01 Απριλίου 2017

Το 'πε και το 'κανε ο μπαγάσας! Παραιτήθηκε ο Πάνος Καμμένος

Ηρεμήστε παιδιά, πρωταπριλιά!

Ο Πάνος είναι κολλημένος στην καρέκλα και τίποτα δεν μπορεί να τον ξεκολλήσει.

Είναι ο διάσημος σκηνοθέτης το νέο «αμόρε» της Σκορδά;

Όλο και φουντώνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Φαίη Σκορδά να είναι και πάλι ερωτευμένη.

Η γνωστή παρουσιάστρια εθεάθη σε εστιατόριο, να δειπνεί με τον γνωστό σκηνοθέτη...

Ακόλαστη καθηγήτρια! Έγκυος η καθηγήτρια που έκανε έρωτα με 15χρονο

Οκτώ μηνών έγκυος η καθηγήτρια αγγλικών και προπονήτρια μαζορετών που κατηγορείται για σεξουαλική επαφή με 15χρονο μαθητή της.


Απίθανη πρωταπριλιάτικη φάρσα σε fans του Fast & Furious [vid]

Τους είπαν ότι θα τους έδειχναν σκηνές του F&F 8, αλλά τους έβαλαν να συμμετάσχουν σε σκηνή καταστροφικής καταδίωξης με αυτοκίνητα!

Οι ανυποψίαστοι φαν του σινεμά έκαναν τη «βόλτα» της ζωής τους με τους ίδιους τους κασκαντέρ του “The fate of the Furious”!


Παρίσι: 30 τραυματίες από έκρηξη σε καρναβάλι [βίντεο]

Τουλάχιστον τριάντα άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων τέσσερις σοβαρά, από ισχυρή έκρηξη σε καρναβάλι σε προάστιο της γαλλικής πρωτεύουσας.


Survivor: Πολλά λεφτά, εκτόξευση στην τηλεθέαση – Τα νούμερα της παραγωγής στον Αγιο Δομήνικο

Αποτελεί φαινόμενο της ελληνικής τηλεόρασης.

Το Survivor καθηλώνει στην τηλεόραση εκατομμύρια τηλεθεατές καθημερινά (Δευτέρα μέχρι Πέμπτη και Κυριακή στις 21:00), με τον ΣΚΑΪ να κάνει... διάνα στην επιλογή του προϊόντος για το τηλεοπτικό κοινό.


"Μπακαλόγατος": Αυτό είναι το ινδικό στούντιο που έκανε έγχρωμη την ταινία! [pics]

Ποιοι κρύβονται πίσω από τον επιχρωματισμό των κλασικών ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου;

"Η δε Γυνή να Φοβήται τον Ανδρα" και "Μπακαλόγατος" πήραν... χρώμα στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στην εταιρεία West Wing Digital Studios, μία από τις καλύτερες του κλάδου, η οποία συνεργάζεται με κολοσσούς όπως το CBS, η Warner Bros και η Disney.


Η Χάλι Μπέρι ποζάρει με διαφανές δαντελένιο φόρεμα στα 50 της [εικόνα]

Στα 50 της χρόνια, πιο γοητευτική από ποτέ. Η Χάλι Μπέρι ξέρει το παιχνίδι της δημοσιότητας και πώς να αναδεικνύει τον εαυτό της. Μια αισθησιακή φωτογραφία της στο Instagram γίνεται και πάλι αντικείμενο σχολιασμού. Με ένα λευκό, διαφανές πόντσο που διαγράφει το σώμα της- χωρίς στηθόδεσμο- και με natural look, η Χάλι Μπέρι ποζάρει στον φακό και εντυπωσιάζει.

Εικόνες σοκ: Χιονοστιβάδα φθάνει σε απόσταση λίγων μέτρων από σπίτια στην Αλάσκα! [βίντεο]

Συναγερμό έχουν σημάνει οι αρχές της πόληςΤζούνο, πρωτεύουσας της Αλάσκα καθώς μια χιονοστιβάδα παρέσυρε τεράστιες μάζες χιονιού και φερτών υλών επικίνδυνα κοντά σε κατοικίες.


Είναι έτοιμοι οι δυο δημοσιογράφοι να κατεβούν στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια;

Η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε πρόσφατα εκδήλωση με συντονιστή τον Άρη Πορτοσάλτε.

Το βαρύ μυστικό του Γουόρεν Μπίτι -Η τρανσέξουαλ κόρη του [εικόνες]

Υπήρχε μια εποχή που ο Γουόρεν Μπίτι ήταν διάσημος για τον τεράστιο αριθμό κατακτήσεων που είχε. Ολες οι διάσημες σταρ της εποχής του, αλλά και αργότερα, η Μαντόνα π.χ. τον ερωτεύτηκαν.

Απίστευτη καταγγελία: Η καθηγήτρια τους έδενε τους έβγαζε τα φρύδια και τους σχολίαζε στο Facebook!

Σάλο έχουν προκαλέσει στη Ρόδο οι καταγγελίες γονέων μαθητών της Γ’ Γυμνασίου για καθηγήτρια, η οποία εργάζεται σε σχολείο στη δυτική πλευρά του νησιού.

Χαρακόπουλος: Ουδέτερος παρατηρητής στα επεισόδια το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Κατ’ ευφημισμό και όχι κατ’ ουσίαν ο τίτλος του υπ. Προστασίας του Πολίτη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων.


Επίθεση του Χρυσαυγίτη που συνελήφθη στους δημοσιογράφους «Διψάτε για αίμα κοράκια ε;»

Ο άγριος ξυλοδαρμός του 24χρονου ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ από τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, έφερε και τη σύλληψη ενός εξ’ αυτών.

Ο 42χρονος αρνείται ότι συμμετείχε στην επίθεση, αλλά συνελήφθη με βάση συγκεκριμένη μαρτυρία ατόμου με το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσωπικές διαφορές.

ΝΔ: ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρας αποδέχονται μέτρα λιτότητας από τη μία και από την άλλη παριστάνουν ότι αντιστέκονται

Θέατρο του παραλόγου χαρακτηρίζει η Πολιτική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας την κυβερνητική ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για την αξιολόγηση.


ΧΑυγίτες πέταξαν φέιγ βολάν έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο 24χρονος φοιτητής [εικόνες]

Λίγες μόνο ώρες μετά τη σύλληψη του 42χρονου μέλους της Χρυσής Αυγής και μετακλητού υπαλλήλου της Βουλής στο γραφείο του Ν. Μιχαλολιάκου, που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή, μέλη της οργάνωσης πέταξαν φέιγ βολάν έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο νεαρός.

Kέρασε τυροπιτάκια στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ η Τασία Χριστοδουλόπουλου για το νεογέννητο εγγόνι της

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας η Τασία Χριστοδουλοπούλου έγινε γιαγιά, καθώς η κόρη της γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.


Εξαφανίστηκε τεράστιο Νοτιοκορεατικό φορτηγό πλοίο στο νότιο Ατλαντικό

Ένα τεράστιο Νοτιοκορεατικό φορτηγό πλοίο με 24μελές πλήρωμα εξαφανίστηκε στα νερά του νότιου Ατλαντικού.

Survivor: Υποψήφια για τους «Μαχητές» η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες, για το μέλλον του Survivor, μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε η ομάδα των Μαχητών.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΘΑ 'ΝΑΙ! Ο Νίκος Γκάλης στο Hall of Fame των ΗΠΑ

Ημέρα δικαίωσης για τον τεράστιο αθλητή Νίκο Γκάλη.

Στο πάνθεον του παγκοσμίου μπάσκετ ανήκει και τυπικά από σήμερα ο Νίκος Γκάλης, καθώς όπως ανακοινώθηκε, ο μεγαλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας εντάχθηκε στο Hall of Fame.

Διέλυσαν ακυρωτικά μηχανήματα νέου τύπου στο μετρό της Ομόνοιας

Επτά ακυρωτικά μηχανήματα νέου τύπου έσπασε ομάδα άγνωστων ατόμων, στις 16.10 το απόγευμα, στο σταθμό του Μετρό Ομόνοιας.

Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αναστολές -Πάει στον Πανάγιο Τάφο και στον Μπελογιάννη με την ίδια άνεση

Κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ άσκησαν ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, στη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης του βιβλίου τουΓιάννη Βλαστάρη, που έγινε σε κεντρικό πολυκατάστημα της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.


ΒΙΝΤΕΟ-Τραγωδία στην Κολομβία: 112 νεκροί κι εκατοντάδες αγνοούμενοι από κατολίσθηση

Εκατοντάδες οικογένειες αγνοούνται στη νότιοδυτική Κολομβία καθώς μια κατολίσθηση «κατάπιε» τυ νύχτα ολόκληρες συνοικίες στην πόλη Μοκόα πιάνοντας στον ύπνο τους κατοίκους.


Αν το «Survivor» γυριζόταν στη Βουλή

Δεν ξέρω αν το μάθατε, αλλά ο Κώστας ο Μπαργιώτας όχι μόνον συναντήθηκε με τη Φώφη Γεννηματά, αλλά προσχώρησε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Και επειδή υπάρχει μικρή περίπτωση κάποιοι να μη γνωρίζετε τον Κώστα τον Μπαργιώτα, να σας ενημερώσω ότι μέχρι πριν από ενάμιση μήνα ήταν βουλευτής Λαρίσης του Ποταμιού και ότι πριν από το 2015 δεν είχε ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική.


ΕΝΩ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! Τσίπρας: Θα έχουμε συμφωνία, αλλά ό,τι και να σας πω, είναι Πρωταπριλιά και δεν θα το πιστέψετε

Τι απάντησε γελώντας ο πρωθυπουργός σε ερώτηση αν η αξιολόγηση θα κλείσει τον Απρίλιο - Κεντρική Επιτροπή την άλλη Κυριακή

Θα έχουμε συμφωνία, είπε ο πρωθυπουργός σε δημοσιογράφους, εξερχόμενος από τα γραφεία της Κουμουνδούρου, μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.


Πακιστάν: Χριστιανοί λιντσάρισαν μουσουλμάνους και ο εισαγγελέας τους έταξε ελευθερία αν ασπαστούν το Ισλάμ!

Στην πρόταση του δικαστηρίου, πάντως, ήδη ένας από τους κατηγορούμενους απάντησε ήδη τονίζοντας πως προτιμά να τον κρεμάσουν παρά να ασπαστεί το Ισλάμ


Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είναι «προδότης και ξεφτίλας»

Είναι υποκρισία να καλλωπίζεις λεκτικά πράξεις αποτρόπαιες και αποκρουστικές. Είναι προδότης αυτός που παραβιάζει τη λαϊκή εντολή και παραδίδει τη χώρα στα κοράκια για την καρέκλα του


Καβγάς Καρβέλα – Κωστόπουλου και πίσω από τις κάμερες! Μπήκε στη μέση η Άννα Βίσση

Όλο το παρασκήνιο από το Star Academy και το επεισόδιο με την Καρβέλα!
Χαμός έγινε το βράδυ της Παρασκευής στον αέρα του Star Academy, όταν ο Νίκος Καρβέλας αρνήθηκε να μιλήσει τόσο με τον Μένιο Φουρθιώτη όσο και με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αναφορικά με το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον παίκτη και επέμενε να μην τον διακόπτουν.


Το μυστικό ταξίδι Παππά-Αρτεμίου στην Καραϊβική με τον αμφιλεγόμενο Μαχέντ Χαλίλ

Μια νέα διάσταση στο «μυστικό» ταξίδι του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα, τον Αύγουστο του 2013, που είχε αποκαλύψει ο «Ελεύθερος Τύπος», φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η εφημερίδα μας.


Άδωνις, Λαζαρίδης, Αυγενάκης Μουρούτης εύχονται στον Τσίπρα Χρόνια Πολλά... με βίντεο της ΟΝΝΕΔ

Το δικό της μήνυμα, μέσω youtube, έστειλε η ΟΝΝΕΔ, στον πρωθυπουργό.
Μ’ ένα video, διάρκειας 1 λεπτού και 48 δευτερολέπτων, η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας θυμίζει ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και τις διανθίζει με ατάκες από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.
Το βίντεο αφιέρωσαν στον Τσίπρα και οι Λαζαρίδης, Αυγενάκης:

Ο… γυμνιστής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ!

Μια συνέντευξη στην οποία δεν μίλησε για πολιτική έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, σε σαββατιάτικη εφημερίδα, όπου ανάμεσα σε άλλα αποκαλύπτει ότι έχει κάνει γυμνισμό, αλλά και πότε βούτηξε τελευταία φορά χωρίς τα ρούχα του.

Ποια ήταν η ΕΟΚΑ; 1η Απριλίου 1955 ξεκινά ο απελευθερωτικός αγώνας της

Ο Αγώνας για Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα υπήρξε ιστορική επιταγή. Έλληνες, ακόμη και προ του Τρωϊκού Πολέμου, οι Κύπριοι "πολλούς αφέντες άλλαξαν, δεν άλλαξαν καρδιά". Η ιδέα, ο πόθος των Κυπρίων για Ένωση με την Ελλάδα εξελίχθηκε σε ιδανικό με το οποίο ανατράφηκαν γενεές ελλήνων.


Και τρίτος «γαλάζιος» ευρωβουλευτής θέλει να… επαναπατριστεί

Η θητεία τους στο Στρασβούργο λήγει τον Ιούνιο του 2019 ωστόσο αυτό δεν τους εμποδίζει από τώρα να κάνουν γνωστή την πρόθεση τους να συμπεριληφθούν στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια.

ΒΙΝΤΕΟ-Δημοψήφισμα για τους λάθρο στη Φθιώτιδα - «Να τους πνίξουμε στο Αιγαίο» απάντησαν στο εξίσου ηλίθιο επιχείρημα Γκλέτσου!

Εκτός ορίων οι αντιδράσεις των κάτοικων της περιοχής -  Ζήτησαν, παρουσία των βουλευτών του Νομού, από τον δήμαρχο Στυλίδας, να κρατήσει μακριά τους την «σαβούρα»

"Καζάνι που βράζει" είναι η η ανατολική Φθιώτιδα για το κέντρο φιλοξενίας των προσφύγων στον Καραβόμυλο και οι αντιδράσεις των κατοίκων βγήκαν ήδη εκτός ορίων.


Το χρονικό της φρίκης για 18χρονη στην Ηλεία: Ο βιασμός από τον θείο της, η εγκυμοσύνη και οι απειλές

Η ανήλικη έζησε τον απόλυτο τρόμο - Δράστης ο 39χρονος θείος της που την υπνώτισε και ύστερα την βίασε - Στο φως οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της σεξουαλικής κακοποίησης

Με τον εφιάλτη ζει μια 18χρονη κοπέλα από την Ηλεία, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο τον θείο της και πλέον κυοφορεί το παιδί του, ευρισκόμενη στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης.


ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΣΧΙΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟΥΣ ΕΝΦΙΑ! Με Siemens (;) και PSI (;) απαντά η Κουμουνδούρου στα «χρόνια πολλά» του Κικίλια


[Εν τω μεταξύ στη συνείδηση των ηλιθίων η ΝΔ εμπλέκεται με τη Siemens, παρότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη και παρότι δεν βρέθηκαν ποτέ λεφτά όπως το 1 εκ του Τσουκάτου και του ΠΑΣΟΚ... απλά το όλο θέμα που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ και κατάφερε να κοροϊδέψει τα γίδια (γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ότι είναι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πριν το 2011 το ΠΑΣΟΚ που τάιζε αβέρτα σανό ) είναι ότι ο Χριστοφοράκος έγραφε στο ημερολογιό του ότι θα έχει συνάντηση με τον Βαρθολομαίο που πριν το 2004 ήταν Διευθυντής στο κόμμα της ΝΔ]

Ευκαιρία για πολιτικά «μαχαιρώματα» αποτέλεσε η πρωταπριλιά, με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά με αιχμηρά σχόλια στα «χρόνια πολλά» που έστειλε ο Β. Κικίλιας στον Αλέξη Τσίπρα και τους κυβερνώντες.


Φόβοι για καταστροφικό μέγα τσουνάμι σε Ισπανία και Πορτογαλία με εκατοντάδες νεκρούς!

Θέμα χρόνου είναι, σύμφωνα με τους επιστήμονες που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, να χτυπήσει καταστροφικό τσουνάμι τις ακτές της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.


ΒΙΝΤΕΟ-Survivor: Όταν ο Τσανγκ χόρευε σε live του Κώστα Μπίγαλη!

Ο Κώστας Μπίγαλης τραγουδά την "κόρη του περιπτερά" και ο Ορέστης Τσανγκ... παρτάρει! Όλα αυτά, πριν ακόμα γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Ελεύθερα τα μέλη του Ρουβίκωνα για το "ντου" στο Μέγαρο Μαξίμου

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι 14 προσαχθέντες, μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας», οι οποίοι είχαν οδηγηθεί στην Κρατική Ασφάλεια, από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου προσπάθησαν να μπουκάρουν το μεσημέρι του Σαββάτου (01.04.2017) και πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα.

Ο Φυλακούρης, ο πετεινός και η μαϊμού!

Ο Τότης Φυλακούρης ήταν ένας από τους μεγαλύτερους πλακατζήδες των ελληνικών γηπέδων. Το χιούμορ του ήταν αξεπέραστο, με τον άσο του Παναθηναϊκού να έχει μείνει, μεταξύ άλλων, στην ιστορία για το γνωστό περιστατικό με τον κόκκορα.

Ερμής - Το ρομπότ του Πολυτεχνείου Κρήτης που μιλά ελληνικά – ΒΙΝΤΕΟ

Η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης και η ραγδαία εξάπλωση έξυπνων συσκευών δημιουργεί ανάγκες για φυσικότερους τρόπους αλληλεπίδρασης ανθρώπων και έξυπνων συστημάτων.

Κ. Μητσοτάκης: Η άγνωστη συνάντηση που είχε στο αεροδρόμιο της Μάλτας [pics]

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν την αναχώρησή του από τη Μάλτα - όπου είχε μεταβεί για το Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος - την προηγούμενη Πέμπτη.

Η στιγμή της επίθεσης των άπλυτων στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Μεσογείων [βίντεο]

Το βίντεο από την εισβολή αντιεξουσιαστών, το πρωί της Παρασκευής στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων δημοσιεύτηκε.

Συμμετοχή-ρεκόρ στο συνέδριο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΣΟΕΕ (φωτο)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία και φέτος η συμμετοχή σε ένα φοιτητικό συνέδριο, το White Collars, που απ’ ότι φαίνεται θα γίνει θεσμός καθώς κάθε χρόνο συμμετέχουν πάνω από 600-700 φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και όχι μόνο.

ΤΑ 'ΧΕΙΣ ΑΥΤΑ Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ! Ποινική δίωξη για κακουργήματα ασκήθηκε στον χρυσαυγίτη για τον ξυλοδαρμό του αναρχικού

Αντιμέτωπος με κακουργηματικές κατηγορίες βρίσκεται ο 42χρόνος, στέλεχος της Χρυσής Αυγής και ιδιοκτήτης cafe-bar που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό φοιτητή στους Αμπελόκηπους.

Έτοιμη να χτυπήσει την πόρτα κορυφαίου Δήμου η Αχτσιόγλου

Αν και εν μέσω πυρετωδών διαπραγματεύσεων με τους δανειστές η Εφη Αχτσιόγλου ετοιμάζει και τα επόμενα βήματα της.

Σκοτώθηκε ο υπαρχηγός του «Ισλαμικού Κράτους» σε αεροπορική επιδρομή στο Ιράκ

Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του λεγόμενου «Ισλαμικού Κράτους», ο υπ’ αριθμόν δύο της τρομοκρατικής οργάνωσης φέρεται να σκοτώθηκε σε αεροπορική επίθεση, σύμφωνα με τις ιρακινές υπηρεσίες πληροφοριών.


Μέλη του Ρουβίκωνα στο Μαξίμου -Εριξαν φέιγ βολάν, 14 προσαγωγές [εικόνες]

Μέλη του Ρουβίκωνα έφτασαν μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου και έριξαν φέιγ βολάν.

Περίπου 20 άτομα κατέβηκαν τμηματικά την Ηρώδου Αττικού και φτάνοντας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο...

Μαθήτρια από το Ηράκλειο κατέρρευσε από το ποτό σε σχολική εκδρομή!

Σε νοσοκομείου του Βόλου με ακατάσχετη ρινορραγία και συμπτώματα οξείας μέθης οδηγήθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας μαθήτρια μεγάλου Λυκείου της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.


ΒΙΝΤΕΟ-Κάναμε ΥΠΟΙΚ τον άνθρωπο που έκοβε κουπόνια σε φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ...

Όταν ο Τσακαλώτος έκοβε κουπόνια στο φεστιβάλ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ... Αυτόν έχουμε σήμερα Υπουργό Οικονομικών

Ρόλο... ταμία φαίνεται πως είχε αναλάβει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κόβωντας κουπόνια σε φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Φωτογραφίες: Kαυτή βετεράνος της αμερικανικής αεροπορίας «απογειώνει» το Instagram

H σημερινή της ζωή ως μοντέλο και γυμνάστρια σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με την καθημερινότητα που βίωνε πριν από μερικά χρόνια, όταν υπηρετούσε ως μηχανικός της Αμερικανικής Αεροπορίας στον πόλεμο του Αφγανιστάν.