29 Μαρτίου 2017

Πόσα χρωστά ο Σώρρας στην Εφορία - ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που ο Αρτέμης Σώρρας διώκεται αντιμετωπίζοντας μάλιστα βαρύτατες κατηγορίες και κρύβεται, οι οπαδοί του συνεχίζουν να καταθέτουν εξώδικα για να πληρώσουν τα χρέη τους με ομόλογα της οργάνωσης.


Βίντεο: Διαιτητής έριξε κουτουλιά σε ποδοσφαιριστή!

Το όνομα είναι Τζόσουα Μπόντο, αλλά στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Αφρικής είναι γνωστός ως «ο σπρίντερ». Ένα παρατσούκλι που του κολλήσανε λόγω της απίστευτης ενέργειας που τον διακρίνει όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Η Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας για τις επιπτώσεις του Brexit - ΒΙΝΤΕΟ

Σε άπταιστα ελληνικά η τύπισσα... ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!

Για την ιστορική στιγμή της εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, η Πρέσβης της χώρας στην Ελλάδα, Κέιτ Σμιθ.

Επίσκεψη Βαρβιτσιώτη σε Μουζάλα και Μόρια

Τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα επισκέφθηκε σήμερα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με την ιδιότητα του εισηγητή του Συμβουλίου της Ευρώπης για την επίδραση των μεταναστευτικών ροών της Μεσογείου πάνω στα ανθρώπινα δικαιώματα.


ΒΡΕ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ! Λαμάρ Όντομ: Έπρεπε να έχω κρατήσει το πουλί μου μέσα στο παντελόνι μου

Δεκαεπτά μήνες αφότου «ξεγέλασε» τον θάνατο, ο πρώην σταρ του NBA μιλάει για τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τη νύχτα που λίγο έλειψε να του κοστίζει την ζωή - Παραδέχεται ότι έπαιρνε κοκαΐνη «πίσω από την πλάτη» της Κλόε Καρντάσιαν και ότι την απατούσε συστηματικά

H Telegraph ανακάλυψε 18 «κρυμμένα στολίδια» της Ελλάδας -Τα προτείνει στους αναγνώστες της

Τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτό το καλοκαίρι θα αυξηθούν οι τουρίστες που θα επισκεπτούν τη χώρα μας. Η Telegraph θέλει να τους στείλει σε πιο ασυνήθιστους προορισμούς.


ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ! Ανάπτυξη 0,5% αντί 2,7% «βλέπει» το Οικονομικό Επιμελητήριο

Σκληρή ανακοίνωση για το κόστος των καθυστερήσεων στην αξιολόγηση που υπολογίζεται στα 4 δισ. ευρώ - Τα αρνητικά γεγονότα από την αρχή του έτους και οι προβλέψεις για το μέλλον των... μνημονίων


Τραγωδία στο Τέξας: Νεκροί τρεις κυνηγοί καταιγίδων

Το όχημά τους συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο την ώρα που κατέγραφαν ένα έντονο φαινόμενο - Ισχυρή βροχή και αέρας στην περιοχή


ΚΑΛΑ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΚΗ; ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΝΟ ΘΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΜΕΤΑ; Βορίδης: Προανακριτική τώρα ή τέλος στη σκανδαλολογία

«Η ΝΔ έχει πάρει θέση: Όλα στο φως», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Μάκης Βορίδης μιλώντας νωρίτερα σήμερα στη Βουλή. Ο κ. Βορίδης είπε ότι η κυβέρνηση θα επενδύσει στη σκανδαλολογία και αναφέρθηκε στην υπόθεση του «Ερρίκος Ντυνάν».


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ! Φωτογραφίες: Καλλιτέχνης επεκτείνει τους δημιουργικούς του ορίζοντες... κλωσσώντας αυγά

Ο Γάλλος καλλιτέχνης Αμπραάμ Πουανσεβάλ, ο οποίος έγινε διάσημος καθώς πέρασε δύο εβδομάδες μέσα στο κουφάρι μιας αρκούδας και μία εβδομάδα μέσα σε ένα βράχο, ξεκίνησε σήμερα το νέο του καλλιτεχνικό εγχείρημα: κλωσσάει αυγά.

Απήγαγαν Βέλγο στον Πειραιά – Συνελήφθησαν τρεις Πακιστανοί

Δραματικές στιγμές στα χέρια των απαγωγέων του σε διαμέρισμα του Πειραιά έζησε ένας άνδρας από το Βέλγιο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα γνώριζε έναν εκ των δραστών, ο οποίος τον προσκάλεσε στην Ελλάδα προκειμένου να τον φιλοξενήσει.


Διευθυντής εφημερίδας Ζαμάν: “Ψήνεται” θερμό επεισόδιο έως το Πάσχα - ΒΙΝΤΕΟ

Τουρκική προβοκάτσια μέχρι το Πάσχα είτε στο Αιγαίο είτε στη Δυτική Θράκη προβλέπει ο εξόριστος διευθυντής της εφημερίδας Ζαμάν.

Συμφωνία Τσακαλώτου – Σταϊκούρα για χαμηλά πλεονάσματα – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο με τον αποκαλυπτικό διάλογο που είχε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με βουλευτές και οικονομολόγους στο συνέδριο του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.

Το αυτογκόλ που έγινε viral - ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με ένα απίθανο αυτογκόλ που θα σας κάνει να γελάσετε με την καρδιά σας. Πρωταγωνιστές δύο φίλοι που παίζουν... πεναλτάκια σε γήπεδο 5/5. Ο τερματοφύλακας απέκρουσε εύκολα το πρώτο πέναλτι. Ο... αντίπαλός του θέλησε να πάρει την ρεβάνς στο επόμενο και τα κατάφερε με έναν σπάνιο τρόπο.

O Vin Diesel σε φλεγόμενη κόντρα στην Κούβα! [video]

Ο χρυσός κανόνας όταν βλέπεις μια ταινία Fast and Furious είναι να καταπιέζεις τη λογική σου. Και σίγουρα πρέπει να την καταπιέσεις εντελώς για να παρακολουθήσεις τις εξωπραγματικές σκηνές δράσης της επερχόμενης The Fate of the Furious.

Στο Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων τα έσοδα από ξωκλήσια και παρεκκλήσια

Απορρίφθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας (απόφαση υπ΄αριθμόν 781/2017) οι προσφυγές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων Ηλείας, Χαλκίδας και Γλυφάδας με την οποία ζητούσαν να ακυρωθεί η υπουργική απόφαση (του 2009) που προβλέπει ότι το 50% των ακαθαρίστων εσόδων των παρεκκλησίων και των εξωκκλησίων  περιέρχονται στον (κλάδο) Τομέα Πρόνοιας Ορθοδόξου Εφημεριακού Κλήρου Ελλάδος (ΤΠΟΕΚΕ) του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ).

Κεφαλονιά: Ακινητοποιημένο το μοναδικό ασθενοφόρο σε κέντρο υγείας λόγω... έλλειψης καυσίμων

Ασθενοφόρα χωρίς καύσιμα και νοσοκομεία χωρίς φύλαξη: οι δύο νέες καταγγελίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) αναδεικνύουν δύο μελανές εικόνες του ΕΣΥ, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τις συνθήκες νοσηλείας των πολιτών αλλά και εργασίας των επαγγελματιών υγείας.


ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ!! Τροπολογία φέρνει ενιαίο τέλος 12 ευρώ για όλα τα αεροδρόμια

Τα Τέλη Εκσυγχρονισμού και Ανάπτυξης Αερολιμένων (ΤΕΑΑ) ή αλλιώς, το γνωστό «Σπατόσημο», ορίζει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, από τους υπουργούς Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.


Ανεστάλησαν οι πλειστηριασμοί ξανά στη Θεσσαλονίκη [βίντεο]

Για ακόμη μία φορά, κανένας πλειστηριασμός δεν πραγματοποιήθηκε στο Ειρηνοδικείο μετά από παρέμβαση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.


Τι απαντά ο εκφωνητής της ΕΡΤ που "βάφτισε" τον Καμμένο ... Αβέρωφ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια γκάφα υπέπεσε ο εκφωνητής της ΕΡΤ, Αντώνης Πυλιαρός, κατά τη διάρκεια της περιγραφής της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, "βάφτισε" τον υπουργό Εθνική Άμυνας, Πάνο Καμμένο...Ευάγγελο Αβέρωφ.

Παράσταση Δημοσίου και ΟΤΕ ζητά η Εισαγγελέας στην υπόθεση Siemens

«Ναι» στη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής από τον ΟΤΕ και το Δημόσιο στη δίκη των κατηγορουμένων για τα μαύρα ταμεία της Siemens, είπε στην πρόταση του ο εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.


Ο Μητσοτάκης αποκαλύπτει τον "πρόεδρο" του σπιτιού του και σχολιάζει το Survivor - ΒΙΝΤΕΟ

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι «Νέα Κρήτη», μέσα από το πατρικό του σπίτι στα Χανιά, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για το ποιος είναι ο «πρόεδρος» στο σπίτι του, αλλά και για το… Survivor.

Σάλος: Αστυνομικοί τρολάρουν τους σεισμόπληκτους του Αματρίτσε και μπαίνουν σε φέρετρο [βίντεο]

Δύο αστυνομικοί, που υπηρετούν στην Τροχαία στο Μιλάνο έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, μετά από το βίντεο που κυκλοφόρησε, όπου αστειευόμενοι βγαίνουν από φέρετρο στην περιοχή του Αματρίτσε, που «χτύπησε» ο φονικός σεισμός τον Αύγουστο του 2016.

ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΕΝΤΟ; Λάθρο απ' τη Μόρια έφτιαξαν κανάλι στο Youtube

Δύο πρόσφυγες που βρίσκονται στο hotspot της Μόριας είχαν την ιδέα να δημιουργήσουν δικό τους κανάλι στο Youtube και να καταγράψουν την καθημερινότητά τους.


ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! Ο Νότης Μαριάς ίδρυσε κόμμα -«Ελλάδα-Ο Αλλος Δρόμος»

[Ξέρετε ότι αυτό το μοσχάρι έφυγε του Καμμένου για να μη δίνει ποσοστό του μισθού του στους ΑΝΕΛ; Για τέτοια λαμόγια μιλάμε... το μόνο που τους νοιάζει είναι η μάσα]

Την ίδρυση κόμματος με το όνομα «Ελλάδα- Ο Άλλος Δρόμος» ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής, Νότης Μαριάς, σε δηλώσεις του έξω από τον Άρειο Πάγο, μετά την κατάθεση την Τρίτη της σχετικής ιδρυτικής δήλωσης του κόμματος στο ανώτατο δικαστήριο.


ΘΑ ΓΕΛΑΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ! Μαζί στην Ανδραβίδα ο Πάνος Καμμένος και ο πρέσβης των ΗΠΑ [εικόνες]

Για τη δημιουργία ενός άξονα σταθερότητας στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου έκανε λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα, όπου διεξάγεται η πολυεθνική αεροπορική διακλαδική άσκηση μεσαίας κλίμακας «Ηνίοχος 2017», στην οποία συμμετέχουν, μαζί με την Ελλάδα, οι ΗΠΑ, η Ιταλία, το Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πρετεντέρης: Το ζητούμενο είναι να έρθει η "κατάλληλη στιγμή" μια ώρα αρχύτερα

Διαβάστε το σχόλιο του Πρετεντέρη στα ΝΕΑ για τηνπαραίτηση Ράικου:

Ξύλο Μέρκελ σε Μέι: Πρώτα θα ξεκουμπιστείτε και μετά βλέπουμε για συμφωνία συνεργασίας

Η Ανγκελα Μέρκελ εξέφρασε σήμερα την εκτίμηση ότι οι συζητήσεις για τις μελλοντικές σχέσεις Βρετανίας και ΕΕ δεν θα μπορούσαν να διεξαχθούν παρά μόνο όταν ολοκληρωθούν εκείνες σχετικά με τους όρους υπό τους οποίους θα γίνει το Brexit.


Από τη σεζόν 2017/18 μέσω πλέι οφ ο πρωταθλητής της Super League

Μεγάλη αλλαγή για το ελληνικό ποδόσφαιρο από την επόμενη σεζόν

Το ΔΣ της Super League αποφάσισε από την αμέσως επόμενη σεζόν την ανάδειξη πρωταθλητή μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ, στις οποίες θα συμμετέχουν οι έξι πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου μεταφέροντας τη βαθμολογία τους.


Προκαλεί ο ψευδομουφτήςΜιλάει για "τουρκική μειονότητα στην Δυτική Θράκη"-Υπόνοιες για οπαδούς του Γκιουλέν στην Ξάνθη

Για ακόμη μια φορά η Τουρκία και η πλευρά του Ταγίπ Ερντογάν προκαλούν με αιχμές προς την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την υπόθεση με τα όπλα που βρέθηκαν στο τζαμί της Ξάνθης και την σύλληψη του ιμάμη του οικισμού Ηλιόπετρα Τοπείρου για παράνομη οπλοκατοχή (αφέθηκε ελεύθερος σήμερα), ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ αποφάσισε να κλιμακώσει τις προκλήσεις.

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΤΑΝ! Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν 3 πανεπιστημιακοί γιατροί για δωροδοκία και ξέπλυμα χρήματος

Τρεις πανεπιστημιακοί γιατροί καταδικάστηκαν σε πολυετείς ποινές κάθειρξης, καθώς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης τους έκρινε ένοχους για δωροδοκία και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.


Μητσοτάκης: Χρειάζεται μια πιο τολμηρή Ευρώπη με την Ελλάδα στην πρώτη ταχύτητα

Την αναγκαιότητας να υπάρξει μία πιο τολμηρή Ευρώπη υπογράμμισε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Μάλτα.


Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Το Brexit μπορεί να ανακληθεί -Τι αναφέρει το προσχέδιο

«Δεν μπορεί να υπάρξει πισωγύρισμα», δήλωσε η Τερέζα Μέι, επισημοποιώντας την έναρξη των διαδικασιών για το Brexit. Ομως, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υποστηρίζει ότι το «διαζύγιο» μπορεί να ανακληθεί.


ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟ! ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ! Εξεταστική για τον χώρο της Υγείας προανήγγειλε ο Ανδρέας Ξανθός

«Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας σταθεροποιείται και κάνει σιγά-σιγά βήματα βελτίωσης», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής κατά την ενημέρωση που έκανε σχετικά με τα πεπραγμένα της 5ης, 6ης και 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας.


Γελάνε με την προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο -Σαν καρικατούρα του [εικόνες]

Περισσότερο μοιάζει με καρικατούρα, παρά με προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο αυτή που τοποθετήθηκε στο αεροδρόμιο της Μαδέιρα.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΛΙΓΟ ΨΥΧΑΚΙΑΣ! Ιστορία-θρίλερ: Η οικογένεια του Γιώργου Δώνη δήλωσε την εξαφάνιση του - Bρέθηκε στο Ντουμπάι

Μια απίστευτη ιστορία που εξελίχθηκε σε θρίλερ συνέβη πριν λίγες ημέρες με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Δώνη.

Ο Ελληνας προπονητής (έχει εργαστεί σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λάρισα, Ατρόμητο) στις 22 Μαρτίου βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει το ματς της Εθνικής Ελπίδων με την Ουγγαρία, ματς στο οποίο έπαιξε και ο γιος του Τάσος.


Βίντεο: Μεθυσμένοι κάφροι απειλούν να εκτελέσουν Ιρανό μέσα στο μετρό

«Θα σας σκοτώσω και τους τρεις, πρόεδρος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ», φώναζε μέσα στο παραλήρημά του ο άνδρας που κρατούσε το πιστόλι


Δικηγόρος (ναι, αυτός που τον έβριζε πριν 3 μήνες) Σώρρα: Ενώπιον της δικαιοσύνης στις 5 Απριλίου η σύζυγος

[Τι έγινε ρε μαλάκες; Τα 28.000 € που λέγατε ότι θα καταθέσετε στο Τάμείο Παρακαταθηκών την Δευτέρα, τα καταθέσατε;]

Έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και πιστεύει ότι θα κριθεί δίκαια, ανεπηρέαστα και αντικειμενικά», τόνισε ο Βασίλειος Νουλέζας


Εκτός ορίων ο Ερντογάν: Η ΜΙΤ παρακολουθούσε γερμανίδα βουλευτίνα

Μια Γερμανίδα βουλευτίνα κατηγόρησε σήμερα την τουρκική κυβέρνηση ότι "υπερέβη τα εσκαμμένα", καθώς το όνομά της εμφανίζεται σε έναν κατάλογο με τους στόχους που παρακολουθούσαν οι τουρκικές υπηρεσίες στη Γερμανία.


ΑΓΡΙΑ Ψ@ΛΙΑ! Κάθειρξη 21 ετών στους δύο πολεοδόμους που νομιμοποιούσαν αυθαίρετα στη Μύκονο

Οι Δημήτρης Μπουντούρης και Κυριάκος Δικτυόπουλος κρίθηκαν ένοχοι για δωροληψία σε βαθμό κακουργήματος και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τους πολεοδόμους της Σύρου που νομιμοποιούσαν αυθαίρετες βίλες στη Μύκονο, τη Σύρο και άλλα νησιά των Κυκλάδων.


Με μια «μικρή ιδιωτική τελετή» ετάφη σήμερα ο George Michael

Τρεις και πλέον μήνες μετά την ανακάλυψη της σορού του George Michael στην οικία του, ο εκλιπών τραγουδιστής ετάφη σήμερα κατά τη διάρκεια μιας «μικρής ιδιωτικής τελετής», έγινε γνωστό από την οικογένειά του σε ένα δελτίο τύπου.


ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! «Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης» χορηγός σε... γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη Γαλλία η πρόσφατη εμφάνιση των παικτριών της ομάδας ποδοσφαίρου Pollestre σε φιλικό αγώνα, με φανέλες οι οποίες έφεραν το σηματάκι του Club Paradise, μιας ιδιαίτερα επικερδούς επιχείρησης η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως... «ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης».

Εργασιακά: «Πανηγυρίζουν» επειδή συμφωνούνται όσα προβλέπονται σε νόμο του 2011

Η κυβέρνηση επιδιώκει να παρουσιάσει μία δεδομένη εξέλιξη ως δική της «μεγάλη επιτυχία» και «υποχώρηση» των δανειστών - Τι ισχύει για τις ρυθμίσεις που αφορούν στη λεγόμενη συρροή και επεκτασιμότητα των συλλογικών συμβάσεων


«Τίτλοι τέλους» στις σχέσεις Τατούλη με ΝΔ – Η ερώτηση βουλευτών με υπογραφή Σαμαρά

Αν όχι τελεσίδικα αλλά σίγουρα πάντως στα πρόθυρα διαζυγίου τοποθετείται πλέον η σχέση Τατούλη Νέας Δημοκρατίας μετά από την επίκαιρη επερώτηση για το πρόβλημα διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο που κατέθεσαν 9 βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής Αντιπολίτευσης με την υπογραφή του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να βρίσκεται ανάμεσά τους.

Πάρτι Καμμένου με τρελά μηνιάτικα σε λαμόγια: Υπέγραψαν μέχρι και σύμβαση για σίτιση λάθρο σε κλειστό κέντρο φιλοξενίας

Σε φωτογραφικές συμβάσεις υπέρ εταιρειών σίτισης και κατασπατάληση δημοσίων πόρων αναφορικά με τη σίτιση «αόρατων» προσφύγων σε κέντρα φιλοξενίας της Πελοποννήσου και της Ηπείρου, αναφέρεται ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Καμμένο και Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ιωάννη Μουζάλα.


Το μέλλον της Ευρώπης, η Τουρκία και ο λαϊκισμός στην ατζέντα των συναντήσεων Σαμαρά στην Μάλτα

Το μέλλον της Ευρώπης, η Τουρκία, και ο λαϊκισμός που πρέπει να ηττηθεί ήταν στην ατζέντα των συναντήσεων που είχε στη Μάλτα ο Αντώνης Σαμαράς.

ΝΔ: «Οι υπουργοί της κυβέρνησης δίνουν ρεσιτάλ αποτυχίας, κυνισμού και θράσους»

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η ελληνική κοινωνία και η οικονομία δοκιμάζονται σκληρά από την πολιτική της κυβέρνησης και τους χειρισμούς της στο θέμα της αξιολόγησης και πως την ίδια ώρα, οι υπουργοί δίνουν ρεσιτάλ αποτυχίας, κυνισμού και θράσους.


ΒΙΝΤΕΟ-ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ! Ντου 15 άπλυτων στην ICAP εταιρία στην Καλλιθέα... μόλις είδαν τον ΕΝΑ σεκιουριτά πέταξαν τα φέιγ βολάν και το βαλαν στα πόδια

Το μεσημέρι της Τετάρτης περίπου 15 κουκουλοφόροι έκαναν ντου στην εταιρία «ICAP» στην Καλλιθέα.

Οι άγνωστοι έσπασαν τις τζαμαρίες της εταιρίας επιχειρηματικής ανάπτυξης στο κτίριο της οδού Θησέως 2 και πέταξαν φέιγ βολάν κατά των πλειστηριασμών.


Σκηνές πανικού στο Καπιτώλιο - ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο κοντά στο Καπιτώλιο όταν μια γυναίκα έπεσε με το όχημά της πάνω σε περιπολικό της αστυνομίας και στη συνέχεια προσπάθησε να παρασύρει με το αυτοκίνητό της πεζούς αστυνομικούς, προτού συλληφθεί.

Νέα επίθεση της Μίνας Αρναούτη στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει ακόμα η Μίνα Αρναούτη, ένα χρόνο μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.