27 Μαρτίου 2017

2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!! Βίντεο: Τραγική η κατάσταση με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Κυκλοφορούν περισσότερα από 20 έτη και κάνουν τουλάχιστον 10.000 χιλιόμετρα το μήνα. Έχουν διανύσει 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα χωρίς συντήρηση λόγω έλλειψης χρημάτων, αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ


ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΙ ΟΜΟΔΟΞΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ!Τσαβούσογλου: Υπό σκέψη να επιτραπεί η είσοδος Ρώσων πολιτών στην Τουρκία χωρίς διαβατήριο

Η Άγκυρα προτίθεται να συζητήσει με την Μόσχα το θέμα της εισόδου Ρώσων πολιτών στην Τουρκία χωρίς διαβατήριο, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνάντηση που είχε με εκπρόσωπους της ρωσικής κοινότητας στην Αττάλεια.


Τι λέει ο δικηγόρος του Παραολυμπιονίκη που σκότωσε τον ξενοδόχο στο Μοσχάτο – ΒΙΝΤΕΟ

Σε κατ' οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι τέθηκε μετά την απολογία του ο 39χρονος παραολυμπιονίκης, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρονου ξενοδόχου στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, διαφοροποιήθηκε από την κατάθεση που είχε δώσει στις αστυνομικές αρχές.

Δείτε την κατάθεση της μοιραίας γυναίκας: Ο προβληματικός γάμος, ο Παραολυμπιονίκης, το ματωμένο τέλος

Το χρονικό της μοιραίας σχέσης της με τον παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη, αλλά και τα προβλήματα στο γάμο της με τον Μάριο Λουκόπουλο, που οδήγησαν σε ένα θυελλώδες διαζύγιο περιγράφει στην κατάθεσή της στην αστυνομία, η «μοιραία» γυναίκα στη ζωή των δύο ανδρών. 

Γελάει το Twitter με τις τιμές Τσίπρα στον Μπελογιάννη [εικόνες]

Προκάλεσε αίσθηση η κίνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να εγκανιάσει το Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα. Οι χρήστες του Twitter θυμίζουν στις αναρτήσεις τους ότι επρόκειτο για στέλεχος του ΚΚΕ, ο οποίος εκτελέστηκε με την κατηγορία της κατασκοπίας. Κάποιοι επαινούν την πρωθυπουργική πρωτοβουλία.

BINTEO-Άγριο κράξιμο στον «άνανδρο» και «προδότη» Τσίπρα στη Ρώμη

“Όποιος ξεπουλάει τον λαό του, δεν είναι καλοδεχούμενος”, φώναξαν στον Τσίπρα στη Ρώμη, στην ομιλία του στο Πανεπιστήμιο, όπως μπορεί κανείς να δει και στο βίντεο.

Σε κατ’ οίκον κράτηση με ηλεκτρονικό βραχιολάκι ο παραολυμπιονίκης που σκότωσε

Κατ’ οίκον κράτηση με ηλεκτρονικό βραχιολάκι αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας για τον παραολυμπιονίκη που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 47χρονο.


CNBC: «Τι κοινό έχουν ο Τραμπ με τον Τσίπρα; Τον λαϊκισμό»

Ενα κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ και του Πρωθυπουργού της Ελλάδος ανακαλύπτει το CNBC.


ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΟΥΡΑΔΕΣ; Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα για τις προκλήσεις: «Συγγνώμη, ανάρμοστες και ηλίθιες οι παρατηρήσεις μου»

Συγγνώμη, για τα υποτιμητικά σχόλιά του για τον χριστιανισμό, στο περιβόητο βίντεο που «ανέβασε» τις προάλλες, προκαλώντας σάλο, ζήτησε ο Άντι Λίλα, με ανάρτησή του στο Facebook.


Πρετεντέρης: Κανείς δεν πρέπει να υποδύεται ανειδίκευτα τον ψυχίατρο

Τα ξεφτιλίκια Τσίπρα με το βέτο που δεν έβαλε στη Ρώμη και του Καμμένου στις ΗΠΑ σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

«Έχουν αυξηθεί οι Τούρκοι πράκτορες στην Ελλάδα»

Της Ελένης Παναγιώτου

"Ο αριθμός των τούρκων πράκτορων στην Ελλάδα εχει αυξηθεί", δήλωσε ο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ (Abdullah Bozkurt) στο OnAlert.gr.

Μπαράζ παραβιάσεων απο τουρκικό κατασκοπευτικό και ζεύγος F16

Προκαλεί ξανά η Τουρκία σήμερα με νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

Συγκεκριμένα 2 τουρκικά F16 και 1 αερoσκάφος CN-235 προχώρησαν σε 17 παραβιάσεις και 2 παραβάσεις στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.


Ισόβια σε Βούλγαρο που δολοφόνησε συμπατριώτη του επειδή του βίασε την κόρη

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 41χρονο Βούλγαρο, που κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία 53χρονου συμπατριώτη του - πράξη που οι διωκτικές αρχές απέδωσαν σε αντίποινα για βιασμό που κατήγγειλε ότι υπέστη προηγουμένως η 24χρονη κόρη του από τον δολοφονηθέντα.


Ερώτηση Θεοχάρη για το φαγοπότι στις συμβάσεις σίτισης του ΥΠΕΘΑ για hot spot

Υπόνοιες για αδιαφανείς διαδικασίες στις συμβάσεις σίτισης για τις δομές φιλοξενίας προσφύγων που ανήκουν διαχειριστικά στις ένοπλες δυνάμεις, εκφράζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, με ερώτηση που κατέθεσε στον Πάνο Καμμένο.


ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΔΙΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ! Δικηγόρος Σισέ: "Ενοχος για εξύβριση ο Μαρινάκης"

Ο δικηγόρος του Τζιμπρίλ Σισέ, Δημήτρης Βερβεσός με γραπτή του δήλωση ανέφερε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης κρίθηκε ένοχος για εξύβριση του πελάτη του, αλλά υπήρξε ποινή εναντίον του λόγω παραγραφής του αδικήματος.


ΜΕ 3,5 εκ € ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ-"Κλαίγεται" η Λε Πεν: Δεν μου δίνουν δάνειο οι τράπεζες

Παραπονιέται πως δεν έχει… λεφτά και οι τράπεζες δεν θέλουν να της δώσουν δάνειο για να κάνει την προεκλογική της εκστρατεία η Μαρίν Λε Πεν. Η οποία την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στη Μόσχα και συναντήθηκε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν αλλά όχι για να του ζητήσει λεφτά (υποστηρίζει).

Τίτλοι τέλους για το ρουκετοπόλεμο στη Χίο;

Τα νήματα κατά βάση κινούν Βρονταδούσοι μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών, οι οποίοι, στην προσπάθεια τους να προστατέψουν την ψυχική ηρεμία των γονιών τους, ορισμένοι από τους οποίους σχεδόν προπηλακίστηκαν από θερμοκέφαλους υποστηρικτές της ασυδοσίας του εθίμου πέρσι, επιμένουν στην εξάλειψη του εθίμου


Μητσοτάκης: «Πολύ ψηλά στις πολιτικές μας προτεραιότητες το ζήτημα της οδικής ασφάλειας»

Την έκθεση παιδικής ζωγραφικής «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» επισκέφτηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσηςΤην έκθεση παιδικής ζωγραφικής «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματικές διώξεις σε στελέχη της Τράπεζας Αττικής για «θαλασσοδάνεια»

Ποινική δίωξη για απιστία εις βάρος τραπεζικού ιδρύματος, σε βαθμό κακουργήματος, παρήγγειλε ο εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης, εναντίον στελεχών της Τράπεζας Αττικής, για υπόθεση δανειοδοτήσεων σε αφερέγγυες επιχειρήσεις κατά την περίοδο 2010-2011.


Κωνσταντοπούλου: «Γενική ανυπακοή για να πέσει η κυβέρνηση των προθύμων»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από τον Βόλο η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου και κάλεσε τους πολίτες σε ανυπακοή για να πέσει, όπως είπε, «το καθεστώς που κυβερνά τη χώρα».


ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ :))) Τρεις υποψήφιοι διευθύνοντες σύμβουλοι για το ΤΧΣ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία επιλογής του νέου διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).


Μία Ελληνίδα στους έξι πλουσιότερους ανθρώπους στην Τουρκία

Μία Ελληνίδα συγκαταλέγεται, πλέον, στους πλουσιότερους ανθρώπους στην Τουρκία.

Ο λόγος για τη Μαρίκα Μπαχτσιβάνογλου, η οποία είχε παντρευτεί το 1981 έναν εκ των μεγαλύτερων επιχειρηματιών της Τουρκίας τον Σαλίχ Τατλιντζί, που είχε περιουσία περίπου τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων.


Το γκολ που δεν χάνεται και όμως... χάθηκε

Στο «Μονουμεντάλ» οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ έζησαν κάτι ανεπανάληπτο...

Η Ρίβερ υποδεχόταν την Μπελγράνο και τέσσερις παίκτες με το σκορ στο 2-1 έφυγαν στην αντεπίθεση. Αντίπαλος τους μόνο ο τερματοφύλακας. Και όμως το... έχασαν σε κενή εστία.

ΣΟΚ! Ποινική δίωξη για προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ... κατά υπαλλήλων του Πολάκη και όχι του Άδωνι :)))

Σε κύρια ανάκριση οδηγεί το άνοιγμα του φακέλου του ΚΕΕΛΠΝΟ μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος τριών μη πολιτικών προσώπων (υπαλλήλων) για την υπόθεση του διαγωνισμού που αφορούσε στις προσλήψεις ιατρών και νοσηλευτών στο ΚΕΕΛΠΝΟ.


Mέρκελ τρολάρει Σούλτς: «Ωραία μέρα η χθεσινή-Δεν ασχολούμαι με διάφορα φαινόμενα»...

Έλαμπε από ικανοποίηση η Άνγκελα Μέρκελ στην επινίκια συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο περιγράφοντας με το γνωστό μετρημένο ύφος της ως «ενθαρρυντική» την επικράτηση των Χριστιανοδημοκρατών στις τοπικές εκλογές στο κρατίδιο του Ζάαρ.


BINTEO-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΠ' ΤΑ LIDL! Η Αυγή μόνταρε το μήνυμα του γιου του Μπελογιάννη!

Στο σημείο που μιλούσε για υποδούλωση

«Ευτυχώς που όσοι όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι στις γερμανικές ερπύστριες και την αμερικάνικη πολεμική μηχανή δεν ζουν πια για να δουν την υποδούλωση να έρχεται από το παράθυρο μέσω των τραπεζών και των δανείων» ανέφερε σε μήνυμά του ο γιος του Ν.Μπελογιάννη.


Epic Fail: Πριν 3 μήνες ο δικηγόρος του Σώρρα τον αποκαλούσε απατεώνα και τώρα θέλει να πληρώσει το χρέος του!

Ο δικηγόρος Βασίλειος Νουλέζας είναι δικαιωματικά το πρόσωπο των ημερών έχοντας αναλάβει την υπεράσπιση του φυγόποινου πλέον Αρτέμη Σώρρα. Η παρουσία του σε τηλεοπτικά πάνελ και οι καταιγιστικές αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των μελών της Ελλήνων Συνέλευσις, με πολλούς να τον θεωρούν μεγάλο αγωνιστή εναντίον του κατεστημένου που θέλει να αποσιωπήσει τον «εθνοσωτήρα» Σώρρα.

Εντυπωσιακή αναχώρηση της πυραυλάκατου ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ και του υποβρυχίου ΠΟΣΕΙΔΩΝ απο τον Πειραιά [vid]

Αναχώρησαν μετα απο παραμονή 3 ημερών στο λιμάνι του Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821, οι 3 μονάδες του στόλου που είχαν αφιχθεί στα κρηπιδώματα 11 και 12 (Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ), προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να τις επισκεφθεί.

Το απόλυτο αστυνομικό εργαλείο! (vid)

Ως γνωστόν οι εποχές είναι δύσκολες, και οι οικονομικές συνθήκες ασφυκτικές για τις περισσότερες ευρωπαϊκές κοινωνίες και δη αυτές του μαχητικού Νότου. Η ζήτηση είναι μεγάλη οπότε και η προσφορά απο τις εταιρείες κατασκευής όπλων κλπ πρόθυμη προς τις αστυνομικές αρχές.


Ποιος σταρ του ποδοσφαίρου άφησε την μπάλα και έπιασε το μικρόφωνο - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας εκ των κορυφαίων στη σύγχρονη ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έκανε στροφή στο τραγούδι.

Ο λόγος για τον άλλοτε σούπερ σταρ της...

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Σκουρλέτης: Δεν πειράζει να κοπούν συντάξεις και αφορολόγητο αρκεί να μη δώσουμε τη ΔΕΗ για να διορίζουμε κομματόσκυλα!!!

"Το να μειώνεται η σύνταξη ή το αφορολόγητο είναι σημαντικό, αλλά μπορεί σε 3-4 χρόνια να τα επαναφέρουμε. Αν χάσεις τα δίκτυα τα χάνεις για μισό αιώνα" δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης στην ΕΡΤ.

Όλη η "εθνική αξιοπρέπεια" Καμμένου σε μία φώτο...

Εικόνα ξεφτίλας για Έλληνα Υπουργό...

Αποκλεισμένος πίσω απ' τα σκοινιά, σπρώχνεται με θείτσες και γιαγιάδες να χαιρετίσει απ' τα 2 μέτρα...

Οι Εθνοφύλακες σε δράση - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Εθνοφύλακές μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ενεργού Στρατού και συμβάλουν αποφασιστικά στην άμυνα της χώρας με υψηλό ηθικό άριστα εκπαιδευμένοι. Έτος Εθνοφυλάκων και Εφέδρων ανακήρυξε το 2017 ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.

Η σύζυγος του Εμμανουέλ Μακρόν ντύνεται δωρεάν από τη Louis Vuitton -Γκρίνιες και ψίθυροι στη Γαλλία [εικόνες]

Το γαλλικό περιοδικό Challenges αποκάλυψε ότι η σύζυγος του Εμμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ Τρονιέ, ντύνεται δωρεάν από τη μάρκα πολυτελών ειδών Louis Vuitton, αφεντικό της οποίας είναι ο Γάλλος επιχειρηματίας Bernard Arnault.

Διαδώστε αυτό το άρθρο

Η απίθανη εικόνα κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο οδηγός που πάρκαρε και έγινε viral στο facebook και όχι μόνο...

Θεσσαλονίκη: Από τα ''πολιτικάντης'' και τις επιθέσεις στα χαμόγελα - Η συνάντηση Άνθιμου με το ζεύγος Μιχαλολιάκου [pics]

Θα πέσει φωτιά να μας κάψει... ο Δωδεκαθείστής Μιχαλολιάκος με τον Άνθιμο... ο Μιχαλολιάκος που στα τεύχη της ΧΑ τη δεκαετία του 80 και του 90 έβριζε το Χριστιανισμό και αποθέωνε κάτι ινδουιστικές παπαριές σαν θρησκεία των Άρειων ινδοευρωπαίων...

Ο μητροπολίτης Άνθιμος όχι μόνο συνάντησε τον Νίκο Μιχαλολιάκο και την Ελένη Ζαρούλια στο γραφείο του, αλλά πόζαρε μαζί τους χαμογελαστός. Όπως φαίνεται οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό. Πως πλασάρεται η συνάντηση από τη Χρυσή Αυγή...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ➤Ελαστικά για τα οχήματά της ζητά επειγόντως η Αντιτρομοκρατική

Έκκληση από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προς την Διεύθυνση Οικονομικών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για άμεση προμήθεια ελαστικών επισώτρων για την «αποτροπή ακινητοποίησης του μηχανοκίνητου στόλου».


Γιατί ο Κυριάκος ξαναβλέπει εκτάκτως την Μέρκελ

Μπορεί να έχουν περάσει 4-5 εβδομάδες από την τελευταία τους συνάντηση αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Άνγκελα Μέρκελ θα τα πουν εκ νέου, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μάλτα, την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη.


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΑΨΕ ΑΠ' ΤΑ ΓΕΛΙΑ Η ΜΕΡΚΕΛ! Λογαριασμό-σοκ για τις οφειλές της Γερμανίας στο ΝΑΤΟ παρουσίασε ο Τραμπ στη Μέρκελ


Έβαλε και τόκους! :)))))))

Άφωνη θα πρέπει να έμεινε η Άνγκελα Μέρκελ όταν ο Ντόναλντ Τραμπ της παρουσίασε -στην πρόσφατη συνάντησή τους στην Ουάσιγκτον- έναν λογαριασμό κοντά στα 350 δισεκατομμύρια ευρώ για τα χρήματα που φέρεται να χρωστάει η Γερμανία στο ΝΑΤΟ.


ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! Επική «διαπραγμάτευση» Τσίπρα: Το μόνο που συζητά πλέον είναι τα εργασιακά

Kαθώς η πολιτική διαπραγμάτευση Τσίπρα στη Ρώμη, στα πλαίσια της Συνόδου Κορυφής, δεν έφερε το παραμικρό θετικό αποτέλεσμα, κάτι που διαφαίνονταν άλλωστε πριν καν ξεκινήσει, η κυβέρνηση πλέον αναμένει την επιστροφή του Κουαρτέτου στην Αθήνα για να προχωρήσουν οι συζητήσεις.


Προσοχή! Μοιάζουν με παιδικά βίντεο στο YouTube αλλά είναι ακατάλληλα για ανηλίκους!

Χιλιάδες βίντεο στο YouTube που μοιάζουν με δημοφιλείς παιδικές τηλεοπτικές σειρές, περιέχουν ανάρμοστο περιεχόμενο το οποίο είναι ακατάλληλο για παιδιά.


Δύο εκατομμύρια Ελληνες «χάθηκαν» από τις κάλπες

Μπορεί  να ζήσουμε και στην Ελλάδα το ελπιδοφόρο φαινόμενο των ολλανδικών εκλογών; Να ψηφίσει το 81% των πολιτών; Και για να το διατυπώσουμε συγκεκριμένα: Τι είναι αυτό που θα ξαναφέρει τους Ελληνες στις κάλπες όταν στις τελευταίες εκλογές η αποχή έφτασε στο 45,2%, γεγονός που δεν είχε προηγούμενο στη σύγχρονη ελληνική Ιστορία;


Σαμαράς και Μητσοτάκης θα ταξιδέψουν μαζί για Μάλτα

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς και ο νυν Κυριάκος Μητσοτάκης θα ταξιδέψουν με την ίδια πτήση για Μάλτα προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.


Άδ. Γεωργιάδης: Ο έλεγχος ευπρόσδεκτος και η προσπάθειά τους αξιοθρήνητη

Τις τελευταίες εξελίξεις με την αποστολή δικογραφίας για το «Ερρίκος Ντυνάν», από τον Κοντονή στη Βουλή, σχολιάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.


Απίστευτο! Η στιγμή που ανεμοστρόβιλος χτυπά ξενοδοχείο στην Κρήτη! (VIDEO)

Απίστευτες εικόνες από έναν ανεμοστρόβιλο να ξηλώνει τα κεραμίδια ενός κτηρίου στην Κρήτη κατέγραψε ένας κάτοικος της περιοχής.

Γενέθλια στη Νέα Υόρκη για τον Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης γιόρτασε στη Νέα Υόρκη τα 58α γενέθλια με τους φίλους του ΠΑΟΚ να του κάνουν έκπληξη με μια τούρτα. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου που ολοκλήρωσε το ταξίδι του στις ΗΠΑ όπου τιμήθηκε από την ελληνική ομογένεια επιστρέφει στη βάση του, όπως και οι τέσσερις βετεράνοι Πέλιος, Αλεξανδρίδης, Τουρσουνίδης και Σαλπιγγίδης, που βρέθηκαν στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης και επιστρέφει στη βάση του.

Αστυνομικοί για την απολογία παραολυμπιονίκη: Η ειλικρίνειά του έσπαγε κόκαλα -Γιατί είχε κλείσει τις κάμερες

«Η ελικρίνειά του έσπαγε κόκαλα», ήταν το σχόλιο των αστυνομικών που πήραν απολογία από τον 39χρονο παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη.


Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠ' ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ! Στη Βουλή η δικογραφία για την υπόθεση του «Ερρίκος Ντυνάν»

Στη Βουλή διαβιβάστηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Εισαγγελία Διαφθοράς για την υπόθεση του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" και τις καταγγελίες του προέδρου του Ανδρέα Μαρτίνη, προκειμένου να ερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για πρώην υπουργούς, μεταξύ των οποίων για...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Έως και 3 δισ. ευρώ έκαναν «φτερά» από τις τράπεζες το πρώτο τρίμηνο του 2017

Την επιδείνωση του κλίματος που φάνηκε από τις εκροές 1,5 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο και από την αύξηση του ανώτατου ορίου του ELA την περασμένη εβδομάδα, έρχονται να επιβεβαιώσουν τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με τα οποία οι καταθέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων υποχώρησαν εκ νέου τον Φεβρουάριο, αυτή τη φορά κατά 750 εκατ. ευρώ.


ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Γ. Παπαντωνίου: Mε «τιμωρούν» γιατί έβαλα την Ελλάδα στο ευρώ

Για απόπειρα συκοφάντησης του ίδιου, «τιμωρίας» της κυβέρνησης Σημίτη και εξυπηρέτησης πολιτικών σκοπιμοτήτων κάνει λόγο ο κ. Γιάννος Παπαντωνίου σε τετρασέλιδο υπόμνημα που απέστειλε στην Βουλή ενόψει της αυριανής συζήτησης στην Ολομέλεια του κοινοβουλίου της πρότασης των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα ερευνήσει τα εξοπλιστικά που υπέγραψε ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Συνάντηση αύριο Μητσοτάκη-Στουρνάρα

Αύριο το πρωί και λίγο πριν αναχωρήσει για τη Μάλτα και τη Σύνοδο του ΕΛΚ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έχει συνάντηση εφ’ όλης της οικονομικής ύλης με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.