλσμα από τις Αρχές ο Αρτέμης Σώρρας. Κια μπορεί ο αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσης να έχει καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκιση, ωστόσο οι οπαδοί του δεν πτοούνται. Και αυτό γιατί δημιούργησαν νέο spot, καλώντας τον κόσμο να τους στηρίξει, ενώ το γύρο του διαδικτύου κάνει ένας νέος ύμνος στο δωδεκάθεο.

Βουλγαρία-Exit poll: Προηγείται ο Μποϊκο Μπορίσωφ

Επικράτηση του κεντροδεξιού κόμματος GERB του  Μποϊκο Μπορίσωφ έναντι του σοσιαλιστικού κόμματος BSP της Κορνέλια Νινοβα, δείχνουν τα πρώτα exit polls από τη γειτονική χώρα. Η Βουλγαρία αποτελεί ακόμα μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης της οποίας οι πολίτες βρέθηκαν στις κάλπες εντός του 2017, έπειτα από μια δύσκολη προεκλογική περίοδο.


«Εξαγωγή» εκατ. ευρώ στα Σκόπια για τζόγο

Με γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών και δωρεάν προσφορά φαγητού και ποτού, οι καζινάρχες των Σκοπίων απομυζούν ό,τι έχει απομείνει από τη συρρικνωμένη οικονομία της Βόρειας Ελλάδας, κυρίως της Θεσσαλονίκης, αλλά και του Ελληνικού Δημοσίου.

Κατρακύλα χωρίς τέλος για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ

Έβγαλαν τα μάτια τους οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου, διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων.

Τελικά δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τίποτα το ενθαρρυντικό για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, που παρουσιάζει ακατάσχετη αιμορραγία ψηφοφόρων.


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙ, ΟΛΑ ΟΚ! Κρατική τουρκική τράπεζα βγάζει στο “σφυρί” περιουσία Έλληνα στη Ρόδο

Ανησυχία από την είδηση ότι η κρατική αγροτική τράπεζα της Τουρκίας η οποία δραστηριοποιείται και στη χώρα μας βγάζει στο σφυρί περιουσία Έλληνα οφειλέτη στη Ρόδο.

Οι αρχές φοβούνται μήπως αποτελέσει “όχημα” για μεταβίβαση σε τουρκικά χέρια ελληνικών περιουσιακών στοιχείων.


Βίντεο: Σήκωσε χέρι στον Ουγκουρλού ο Ομπράντοβιτς!

Νέα «έκρηξη» με αποδέκτη τον Μπερκ Ουγκουρλού είχε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπαλικεσίρ

Μετά το επεισόδιο Ομπράντοβιτς - Ουγκουρλού στο ματς με την Εφές για την Euroleague, υπήρξε και νέο στο τούρκικο πρωτάθλημα.


Πάρτυ εκατ. ευρώ στις αστικές συγκοινωνίες με εταιρείες σεκιούριτι

Την ώρα που οι αστικές συγκοινωνίες είναι στο έλεος, από τη μια των βανδαλισμών και από την άλλη των ελλειμμάτων, με το φάσμα της ιδιωτικοποίησης να πλανάται και την πολιτική ηγεσία να εμφανίζεται ανήμπορη να χειριστεί το ευαίσθητο κοινωνικά αυτό θέμα, οι ηγεσίες αρμόδιων οργανισμών φαίνεται να έχουν στήσει πάρτυ εκατομμυρίων ευρώ, κατασπαταλώντας το δημόσιο χρήμα, με έωλες διαδικασίες και απίστευτες απευθείας αναθέσεις έργων φύλαξης!


Δεσμεύσεις ακινήτων τέλος! Οι περιπτώσεις Λάκη Γαβαλά και Βίκυς Σταμάτη

- Γιατί δεν μπορεί το Δημόσιο να εκμεταλλευτεί τα ακίνητα του Λάκη Γαβαλά;
- Πώς μπορεί ο φυγόδικος Χρήστος Καραβέλας να ενοικιάζει τις δεσμευμένες βίλες του στην Αντίπαρο;
- Πώς θα ερευνηθούν ταχύτερα οι περιβόητες λίστες καταθετών εξωτερικού;
- Απαντήσεις και λύσεις στα ζητήματα θα επιχειρήσει να δώσει το νέο νομοσχέδιο που βρίσκεται υπό επεξεργασία
- Απίστευτο παράδειγμα με γιατρό και "φακελάκι" εκατομμυρίων


Οργή Καραμανλή! "Με εμφανίζουν να κάνω συνωμοσία υπέρ της δραχμής"

"Το Βατοπέδι δεν ήταν απλώς ένα μιντιακό κατασκεύασμα" επεσήμανε σε στενούς του συνεργάτες ο Κώστας Καραμανλής, στο περιθώριο της απόφασης της Δικαιοσύνης που αθωωώνει όλους τους εμπλεκόμενους στην πολύκροτη υπόθεση που απασχόλησε τη χώρα για χρόνια.


Σημαία, δώρο στο Χάνι της Γραβιάς από τον Κυριάκο (Photo)

Σε μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό προχώρησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από συνεργάτες του ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-Τι “δείχνει” το πόρισμα της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στο Τέμενος Βαγιαζήτ

Η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης (22-03-2017) προκάλεσε μεγάλες ζημίες στο μνημείο που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα έχει τεράστια πολιτισμική αξία...


ΔΙΑΛΕΧΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! Η μάχη των δελφίνων! Αυτοί είναι οι πιθανοί διάδοχοι του Σώρρα

- Η καταδίκη του Αρτέμη Σώρρα σε 8ετή φυλάκιση άνοιξε τη συζήτηση για τη διαδοχή του ως επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις
- Η αλλαγή προέδρου προβλέπεται και από το καταστατικό για πολλούς λόγους, ανάμεσά τους και η δικαστική απόφαση
- Οι νέος πρόεδρος πρέπει να έχει ελληνική ιθαγένεια, να μιλάει ελληνικά και να… εξασφαλίζει τα συμφέροντα Ελλάδας και Κύπρου σε παγκόσμιο επίπεδο

ΒΙΝΤΕΟ-Η σημαιοφόρος που έκλεψε τις εντυπώσεις στην παρέλαση της Πάτρας: 50χρονη μητέρα τριών ενήλικων παιδιών

Μπορεί στην παρέλαση στην Αθήνα τις εντυπώσεις να έκλεψε η σημαιοφόρος με τη μαντήλα, στην Πάτρα όμως τις έκλεψε μια λίγο... μεγαλύτερη μαθήτρια!


Ο Σαββίδης απάντησε στον μπούφο Τζαβέλλα για Ίβιτς

Ο Γιώργος Τζαβέλλας πέταξε το "καρφί" του στον Βλάνταν Ίβιτς, μετά το σπουδαίο βαθμό της ισοπαλίας που πήρε η Εθνική Ελλάδας κόντρα στο Βέλγιο στις Βρυξέλλες, δείχνοντας πως ακόμα δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Κλείνει όλα τα μέτωπα ο Κυριάκος

Έκλεισε όλα τα ανοιχτά μέτωπα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο εσωτερικό του κόμματος, γιατί πιστεύει ακράδαντα, ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκηρυχθούν εκλογές, όχι από επιλογή της κυβέρνησης αλλά από ατύχημα.


Απίστευτοι ελιγμοί γερμανικής φρεγάτας στο Αιγαίο - ΒΙΝΤΕΟ

Η Γερμανική Φρεγάτα FGS Sachsen F219, η ναυαρχίδα της SNMG2 στο Αιγαίο απέδειξε τις δυνατότητες της κοντά στις ακτές της Χίου. Οι γρήγοροι ελιγμοί της γερμανικής φρεγάτας που πραγματοποιεί όπως θα δείτε στο βίντεο, δύο φορές, εντυπωσιάζουν.


ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΘΥΜΑ! Εφοριακός εξέδιδε «μαϊμού» τέλη κυκλοφορίας, απολύθηκε και ζητάει… τα ρέστα!

- Απύθμενο θράσος από εφοριακό που απολύθηκε γιατί έβγαζε ψεύτικα τέλη κυκλοφορίας
- Είχε πάρει άδεια ανατροφής τέκνου και πήγαινε… περιστασιακά στην εφορία για να βγάζει ψευδείς βεβαιώσεις καταβολής τελών κυκλοφορίας!
- Τις έδινε σε συνεργό του για να αποσύρει αυτοκίνητα
- Ο 45χρονος εφοριακός, πατέρας δυο παιδιών απολύθηκε, προκάλεσε ζημιά 69.407 ευρώ στο Δημόσιο
- Τώρα ζητάει να κριθεί αντισυνταγματική και να ακυρωθεί η απόλυσή του!

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο μακελάρης του Λονδίνου πέφτει νεκρός

Ένα νέο βίντεο από τη στιγμή που ο μακελάρης του Λονδίνου, Καλίντ Μασούντ, πέφτει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών, ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Ξύλο σε διαδήλωση κατά της διαφθοράς στη Ρωσία - Συνέλαβαν τον "εχθρό" του Πούτιν [pics, vids]

Ο αντίπαλος του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι - ο οποίος τα έχει βάλει με την πολιτική του Πούτιν αλλά και τον Ρωσό Πρωθυπουργό - και περισσότεροι από 100 υποστηρικτές του προσήχθησαν σήμερα (26.03.2017) από την αστυνομία στη διάρκεια μιας διαδήλωσης κατά της διαφθοράς στην οποία συμμετείχαν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά του, χιλιάδες άνθρωποι στο κέντρο της Μόσχας.

Ο άλλος κατήγγειλε τον γείτονα για δολοφονία επειδή τσακώνονταν για το πάρκινγκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πίστευαν στα… αυτιά τους η Αννίτα Πάνια και οι συνεργάτες της όταν γυναίκα που βγήκε στον αέρα της εκπομπής αποκάλυψε πως και η ίδια παλαιότερα είχε “καρφώσει” έναν γείτονά της ως δολοφόνο, επειδή είχε διαφωνίες μαζί του για το πάρκινγκ!

Έγκλημα στο Μοσχάτο - Αδελφός παραολυμπιονίκη: "Το θύμα μας απειλούσε όλους

Λίγες μέρες μετά από το συγκλονιστικό έγκλημα στο Μοσχάτο και οι αστυνομικοί προσπαθούν να ρίξουν φως στους λόγους που οδήγησαν τον Παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη να σκοτώσει με τέσσερις σφαίρες τον Μάριο Λουκόπουλο. Ο αδελφός του Έλληνα Πιστόριους έσπασε τη φωνή του για πρώτη φορά, ανατρέποντας τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.  

Κως: Ασέλγησε σε βάρος 39χρονης με νοητική υστέρηση – Τι λέει ο ίδιος

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία συγγενικού προσώπου της γυναίκας...
Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσει στις 3 Απριλίου, 66χρονος συνταξιούχος κατηγορούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος της 39χρονης με νοητική στέρηση.


ΒΙΝΤΕΟ-Τέλος καριέρας για τον Κόπερφιλντ! Στη φόρα τα κόλπα του

Μόλις πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι τα μυστικά του διάσημου μάγου Ντέιβιντ Κόπερφιλντ κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν και να διαλυθεί ο μύθος που τον περιβάλλει. Και μάλιστα όλα αυτά μέσα σε μία δικαστική αίθουσα.


ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟ@ΤΣΕΣ Ο ΣΟΥΛΤΣ! Γερμανία: Θρίαμβος της Μέρκελ έναντι του Σουλτς δείχνουν τα Exit poll στο κρατίδιο Ζάαρ

Άκρως επιτυχημένο κρίνεται την Κυριακή το πρώτο "κρας τεστ" της Άνγκελα Μέρκελ με τον Μάρτιν Σουλτς στο κρατίδιο του Ζάαρλαντ ενόψει των ομοσπονδιακών εκλογών του Σεπτεμβρίου. Έπονται δύο ακόμη αναμετρήσεις σε περιφερειακό επίπεδο.

Τα «ρουσφέτια» της οικογένειας Τσίπρα στην παρέα της Νάξου

Η αχώριστη παρέα της Νάξου των οικογενειών Τσίπρα και Πρωτονοτάριου που ανέδειξε ο Ελεύθερος Τύπος την προηγούμενη Κυριακή φαίνεται ότι έχει και άλλους δεσμούς που τη συνδέουν στενά.


ΒΙΝΤΕΟ-Η άλλη μπαίνει γμνή στα αποδυτήρια των αντρών... αλλά δείτε γιατί

Προέρχεται από μια εκπομπή που σκαρώνει φάρσες. Αν και καμιά φορά το παρακάνει όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο παρακάτω βίντεο… Μέσα σε λίγους μήνες οι θεατές ξεπέρασαν τα 30. εκατομμύρια!

Τι είναι; 

Πανελλήνια ανακούφιση και δάκρυα για το κόμμα της Ραχήλ Μακρή!

Ουφ επιτέλους το δημιούργησε. Ο Κάλχας πέρασε από τη μεγάλη αγωνία στην ελπίδα ότι η χώρα μπορεί πλέον να σωθεί. Όχι δεν του ήρθε καμιά επιφοίτηση, ούτε έμαθε κάποιο κρυφό σχέδιο του Τσίπρα, ούτε ότι ο Σόιμπλε αποφάσισε επιτέλους να διώξει το Δ.Ν.Τ. και να ανοίξει τους κρουνούς της χρηματοδότησης για την Ελλάδα.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ Ο «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ»-Μπαλτάκος: Ο Τσίπρας είναι ΠΑΟ και θα μας φτιάξει το γήπεδο... ενώ Σαμαράς, Μητσοτάκης είναι Ολυμπιακοί


[Πόσο μαλ@κας μπορείς πάντως να καταλήξεις για να σε ταϊζουν οικογενειακώς οι Γιαννακόπουλοι, μας το δείχνει η περίπτωση Μπαλτάκου, που έφτασε να λέει ο Τσίπρας θα μας φτιάξει το γήπεδο, ενώ ο Σαμαράς κι ο Μητσοτάκης είναι Ολυμπιακοί... ]

Για το προσωπικό ενδιαφέρον του Αλεξη Τσίπρα για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού μίλησε ο Τάκης Μπαλτάκος.


Ο Γάλλος φαρσέρ, Rémi Gaillard, ξαναχτυπά και κάνει τη ζωή των οδηγών δύσκολη! [vid]

Ο διάσημος Γάλλος φαρσέρ Rémi Gaillard εγκλώβισε έναν οδηγό σε έναν κυκλικό κόμβο, και σόκαρε άλλους οδηγούς κάνοντας εργασίες… ημίγυμνος.

Για κανέναν δεν είναι ευχάριστο να πέφτει θύμα φάρσας. Ειδικά για τα θύματα του Γάλλου Rémi Gaillard, ενός από τους πιο επιτυχημένους φαρσέρ του YouTube.


ΤΙ; ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ; ΑΠΑΠΑ! Εισπρακτικές εταιρίες: Ανά βδομάδα η ενόχληση των οφειλετών – Τι αλλάζει

- Στην τελική ευθεία το σχέδιο νόμου για τις εισπρακτικές εταιρίες
- Κάθε επτά ημέρες και όχι κάθε δεύτερη μέρα θα μπορούν να τηλεφωνούν στους οφειλέτες
- "Παράθυρο" για να μετατραπούν σε εισπρακτικές, εκτός από τα δικηγορικά και λογιστικά γραφεία
- Γίνεται αυστηρότερος ο τρόπος ταυτοποίησης του οφειλέτη

Με αναφορές στην Ελλάδα το μήνυμα της Ιζαμπέλ Ιπέρ για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Κάθε χρόνο ένας άνθρωπος του θεάτρου αναλαμβάνει να γράψει το μήνυμα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου, το οποίο είθισται να διαβάζεται πριν τις παραστάσεις της 27ης Μαρτίου.


Τ' ακούσαμε κι αυτό! Κινέζος κατασκευαστής κάνει αγωγή στη Mercedes-Benz για αντιγραφή

Η υποκρισία χτύπησε κόκκινο για την κινεζική Chery που έχει ξεχάσει πόσα μοντέλα έχει αντιγράψει από άλλους κατασκευαστές.

Νύχτα με μολότοφ και πέτρες σε διμοιρίες των ΜΑΤ

Νεαρά άτομα επιτέθηκαν για μια ακόμη νύχτα με βόμβες μολότοφ και πέτρες σε διμοιρίες των ΜΑΤ στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.


Συνελήφθη 17χρονος στην Πιερία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Ενας 17χρονος Ελληνας συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, στο πλαίσιο διεθνούς επιχείρησης, από την υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.


ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! "Καρφί" του Τζαβέλλα για τον Ιβιτς [pic]

Ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν έχει ξεχάσει όσα συνέβησαν στον ΠΑΟΚ και όσα έχει πει περί μειωμένης απόδοσης ο Βλάνταν Ιβιτς και μετά το ματς της Εθνικής πέταξε το "καρφί" του.